Visdomspärla signerad Anna Book

Hej fina ni! Jag vill bara skriva några rader om uppmuntran. Vi alla har ju bättre och sämre dagar, men ett uppmuntrande ord kan verkligen förändra hur vi känner, det tror jag de flesta håller med om. Jag måste jobba på det jag säger varje dag. Inte bara till andra, utan även mig själv. Jag har fått känna värmen utav uppmuntran och vänliga ord från många. Men också smärtan och kylan i en eller flera nedslående kommentarer eller ord. Så underskatta inte dina ord. Uppmuntra istället varandra och er själva mera, genom ord och handlingar sprid positivitet, tacksamhet, förståelse, vänlighet, stöd och kärlek i största möjliga mån. Samt försök att känna mer MED dina medmänniskor, än döma, anta och förakta. Allt syns inte utåt ❤️ Önskar alla en riktigt bra dag, kärlek A. #tacksam ✝️🙏🏼 // Anna Toledano Book

Anna Toledo Book uppmuntrar följarna att uppmuntra varandra med uppmuntrande ord, och möts av idel kärlek i kommentarsfältet.
Vännerna Kin och Magdalena Graaf har lämnat kommentarer och Kin skriver att alla borde få ha en Anna i sitt liv.

Jag hade lite Anna i mitt liv under en period när hon höll på ringde och sökte mig via min sambo, som inte var supersugen på att lämna ut mitt telefonnummer till henne. Eller till någon egentligen. 🙂
Vi hade några veckor där när Anna inte tyckte att jag var ”smuts” men ordningen var snabbt återställd igen när hon gick in och blockade mig på Instagram för hundrade gången.
Men vi kommer alltid ha Paris, jag och Anna 😉

Hade du velat ha lite Anna i ditt liv?

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  alldeles för få smileys i hennes text, vem har hon kopierat den av? och nyfrälsta människor är alltid lika roliga.

   Hon är väl inte nyfrälst

    Preach motherfucker!!!

    Jo tror hon hänger med Runar

   Tänk så många flunsor som verkligen lever som de lär🤣

  Såg lite mysigt ut när hon bäddade ned Åza.

  Nej tack, min mamma var precis så självcetrerad och martyr. Anna ser bara sig själv och alla ska tycka som hon gör, dessutom är hon ett offer.
  Det präglar mitt liv fortfarande trots att jag är 50 plus.

  Vad drar Anna in stålar på egentligen. Det kan väl knappast vara på att piffa kuddar eller byta sängkläder hemma iaf…

   Arv.

    Men det fick hon väl nyligen. Vad har hon eg gjort sedan ABC😉 Inte uppfostrat barnen tydligen iaf.. V är väl ej kriminell iofs.

     Man behöver inte skylla på föräldrarna hela tiden, och jag är ingen gammal kvinna som skriver som har fött upp egna barn ännu.

     Jag vet bara att till exempel så blev min syster kriminell fastän mina föräldrar var fläckfria ..

     Nu vet man ju inte om A.B har ett ansvar i något men när man som barn blir vuxen så behöver man inte påverkas av sin barndom till den grad att man blir kriminell (som vuxen kan man inte längre säga allt är ens förälders fel) absolut kan det påverka men man kan taktiskt ta vägen att man vill bli det motsatta mot vad man blev utsatt för.

     Mördare försöker ju ofta skylla på sina föräldrar, men majoriteten mördar inte bara för deras barndom var sur.

      Exakt. Jag tycker att jag fick en rätt bra uppfostran och har tagit mig långt i livet, men min bror blev gängkriminell. Tyvärr.

       De är gifta. Efter en tur på ICAtoaletten är nog hans pengar hennes pengar också😉

      Fast om kriminalitet inte har koppling till förhållanden i ens uppväxt, så skulle ju t.ex. gängkriminella komma jämnt fördelat från alla samhällsklasser.

       Det finns gott om kriminella inom överklassen, men brottens utformning är annorlunda. En hel del ekobrott och annat som är lite mer avancerat. Det finns även personer inom överklassen som hanterar droger (antingen brukar eller säljer, men oftast sånt som kräver mer pengar för att starta ”verksamheten”).

       Dessutom betyder inte icke kriminell att barndomen per automatik har varit bra eller att individen inte har påverkats. Något syskon kanske ägnar sig åt sånt som är kriminellt och ett annat kanske blir en perfektionist och gör en superkarriär. Det tredje syskonet kanske kämpar med depressioner och självskadebeteende/självmedicinerar. Du kan aldrig bedöma

       Man ska inte ha fördomen att överklassen är i princip fläckfri. Bara för att en samhällsgrupp är lite vassare på att dölja sin kriminalitet, betyder det inte att det inte existerar. Överklassen blandar inte in myndigheter i sina privata angelägenheter om det strular med barnen. Många skickas till internatskolor inrikes eller utrikes. Lol, gjorde själv en kort vända utanför London som tonåring.

        Men snälla nån,Anna har väl aldrig varit överklass,ha,ha.

         ”Jämnt fördelat från alla samhällsklasser”. Det kan inte ha varit så svårt att se vad som det svarades på!

        Jag fattar att överklassen också är kriminella såklart, kokain t ex som brukas, ekonomisk brottslighet mm. Men risken att bli skjuten eller behöva bli rädd för att gå ut känner jag inte på samma sätt pga dem.

      Jo, självklart ingen regel utan undantag. Men barnen måste ha regler, tider osv. Man kan inte göra som t ex hucklemammorna som skaffar sjuttielva barn som sen får springa omkring hur som helst. Men det jag stör mig mest på att A försvarar barnens brott, de har inte gjort fel..

      Givetvis kan man se strukturer hos ungdomar som hamnar i kriminalitet. Men det betyder inte att det gäller var och en av alla individer.

    Hennes man ärvde sin far. Såvitt jag vet har inte Anna ärvt någon nyligen?

   Det undrar jag också över, framför allt de senaste åren då hon inte dubbat tecknad film och inte varit speciellt mycket med i TV4 tävlingsprogram. Samarbeten? Tveksamt. Royalty? Nja, så ofta spelas inte Annas låtar.
   Jag kanske har fel men jag hittade inte heller att Anna har registrerat något bolag och det tycker jag att hon borde ha.

  Nej tack.

  Alla som använder sig av frasen -Hej fina ni när de pratar el skriver till sina följare på IG går fetbort i min värld.

   He he, antar att du följer Tingelinn då. Hej finisar😉

    Eller som H.T. säger hej ”Hjärtisar ” 😒

  Nej tack, hon är inte för mig

  Nej tack! Ingen Anna eller någon som har samma typ av personlighet.

   Det är inte som ”Ove Sundeberg” då. Har man ingen Ove i sitt liv så är man själv Ove.

    Jag tror verkligen inte att det finns en Anna i varje gäng.

    Hahaha!! Ja det hade varit ngt 😂
    Nä, alla har förhoppningsvis inte en Anna i sitt gäng!

  Jag har gärna en Anna…n i mitt liv

   Haha jag med 😅 ingen Anna tack i mitt liv

   Tänk vad mycket iskallt rent vatten du aldrig kommer att bli bjuden på då…

    I ett rent glas!

  Dottern fick väl bara betala ca 5000 i skadestånd om du syftar på när guldsmycken av misstag ramlade ned i hennes väska.

   ”Missade” hon inte någon samhällstjänst också, men det kanske var för ett annat brott?!

    Tror den misskötes och blev omvandlad till tre månaders fängelse.

     What? Skämtar du? Har helt missat detta!

      Jo, det stämmer att hon misskött samhällstjänsten och därför omvandlades den till tre månaders fängelse.
      Hon överklagade och ville att det bara skulle bli en varning men fick inget för det.

   Ja, och som av en händelse hade dom väl t o m ramlat rakt ner i väskan i hennes ciggpaket😉

    Hatar när det råkar hända!!

  Har HT endast ett par byxor och tror hon på riktigt att hon ska råka föda nu?

   Vad är det för fel på att bara använda ett par byxor? Haha jag har haft samma byxa (ja, den är tvättad) precis hela sommaren. Bästa byxan!!

    Och för att lägga till så är det väl rimligt att inte köpa en uppsjö av olika mammabyxor bara för att visa andra att man har flera. Man använder dom en ganska kort period så jag förstår att man inte shoppar loss liksom.

   Syftar du på hennes senaste inlägg så skrev hon bara att hon ville börja planera förlossningen snart ”ifall hon kommer tidigare”. Inte riktigt samma som att tro att hon ska födas nu. Med tanke på hennes erfarenhet så förstår jag att hon vill vara förberedd.

   Jag har förvisso bara följt henne ett år ungefär men jag begriper verkligen inte varför hon provocerar så mycket. Allt från hur hon hanterar sitt trauma till hur hon sminkar sig, vad hon äter, vad hon ser på för serier, osv osv. Hon verkar rätt så harmlös i mina ögon och ganska gullig faktiskt. Jag hoppas att allt går toppen med den här graviditeten och att hon inte tar åt sig av allt (ganska elakt) som skrivs om henne.

   En del personer löper större risk för att föda riktigt tidigt. Om nu läkare och barnmorska rekommenderat att installera babyskyddet i bilen, vem är du att ifrågasätta det?

    Ja det är ju synd att hon lägger tid på att gå på extra kontroller när hon bara kan läsa här inne vad anonyma förståsigpåare kan tala om vad som är bäst för henne.

  Jag saknar Anna! Och det vet jag att många andra också gör. Jag förstår ärligt talat inte varför många är så elaka. Tänk en gång till innan ni postar om det vore tvärtom. Hur skulle vi känna då?

   Håller med och Det tycker jag gäller för de allra flesta det skrivs om här.

   Du har aldrig sett hennes lives på Insta gissar jag?Många av dem finns på Youtube,se dem,så får du svar på dina frågor.

    Just därför kanske man ska låta henne bara vara. Men det är väl alltför tillfredsställande att få spy lite galla som anonym i ett kommentarsfält som detta.

    Exakt, tex när hon ligger i sängen och äter vattenmelon och kallar sina följare både det ena och det andra… nej tack ingen Anna i mitt liv 🤨

  Är man arg och tycker illa om någon säger man det till personen. Man ställer inte frågan offentligt om inte syftet är att starta en mobb. Känns elakt, fegt och onödigt att göra så här.

   De som ser till henne blir slaktade offentligt,samt blockade.

    säger skulle det vara.

  Något falskare än denna nyreligösa Anna har jag aldrig sett. Snacka om att försöka sätta pärlor på sitt eget svineri. Usch!

  Tyckte först att det var så trevligt att se dig dela ett inlägg och vara positiv för en gång skull. Men så klart måste du avsluta inlägget med att försöka trycka ner kvinnan. Vilket är väldigt ironiskt när instagraminlägget du delade handlade om att man ska vara trevlig mot andra och välja sina ord

   Jag håller med, tråkig ton det blir mot Anna i kommentarsfältet

  Det räcker bra som det är ang mer Anna Book i MITT liv. Konstigt att Maggan Graaf gillar det hon skrev, snart är väl hon, My och Anna som tre gummorna. 😉

   Har inte Anna tjuvat från Maggan när de skilde sig, Magnus var tillsammans med Denise som DÅ var vän med Anna och de hjälpte honom att flytta. Någon bröllopsklänning bl a.

    Jo, men Maggan verkar vara stor nog och ha förlåtit denna stöld. Tillskillnad från Anna som aldrig förlåter. Många vänner har passerat i Annas liv och allt är alltid någon annans fel. Hon har svart bälte i att lägga skuld på andra och inte se sig själv och sina egna fel och brister. Då flyr vännerna också. Efter allt Anna sagt som jag bevittnat, så har jag mkt svårt att ta hennes kristna kovändning. Ränderna går aldrig ur en tiger.

   Jag hoppas Maggan är smart nog att hålla henne på avstånd för sin egen skull.

  Preach mother fucker!!! Anna Book blir tagen med att ha skitit i det blå skåpet och vad gör hon??? Jo, hon blir frälst 😂😂Holy Anna!!!! Sveriges största lögnerska och riktigt jäkla nasty kvinna. Kallat sina följare svin, troll, idioter, gamla, sjuka i huvudet, nyfikna dårar etc etc!!! Anna Book har själv satt sig i förarsätet. Ingen har tvingat henne att agera ” preach mother fucker” Och nu vänder hon andra kinden till för att få vara kvar i den s.k kändisvärlden. Äckligt och bara kletigt. Fy vad jag disguised this woman 🤮🤮🤮🤮🤮🤮24/7

   Min favorit är en gammal live där hon ena stunden gråter för allt elakt hon kallas, bland annat tjack-h•ra, och poängterar att hon ALDRIG skulle kalla någon för liknande för någon som går på droger eller sex behöver hjälp och är utsatt bla bla , goda anna osv osv. Ca 20 min senare i SAMMA live kommer f in samtidigt som någon skriver en för Anna provocerande kommentar varpå Anna skrattar högt och ropar åt f att ”jag tror det är din gamla pundarkollega som är inne och skriver, han har nog pundat på en rejält idag verkar det som!”

   Det svänger snabbt.

    Säljer sex*

   Menar du ”despise”?

  ChatGPT har skrivit detta tror jag 😂 använder det för inlägg och känner igen användning av första introt och slutklämmen.

  Nej tack. Otroligt obehagligt o falsk människa. Har ett omättligt behov att att ständigt tala om hur snäll o godhjärtad hon är. Så gör inte en genuin och äkta människa.

   Gör man gott och är en god människa så har man inget behov av att basunera ut detta. Punkt!

  Ingen som vet vad som hände mellan Anna och My?

  Jösses vad dom håller på!
  Var inte Maggan och Anna ovänner?
  Är nu Anna och My också ovänner?
  Hur orkar dom?

  När Anna B i en live fullständigt tappade det o svarade en följare att hon hade betalat de nya gaddarna med leverpastej – med bebisspråket från helvetet. Där gick min gräns, hon får ingen mer chans.

   Var det inte bajs hon betalade med? Bajs. Och lax. För det äter de i Ryssland.

    Tonfisk var det väl.

   Hon betalade med tonfisk och bajs. 🙄

  Helst inte. Det är jobbigt att vara runt ett barn på 50 bast. 🙂

  Alltså hennes smoothing filter!!!

  Hon är verkligen drottningen av självklarheter och plattityder, Anna. Djup som en vattenpöl.

  Så Maggan har förlåtit Anna och Dede för att de sålde hennes bröllopsklänning som hon hade på sej när hon gifte sej med Magnus?

  Storsint. <3

   Maggan är storsint verkligen. Anna har år av terapitimmar kvar i terapistolen (om hon tar sig dit) Självkritik/självrannsakan och att inte skydda barnen och låta de stå upp för vad de gjort kommer ta tre år. Minst. I halvtid byter terapeuten och en kollega tar över, då denne inte fått en syl i vädret på tre år. Nästa terapeut blir långtidssjukskriven på obestämd tid. Lyssna på Nemos podd. Hon tar över hela podden och värre monolog har jag aldrig lyssnat till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.