Keyyo och Mark Levengood leder Kristallengalan

Influencern turned tv-kändis Kristina ”Keyyo” Petrushina kommer leda årets upplaga av tv-galan ”Kristallen” tillsammans med Mark Levengood.
Jag har tidigare skrivit om kampen om att bli ”Årets kvinnliga programledare”, där jag tror att det kommer stå mellan Jonna Lundell och Bianca Ingrosso.
Anledningen till att jag tror att det kommer stå mellan dessa två, och inte mellan några andra av de nominerade, är för att jag tvivlar på att någon annan kan mobilisera sina trupper på det vis som Bianca och Jocke och Jonna gör? Vem skulle ens komma nära? Så tänker jag i alla fall…
Så vem tror vi har mest röstbenägna fans?

Jag har sagt det förr och jag säger det igen…
Jag tror Bianca kommer ta den. Hon har vunnit en massa priser som ”tv-personlighet” men här är hon alltså nominerad till ”Årets programledare” och ja, jag tror hennes fans kommer segla henne iland.
Jag känner nästan att det ”borde” bli Bianca i år, för nästa år kommer förmodligen mamma Pernilla ta hem priset i egenskap av programledaren av Allsång på Skansen.
Den vinsten känns hyfsat ohotad just nu.

Och på tal om Keyyo så vill jag bara ta tillfället i akt och lyfta fram henne. I min bok är hon en av de absolut bästa förebilderna, då hon valt ett lite annat fokus än många av sina kollegor.
Att hon är listad som en bowlinghall på Instagram, gör bara det hela ännu bättre.
Jag vill ha fler Keyyos på sociala medier.
Kan vi månne klona henne?

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det inte en nominerad från varje kanal som är med och tävlar om priset?

      Trodde jag också.

      Jo det stämmer. Det är inte klart att Bianca eller Jonna kan bli årets programledare ännu för det är inte klart vem av dem som blir den nominerade från kanal5/Discovery. Hoppas verkligen INTE att någon av dem vinner det priset, hellre Keyyo då.

    För första gången skulle jag faktiskt vilja se Kristallengalan. Kan inte tänka mig ett bättre programledarpar

      Riktigt tråkiga programledare.

    Blir antingen Jonna eller Bianca som blir nominerade eftersom de är på samma kanal.

      Men vad menar Camilla med inlägget då? Har läst flera gånger nu men fattar inte 😄

        Jag har fattat det som att det är en från varje kanal och därför kan det inte stå mellan Jonna och Bianca eftersom dom är på samma kanal. Men jag kanske har fel🤷‍♀️

        Hon verkar inte ha full koll på detta, verkar ha missförstått. En del faktafel i texten. Jonna och Bianca har chans att bli den nominerade från kanal5 att vinna som årets kvinnliga programledare men det är inte klart ännu. Jonna har varit nominerad redan förra året tror jag och hon vann inte då. Hoppas verkligen INTE att Bianca vinner som årets kvinnliga programledare.

          Tack, nu fattar jag. Du borde ha skrivit inlägget istället 😆

    Träffade Keyyo i ett sammanhang där jag var bortkommen och nervös medan hon var i sitt rätta element.
    Hon var så himla fin och stöttande, tog sig tid att få mig att känna mig bekväm och inkluderad. Det är ett par år sedan nu men minns det med tacksamhet.

    Älskar Mark – inte Keyyo.

      Älskar Mark och Keyyo.

    Kul, jag gillar båda programledarna! Bianca är bra på mycket men enligt mig inte på att programleda. Tycker hon upplevs väldigt flamsig och tillgjord och som att det absolut inte finns något genuint intresse av att intervjua andra.

      Hon är väl mest intresserad av sig själv.

      Jag gillar Bianca men några iakttagelser jag gjort den senaste tiden är som följer:

      – Bianca framstår som två helt olika människor på instagram/youtube kontra Imperiet och Wahlgrens. Förstår det men samtidigt liksom – måste vara så jobbigt? Hur är hon, egentligen?

      – Bianca försöker ju verkligen få ut budskapet att hon är lyckligare än någonsin. Verkligen Isabella 2019-vibbar. I ”det skaver” skämdes jag nästan när hon hela tiden framhöll hur mycket hon sätter sig själv och sina behov bakom alla andra, hur över sitt ex hon är och hur himla bra hennes liv är. Samtidigt är hon och exet så bra vänner osv.

      – Bianca och FlipCohen följer inte varandra längre?

    Klona THK så kommer jag och hämtar en klon. 😉😍
    Jo tycker om dom och tror dom kommer bli bra som programledare.

    Älskar Keyyo! Hon borde få priset för programledare direkt! (ingen direkt mördande konkurrens..) Mark är bara tröttsam, kört samma skämt om sin mamma rätt många år nu.

      Då har du inte lyssnat på honom. Han har otroligt många roliga historier.

    NEJ Bianca har inte vunnit massa priser som tv-personlighet, däremot så vann hon ihop med Pernilla årets tv-personlighet ett år. Hoppas verkligen INTE att det blir Bianca som vinner som året kvinnliga programledare men risken finns ju, då tycker jag Keyyo förtjänar det mer och är bättre. Jonna har varit nominerad ett år men hon vann inte då fast det lä bli hon eller Bianca som blir den nominerade från kanal5/Discovery fast det tror jag inte är klart ännu.

    Älskar mark och keyo, alltså älskar hur härlig och fin hon är.

    Gillar verkligen Keyyo, känns som hon går hem både hos yngre och äldre publik med sitt genuina sätt. Kanal 5 nominerar förstås strategiskt den som har störst chans att vinna och som de helst villl ha kvar under kontrakt. Just nu tror jag Bianca står högre i kurs än Jonna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.