Molly Rustas ex avslöjar bebisens kön

Häromdagen skrev Molly Rustas tidigare fästman, Ross Andrew Paquette, ”her choice, re pregnancy” om faktumet att hans nyss blivna ex Molly är gravid, vilket kan tolkas som att han inte är särskilt intresserad av att varken ha någonting med graviditeten eller det kommande barnet att göra. Att Molly inte involverat honom alls, eller ens brytt sig om deras relation.
Döm om min och andras förvåning när Ross plötsligt postar det här inlägget på Instagram där han skriver att Molly är gravid med en flicka.

Bara jag som får vibbarna att Ross postade det här inlägget för att snuva Molly på konfekten –  att avslöja bebisens kön på ett mer ”influenciskt” vis, kanske med en ”gender reveal?
Molly postade det här inlägget igår där hon tackar för alla fina följare och människor i hennes närhet, och att hon blir stum av all kärlek.

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kan förstå man kan bli lite äcklad av influenser världen som Ross verkar vara men detta kändes så respektlöst mot henne att göra.

   Om man blir äcklad av influncers borde man inte fria till och skaffa barn med en! Jag gillar inte jakt så skulle aldrig bli tillsammans med en jägare tex.

    Jag skrev inte att han skulle vara äcklad av influencers 🙂
    Men om man följt Molly har man förstått att det ytliga och att outa med märkesvaror är något som han inte har trivts med. Sen är kärleken blind och man gillar väl inte allt med en person alltid.
    Men jag skrev verkar, ingen vet vad han känner mer än han.
    Jag är vegeterian och gillar heller inte jakt. Gifte mig med en jägare. Det är också skillnad på sak och person. Idag jagar han inte längre, inte för att jag tvingat han utan för han själv velat efter att sett saker från annan sida än han är van vid/växt upp med.
    Ingen är helt god och helt ond. Inget är.helt svart eller vitt.

   Men alltså hon fick outa graviditeten, då kan väl han få outa könet? Så blir det lika för alla? #ironi

    Hehe sant, så kan man ju faktiskt också se det;)

    Varför ironi?

   Han hänger ju bara med influencers / kändisae

   Vad menar du? Att hon har mer rätt än honom att berätta barnets kön? Är du galen?

   Ska Molly bo kvar i Stocksund, Apelvägen 16?

  Han verkar ganska gräslig.
  Först ”hennes val” och sedan drar iväg och efter det JAG ska få en flicka??

  Ok visst han är pappan, men JAG? Det är väl DE isf? Eller ”det är en flicka!” Han är inte gravid och inte där för att underlätta för Molly under graviditeten.

   Han drar iväg? Han blev ju dumpad.

    Han har spenderat de senaste månaderna festandet nästan konstant utan att ha varit med sin son. Om du var småbarnsförälder, hur skulle du se på det?

     Eller hur? Han är väl inget offer för att han betett sig så vidrigt att Molly vill separera.

    Han skriver inte att han blev dumpad.
    Han skriver att Molly valde att behålla barnet fast han inte ville och därmed tycker han att hon inte brydde sig om deras relation i första hand.

     Nej han har skrivit att det var hon som ville göra slut.

      I andra kommentarer som han skrivit så låter det som att det är han som lämnade henne. Så det där är nog en tolkningsfråga.

     Det känns som om ni tolkar som ni vill. Att ni inte riktigt förstår vad han menar, utan bara vill hata honom.

    Dumpad av sin son eller hur menar du?

     Ja det var ju såklart precis det jag menade.

      Ja men man kan ju undra eftersom du använder det som ursäkt för att han låter bli att umgås med ungen.

       Och all vet förstås att han inte varit hemma och träffat sin son?

    Han har skrivit i en kommentar på sin instagram att det var han som dumpade henne, ”(…) I left as it was not healthy anymore (…)”!

     Han skrev också att han blev dumpad och han därför kunde kyssa vem han ville.

   Tycker dom verkar ha olika strategier, eller är i olika faser i den här separationen.
   Han verkar hantera det genom att partaja, flirta och dränka sorgerna(förmodligen har han tagit en och annan drink när han uttalar sig i SoMe) medans hon tar det mer chill, umgås med sin lill-kille, familj, slickar såren och ser fram emot ett barn till.

    Hon är ju gravid och har tydligen ansvar över sonen. Svårt att festa då🥳

     Absolut!
     Mycket svårare såklart.
     Men det kan ju faktiskt vara så att hon föredrar umgänge med lill-killen framför fest och egotripp.
     Fest och flykt är kanske inte för alla.

      Om m an väljer fest före sitt barn, som dessutom nästan är i bebisåldern forfarande, så är ju en anmälan på plats Det finns några sådana influensers som har blviit av med sina barn just därför.

      Nu har ju barnet förmodligen en bra och närvarande förälder åtminstone.

       Nej, en anmälan är inte på plats. Barnet verkar ha det bra.

       Vilka influenser har mist sina barn?

        Sindy Niklasson

    Kanske svårt att festa, flirta och dricka drinkar när man är gravid och har ett litet barn att ta hand om. Nån måste väl göra det också, trots att man kanske skulle föredra att festa bort sorgerna. Måste ändå säga hur jäkla bekvämt det är att vara man, och bara dra när man inte vill vara med längre.

     Jag tänker mer att Molly mår så mycket bättre än honom.
     Han känns nästan tragisk.

     Om man är en normal förälder så älskar man ju sina barn och vll inte dra ifrån vare sig dem eller ansvaret. Många pratar jämt om kvalitetstid men det är verkligen är inte det som det handlar om med barn, speciellt inte små barn.
     Deras son är väl runt ett? I så fall har han nog redan ”glömt” sin pappa tragiskt nog.

     Om det känns bekvämt och soft att bara dra så är man ingen pappa iaf och saknar det viktiga bandet till barnet

      Ska Molly bo kvar i Stocksund, Apelvägen 16?
      Ross vlll ju att allt skall bli bra igen. Att Molly och han skall bo ihop igen tillsammans med barnen!

   Jag tolkade det som att hon har skrivit det till honom och att han sen lagt ut det som hennes ord? Men jag misstolkar kanske?

   Oavsett så verkar han så elak att det nästan är obehagligt. Han verkar känna rent hat gentemot Molly.

   Men om han hade sagt ”vi”, hade det inte låtit lite som att de fortfarande är tillsammans/blivit tillsammans igen? Hade tyckt det låtit konstigt, särskilt när de verkar stå så långt borta från varandra i allt vad gäller graviditeten och relationen i stort, tycks ju inte direkt vara en resa de gör ”tillsammans”. Man kan ju skriva ”jag och mitt ex ska få en flicka”, exempelvis, men det kanske inte känns så kul att dra in en relation som precis raserat (dvs något så negativt) i offentliggörandet av barnets kön. Och ja, man kan ju, som du säger, säga ”det är en flicka”, men särskilt när han inte är särskilt inblandad tycker jag det skulle låta lite som ett distanstagande? Från barnet och fadersrollen dvs. Och även om det kanske är så han upplevs och det kanske speglar verkligheten då han till att börja med inte ens tycks ha velat behålla barnet så är ju barnet nu en realitet och det är dels kanske inte så han önskar framställa saken i sina kanaler (särskilt inte efter all kritik som rullat in efter hans kommentarer). I detta läge kan han nog förvisso inte göra mycket rätt i allmänhetens ögon, oavsett vad han gör, haha, men tänker att han hade fått ännu mer kritik om han hade skrivit så? Typ ”för allas vetskap, det barn vilket bärs av mitt ex vars generiska sammansättning jag oavsiktligt bidragit till är av honkön”.

    Genetiska 🤡

    Men vill han överhuvudtaget vara pappa till barnet Molly väntar? Tycker det han skriver låter som att han inte vill ha med flickan Molly väntar att göra, och att han på sin höjd kan tänka sig var med på ett hörn ang. Charlie (dock tror jag att han kommer checka ut helt och hållet för att han arg på Molly av någon anledning, och således surar resten av livet om så krävs).

     Miljontals människor har inte velat ha barn egentligen, men sedan accepterat läget och glatt sig.
     Så tolkar jag honom.

      Pappa är han ju vare sig han vill det eller inte, och vare sig han planerar att vara närvarande i barnets/barnens liv eller inte.

      Har inte läst allt han skrivit så vet inte exakt vad din uppfattning baseras på (dvs den att inte vill ha någon papparoll till flickan och att han endast vill vara med på ett hörn vad gäller sonen), är den endast de inlägg Camilla skrivit här inne så är det väl lite väl drastiska slutsatser att dra i detta läge när allt tycks vara rätt infekterat parterna emellan. Och det är ju därtill en ganska stor skillnad mellan att känna sig överkörd och besviken på en partner som väljer att behålla ett barn man själv inte önskar (vilket ändå får antas vara en inte helt ovanlig känsla när sådana situationer uppkommer) och att ”avsäga sig” den sociala relationen till sin biologiska avkomma.

      Men detta är ju en helt annan fråga än hans hantering av situationen i stort, som absolut kan kritiseras/ifrågasättas. Sen vet vi förstås inte om han avsikigt och aktivt blivit lurad till faderskap (man kan ju inte förneka att sådant händer, hur än ovanligt eller vanligt det är), skulle något sådant framkomma skulle man förstås sympatisera lite mer med honom i sak. Men han tycks ju i vilket fall som vara medveten om ifall något sådant skett, så rent krasst får väl hans handlande därför bedömas i ljuset av det vi känner till, och med bakgrund av det framstår han ju inte som särskilt mogen eller empatisk, vare sig som partner eller förälder, men han har ju rätt att känna sig besviken på Mollys beslut oavsett om hans beteende är klandervärt eller inte, vilket kanske återigen bör förtydligas att det enligt min åsikt är.

       ”Aktivt blivit lurad till ett faderskap?”

       Tror du inte att män förstår hur barn blir till, eller vad gaggar du om?

        Syftar på situationer där kvinnor exempelvis ljuger om att de går på p-piller eller liknande. Även du måste väl förstå att det är skillnad på att exempelvis av misstag bli gravid trots att man skyddat sig, och att aktivt ljuga om att man gör det för att öka sannolikheten att bli gravid med någon som inte vill ha barn?

        Observera att jag inte på något sätt insinuerar att så skett i fallet Molly och Ross. Jag skriver bara att det nästintill skulle vara det enda scenario i vilket jag skulle ha förståelse för ett sådant beteende som han uppvisat de senaste dagarna (utan att ha någon mer insikt i saken än vad som framgått på BB).

         Eller om ett par exempelvis i samförstånd haft oskyddat samlag och kvinnan blir gravid men inte gör abort trots att mannen vill det, då får han ju naturligtvis stå sitt kast.

          Och kan ju för sakens skull tillägga att en man ju uppenbarligen får ta konsekvenserna samtliga av dessa tre scenarion, om kvinnan inte går honom tillmötes. Men i det fall han agerat i ”falsk trygghet” kan man ju i vart fall ha förståelse för att han är besviken/arg/ledsen.

    Ross skriver ju ”our” ”us”.
    To our home.

  Ett sånt svin han verkar vara.

  Usch så omogen.

  Hoppas dom inte kommer bråka om barnen, vårdnadstvister mm

  Äger kvinnan rätten att avslöja könet?

   Alltså att han är ett svin i övrigt är jag medveten om, det behöver ni inte påminna mig om 😅😅

    Du känner väl knappast honom?

     Vad vet du om det? Men det är skit samma för jag undrade egentligen mer generellt kring par som inte är ihop och ska ha barn. Om det anses fult rent allmänt att mannen avslöjar könet före kvinnan.

      Oavsett man eller kvinna är det fult att avslöja könet utan att prata ihop sig först tycker jag! Kan knappast tro att det var så Molly ville göra.

       Tror du Molly pratade med Ross innan hon la ut att hon var gravid?

        Hennes kropp, hennes val, alltid ❤️

         Men i det här kommentarsfältet är folk irriterade på Ross, varför ska han ta ansvar för något som enligt din logik endast är hennes val?

         Jag försöker få fram att det fungerar både vägarna och att ingen av dem respekterar varandra.

          Svarar inte på din kommentar specifikt nu, men ett avslöjande om en graviditet i förhållande till ett avslöjande om kön är ju inte direkt jämförbart, då det första är så direkt kopplat till kvinnans kropp, fysik, hälsa, utseende och i hög grad begränsar hennes sociala liv och vanor, osv.

          Den rent moraliskt relevanta frågan här är väl om Molly skulle frågat honom om det är okej att hon avslöjar könet, i det fall hon skulle ha bestämt sig för att göra det. Och i detta fall är det väl heller inte helt uteslutet att Molly skulle varit okej med att han är den som avslöjar könet i det fall han hade frågat (vi vet förstås inte). Gissningsvis var hon den som offentliggjorde sonens kön när de var tillsammans, så rent krasst vore det väl väldigt småsint av henne att claima rätten att gå ut med det som sin egen. Så chanserna är väl ändå relativt höga att hon, i det fall han faktiskt har frågat, har ”godkänt” att han outar könet, även om hon antagligen skulle ha föredragit att göra det själv.

          Men, igen, rent krasst äger förstås ingen av dem rätten och det står ju således var och en av parterna fritt att avslöja könet även om det givet Mollys arbete som influencer och deras infekterade relation kan antas ha gjorts med illvilliga intentioner (i det fall han inte dubbelkollat eller i alla fall meddelat henne om saken på förhand).

         Trams

         Nej nej nej.

        Enligt Ross själv så var det Molly som valde graviditeten, antydande att han inte ville. Att han var den som valde att dra för pga att Molly inte prioriterade deras relation först och det inte var ”healthy” längre.

        Iom att han skriver det så är det väl knappast konstigt om Molly går ut med graviditet själv. Lämnad av sin partner, själv med deras son hela sommaren, och en graviditet hennes ex inte ville ha ändå.

      Jag håller med dig! Absolut så verkar han vara en otroligt oskön och omogen person, men samtidigt så kan jag någonstans tycka att han också har rätt att gå ut på sin instagram och posta vad han vill (han har säkert vänner och familj som följer honom) Men med det sagt, om han bara gjorde det för att jävlas (eller hinna före) Molly så är det otroligt sorligt.

       Hade han inte skrivit något, så hade det hatats ännu mer.

   Man kan ju undra med tanke på reaktionerna.

  Her choice RE pregnancy.
  Tolkar att Ross skriver Her choice REGARDING pregnancy och inte, som du skriver Camilla, Her Choice, her pregnancy.

   Och jag tänkte lite korkat re som i re-doing (typ) och därmed graviditet nr 2 😂😂 såklart är det regarding! Skrattar åt mig själv just nu 😂

    Du va inte ensam att tolka det så, tänkte precis som du 😋

    Samma här!😅

   Japp, tänker likadant. Är han amerikan? De brukar förkorta regarding som re eller re:

   Nej, han menar inte regarding i detta fall.

    Vad menar han då?

    Större chans att han VISST syftar till ordet regarding, som ju förkortas re, än att det är en felstavning med kommatecken ”her,” som Camilla tolkar det och lägger ut till allmän beskådning.
    Det blir helt olika innebörder i meningen beroende på vad som är rätt.
    O min tolkning kvarstår att han förkortat regarding snarare än låtit ett inlägg med felstavning publiceras

    Jo, det gör han visst. Skriver man ’re’ som han gör menar man regarding.

    Vad vet du att han menar med det då?

   Om hon blivit gravid utan att ’involvera’ honom betyder ju antingen att:
   A) han inte varit delaktig i graviditeten = ivf eller annan pappa
   eller:
   B) han har ingen AAANING om hur barn blir till

    Precis, finns ju en del (lätta) sätt en man kan undvika göra någon gravid

  Han skriver ”did not involve me” – betyder det att hon blev gravid på egen hand? Vill han inte ha fler barn hade han väl fått använda en kondom som alla andra män som inte vill ha barn.

   ”Did not involve me”……. Var han inte inblandad i befruktningen alls???? Fanns han på annan ort? Vad menar han?

   Då …. är det ju verkligen inte han som ska ”få en flickbebis”….. Utan nån annan man. Eftersom han själv inte var inblandad.

   Hm…..

    Så chockad över att så många män inte vet hur barn blir till!

   Nja, eller så diskuterar man och kommer överens om preventivmedel tillsammans som ett sunt normalt par.

    Verkar det vara ett normalt sunt par vi pratar om?

    Det kan ju hända olyckor också.

     Är man då ’inte involverad’?

    Här verkar dom ju inte vara överens, så då skulle han tagit eget ansvar och trätt på en kondom.

   Han menar väl att han inte var involverad i beslutet att behålla barnet eller göra abort.

    Jaha. Det vet du. I samma stund en man stoppar in den i en kvinna tar han risken att göra henne gravid. DÄR gör han sitt val. Att behålla eller abortera är bara kvinnans val.

     Nej, jag vet inte utan jag gjorde ett antagande. Jag håller med om att det är kvinnans val i slutändan men den andra parten kan ju vara delaktig i beslutet ändå.

     Fast nja…lite jävla ansvar har väl vi tjejer med? Om vi inte tagit ett gemensamt beslut att bli gravida och vi har sex… Ja det är vår kropp men vet vi att killen inte vill ha barn och utsätter oss själva för ”risken” med att ha sex, på samma vis som killen…så får vi tjejer minsan ta lite ansvar där också.
     Det är bådas barn. Utan kille inget barn. Ingen tjej inget barn. Alltså har båda samma rätt att bestämma. Att sätta ett barn till världen utan att ha föräldrar som VILL ha barn är bara så jävla egoistiskt!
     Hellre att inte sätta ett sådant barn till världen än att göra det! Riskerna idag är minimala med aborter eller så kan man ju faktiskt ha så gott omdöme som att ta ett dagen efter piller om man nu var så het på gröten…

      Du lägger väldigt mycket ansvar på tjejen för att tycka att det är ett gemensamt ansvar.

      Och nej, vill man inte bli pappa så skyddar man sig. Precis som att man skyddar sig om man inte vill bli mamma. Män vet att vill de absolut inte ha barn så måste de skydda sig, eftersom valet efter sexet inte är deras. De spelar sådana jäkla offer när de sen ”blev pappa mot sin vilja”. Cry me a fucking river.

       Man bestämmer det väl tillsammans?? Inte har man oskyddat sex med en partner som inte vill ha barn? Man bestämmer preventivmedel tillsammans.

        Preventivmedel är inte 100% så man får vara beredd på att det blir barn ändå. En kondom ser man om den spricker och kan då använda ett akutpreventivmedel. Ppiller vet man först när det är för sent.

      Möjligen är det egoistiskt men att göra abort mot sin vilja, nej, det går inte.

     Och kvinnan ville vara ensamstående med 2 barn, så hon skyddade sig inte heller?

  Vi vet fortfarande ingenting om upptakt o orsak till uppbrott. Bägge visar glättiga ytliga inlägg, tycker inte att det är självklart att Ross- som under hela förhållandet har jobbat mer och som affärsman – är the bad guy o Molly the good guy. Hon väljer att visa (/exponera? Eller är exponering av barn selektivt bland folk som klagar på att flunsor inte borde visa barn?) barnet som en öm änglalik moder vilket befäster våra fördomar och projiceringar på en situation som vi bara kan spekulera om. Nu mjölkar båda faktumet att hon är gravid – Molly vet mkt väl att hon får fler följare, och sympatier, genom att vara öppen. Glöm inte att influencers trots allt självklart jobbar strategiskt och medvetet med att skapa content och relationer för att tjäna pengar på sina följare.

   Precis!
   De är av samma skrot och korn, skillnaden är bara att Molly är influencer och då ser man inte på det på samma sätt.

   Nej du, en person med alla knivar i lådan behåller inte ett barn för att få fler followers. Man mognar något enormt när man får barn. Det är en sak att exponera dem på insta för att tjäna pengar, en helt annan att bli ensamstående mamma till två.

    Alla mognar verkligen inte… Har så många exempel.

     Har även jag många exempel på folk som absolut inte mognat av barn, varken det första, andra eller tredje.

    följare

   Jag tycker nig inte attMolly visat glada inlägg under hela sommaren och senvåren.
   På hans insta har mest fester visats ( upplever ca 95%fest)

  Tänk vad trist att man måste visa världen sin smutsiga sida, håll det privata privat.

  (Satt i modd länge så ursäkta ev. dublett) Vi vet fortfarande ingenting om upptakt o orsak till uppbrott. Bägge visar glättiga ytliga inlägg, tycker inte att det är självklart att Ross- som under hela förhållandet har jobbat mer och som affärsman – är the bad guy o Molly the good guy. Hon väljer att visa (/exponera? Eller är exponering av barn selektivt bland folk som klagar på att flunsor inte borde visa barn?) barnet som en öm änglalik moder vilket befäster våra fördomar och projiceringar på en situation som vi bara kan spekulera om. Nu mjölkar båda faktumet att hon är gravid – Molly vet mkt väl att hon får fler följare, och sympatier, genom att vara öppen. Glöm inte att influencers trots allt självklart jobbar strategiskt och medvetet med att skapa content och relationer för att tjäna pengar på sina följare.

  Håller med om att han verkar lite ”svinig” som många säger.

  MEN vi vet ju faktiskt INGENTING. Man är ju två om att skaffa barn. Hon har också en del i det hela. Kanske har han helt plötsligt lämnat henne, gravid å med en liten bebis. Kanske har HON pushat honom till saker han inte vill eller känner att han klarar av.

  Oavsett situation så är det två personer från olika länder, olika livsstilar å världar som träffats å bestämt sig för att få barn. Det brukar ju ofta gå åt helvette på nått sätt. Kräver extra mkt ansträngning och uppoffringar från båda parter och svårt för vem som helst att få å funka. Så redan från början har ju båda gett sig in i något som involverar barn som inte är särskilt genomtänkt. Båda. Inte bara han

   Vi vet att han inte är en närvarande pappa iaf. Man kan vara oense, men sitt barn sätter man alltid först.

    Sätter Molly deras tidigare och hennes nya barn först genom att genomgå den här graviditeten?

     Nej har jag sagt det. Hennes rätt att behålla dock

     Så du menar att det är fel att behålla andra barnet om man råkat bli gravid när första barnet är runt året?

      Vad har barnets ålder med saken att göra?

   Du poängterar att vi vet ingenting, men du tycker att han är svinig?

  Jag tycker bara synd om barnen när uppbrott ska dissekeras offentligt.

   Det vet väl barnet ingenting om? Den första är 1år den andra är inte född.

  Hoppas barnen får det bra, det är huvudsaken… att inte finnas där är helt oförsvarbart och det valet kan man aldrig lägga på expartnern

  Träffar han inte sonen alls? Hur kan man inte sakna sitt barn..

   Hur många män finns det inte som skiter I sina barn många!

   Vi vet ju inte om han ens får träffa sonen! Molly kanske har nekat honom att sätta sina ben på svensk mark. Han kanske är ett svin, vem vet, men det finns faktisk många pappor som väldigt gärna skulle spendera mer tid med sina barn men exfrun vägrar.

  Jag tycker iofs att det är lite lustigt att det plötsligt är ett brott att avslöja könet, bara för att kvinnan är influencer och planerar tjäna pengar på gender reveal. I annat fall hade det ju kanske bara varit en irritation.

  Förut:
  ”Jag väntar en flicka.”
  ”Ja, kul, hörde det från din man igår. Grattis.”
  ”Tack.”

  Nu:
  ”Fy fan vilket svin, jag ska ju göra minst tre videos om det här, två teasers och ett stort avslöjande, så att jag får likes så jag har råd med barnvagn.”

   Haha ja vilket knäpp värld, spela roll! Folk är ju helt egomaniska.

   Handlar reaktionerna inte mer om att han inte verkar vara engagerad i graviditeten/bry sig och att det därför inte har någon ”betydelse” för honom om han berättar könet/avslöjar det för alla då? Medans det för henne är ”en grej” influencer eller ej? Typ jmfr att jag ringer min mamma o säger ”jag är gravid” i förbifarten medan min man kanske velat göra en större sak av det/mer ceremoniellt. Men vad vet jag

   Oavsett om någon är influencer eller antal följare är det ju konstigt att ena parten går ut med det när den andra uppenbarligen också vet men valt att inte säga nåt. Han har ju rimligtvis fått reda på att det är en flicka av molly iom att han befunnit sig utomlands och hon har inte sagt något om kön offentligt än.

    Så vad är det han snuvar henne på, om inte möjligheten att göra content av avslöjandet? Obs, säger inte att han gör rätt.

     Oavsett vilket jobb man har i en relation visar man väl varandras arbete respekt? Att folk här inne tycker influenser är töntigt yrke är irrelevant. Han vet det är vad hon lever på och då är en sånt här en stor grej.

      Ja det håller jag med dig om. Men frågan var ju vad han snuvade henne på om inte möjligheten att göra content. Jag säger inte att han gör rätt men så är det väl, att han antagligen tänker att hon inte ska kunna göra content på det om han säger det först?!

       Ibland kan man vela hålla könet för sig själv. Hade känns mig sviken om min sambo gick och berättade om vår dotter innan jag gett klartecken att vi var redo. Det var mysigt att veta att endast vi visste vad vi väntade. Hade han outat för hela världen så hade han ju brustit enormt i vår relation till varandra.

        Innan du gett klartecken….ok

     snuvar och snuvar, jag hade tyckt det var respektlöst av min kille att skriva ut privata detaljer om vårt kommande barn utan att kolla med mig. Spelar ingen roll om man har hundra användare eller 100 tusen. Eller tror vi ross frågat molly om hon tyckte det var okej att han la ut det på story? (retorisk fråga)

      Retorisk fråga, tror du att hon kollar med honom om allt hon lägger upp?

       Det är väl ganska stor skillnad på ”allt” och könet på barnet i hennes mage?

        Hon berättade ju att hon var gravid.

    Vi vet ju inte om det kom som en överraskning för honom att Molly la ut att hon var gravid? Inte säkert att hon hade ”kollat av” det med honom. Det är iofs hennes kropp men kanske att han tänkte ”nu ska iaf jag avslöja könet”. Själv tyckte jag det var bra av honom att göra detta och så slapp vi ett par teasers och en gender reveal – så trött på att man (läs: de – d.v.s. influencers) ska tjäna pengar på graviditet/barnafödande/barn.

    Hon snuvade honom på att gå ut med graviditeten. Han kanske inte ville att världen skulle veta det! Det om något borde vara ett gemensamt beslut. Vem bryr sig om kön!

    Influencers livnär sig på att vara ute i det offentliga och en liten beef eller skandal ger dom bara mer uppmärksamhet och cash i madrassen.

    Och om inte, så är det väl bara att börja jobba som vanliga människor. Det är inte en mänsklig rättighet att ta selfies som yrke och designa smycken/kläder/badkläder/underkläder. Gäsp.

   Råd med barnvagn har hon nog flera gånger om utan att göra någon video. Om jag minns rätt så skrev hon bara under ett inlägg att det var en pojke under hennes förra graviditet så det var inte direkt något storslaget avslöjande där. Och naturligtvis gjorde han det för att utöva någon slags makt över henne på de sätten han kan.

    Makt?

   Det äckliga/upprörande/fula är inte gällande att Molly nu inte kan göra avslöjandet själv. Utan att det att han gjorde verkar vara helt för att jävlas/hämnas.

   Han har själv sagt i sina kommentarer att graviditeten var hennes val, att han inte var involverad i beslutet. Antydan alltså att han inte vill ha detta barn. Han skrev även att hon inte prioriterade deras relation först och att han drog för att det inte var ”healthy”. Han har vart borta hela sommaren i princip och därmed knappt kunna träffat sin son (igen, han själv som lagt ut stories).

   Allt hans agerande tyder på att han lämnat Molly, skiter i sitt barn, vill inte ha det nya barnet. Ändå så publicerar han snabbt att han precis fått veta att han ska få en dotter med ett hjärta, sen en selfie på sig själv med ”happy” där han inte ser happy ut. Hela grejen känns extremt äcklig för att det verkar som han gjorde det bara för att jävlas/hämnas mot Molly. Och det är ”brottet” han begår.

    💯

    Eller också är din tolkning helt fel.

  Sorry Camilla, mina inlägg blev nästan spammiga, trodde d va ngt fel med modd-funktionen 😅

  Den där Ross verkar inte va nån bra kille. Märkligt hur han kunde få en tjej som Molly öht. Han följer bara halvnakna tjejer på instagram, vilken familjefar som ska få en dotter dessutom har såna värderingar? Han är vidrig.

   Hur tror du att han och Molly träffades? Hur lyckades hon snärja miljonären?

    Varför handlar det alltid om hur kvinnan lyckats ”snärja” mannen? Han kanske var mer förtjust i henne från början?

   Fast Molly är väl också ”en halvnaken tjej på instagram”?

  Så less på dåliga pappor!

  Många verkar missa varför detta är skevt, att han går ut med kön såhär. Det handlar inte om att han inte får berätta, det handlar om att han först inte vill vara med i denna graviditet, skriver i kommentarer att det är hennes graviditet och hennes val, och att han inte är med på detta, för att sedan skriva att han ska få en flicka? Vaddå du ska få en flicka? Du väntar ingenting. Detta är nog för att jävlas, inget annat.

   Kan det inte vara så att de faktiskt är vänskapliga mot varandra och att hon inte har ngt alls emot att han annonserar det? Att det han skrev först ”re pregnancy” handlade om att hon skulle behålla barnet oavsett vad han tyckte och att de nu – bakom allt som de väljer att publicera som content – har en OK relation där båda landat i att de ska få 2 barn trots att de inte ska vara ihop? Jag kan verkligen bli mörkrädd av folk som skriver som att de är 100% säkra på hur dessa människor är och deras bakomliggande känslor/tankar när vi inte alls känner dom – de väljer hela tiden att visa vad som lika gärna kan utgöra en liten del av deras liv, hur kan folk uttala sig så säkert? Detta är på ett sätt väldigt mänskligt, och skadar vanliga dödliga människor till vardags, men på en sida som skvallrar om influencers, vars liv på gott och ont utgör content för levebröd och leder till orimliga ideal – förväntar jag mig nog en annan nivå bland vuxna människor – inget ont mot dig M, bara en övergripande tanke när jag läst igenom flera inlägg…

    Men hjälp. Blev alldeles matt av att läsa ditt inlägg. Vänskapliga? Ja absolut det är därför hon skriver att hon ska läka

     Läste du hela inlägget? Poängen är att vi inte har någon aning, men ändå sitter väldigt många här och är tvärsäkra på vad de menar och hur de känner. Ni vet inte.

     Även jag har behövt läka efter alla mina relationer, även när beslutet varit gemensamt och separationen gått fint till. Du lägger in din tolkning, men som sagt så har du ingen aning om vad hon egentligen känner.

    Fast om de nu har en ok relation och han har landat i att han ska få två barn, varför gå skriva offentligt att graviditeten var hennes val, att han inte var involverad, att hon inte prioriterade deras relation först, att han lämnade för att det inte var ”healthy”?

    Så beter man sig inte om man har en vänskaplig och okej relation med sitt ex och man har landat i att få ett till barn. Finns ingen anledning att skriva sådant offentligt.

     Vi tolkar in våra egna projiceringar på ngt som vi inte har en aning om. Det är ju inte förvånansvärt att det alltid finns minst 2 sidor av en historia – att tolka in att Ross är en elak mnska baserat på att Molly skriver att hon behöver läka och hans respons om deras förhållande – fast alla kan behöva läka och hans respons kan visa på att han likväl känt sig sårad – är ju idiotiskt? Hör du inte det själv? Stör du dig på att jag lägger fram faktumet att vi faktiskt inte känner dessa mnskor? Bägge har ju uppenbarligen valt att publicera olika delar av sitt liv och uppbrottet som kan betyda en triljon olika saker beroende på hur människor faktiskt kommunicerar sina tankar, känslor -och krasst sagt strategiskt content på Instagram – på olika sätt för omvärlden. De kan lika gärna ha en bra relation just nu som gör att Molly inte är ett dugg brydd över att han angivit kön, vilket upprört många känskor i kommentarsfältet… Om man blir irriterad över min poäng om att vi inte vet ett skit så behöver man nog rannsaka sin övertygelse om att man känner dessa människor och/eller sina egna erfarenheter som projiceras starkt på Instagram-inlägg.

      Baserar inte min uppfattning av Ross på något Molly sagt eller gjort, för hon har inte nämnt någonting om honom riktigt. Att säga att man behöver ”läka” behöver inte betyda mer än att man är ledsen att det inte blev som man tänkt sig. Hon har inte sagt något dåligt om honom.

      Utan min uppfattning om Ross är 100% baserat på vad han själv väljer att publicera. Fattar inte hur du kan försvara det:
      Han har vart ifrån sin son nästan hela sommaren. Det är han själv som lagt ut på stories konstant hur han är och festar och gassar i solen utanför Sverige. Han skriver att graviditeten var Mollys val, att han inte var involverad. Sjukt onödigt att ens skriva om, och inget man gör om man glädjer sig åt barnet som ska komma.
      Han skriver att Molly inte prioriterade deras relation först och att han drog för att det inte var healthy längre. Också extremt onödigt att skriva ut precis efter ett uppbrott. Lägg sedan till hela avslöjandet av kön, som också känns som en hämndgrej eller för att jävlas mest.

      Han beter sig som ett as just nu. Det har inget att göra med vad Molly skrivit eller gjort, för hon har inte sagt något om honom. Det beror helt på hur han själv beter sig på sin IG.

       1. På vilket sätt försvarar jag Ross?
       2. Hur vet du hur ofta han umgåtts med sitt barn? Till skillnad från Molly så lägger han inte ut inlägg på sitt barn som content. Senast för ngra veckor sen hängde han hos Mollys föräldrar i sin story men du anger tvärsäkert att han inte umgåtts med sin son – baserat på att du inte sett det på Instagram, exakt min poäng att vi inte vet ett smack om hur folk lever sina liv utöver vad som publiceras på SoMe🤦🏼‍♀️
       3. Hur vet du att de sedan tidigare inte har en överenskommelse att han är borta mer från familjen utifrån hans arbete? Inte så att deras Instagram-inlägg som visar jetset-/lyxliv eller hans arbetsåtaganden ändrats sedan de annonserade sitt breakup för allmänheten… Allt är spekulationer och projiceringar baserat på Instagram-inlägg.

        Det handlar inte om at folk inte visar allt av sina liv på sociala medier. Men det han visar utesluter att han kan umgås med sonen samtidigt i någon betydande mån. Han lägger ut bilder och klipp i stories konstant från när han är på en båt, terrasser, dansgolv, barer, restauranger m.m. som inte är i Sverige. Samtidigt som Molly är med sonen i Sverige. Därmed omöjligt att han då umgås med sin son samtidigt. Han verkar ha vart med dem i Sverige vid midsommar ett par dagar och kanske någon dag mer därefter. Wow, vad fantastisk han är som för några veckor sedan spenderade någon dag med sonen…

         Men det är ju inget nytt fenomen- tyckte du att han, liksom de flesta affärsmän som reser mkt o ofta utomlands, var ett rötägg innan det tog slut trots att Molly varit införstådd med att de är ifrån varandra ibland veckor i taget? Tillämpas samma måttstock varje gång Molly visat massa flashiga bilder på Instagram som inte inbegriper sin son? Du och jag vet fortfarande nada om deras överenskommelser om umgänge, men du har all rätt att anta, på lösa grunder, att han är en skitstövel. Jag väljer bara att landa i att jag inte vet ett skit om folk baserat på deras inlägg, kommer aldrig låta tvärsäker baserat på så lite/ytlig info. Blir bara repetitioner av samma poäng så lägger ner nu, ha d gött.

          Du kan i te jämföra att vara borta från sina barn för man arbetar och med att man festar. Min man, som är mina barns bonuspappa, flyger hem hela tiden för att barnen inte ska vara utan honom. Han jobbar i usa, Singapore och London. Det är hans val och han vill inte att det ska gå ut över MINA barn. Ross är en omogen mansbebis som behöver Prioritera sina barn!

           Men herregud, vi tar det igen: Vi VET INTE om de har en överenskommelse om umgänge. För 1 år sedan va Ibiza deras gemensamma resmål med barn och nu låter folk helt övertygade om att de KÄNNER dessa främlingar baserat på vad de väljer att visa på Instagram. Väljer att skratta istället för att gråta…

           Oavsett vad mina barns pappa hade gjort så hade jag sett till att få vara med mina barn!

  Känns tragiskt överlag, oavsett vem som gjort vad. Att sitta och bråka för allmän beskådan känns bara sorgligt… Hoppas allt löser sig till det bästa för både dem och barnen.

  Han är ju trots allt pappan, varför ska han inte få berätta könet?

   För att han inte är involverad (enligt sig själv).

    Fast nu förstår ju inte du.

  Säkert en arg reaktion från hans sida. Mitt ex första reaktion när vi bröt upp (vi var 25 år) var att säga ”Jag ska gå hem och ta bort dig från Facebook så att alla får se vad du gjort och visa att jag är singel igen”. Eh, okej, gör så…!?

  Tycker att deras relation verkar toxisk och destruktiv

   Undra om den alltid har varit det eller om den blev det nu

  Orkar inte ens försöka förstå hur det kan vara ett problem.

  Han har väl all rätt att dela med sig på sina sociala medier vilket kön hans blivande barn har, att sen människor med 0 insyn i vad som har hänt mellan dom blir kränkta tror jag han fullkomligt struntar i.

  Blodsband får man, papparollen förtjänar man. Att lämna familjen bakom sig för att festa i Ibiza och benämna sitt kommande barn som ”her choice” gör honom till allt annat än en pappa. Vill han ha en dotter, och son också för den delen, kan han gott ta av sig rövhatten och börja ta sitt ansvar. Jag tror att Ross är mycket väl medveten om hur ett barn blir till och att han har en lika stor del i det som Molly.

   Bra sammanfattat!

  Jag tycker att vi ska låta deras relation vara nu, det behövs inte späs på mer. Barn är involverade. ❤️

   Håller med, finns liksom inte mer att diskutera eller prata om, hoppas bara att allt löser sig så bra det går för dem alla ❤️

   Vi kan ju hoppas att pappan själv slutar skriva skit och bete sig asigt om det hela då.

    Ja det får vi ju hoppas såklart. Men det är väl bättre att skriva direkt till honom isåfall och att skriva något trevligt till Molly direkt istället för att diskutera det här.

  Lol. Först ”her choice re pregnancy” och nu ”I’m having a girl”. Ross vet nog kanske inte hur barn blir till iaf 😉 Jag tror inte heller på att barn ska vara närvarande på sociala medier och framförallt inte för föräldrars kommersiella bruk, men det visar ju ganska mycket hur osund deras relation är och hur sniken han är som berättat könet. Ogint att först inte vilja veta av graviditeten och barnet och så uttalar man sig sådär. Internet glömmer aldrig. Kul för barnet när också flera i omgivningen som inte ens känner henne eller hennes ”pappa” kan berätta vilken rövhatt han var när hon var i mammas mage. Inte ens då ville han ha henne etc etc. Fy fan. Att göra så mot en annan individ, och t.o.m. någon som man hjälpt sätta till jorden . Det borde vara körkort på barn.

   Haha men snälla… Som att barnen förmodas äääääälska sin influencersmammas besatthet av att exponera sina barn för allmän beskådan 🙂

    Det står det väl inte att barnet kommer göra heller? Läser du min kommentar så är jag ju också kritiskt till päron som använder sina barn som rekvisita på sociala medier, och framförallt i kommersiellt syfte…. Jag tror liksom du, att inget av det här gagnar barnets välmående.

  MIN TEORI:
  Ross och Molly har köpt ett hus ute i Danderyd (för 55 mille) och har därför inte sålt lägenheten pga att de gjort slut utan pga att de köpt hus.
  Ross vill kanske inte ha fler barn men Molly vill behålla därav uppbrottet(?) men helt ärligt verkar det som att deras förhållande har varit FETT SKUMT från första början. Hon gjorde slut med sitt ex Kevin och typ en månad efter var hon med Ross, alltså måste hon ha träffat Ross när hon var med Kevin och dumpat honom så fort hon träffat en snubbe med cash.
  Tror helt ärligt inte heller att Ross är den enda boven i detta, såg en video från Mollys youtube där hon och Ross var på en restaurang och åt lunch. När de ska äta efterrätt så har Molly beställt en Morotskaka och Ross något annat, när servitören kmr med efterrätterna så tar Ross en MINIMAL bit med sin sked och smakar och Molly går till attack direkt och säger BUT YOU ORDERED SOMETHING ELSE THIS IS MINE, och tror hon inser att hon filmar för hon ändrar sitt beteende på 0.00001 millisekunder men det visar att vi har ingen aning om vad som händer bakom stängda dörrar. Sen tror jag att de om ca en månad eller två kommer bli tillsammans igen. Absolut bra för barnens skull (och Molly som verkar älska lyxxxxxxlivet) men båda verkar väldigt omogna som personer.

  Är förvånad över att så många känner att dom vill försvara Ross?

  Han är uppenbarligen en shitty förälder för att han skiter i sitt barn.

  Klart han har lika mycket rätt att berätta könet men problemet är väl att han UPPENBARLIGEN går ut med det för att sabba för henne, inte för att han är en glad engagerad förälder som vill dela med sig av glada nyheter.

  Jag kan inte bry mig mindre om deras breakup eller vems fel det är men det är han som inte tar sitt ansvar som förälder och det finns inga ursäkter för det. Usch.

   Och det vet du? Kan du berätta när han träffade sin son sist? För du vet väl det också?

  Tror inte det är så dramatiskt som vi tror.
  Tänker såhär, de levde ett speciellt liv, fick barn, vilket tär på många relationer, allt förändrades, de är hemma mer osv.. Det börjar knaka i fogarna mer och mer, då träder mannens (Ross) true colors fram. Han vill inte sitta hemma och titta på babblarna! Han vill leva livet!! Ett fartfyllt liv. Molly tröttnar mer och mer, men blir ändå gravid i tron om att allt kanske ändå löser sig till slut (eller så ville hon bara ha ett syskon till sonen helt enkelt) och det är där jag tror vi är nu. Molly har tröttnat för längesen, med det sagt så kan man ju fortfarande sörja en separation även om man själv valde att lämna!
  Obs. Endast spekulationer 😅

   Obehagligt att spekulera på det viset, om någon annans liv.

  Detta kan mycket väl vara ett spel för gallerierna eller att dra till sig följare. Skulle inte förvåna om dom inom kort är ihop igen och har det sååååå bra. Jävligt tragiskt att fläka ut sina problem och gräl på sociala medier. Genom att bli gravid igen med Ross har hon skaffat sig ännu mer jobbiga problem än som redan fanns där. Detta kommer barnen att få betala för genom att dom används som sköldar i föräldrarnas bråk och gräl. Vill man inte ha barn eller fler barn så ser man till och skyddar sig oavsett om en är man eller kvinna.

  Stop demonising Ross! You know nothing about their relationship. Hot take and different narrative ; Molly barely spoke English and how will you sustain a long and healthy relationship once the honey moon phase was over and you had to rely on your connection to not only body but mind and soul. It could very well be that they just couldn’t get the real connection in the end. Did they have kids too soon? Yes. And if molly made a choice of keeping this 2nd kid without Ross consent, then of course there’s no shame in Ross not being there with her during the pregancy, since it was not a mutual decision to keep the child. Let’s look at this situ with sober eyes.

   Are you drunk? 99,9% of people in Sweden speak English. Molly working as an influencer speak English and they have been together for years not a few months!

    While she may speak English, it’s nothing more than surface level.

     Ross is a true narcissist, very obvious after wtching his posts and comments.

    Same as for you it seems… speaks*

   They were engaged? He proposed to her and they were planning a wedding. Also, they quite recently moved to a new mansion in Stockholm they bought, And your theory is that they didn’t connect on a deeper level bc she allegedly doesn’t speak English properly and therefore broke up?

    Superficial love tends to fizzle out after 2 years.

  Shave off Molly’s hair and she looks like a boy. Ross is probably the better looking person in that relationship so why are all comments saying he is ugly and that she can get better?

   Why don’t you date him if you’re into him darling?

    That’s a great argument.

   Sincerely,

   Ross Paquette

   XD

   Such a mean and jelous person writing this. I think you are the first person on this planet saying Molly is ugly 😂

    Where did I say that she was ugly? I didn’t say that she was ugly nor that Ross was attractive.

  Men varför skriver ingen av er och frågar Ross via hans IG, om när han verkligen träffade sonen senast/hur mkt han han träffat sonen i sommar? Ross sitter knappast och läser bb:s kommentarsfält på svenska, och tänker därför inte på att berätta det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.