Lady Dahmer om sitt och familjens Pride-deltagande

Under det här inlägget var det diskussioner om Pride, Pridetåget och sättet det är utformat på med allt vad det innebär.
Lady Dahmer medverkade i tåget med sin familj och har nu postat ett inlägg om varför hon valt att inkludera sina barn i det, samtidigt som hon själv valde att visa brösten (men inte bröstvårtorna, ni vet dessa hemska saker som får Instagram att implodera).

Hon skriver så här för den som inte kan se inlägget:

Pride 2023! Barnen tvingade med sina stackars trötta föräldrar som vanligt och jag dansade fram 2,5 timmar!? Många vuxna reagerar på Pride + barn men jag tänker att det är en reaktion som bottnar i dels fördomar, dels okunskap kring barns förmågor och dels i att man aldrig riktigt funderat på vad Pridetåget är och innebär. En del reagerar också för att ”Pride handlar väl om kärlek” och ja, det är en del av det, men denna föreställning att Pride inte får handla om sex bottnar i en ganska trist och omodern syn på sex. Som att kärlek skulle vara finare och ädlare och att man inte får slåss för rätten att knulla vem man vill, hur och när och bla bla (givetvis med samtycke och nån i lämplig ålder) Men Pride handlar om så mycket. Rätten att vara den man är eller rätten att bli den man vill vara (kom ihåg att första Pride genomfördes av transpersoner), rätten att älska vem man vill och ha samma rättigheter som de heterosexuella haft patent på i alla tider, rätten att utöva sin kärlek OCH sin sexualitet på det sätt man. Osv. Och sex är inte farligt för barn (igen, existensen av sex, kunskap om sex, vetskapen om sex osv. Pratar inte om att barn ska ha sex nu, behöver vara extra tydlig tyvärr) Barn mår inte dåligt av att veta att vuxna har sex eller att sex kan se ut på flera olika sätt eller att en del tycker om si och andra så. Tvärtom så har ungdomar med kunskap en senare sexdebut än de som ”skyddas” från informationen. En barn blir heller inte traumatiserad av att se en dildo eller en hårig gubbe med lädersele. Är de för små för att inte förstå så kommer de tycka lössnoppen är SKITKUL och är de gamla nog att förstå så är de gamla nog för samtal och kunskap. Och de flesta som väljer att gå i tåget med sina barn är bildade och medvetna. Pride är en folkfest. Inte en privat bdsm-klubb där barn riskerar att se samlag och erigerade kukar. Jag skulle vara mycket mer oroad för skolan och sporten. Där kan vi snacka om en okontrollerad miljö där vuxna har fri tillgång till barn. Sen kan man ju som förälder välja om man vill gå med RFSL, qx, stolta föräldrar eller tillsammans med bdsm-ekipaget, björnarna osv.

Så här låter det i kommentarsfältet under inlägget:

161 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Exakt så.

  Mycket bra skrivet av LD!

  Ja gårdagens homofoba puritaner som kommenterade här igår var ju för sorgliga. Skitbra skrivet av Lady D.

   Tänk att man kan tycka annat än mainstream utan att vara homofob 🤷🏻‍♀️

    Känner du dig träffad?

     Inte värst men förstår inte angreppen när många söker en balanserad diskussion. Minst åsikt då är man per definition homofob. Vilket öppet samhällsklimat det blir i slutändan.

      Tant röd pratar om homofoba puretaner. Hör du inte till dom så behöver du inte ta åt dig. Enkelt.

       Har läst hela kommentarsfältet från igår och hittade inga homofobiska kommentarer? Kan det vara så att likhetstecken drogs mellan homofobi och kritik mot vulgära outfits?

        Eller så har de raderats.

    Om nu pride ska fortsätta finnas och göra den nytta den är ämnad att göra så är det väl bra om det gör det på rätta grunder. Och inte för att vanliga tonårsmorsor ska leva ut sina sexuella läggningar och preferenser.

     Du har väl ingen aning om hur ”vanlig tonårsmorsa” någon är. Kanske är ett barn hbtq och de är där i rollen av stolt förälder/familj eller liknande. Eller är där för en syster, mamma, bror, vän.

     Ok, så alla utom just tonårsmorsor ska vara fria att leva ut sin läggning? Eller vad menar du?
     Vem/vad är pride ämnad för i så fall?

    Men måste man tycka något om något man inte behöver vara en del av? Ingen tvingar dig eller någon annan att delta i Prideparaden. Vill du inte att dina barn ska se bdsm-utstyrslar så gå inte dit då? Eller ta reda på hur kortegen ser ut och gå hem när bdsm-folket ska passera? Bögar, flator och allt däremellan behöver inte anpassa sina liv och smak efter normen eller efter vad Lisa Svensson i Örebeo tycker är passande och inte – det är liksom vad paraden handlar om.
    Jag, som inte är troende, vandrar inte in på en gudstjänst och har åsikter om hur den går till och hur den ska anpassas efter MIN smak. Så ingen som inte deltar i paraden behöver ha en åsikt om vad folk där gör eller har på sig.

     Precis. Man får gå i paraden men bara om man håller sig inom den väldigt smala normen för vad som anses acceptabelt av allt och alla. ”Var den ni vill men inte i det offentliga och inte framför barn eller mig eller någon som kan bli minsta stött av det! Håll er inom normen när ni är ute så får ni göra vad ni vill bakom stängda garderobsdörrar!”

     Kan ta alla räkne-exempel i matteböcker där jag tvingas äta äpplen och köpa karameller – men av detta blir jag hemskt kränkt nästan. Hets mot folkgrupp, förtal??
     (Men borde kanske flytta till Örebro, hade ju ändå varit sjukt gött om folk kunde anpassa sig efter vad jag tycker! 😅😅😇)

   Exakt. Fler festivaler. Det som saknas är en riktig porrfestival. Så att alla kan leva ut sin sexualitet och fantasier. En enda stor smältdegel av allt.

    Finns ju sådana mässor så feel free.

   Ja fy vad jobbigt det måste vara att diskutera med sådana som inte alltid håller med.

  Förlåt, men kommentarerna under hennes inlägg är skrämmande? En mamma som har dildoundervisning för sitt barn och hennes kompisar? Extremt gränslöst. Man ska självklart prata om sex och att man får älska vem man vill men det finns fortfarande integritet

   Min bästa kompis mamma jobbade på ungdomsmottagning när vi var tonåringar och hon var väldigt öppen och pratade om allt från dildos till samtycke. Det var guld värt och det gjorde att när jag var redo att börja ha sex/utforska min sexualitet så var jag informerad, visste att jag hade rätt att sätta gränser, visste hur kroppen fungerade osv.

   Ja för det är ju annars sån kunskap som unga människor bara råkar få? Helt utan att någon pratar om det? Nej, jag tror definitivt att det är viktigare att prata om sex och allt som hör därtill framför allt när fler och fler enbart får sin kunskap från porr (som väldigt ofta är kvinnofientlig och inte fokuserar ett dugg på samtycke eller att alla inblandade ska ha det skönt och känna sig trygga.).

   Det hade jag behövt! Uppväxt med hysch hysch och hade inte ens vettiga ord för könen hemma. Fick min första orgasm som 10-åring och sen skämts över onani hela uppväxten. Även blivit utskälld av mamma när hon kommit på mig vilket spätt på ett självhat & skam. Hade gärna haft vuxna som pratade om det på rätt nivå för aktuella åldern, då hade nog min nyfiken minskat och inte sökt information på fel vägar och med fel personer….

   Min spontana tanke när jag läste din kommentar var att det är över gränsen. Men tänkte sen att jag kanske lägger in saker i ”dildoundervisning” som det faktiskt inte innebär. Beror ju rätt mycket på vad ”dildoundervisning” omfattar. Består det av typ ”undvik sådana här pga att de är osäkra, rengör noga, gör som du vill och ingen annan” och dyl. så är väl det helt okej och bra. Är ju samma typ av saker man diskuterar (eller borde iallafall) vad gäller sex med en annan person. Alltså att fokuset är fysisk och känslomässig säkerhet och hälsa.

  När jag gick i ettan (7 år alltså) hade vi en lektion om ”hur vi blev till”. Det var bilder i boken med tecknade vuxna som ”älskade varandra så pass mycket att de var nakna”. Varken jag eller någon annan i klassen var traumatiserade. Istället kopplade man sex till kärlek. Hade vi inte haft den lektionen hade man säkert fått lära sig det av någon annan i samma ålder som inte hade en aning om vad sex var egentligen.

  Står helt på LDs sida i detta.

  Befriande ändå att se hela familjen i pride-tåget, alla familjer är ju olika.
  Om jag skulle föreslå för min familj att vi skulle gå i tåget tillsammans och jag skulle gå med bar överkropp med endast lappar för bröstvårtorna hade de ringt psykakuten direkt.
  Men så är jag mer konservativ och fyrkantig än lady Damher 😅

  Säga vad man vill om LD men jäklar vad snyggt hon satte folk på plats under ditt insta-inlägg im smalhets. Hon är en grym debattör! 🙂

   Vilket inlägg? Vill läsa 😊

    Kolla på inlägget med en blond tjej influencer på stranden som visar ryggen. LD bemöter vad en Angelique skriver i en kommentar högst upp.

     ”Håll käften bara i fortsättningen. Du hjälper ingen”. LD är verkligen en grym debattör.

      😂Verkligen. Genom att vara elak och skriva ner ngn med personangrepp. Är man trött på debatten och inte kan skriva sakligt får msn hålla sig borta.

      Två meningar tagna ur sitt sammanhang – bättre kan du…

   Mig satte hon då inte inte på plats!

    Då vet vi.

     Bra!

  Som vuxen kan man ju ändå tänka att tycker jag det är ok om min dotter vill klä sig(av sig) i samma klädsel som jag. Tycker jag det är ok att min tonårsdotter går naken på stan med några klistermärken på brösten? Visst, när hon är 18 får hon göra som hon vill men är det något som känns ok som förälder?
  Inte i mitt fall.

   Du tror för lite om tonåringars egna förmåga att tänka själv. Lite på att din dotter kommer klä sig hur hon vill, oberoende om du visar mycket bröst eller bär polotröja.

   Dottern är ju påklädd? Alla barn är påklädda?

   För tonåringar brukar ju vilja klä sig som sin morsa…?!

   Herregud. LD:s dotter är väl så pass gammal att hon fattar varför det inte är lämpligt att hon klär sig på ett liknande sätt som sin mamma i detta fall. Tonåringar är inte dumma i huvudet. LD är vuxen, det är inte hennes dotter, och det fattar de nog båda två.

    Varför är det lämpligt att LD är ”klädd” som hon är?
    Jag tycker sånt förstör Pride.

   Varför ska du jämföra din egna klädsel med ditt barns? 🤔

  Men sätt på dig en läderbehå människa. Ge mig Klorin, måste skölja ögonen.. 😳

   Känslig?

    Inte ett dugg, chockad snarare…

     Varför? 😂 om du blir chockad av detta är du ganska känslig

   Härligt att vara mer omogen än de tonåringar inlägget handlar om

   Ok, klorin i ögonen är ju mycket farligare än tofsar på brösten – men, ditt val!

   Jag tycker hon är fin ja. Själv skulle jag aldrig ha på mig något liknande, men tycker det passar LD och Pride fint.

   Ohhh, jag håller med.

    Till B

  Jag håller inte med henne ett skit iallafall. Tur man kan ha olika åsikter!

   Intressant input!

   Vad tycker du då? Ska vi skydda barnen från sex tills de är 18, har noll kunskap och ger sig ut i det okända? Ska vi visa dem att en kärlek är den enda rätta osv. Snälla berätta mer vad det är du är emot, vore intressant att höra.

    Varför alltid dessa ytterligheter? Antingen ska du gilla allt som sker på paraden och runtomkring eller så är du homofob och vill inte lära barn om sex. Finns det verkligen inget mellanting eller utrymme för oliktänkande och tyckande som detta ändå handlar om?

     Nej men förklara gärna vad det är ni inte gillar då?

      Och gärna varför också.

      Det har förklarats otaliga gånger. Spela inte dum.

       Classic svar när man inte han förklara. Skriv igen då, vi frågar ju nu.

        Bara att läsa kommentarerna under detta inlägg.

         Vilken kommentar mer exakt?

    The american christian way. Se till att barnen får noll utbildning inom sex och samlevnad, förbjud aborter och dagen efter piller. Tadaa, se vad som händer! Alla ungdomar håller händerna på täcket och avhåller sig från sex tills de gifter sig och kan ha godkänt sex mellan man och kvinna, inom äktenskapet. Eller, som det är; de stater som är mest restriktiva vad gäller utbildning och aborter har också högst antal tonårsgraviditeter, högst mödradödlighet m.m. Bra grej det där med ”kristna familjevärderingar”!

     Och därför ska nakenhet, perversitet och sexualitet blottas i parader för en grupps rättigheter?

      Paraden handlar ju om en grupps sexualitet (bland annat). Eller vad tror du att Pride handlar om?

       Sexualitet och sexuell läggning är inte samma sak.

        Och vad tror du sexuell läggning handlar om?

        Sexualitet är en del av ens sexuella läggning. Det är inte bara vem du blir kär i utan även vilka du blir attraherad av och vill ligga med.

        Sexualiteten innefattar bland annat sexuell läggning, och identitet. Och sexualiteten berörs absolut av huruvida man får vara sig själv eller inte. Och att få vara öppen med sin sexualitet (ja, sexualitet) är också en rättighet. Få kyssa vem man vill i det offentliga osv.

        Jag förstår hur ni menar och tänker men håller inte med.

         Vad är det du inte håller med om? Håller du inte med om vad sexualitet är?🤔

          Vad spelar det ens för roll? Allt detta fokus på sex alltså, spyr rakt ut. Ha lite integritet och mystik kring dig och håll ditt sexliv och vem och vad du tänder på PRIVAT.

           Att hålla vem man tänder på privat är ju precis det Pride handlar om att man inte ska behöva göra som hbtq. Precis som att heteros får vara öppna med vem de tänder på och älskar.

     Ja för det är ju antingen eller!
     Antingen så pratar man inte om sex alls och låter barnen veta noll om det som en konservativ kristen familj i Utah. Eller så klär man av sig och går med tofsar på pattarna i pridetåg och visar dildos hemma. Inget mellanting. Det märkliga (tycker jag) är familjedynamiken där mamman står i centrum och barnen backar mammans (enligt ganska många tonåringar) extreeeemt pinsamma beteende. I den åldern ska väl barnen börja frigöra sig från sina föräldrar? Man kan också visa sina barn en dildo utan att lägga upp det på sociala medier, man kan stötta sina barn i pridetåget utan att «ta över» och låta hela skiten handla om mammans outfit. Hade LD gått i pridetåget så där och inte lagt upp det på sociala medier så hade det inte blivit en grej. Gör vad du vill med dina barn! men jag fattar inte varför alla ska veta och se? Jag tycker det visar på en otrygghet hos föräldrarna. Måste få klick måste få likes måste få uppmärksamhet. Måste starta debatt som ändå bara leder till polarisering. Snark.

    Varför ska vi lära oss om just sex av kompisar? Ska vi lära oss att laga mat av vänner också? Eller att lägga upp en budget för hushållet? Eller mensen? Eller tvätta kläder? Inse att det bara är en del av livet och lär barnen och prata med dom, precis som ni pratar om andra saker de behöver kunskap och lärande om. Inte undra på att det är så tabu när föräldrar hellre ser att de lär sig av en kompis än av föräldern själv. Vad vet en kompis i samma ålder ens liksom?

     Ja just det ja, för att prata om sex och lära sina barn är att lägga upp sig själv naken på köksbordet. Men då förstår jag att du överlåter det till en annan förvirrad unge att hålla i undervisningen, det var nog det bästa alternativet i det fallet

     Usch, pervers och mkt märklig kommentar?

     Du slipper. Det är bara att inte gå ut och se paraden så slipper du ju. Vad gnäller du om?

     Alltså gillar du inte pride-tåget gå bara inte och kolla då? Jag är inte så förtjust i Stockholm Maraton men jag får inte ett bryt för att det nästan stänger ner stan en dan om året. Fattar att många andra uppskattar det och pysslar med ngt hemma istället.

      Verkligen relevant jämförelse.

       Ja, det var det. Vill man slippa se något event så är det enkelt. Inte gå dit.

        För att maratonlöpare inte är en rörelse och utsatt grupp som behöver stöttas. Liknelsen haltar.

    Handlar paraden om sex då?

     Jag trodde inte det men uppenbarligen är det sex Pride handlar om.

      Har du inte mer hjärnkapacitet och läsförståelse att du bara kan ta till dig den lilla detaljen att pride också kan handla om sex eller ville du bara inte ta till dig att det bara är EN DEL av vad pride kan stå för. Att få älska och knulla vem man vill är det verkligen så hemskt, jag menar hur påverkar blir du av det i din vardag?

   Håller inte heller med henne.

  ”Jag har inget emot homo, MEN…”

   ”Jag är inte rasist MEN”

   Vad har nakenhet och perversitet i en parad och fest med sexuell läggning att göra?

    För det första så tycker inte jag att det är perverst så det kan jag inte svara på.

    För det andra så kan jag bara igen hålla med LD om att det finns fler aspekter kring hbtq än att få vara KÄR i vem man vill. Precis som för heteros så handlar inte relationer bara om kärlek. En del relationer handlar inte alls om kärlek och det är precis lika ok.

    Det låter på dig som att du är en av de som tycker att de får ”vara homo bäst de vill bara de inte är homo framför mig”, men jag kan givetvis ha fel.

     Men jag orkar inte tjafsa med homofober som klär in det i ”ogillar paraden”. Jag har helt ärligt inte energi för det idag.

     Vi ses i ett inlägg som jag inte blir förbannad av att diskutera ✌️

      Nä men du vill gärna kalla folk för homofober obehindrat bara för att de inte tycker lika. Farligt att missbruka ett ord så.

      Så om folk inte tycker som du är de homofober…

       Nej, men att kalla dom perversa, märkligt att de är stolta, att de saknar moral, att de vill leva i ett perverst samhälle,….

        Vem har sagt det? Det handlar om hur man klär sig och sexualiserar något med perversa inslag som inte bör vara det. Inte att människorna i sig är perversa (eller det får de som alla andra vara om de vill). Det tar bort betydelsen av något som är väldigt viktigt att uppmärksamma.

         Läs Annas kommentar igen.

      Vad barnslig du är. Folk är inte homofober för de tycker illa om dildos och hundkoppel i en prideparad.

     Suck och ja du har fel. Vi tycker olika vad som är perverst eller olämpligt i det offentliga rummet dvs jag är inte intresserad av detta eller tycker vissa saker är lämpliga oavsett sexuell läggning.

   Jaha? Jag har homosexuella vänner som älskar Pride och vad paraden står för. Och de har familj och barn och är inte det minsta perversa.

    Men snälla. Samma logik här, att du har kompisar som är x och tycker y. Inget som sagt att alla är perversa. Lyssna på åsikterna istället och lär er lite anger management.

     Ja, det var ju lite min poäng, att hennes vänner inte är något slags facit för vad hbtq anser om paraden. Inte mina heller. Som om alla hbtq skulle ha exakt samma åsikt om allt.

      Exakt och även vi övriga därav onödiga angrepp i detta kommentarsfält.

   Haha ”jag är inte rasist jag har en kompis som är svart” fast ”jag är inte homofob en i min familj är lesbisk”. Förlåt men att du med din inställning skulle känna så många hbtq-personer att du tror att du kan uttala dig å våra vägnar är inte så trovärdigt. Tala för dig själv istället.

    👏👏👏🌈

    Det var jag som skrev ”inte homofob men”, jag röstade på moderaterna i senaste valet. Om det nu spelar någon roll. Innan dess röstade jag L. I senaste kommunvalet röstade jag dock på S, så där rörde jag mig nära vänstern kanske. Men vi kanske kan släppa min politiska färg nu?

     Oj du är så förvirrad stackare.

      Du behöver inte alls tycka synd om mig. Jag klarar mig fint utan din påhittade omtanke. Ska vi återgå till sak kanske?

    Det är väl det personen gör dvs. pratar för sig själv och berättar om SIN åsikt…
    Alla har rätt till sin EGEN åsikt, utan att bli påhoppade…

    Ja, precis som att en del kvinnor hejar på Andrew Tate och är misogyna så finns det en liten del hbtq-personer som kämpar med internaliserad homofobi också. Det är enklare att alliera sig med förtryckare och peka på ”de där perversa bögarna” som att det är dom det är fel på än att faktiskt stå upp för något. Precis som att det som kvinna är lättare att skämta med när män pratar nedsättande om kvinnor än vad det är att säga ifrån. Vet inte varför du anklagar mig för att vara rabiat? Tycker jag har ett betydligt lugnare tonläge än vad du har.

  Ja visst, det är bättre 10 åriga tjejer blir kallade horor och diverse sexuella ord från tidig ålder av pojkar som tycker det är sååå intressant med sex.
  Lär barnen vad det är istället, lär tjejer att sex är inget de ska behöva skämmas att gilla, så kommer tabut försvinna och hånorden tappa kraft.

  Moral har inget med hur mycket sex du har. Moral får du av att vara en bra människa som respekterar alla.

   Läste du alls (och förstod) kommentaren du svarade på?

    Men herregud, du läser in saker som inte ens står. Sluta bygg halmgubbar för att få fram din poäng.

     Du säljer inte in dig och din syn på moral särskilt bra (är ej anonym 10:13)

     Ingen har skrivit ”ligga runt” förutom du Anna…

      Man kan ha mkt sex utan att ligga runt Anna, om man inte är bekväm med det 👌

     Och där bevisade du exakt hur lite man bör ta dina kommentarer seriöst.

   Vem har sagt att det är att lära någon att ligga runt? Att lära tjejer att deras sexualitet inte är något fult eller skamligt och att det är okej att gilla sex är inte att lära dom att ligga runt. Det är att lära dom att deras värde inte är kopplat till antalet partners och att de förtjänar respekt oavsett om de väljer att ligga med 0 personer eller 20.

    När jag träffar folk som påstår att ens värde är kopplat till antal sexpartners blir jag endast äcklad och undrar vad som gick snett i uppväxten.

    Nej, de flesta av oss ser inte kvinnor som ett objekt vars marknadsvärde bestämts av hur många gånger de haft sex. Vi ser kvinnor som hela människor, med ett människovärde och hur bra personer de är bestäms av hur de behandlar andra. Du har en kristen puritansk syn på sex och som alla andra religiösa kan du såklart inte bara leva ditt liv efter dina övertygelser utan du måste försöka pusha det på andra.

     👍🏳️‍🌈

    Nej, de delar inte DIN syn på moral och självrespekt. Men som civiliserade människor kan vi kanske acceptera att alla är olika och lever sina liv olika (så länge det inte skadar andra). Att vara trångsynt och döma andra är heller inte så himla charmigt.

    Hoppas innerligt att du bara är ett nättroll Anna som vill provocera lite

   Tycker dina kommentarer saknar respekt för andra människor.

  Vad har hänt med elegans klass och stil?. Känns som att de flesta är WT. Konstiga och fula kläder.

   Men vad är denna besatthet av klass här inne egentligen?! 😅 är det målet med livet att ha så mycket klass (och elegans??) som möjligt i exakt alla sammanhang?

    Ja typ, mer fräscht och civiliserat så.

    100% en försvarsmekanism, ett sätt att känna sig bättre och förmer. Den ängsliga medelklassen älskar att peka ut ”WT”.

     Håller med, men användandet av just det begreppet visar väl snarare en brist på bildning? Svenskar som okritiskt anamar ett begrepp de snappat upp ur amerikansk TV och inte ens bryr sig om att översätta det…

    Vårat samhälle börjar bli mer likt idiocrazy filmen om någon har sett den filmen. Folk känns mer korkade (speciellt på instagram världen) kolla alla dessa rika lyxiga snygga influencers som bianca Ingrosso, alice stenlöf, Rebecca Stella etc. De alla ser ut så porriga ut med deras poser, kläder etc. Sliskiga utseenden bara för att hålla sig relevanta. Och sen har vi såna som lady Dahmer som klär ut sig jävligt osmakligt. Vadå har alla blivit trailer trash helt plötsligt. Vad har hänt med anständighet och att vara normal. Så att leva i modernt samhälle då ska vi tappa det helt?

    LD själv skrev ju i bilder från paraden att hennes barn var ”övre medelklass” så hon tog ju upp klassfrågan själv

     Happ så nu är övremedelklass de som är ekonomiskt oberoende där det går att välja om man ska arbeta eller inte, för att man oavsett lever lyx och det inte går att leva över sina tillgångar för att pengarna sprutar ur röva och arbete blir som en hobby. Det är alltså inte definitionen av ekonomisk överklass. Bra att veta!

   Ja alla borde ha en ljusrosa kabelstickad tröja och en lagom hög taxklack, inte för hög men LAGOM. Lite mer klass och stil tack 🎀

    Glöm nu inte lagom blonderat hår, smink enbart för att ”se lite piggare ut”, skor i canvas från typ gant att matcha den kabelstickade rosa tröjan med, som för övrigt ska hänga över axlarna ackompanjerat av en ljus sommarklänning och pärlor i örsnibbarna.

  Anledningen till att vissa är STOLTA är för att de fått skämmas för vilka de är och sin läggning, något inte heterosexuella och cispersoner fått göra. Det är en kamp för att inte ska behöva skämmas. Det är tydligen lätt att ta för givet. Unnar alla att vara stolta över vilka de är. Du är antagligen inte stolt eftersom du inte behövt uppleva motsatsen, du kan vara den du är (i detta avseendet) utan problem.

   Vad har nakenhet och perversitet med det att göra? Alla håller nog med att deras rättigheter ska uppmärksammas och stärkas men det går att ogilla det ena och inte det andra. Samtidigt.

  Så med andra ord, det är bara de som går halvt nakna i pride tåget med sina barn som visar barn den rätta vägen, och den rätta uppfostran, den riktiga uppfostran. Som vanligt enligt LD, allt hon gör och säger är det rätta och de är vi som inte tycker samma som uppfostrar skitungar.

   Läser inte alls in det budskapet i hennes text?

   Vad mer exakt gör att du tolkar hennes text så? Jag menar inte för att tjafsa alltså, jag undrar för jag läste inte alls in det själv.

   Ser inte att hon har påstått det någonstans i sin text.

   Nej alla som går och ser ut som de vill. Eller stöttar de som går och ser ut som de vill.

   Om man inte uppfostrar sina barn att acceptera andra som de är. Ja då uppfostrar man skitungar.

    Har inte med likas värde och göra. Att gå i en parad med fast klistrade dildos som svansar, eller läder bröstvårtor eller k*k tatuerat runt halsen. Rekommenderar dig och kolla in flera bilder av tåget, för att få en helhetsbild över det.

     Jo det har det visst det! Allas lika värde är absolut och odiskutabelt. Går inte att resonera som att alla är lika mycket värda bara de inte har fastklistrade dildos, eller är min dumma granne eller vad man nu har för preferenser. Förstår du inte att tidningarna har publicerat de mest spekulativa bilder de kan hitta för att sälja lösnummer. En välklädd herre bland de övriga c:a 50 000 deltagarna säljer inte lika bra.

   Det bästa och roligaste jag har hört. ”Jag är ingen besserwisser, jag har ingen prestige i det jag säger, jag bara flikar in fakta, så jag är ingen besserwisser”/ LD (samtidigt som hon gör extremt långa rants om hur det ÄR på sociala medier där hon filmat sig själv och vankar runt i sitt hus. Vilken tur att man kan använda sociala medier och stories på instagram som ursäkt nu för tiden när man går runt och pratar med sig själv i sitt hus. Så man slipper verka helt galen! Tänk samma beteende på 90-talet. En morsa går runt och gaggar om tjock och smal och dildos och gud vet i sitt hus ensam mitt på ljusa dagen.
   Hahaha jag ska spara citatet om varför man inte är en besserwisser till diskussioner på jobbet, fan vad kul!

  Värst vad du är arg!
  Det är ingen här som kallat dig för en hatande rasistisk homofob, men det kanske har hänt i verkligheten.

  Jag ska försöka behärska mig i den mån det går.

  Jag är totalt övertygad om att mina och era barn ser ”värre” saker på sociala medier och på tv än V A R J E dag än vad som dom ser i pridetåget.

  Jag är även totalt övertygad om att det är Tv och sociala medier som kommer att förstöra mina och era ungar, inte ett pridetåg.

  Istället för att kritisera pride och att barnen blir heeeeelt förstörda av det så tycker jag att vi ska lyfta blicken och börja kritisera och diskutera vad våra barn DAGLIGEN matas med via sociala medier och annat.

  Sen finns det något annat som är väldigt enkelt.
  Vill man inte gå eller titta på tåget så gör inte det?
  Men du har inte rätt att begränsa andra människor att få uttrycka sig.

  Tack för mig.

   ”Jag är totalt övertygad om att mina och era barn ser ”värre” saker på sociala medier och på tv än V A R J E dag än vad som dom ser i pridetåget.”

   Så då är det redan både accepterat och normaliserat då.

  Alla ska respekteras, så länge vi har samma åsikt. Sverige i ett nötskal.

   Och alla får gå i Prideparad så länge ingen går utanför normen. Sverige i ett nötskal.

  Vuxna människor som gillar bdsm, dildos och nakna bröst, är inte långt från att acceptera pedofili? Är du dum i huvudet på riktigt?

  Nä usch och fy att visa den kroppsdelen, som många barn får sin mat ifrån, till sina barn. Så hemskt, hon borde soc-anmälas bums! *Ironi*

  Såg att hon även kritiserats för att ha så lite kläder på sig. Skrattade gott när jag såg hennes utstyrsel. Hon hade ju på sig mer kläder än vissa andra i paraden 😅

   Nu var det väl inte bara hennes barn som fick ta del av hennes (o)behag?

    Ville man undvika att se LDs och andras behag så var det ju bara att hoppa över Pride-tåget. Lätt som en plätt!

     Så klart hoppar vi över Pride.
     Att ge sig ut för att se groteska halvnakna människor är inget vi behöver.
     Pride för oss har varit att få älska och leva med vem man vill och bli accepterad för det.
     Inte morsor som har behov av att visa pattarna.

  Pride är skitbra på alla vis, fri och valfri kärlek är en no brainer. Att få se olika uttryck för sexualitet och identitet är normaliserande, precis som när olika kroppar visas- diskursen om hur man ska leva, älska och se ut ifrågasätts och förändras. Så går framsteg i samhället till.

  Hon har ju ändå gjort valet när hon valt ”kläder” till paraden ”detta tar jag!” Det valet undrar man ju lite över hur hon kom fram till det.

   Precis, nu när hon är så angelägen att provocera kunde hon väl valt nåt raffigare nertill än illasittande säckiga brallor i trist nyans! Men det är kanske en del av själva konceptet ”sticka i ögonen på folk”?

  Noterar också att hennes ena barn bär Playboy-smycke…

   Det är tendigt igen och liknande kläder och grejer säljs på bland annat HM.

    Ja, för då är det ok 🙄 ska storföretag tjäna pengar på att sälja porrsymboler till barn? Trodde det var det sista du skulle försvara.

     Jag försvarar det inte, jag säger bara att det är trendigt och tillgängligt igen.

  Ok. Vi tar det en gång till för dem längst bak i publiken:

  1. Jag har inget emot att människor tar med sina barn på Pride.

  2. Jag har heller inget emot att människor går omkring i sexualiserande bdsm-utstyrsel på Pride.

  3. Det jag HAR något emot är att människor iförd sexualiserande bdsm-utstyrsel tar med sina barn på Pride.

  DET tycker jag är gränslöst och olämpligt. Inget annat.

  Det medför inte automatiskt att jag är emot Pride eller inte vet hur ett Pridetåg ser ut. Jag har tvärtom själv deltagit i Pride.

  Jag har inte heller något emot nakenhet i sig. Jag hade t ex inte sagt något om LD gått med helt bar överkropp, med eller utan barn.

  Jag har heller inget emot att unga över 15 har samtyckande sex eller att barn ska få en fördomsfri och positiv sexualundervisning från tidig ålder. Jag tycker bara inte att en förälder i kinkykläder är nödvändigt för att det ska äga rum.

  Så. Hoppas jag har lyckats bränna ner några halmgubbar nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.