Molly Rustas och Ross Andrew Paquette separerar

Efter flera veckor av märkliga beteende på sociala medier, så går nu Molly Rustas ut med att hon och fästmannen Ross separerat.
De har sonen Charlie tillsammans och förlovade sig på nyårsafton 2020.

Molly postar en kort video på en solnedgång med sitt offentliggörande, ungefär samtidigt som Ross Andrew dyker upp på videos av det här slaget där han minst sagt verkar leva livet:

Har du inte hängt med så kan du läsa ikapp här.

203 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och hänger med Eric Saade och Hanna Schönberg? Otroligt tragiska vänner.

   Fattar inte varför detta är tragiskt? Eric är ju Ross vän, och Ross är säkert vän med Hanna också? Det är väl inte Mollys vänner endast?

    Vet du vad? Ibland är det rätta bara det rätta .. Man behöver inte tänka att man minsann har rätt till si eller så.

     Fy fan va provocerande att se @noggiz Instagram med en hoppande Ross. När man fattar att Molly är totalt heartbroken

      Och nu är nuggiz insta privat.. wonder why!

    Ganska tydligt att det är sant. Har man upplevt det själv så känner man igen beteendet han uppvisar nu medans hon är ledsen och försöker må bättre. Klassiker.

    Usch så trist att läsa. Man kan ju ha lite låg profil ett tag.
    Men ingen vet hur de haft det. Kan ju ha varit en överjävlig relation också?
    Det är dags att inte tro på allt man läser å ser på insta mm. Det visas hela tiden.
    Vi ser bara allt som är rosa.
    Å det spelar ingen roll hur snygg, rik och smal du är.
    Jag tror att många män är less på sina instagrammande överperfekta flickvänner. Hur kul är det med plutmunnar; stageade bilder, och konstant poserande i längden?
    Jag är less iaf.🙄 å skulle aldrig orka ha en relation med någon som vsr så fixerad.
    Hoppas att Molly repar sig snabbt ❤️❤️

     Man måste ju respektera sin partners jobb om förhållandet ska fungera. Hade jag valt att bli tillsammans med en influencer hade jag varit stolt över det de åstadkommit.

   Hanna känns som den falskaste människan i världen . Allt hon visar upp är fake

    Blir mest trött på hennes stories där hon zoomar in på sen extremt platta mage och utstickande revben. Inget ansikte bara avmagrade kroppsdelar 🙄

     Och det viktigaste, märkesloggos!

      Hennes stories är svartvita opersonliga och jag gillar dom inte. Men hon är väll nöjd och alla märkesvaror.

   Fullständigt vidrigt att Hanna väljer att umgås med honom, det paret har ju alltid utnyttjat Ross hus båt allt

    Fin och lojal vän som visar sitt rätta ansikte

   Rebecca och Molly, som är kompisar från början, följer ju inte varandra på Insta längre. Inte helt otippat att Rebecca väljer pengar och fest framför vänskap.

    Fy satan vad äckliga människor som ska va ens närmsta är, stackars Molly

  Hur ska det gå nu undrar man – ber till gud att Molly skrivit något typ av avtal så att hon får tillgång till försäljning av huset / lgh. Men han kanske stod på allt rent ekonomiskt. Isf är det Förjävligt. Tänker på M och sonen.

   I USA hade hon fått ett saftigt underhåll, i Sverige – not so much.

    Du menar underhåll om de varit bosatta i USA? Han behöver ju åtminstone betala underhåll för sonen.
    Hoppas att han kommer att vara en närvarande pappa åtminstone.

     Ja, det hoppas man verkligen men att döma av senaste tiden så lyser han med sin frånvaro. Säger så mycket att hon har sonen på heltid i Dalarna medans han lever ungkarlsliv på Ibiza 🤮🤮🤮
     Önskar Molly all styrka och kärlek i denna tuffa situation som det blir med separation och småbarn ❤️‍🩹

     Underhåll i Sverige är 1673:-/månad…
     Och det är om du har barnet själv på heltid. Helt sjukt att det inte är inkonstbaserat.

      Molly kommer dock kunna ta frågan om underhåll i landet Ross är bosatt i och sen kräva beloppet. Skulle Ross vägra går det att få hjälp av landets myndigheter att driva in det fastställda beloppet.

       Jobbigt att gå in i rättslig tvist med någon med så pass mycket större finansiella muskler, att ta risken att förlora på det ekonomiskt och rent emotionellt att orka som ensamstående och nydumpad med en bebis. Han har nog stenkoll på att skydda sina tillgångar också och de var inte gifta. Alternativet att nöja sig med någon dryg tusenlapp…

        Hur vet vi att det blir en tvist? Han kanske glatt betalar

         Där kom den ”inte alla män”, 08:49!

          Ja?

          Vet du att han inte tänker pröjsa? Han om nån kan väl köpa sig fri..

      1673 kr är minsta beloppet, sen kan du gå till tingsrätten för att få mer om det är stora inkomstskillnader

       Har du sett många domar som tingsrätten dömt till skäligt underhåll? Det är nästan alltid minimibeloppet.

        precis. mitt ex tjänar 70′
        jag 30′ jag får 1673*2 för 2 barn på heltid
        1 dygn i månaden hos pappan. om ens det..

         Det är ett så skevt system. När jag skiljde mig kostade barnen långt mer än 1673×2 i månaden. Han betalar alltså betydligt mindre än hälften av den faktiska kostnaden.
         Jag tjänar hälften av honom men ska då kompensera det han inte betalar med min lilla lön för att barnen ska kunna ha samma levnadsstandard.

         Nu har jag fått igenom att han betalar hälften av barnens aktiviteter. Men det inkluderar inte cuper, utrustning och allt runt om kring. Jag går på knäna för att barnen ska få fortsätta sina liv som innan medan han åker på dyra golfresor och köper en ny Porsche.
         Vårt rättssystem tycker det är rimligt. Det är inte så att jag kan välja att inte ha den på heltid eftersom han inte vill ha dem mer hos sig. I slutändan lyckas allt ansvar landa på kvinnan som alltid.

          Var är barnperspektivet i detta? Barnen ska väl ha rätt till samma livsstil även om föräldrarna väljer att skilja sig. Men istället har pappan rätt att öka sin livsstil på bekostnad av barnen.

          Det är ju inte bara en rättslig fråga. Hur fasiken har man SAMVETE till att ekonomiskt strunta i sina barn fast man har pengar? Man är ju inte tvingad till att endast betala minimibeloppet precis…

           tyvärr verkar det som om han tycker det är skönt att jag har 100% av barnen… så sorgligt. finns inget dåligt samvete verkar det som.

           Känns som män generellt sett prioriterar sig själva i betydligt högre utsträckning än män. Då borde rättsväsendet gå in och skydda kvinnor och barn.

          otroligt likt mitt ex. han gifte snabbt om sig. åkte till Thailand. jag fick ha barnen fast det var hans umgänge. sen Maldiverna, o jag tog barnen igen fast det var hans umgänge, och nu är det paris och ny lexus.. barnen får inte ens 100 kr swishat till sig.. jag reser med barnen, köper allt, betalat aktiviteter mm. helt sjukt att det enligt lag är ”okej” att dessa pappor kan betala det minsta beloppet utan krav fr staten fast dom satt ungar till världen.

          Ett as helt enkelt

           japp

          Ta kontakt med en advokat som är specialiserad på familjejuridik. Du kan få helt eller delar av den kostnaden betald genom din hemförsäkring. Då tvingas ditt ex att redovisa sin ekonomi o den jämförs då med din. Jag lyckades med detta och fick 1500 kr mer per månad förutom det lagstadgade underhållet. Samt att vi delade på tex glasögonkostnader m.m. Det sista min sons ”pappa” fick vara med o betala hälften av var hela kostnaden kring studenten! Det är värt tiden o ev konflikter!

        Molly kan kräva att beloppet beslutas i Spanien (eller det land Ross bor i) enligt landet egna lagstiftning vilket sannolikt kommer innebära ett mycket högre belopp ja.

        https://e-justice.europa.eu/content_maintenance_claims-47-es-sv.do?member=1

        I värsta fall går det till domstol, men jag löste det genom advokat (kostnaden täcktes av hemförsäkringen) och då fick jag ett avtal som gav 1500 kr utöver det lagstadgade underhållsstödet varje månad. Räknades om vid två tillfällen dessutom, då en tonåring kostar mer. Det står tydligt att barn ska leva på samma standard som om de bott med den andra, mer ekonomiskt starka föräldern. Och med tanke på Mollys o Ross skillnad i ekonomi bör hon få ganska mycket efter avtal med hjälp ab advokat.

       Jag fick inte ens 1600kr av mig ex under sonens uppväxt trots att han i princip bodde hos mig på heltid…jag fick barnbidraget vilket han tyckte räckte- så fort vi pratade om pengar så sa han typ ”jag vill inte ha han hos mig på 50% men tar han heller varannan vecka än att ge dig en krona”….

        Fascinerande hur män tänker, detta är så vanligt. Kräk är dom

       Min kille betalar underhåll för sitt barn som är hos mamman fyra dagar extra i månaden, 1900:- betalar han för de dagarna. Han tjänar en normal arbetarlön men hennes advokat hade tydligen kollat igenom hans ekonomi och kommit fram till den summan. Han har varit uppe i tingsrätten pga mamman ville ha allt boende men hon fick som sagt bara fyra dagar extra per månad.

      Du kan stämma på mer. Det där är försäkringskassans belopp.

      Varför ska det vara inkomstbaserat? Det handlar ju om vad det kostar att ha barn

       De flestas barn kostar betydligt mer än minimibeloppet. Det handlar om livsstilen barnen hade när barnens föräldrar var gifta. Barnen ska inte ha det sämre.

     Vem säger att Molly får hand om ungen?- kanske blir det pappa som har huvudansvaret.
     Pengar styr

      Kan sätta 100 miljoner på att han inte vill ha någon vårdnad om sitt barn

       Berätta mer varför du tror det! Aldrig följt dem.

      Att han är och festar medan Molly är hemma med barnet säger väl det mesta om hans prioriteringar?

    Bästa med usa om du frågar mig. Har du tjänat massa pengar medans ni var ihop och tjejen tog hand om barnet, så förtjänar hon massor om du är otrogen.

   Har för mig hon sa när de köpte lägenheten att hon ägde en liten del, kanske runt 10%. Huset i Stocksund ägs av ett kanadensiskt företag, misstänker att det är samma med huset i Spanien.

    Hur vet du att huset ägs av ett kanadensiskt företag?

     Lantmäteriet. Offentliga uppgifter.

      Det är ju väldigt spännande att titta på andra människors ägande och värdet av deras fastigheter. Märkligt beteende!

      Varför rotar man i andras ekonomi?

       Om du inte vill att folk ska spekulera i influensers liv så tror jag att du hamnat på fel blogg.

       Med tanke på vad som syns utåt tror jag vi alla hoppas på att hon och barnet får ta den ekonomiska smällen medan Ross festar upp pengarna.

        Hur mår du?

      Fel. Inte ett kanadensisk bolag. Titta på hennes föräldrars hela innehav gnm hennes 2 bolag.

   Det går nog bra. Hon har familjen o sonen o reder sig säkert. Han verkar ju helt off i huvvet som han beter sig nu offentligt. Ingen takt o ton alls.

   Alltså, hon har 200 tusen följare på Instagram. Går knappast nöd på henne 😂 förutom hjärtesorgen då

   Varför eg? Molly har väl det rätt bra själv dessutom med 225 K följare. Finns folk som har det svårt ekonomiskt på riktigt…. Han hade gott om pengar innan de sågs, knappast Mollys förtjänst.

   Men hon är väl inte handikappad? Hon får väl göra som alla andra? Jobba och försöja sin son.

  Verkligen så otroligt trist. Hoppas Molly snart kan vara glad igen

   är det han som lämnat? hon kanske är lättad. vem orkar med en Mebis….

  Varför har han tagit bort bilder på deras son från sin instagram?

   Han är väl bara ett äckel vad fasen såg hon hos honom?!

   För att tjejer inte ska se att han har barn?

    Det lär tvärtom vara ett plus (!); det är attraktivt att en man har barn. Antar det får honom att verka viril eller nåt. Otroligt märkligt.

     Eh nej

     Inte ett dugg attraktivt att en man har barn.

      Men vissa män verkar tro det 😂

     Öh va?
     Om jag möter en man på krogen som lämnat mamman till ett så litet barn (som han dessutom inte verkar träffa) så är det absolut INTE en fördel…

      Det kanske inte är det första han berättar på krogen? Då är det nog mer att han har en son som han älskar och lever för osv, det är väldigt attraktivt hos många kvinnor

       Tänker att det inte ens är säkert att snubben berättar på krogen att han har barn.

        Eller så säger han som så många frånvarande pappor/toxiska män att mamman är galen etc…

         standard…

         Största 🚩

  Exontheph har en video på när han är med en annan tjej på Gotland

   Var kan man se den?

    Tror inte hon kommer lägga upp den än

     Vad är poängen med det?

      Hon slutar lägga upp skvaller för att hon blir anmäld för förtal varje gång av alla influencers.

   Han står också och håller en annan tjej i handen på en story som noggiz lagt upp, överlycklig och festande

    🤮

  Usch stackars Molly. ❤️

  Men ge dig

  Isabella Jedler och Tobias har också separerat…😢

   När hände det?

    Hon skrev det på instagram för någon dag eller två sen! Med en svartvit bild på dem

   Deras yngsta son är ju bara 8 månader gammal. Var det inte roligt längre?

    Jag undrar också så himla mycket vad som hände. Han var ju en 10/10 och fantastisk och hon skröt alltid om sina höga krav på män och att hon minsann hittat allt på sin lista osv….

    Känns som att han aldrig tog föräldrarollen på allvar och lät Isabella vara mamma åt alla 3. Modigt av henne att sätta en gräns för vad hon accepterar. Det är inte lätt när man har barn ihop.

    Han var ju aldrig hemma? Varför vara i en relation om man ändå är ensam hels tiden.

     Helt ärligt att ha 2 små barn tar död på vilken relation som helst om man inte verkligen bestämmer sig förenat hålla ihop och jobbar hårt för att hålla ihop

      Hon la upp massa citatbilder om att veta sitt värde och lämna sitt ex och folk frågade helt naturligt om de gjort slut men hon blånekade. Sa att hon pratade med sitt yngre jag eller liknande och att Tobbe är den perspektiv mannen osv.
      Detta var typ två månader sedan.

      Men ja märkligt att hon alltid ska visa upp en sådan perfekt bild utåt av sina män när det uppenbarligen är på väg att krascha totalt, hon gjorde exakt samma med sitt ex.

  Felix Nordqvist gör en HouseTour på vad som ser ut att vara Rustas lägenhet om någon är intresserad! Stilig lägenheten helt klart.

  Felix video: https://youtu.be/91p64qPxt-s

  Mollys (3 år gammal) : https://youtu.be/JAyI36Qnobg

   Vilken tråkig lägenhet! Hade totalrenoverat om jag flyttade dit.

    håller med!

    Den är såld enligt mäklarens hemsida.

     Hade ändå inte köpt den pga dyr?

     Vad bra! Då har hon pengar att köpa en ny lägenhet för. Kanske inte en tröst, men något som underlättar i vardagen.

      Blir inte mycket pengar till henne om hon äger 10% av lägenheten.

       Fast 3,4 miljoner minus skatt att lägga in i en ny lägenhet är iaf något?

        Vet någon säkert hur mycket hon egentligen ägde? Enligt hennes youtube verkar hon äga mer än så, men tittar man på hennes företag och inkomst är det väldigt osannolikt att hon gått in och ägde hälften..?

         Hon har själv sagt att hon äger 10 % av lägenheten vid någon frågestund på Instagram precis när dom köpt den.

        Lägenheten lär vara belånad så summan hon får blir antagligen mindre men allt är ju bättre än ingenting.

   gud vad trist och intetsägande lägenhet….

    Tur att du inte har de pengarna som krävs och slipper bo där då!

     skulle köpt nåt roligare för 34 miljoner, mkt trevligare i new York 🤣

  Hahaha va? Är det sant, källa? Hon är väl jätteung

  Men allvarligt . Vad ska man tycka?
  Smaskigt skvaller, sure. Men inget mer. Kul för alla parter .

   Haha inget, ville bara få ut det!! 🙂

  Fyfan vad smaklöst av honom.

  Tycker personligen att det känns lite weird i.o.m. att de är ett par i 30-årsåldern med barn och hon bara är 19? Men each to their own såklart.

   Precis vad jag tycker. Äckligt bara

   Hmm, when you put it like that.. är det lite konstigt ändå haha

   Jag håller med. Blir lite olustigt när de väljer en så pass ung tjej. Känns som en väldigt stor maktobalans. Fine om det varit en tjej i deras egen ålder och på samma villkor. I så fall to each their own.

    Jag är själv småbarnsförälder i samma ålder btw. Bara tanken att ha sex med någon som är 19 år känns absurd. Det är ju en småunge.

  …otroheten, syftas den på mannen i detta inlägg? Ibizahockeytjejjan som lebbat? Med vem?

   Oh samlings-off topic tråd exakt här för detta saftiga skvaller!

    Kan nån förklara så man förstår ? haha
    försökte klura ut nessas ledtrådar men lyckades ej

   Tror Bianca och saga legat med Guidetti paret

    Står ingenstans att Sanna var med? Verkar mer som om B och Saga haft det mysigt och tagit in John Guidetti

     Nej vet, men tänkte att hon var med eftersom det paret brukar ha trekanter

   Med tanke på ordningen hon lade upp bilderna (och skrev att just denna otroheten inte hade med Molly och Ross att göra), känns det som någon i JLC?

  Var har detta framkommit?

   Instagram

  Ännu ett exempel på hur lätt det är för män att bara dra och glömma att man hade ett barn? Hur kan man bara stänga av rent känslomässigt? Hur man man inte vilja vara med SITT BARN??

   Det är väl tanken med människans reproduktion rent revolutionärt?

   Nu vet vi ju inte vad de har för upplägg med sonen. De kan likväl har bestämt varannan vecka och nu är det Mollys vecka med sonen. Vi har liksom ingen aning om vad som har hänt eller vilken deal de ha. Är de separerade som Molly nu säger vet jag liksom inte varför de ska hänga tillsammans med sonen när det är så färskt. Man kan ju vilja vara med sitt barn ändå. Men om det är den andra förälderns tur att vara med barnet, vad ska man göra då?

    Wait and see….

    Sonen är för liten för vv. Har ingen aning vem denna Ross. Bor han ens i Sverige? Verkar som han lever jetset liv med många resor.

  Denna Ross verkar vara ett praktexempel på en barnslig och egocentrisk man med bekräftelsebehov.
  Molly trodde väl och hoppades in i det sista på att han skulle förändra sig för henne men om han nu i fyrtioårsåldern som nybliven far fortsätter med detta playboyliv är han nog bortom räddning!
  Han kommer köra på tills han är gammal och grå och charma en och annan Mollykopia men som efter ett tag också kommer att inse att han inte är något att hänga i julgranen trots hans pengar och glassiga livsstil.

   Brudar, tjäna era egna pengar och välj en partner som ni är kompatibel med. Det räcker inte med att vara förälskad och imponerade av mannens inkomst! Många kvinnor har lurats av den där hägringen och gjort många olyckliga/djupt besvikna.

   Gå dessutom aldrig in med bara 10 % för det betyder att ni ekonomiskt inte är i närheten av att vara kompatibla, vilket ni förlorar på ekonomiskt vid en separation! Bli inte ännu en kvinna vars ekonomi knäcks av kvinnofällorna!

    Jag och min sambo äger boendet 50/50 trotts att jag bara betalt 20%. Han har en större inkomst och betalade en större del. Jag skulle aldrig bo någonstans där jag inte äger halva boendet. Delar vi livet ihop så gör vi det.

     Rå om din ekonomi till 100 %. Om ni har eller skaffar barn ta inte merparten av föräldraledigheten och låt inte partnern smita undan gällande VAB och obetalt arbete i hemmet (allting slår mot ekonomin och hälsan även långsiktigt)! Jag säger ”låt” för män är tragiskt fenomenala på att inte ta sitt vuxenansvar. Det är så många kvinnor som inte har ekonomi vid en eventuell separation och ni är inte själviska som rår om er ekonomi fullt ut även när relationen är välmående!! Det slår även långsiktigt som med er pension och annat, om man är ”snäll” och inte står på sig. Män ser *alltid* till att göra det så bekvämt och även ekonomiskt bra för sig själva och mår oftast väldigt gott ekonomiskt även efter en separation. Tänk på att män aldrig tänker ”tänk om hon blir sårad eller tar illa vid sig om jag ser efter mina egna ekonomiska intressen inför/vid en eventuell separation”. De (männen) har det alltid med sig att rå om sig själva främst! Notera att män inte blir utköpta utan köper ut sin partner. De där procenten du äger men ej har betalat för kan tyvärr slå mot dig i framtiden och användas emot dig. Män tenderar inte att ge utan en motprestation. Det kan verka bra men många kvinnor har blivit lurade vid exakt samma upplägg som du berättade om.

     Hur många känner en kvinna som har köpt ut mannen medan han sitter i en trång hyreslägenhet med barnen och bor instuvad mellan två bokhyllor som sitt ”sovrum”, efter separationen/skilsmässan!?

     Jag har läst så extremt många rättsfall där män beter sig fullständigt iskallt och som totala gr*sar mot kvinnor de påstås ha älskat!

     Han kommer aldrig tacka dig eller någon annan kvinna för att ni slängde bort er ekonomi eller er själva för att anpassa er efter hans ”behov”.

     Jag är inte intresserad av ”inte alls män”-kommentarer! Jo, även den sk. ”perfekta” manliga partnern ägnar sig åt det här beräknande och egocentriska tänket.

     Vissa säger här att Molly hade deras långa relation som säkerhet innan de skaffade barn. Hon hade noll säkerhet med den här mannen. Har hon tur är han enbart emotionellt omogen och inte farlig för vare sig henne eller sonen. Men det kommer att visa sig hur det blir med den saken.

      Otroligt bra skrivet. Tyvärr får jag tillägga.

  Jag förstår inte hur man ena stunden skaffar barn och ett år senare redan hunnit ha problem, misslyckas med att reda ut dem och separerat. Starkt jobbat!

   Du förstår inte?Då ska jag förklara för dig.Många män förändras efter man skaffat barn,eller så ser dom sin chans att bete sig exakt hur dom vill då dom inser hur svårt det är för oss kvinnor att lämna/separera efter man fått barn,det är den fula sanningen.Dom ser det som att dom har kvinnan på sin plats.
   Sen får dom en chock när man vill separera.

   Med en man som inte är redo att put in the work är det nog ganska enkelt.

   barn är en relationsdödare

   Förstår inte varför folk skaffar barn så himla hux flux.

    Läste igår: ”Livet är hårt, men jag har åtminstone inte barn med mitt ex” haha

    Fast de var ihop i fler år innan och bodde ihop. Det är ju inte huxflux

    Och utan att vara gift, rent juridiskt är det inte så smart om man skaffar barn med någon.

    Det var inte hux flux . Molly var 27 , båda stabila inkomster (minst sagt) samt varit tillsammans från ungefär 2019.

    Skaffa aldrig barn utan att gifta dig först om din partner tjänar mer. Stor risk att du står där med barnet och alla kostnader själv annars.

  Det här är ju exakt den bild jag fick av Ross när Molly för första gången berättade om honom. Tyckte de kändes väldigt omaka. Har följt Molly i många år och hon känns jordnära. Han känns egocentrisk, fokuserad på att visa en bra image utåt och som någon som hoppar vidare till nästa tjej när nyhetens behag har försvunnit. Maktskillnaden mellan dem reagerade jag även på. Ross (Elliot som han egentligen heter) är mångmiljonär medan Molly inte är det.

   Fast så dåligt ställt hade väl Molly inte det innan hon träffade honom? Inte som att hon kommer hamna i en hyresrätt i nån liten förort direkt… hon klarar sig nog bra utan att åka privatjet, kanske en omställning till en början 😂

    Nej, såklart inte! 😀 Men deras maktbalans i förhållandet kändes väldigt off. Han: mångmiljonär och mycket äldre än henne. Har varit gift tidigare. Hon: medelklass och yngre, kanske inte lika erfaren.

   Hur vet man att han heter Elliot egentligen? Bara nyfiken hittar inget online om det

    Hittade det via mrkoll. 😅 Jag känner att jag i ett tidigare liv var privatdetektiv, älskar att gräva i dessa saker.

     Också märkligt att han gifte sig med sitt ex på nyårsafton för att bara något år senare fria till Molly på nyår. Grabben verkar inte vilja ha för många datum att ha koll på.

     Kan du länka? Den enda Elliot jag hittar är en 34-åring i Skåne, så uppenbarligen behöver mina ”grävkunskaper” förbättras…Varför skulle han förresten göra ett namnbyte i Sverige? Han har ju hetat Ross Andrew Paquette långt innan han träffade Molly.

      Är 99% säker på att det här är han: https://mrkoll.se/person/Elliot-Andrew-Paquette-/sqqksqqkDYuqcYfrkyqRaQDYuqbTAQmcYfrkyqRaQdYQabTAQmuerA

      Födelsedatumet stämmer överens med det som jag har hittat på sociala medier. Molly lade upp ett födelsedagsinlägg för något år sen. Hittade även en gammal twittertråd där någon hade svarat åt Ross och kallat honom Elliot. Jag älskar att leka detektiv!

       Åldern stämmer dock inte 🤔

       Tror inte det är samma person.

       Ross har bolagsengagemang i Sverige, och när en utländsk person registreras som styrelseledamot hos Bolagsverket måste passkopia skickas in för att styrka personuppgifterna. Så dessa uppgifter är mer pålitliga:

       https://krafman.se/ross-andrew-paquette/19830825xxxx/jffzpzqs/engagemang

       Dessutom, om han hade ett samordningsnummer skulle det vara 830885-xxxx (födelsedatum +60).

     Du skulle passa för juridikstudier, H! Vi som är nyfikna på hur saker förhåller sig, kan sitta och gräva i timmar och fortfarande tycka det är intressant. Jag har haft en del moment som jag har fått kämpa med som en dåre, men seminarieuppgifter där man skulle reda ut fall och fick sitta och gräva i juridiska arkiv i timmar var toppen.

  Det förklarar varför hon var hemma hos paret och lagade mat häromdagen utan sin chef. Tänkte oj vad snabbt hon jobbat sig in bland de människorna 😂

  Är alla vuxna så är det väl upp till dom om de vill ha trekant eller inte. Folk beter sig kring denna trekant som om de ätit bajs under sexet ungefär. Är en trekant så himla udda verkligen?!

  Ingen som minns Mollys förra kille? Verkade jordnära och fin

   Jo jag minns, jag reagerade på hur vanligt liv hon levde med honom där de satt o käka tacos i en liten stökig etta för att snabbt gå vidare till Ross och åka privatjet och bara lägga upp lyx lyx i överflöd. Hur jordnära en människa verkar vara så lyckas de alltid välja pengar framför allt annat

    Väldigt tyst nu från personer som ständigt vill hävda att pengar gör en människa lycklig.

   Jag minns också, och jag minns att han verkade vara riktigt oskön mot henne i vloggar från den tiden. Obs! Bara min egna uppfattning. Kändes som att hon inte alls mådde bra i den relationen.

    Menar du Kevin eller Ross?

  Jag har snarare reagerat på att Molly verkar ha fått ta ett väldigt stort lass vad gäller hem och barn. Har för mig att jag någon gång sett att hon sagt något i stil med att det var för att det var hon som ville ha barn. Jag fick lite ont i magen av det.

  Typ som tingeliiiinn😂😂 men hon har gjort de 3 ggr med tre olika utan konsekvenstänk

  Han är kort och skelögd… She can do better.

   🤭

   Min första tanke också… Har inte följt Molly alls, men vet att hon är sjukt snygg. Blev förvånad av bilderna på den här Ross…

    Fast jag tror att alla här inne vet att hon var tillsammans med honom främst för hans pengar/status/leverne och inte för hans utseende. Har ni sett hans pappa? Ser exakt ut som Gargamel från smurfarna.

     Han är adopterad.

  Gick tillbaka i hennes flöde och tycker det är ganska självklart vad som skett bakom kulisserna med facit i handen. Under 2018 är hon en sprudlande glad tjej med svinsnygg kropp och stor lust på livet. Hon träffar Ross och i samband med det förändras både hon och flödet ganska omgående. Hon går ner väldigt mycket i vikt och blir mer ytlig i sociala kanaler (min tolkning efter ett eget kontrollerande förhållande är att det är på hans inverkan). Ganska snabbt börjar flödet mer handla om märken och bikinibilder än hennes eget liv. I samma veva börjar de resa mycket och hon umgås inte lika ofta med vänner och familj. Snabbt börjar hon göra färre samarbeten med budgetmärken, vilket kanske inte passade hans bild av en trophy wife. Snart har hon en ring på fingret och vill starta familj. Där börjar Ross förlora den ”sprudlande välvilliga” tjejen han blev tillsammans med, hon börjar visualisera ett nytt familjeliv och han vill egentligen bara att hon är en ”härlig tjej som ligger ofta och mycket”. Snabbt därefter är hon gravid och där gick allt helt utför. Har varit tydligt att hon tagit ansvar för barnet medan han prioriterat annat. Dessutom är det ju svårt att behålla ”cool girl”-viben som mamma. Och sexliv etc ovanpå det. Jag tror han tröttnade i samband med sonen, vilket måste vara den största sorgen någonsin för Molly. Hon vill ju så tydligt bara ha en fin familj vilket hon förtjänar. Hoppas hon hittar en riktig man härnäst!

   Tillägg; hur snabbt hon var supersmal och poserandes i bikini efter graviditeten tycker jag också är ett tecken på att hon påverkats av honom. Tror egentligen inte Molly själv skulle brytt sig så mycket om Instagram just då, så familjekär och vettig hon är

   Det där var nog nästan spot on !!
   Jag vet att det har diskuterats tidigare bland kommentarens hur hon blivit så annorlunda sen Ross. Förut var det festivaler med Hanna Friberg, glada röda kinder med ett stort leende , rosé och ”träskor” hos familjen i Dalarna. Minns när jag gick ner mycket i vikt, det var under min sämsta psykiska tid i livet. Det förstod jag efteråt när jag gick upp dessa kilon igen när jag började må bättre. Hon har verkligen inte sett ut att må bra , samt varit väldigt isolerad från tidigare umgänge.

   Projicering much?

    Inte hävdat något annat, det skriver jag ju också. Helt och hållet känsla baserat på mina egna erfarenheter.

   Helt spot on! Tror att det var exakt så det var för hela hon förändrades när hon träffade Ross. Det var liksom bikinibilder iförd i höga klackar, supersmal och bara poserandes i lyxiga hus och balkonger. Helt världsfrånvänt content där hon bara skulle visa upp en lyxig och perfekt fasad, hon var så mycket mer genuin, jordnära och personlig innan när hon levde ett mer normalt liv med en normal kille. Jetset livet förändrade henne helt och förmodligen hennes psykiska välmående. Men också sjukt hur alla hennes vänner utnyttjade hennes nya livstil så mycket

    Tror ni har rätt här. Som jag önskar henne och sonen all lycka framöver❤️

    Kanske, vem vet. Det har ju också varit pandemi och de valde att spendera den i Spanien, så kanske inte superlätt att skapa content när man bara fick gå utanför dörren för att gå till matbutiken runt hörnet.

   Precis vad jag också har tänkt. Innan honom var det träning och fest, hon var jordnära och inbjudande. Det är bara att gå tillbaka och titta på hennes gamla vloggar på Youtube innan hon träffade honom, när hon bodde i sin lilla lägenhet med sitt ex, var uppe hos familjen i Dalarna och levde ett ganska normalt liv. Jag tror inte att jag har hört henne prata i en story på Instagram på flera år nu, det är bara perfekta bilder så långt ögat kan nå. Jag tror att hon har tappat bort sig själv vilket vi tydligt kan se, men svårt att se för den som är mitt uppe i det. Hon passar nog mer ett vanligt liv i en vanlig lägenhet och en kille som vill slå sig till ro någonstans och inte vara en 40-årig bachelor och sen komma hem till hemmafrun när det passar. Hon strålar alltid som mest när hon är hemma hos föräldrarna i Dalarna.

  Det brukar ju sägas att man ska skaffa barn med någon som man vet kommer vara en bra förälder och som man kan ha en bra relation med även om man går skilda vägar – tänk då att ha skaffat barn med den här pajasen… ångesten!!

  Som vanligt spelar det ingen roll hur smal vacker succérik du är. Eller blir mor till någons barn. En del rika män letar ständigt ny bekräftelse och nytt byte. Tyvärr. Hon klarar sig bra utan honom men det blir nog annat content

   Inte bara rika män

    Men nu talar vi om Ross typ av män. Hoppas det är okej för dig och lägg ned din ”Inte bara rika män” Tack på förhand

   Verkligen. Hade velat veta mer om hans tidigare fru, vem var hon och har han alltid varit rik? Är hans beteende nu ett nyrikt beteende eller har han alltid varit en skithög? Någon som vet?

    Hans ex fru är inte en offentlig person. Ross har inte alltid varit rik.

    Liter mer info om Ross bakgrund från en intervju:

    ”Share an interesting fact about yourself that not many people would know.
    Ross Andrew Paquette: I’m an adopted only child from a small mining and forestry town in Ontario, Canada, that has about 40,000 people. There isn’t much technology there, and we didn’t have the financial options that many others do. I also didn’t have a computer until I was 14.

    As a result, I’m appreciative of what I have and focused on helping others. Being an only child also gave me a strong sense of ownership and drove my creativity. Because there wasn’t much else to do, I also played an array of sports growing up. I skied professionally and was third in the country as a rower.”

  Han är inte ens lite snygg och dessutom så omogen, urk! 😝

   Fy vad vidrig

  Men är inte detta scenariot jättevanligt? Så fort uppmärksamheten från partnern/familj/vänner flyttas från mannen/pappan till barnet så får mannen/pappan en kris och är otrogen eller vill separera?
  Har en kollega som har tre barn med tre olika kvinnor och en av kvinnorna känner jag och hon har sagt att i alla tre förhållanden har han varit otrogen när det senaste barnet är ca tolv månader.

   Lol och ändå väljer hon att skaffa barn med någon som är otrogen 12 mån efter barn. Fattar inte vad det är för fel på folk.

    Gissar att hon fick reda på det efteråt 😅

  Intresserad av att höra hur han utvecklat sitt företag så lyssnade på en podcast med honom (han har varit med i flera). Den här var speciellt riktad till entreprenörer. Han gav ett bra intryck, verkar ha vettiga åsikter, inte raljerande som många andra företagsledare lätt kan bli, särskilt inom sälj och marknadsföring.
  Det som slog mig var att Molly tidigare sagt att hennes engelskakunskaper var begränsade när hon träffade Ross. Så funderar på hur bra de kunde kommunicera, bortom det vardagliga samtalet?
  Fick ett helt annat intryck av Ross efter att ha lyssnat på denna podcast. Tror att partygrejen kan vara en image som han av någon anledning odlar, kanske för att verka cool?

  Tror att jag såg Ross med en tjej på östermalm. Hon var på ibiza samtidigt som han var. Tror att det var hon. Ser att hon följer honom på instagram också. Hon heter vehynx på instagram. Riktigt snygg är hon

   Såg på hennes instagram att hon nu även är på Ibiza. De kanske är där tillsammans

   Och riktigt opererad också. Fy nej.

    Hon Verkar jobbar som läkare på Karolinska sjukhuset. Skrattade gott åt att hon la upp en story där hon skröt om att hon jobbar på ett sjukhus som var ett av världens dyraste att bygga 😂😂 Märks tydligt att hon blir imponerad av pengar.

   Tja, om man föredrar fejk rakt igenom framför naturlig skönhet. Alla gillar olika 🙂

  Varför är det inte ngn som kan åtminstone tänka objektivt på det hela. Stocksund 48 miljoner köpeskilling, precis nyligen fått barn, skatt….

   Vad menar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.