Fan vad rimlig du är, Alexandra Nilsson

@alexandrabnilsson

Reminder, gör aldrig en förändring för någon annan än dig själv 🫶🏼

♬ Aesthetic – Gaspar

Jag har genom åren varit ganska hård mot Alexandra Nilsson, men känner att hon hela tiden växer i mina ögon.
Hon är fan bland de rimligaste, om inte den rimligaste influencern vi har idag. Jag blir så glad när jag ser det här inlägget från henne. Det här publicerade hon på Tiktok för ett tag sedan, men jag såg den först när hon publicerade en förkortad version på Instagram.

I gårdagens poddavsnitt pratar vi om vilka influencers vi tycker är underskattade, eller som inte får det utrymme/uppmärksamhet som de borde få, jämfört med vissa av sina kollegor, och Alexandra var ett av namnen på min lista.
Har du inte lyssnat på avsnittet så kan du göra det här under, eller på valfri poddplattform.

Vilken influencer tycker du är över-, respektive underskattad?

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Riktiga Pontus är underskattad tycker jag. Han har många bra budskap mellan alla sina knäppa inlägg.

      Rasmusson???? Utveckla gärna

        Haha nej för fan😅😅
        @Riktiga.pontus

          Pulshöjningen innan man läste det här svaret du 😅😅

          Tänkte väl! Annars hade det varit den mest orimliga kommentaren som har lagts idag…kanske under hela veckan! Blir nog lätt såna här komiska missförstånd, när det emellanåt pratas om att ”personen är bra innerst inne och den är bara lite missförstådd. Hur den är i verkligheten hade synts om folk bara kunde se förbi alla missförstånd och se den riktiga [fäll in person som diskuteras]”.

        Ganska säker på att anonym menar Pontus Johansson, heter riktiga.pontus på Instagram

        Killen är från Råneå, en liten by utanför Luleå.

          Ok?

            Vadå ”ok”?

      Nja, nu gör han mest reklam för random skit, berättar om hur mycket han älskar Norrland, deklarerar att det heter plättar och inte pannkakor. Om och om igen. Blandat med gamla videos och några nya (av varierande kvalitet). Jag uppskattade dock hans content när hans konto var mindre inriktat på att få fler följare.

    Håller med. Hon har utvecklats åt rätt håll.

      Lol, absolut inte. Lika äcklig som innan, men döljer det.

      Hon har hängt ut så många oskyldiga under årens gång och hetsat till extremt farliga trender, tex att man måste ha 5 cm mellanrum mellan låren, att man kan överleva som vuxen på bara barnmat (dessa burkar och klämmisar såldes konstant slut i nästan hela Stockholm den perioden), fat-shameat många, hängt ut folk med felaktig s**uell läggning. Hängt ut privata samtal.

      Ja, listan kan göras lång, men orkar inte slösa mer av min söndag på hennes tragiska episoder. Hon är och förblir lika hemsk som innan. Kommer aldrig att luras av hennes numera PK-tycke och tänkande. Fattar inte hur folk som har IQ+ fiskmås kan tycka att hon är ”bättre”?

    Tål henne inte. Hon säger bara saker för att det ska låta bra.

      Tänkte precis samma.
      Det är ju bara självklara floskler hon häver ur sig som alla med IQ över rumstemperatur fattat för länge sedan.
      Sen om man tillämpar flosklerna i praktiken är ju en annan sak.

        Och hade hon inte sagt något så hade hon väl blivit trashad för det också… som hon säger, you cant win! Så vi får väl hoppas att hon säger saker som hon menar för sin egen skull och inte för att få era recensioner.

          Har du ens följt henne genom åren, eller spelar du bara dum?

          När Andreas, hennes kille, kom in i bilden, var han tydlig med att han ville vända uppfattningen av hans flickvän och att hon borde försöka vara mer ”likeable”. Men kul att du ska försvara en sån här människa, säkert lika hemsk du med. Om inte du själv är Kissie.

    Hon har delvis rätt. MEN Jag tycker Alexandra inte riktigt tar eller har tagit sitt ansvar för hemskheterna och provokationerna Kissie faktiskt gjorde och hur det påverkade tjejerna som läste hennes blogg. Sure hon var ung osv..men det är alltid andras fel. Hennes dåvarande läsare, nuvarande läsare, media…,

    Givetvis ska ingen få elaka kommentarer som hon beskriver i videon. Men Kissie gjorde karriär på att vara elak och provocera och i tex ”dokumentären” om henne och Dessie tar hon ju bokstavligen nada ansvar för vad karaktären Kissie gjorde.

      Sen vet jag att det var en annan tid då. Jag läste min egna gamla lilla fjortisblogg och ba wtf… hur tänkte jag här? Men jag kan ju erkänna att 14 åriga jag var d*m i h*videt. Haha.

      Men hon måste ju få gå vidare nån gång eller? Alla mognar till slut. Dagens ungdomar gör så mycket idag men dom kommer oxå mogna

        Ja absolut. Hon får gå vidare men hon lever ju ändå vidare och har en fortsatt karriär på det. Hon refererar ju själv ofta tillbaks till ”Kissietiden”.

        Problemet är att hon inte riktigt tar ansvar för det hon gjorde. Ja man får gå vidare men du kan inte göra det genom att låtsas som ingenting på sättet hon ibland kan upplevas göra.

      Precis, hon ”outade” personer som hon inte kände och låtsades att de hade skickat in känsliga frågor till henne. Tex la hon upp bilder på en vän till mig och skrev att han hade sökt råd från henne hur han skulle acceptera att han var homosexuell. Min kompis hade aldrig skrivit in till henne

        Wtf??

      Vad ska hon göra tycker du? Utöver att hon har nämnt saker från förr och ifrågasatt sig själv i sitt tidigare tänk och uttryckssätt. Visst hon är inte helt i linje privat med hur hon presenterar sig själv på sina plattformar. Men det kanske kan kvitta om hon numera är rätt städad offentligt!? Sen går det inte att komma ifrån att det är paradoxalt att prata negativt om ett sätt att leva samtidigt som ens försörjning står starkt kopplat till exakt det som man står och kritiserar. Det får mig att fundera över om personen genuint tycker det eller om den följer det för tillfället godkända narrativet.

        Om du tar del av allt hånande hon ägnar sig åt parallellt med att bygga sin nya persona, är det uppenbart att hon fortfarande inte är städad. Hon gör vad hon kan för att klamra sig fast i influenservärlden och måste därför framstå som ”annorlunda”. Allt det gamla syns igenom fasaden, i poddar och i skriven text.

      Jag är en av de tjejer som for illa av Kissie, även om jag såklart bär ett väldigt stort eget ansvar också. Efter att Kissie gjort reklam för näsoperationen i samarbete med en kirurg på Lidingökliniken valde jag samma. Mitt sämsta beslut i livet och har haft konstanta besvär sedan dess. En delvis förlamad, sne näsa som rinner konstant. Hade inte ens en stor näsa men man matades av idealet med små, knappnäsor då. Lockades av priset som var hälften mot andra kliniker och marknadsfördes hårt hos Kissie. Var så himla ung och naiv och jag är så ledsen att jag inte hade bättre självkänsla.

    Alla är väl överskattade.

      Spot on

    Toftby är ju extremt överskattad iaf. Känns som hom gör precis allt för att fylla sina social medier och hålla sig själv relevant.
    Hon har noll utstrålning. Hon är inte ens snäll och trevlig mot folk som kommenterar något hon lagt ut.

      Bloggen är väldigt tunn och intetsägande. Jag kan inte förstå hur hon fyller en vardag.

      Toftby är verkligen inte snäll. Jag förstår att hon kan bli upprörd när folk tycker saker, negativa, om hennes liv. Tex var hon bor och vart hon ska flytta. Men tonen… ”jag skiter i vad ni tycker och om ni flyttat härifrån eller inte” skriver hon till en av de som läser hennes blogg.
      Sedan har hon själv en massa åsikter som hon vädrar att elcykel var ju inget bra. Fast det fick hon ju dementera när hon provat det för man kommer ju långt om man har elcykel. Och kosten ska inte tala om, gud nåde den som inte lever upp till hennes ideal. Kolhydrater äts lämpligen på helgen. Bara för att hon har problem med din vikt så kan vi andra, oavsett hur vi ser ut kanske själva få välja när vi äter både det ena och det andra. Hon har själv skrivit att hon dömer människor efter vad de har i sin kundkorg.
      Jag gillar hennes matrecept men önskar att jag slapp se samma vinkel på henne med blommig blus som många frågat var hon köpt och med samma mungipor som ser likadana ut på varenda bild. Så trist att inte ens ett leende kan se naturligt ut.

        Bröllopsbilderna var en chock. Var det ens samma person?

      Vad gör den otrevliga människan, annat än skickar hjärtan till alla andras bloggar och Instagram?
      Jösses vad hon vill vara känd.

    Fattar inte hur du kan tycka att hon är rimlig när hon gång på gång låter sin vanliga personlighet skina igenom. Det hånas till höger och vänster, precis som hon gjorde förr i tiden.

    Ibland är det feminism som ska anammas, ibland kroppsideal, ibland branschkritik. Sedan tillbaka till Kissiespåret där man hör hennes förakt för tjocka, fattiga etc.

    Nä, otroligt falsk – än idag. Önskar att ingen använder henne som som ett exempel på en rimlig influenser.

      Exakt. Passivt aggressiv och negativ energi. Fel på
      hennes kompisar, fel på branschen, hennes följare, kan aldrig ta en diskussion.

      Nu kommentarer jag hur hon framställer sig på sina SoME. Inte som privatperson.

        Melin är även en översittare.

    Alexandra har blivit vuxen. Det var hon inte som Kissie och ett jättebra exempel på varför barn och unga ska ha begränsad skärmtid, inte kunna publicera vissa saker på sociala medier osv.

    Läste kommentarer igår om gabjoss och att hon aldrig tittar in i kameran. Ser att flera ”vuxna” inte heller göra det, iaf sällan. HoP blundar ofta på bilder. Gizmolina har solbrillor, filter eller viker undan blicken. Eller publicerar bilder på kroppen men med mobilen som döljer hela ansiktet.

    Melina Criborn. Vem skulle ens titta åt hennes Instagram om den inte vore fullspäckad med ”bästa kompisarna” Wahlgrens? Totalt ointressant kvinna som konstant exponerar sina små barn. Varför följer människor?

      Var tvungen o gå ino kolla. Fullspäckad är ju rejält överdrivet . 😅

        Vem skulle veta vem hon är utan Wahlgrens/Ingrosso? Det är i princip något hela tiden med dom ELLER barnen som hon utnyttjar

    Älskar podden, ni är en grym trio!
    Roligt med lite annorlunda poddavsnitt, blir lätt lite upprepande avsnitt ibland.

      Vilka??

      Tack! Vad roligt!

        Camilla! Anses man vara en ”influenser ” om man endast marknadsför sina egna produkter och inte har några betalda samarbeten med andra företag?

    Man var förundrad över Kissie, undrade vad är detta? Det hon säjer nu, är det som människor tänkte då, vad är detta för en cirkus? Hon gjorde sig otjänst genom operationer, ätstörning, hon blev inte vackrare av det. Vad man ville säja till henne på Kissie-tiden var ”Get real”. Bra att hon ändrade sig!

    Bianca gillar inte iscensatta bilder på instagram, alltså kan hon inte gilla Lovisas 😁

      Min bästa vän är ekonom och tycker hennes jobb verkar fett jävla tråkigt. Måste man älska ens vänners jobb?

        👍👍 man måste inte ens tycka att ens kompis sociala medier är intressanta. Vet inte var min kommentar hamnade men har en nära vän som har ett jättetråkigt konto med bara sin hund. Men vi är nära vänner ändå.

          Håller med! Har min bästa väns stories avstängda på fb för hon lägger bara upp bilder på vad de äter för middag V A R J E dag!! 😂 och verkar lycklig utåt men jag vet ju hur det står till egentligen där hemma

            Det förstår nog de flesta som ser hennes dagliga matbilder.

      ?

    Jag tycker att IL är bäst, borstar av sig, kommer igen och är aldrig oförskämd. Nu tror kanske någon att jag driver men det gör jag inte. Uppskattar även att hon är konsekvent i att inte visa sina barns ansikten.

      Håller med. Jag läser dock inte hennes blogg, men tycker att hennes Instagram är trevlig. Alltså man blir inte upprörd över något hon lägger ut. Inte ens reklamen längre, konstigt nog. Men det har kanske med helheten att göra.
      Men absolut behöver internet fler som Bella som inte mobbar och snackar ner andra.

      Bella? tycker hennes blogg är den tråkigaste.

        Då är det skönt att man slipper läsa den.

      Samma här! Hon är dessutom tusen gångar mer genuin än denna Kissie.

    Hon har visat att det går att vända skutan, bort från det plastikoperationer, fillers, ankläppar, ätstörningar. Att inte syssla med sånt är minst sagt rimligt.

      Hon har ju gjort en del oxå men kanske inte gör igen, vad vet jag

    Kommer aldrig glömma hennes blogginlägg om hur barnmatsburkar bara innehåller 65 kalorier. Sådde nog ett frö till min ätstörning som jag senare utvecklade.

      Hennes åsikter om att alla som har lår som går ihop högst upp är feta sitter fortfarande kvar i min hjärna. Även om jag vet att det inte stämmer tänker jag på kissie och hur fet jag är när jag märker av att låren snuddar varandra. Skyller absolut inte mina ätstörningar på henne men just den biten kom från henne på den tiden.

        Att benen går ihop är snyggare än att de inte gör det, så är det.

          Varför var du tvungen att lägga till den kommentaren??

            Därför att jag vill bara tala om att det är så. Att det skulle vara eftersträvansvärt med mellanrum mellan låren bara ett påhitt, för det är snyggare utan.

            Vad var problemet med att hen la till det?

        Att en del gjort det. Skurit bort insidan av låren för det ska bli ett mellanrum. Helt otroligt vilken dårskap.

      Yes. Samma här. Minns att jag – PINNsmal och ca 14-15 år gammal – åkte till ICA, där jag skulle köpa choklad, men istället stannade vid barnmatsburkarna och undrade om det inte var det jag skulle äta istället.

      Jag har no mercy för Alexandra aka Kissie, tragisk och förstörd människa som ville projicera sin skit på andra.

    Hahaha what??? Lever du under en sten?? Hon har fortfarande fejset fullt av fillers och botox, hon har gjort ansiktslyft, näsan och brösten som hon påstod att hon först skulle ta bort, sedan förminska, är ju lika stora som innan haha. Hon photoshopar bilder och hänger ut andra till höger och vänster, hånar och gör sig lustig på andras bekostnad Den enda hon är bra på är att låtsas vara feminist, kroppspositiv, miljömedveten osv. Låt er inte luras och manipuleras. Det är bara lögner och tomma ord, Kissie är tyvärr precis som hon alltid varit dvs mycket ORIMLIG.

      THIS!

    Haha jag får mest panik på criborn å hennes knall gula hår och idomin läppar? 🤣

    Jag tycker nog Bianca är överskattad alltså, speciellt eftersom hon endast är en galjonsfigur. Ingen äkta substans.

    Har nån här orkat lyssna på hennes medverkan i ” högt i tak ”? Jag blev så illa till mods att jag bara klarade 1 minut

      Ja det sexsnacket alltså. Pratar folk verkligen så när man är äldre än iallafall 28?

      Håller med i det du skriver till 100% – även det om Biancas medverkan i podden. Hon är så excentrisk o vulgär emellanåt, o det får hon väl va, men har svårt att tror att det är nåt positivt för henne själv.

        Så glad att hennes ex kom loss o gått vidare. De felade båda, de passade inte ihop helt enkelt.

        Bianca lever i villfarelsen att hon ska ”bjuda på sig själv” genom att prata offentligt om sexlivet. Hon gör inte någon en tjänst med det och hon gör sig själv en otjänst. Absolut ingen blir glad av hennes sexsnack.

          Bianca behöver bra, proffisionel rådgivare, som en bra maneger, som kan tala om för henne vad som är lämpligt att prata om i offentligheten. Bianca har varit ute och cyklat ensam för länge. Andra framgångsrika anställer proffisionella rådgivare, som inte själva tror sig vara stjärnan Skulle tro att Benjamin har bra rådgivare.

        Bianca är tyvärr en pick me och cool girl samtidigt. Är så pinsamt och desperat suck!

    Ot men Ribecka har med sig sin nyfödda bebis på festival där det är bilder på massa öl osv på alla som hanterar barnet tycker bara det känns osmakligt?

      Alltså Urkult är ju inte riktigt en ”klassisk” festival. Tycker inte direkt att någon såg särskilt berusad ut på stories.

      Men vad du överdriver. Såg massa små barn springa omkring där.

    Nä, jag köper inte hennes helylle-image. Min intuition säger att det bara är en tunn fernissa och mobbar-Kissie som photoshoppade sin midja till ca 10 cm i omkrets finns kvar precis under ytan.

    Vet inte varför men jag cringear så hårt när jag ser sådana här videon där personen pratar och fixar sig samtidigt 🤢

      Grejen är ju dock att hon fortsatt är en slav under idealen, det säger hon ju inte att hon inte är. Snarare har hon väl insett varför det blivit så och att hon aldrig gjorde något för sin skull utan för andras.

    Alexandra har ju en extrem hangup på skönhetsfix och har sagt att hon hela tiden jobbar på att inte åldras. Den där larviga ljusmasken hon använder är bara ett exempel.
    Sen märker man att hon fortfarande är osäker på sitt utseende , konsumerar väldigt mycket samt gör samarbeten för en hel del onödigt skräp.
    Hon har inte tagit sig helt ifrån den klassiska stereotypa influenserbubblan men absolut har hon mognat och konstigt vore det väl annars.

    Tycker också Alexandra har växt i mina ögon, hon har mognat med åldern som man själv också har gjort
    IL verkar ju bara bli till någon matblogg nu och duktigt av henne att hon vid snart 33 års ålder verkar lära sig att laga mat men annars tycker jag hon gör ju allt som hon gjorde innan men försöker det låta helylle men klär sig enligt min åsikt som en överklass tant

      Som väl har hon mognat, för Kiesse var outhärdlig och skämskudde rakt igenom.

    Ja hon verkar relativt jordnära ibland. Men så dyker det upp ett inlägg då och då som motsätter det helt. Tyvärr känner jag att även hon är ju inte direkt naturlig (behöver man absolut inte vara nej) men hon ser rätt plastig/tillgjord ut i ansiktet, om det är gener eller inte vet jag inte. Men jag känner ändå inte att det känns genuint när hon pratar om utseende, vikt, vara sig själv osv.

      Hon har fillers, fixat tänderna, trådlyft. Löshåret tog hon ut. Alla unga borde vänta tills 50 sen kan de sätta i hår för då börjar man tappa 😂😂😂

    Jag tycker Alexandra får oförtjänt mycket skit i jämförelse med andra. Isabellas misstag är betydligt värre, Kenza har ingen som helst självinsikt, Bianca kränker produkter till sina yngre läsare hela tiden och Therese Lindgren kör clickbait med nakenhet för att nämna några. MEN det är Alexandra som får skit för att hon var fjortis för 10-15 år sedan.

      Eh va? Isabella har ju inte h*tat att m*sshandla någon journalist vilket A har. Inte heller kallat andra gris eller fat eller liknande, det har inte Kenza heller gjort mig veterligen. A kör lika mycket clickbait som Therese, och Bianca också. Var och hur får Alexandra skit, tycker inte jag ser henne hånas eller bli utskälld för allt och inget som vissa andra blir. Inget om hennes smygreklam heller nuförtiden. Förutom att hon fick vite en gång då pga omärkt reklam, och det var ju hårt förstås.

        Jag säger inte att Alexandra är perfekt eller försvarar hennes beteende men jag tycker fortfarande att de andra har haft större påverkan på sina läsare där de har visat/visar upp en falsk bild.
        Sättet som Isabella ljugit och behandlat sina anställda är liksom glömt för att hon nu har lugnat ner sig. Men Alexandra är fortfarande sedd som dålig trots att folk ser igenom henne och vet att hon är falsk. Folk ser inte igenom de andra trots att de beteer sig lika dåligt.

    Tycker inte det är rimligt att hon klankade ner på andras utseende, näsa bl.a, om hon själv fått kommentarer om sitt eget utseende som hon säger fick henne att operera sig. Det låter ju såklart bra att säga så i efterhand och det ger uppmärksamhet. Ja väldigt vad du smörar för Alexandra nuförtiden trots att hon uttalat sig negativt om dig flera gånger, är det kanske för att hon är kompis med din poddkollega eller just för att Alexandra inte ska säga negativa saker om dig kanske, eller både och 😉 Ska lyssna på er podd.

    BISSE OCH SANNA GUEDETTI.. snacka om överskattade!

      Jag tror att Sanna Guidetti kan vara Sveriges värsta och oskönaste människa! Efter Josephine Karen Qvist då 🤣

    Josefinelavold känns sjukt överskattad. Blev chockad över hur många följare (122k) hon har med tanke på hennes content. Bara bilder bakifrån typ! Är det tack vare Lojsan o Hanna hon har fått följare?

    Tyvärr är hon ju fortfarande besatt av sitt utseende. Hon är ju livrädd för att bli gammal det sade hon i ett inlägg för inte så längesedan. Så vad hon precis sade föll platt.

    Underskattade – Julia Lyskova och Julia Frändfors!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.