Antonia Mandirs nya lägenhet i solen

Stort tack till @kenansinanovicc som hjälpte mig med köpet och projektledningen. @mwinteriordesign.se för planritning och design av kök. @normafranckinterior för inredning, och @chilli.se för fantastiska möbler!! DREAM TEAM!! 🙏🏼 // Antonija Mandir

Antonija Mandir visar nu upp sin nya spanska lägenhet som nu är tipptopprenoverad, för att attrahera en massa hyresgäster som kan hyra boendet när hon inte är där. En typisk ”influencerrenovering”.
Jag undrar mest hur mycket av det här som kommer visa sig vara sponsrat. Antonija taggar en hel mängd företag, bland annat möbelföretaget Chilli.
Jag tror inte jag sett en enda influencer taggar så här många företag utan att det finns en baktanke, men Antonija blir kanske undantaget som bekräftar regeln?

Vad tror ni?

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om jag kunde bo där resten av livet skulle jag aldrig mer klaga på något. Så fint 😍

   Instämmer till 100%
   En kall öl handen liggande i en soffa på uteplatsen = lyx 🍺

  Wow imponerande! Driftig kvinna!

  Får mig bara att tänka ”sad beige”

   Jag gissar att du inrett ditt hem med enbart solstrålar ☀️☀️☀️

   Säd beige clöthes for säd beige childrun (ser töntigt ut med det svenska ögat, jag vet, men är en parodi på en tysk)

  Vad härligt att de två första kommentarerna var så glada och positiva!

  Snyggt!!

  Jäklar med uteplatser!

  Och jag har inte ens råd med mat…
  Ja jag är avis 😅

   Menar du på riktigt att du svälter ?

  Men hur kan hon haft råd att köpa 3n sådan lägenhet? Var får hon pengar ifrån? Hon är ju varken kändis eller programledare för tv4 eller tv5 eller svt public som familjen Wahlgren är? Obegripligt?

   Hon har kanske investerat sina pengar, tjänar bra eller liknande. Hon kan också ha tagit ett rejält lån. Dessutom verkar det ju vara en väldigt välsponsrad lägenhet, vilket ju kan dra ner kostnaderna rejält.

   Influencers tjänar väldigt mycket pengar på samarbeten.

   Hon är influencer. En stor sådan tjänar massor 🙂

   Hon har lånat pengar och kommer att hyra ut boendet. Hon är inte en av de influencers som drar in stora pengar, kolla bara på hennes årslut. Inga Kenza alt. Bianca-summor.

  ”En typisk ”influencerrenovering”” det innebär väl att man blåser ut en fullt fungerande, gärna hyfsat nyrenoverad lägenhet? Denna var ju faktisk ganska sliten och i behov av renovering 👏🏼🙌🏻😂

  Är det verkligen klokt att som känd gå ut med att man hyr ut lägenheten?!

   Eh, svårt att få sin lägenhet uthyrd om man inte berättar om den tänker jag 🤔

   Just med tanke på att hon är ”känd” så kanske fler vill hyra den till överpris.

   Om jag missförstått vad du menar så måste jag fråga, varför skulle hon inte berätta?

    Förmodligen om hon inte tänkt skatta för hyresinkomsterna.

     Det vet hon nog inte att hon måste.

  Ååh, det här är min dröm! 🤩 Har sparat ganska mycket i sju år nu och har nästa år tänkt skaffa en semesterlägenhet i Kroatien eller Italien.

   Bra jobbat!! 🙂

   Kroatien är fint.

  Ser ut som en optimal lägenhet att återhämta sig i när man underhållit hela Sverige och förtjänar semester.

   hahahahah tänkte precis kommentera exakt samma

   Haha inte förvånad att den här kommentaren dyker upp så fort det handlar om henne 😜

  Förlåt, men fy fan vilken intetsägande och TRÅKIG lägenhet.

  Fattar att alla har olika smak, men jag har verkligen jättesvårt för dessa vit/grå/beiga hem helt utan färgklickar och personliga tillhörigheter. Det blir så ängsligt när man ska inreda efter rådande trender, för om ett par år, när något annat är på modet kommer alla dessa hem att blåsas ur och renoveras på nytt.
  Mår fysiskt illa när jag ser folk riva ut funktionsdugliga <10 år gamla kök bara för att de inte är "inne" just nu.

   Självklart är den utan personliga tillhörigheter den ska hyras ut.

   Tycker snarare det är smart med en neutral färgpalett som kan passa och tilltala alla hyresgäster.

   Jag undrar en sak, varför är det helt okej att säga att det är fult med beige inredning, men om man kräkas på samma sätt över ett plåttrigt hem så får man skit. Det är samma sak i inredningsgrupper, så fort det kommer ett inlägg med 50 olika färger så kommer hyllningen…ååååh vad fint, är så trött på alla vita hem. Tänk dig tvärtom …. ååååh vad fint med en lugn inredning, är så trött på hem som ser ut som Beckers färgkarta

   Kan någon förklara detta beteende för mig, att börja med att be om förlåt, som att det skulle göra det legitimt att man sedan är lite av en skitstövel?

   Det är precis som de där som parkerar som ett arsle, typ mitt på ett övergångsställe, men som sätter på varningsblinkers. Som för att säga ”jag vet att jag beter mig som ett arsle just nu, men eftersom att jag visar att jag vet så behöver ni ha förståelse”
   Eller som de här som börjar sitt facebookinlägg med ”admin får ta bort om detta inte är tillåtet”.
   Jahaaa, men vad bra att vi har just DIN tillåtelse nu när du förtydligat att du inte orkat läsa de 4 gruppregler som finns.

   haha håller helt med. såklart upp till alla hur man vill inreda osv, men för mig osar detta bara ”jag har ingen egen stil så jag går bara efter så som alla andra gjort” dvs beige, vitt, gröna växter som ”sticker ut”. ingen färg, inget som visar upp ens personlighet. lägenheten ser jättefin ut annars, bara tänker hur mkt mer mysig den hade varit om den visade upp någon form av…unikhet och stack ut lite.

  Personligen skulle jag få ett mentalt anfall i den intetsägande släta och beiga miljön. Men så gillar jag brittiska gröna väggar, gamla möbler och läderbundna böcker på rad över väggarna.

   Låter skabbigt i mina öron. Kryper i kroppen när jag är på hotell med den inredningen, känns smutsigt. 😊

    Men hotell och ett privat hem ur ”house &garden UK” är väl knappast jämförbart🤦‍♀️

  Fint, men jag själv skulle inte klara bo så med noll färgklickar att fästa ögonen på.

   Har du många färgklickar hos dig som du brukar stirra på?
   Typ istället för att läsa en bok, sitta på balkongen och titta ut eller se en film? 🤨

    Säg Att Du Inte Vet Något Om Inredning Utan Att Säga Att Du Inte Vet Något Om Inredning.

  Det var ju rätt fint. Det är hon inte värd.

  Tror inte färg och material kommer att funka om hon ska hyra ut. Kommer bara ta några gäster så är det fläckigt och förstört.

  Det står ju inte att det är reklam? Och jag tror inte det står i vloggen heller där hon nämner möbelföretaget hela tiden.

  Hoppas hon har ansökt om uthyrningslicens, kan ta lång tid att få den. + att du måste rapportera till Guardia alla som är över 16 år som ska vara i den (samt deklarera både skatt på lägenheten som sådan (och hyresinkomster)

  Fint! Tycker dock det hade vart lite mer ”roligt” med lite eller någon typ av design som passar in eller är vanligt i Spanien! Och inte vilket vanligt hotell som helst.

  Skitsnygg lägenhet! Bara att gratta! Gillar A. Hittar inget dåligt med henne faktiskt. Sköning. Enda jag tänkte på är soffan på balkongen. Kan inte hunden ramla ner?

  Anja! Men med hennes årsinkomst får man inga sådana lån idag, bankerna är stenhårda. Hon har ju långt ifrån sådana inkomster som Bianca, Kenza, i förhållande till dem är hon en fattiglapp. Det är lågkonjuktur o kommer att vara i många år framåt, folk har inte råd idag att vräka ut sina pengar på svindyra semesterlägenheter, för det är betydligt billigare att bo på ett fräscht hotell o få frukost, få städat på rummet varje dag, helt ute att hyra lyxlägenheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.