Sandra Beijers nya designerväska

Om du har möjlighet så rekommenderar jag att lyssna på den här låten medan du läser inlägget.

Sandra Beijer har nämligen köpt en ny väska från Gucci, som hon gör en klassisk ”unboxing” på samtidigt som hon listar alla andra designväskor hon har i sitt ”väsksstall”.
Ja, kan man ha en doftgarderob så kan man ha ett ”väskstall”, frågor på det?

Sandra har alltså köpt en orange Gucci Aphrodite, som jag tyckte var väldigt fin, men så älskar jag orange också!
Hon skriver att hennes väskgarderob – förlåt, men ”väskstall” är SÅ mycket bättre – har saknat en väska med kort handtag. Alltså en väska som inte är en crossbodybag.
Hon kallar det kort och gott för en partyväska och denna partyväska går i runda slängar på omkring 17 600 sek (€1500).

2015 köpte Sandra en väska från Moschinos ”Barbie Bag” – eller ”ikoniska Barbiekollektion” som hon kallar den i ett inlägg från 2021.

Så knäpp och fin! Hade den här och där när det passade med en rosa Barbieväska : ) Sålde den för ett par år sedan till en bloggläsare som skickade ett mail att hon inte kunde sluta tänka på den och kanske skulle dö utan den. // Sandra Beijer

Jag undrar om hon ångrar sig nu när Barbie minst sagt är på tapeten igen?

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det finaste gucci har är mönstret och färgen på sin kartong som jag skulle kunna tapetsera sovrummet med!

  OT, men Vanessa Lindblad skriver på sin story att veckan innehållit en massa bajsmackor och med tanke på den viktiga debatten kring pro ana-inlägg och med tanke på att hon är B:s manager så undrar man lite hur hon förhåller sig till det

   Money talks

   Så länge Bianca och hon cashar in så äter hon oändligt många bajsmackor. Så länge hon har en våning på Östermalm och ett deluxe landställe i skärgården, ett stall av designerväskor, prylar osv osv. så skiter hon i att det stormar

   Bajsmackor är nog ett av det mest vedervärdiga ord jag vet,skulle aldrig använda det när jag pratar eller skriver.
   Tack och lov så gör ingen i min bekantskapskrets det heller.

    You just did, dear.

     Haha, spot on!

     Även om jag iofs håller med föregående talare till 100 %.
     Verkligen HAAAAATAR ordet b-macka. Ja, jag klarar inte ens av att skriva det….

      Vad betyder det ens…..?

      JAG HÅLLER MED. Föreställer mig liksom en macka med det utspritt med smörkniv, som typ Nutella 🙁 äckligaste ordet jag vet.

   De har också 30% på en massa plagg från deras klädmärke som jag glömt namnet på. Går försäljningen dåligt?

    Inflationstrike!

   Ot på ot, men gällande ämnet så fick jag gåshud imorse när jag satt i bilen och P3 nyheter (morgonpasset) gjorde en nyhetsfördjupning gällande det här ämnet och nämnde Camilla 👏🏼 👏🏼👏🏼

    Varför gåshud?

     För att ämnet äntligen tas upp!

      Det har ju tagits upp länge men inget händer.

    Vilket ämne? Väskor? Förlåt om jag är trög. 🙂

  Fin väska. Grattis på födelsedagen Sandra 🙂

  Den var fin men jag bojkottar Gucci pga av de stöttar Donald Trump. Gillar inte färgen heller.

   Samt alla som springer omkring med dessa kepsar i Rinkeby. Hur de nu har råd🙃

    Så bara för att man bor i förorten så har man inte råd med något? Vilken förutfattad mening. Jag bor i förorten och har råd att köpa en Gucci keps om jag vill. Däremot har jag inte någon möjlighet att flytta än från förorten då bostadsköerna är som dom är. Att köpa bostad i dessa tider tänker jag inte heller göra. Många som bor i förorten jobbar och gör rätt för sig. Tänka sig, finns visst invandrare som jobbar.

   Snart bojkottas alla märken, för någon stöttar en skitstövel. Bra då minskar konsumtionen och planeten kanske kan andas igen.

  Ja världen må brinna eller dränkas – för de odödliga är en väska lyckan😆

   Word!

    Jag önskar att vi bara sponsrar (följer) personer vars livsstil vi gillar. Finns så många konton idag så snälla, om det ger dig ngt att se på unboxing av väskor, följ SB och andra såna konton. Men om ej, sluta sponsra genom ditt följande.

  Inte min stil, har iofs ingen, men blev oerhört glad av färgvalet!
  Är mer en luffartygkassetyp i många lägen. Eller typ svart ryggsäck från IKEA för att man inte har råd med en Sandqvist. Men i framtiden, yupp 💪🏻

  Nu kommer diskussionen ”hur kan man lägga så mycket på en väska när barn svälter i världen” vs ”har man råd så varför inte, man får göra som man vill med sina pengar”.

   Nejtack

  Hemsk väska som är ute om 2 mån max! Fula 90-00 tals modet! 🤢

   Det är en modell från 1970….

  Hur många CSN-år får man för väskan?? Jag MÅSTE veta

   Belle måste upplysa oss!

    🤣

  Tycker iofs själva modellen på väskan är fin, men aj så tacky med guldbokstäverna, och det betalar hon för…Hon har nog inte hört talas om att det numer råder ”quiet luxury” (dvs inga synliga loggor eller skrikiga designer plagg) feber bland flunsorna runt om i världen.

   Eller så skiter hon i det

    Ja, så kan det ju absolut vara. Men med tanke på att hon väl är en influencer?(jag följer ej) så är det ju lite anmärkningsvärt sent ändå. För inget kan få mig att tro att hon pungar ut den summan, bara för att väskan är orange och har guldbokstäver…Hon vill ha en ”status” väska, skylta med ett märke och det är det hon betalar för, precis som alla andra som köper dessa väskor. Då blir det ju ändå faktiskt lite komiskt, när den typen av väska, allt enligt modemaffian, nu är ute, med tanke på att hon är influenser.

     Jag kan lugna dig. Sandra har bra koll och kommer dessutom från pengar så hon behöver inte oroa sig för amerikanska faux pas runt väskstorlekar eller loggor.

      Couldn’t care less vilka väskor Sandra ev.har koll på eller huruvida hon ”kommer från pengar”.
      Det anmärkningsvärda är, i mitt tycke, att hon, i egenskap av influencer (och nu då enligt dig ”har bra koll”), nu köper en väska med tacky logo. Det är liksom det sista man bör göra om man ”har koll” och tycker det är viktigt, vilket vi väl ändå får förmoda att influensers tycker.

       Ändå viktigt att lägga till att man _aldrig_ får påpeka för Sandra att hennes mammas pengar gett henne ett försprång i livet. Hon har minsann betalat för allt själv och till och med jobbat på pressbyrån!!! Så hon är heeeelt self made, säger man nåt annat blir hon tokig.

       Men snark, låt folk göra som dom vill! Var inte så ängslig

        ”ängslig”, vem fan är ängslig här? JAG personligen skiter som sagt fullständigt i vilka väskor hon vill köpa, jag konstaterar bara att som flunsa är det väl hög prioritet i att hänga med i vad som gäller, vilket hon ju uppenbarligen inte gör.

      Sandra kommer INTE från pengar! Det är hennes mammas make nr.2 som hade cashen från början, sen gifte de sig och startade olika produktionsbolag för media (framförallt tv) och pengarna rullade in. Sandras biologiska pappa lämnade Sverige för gott x antal år tillbaka och Sandra har en yngre halvsyster plus en äldre bror. Ett helt vanligt svenneliv är hennes härkomst, exakt samma som de flesta av oss.

   Tycker inte märkesnamnet var stort och guldkedjan så fin. 😊

   ”Råder”? Måste alla plötsligt ha samma stil och följa samma trend?

  Fin väska men skulle inte betala så mycket. Vad är det dom tar mest betalt för? Märker eller tillverkningen. Jo det är nog båda kom jag på nu.

   Helt klart märket. Finns en utländsk kille på YT som arbetar med läder och är oerhört kunnig i ämnet. Han ”dissikerar” regelbundet märkesväskor, dvs skär upp dem och kollar hantverket, skinnkvalitet mm. och det är sällan de allra mest lyxiga (prismässigt) väskorna som får högst betyg i hantverk eller skinnkvalitet. Kan länka om jag lyckas komma på vad han heter.

    Vad heter han på yt?

     Tanner Leatherstein.

  Läste just på Ross ’ Ig att de skall få en dotter.
  STORT GRATTIS!!!

   Känns lite som ett spel för gallerierna med dessa två, nu kommer dom säkert att gå ihop igen pga det kommande barnet och låtsas att dom är sååååå lyckliga och allt trist är glömt.

   TILL SKILLNAD FRÅN EN SON ELLER EN ELEFANT DÅ?

   Hurraaaaaaa!

  Sandra är inte riktigt den typen av Influencer som influerar om den senaste trenden. Det är mer old school bloggande i en mer polerad tappningen.

  Gillar hon väskan lär hon ha den till dödagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.