Saker folk semesterstör sig på vad gäller Bianca Ingrosso

Sak nummer 1:
Att hon röker och figurerar med en cigg i bilder och videos.

Sak nummer 2:
Hennes syn på trafiksäkerhet, och faktumet att hon postar sådana här bilder och videos.

Stör ni er på en, två eller rent av inga av dessa saker?

444 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad stör sig folk INTE på när det gäller Bianca?

   Precis. Börjar bli en IL hets på henne och ond spiral. Låt henne vara.

    Jag får sådana Avicii-vibbar av henne också. Känns så olustigt att elda på mot henne.

    Ja, kanske är hon en dålig influencer men kanske ge henne en paus en stund?! Vad är det egentligen man vill uppnå med all hets? Uppriktig alltså?! Är man nöjd först när hon stänger ner alla sociala medier och går under jorden ?

     Exakt min känsla eller typ Britney. Att man bara bryter ihop. Det finns en gräns och alla har ett ansvar.

      Hon har själv valt att lägga ut hela sitt liv till allmän beskådan och spela bimbo. Varken Britney eller Tim Berglund gjorde det utan blev pressade av paparazzi och folket runt omkring sig

       Samma logik går ju att applicera på både Britney och Tim. De valde själva att bli offentliga. Britney spelade ju också extremt på att vara den där oskyldiga, korkade bimbon.
       Dessutom, utan efterfråga från allmänheten skulle paparazzis och folket runt omkring inte pressa 🤷🏻‍♀️

        Om det nu var så att Britney själv valde att bli offentlig vill säga. Vilket hon inte gjorde. Redan som treåring var det hennes föräldrar som valde åt henne. Danslektioner, sånglektioner, gymnastik, röstträning. Hon var del av Mickey Mouse Club, hon var med på Broadwayuppsättningar, hon gjorde reklam allt före 18 års ålder. Hennes föräldrar gjorde henne till en offentlig person och ända sedan 3 års ålder fick hon lära sig det yrke hon förväntades dra in pengar på. Hon spelade aldrig en korkad extrem bimbo hon var programmerad och präglad till att uppträda.
        Det är äckligt att du ens gör jämförelsen i ett försök att förminska någon och vinna dina försvara Bianca poäng.

         Jag måste säga att det är ganska tröttsamt att du inte ens försöker ha en dialog.
         Ska vi fortsätta ha två separata monologer eller vad? Jag säger nej tack till det

          Lägg ner dina härskartekniker. Jag är inte den första att be dig om det, har sett de flera gånger.
          Jag är helt ointresserad av att ha någon som helst kommunikation med dig överhuvudtaget för du är jag har alltid rätt typen. Enda anledningen till att jag reagerade nu är hur du förminskar en person som inte ens haft en chans in livet. Om det är för att du vill vinna billiga poäng eller för att du enbart är korkad det kvittar faktiskt.

           😂😂

           Mrs Statham är svinjobbig och ska alltid (och då menar jag ALLTID) ha sista ordet. Tror inte att hen mår bra faktiskt, hon är nitisk.

           Det bästa är sannolikt att bara (kollektivt) ignorera hens kommentera för att inte hälla bensin på elden.

           00:32 – ja hon är en riktig besserwisser dock inte en särskilt smart sådan. Antagligen därför hon konstant måste ta till härskartekniker.

           Tänk vad intressant det kan vara att folk har så vitt skilda uppfattningar om något.

           Kan det vara för att man oftast blir bemött på sättet man bemöter andra?
           Som man ropar får man svar? 🤷🏻‍♀️

           Sista ordet? 😂🤣

           Sista ordet är då verkligen inget man kan säga om dig 👍
           Jag ska inte få svara på kommentarer som kallar mig för korkad, svinjobbig, att jag inte mår bra, riktig besserwisser, inte särskilt smart och måste ta till härskartekniker hela tiden.
           Det bara för att jag borde vara rädd för att någon annan använder härskarteknik över mig och felaktigt anklagar mig för att jag måste ha sista ordet hela tiden. Som att det skulle få mig att veta min plats på skolgården och hålla käften.
           Det är ju nästan så att man får dåndimpen.

           🤣🤣🤣 Såg du inte frågetecknet? Du nappade dessutom väldigt snabbt. Nu har jag tyvärr inte tid att hänga här längre så du har öppen målkasse. Kör hårt!

           Jag hoppas verkligen för dina vänner och din familjs skull att du inte är såhär irl

         Vad är skillnaden mot Bianca i familjen Wahlgren / Ingrosso. Detta är vad hon växt upp i. Vad som är normalt.

          Du jämför Bianca med Britney? Seriöst?

           Det finns ju olika nivåer av allt. Klart Britney är sjuttiofem resor värre men Bianca är ju de facto uppväxt och uppostrad rakt in i detta. Var skulle hon annars göra? Jobba på IKEA, plugga till mäklare, köra lastbil eller jobba som undersköterska? Det finns väl mig veterligen en myndig person i den klanen som inte är känd och honom skrivs det ju ändå om för att han inte är känd.

           Uppfostrad in i vad? Influenserlivet? Hon tog avstånd från att stå på scenen. Ingen har tvingat henne och drillat henne till ett liv på scenen. Istället respekterades hennes val. Influenserlivet är det Vanessa som bygg upp åt henne, något som Vanessa strategiskt började göra 2016 då hon var 22 år gammal. Det går inte att jämföra. Hon var vuxen och tillräckligt gammal för att fatta egna beslut och hon valde själv offentligheten. Som barn var det ingen som tvingade henne att stå på scenen, sjunga dans och man respekterade henne när hon sa ifrån. I fallet Britney fanns aldrig det alternativet.

        Skillnad på att vara artist och livnära sig som influencer. Britney fläkte inte ut ditt liv, det gör Bianca helt självmant

         Alla offentliga personer är ju självmant offentliga.

          🤦‍♀️

          Hmmmm du ser alltså ingen skillnad på en artist som vill nå ut med sin musik och därav blir offentlig och unga tjejer som filmar vad de gör om dagarna, berättar självmant om sina förhållanden, filmar när de gråter, lägger ut relationsbilder, festbilder osv.? Dagens influencers är sin egen paparazzi och har valt helt själva att alla ska veta massor om dem.

           🎯

       Ok, så hon har ett eget ansvar. (Och påverkades säkert inte alls av uppväxten heller.) Men vi andra ansvarar inte för hur vi beter oss? Alla bör väl alltid sträva efter att bete sig som rimligt folk och inte mobba andra människor. Kändisar (oavsett om offentligheten är självvald eller ej) har samma grundläggande behov som alla andra och vi alla går sönder till slut om tillräckligt många hatar oss tillräckligt intensivt.

       Det betyder inte att vi som tittar inte behöver lägga band på oss själva om vi väljer att kommentera på en specifik persons konto!

     Sjukt snack om vibbar.

      Att skriva om henne så ofta är mer sjukt.

       Varför då. Det är det denna blogg handlar om. Stötta Bianca ni som vill genom att skriva till henne.

        Man kan stötta direkt till en person men det är skevt att tro att man har fri lejd att hoppa på en människa. Vill du själv bli behandlad på det sättet som du anser att hon ska bli behandlat på? Vad ger er rätten att vara bestraffande gentemot henne?

     Det är ingen hets,folk bara allmänt undrar vilken nivå hennes livslust ligger.
     Man han ju rätt reagera,det vill ju B med alla hennes inlägg-se mig typ!

     Vad vill hon uppnå med att visa 100 bilder på sin kropp?

      Och då ska vi komma ihåg att hon absolut avskydde att vara med på bild i yngre dagar….

   Stör mig inte på att hon röker, det tror jag inte många gör, hon får självklart röka om hon vill. Något jag reflekterat över är att hon hela tiden har ett vinglas el champagneglas i handen el bredvid sig, ja det är semester men brukar vara så på hemmaplan i hennes vardag också, ser t.ex. inte Alice med ett glas hela tiden. Reflekterar också att Bianca troligtvis skaffat sig magrutor på konstgjord väg och det är troligtvis därför hon visar magen hela tiden nu. Jag stör mig på är att se vuxna kvinnor skriva att de är glada för att Bianca är dotterns förebild. Skrämmande, sorgligt faktiskt. Inget ont om Bianca men en bra förebild för unga tjejer är hon inte.

    På frågan vad man inte störde sig på så gav du en väldigt lång lista på allt du störde dig på.

     Visste inte att reflektera och störa sig på är samma sak men det kanske det är för dem som ser allt som kritik och när något är hammaren på spiken, mitt i prick, on point. Kan däremot störa mig på pussposerandet vilket jag tror att många stör sig på, även ljugandet som ofta mest bara är sjukt komiskt som t.ex det hon sa nyligen nämligen att hon aldrig bett någon ta foto på henne eller filma henne nej men eller hur hahaha fast jag tycker inte att hon måste berätta allt heller.

      Puss-posandet skulle jag gärna ha osett.

       Blunda och puss posa. So not likeable.

    Stör mig inte på om hon dricker varje dag eller huruvida hon väljer att ha bälte på sig, så länge det inte drabbar någon annan. Hon är ju en dålig förebild vad gäller detta, men det är inget jag går runt och bekymrar mig över även om jag absolut håller med om att det är problematiskt. Men stör mig på prick alla som röker på allmän plats, eller i lägenhet där det kan spridas in till andra genom ventilationssystemet då får jag sådan extrem migrän av cigarettrök och det är i princip omöjligt att undvika det om man inte flyttar till en stuga i Alaska. Så sjukt onödig sak att förstöra andra människors liv genom.

     Obs att jag skulle tycka det var sorgligt om B blev alkoholiserad eller var med om en bilolycka, men hennes beteende är inget jag går runt och aktivt stör mig på, liksom, och skulle aldrig förespråka annat än att dricka med måtta/inte alls, och att ha bälte på sig för sin egen och alla andras skull.

    Uppfattar oxå att många postar att de dricker VARJE dag. Matplatsen tex, hon och hennes man dricker vin/ öl/ sangria till lunch och middag varje dag och lägger upp bilder på det….

     På semestern eller i vardagen?!
     På semester (helst utomlands) skulle jag säga att en stor del av svenska befolkningen dricker varje dag

     Många av personerna har ett alkoholberoende.

    Hellt rätt så är det bara

    Men herregud, finns det kvinnor som ser henne som en bra förebild för sina döttrar! Det var ju oerhört sorgligt, vad är det för människor? Säger inte att Bianca måste vara någon förebild, men att som vuxen anse att hon är lämplig förebild för sin dotter…

     Det måste vara ironi.

     Det finns ju folk som tycker att hon är det iom varumärket hon skapat och byggt upp.

      Bianca har varken skapat eller byggt upp något. Definitivt inte Caia, faktiskt inte ens sitt eget varumärke. Hon är bara ett verktyg. Hjärnorna bakom Caia är Matsch, Snabb och Lindblad och Biancas egna varumärke är det Lindblad som byggt upp.
      Bianca är vad som kallas ett pretty face.

   Vem är Bianca…Skämtar, men faktiskt vad finns där att störa sig på och vad finns där att beundra? Ingen retorisk fråga utan ren nyfikenhet.

    Man behöver inte beundra bara för att man inte stör sig😁 men ja, rent spontant så är det ju rätt så beundransvärt hur långt hon har tagit sig ändå, med företag, hennes driv är långt större än mitt.

     Det där med driv är relativt och beror på vem man jämför med.

      Jag jämförde ju med mig.

     Fast snälla, helt ärligt… är det så beundransvärt verkligen, hon har det rätt förspänt liksom. Klart hon har driv när hon får höra att detta borde du göra så kan du tjäna så och så mycket pengar.. det är liksom mest Vanessa som fått henne till att göra saker och ha ”driv” och även Lovisa och Pernilla. Då är väl t.ex Johanna Nordström mer beundransvärd i så fall som blivit framgångsrik på egna meriter och inte med hjälp av en känd mamma. Hade du haft möjlighet att göra samma saker och tjäna lika mycket pengar så hade nog även du haft minst lika mycket driv.

     Det är ju andra människor som fått henne dit hon är idag. Sluta tro att hon har ett driv. Annat än att göra om sig själv och festa.

      Hon jobbar hårt, hon har verkligen driv.

       Tjena.

    Ja mycket finns väll att beundra från tonåringar. Hon är ju jätterik!

     Ja jag kan hålla med om att för en tonåring är hon jätte rik och även för många vanliga svensson familjer.

      Finns väl typ ingen (särskilt inte i Sverige haha) som skulle säga att hon INTE är rik även om de själva skulle ha mer pengar? 😅

       Hm…jo du så kanske det är, fast näe. Hur gärna än hennes följare vill göra henne märkvärdig så är hon inte det, inte i de kretsarna i alla fall.

        I vilka kretsar är man så jävla verklighetsfrånvänd att bianca inte anses rik?

         🤣

      Men alla hennes miljoner är inte mycket för dig?

   Exakt!!!! ❤️❤️❤️

   stör mig inte 💗. hennes val trots att hon vet att båda sakerna är en fara för hennes hälsa.
   var och en tar eget ansvar.

  Med tre döttrar hoppas jag innerligt att de inte väljer henne som förebild.
  -smalhets.
  -utseendehets.
  -uppmärksamhetshets.
  -rökning.
  -inget bilbälte.
  -inget utbildning.
  Osv.

   Inte dig heller hoppas jag

    Varför inte? Är det fel att vilja bättre förebilder med andra egenskaper än de uppräknade?

     Ingen är perfekt, särskilt inte i unga år. Låt folk leva men inte hetsa till osunda ideal.

      Bianca är inte ung i den bemärkelsen längre

      Jösses hon är snart 30 ju. Bara det att hon beter sig som 12.

      Du hör till de som anser Greta Thunberg vara ett barn, va?

   Instämmer, såg en bild på en tjej som la ut om sin anorexia (hon var ”frisk” nu). På bilden hon var svårt sjuk så påminde hon om Bianca. Tycker det är hemskt att unga tjejer ska ha en sån förebild. En som bantat ner sig så hon måste operera in nya bröst för de gamla försvann.

   Noll förebild. Bilbältet är ju också riktigt illa, sånt brukar vara de minsta barnen vara noga med. För man lär sånt från att de föds.

   Ingen utbildning? Jag tänker att hon utbildas inom sitt område varje dag. Vi kommer aldrig att få ett samhälle där alla har poäng på sitt cv. Lite ful kommentar tycker jag. ALLA behövs och räknas. DU kommer att få det tufft om det blir så att ditt barn inte genomgår en utbildning.

    Handlar ju också om lite allmänbildning och det tror jag knappast hon får via CAIA

     Att vara delägare på ett stort företag tror jag är rätt utbildande för de flesta som är under 30.

     Jo, det klart att driva Caia är utbildande för Bianca.

     Be henne rabbla månaderna. Eller hur många dagar det finns på ett år. Eller hur mycket ett dussin är. Såna allmänna saker.

   Hur många högskolepoäng ska ditt barn ta för att göra dig nöjd? Tänk om högskolan inte är målet för ditt barn, kanske är nöjd med ett ”simpelt jobb för pöbeln”, vad händer då?!? 😰

    Bianca har väl inte ens gått gymnasiet

     Och?

      Ja alltså har hon ingen utbildning

       Frågan var inte vilken utbildning Bianca har.

        Nej men ts skrev att ingen utbildning inte var nåt att sträva efter. Då skrev någon om hur många högskolepoäng personens barn skulle behöva och jag inflikade att Bianca inte ens gått ut gymnasiet alltså har hon ingen utbildning alls och gymnasiet vill man nog ändå att barnen ska gå. Man behöver inte högskolepoäng för att ha en utbildning

      Vaddå och? Har inte du heller gått gymnasiet?

       Men hur är det relevant till vilken grad av utbildning ts vill se sina döttrar ta?

     Hoppade hon inte av högstadiet?

    Jag tänkte på gymnasiet när jag skrev utbildning.
    Tack för omtanken! Lovar dig att jag kommer stötta dem oavsett vilken väg de väljer! Mitt mål när jag vandrar vägen bredvid mina döttrar är att få dem att tro på sig själva, respektera alla individer och våga gå sin igen väg. Bland annat. Om de blir nikotinister, vill mixtra med vikten, hoppa av skolan eller dylikt kommer jag älska och respektera dem då också, och finnas där för dem.

    Mina barn kommer behöva en universitetsutbildning och jag kommer definitivt pusha den till det. På samma sätt som mina föräldrar tyckte var självklart att jag gick ut gymnasiet. Givetvis kan man få ett jobb ändå men chanserna ökar med en universitetsutbildning. Självklart vill man att ens barn har bra förutsättningar.

     Beror ju helt på vad dina barn vill jobba med? En kandidat ger ingen fördel om man vill bli t ex elektriker, som har större efterfrågan på folk och högre löner än många akademikeryrken. Jag pluggade med en del personer som gjorde det enbart för sina föräldrars skull och varenda en var olycklig och det var verkligen inte i deras bästa intresse. Så om du oroar dig för dina barns framtid och välmående lyssna och stötta dom i deras val, försök inte pusha dom till det du vill.

      Bra råd håller helt med.

      Jag som arbetsgivare anställer mycket hellre en elektriker med en kandidatexamen än en elektriker utan. En universitetsutbildning lär dig mycket mer än bara ämnet du studerar.

      Har svårt att se hur en utbildning gör någon olycklig. U så fall borde man uppmuntra barn att skippa gymnasiet då också eller? Finns massor av yrken som man klarar av utan gymnasieutbildning. Vid vilken utbildningsnivå går gränsen?

       Ja, du verkar bry dig extremt mycket om högskolepoäng men i resten av branschen kommer ingen bry sig, de är intresserad av de som har rätt kompetens och ditt barn kommer bli utkonkurrerad av en person som lagt tiden på att bli en bra elektriker istället för att studera ett irrelevant ämne på universitetet (och även om man lär sig mer än just ämnet blir man inte en bättre elektriker av en examen) . Att det är nödvändigt att gå gymnasiet är för att det är grundutbildning, du behöver grundkunskaper i svenska, matte, engelska osv för att ta dig fram i samhället plus att det till skillnad från universitet är i princip omöjligt att få jobb utan gymnasieexamen. Och om du inte förstår hur dina barn kan bli olyckliga om du, även när de är vuxna och borde få vara fria att välja själv, pressar dom att leva sina liv efter dina förväntningar, lägga år på något, ta lån för något de inte är intresserad av och inte vill jobba med för att du inbillat dig att det är något man måste göra så vet jag faktiskt inte hur jag ska förklara det.

     En universitetsutbildning kan också resultera i mängder med CSN-lån man får dras med halva livet. Fattar inte hetsen med uni, visst är det toppenbra med utbildning, alltid, men det är liksom inget kvitto på att det ska gå eller bli bra för en i livet.

      Statistiskt sett ökar dina framtidsutsikter om du har en högre utbildning.

      Personligen har mina föräldrar betalt för min utbildning och jag kommer göra samma sak för mina barn. För mig är det alltså inte en faktor.

       Men du! Då ska du nog sluta uttala dig.

   Låt Bianca vara..Hon har nog med sig själv.

   Jag stör mig överlag på influencer. Det känns otroligt tomt och innehållslöst. Nya väskor, plutande munnar å titta på mej som är ute å festar vareviga kväll. Se hur mager jag är. Allt e bara same same hela tiden.
   Inte undra på att de blir olyckliga? Inga nya inputs, händelser eller ngt skapande, kreativt eller aktivt görande??
   När jag var i den åldern var jag ute typ en lördag i veckan. Jag jobbade ihop till min vecka i grekland på våren…men dessa far och flänger på ett sätt jag aldrig tidigare skådat. Bara det måste ju bli väldigt blasé? Nej jag får nästan ångest av att se allt rich-life för allt känns verkligen likadant. Obs, är verkligen inte avis 😉 dock slulle jag vilja kunna göra en sån resa 1 gång per år utan att känna att det är ett stort hål i plånboken efter det. DET skulle vara superkul 🙂

   Alkoh8lhets.

   Men det är okej att dina döttrars förälder lägger tid på att följa Bianca Ingrosso? 😂😂😂

    Bra poäng!
    Jag har valt att bilda mig en uppfattning via denna sida, främst för att slippa lägga tid på att följa, men ändå förstå vilka slags krafter mina döttrar utsätts för i sociala medier för att lättare kunna hänga med i det som är en del av livet i mycket större utsträckning än det var när jag var liten. Rätt eller fel, men jag anser inte att tid på sociala medier gör mig till en bättre mamma, och försöker hålla nere min egen skärmtid, och förhoppningsvis vara en förebild där.

     Hade du kunnat stå för din första kommentar till dina döttrar? Visa upp den till dem och berätta att detta skrev jag?

      Jag hade inte skyltat med att jag läser på bloggbevakning, eftersom det ju händer att barn gör som föräldrar gör.
      Sen skrev jag i min översta kommentar att jag hoppas att de väljer andra förebilder. Med det sagt skulle jag nog helst inte velat visa dem den delen av kommentaren heller, eftersom de kanske antingen inte bildar sig en egen uppfattning eller vill göra tvärtemot.
      Men stå för att jag hoppas att de väljer en annan förebild gör jag i diskussioner med andra vuxna.
      Nu vaknar barnen snart och min mobilfria tid drar igång, får se om denna tråd lever senare.
      Tack för att du fick mig att byta perspektiv i några olika riktningar i denna intressanta fråga!

    Man behöver väl inte följa henne för att veta de saker ts räknade upp. 🙄

   Utbildning är inte allt iofs, man kan klara sig fint på andra sätt. Alla är inte gjorda för att lära sig i skolan.

  Får man inte röka eller snusa längre för att man är Influencer?

   En regel för att bli influencer är att ALLT du gör är fel. Oavsett vad du gör 😅

   Är väl sjukt ofräscht vare sig man är influencer eller inte

   Jo. Men ofräscht är det.
   Jag undrar om det kan vara så att rökningen dämpar aptiten.

    Självklart är det så. Koffein och cigaretter är absolut aptitdämpande. Aldrig varit så smal som när jag festade mycket och hade en diet bestående av kaffe, alkohol, cola-light och cigaretter.

     Tycker jag blir hungrig av kaffe, fattar inte att det skulle dämpa aptiten.

      Blir också hungrig av kaffe.

     Och jag var aldrig så fet som när jag festade hela tiden.

   Jo. Men ofräscht är det.
   Jag undrar om rökningen kanske hjälper till att dämpa aptiten.

   Nä, fast man behöver väl inte visa upp det när man vet att man har följare som är typ 12 och oerhört lättpåverkade. Om Bianca visar upp sig med cigg så kommer garanterat (alltså, på riktigt helt säkert) åtminstone några unga tjejer testa för att vara lika cool.

   Då tycker jag vi har en lång utläggning om hur ohälsosamt det är att röka, motsvarande den diskussion som ska hållas varje gång någon tycker att tjocka behöver få utbildning i hur ohälsosamma de är så fort de visar sin kropp på bild. Riskfaktor nummer ett för i stort sett alla sjukdomar; rökning. Alkoholkonsumtion är också orsak till ca 1000 dödsfall i cancer varje år i Sverige. Så nu kan vi börja predika för varje influencer som håller i en cigarett eller i ett glas vin att de förespråkar ohälsa. Flera kommentarer att rökning är ”ofräscht”, ja förutom att du stinker och förpestar tillvaron för alla i din omgivning så är det alltså en av de ohälsosammaste vanor/ovanor du kan ägna dig åt.

  Struntar i feströkningen.
  Allvarligare att inte använda säkerhetsbälte då det dels leder till fara för både en själv och övriga i bilen, dels visar det för andra unga att det är snyggare att strunta i säkerhetsbälte vilket är allvarligt.

   Man får väl hoppas att de unga har fått med sig sådant hemifrån. Att det inte är upp till influensers att uppfostra barnen i tonåren. Jag vet inte, men jag åkte alltid med bälte som tonåring, även om det var någon cool kompis som åkte utan i samma bil.

   Håller med dig. Att inte använda bilbälte är verkligen urbota dumt och dessutom farligt för de övriga i bilen om något skulle hända.

    Det ansiktet som Bianca så noga opererat för att bli precis som hon tycker är snyggt, kommer inte vara så snyggt när det har åkt ut genom framrutan vid ev krock.

   Kommer alltid att finnas de som gör dumma val runt era barn. Ni kan inte skydda dom från det. Men man får försöka rusta sina barn till att kunna ta rätt val även när andra gör tvärtom.

    Du läste inte att jag skrev dels?
    Det är farligt för övriga i bilen hon åker i och olagligt. Sedan är det inte bra att hon som influencer lägger upp det. För det påverkar andra. Det är det som är det problematiska. Tycker jag att det kräver ett inlägg här? Nej.

     Och som jag säger, man får rusta sina barn för att inte bara följa med strömmen och grupptrycket. Skyll inte på Bianca om era barn åker obältade.

   Haha hur gick det för generationen som växte upp med jackass på MTV som underhållning? Hur många lever idag?😅😅

    Är det inte de som skadar sig ordentligt på elsparkcyklarna och klagar på att man kan göra om alkolåstestet tills man klarar det? 🙃

     Här i stan verkar det vara mest 15åringar som susar fram på elsparkcyklarna.

  Åh, ännu ett inlägg där massa skit ska kastas på Bianca! Kan vi inte göra samma typ av inlägg fast med HT eller liknande för omväxlingens skull?

   Bara för att du tar upp HT vill jag fråga (obs vill inte kritisera!) vad de som gillar hauls såsom från Willys och Ullared gillar med det. Hon och andra brukar ju ha sånt. Är det tips på ev fynd som man är ute efter? Ärlig fråga.

    Haha höll på att skratta ihjäl igår när hon visade upp vad hon köpt på Willys 😂😂

     Det var det sjukaste jag sett. Givetvis mest skräp så som typ fiskpinnar mm. Sen att hon var tvungen att lägga upp en kommentar om att Bregott var så dyrt. Jag kan inte sluta gå in på hennes Instagram för den är så sjukt märklig.

     Kul ändå att vara så lättroad att man skrattar ihjäl sig av att någon handlade fiskpinnar och smör på Willys 😁 och det säger jag helt utan att mena något elakt, önskar att jag kunde skratta så gott åt vad någon annan har handlat på mataffären 😊

     Samma här. Skämskudde.

     Ta da ägg, ta da ostbågar osv.

     På ullaredshaulen hade hon iaf priser.

      Varför varför varför tittar ni?

    Jag tycker det är mysigt att kolla på, se vad andra handlar. Inte så intressant men ett enkelt sällskap på 3 minuter typ. Men nu är i och för sig jag en sån som kollar sminktitorials på youtube utan att ens äga en mascara själv. Så jag kanske har udda historik på mina kanaler.

     Så kanske lite som mig som kollar på parfymprovarvideos fast jag endast unnar mig en parfym om året?
     Vill höra vad andra tycker och om något nytt har dykt upp

      Många gånger hittar man en person man gillar och man tycker är intressant att lyssna och se på.
      Tycker det är kul att se folk som nördar in sig på något, eller som är inne i en hobby man själv inte vet något om.

    Verkar ju som att du också sett hennes hauls. Varför tittar du själv? Inte drygt menat men tänker att du borde kunna svara på den frågan själv.

     Jag försökte kolla på två st, men tyckte det blev för konstigt. Frågar för jag förstår ju att det är populärt. Så nej, jag kan inte svara på frågan själv.

   HT?

    Alltid alltså…. Ge dig/er.

     Jag har heller ingen aning om HT… Vem är det? Låter märkligt med Willys haul. 😄

  Vad hon gör är upp till henne själv, men med över en miljon följare bör man ändå hålla vissa saker borta från sociala medier.

   Varför? Bättre att bara visa perfektion?

    När sa jag att man endast ska visa perfektion dock? Man kan visa sig icke-perfekt utan att röka, tro det eller ej.

     Oavsett så läcker det minsta hon gör till pressen ändå, låt henne göra sina val utan att kritisera sönder henne. Det är en ung trasig tjej som inte mår bra.

      Kanske hon borde söka hjälp så istället

      Vill väl inte påstå att jag var så särskilt kritiserande gentemot specifikt Bianca, men nej ska man röka så tycker jag att man kan göra det utan att ta kort och visa upp för över en miljon personer varav majoriteten ser upp till en. Det är tragiskt att Bianca mår dåligt och jag önskar henne allt gott, men tyvärr tror jag inte att rökning är vägen till ett bättre mående

       Tror ni att 99% av rökarna vet att det inte är bra för hälsan..:

        Jag håller med Belle. Det är många yngre följare, och trots att alla i nuläget vet vad rökning gör så börjar unga röka.

        Med det sagt tycker jag inte B har ett socialt ansvar. Men varför lägga upp bilder när hon röker? Känns inte nödvändigt…

      Hon definieras varken som ung eller tjej längre.

      ”Ung trasig tjej som inte mår bra” ???? Låter som att du pratar om en sjuttonåring och Bianca mår ju jättebra säger hon, hon är lycklig och älskar sig själv, hon är väl lyckligare än någonsin och älskar sitt liv har hon väl sagt. Så vad menar du M?

     Så hon ska smygröka som en liten tonåring? 😅

      Jo, det är förstås alternativet. Antingen så visar man sig så obegåvad att man har valt att röka – och man gör det på bild eller så ”smygröker” man. Hur svårt kan det egentligen vara att inte röka på bild?

       För att hon är vuxen och röker bäst hon vill?!

        Tro det eller ej, men man kan röka utan att fota det. Sedan får du absolut se det som något positivt att uppmana till rökning om du vill det.

         Lägg inte ord i min mun tack.

         Och ja, man kan göra vad man vill utan att fota det. Man kan också se någon röka på bild utan att kommentera det som om hon delade ut cigg till småbarn. Nä, jag skojade bara, klart man inte kan.

          Och nej, jag tycker inte stt det är positivt att uppmana(!) till att röka men tycker inte heller att det är det hon gör. Om jag nu ska svara på något jag aldrig påstått.

          Att lägga upp bilder på att man röker inför folk som ser upp till och tar efter en själv är i mina ögon att uppmana till det. Men det är bara min åsikt och man behöver självklart inte tycka likadant.

           Vet du vad uppmana innebär?

         Och nu fotade hon när hon gjorde det?! 🤷‍♀️

         På vilket sätt uppmanar hon till rökning?

          Att synas på bild när man röker är tydligen att uppmana till rökning nu. Kanske kan vi få det till uppvigling till och med?!

          Tror det är samma regler som att tjocka människor uppmanar till fetma genom att inte banta.

        Men det visar också hur ickesmart hon är.
        Så många människor slutar röka.

       Varför skulle hon inte få röka på bild? Är det olagligt?

        Nä men onödigt.

         Och du gör bara nödvändiga saker all din tid eller?

  Struntar fullständigt i om hon röker men att bryta mot lagar är inte okej oavsett vilka lagar det gäller.

   Visst man ska ha bilbälte, det är dumt att inte ha det men, äh det är väl inte hela världen och om alla härinne skulle vara ärliga så har majoriteten av oss brutit mot någon lag någon gång.

    Har majoriteten av ”oss” också lagt upp bilder på ”oss” när vi bryter olika lagar för miljoner människor att se..?

     De flesta av oss är inte influencers. Alltså som sagt det är inte bra, det hade varit bättre att inte lägga upp det men upprördheten är lite löjlig och överdriven. Det är inget allvarligt brott eller stor sak.

      Jo det är faktiskt en stor sak.

       Men nej det är det inte, lägg av! Det är som att du likställer avsaknaden av säkerhetsbälte med att injicera heroin? Lugn!!

       Nej, det är absolut ingen stor sak. Det är inte ens lönt att benämna som en detalj, så litet är det.
       Kriget i Ukraina är en stor sak. Att Bianca åkt bil utan bälte eller väljer att ta en cigg ibland är en minimal sak.

        Tror det blir en sjukt stor sak, om dom krockar.
        Så ointelligent att tro att det är ok att åka bil utan bälte.

     Men det är ju just det – man får sitta i bilen utan säkerhetsbälte om bilen står parkerad. Det går inte att hävda att hon bryter mot lagen. Vi vet inte om bilen är i trafik eller inte.

    Definitivt lagen om bälte i buss

  Stör mig inte nämnvärt men skulle gärna vilja pausa henne ett tag här inne. Finns det andra som är roligare att skriva om? Vet inte vilka de skulle vara men typ andra än de generiska tjejerna.

   Jag hade tyckt att det varit roligt att läsa om David haruons mycket vettiga besök i morgonsoffan. Vad hade ni andra tyckt varit en frisk fläkt att läsa om här?

   Oobs detta betyder inte att vi kräver något eller att allt måste passa alla osv. Bara kul att se vad andra hade tyckt varit kul att se inlägg om.

    Inte en frisk fläkt, men tyckte Hannah Widells utspel över podden Not Fanny Anymore var absurt? Finns det någon speciell anledning till att hon ogillar Jessica så mycket?

     Vart fanns detta utspel? I Hannah och Amandas podd?

      Ja, i slutet av avsnittet. Om man lyssnat på NFA så är det Hannah säger så konstigt, oprovocerat och mean girl-vibe. Togs upp i det nya avsnittet av NFA idag så jag var nog inte ensam om att tycka att det var märkligt.

    Jaa det hade varit roligt!
    fler manliga influensers också!

     Skulle vilja se riktiga Pontus lyftas här. Jag är förvisso partisk norrbottning men han är inte bara rolig utan lyfter även psykisk ohälsa bland män, är en fin förebild för barn, mm.

      Ja verkligen! Jag är också norrbottning och gillar honom säkert än mer därför. Men, hans opretentiösa inställning till influerande, utseende och psykisk hälsa tycker jag är underbar. Han har ett fint kommentarsfält trots att han favoriserar Norrland och Norrbotten (med all sin rätt). Och så finns det noll innehåll gällande ”kroppsomgörning” eller pengakåthet.

   Jaaa finns ju såå många andra att skriva om. Skulle tex vara kul att diskutera mer vad som sägs i olika poddar.

  Stör mig på att hon inte klär på sig en T-shirt, skjorta eller annan övredel då hon går för att äta. Vid matbord på restaurang använder man kläder, inte bikini.
  Sen är detta poserande drivet till sin spets….
  Det stör jag mig på förutom trafikbeteendet. För mig må hon röka. Men eftersom hon ju är en influerare är det verkligen inte så lyckat. Snart ska väl alla små Biancadyrkare blossa hejvilt🙄

   Men snälla…. Låt tjejen sitta i bikini på restaurang i Spanien om hon vill. Hur kan man störa sig så mycket? Restaurangen hade nog dessutom sagt till om det inte var tillåtet.

    Ja, jag kan ju inte precis hindra henne….Men att klä på sig när man går till matbordet, låt vara i Spanien eller Sverige, så hör till god uppfostran. Trevligare för alla att sätta sig i stolen efteråt också än i någon annans kvarlämnade svett-solkrämsblandning.
    Eftersom jag har restaurangägande släkt i södra Europa kan jag säga att de stör sig på kvinnor i bikinitopp och män utan skjorta vid matbordet samt i baren. Men eftersom de vill ha cash känns det svårt att säga till om….

     Vill man inte säga till så ska man inte klaga sen heller.

      Hört talas om folkvett?

     Är det din släkt som äger restaurangen hon äter på? Annars vet du ju inte ägarnas inställning till hennes klädsel.

      Men va fan? Lär sig inte unga vett och etikett? Det är väl ändå allmänt vedertaget att man INTE sitter i badkläder på en restaurang? Ni slår verkligen knut på er själva för att försvara henne (eller andra). Dessutom, att hon sitter i bikini har garanterat en funktion som går bortom att vilja sitta på en restaurang i just den klädseln.

       Inte bara unga. Ser väldigt många äldre i bikini och barbröstade också. Men det kanske inte är lika illa. Eller så är de föräldrarna till de halvnakna unga kanske.

       En del slår knut på sig själva för att försvara henne. Andra gör samma för att kritisera henne. Blir en enda stor mysig knut här inne.

      Denna inställning är en anledning till att många helt saknar respekt för influensers och deras följare. Det tillhör allmänt folkvett att inte sitta halvnaken vid dukat bord. Oavsett om det är restaurangen i anslutning till poolområdet eller nere på stranden. Dessutom är Spanien ett katolsk land och folk är religiösa på ett helt annat sätt så det uppfattas som direkt olämpligt.
      Dessutom valde Bianca ett hotell på Malis i den mer exklusiva klassen där framförallt andra gäster förväntar sig av varandra att man kan och följer de sociala koder som finns i samhället. Fixar man inte det så kanske man ska ta in på ett resort som främst vänder sig till Norrmän och Svenssons.
      Det finns en uppsjö svenska influensers som helt saknar allmänt hyfs som; ”Asså bah jaaa gör som jag vill bah.”

       Men alltså jag dööör av skratt. Folk är inte riktiga 😂😂

        wt?

        Jo, folk är på riktiga. Finns tydligen ingen i Biancas närhet som kan få henne förstå att det är tacky att gå på restaurang i bikini-överdel/behå. Bikini har man på stranden vid poolen.

       Nu försvarar jag inte att vara naken på restaurang, jag själv tycker att unga tjejer är nog nakna bara på gymmet. Men SÅÅ upprörande kan det väl inte ha varit om de tilläts komma in och beställa?! Brukar inte finare ställen ha en personal i dörren där man visas till bordet. Av en sådan blev vi ombedda att gå hem och byta när min man inte hade slips på sig en gång.

        Vid poolrestaurangen räcker det faktiskt att ha en oknäppt skjorta över bikini och om du är man t-shirt. Ingen lyfter på ögonbrynen för att man har bikini och badbyxor på sig. Jag blir lite matt över sådana som 19:53.

        Jag önskar att hon inte blev insläppt, när hon gå ut i behå/bikiniöverdel, för man är inte klädd då.

      Handlar om andra restauranggäster.

    Antar att du tycker det är lika ok att en man sitter med ett minimalt maglinne o lika minimala kortkorta shorts på restaurang?

     Männen brukar sitta helt utan linne alls. Även i matbutiker står de med sina ölmagar över fruktdisken och svettas.

      Ja åker du på svennecharter lär du råka ut för just det. Eller om du åker till ställen där britisk arbetarklass gillar att hänga. Men det gör det inte rätt för det.

    Man klär på sig när man går och äter. Även om man är i Spanien. Även om man är Bianca. Det är vanligt folkvett. Men bevisligen saknar Bianca det.

   Precis. Bälte och rökning, hon är en förebild för unga så hon borde tänka till. Nästan inga fjortisar röker längre, men det blir förstås häftigt då deras idol gör det.

   Och hon vet om att hon är en förebild, det är tack vare hennes fans som hon tjänat pengarna.

   Då kan alla slappa föräldrar i alla fall skylla på Bianca när de upptäcker att ungen röker. Skönt!

   HAHAHAHA så alla snubbar tar på sig tshirt när de går på restaurang vid stranden på dagen…absolut ingen som går med bar överkropp. Och God forbid att en kvinna har en bikiniöverdel på sig på en plats där det serveras mat………..

    Tycker att både män och kvinnor ska vara påklädda på restaurang.

     Verkligen!
     Ta ett dopp och dusch, klä på dig kläder innan du sätter dig och äter tillsammans med andra människor.
     Eller sitt kvar på solstolen, svettig i badkläder och be din partner gå och hämta mat i gatuköket, strandbaren eller wokhaket.

    Väljer man ställen där wt flockas så är det det man får. Men väljer man ett exklusivt hotell som Hotel de mar gran Meliá, ja då får framstår man bara själv som wt om man inte fattar koden. Och vill man inte anpassa sig finns det gott om hotell med likasinnade gäster.

     Men snälla du om dom har en klädkod och någon klär sig opassande så säger dom till direkt. Iaf på exklusiva ställen.

      Men sluta. Hon gör bort sig. Exklusiva restauranger har ingen moralpolis men hon gör definitivt bort sig. Inte ens lyxeskorter klär sig så.

       Jag vet inte om vi pratar om samma typ av ställen men exklusiva restauranger med klädkod låter dit absolut inte komma in i bikini. Men du kan ju prova om du nu inte tror det. Vet dock inget om stället Bianca var på.

      Att personalen måste säga till är ytterst pinsamt för personalen. Om man inte fattar koden kanske man ska besöka en plats där man kan vara sig själv.

     Nej, fattar man inte koden på fina ställen så får man vända i dörren.

      ”Fina ställen”? 😅 Nej du får skämmas och görs till åtlöje av övriga gäster. Men Bianca för sig inte på ett lämpligt sätt.

       Nej alltså följer man inte klädkod säger de till. Vet du själv hur det brukar gå till? Till och med på svennecharter brukar det stå skyltar om ”ej badkläder” i restaurangen.

        Tror inte I har varit utanför bondgården faktiskt.

         Jag har bott 5 år i La, 2 år i New York och ätit på fler Michelin krogar än gemene man. Charter med skyltar om badkläder har jag ingen erfarenhet av.

          Visst visst.

    Men hon går ut på stan, till restaurang i ett plagg som jag utan tvekan skulle kalla behå.
    Då har man inte fattat hur man klär sig. Såg Bianca på en kristallengala i behå och kavaj, tänkte, nej dont go there.

   så alla snubbar tar på sig tshirt när de går på restaurang vid stranden på dagen…absolut ingen som går med bar överkropp. Och God forbid att en kvinna har en bikiniöverdel på sig på en plats där det serveras mat………..

    Nu går hon ju i typ bikinitoppar på kvällarna på restauranger som inte är strandrestaurang

   Håller med, en är klädd när man går ut t.ex om man går ut på restaurang, så går man dit i bh, det är stillöst.

    En eller man?

     En man bär sällan bh så det blir stillöst när man går på restaurang i bara bh om det inte är en dragshow.

   Jag var tvungen att kolla nu efter all diskussion om detta. Med tanke på hur andra gäster i bakgrunden är klädda så tror jag inte att Bianca stack ut som en pinsam gäst som inte fattade klädkod. Verkade vara fler som var av den pinsamma sorten där.

   Mvh en som ändå är på tok för gammal för att gå på restaurang i bara bh.

    Det spelar ingen roll om andra går ut i behå, det är stillöst.

     Det sa jag inte emot heller.

  Två nonsensinlägg om Bianca samma dag, är det sådan torka eller är du besatt??

  Men alltså 🤣 jag brukar ta av mig bilbältet om jag vill ta en bild…och sen ta på det igen. Och det tar 5 sekunder. Ni beter er som att man dör så fort man tar av sig bilbältet. Det är ingen jävla big deal att lägga ut en bild i en bil utan bälte. Om era ungar är så dumma och gör som hon gör för att de sett det på en bild – då kanske hela problemet börjar med er själva om era barn är så lätt påverkade av att en kändis inte har på sig bilbälte. Allt ansvar ligger inte på Bianca, ni har tryckt ut era ungar, se då till att de inte tar av sig sitt bilbälte trots att de sett en bild på att en människa gjort det. Idiotiskt!

   Vem över 20 år tar ens en selfie i bilen?

    Haha ja! Fast är inte förvånad. Bor i influensertäta Vasastan och gott om influenser som tar selfies på sig själva på Coop och Ica.

    Och vem måste ta av bältet för att ta en selfie?

   Varför tar du av bilbältet när du tar bild i bilen?

   Varför måste du ta av bilbältet för att ta en bild i bilen? Blir halsen eller brösten fula av bilbältet eller klarar du inte av att knäppa en bild när axeln har ett bälte över? Fattar inte.

    Man måste inte fatta allt.

   Nej då, våra barn är smartare än så. Bara ännu en grej som gör att Bianca visar hur osmart hon är.

   Vill bli din vän! Tänker exakt likadant.

    Done deal 🙂

   Men gå och lägg dig, snälla. Är du 13 år? ”Tryckt ut era ungar?”

   Du måste gå i högstadiet fortfarande med den vokabulären.

  Stör mig mest på att hon vägrar söka hjälp för sin ätstörning

  Hoppas hon är medveten om att rökning ger en ringar under ögonen och får en att se rätt trött ut. Och annat sk*t oxå om det blir mkt cigg…
  Ångrar ihjäl mig att jag fick återfall för tre år sedan efter att ha varit rökfri i 20 år. Mitt fejs är allt annat än piggt och konditionen ska vi inte prata om🥺

   Och rynkor över överläppen, det har både Pernilla och kompisen jessica

    Och alla andra som lever och åldras…

     Nej, inte alla? Men det är det fulaste som finns, tillsammans med ett skrynkligt dekolletage. Smörj in er med solkräm och rök inte.

      Och här är vi igen och pratar om någons utseende som fult. Sen ger vi samma person bestraffning när de påverkas och gör något åt utseendet. En härlig cirkel som kan pågå hur länge som helst. I evighet amen.

      ”Varför kan vi inte bara acceptera att vi åldras i stället för att hålla på med ytliga ingrepp för att radera rynkor?!?”

      Fulaste som finns?! Stackars alla gamla människor då.

      Njaa, jag har ett rynkigt dekolletage men har aldrig legat i solen. Är mörkhyad och avskyr svett så det har aldrig funnits någon anledning till att pressa. Ändå har jag rynkor i urringningen. Du säger att det är det fulaste som finns. Det är klart att sådana kommentarer känns.

     Just rynkorna över överläppen kommer av rökning

      Eller ålder. Finns massor av rynkiga människor som aldrig rökt 😅

      Nej.Även de som aldrig rökt får ofta lodräta rynkor över munnen med åldern.Det är genetiskt. (De som rökt väldigt mkt får måhända fler o tydligare rynkor).

     Inte jag, 60+.

      Samma här, inte rökt

     Nej röker man inte ser man inte ut som underdelen av en matsvamp på överläppen. Det är reserverat rökare.

      Rökt i 35 år. Inte ett spår.

       Det finns bra gener också! Grattis.

      Så du har frågat tillräckligt många rynkiga människor om de rökt eller inte för att få ett statistiskt signifikant svar. Applåd.

   Av alla saker som är dåligt med rökning så väljer du att ta upp att man blir ful 🤦‍♀️

    Faktiskt så biter det mycket bättre än lungcancer som egentligen är den uppenbara anledningen att inte röka. Cancer, hjärtkärlsjukdom är för abstrakt för unga lågutbildade tjejer, och jo det är vad statistiken säger. Utseende däremot det fattar dom.

     Sorgligt 😢

    Hon röker ju för att vara smal och minska hunger.

     Ingen börjar röka för att bli smal. Hon har säkert rökt i många år.

      Källa på det.

       Vänta, jag ska till arkivet. Återkommer! 🤪

  HAHA så alla snubbar tar på sig tshirt när de går på restaurang vid stranden på dagen…absolut ingen som går med bar överkropp. Och God forbid att en kvinna har en bikiniöverdel på sig på en plats där det serveras mat………..

   Nu har du skrivit detta tre gånger, räcker det nu?

  Allmänt, men vem fan röker idag? Så osexigt, smakar skit och är rent av töntigt. Hur kan yngre människor ens börja med det? 🙈🙈

   Trodde många gjorde det för att hålla aptiten nere. Synd att jag tycker att det är så äckligt bara, annars hade jag rökt bort så många kilon jag bara kunde.

    För stress och att de mår dåligt

     Rökning mår man ju dåligt av? Att röka för att man mår dåligt hjälper ju inte alls, tvärtom.

      Man mår bättre för stunden.

      Har jag sagt att det hjälper…. för rökare hjälper det tydligen

    Man kan ju också få tvärtom effekt av rökning, dvs svårt att gå ner i vikt pga att du inte orkar något.

    Tror du på riktigt att du går ner i vikt om du börjar röka?

     Nikotin ökar förbränningen så med en låg självbild så kan man känna att det trumfar de skadliga delarna

    Fantastisk diskussion kring rökning måste jag säga. Så fort det är en diskussion om övervikt kommer alla besserwissrar och måste påpeka att det *faktiskt* är jätteohälsosamt att vara tjock. Men när vi pratar om nåt som garanterat bara ger ohälsa och är ohälsofaktor nr ett så tycker folk att det är rimligt att röka för att hålla sig smal…. eller sluta röka för att inte få rynkor runt läpparna! Giftpinne ger alltså färre kommentarer om ohälsa en en diskussion om att överviktiga inte behöver få oombedda bantningsråd slängda i ansiktet från alla håll. Sug gärna i dig gifter bara du inte är tjock eller blir ful, för det är jävlar i mig allvarligt!

   Dom flesta vipar, oxå töntigt

   För det ä gött

  Tredje bilden med cigaretter…va har hänt där? Ser ut som att hon har ett extra sillis-inlägg på kinden på hennes vänstra sida o ögat är större med…

   Hon lutar väl den delen av ansiktet mot kameran och filtret hanterar det annorlunda🤷🏼‍♀️

   Även nyckelbenet är mycket tjockare, så nåt skumt är det med bilden. ☺️

    Det är en skärmdump från en video.

    Det är en video.

   Antagligen för att det är screenshot av en video.

  Hurra! Ett inlägg helt dedikerat till obegränsad trashtalk om Bianca i hela 12 timmar i sträck!

  Måste kännas som julafton för skvallertackorna här inne som mentalt aldrig lämnat 6:ans skolgård. 🎉🥳

   Ja det här var helt sjukt dumt faktiskt.

   Du verkar väldigt snäll och klok och empatisk i alla fall. Önskar att fler var som du bland de som kommenterar 🌸

    (Oj, kanske kan tolkas som ironiskt men det var helt uppriktigt menat, jag lovar)

     Vad varm i hjärtat jag blir! Tack så mycket 😊

     Med tanke på hur det brukar se ut här inne tolkade jag faktiskt din kommentarspår ironisk först.
     Trist att det ska vara så.

      Ja, jag tenderar också att läsa kommentarer med taggarna utåt, försöker att inte göra det men det blir lätt så 😊

      Hurra du är tillbaka i kommentarsfältet!

       🥳🫶🤗

  Är man Sveriges största Influencer så får man vackert tåla att hela tiden bli granskad och inte bara förvänta sig hyllningar. Så fort en Influencer blir granskad, ifrågasatt eller kritiserad benämns detta som mobbing.
  Mobbing är något helt annat!!!
  Med tanke på att det är småtjejer som ser upp till och influeras av Bianca, tycker jag det är oerhört viktigt att Bianca och hennes manager med team har en klar strategi när det gäller hennes profilering.
  Är inte impad av Vanessa på det området. Kanske på tiden att byta ut henne……
  Keep up the good work bloggbevakning!

   Granskad kanske men inte synad på allt man gör. Låt de unga leva och ha kul också.

    Ja där finns ju en skillnad som många följare har glömt. Många tror också att man kan säga vad som helst och påstå att det är befogad kritik.

    Jo, då får man även tåla att bli synad!

   Granskad – ja.
   Synad i sömmarna, ofta med bara lösa rykten som grund. Är det verkligen rimligt?
   Ifrågasatt – ja, det får man också tåla. Men i rimliga proportioner och för rimliga saker. Som nu senast, styvmor ifrågasatt varför man använder linser och peka på att det gör en till en dålig förebild, när det bara är någon som hittat på. Är det verkligen rimligt?
   Kritiserad – ja, om det är konstruktivt.
   Är det verkligen kritik att bli kallad det ena och det andra. Bara för att personen inte gör något på sättet man själv tycker är ”rätt”?

   Sist vill jag fråga, vad är det egentligen för bra jobb du menar att den här bloggen tillför med?

    Undrar vad din agenda är.
    Allt i bloggen är fel och alla kommentarer är fel och alla borde göra annorlunda. Men du själv gör ingenting annorlunda så hur vill du ha det?

     Oj vad mycket du verkar veta om mig. Till och med mer än jag själv visste!

     Är det du som är den där personen som varje kväll står bakom busken och tittar in i mitt vardagsrum? 🤔

      Oj vad obehagligt är det nån som stalkar dig?

     Tänker att hen alltid försvarar influencers, så en väldigt kränkt influencer som ger svar på tal? Nivån på logik och retorik stämmer ju in på valfri influencer.

    Vadå har styvmor blivit ifrågasatt för att Bianca eventuellt använt linser? Bianca har ju rätt att använda linser men att ljuga om det är bara pinsamt. Varför skulle hennes ögonfärg plötsligt ändra färg? – för något år sedan så tjatade hon ju ett tag om att hon ville ha ljusare ögon ja den ögonfärg som hon fick då genom ett filter – så antingen använder hon filter, linser eller har gjort något som ändrar ögonfärgen, allt går ju att göra nuförtiden om man har pengar. Men som sagt hon gör vad hon vill.

   Håller inte med, förutom att Vanessa inte har gjort det bästa för Bianca. Vanessa ekonomi bygger på en person.

    Vanessa verkar inte vara en särskilt trevlig person. Hennes omtanke för Bianca sträcker sig enbart till den dagen hon ger avkastning. Dagen kassakossan sinar är det tack och hej nästa tjej. (Varning på stan med Magnus Uggla.) Då är det dags att ragga upp en ny biff, dressa bruden och introducera den nya kassakossan.

  Är nog lättare att prata vett med sina lättpåverkade ungar än att sitta och hoppas på att Bianca magiskt ska sluta röka och bli moder Theresa själv.

   Det kan jag verkligen hålla med om.

  Det är lustigt att unga snygga tjejer som lagt all tid på att sminka och fixa sig för att vara fräscha och snygga på alla sätt och vis sedan gör totalt motsats till detta och tar en cigg vilket är typ det mest ofräscha man kan göra. Röklukten sätter sig verkligen i hår, kläder på fingrar och ger en äcklig andedräkt.

   Håller helt med. Är ju dessutom svårt att undvika de tidiga ”ålderstecken” som rökning gärna för med sig plus det negativa för hälsan generellt.

  OT visst var ILs inlägg på händelser med föråldringsfiltret fint?
  Jag håller med henne. Hon ser ut som en härlig farmor/mormor

   Lovar dig att vi inte kommer se ut som det där filtret visar, I wish! 😁

    I mitt huvud kommer jag vara den snyggaste 80-åringen på hemmet 😉

   Isabellas tiktok 😅 visste inte att hon la upp dansande videos o olika såna roliga sketcher typ

  Men för fan låt henne va. Att ens diskutera att en 30årig kvinna feströker är bara pinsamt! Sitter folk och studerar allt hon gör i detalj för att hitta något att bli arga över?

   Semestern har väl regnat bort för många. Vad ska man annars njuta av på en ledig dag om inte detta?!

   Att en 30-åring feströker är pinsamt

    Så pinsamt är det faktiskt inte.

     Jo

      Nej.

       Jo

        Nej 🙂 släpp det kompis

     Alla är så upplysta idag om vad rökning ger för skador, så att röka när man är ung visar på en hisnande ointelligens.

  Det här är ju fan värre än skvallertidningarna hos frisören 😅😅😅 stoppa pressarna, kungens kusin röker på fest!!!

   Nivån! 😂

  Ledsen, men folk över 25 som röker är bara så ointelligent och ofräscht

   Ja är man intelligent så ska njutning läggas åt sidan! Inga onyttigheter, inga fester, ingen alkohol! Bara vara hälsosam och må..”bra”?

    Men bara fysiska hälsan är viktig, glöm inte det!! Att göra något bara för att man mår mentalt bra av det räcker inte.

     Jag mår så mentalt bra när jag får cancer sen

      Alla med nåt innanför pannbenet vet ju att cancer endast drabbar rökare!

      Ingen försöker övertyga dig att börja röka om det är det du tror.

      Alkohol är också cancerframkallande. Gäller det också intelligenta människor?

       Dricker du så mycket alkohol är du inte helt smart nej

        Vad är du, fem år gammal eller?

    Har man nåt innanför pannbenet vet man vad rökning gör. Finns annan njutning som inte ger mig eller omgivningen cancer

     Tänk om man faktiskt vet det men ändå väljer att ta en cigg? Sjuk tanke va!

      Ja jag skrev ju att folk var ointelligenta så

       Som alla som dricker alkohol 🤷🏻‍♀️ äter skräpmat 🤷🏻‍♀️ eller gör andra osunda val?

        Får man cancer av att äta pizza?

     Jaha, du tänker att de som röker inte vet om att det är dåligt? Haha

      Jo det visste de innan de ens började, men är för korkade för att sluta

     Du vet att man kan få cancer även om man varken röker eller dricker va?

      Så är det men har du hört talas om risk?

      Hur mycket större tror du risken är om du röker?

  Inge mot B, men är hon inte lite passé nu? Hur länge håller sig en person intressant?

  Mannen.. man får inte ens existera utan att man hetsar till något. Låt henne röka, festa, köra bil utan bälte. Skulle någon ta efter så är det föräldrarnas ansvar, inte Biancas. Asså ni är inte på riktigt ni som slänger över allt ansvar på alla andra. Vad gör NI föräldrar för att era barn inte ska vilja vara som Bianca? Kom inte och säg att ”barn lyssnar inte”, då har ni gjort fel från början.

  Återinför föräldraransvar!! och alla ni som vill lipa nu ”jag gör vad jag kan”, om det inte är Bianca är det en annan stolle som kommer följas och ses upp till. Ni kan inte stoppa ALLT som sker i världen för att hindra era barn från att skadas, det ända ni kan påverka är era barns förmåga att avgöra vad fan dom ska göra eller inte.

   Och egenansvar!

  Det jag stör mig på mest hos många influensers inklusive Bianca är att de konsumerar väldigt mycket alkohol i tid och otid. Det är mycket partydrickande (och party verkar det vara jämt) och även det obligatoriska vinglasen när man äter ute i veckorna.
  Sen är det upplägget med alla dessa matbilder som de varvar med bilder på sina poserande trådsmala kroppar som känns knepigt.

   Hade jag ett jobb där jag inte behövde köra bil i tjänsten så skulle jag också dricka vin till maten under veckorna. Så gott och njutigt ju! Livet ska levas.

    Eller alkisvarning

     Nej det är inte alkis att ta ett glas vin till maten under veckan.

    njutigt?

   Ja fan vad dom kollar sig i spegeln hela tiden. Vad kollar dom efter egentligen?

   Ja det där med matbilderna. Vad är grejen att fota vad man har på tallriken när man är på restaurang. Och det verkar enbart vara en grej hos svenska influensers.

   Men alltså… Hur kan man ens memorera vad en människa man inte känner dricker?! Har man sådan koll på någons dryckesvanor kanske man borde vidga sina vyer lite.

   Det finns ju iofs alkoholfritt, så det behöver ju inte veta alkohol i glasen. Även om jag tror det

  Men gud vad folk håller på. Varför stör man sig ens på att hon röker?

   Kanske för att fler och fler människor slutar röka, men Bianca börjar, eller har börjat förut.
   Jag tycker det bara visar det så många säger om henne. Inte så smart.

  Vad spelar det för roll att en person man inte ens känner röker? Det kommer ju verkligen inte påverka en själv överhuvudtaget på något sätt.

  Tycker även att många drar kortet ”förebild” alldeles för långt. Man får vara en förebild till sitt egna barn och försöka fostra det så gått man kan. Förhoppningsvis gör man ett någorlunda bra jobb så att barnet kan ta kloka och bra beslut genom livet. Och de gånger barnet inte gör det så vet hon eller han att den har en vuxen kan berätta för utan att behöva skämmas eller skylla på influncer. Och om det värsta ens barn gör är att röka vanliga cigaretter, så tror jag att man ska vara ganska glad. Sen är det väl knappt någon under 18 år som röker?

   Tack för ett vettigt inlägg i detta 😅 håller helt med dig. Speciellt det sista.

   Influerare, från engelskans influencers, är personer som aktivt försöker påverka sin omgivning, främst via sociala medier och huvudsakligen i syfte att styra konsumtionsattityder.

    Det syftar ju på att de får betalt för att göra reklam. Hade hon fått betalt för att göra reklam för cigg och delat ut rabattkoder. Då hade det varit en annan sak.

    Men som också har rätt till privatliv

    Så när man gör betalda samarbeten och reklam så får man inte röka på en fest sen?

   Knappast någon under 18 som röker? Oj du verkar ha en mycket rosenskimrande bild av verkligheten. I vår stadsdel i Stockholm kom vi föräldrar på att de mindre oberoende tobaksaffärerna sålde cigaretter styckvis till ungarna på högstadieskolorna i stadsdelen. Det var full kommers och med rullatormanen och den vita skåpbilen i Vasaparken och haschförsäljarna i observatorieparken var fredagskvällen räddad.
   Vi polisanmälde ägarna till tobaksaffärerna som garvade oss rakt upp i ansiktet och fortsatte med oskicket. Polisen kunde inte göra något och hade annat att lägga sina resurser på som knarkhandeln i observatorieparken. Det vi sen gjorde var att uppmana alla i området att sluta handla hos dessa tobakshandlare och vi berättade givetvis om våran kampanj och sa att vi lägger av så fort ni läger av med er skit. Först var de kaxiga men efter ett tag när kunderna började försvinna la de av.

    Skrev inte knappast…skrev knappt. Självklart kommer det alltid finnas ungdomar som röker. Men rökningen av vanliga cigaretter har minskat bland ungdomar. Det är fakta. Sen att narkotika, snusning och diverse annat ökar är ju ett bekymmer.

     Ja det stod knappt så det blev en annan betydelse, oavsett undrar jag vilken statistik du tittar på för den grupp som röker mest och den enda grupp där rökning ökar är kvinnor 16-29. Källa SCB.

     Substitut eller förflyttning kallas det dvs inte reell minskning

   👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
   Idag är det tydligen skolan och influensers uppgift att uppfostra våra barn.

    Skolan har alltid haft det ansvaret men nu är det delat mellan influensers och skolan.

     Nä skolan har inte ansvaret att uppfostra barnen

      Så bara influensers då.

  Gör som du vill med rökningen, det påverar henne själv och de omkring henne till viss del, men att åka i en bil utan bälte är bara dumt, speciellt när hon åker med folk som kör som galningar.

   Vilka andra än en själv och begränsad del av de omkring en påverkar det om man åker bil utan säkerhetsbälte?

    Den delen var om rökningen. Kommatecknet och men var liksom start på nytt.

    Däremot så om man krockar och en person inte har säkerhetsbälte så kan den ju flyga ur bilen av farten, så då kan de påverka andra omkring också 🤷🏽‍♀️

   Hur vet du att föraren kör som en galning?

    Kolla inlägget/inläggen om Rosannas bilkörning, hon filmade ju så man såg hastighetsmätaren 🤷🏽‍♀️

     Men detta är ju inte Rosanna.

      Spelar det någon roll vem som kör och inte kör?
      Man bör ha säkerhetsbälte oavsett, vart man sitter i bilen 🤷🏽‍♀️

      Filmade inte Bianca också under den bilfärden…? Har för mig det.

      Nu frågade personen, vet inte om det var du men frågan var hur jag visste att föraren körde som en galning, så då svarade jag på det 🤷🏽‍♀️

  Stör mig absolut inte på henne.
  Hon lever sitt liv. Man måste inte följa.
  Sluta mobba henne.
  Jävligt obehagligt.

   Johanna , Bra sagt.

  Att hon möjligtvis fest(?)röker är väl ingen big deal. Vem har inte gjort det någon gång?

   Jag! Tycker cigg luktar så illa så har aldrig ens testat röka.

    Grattis.

  Inga!

  Alla som skyddar Bianca skriver alltid så aggressivt, som att dom är rasande. Underhållande!

   Eller så är det så man läser kommentarer av en annan åsikt än sin egen. Och det säger jag helt utan raseri.

   Man måste vara helt tydlig och säja ifrån mot alla som helt oreflekterat låter sig ingå i den obehagliga kritikerkören mot Bianca.

  Stör mig inte på, men blir rädd för exakt alla som kör och kollar i mobilen samtidigt, tex har en live på tiktok, kör bil, läser folks kommentarer. Eller människor som har möten medan de kör bil och ska kolla på saker. Struntar i att du haft körkort i 30 år, det krävs så lite för att du ska krocka. Framför allt när det är vägar där det rör sig många barn och ungdomar som hux flux glömmer allt trafikvett för att de ska springa efter en boll eller vad det nu kan vara och så kommer det någon som kollar i mobilen. Fy sjutton. Och ja, absolut, det finns bilar som kan känna av och bromsa osv, men långt ifrån alla kör dessa

   Nu störde jag mig på mig själv också för att jag glömde en punkt i förra kommentaren. 😏

   När folk kollar telefonen medans de kör så kör de som om de vore fulla när de kör, väldigt ostabilt och man vet ju inte vad som kan hända 😳

    Exakt! Förstår inte hur man inte kan fatta att man inte har samma uppmärksamhet. Eller hur man inte kan känna att man vinglar till och om man känner det hur man ändå inte kan fatta hur olämpligt det är 🙁
    Såg en tiktok där någon var ute och körde, han hade en kamera fram som filmade vägen och framför honom låg en bil som vinglade fram och tillbaka över körfälten. Han som körde som senare la upp det på tiktok hade ringt, han tänkte att det kanske var någon som höll på med mobilen men ringde ifall det var någon som körde berusad. Polisen hade stoppat föraren men han var inte full 💁‍♀️
    Som tur var så var det här på kvällen med nästan obefintlig trafik och inte tätbebyggt område, men den bilen var nästan på väg ner i diket.

     Med smarttelefoner så måste man ju verkligen koncentrera sig på telefonen men verkligen dumt att hålla på med telefonen medans man kör, du sätter dig själv och andra i fara 🤷🏽‍♀️ behövs det en olycka för att folk ska förstå det?
     Då kan man ju hoppas att ingen blir skadad om det sker en olycka i samband med att någon kollar telefonen.

  Jag inser själv hur sjukt detta låter. Jag kommer behöva ta paus från denna blogg ett tag av den enkla anledningen att Bianca tyvärr är en av de offentliga personer i Sverige som mest triggar igång min bulimi som jag just nu försöker bli frisk från genom professionell hjälp. Det är så tydligt för iallafall mig som är riktigt sjuk i en ätstörning att hon är mer aktiv i sin ätstörning än någonsin och att hon porträtteras precis överallt är så tufft för min ätstörda hjärna. Jag kan inte ens gå in i ett köpcentrum utan att se henne leende i underkläder och sedan tänka ”fan nu åt jag för mycket till lunch och det är väl normalt att bara göra mig av med maten för jag kan ju se välmående ut ändå precis som Bianca”. Precis som andra allvarliga sjukdomar bör man dra upp ätstörningar till ytan. Prata om hur tänderna fallerar, hur blek och orkeslös man blir, hur man får hjärtrubbbningar och hur hemsk vardagen är. Att man kan dö. Jag lider med alla unga tjejer som kommer tro att det är normalt att leva som Bianca, nämna sjukdomen då och då men ändå någonstans normalisera den i det tysta, jag lider med min egen hjärna som tror att det också är normalt när bulimin tar över. Fan. Vet att jag och andra har ett eget ansvar, men fan. Det känns ändå inte bra i magen.

   ❤❤❤

   <3 Jag förstår dig verkligen. Kämpar själv med att bli av med mitt ätstörda beteende och när jag ser B hugger det till i magen och jag känner mig otillräcklig. Men viktigt är att komma ihåg att B är en influencer och att influencers yrke är att gå kapitalismens intressen och få oss att känna oss otillräckliga så att vi fortsätter konsumera vare sig det är dieter eller ingrepp. Man kommer aldrig i mål, kan alltid konsumera lite mera, eller bli lite smalare eller whatever. Jag ska också försöka ta en paus, det är svårt att hålla fokus på mental hälsa när allt man ser är perfekt yta.

   Det låter inte ett dugg sjukt tycker jag.
   Hoppas att du blir frisk snart ❤️

   Förstår dig verkligen och det du säger är inte det minsta sjukt. Har inte tänkt på det på det sättet att hon normaliserar det i det tysta men det är ju så sant.

  Sillen feströker också ser jag.

  De kanske bara satte sig i bilen för att ha trevligt? Man ser ju inte på bilderna om de faktiskt rullar.

  Och det kanske bara är yogarökelse, vit choklad med vattenånga i.

   😂😂😂

  Så märkligt inlägg. Det är väl ingen annans ensak om Bianca fest röker?

  Dessutom har jag svårt att se att ett sådant här inlägg skulle skrivits om en manlig influenser som röker?

   Håller med!!

   Samt vart är det ”folk semesterstör sig att hon röker”? Som det står i rubriken?
   Var det kommentarer eller vart var det?
   För inlägget är ju bara en skärmdump från Exonphspoiler med en fråga om Bianca röker?

  Tycker du själv, att det är så smart o intelligent att Bianca lär små barn o 12-åringar att röka?!!!!

   HUR lär hon små barn och 12 åringar att röka ? HUR?

  Är man rik från födseln behöver man ingen utbildning. Vi vanlisar är ju mest löneslavar! 🤓

   Finns många som klarar sig finfint utan utbildning. Livet och att jobba kan vara utbildning nog.

  Folk som drar förebild-kortet varje gång Bianca gör något som de tycker att unga inte borde göra kanske istället borde ägna sin tid åt att se till att unga i sin närhet inte ägnar så mycket av sin tid åt just Bianca. Ge kvinnan ett break, väldig ding ding-värld vi lever i om hon har som uppgift att uppfostra nästa generation.
  Och så klassikern; hade någon ens lyft på ögonbrynen om en man gjorde något av detta?

   Haha hon inte bara uppmanar utan till och med lär unga att röka nu också. Allt på en enda bild😅

  Tänker att folk som ska störa sig hela tiden på vad som händer på folks sociala medier (och då folk de inte ens känner) borde skaffa sig ett liv samt avfölja alla de stör sig på. Tror det är ohälsosamt när det gått så långt att man måste störa sig på sånna saker

   Ja då borde man ta en paus från sociala medier och få lite distans till de man följer.

    Säg det till tonåriga tjejer

     Ja det borde deras föräldrar göra, inte jag.

  Alltså det här inlägget var bara elakt och uppmuntrar till skitsnack om Bianca. Låt tjejen vara tycker jag!

  Har också reflekterat över att hennes kropp och framförallt lever nog inte mår så bra efter den här resan. Alkohol förmiddag till kväll på de flesta bilderna. Med risk för för högt alkoholintag och eskalerande ätstörning är kroppen på väg utför en farlig väg.

   Men om hon spyr varje kväll så är ju inte alkoholen kvar i kroppen

    Vad bra. Så om jag dricker två flaskor vin på kvällen och sen spyr, så har jag ingen alkohol kvar i kroppen. Då kan jag ju köra bil hem från festen. Eller hur tänkte du där?

   Vem säger att hon dricker allt i glaset hon håller?

  Spelar ingen roll hur mycket ni tycker att Bianca ska får vara ifred osv. Idag lever unga människor för TikTok och Instagram och där regerar Bianca med sin följarskara. Ska hon inte kunna kritiseras då för vad hon helt och fullt MEDVETET lägger ut. Hon har ett val att kliva ner från tronen och gå in i anonymitet med. Men nej just det, det vill hon inte för det handlar om BEKRÄFTELSE men framförallt PENGAR!

  Stör mig inte överhuvudtaget.

  Men hennes bonus syster har ju blivit en lookalike av Kylie!

   Nej men hon använder samma filter. Har sett henne i verkligheten och hon ser ingenting ut som hon gör på Instagram

  Sånt härligt inlägg där alla kunde få spy ut sig vad de ville utan filter!

  Nu kan vi se att det inte bara är två saker som folk ”semesterstör” sig. Utan också att:
  Hon är en dålig influencer
  Hon är en bimbo
  Hon fläker upp sitt liv till allmän beskådan, frivilligt
  Hon är en dålig förebild
  Hon har skaffat magrutor på konstgjord väg
  Hon har alltid ett glas alkohol i handen
  Hon visar magen hela tiden
  Hennes pussposerande
  Att hon ljuger så mycket
  Att hon berättar för mycket
  Hon har inget driv
  Hon surfar på Vanessas jobb och driv
  Hon festar för mycket
  Hon hetsar till smalhets, utseendehets, uppmarksamhetshets.
  Hon är obildad
  Hon beter sig som hon vore 12 år
  Hon har bantat ner sig så mycket att hon behövt operera nya bröst eftersom att de gamla försvann
  Hon är inte allmänbildad
  Hon går och äter på restaurang i bikini
  Hon poserar för mycket
  Hon vägrar söka hjälp för sin ätstörning
  Det ser ut som att hon har ett extra sillis-inlägg i hennes vänstra kind.
  Hennes ögon är olika stora
  Hon bara förväntar sig hyllningar
  Hon är ointelligent och ofräsch
  Hon är passé
  Hon kollar sig i spegeln för ofta
  Hon lägger upp matbilder
  Hon lär barn och 12 åringar att röka

  Vad var det exakt vi ville få ut med det här egentligen?

   Du har alltså antecknat medan du läst? 🙂 Roligt ju. Och allt stämmer faktiskt.

  Onpopular opinion. Är det bara jag som kanske undrar om hon verkligen är så dålig i sin ätstörning? Har svårt att tro att hon spyr varje dag i ett hus med massa vänner samt bekanta. Kan det vara så att hon överdriver med att hon spyr mycket för att upprätthålla att hon är jättesmal nu men egentligen har både fettsugit sig och gjort magrutor som sin pappa och plastmamma? Jag menar hon har alltid varit dålig i sin bulimi men innan har hon inte haft så trådsmal mage, midja och magrutor på det?

   Du kan bo med folk och bli en mästare på att dölja en ätstörning.

   Ett missbruk medför en stor mängd skam. Att säga att man har en ätstörning är inte en lätt sak. Bli säker på att hon brottas med mycket känslor, tunga känslor, även om hon utåt visar en annan bild.

  Var det inte givet att många av kommentarerna skulle bli negativa?

  Gervide, du har själv berättat om ditt missbruk. En ätstörning är ett missbruk likaså. Oavsett vad man missbrukar; förhållanden, mat, alkohol med mera, så är grunden känslor.

  Om du tänker tillbaka på tiden då du var mitt i ditt missbruk, hur hade ditt liv påverkats av ett sånt här kommentarsfält? Ibland handlar det inte om vad man ”får” göra utan vad man ”bör”.

  Varför uppmana till diskussion om just dessa saker?

   För att Bianca är en av de största makthavarna för unga människor i Sverige? Hade jag varit det, och jag fortfarande var en aktiv alkoholist så hade jag fått kritik för det, det är väl inga konstigheter? Ansvaret att söka hjälp är ju fortfarande mitt och enbart mitt.
   Det finns ju mängder av offentliga personer med missbruk som kritiserats å det grövsta, så där är ju Bianca varken först eller sist.
   Jag säger inte att det är enkelt, men hade det varit det så hade det ju inte varit ett problem, eller hur?

    Då får vi enas att vi tycker olika. Jag tycker inte att det tillför samhället något gott att du lägger ut ett inlägg där du uppmanar till diskussion om vad folk stör sig på hos en viss människa.

  Människan är vuxen, kunde inte bry mig mindre.

  Sen tycker jag rökning är ofräscht och extremt ohälsosamt och hör inte ihop med folk som förespråkar hälsa. Men det gör ju inte hon. Hon kör ju mer på yta så då spelar det ju ingen roll att insidan slabbar ihop.

   Hon har knappt någon insida för hon spytt upp allt. Hon har bara sitt yttre.

  Ifall hon skulle röka – so what? Det är ju inte så att hon håller på med annat som i eget tycke är mycket sämre för hennes hälsa….

  tycker du hakat upp dig lite väl på Bianca nu , det är rätt uppenbart att du stör dig som fan på henne och provoceras av att hon snackar illa om er podd…

   Typ alla utom Biancasvansen stör sig på henne. Så detta inlägg är inte så konstigt.
   Tror du på riktigt att någon bryr sig om att Bianca snackar skit om bloggen?

  Lungcancer o hudcancer.. hon är ju bränd?

  Tror att hon röker för att nikotin dämpar aptiten, gammalt skinny bitch-knep. Ofräscht när man är en så stor influencer som hon är.

  Det här kommentarsfältet är verkligen urspårat, och det visste man att det skulle bli när man skrev inlägget.

  Undrar var inlägget är på Sandra Beijer eller familjen Schulman med gäster på middag varje sommar de senaste 10 åren. Alex Schulman med sin podd är väl också vad du kallar en makthavare? Kan inte du bara lägga ned med syrlighet och bitterhet nu? Tycker det är mer ofräsch än att en annan person feströker. Sedan jämför man inte med personer som begått självmord.

  Hon verkar desperat efter att Philip Cohen sagt goodbye o hittat tjejen next door. Han måste haft ett elände med Biancas oändliga komplex, opererat hela ansiktet, plastbröst, plast eller vad skit hon sprutat in i röven. Hennes bulimi o ständiga spyande för att hålla sig smal. Hennes talkshow hade ju inte heller alltför höga tittarsiffror, Bianca borde komma ner på jorden med sina divalater, hon är inte världens snyggaste kvinna hur mycket hon än anstränger sig.

  Ärligt talat är det fint att Philip Cohen träffat en så vacker naturligt snygg tjej utan divalater. Hoppas att det blir hon som blir mor till hans barn, ingen man gifter sig med tjejen med stora läppar, anorektiskt smal, insprut i röven, spyr upp maten, opererar sig ständigt, stöddig, svär o otrevlig, en spdan tjej har killar bara roligt med, men de gifter sig med the girl next door, dvs en naturlig tjej som är vacker naturligt, o som en man vill ha som mor till sina barn o inte en anorektisk bimbo. Hur trevlig är B egentligen i tv mot sin mamma? Det säger allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.