Gratis är inte alltid gratis

Bildkälla: Pontus Rasmusson Instastory

Pontus Rasmusson utlovar gratiskonserter i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Uppsala, Linköping, Norrköping, Jönköping och Umeå om hans nya cover får mer än 10 000 spelningar på Spotify under helgen. 
Med tanke på att inspelningen är en cover och Pontus på sin höjd får några ören för att ha gjort inspelningen av mycket tveksam karaktär – tänk falsk fyllekaraoke på valfri finlandsfärja –  så undrar jag hur han har tänkt finansiera alla sina gratiskonserter, för det kostar ju en slant.
Särskilt efter att Skatteverket fryst Pontus tillgångar då han ska ha undanhållit intäkter på runt 2,4 miljoner kronor från dem. Detta medan de utreder hur högt hans skattetillägg ska bli, för summan är ännu inte fastställd.

Vem ska betala för alla dessa gratiskonserter?
Är det mamsen/Pontus legal team? Eller har han tänkt stå och sjunga i ett parkeringsgarage någonstans för de stackare som inte vet bättre?

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    EN GÅNG FÖR ALLA- CANCEL THIS MOTHER FUXXER!

      Ja, inlägg om honom får mig verkligen att tvivla på om jag ska läsa den här bloggen alls mer. Alltså VARFÖR skriver du om honom? Det finns massor med andra, mer okej influencers att skriva om. Han är knappt ens känd för allmänheten, ändå får ha sjukt många inlägg här.

        Tror du att han försvinner för att vi inte pratar om honom? Huruvida Bloggbevakningen skriver om honom eller inte, spelar ingen som helst roll eftersom jag starkt tvivlar på att någon som är intresserad av att följa honom, läser härinne. Det handlar om barn. Personligen tycker jag att det är viktigt att diskutera en problematisk människa som Pontus och förhoppningsvis blir fler föräldrar uppmärksammade på honom och kan prata med sina barn om det.

    Asså han är ju ett stort skämt orkar inte läsa om honom mer

    Konsert? 8 st? Med honom? Hahahahahaha bästa jag hört

    Slår vad om att den frågan har han el hans morsa själva ställt.
    Den här mannen är inte riktigt riktig någonstans.

    Du undrar hur han ska finansiera en hypotetisk turné med gratiskonserter.
    Jag undrar hur han ska komma upp i 10.000 streams under helgen.

    Jag undrar också vem som tycker att den här snubben är relevant att läsa om. Mer än när hans tvivelaktiga beteende blir granskat och man blir varnad för vad man ska hålla sina barn borta från?

      Jag tycker absolut att Pontus är relevant att skriva om.
      Allt faller inte alla i smaken men om alla bestämde så skulle det inte finnas något att skriva om.

        Det kanske bara är jag som tycker att det är lite underligt att han dykt upp från ingenstans på den här bloggen? Efter att tidningarna skrev om honom har han blivit ett frekvent samtal här.
        Menmen, vad vet jag.

        Varför tycker du att han är relevant? Följde du honom sedan tidigare?

          Nej, eftersom jag läser här vad han håller på med så slipper jag följa honom.
          Vilka tycker du att bloggen skall skriva om?

            Okej, jag förstår.
            Men varför tycker du att han är relevant?
            Speciellt när det är så att du inte följer honom så har jag lite att förstå. Vill du hjälpa mig lite på traven? ☺️

              Hans lilla cirkus är ju underhållande!
              Men du har alltså inte några förslag på innehåll till bloggen? Synd, för du kunde ju tipsa om det.

                Det är klart att jag har idéer till hur man kan utveckla innehållet på bloggen.
                Det jag saknar mest är inslag från annat än instagrammodeller, då främst från youtube. Skulle väldigt gärna vilja se lite mer internationellt också.

                Men som du sa, allt faller inte alla i smaken och jag nöjer mig med att följa det jag saknar ☺️
                Tror faktiskt att jag bara skulle bli sur och irriterad om det skrevs på samma sätt om de jag tycker om att följa som det gör om personerna som blir nämnda här inne.

                  Du skulle inte kunna starta en egen blogg som handlar om dessa? Skrivet på det sätt som du själv vill se.

                    Det är så tröttsamt att få det där argumentet slängt i ansiktet varje gång man har en åsikt som går liiiite emot.

                    mEeeN StaAarTa en eEEeGen bLOgG om DeT iNte pAssaR!

                    Det är ju inte heller som att jag sa att det här är det värsta inlägget ever 🤦‍♀️🥱

                      Det är också tröttsamt att folk måste ifrågasätta så fort det skrivs om någon ”de inte förstår”.

                      Kan inte du bara byta plattform? Du gnäller ju och muckar bara. Du ”tYcKeR iNtE lItE oLiKa” och får en knäpp på fingrarna för det.

                      Du är som Alex Schulman – full fart på härskartekniker, ”vassa svar” (som du själv finner oerhört fyndiga) och bara tycka motsatsen till PRECIS ALLT.

                      Skulle Camilla göra ett inlägg om att himlen är blå, då är det du som kommer och sätter ner foten kring att den minsann är röd, och nåde den som säger emot.

                      Dra, bara.

                Är det underhållande med grooming???

                  Men suck. Det. Är.Viktigt.Att.Prata.Om.

                    Fast det är ju inte DET som tas upp till diskussion i och med ett sånt här i lägg.
                    Det känns mer som en allmän bevakning av random flunsa.

              Jag tänker att det är bra för föräldrar att bli medvetna om att typer som han finns och härjar på nätet, om inget annat.

    Genuin fråga som jag verkligen inte orkar ta reda på svaret själv. Har han fortfarande följare? Finns det fortfarande något stackars barn som tittar på honom?

      Jag undrar också. Hur fungerar hans ekonomi då och nu, vad är det som händer med honom? Är det alltså barn som är hans inkomstkälla. Om det är barn som han tjänar sina pengar på så vill nog föräldrar vet hur det där går till.

    Tycker mest att det känns skrämmande att frågan ser ut att komma från snapchat, så han sitter alltså och snapar med dessa minderåriga flickor och F knows vad som skrivs där då det försvinner efter viewing.

    Har han någonsin blivit tagen på bar gärning med att prata olämpligt med någon under 15? Jag försvarar absolut inte Pontus bara undrar för jag har aldrig hört talas om något bevis själv. För läste något om grooming osv.

    För min del av vad jag upplevt om honom så känns han mest som att han skulle sälja sin själ för några pengar på kontot. Jag vet inte om han verkligen är en p*ddo? Men jag kanske inte är påläst

    Ni som inte tycker att han ska skrivas om ska Camilla bara skriva om gullegull då och inget intressant ? Jag förstår man kanske inte ska ge han massa uppmärksamhet men tror inte direkt bloggbevakningens publik kommer dra så många nya subscribers för honom 😳

      Förhoppningsvis får några intet ont anande föräldrar upp ögonen för honom och kan verka preventivt. 🙂

        Men finns det då bevis på att han gjort något eftersom du säger man ska arbeta preventivt ? Tänker vad ni går på. Allt han sagt på sina sidor har han ju mer sagt för visningar enligt min uppfattning är ju en annan liga än pddos som faktiskt begår övergrepp men som sagt man vet ju inte vad han gör bra att ha koll på alla även på dom som verkar oskyldiga faktiskt.. en ulv i fårakläder eller vad man nu än säger

          Han har bland annat blivit avstängd från Youtube efter att ha brutit mot deras barnsäkerhetspolicy, vilken förbjuder innehåll som sexualiserar minderåriga. Allt annat är en googling bort.

    Lås in våra barn? Lås in honom där han hör hemma istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.