All kärlek till Molly Rustas

Molly Rustas tar till Instagram för att posta ett inlägg där hon tackar för all kärlek och allt stöd hon fått sedan hon offentliggjorde att hon och Kanadas ”finest” Ross Andrew Paquette gick skilda vägar. ❤️❤️❤️
Molly verkar ha befunnit sig i Dalarna hos sina föräldrar tillsammans med sonen Charlie, medan Ross befunnit sig på Ibiza där han ”festat och levt livet” enligt de uppdateringar han gjort. 

Han har även spenderat tid inne på Bloggbevaknings Instagramkonto, vilket jag så klart både dokumenterat och publicerat, och efter det blev det tyst. 
Vad hade jag varit för en ”bloggbevakare” om jag inte gjort det?

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lite OT men är Molly en Barbie? Hon har ju precis den där foten som är gjord för klackskor, fast utan skor. Precis som Barbie…

   Förlåt men diskuterar du ideer eller människor nu? Tänker du på klackskor generellt? Är vi great minds du och jag? 🧠

    Jag hoppas att hon inte vaknar en dag med platta fötter!

   This Barbie is single! He’s just Ken

   Du vet att Barbie är en leksak , och inte en riktig människa? Så givetvis är hon inte Barbie. Kram

    Va säger du??? Värld = krossad
    🤯

     Ellerhur, kändes lite jobbigt att förklara det för TS ❤️

   Är det bara jag som förstår skämtet haha

    Nej, du är inte den enda som förstod.

     Av de som kommenterade uppenbarligen

    Nej, det är inte bara du

  Jag förstår inte, måste man gråta 24/7 efter ett uppbrott? Brukar inte det första tipset man får vara att göra saker man blir glad av?

  Och sen, vem vet hur länge uppbrottet varit på G innan det blev definitivt. Jag kan då säga att jag grät mer innan själva uppbrottet än efter, då hade jag redan bearbetat att relationen var över sedan länge så att säga.

   Det beror väl på orsaken och anledningen till orsaken. Jag blev lämnade för 6 veckor sedan och befinner mig fortfarande i en avgrundsdjup sorg.

    Absolut, men det är ju lite min poäng, att ett uppbrott kan se helt olika ut. Ibland till och med för de som var del av det. Dvs man kan gråta, vara arg, se glad ut, vara glad, vara glad först och sen ledsen osv. Så jag förstår inte riktigt varför det blir en diskussion om att han såg glad ut på en fest.

     Och jag för 7 år sedan, fortfarande mitt livs sorg 🤷🏼‍♀️ vissa sorger går inte över, men det är klart att msn lär dig hantera dom på andra vis

      Samma här! Har ett nytt förhållande som gör mig lycklig, men jag sörjer ändå att min ex-man inte finns i mitt liv längre. Det finns fortfarande ingen som känner mig lika bra som han gjorde. Men han valde att leva med någon annan och det finns inget jag kan göra åt det.

    ❤️

    Hoppas att du snart mår bättre <3

    ❤️

   Håller med, och är ju inte ovanligt att man försöker ”döva” känslorna och fokusera på annat. Vi vet ju inte alls vad de gjort upp heller, det kanske är hon som inte vill ha honom där just nu?

   Säg EN gång hon gråtit ut? Hon har hållit sig väldigt privat och professionell. Hennes ”statement” om uppbrottet var säkerligen pga frågor och spekulationer. Sen angående att göra saker man mår bra av, hon GÖR ju det. Är hos sin familj, får stöttning och är omgiven av fin natur. Att åka till New York med tjejkompisarna är kul, att gå ut och dricka bubbel på helgerna är kul, att träna 5 gånger i veckan är kul osv osv. Men hon är ju förfan SJÄLV med en liten pojke, så HUR ska det går ihop?

    Min kommentar syftade till Camillas inlägg om ross.

     Jag förstår nu, sorry för rant 🙂

    Var ju uppenbart att det syftade på Ross

   Oavsett vad som ligger bakom är det väl inte i bästa smak att lägga ut den typen av stories osv han har gjort.

    Exakt, och med en galet skrattande emoji?
    Nonchalant tycker jag.

     Jag tolkar det som riktat mot Camilla, inte att de gjort slut

     Det syftade väl till Camillas inlägg, eller?!

    Det ter ju sig sannerligen känslokallt, i synnerhet om han vet att mamman till ens barn sörjer uppbrottet privat, men vi vet såklart inte vad som hänt bakom stängda dörrar, hur länge sedan uppbrottet skett, hur mycket de pratat och bearbetat saker privat, eller om det finns omständigheter som gör att Ross inte ser något skyldighet att ha Mollys bästa i åtanke. Ett det exempel taget ur luften, men vi vet ju inte om har Molly exempelvis haft affärer vid sidan av, och om allt hon visar är en fasad och han nu har ett behov av att visa att han är lycklig utan henne (vilket om så skulle vara fallet ändå får erkännas vara en ganska vanlig reaktion)…. Ni förstår säkert vad jag försöker säga.

    Säger absolut inte (ABSOLUT INTE) att så är fallet, eller att jag ens skulle misstänka något sådant. Det är fullt möjligt att han är en lika stor taktlös knöl som han målar upp sig som, eller värre, om det hänt saker så som ovanstående exempel som vi inte fått ta del av. Men, min poäng är just att vi ju faktiskt inte vet något alls om vilka omständigheter som föregått uppbrottet, hur de inblandade mår eller känner, vem som är boven i dramat eller om det ens finns någon sådan.

    Hoppas oavsett för sonens skull att de vuxna kan ta sig igenom eventuella trassligheter på var sitt håll, och, får väl tilläggas, att en eventuell ”skurk” tar ansvar för sina handlingar och kan respektera den andres känslor (oavsett vem och oavsett vad det handlar om, exempelvis om det sårar Molly att Ross inte bara lever loppan utan också på ett osmakligt och illvilligt sätt vill trycka det i ansiktet på Molly). Ja men ni fattar.

    Det blev väldigt mycket skrivet om ett par jag inte följer och ett uppbrott jag verkligen har noll insikt i. Detta får väl närmast läsas som en mycket generell reflektion som snarare tar avstamp i min uppfattning om hur uppbrott relativt ofta tycks hanteras av de inblandade parterna snarare än som en specifik analys om paret i fråga.

     Jag älskar hur du skriver 🤩

    Tjaa Molly har ju lagt ut en massa fåniga bikinividoes där hon ska spela sexig. Är det smakfullt?

     Ja

   Jag grät typ ett halvår efter uppbrottet sittandes i min soffa som såg ut som en hängmatta till slut…

    Tänk ändå att det kan vara så olika. Jag gick ut med mina vänner och festade samma vecka som mitt första förhållande tog slut.
    Men för mig var det för att min kille var ett svartsjukt, kontrollerande och ägande as.

   Du kanske Aldrig fått ditt hjärta krossat? Att
   Få sitt hjärta krossat kan psykiskt likna fysisk smärta du kan googla detta. Många förminskar den smärtan även om det finns människor som hanterar det bra så är det MÅNGA som genuint sörjer speciellt om personen varit en stor del av deras liv. Det är
   En förlust av något man drömt om, en framtid och något man hade som man inte längre kan ha.

    Jag sa väl inte emot något av det du skriver i din kommentar?!

     Nä men jag ville säga det ändå jag läste lite snabbt så missförstod kanske

   Håller helt med! Ingen har full inblick i någon annans förhållande och ett uppbrott behöver inte betyda något dåligt. Det kan också vara hemskt för ena parten men precis det den andre behövde. Mådde så dåligt med mitt ex och grät så mycket under förhållandet och när jag väl gjorde slut kände jag bara lättnad och var så glad. Han gjorde flera försök på att få mig tillbaka men insåg verkligrn att jag var så mycket lyckligare utan han.

  Tråkigt såklart när förhållanden tar slut, men något säger mig att Molly har det bättre utan honom 💪🏼

   Så typiska kommentarer från någon som inte vet ett skvatt om deras liv eller personerna. Är liksom komiskt att gå in på kommentarsfält när någon känd blivit dumpad. ”Hans förlust” ”Det kommer nåt bättre för dig” osv som att det är en bästis man skriver till. Omtänksamt, ja. Realistiskt, nej.

    Är det är tomma ord absolut, men tror kommentaren här över syftar till att R inte verkar vara en sådär jättesympatisk person att ha som partner. Då kan det ju genuint vara bättre utan honom.

     Fast det vet vi ju inte enbart från sociala medier. Kan lika gärna vara Molly som är skitjobbig att leva med. Känner vi dem inte så vet vi inte

      Ni tar alltid för givet att ingen känner dom.

       Känner du dom?

  Haha Camilla. Din egen förträfflighet va?
  Finns det någon som har så rätt, skriver så fantastiskt vitsigt och bär moralens fana så högt som du?

  Varför överlåter inte bara gud sorterandet av goda och onda, acceptabelt beteende och oacceptabelt beteende, till dig redan nu? Det är ju ändå din paradgren att döma till höger och vänster

   Det verkar uppenbart även vara din paradgren!
   Ibland tar man i som Camilla gjorde för att visa att man stöttar någon som är i uppenbar sorg.

    Man behöver ju inte gå full blown mean girls för det.

     Det skulle ju inte vara första gången det sker här.

    Är hon i uppenbar sorg?

   +1 på denna kommentar!

  Han verkar vara en tonåring i en fullvuxen manskropp.

  ”Styrkekram”!! Hahaha, underbart! Bra skrivet, Camilla!

  Usch, jag avskyr verkligen killar som använder den typen av citat. Kollar man in hans instagram så delar han ju inspirational quotes höger och vänster. Han är 100% en sån som kollar på motivationsvideos på youtube och slår sig själv på bröstet.

   Haha ja där det liksom är underförstått att de själva hör till det bästa skiktet/gör rätt medan andra är dåliga, då kan man verkligen slå sig själv för bröstet och sparka nedåt på andra men utan att det är för uppenbart – det är ju bara ett citat.

  Få kvinnor kan tämja män med pengar och makt och ännu färre kvinnor kan övertala honom till monogami. Han vet ju att kvinnor flockas så fort pengar flashas så det är mer sannolikt att han lever ut drömmen som varenda man har: aldrig ligga med samma tjej två gånger. Kvinnan där hemma tjänar vissa syften bla. hänga på hans arm, ställa upp som barnfabrik, stötta honom offentligt och spela den livslånga rollen som ”perfekt familj”. Detta är väldigt vanligt bland nyrika, unga män med modellfruar. Han känner sig allsmäktig och hon känner sig lurad.
  Inte alla relationer men allt för många speciellt inom red pill.

   Yeah exactly the girls aren’t with him for his good looks, but money..

   The sad part is that if he’s shown he treats someone with a child like this it’ll most likely be repeat behavior he’s not going to treat someone else better.

   There is rich people that actually wants true love though and won’t do this, it’ just shows Ross true character.

   Vad menas med ”inom red pill”?

    Är väl den där Matrix-referensen om att ta the red pill och få ett uppvaknande och se världen för vad den verkligen är? Används bland annat av Andrew Tate som menar att världen styrs av feminister och att det är dags för männen att ta tillbaka makten och se till så kvinnorna hamnar på sin rätta plats igen (och den beskrevs ganska tydligt här ovan).

    OBS! Tror att det är den referensen som menas, men det kanske finns fler?

  I hope he reads this comment section.. it’s embarssing to say that a quote isn’t a comment lol. Of course it’s a comment: I think Ross’s personality is shining through and that Molly realized she can do better.

  Maybe he’ll wake up one day and realize he had a beautiful child and partner, but I hope she doesn’t take him back when he does

   😴

    Okej tack för ditt bidrag med en snarkande emoji, läs inte /kommentera inte alls då

     Tja, vi diskuterar ju ändå någon som svarade på ett inlägg med en emoji så… 😜

     Varför skriver du på två språk?

      För att personen vill att Ross ska läsa kommentaren

  Fatta det enorma hatet Molly hade fått om det var hon som festade i en månad utomlands, medan Ross ensam tog hand om sonen hos sina föräldrar.

   Jag hade gillat det!

   Exakt!!

  OT! Hörde precis om Rosanna Charles majblomme-ljug. Är det asgammalt och vad fan har jag missat?!

   Du har inte missat något, totalt ointressant att hon för några år sedan i en podd hittade på en historia om hur hon som barn blev erbjuden att ta över företaget ”Majblomman”.

  Jag undrar hur Mr.Perfect plötsligt blev ett asshole eller har han alltid varit det bara att hon målat upp allt som perfekt? Var allt perfekt innan hon blev gravid eller varför valde hon isf att skaffa barn med en idiot?

   Kan ju ha med pengar att göra, inte för att vara elak men har ju inget perfekt utseende (det är liksom inte som hans skulle trånas efter om han inte hade ett bra arbete eller pengar)

   Kanske var av säkerhet? Men det blev ju inte så mycket säkerhet ändå pga hans beteenden men jag bara spekulerar ingen aning

    Ja men samtidigt så är han ju inte skitful eller supergammal? Finns ju betydligt fulare män som har vackra tjejer pga just pengarna. Kan tänka mig att hon tyckte han var charmig pga hans status, hur rik han är och att han flög runt med henne i privatflyg osv när de träffades. Men är det allt liksom, visade han dåliga sidor efter att barnet kom eller har han alltid vart keff också bara att hon porträtterat han som helt perfekt?

     Vi kan ju bara spekulera! Men många tjejer speciellt en person som ser ut som en modell som hon gör har mycket snyggare alternativ

     Han är eg inte attraktiv bara välskött och står bra till med sin ekonomi 🙂

     Jag tror hon föll för att det fanns pengar och ville ge det en chans sedan blev det väl mer och mer uppenbart, lite grann som vissa tjejer som upptäcker någon är toxic alldeles för sent. Men som sagt ingen aning

   Hur vet du att han är ett asshole?

    Exonph har ju skrivit om att det cirkulerar videor på honom med andra tjejer

     Han sågs på Ushuaia i lördags med vehynx…

   En del män förändras efter barn, så absolut kan han ha blivit ett tvättäkta rövhål 🤷‍♀️

  He looks gay though 🤐

  Ross följer 95 pers nu och har alltså lagt till ca 25 personer, BARA en massa snygga tjejer. Vilket as alltså

  Undrar hur lång tid det tagit att ordna till den bilden? Allt från foten till pelargonerna…. Så himla naturligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.