Helgens Insta-gottis

Bildkälla: Alice Stenlöf Instastory

Alice Stenlöf var på bröllop igår och provade tre stycken PANGKLÄNNINGAR som hon valde mellan, efter att klänningen hon beställt inte hunnit komma! I skrivande stund vet jag inte vilken det blev, men hade jag fått välja hade det blivit den i mitten.
Eller den lila? Ah, fan vad svårt.

 

Bildkälla: Molly Rustas Instastory

Molly Rustas om att dela med sig av vad som skett i hennes och Ross förhållande.

Bildkälla: Lisa Maria Jönsson Instatsory

Älskar Lisa Maria Jönssons resonemang kring ”mammakroppen”. 
”Min tidigare kropp utan Sia, eller min nuvarande kropp med Sia”.
Valet är enkelt.

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Verkligen sjukt snygga klänningar Alice postade.

    OT: Josephine Qvists och Viktor Frisks podd är verkligen såååååååå tråååååkig. Allt Viktor säger hör jag/ser jag med Tramsfrans ironi. Försökte lyssna på några avsnitt eftersom jag gillade hennes podd med Elin Woodie.

      Så det är inte värt att lyssna på deras podd? Jag lyssnade mestadels på Sweet but psycho pga att jag tycker om Elin.
      Är lite nyfiken på Josephines nya podd men jag tycker hon kunde bli lite mycket ibland i podden med Elin😅

        Alldeles för ”Cringe” och spirituell för min smak. Bara floskler du kan hitta på Pinterest. Men de kanske har en nischad målgrupp som älskar det, vad vet jag.

        Men sen så är JQ känd antivaxxer och stöttar pyramidspel så det förvånar mig inte.

      jag håller på att bli tokig på hennes ”förstår du hur jag menar?” Efter varenda jävla mening!😳😫

    Älskar Lisa!

      Varför?

        För hon inte skäms över sin kropp

        För att hon är en av de mest genuina av alla influencers

    OT Therese har köpt hus men vill inte berätta adress pga blivit outad här tidigare tydligen.. 25min från Sthlm, någon som kan gissa?

      Men sluta doxxa henne! Det är olagligt!

      …. Haha alltså 🙃

      Varför vill du veta adress? Enda anledningen till att veta någons adress är om man ska åka dit och är inbjuden.

      Hon skriver i videon att det är bloggbevakning som har skrivit ut hennes gamla adress, menar hon att Cam har gjort det eller hände det i kommentarerna?

      Men alltså, blivit outad…? Vad menar hon? Alla folkbokföringsadresser är offentliga uppgifter i Sverige, om det inte är så att hon har skyddad identitet.

        Det hon sa var att när de köpte sin stuga hade bloggbevakning lämnat ut adressen via mäklarannonsen, vilket gjorde att folk åkte ditt redan innan Therese flyttat in och störde de gamla ägarna. Därför ville hon inte lämna ut något innan de var inflyttade.

        Det står ju i videon att denna blogg lade ut adressen innan köpet ens gick igenom så det blev problem för säljarna för folk kom dit. Då var alltså stugan inte ens deras, och dessutom är man sällan folkbokförd i sin stuga.

          Om TL lägger ut prospektet hos sig och någon i ett kommentarsfält lägger ut adressen hos någon annan baserad på den infon som den andra bloggägaren tar bort den så fort det upptäckts, hur är det den sistnämndes fel då?
          Det är konstigt att hon får det att låta som att Camcam har skrivit ut det själv, när händelseförloppet var annorlunda.

      Alltså sjukt creepy att vilja veta en främlings adress med en sådan desperation. Det låter snarare som att du absolut inte ska veta var någon Influencer bor.

    Den första klänningen 👗😍

    Förstår verkligen att Molly varken vill eller kommer berätta om vad som har hänt, det brukar väl ingen influencer göra.. man får väl bara ta lärdom att inget ser ut som det brukar göra på sociala medier. Hon är ett perfekt exempel på en perfekt kuliss som fortfarande fortsätter enligt hennes instagram så det är ju inte alls pga honom eller sån hon blev pga han. Av det jag fått höra så har han inte sett barnet sedan mars och avsagt sig allt ansvar.

      Men han firade ju midsommar med dom nu i somras? Även om det verkade knaka i fogarna redan då med dessa av och påföljningar på insta.

        Fast vet vi by fact att han var det, syntes han på bild liksom?

          Det är betydligt mer troligt än det du skvallrar om.

            Du får gärna tro att det är skvaller, spelar mig ingen roll! Men alla bor inte i Gnesta och tror att influencers är världskändisar utan vissa råkar faktiskt ha kopplingar till dessa när man bor i samma stad som helt vanliga människor 🙂

              Cool

                Jättecoolt verkligen :/

              Wow! Men du har fortfarande bara ”fått höra” en massa saker som kvalificeras som skvaller.

                Åh nej förlåt för att det jag skrev inte är stämplat som fakta? Inte direkt så att jag kommer röja min källa. ALLT som skrivs här är skvaller om du inte har förstått det!

          Ja han syntes på bild och stories. Även på Mollys mammas insta.

      Fin kille att skaffa en till unge med då om han redan avsagt ansvaret för den första.

        Ptja, om man vill ha ett till barn/ett syskon till sitt barn och är beredd på att få ha hand om två barn utan den andra föräldern, så varför inte? Hon har ju inte mer eller mindre med honom att göra eftersom de redan har barn ihop. Slipper blanda in ytterligare en till förälder (alltså en ”ny” pappa).

          Jag vet inte om jag håller med. Hade hellre skaffat barn helt på egen hand då.

          Jag har även väldigt svårt att förstå kvinnor som skaffar barn med män som har barn från tidigare relationer som de knappt bryr sig om.

          Men kanske är det för att jag är ett sådant barn själv, som hade en ointresserad pappa och vet vad för spår det kan(!) sätta.

            Fast om man redan är gravid, vill ha ett till barn själv, vill att det barn man redan har ska få ett syskon, och pappan till barnet är samma pappa som det barn man redan har – då hade du alltså avslutat för att skaffa ett till barn helt på egen hand? Istället för att slippa gå igenom abort, behålla, låta pappan betala underhåll till båda och syskonen vara helsyskon?

            Har också en pappa som är helt ointresserad, så fattar också hur det känns. Men förstår helt och hållet att Molly inte väljer att skaffa ett till barn via insemination istället för att behålla detta.

              Det var ett svar på att han redan innan skulle ha avsagt sig ansvaret vilket är viss skillnad mot för att man redan är gravid. I alla fall i min mening. Jag pratar alltså inte om att göra abort utan att välja att bli gravid med någon som väljer bort det första barnet. Men jag är okej med att andra tycker annorlunda. Man behöver inte vara överens om allt.

                Kan köpa att man skaffar med samma man, samtidigt som det nu blir två barn som får sakna en pappa och som kommer grubbla och undra..
                Det räcker inte allti dmed en närvarande förälder.

          Som typ Sanna Bråding. Å tittar man tillbaka i tiden, Annika Jankell.

      Hans föräldrar var ju på besök under påsken, så vid den tidpunkten spelade de ”happy family”.

      Men rent juridiskt kan han väl inte bara avsäga sig ansvaret? Han har väl ändå ett försörjningsansvar fram tills dess barnen är myndiga. Tycker Molly borde skaffa en bra advokat.

        Jag tycker att Mollys föräldrar och syster verkar vara otroligt vettiga, av det man fått se i vloggar och liknande. Så det där med advokat har dom säkert full koll på!

    OT: Tror ni Louise Jorge bjöd alla sina vänner på allt på ST Tropez-resan? Flyg, boende, måltider? Hur har hon råd? Så generöst isåfall

      Jag undrar också? Hennes familj är ju förmögen så det är väl så hon har råd att leva sitt glammiga liv i NY, så förmodligen via dem.

        Fast är de verkligen det? Ser ut at bo en ganska medelmåttig villa i en förort i Stockholm, så känns som övre medelklass

          Man kan ha väldigt gott om pengar utan att bo på en ”dyr” adress.

            Utifrån sättet hon lever på så har jag antagit att de har väldigt gott ställt. En lägenhet att hyra i USA är inte billigt och hon är ute och dricker och äter i NY prick varje dag

      Tror inte att familjen Jorge är snuskigt rika. Däremot så är flera av hennes vänners familjer det. Inga dåliga hus och tomter i Djursholm som de bor i. Louise lär väl däremot tjäna väldigt bra via sina sociala medier så hon kanske har bjudit på boendet som bara det kan vara typ 100k?

        Tror inte hon kan tjäna så mycket på sociala medier. Ser inte att hon gör några samarbeten och hon har väldigt lite views på sin youtube jämfört med vad en typiskt stor youtuber har

          Hon gör många samarbeten, iaf på youtube där jag följer henne. Na-kd t.ex. i senaste vloggen

            Ah okej! Men Na-kd tror jag mest sponsrar med kläder, dom är rätt snåla med utbetalning om det inte är någon med väldigt mycket följare

      Jag tänker mer, vem fan vill bjuda någon på en sådan resa? Hade varit lycklig om jag kunde betala för mig själv.

      Hon säger ju att hon bjuder, och tror hon förtjänar helt bra på yt och Instagram, säkert kan hennes föräldrar hjälpa till en del, det har hon berättat om hyran tex att de hjälper lite, men ja, resan sa hon att hon bjöd flyg och boende!

      Jag skulle mer än gärna bjuda mina vänner om jag skulle ha möjlighet till det! 😍 tyvärr en medelmåttig inkomst+ 2 barn så näe! 😅

        Väldigt generöst av henne!!

    Jag är verkligen för en mer avslappnad inställning till kroppen, är anti smal-hets och vill att mina barn ska få en sund inställning till mat. Utseende är inte allt osv.

    Men det jag har liiite svårt att hänga med i är det här uttrycket ”mammakroppen” och att man nästan jämställer att ha barn med att per automatik inte kunna vara smal och vältränad längre. Det behöver ju sällan vara ett val mellan ”inga barn och min gamla kropp, eller barn och min nya kropp”. Kanske när det kommer till bröstens form och eventuella bristningar, men komma i samma form kan ju de allra flesta göra?

    Sen kanske man inte vill anstränga sig när man har annat i fokus, eller man kanske inte tycker att det är lika viktigt längre när man fått barn, men det är ju en helt annan femma. (Vet att vissa åker på komplikationer och dylikt som påverkar så jag syftar såklart inte på just dem).

      Nej rent ”mamma-förändringar” är väl kanske lite hängigare bröst, bristningar och slappare hud på magen. Sånt kan man ju såklart få ändå så skillnaden är väl att det kommer plötsligt. Men i övrigt så beror ju kroppens form på ens livsstil och genetiska faktorer. Kroppen man har direkt efter förlossning är såklart en annan femma men där känns det bara löjligt att bara ”älskar min mammakropp som gett liv åt min bebis” när det är så pass färskt. Och med åren förändras ju kroppen för alla, har man fått säg 3 barn så är det inte konstigt om kroppen är annorlunda innan barn vid 30 och efter vid 40. Men med stigande ålder så blir det ju ännu viktigare att vara i form, dvs vara stark och ha kondition för att förebygga ohälsa. Så har lite svårt för det här med ”mammakroppen” också.

        Precis. Och utöver det är som att ens kropp måste ursäktas med att man faktiskt fått barn. Jaha, och mina bristningar och hängbröst som dök upp helt utan barn på köpet. Vad ska jag kalla kroppen?! Mammakilon, mammakropp…

          Taskiggenitikkroppen kanske?
          Eftersom det ses som något negativt att inte se ut som en retuscherad model

          Fast personligen föredrar jag att bara kalla den för kroppen 🙂

            Ja kroppen duger ju utmärkt. ”Tidigare kroppen” – vad är det egentligen? Den ändras med tiden och man kan få olika skavanker av olika orsaker men varför skulle man behöva gå in på det och ursäkta sig för sig själv och för andra?

        Har haft små hängbröst, bristningar och slapp mage, eller ja slapp hud på hela kroppen sedan en viktnedgång som yngre. Inga barn som gjort detta inte. Men inte går jag och ursäktar hur min kropp ser ut pga det. Jag låter den vara som den är, okommenterad. För mig har den alltid varit ”en kropp”! 🥰

    Therese Lindgren vågar inte visa sitt nya hus för att adressen skrevs ut här sist när de köpte landstället säger hon i sin senaste youtubevlogg

      Vänta bara till hon upptäcker Flashback…. eller Mrkoll….eller Google.

        Fast det är väl ändå STOR skillnad? Man kan spärra att inte vara med där och det var ju dessutom säljarna och inte Therese som fick ta smällen med oönskade påhälsningar. Fasen vad du sjönk i mina ögon alltså. Du som ändå är väldigt PK med allt annat? Wow.

          Givetvis tog jag bort adressen så fort den dök upp i kommentarsfältet, men det är inte som att det är en väl bevarad hemlighet så länge de står skrivna där och inte har skyddade uppgifter.

            Jaha men gud, my bad! Fattade det som i henne video när jag såg den att DU skrivit ut adressen och blev så förvånad, haha. Får lära mig läsa bättre på youtube helt enkelt.

              Jo, men det är rent skitsnack från hennes sida eftersom hon har fått för sig att – citat Therese – ”JAG HATAR ALLA INFLUENCERS! VAD HAR VI GJORT DIG!?” slut på citat.

                Så verkar det ju vara iofs…

            Tycker det är roligt vem hon köpt av. Den som vet, vet

              Berätta mer

                Gynning? Blev nyfiken nu

              Menar du huset eller stugan nu?

            Nja, Therese och Anders har knappast varit folkbokförda i sin _stuga_, som
            är vad trådstarten handlar om? Therese skrev i sin senaste Youtube-video att hon hade lagt upp bilder på mäklarprospektet för deras stuga och att du tagit upp det som ett ämne och skrivit ut adressen här på bloggen, vilket lett till att säljarna fått (uppenbarligen) oönskade påhälsningar av folk. Therese och Anders hade inte ens fått tillgång till stugan (vilket ytterligare stärker att dom dom inte skulle varit folkbokförda där).

              Om adressen stod på prospektet hon visade upp vet jag inte, men jag har inte skrivit ut någon adress.
              Här är inlägget – https://nyheter24.se/bloggbevakning/2019/08/12/therese-lindgren-koper-sommarstuga/

                Okej, tack för ytterligare info!

          Tänker du att hon ska sitta och granska varje kommentar in real time?
          Det viktigaste är väl att hon tar bort den.
          Alla förtjänar att ha ett liv också.
          Kolla bara på hur vissa försöker undvika blockerade ord. Det går inte att skydda till 100 %från att sånt outas här ju.

    Lisa maria jönsson verkar vara en väldigt speciell person, häpnade när jag hördes avsnittet där hon var med i Mamapodden. Då berättade hon att hon så gärna ville ha barn men inte visste om hon kunde bli gravid för att hon hade legat oskyddat i ca 2 år (lät inte som att hon var i en relation) och sedan legat med en killkompis under en period som var ovetandes och hon hade ”stått på händerna” för att bli gravid då. Wtf. Hon sa även något i stil med, det kanske inte var så schysst men han vet om det nu. Så då tolkar jag det som att hon måste ljugit om att hon hade skydd eller liknande? 😳 Blev helt paff

      Men gud 😳. Minns henne i en dokusåpa, hon var väldigt ”tyck synd om mig”. Men som mamma osv… älskar henne!

      Så då försökte hon bli gravid med han som är pappa till sia eller? Alltid tyckt det var märkligt att hon behöll ett barn som han verkligen inte ville ha och de inte hade någon slags relation

        Varför? Hon är ju en fantastisk ensamstående mamma, varför skulle hon inte behålla pga killen inte vill?

          Nej men kan inte förstå varför man behåller ett barn mot någon annans vilja, jag är av åsikten att man ska vara två och bestämma om det. Känns skevt att kvinnan ska bestämma det bara för det är hennes kropp, finns ju de som säger att de skyddar sig men inte gör det. Sen kan ju killen tvinga att ha kondom men tror många bara litar på att tjejen skyddar sig.

            Att det är kvinnans kropp är inte så bara, att tvinga någon till abort mot sin vilja är ett övergrepp och i slutändan om man tycker olika så är beslutet hos kvinnan av den anledningen. Och vill man verkligen inte ha barn så borde man som man ta ett eget ansvar för sin egen fertilitet och använda skydd/sterilisera sig, inte lämpa över det på tjejen. Om inte annat för att inget preventivmedel är 100% så att båda använder det blir hängslen och livrem.

              Absolut inte tvinga någon till abort! Men kan inte förstå att man SJÄLV vill ha ett barn som pappan inte vill ha? Och tycker heller inte det är rätt att ta beslutet själv.

                ”Känns skevt att kvinnan ska bestämma det bara för att det är hennes kropp”. Alternativet till det är ju att mannen bestämmer, för är man inte enade står det 1-1 och då behöver någon ha vetot och det vetot ska såklart ligga hos den som är gravid. Sedan att du inte kan förstå är väl mer att du inte förstår hur andra kan resonera annorlunda än dig, för det finns rätt uppenbara anledningar till att abort inte är ett alternativ för alla.

                  I detta fall så är det ju uppenbart att hon ville bli gravid? Och jag utgår bara från denna situation. Tyckte det kändes kefft att hon försökte bli gravid med en person som inte vill ha barn med henne? Abort är upp till kvinnan och ingen annans val att ta.

                    Och han hade uppenbarligen sex med henne utan att ta eget ansvar för att skydda sig och utgår från att han vet hur barn blir till? Och hon ljög om inte om preventivmedel, hon berättade inte att hon hade prövat stå på händer men han var fullt medveten om att hon inte skyddade sig. (Lyssnade på hela podden, anonym ovan tolkade det fel)

                      Okej jag tycker fortfarande det är konstigt att man inte ska kunna lita på den andra personen angående preventivmedel. Att hon hade en dold agenda är ju sjukt lömskt, det kunde ju inte han veta. I praktiken kommer inte alla män som någonsin ligger med en kvinna använda kondom, även om det hade varit det bästa om de vill undvika graviditet. Tycker bara det är stört som kvinna att försöka bli gravid med en människa man inte känner.

                Om inte en man vill bli pappa får han köra med kondom eller inte ha sex. Lisa ville ha barn så det var rätt beslut att behålla Sia.

        Om jag var rädd för att inte kunna bli gravid – då skulle jag också behållit ett barn. Killar ska inte gå med på att ligga oskyddat om det inte är en risk de vill ta.

          Exakt. Den i samlaget som INTE vill ha barn ska skydda sig. Är killen rädd för att yngla av sig – ha kondom. Är tjejen rädd för att bli oönskat gravid – ha p-piller/spiral. Om alla tar ansvar för sin egen kropp blir det ju busenkelt och ingen blir lurad.

        Nej det var inte samma kille om jag förstod det rätt

    Jag hade valt den första klänningen! Men de är helt fantastiskt fina alla tre. Svårt val ju.

    Apropå det här med mammakroppen.
    Jag är gravid och är så fruktansvärt trött på män, för det är alltid män, som ska säga ”Nu när man får säga det, vad tjock du är” eller andra varianter på samma sak.
    Spelar ingen roll att man säger att det inte är ok. De anser att de får göra det och skrattar alltid hur det ju är enda gången man får säga att en kvinna är tjock.
    Seriöst, olika typer av män i olika situationer.
    Aldrig en kvinna.
    Hur sjukt är inte det??? Hur kan man inte ens fattar det när man blir ifrågasatt?
    Det är aldrig ok att kommentera ngn annans kropp och sen sätta uppenbart negativ klang på något och skratta🤬
    Slut på rant… Haft en dålig dag ovanpå ännu en ”Vad tjock du är hahahah”

      Jooodå, kvinnor med. I typ 7 av 9 månader va det konstanta kommentarer av kvinnor.

        Kvinnor för mig har som skrytit om att de varit riktigt små så att BB inte trott att det var dags för dem att föda. En sa att min mage såg ”konstig” ut…
        Däremot inte hört tjock.
        Känner med dig!
        Inte kul att höra det från någon.
        Man fattar ju varför risken för ätstörningar är förhöjd under graviditet

          Jag (21:11) fick höra det konstant – jag va sååå liten så nåt borde vara fel, ”minsta magen jag sett i vecka 26”, ”är det inte farligt för bebisen?” osv osv osv. Tre veckor innan jag skulle föda sa en kollega att hon trodde bara jag var i tredje månaden. En vecka senare födde jag, fullgången.

          Å andra sidan har jag nu (till alla dom som loooovade att nu kommer bristningarna/kilona osv) varit den som sagt att jag fortfarande väntar på de +45kg och bristningar alla lovade. Gick ner i vikt (pga spydde samt åt sjukt bra) och fick noll bristningar, en snabb/enkel förlossning utan bedövning och komplikationer. Alla som sa ”vänta bara” har jag slängt det i nyllet på 😂

          Men ja. Kvinnor är värst på att jämföra. Tråkigt, varför inte bara säga att man är fin tex.

      Och då svarar du: och du ser ju ut att ha liten kuk och ler. Alltså män ffs…. Ger dom sig in i leken får dom tåla den.

        Den har jag inte testat än!
        Ska göra det.

          Testa ”du ser ut som en man med väldigt skrynklig pung”. Är inte ens ett påhopp, bara en spekulation 🙂

      Fick en ”hej tjockis”-kommentar när jag var gravid och det var av en bekant tjejkompis..

        Men va fan?!
        Man tycker ju att kvinnor skulle fatta det hela på en annan nivå 🤦🏼‍♀️

          Min mamma sa det till mig. Hon har själv 8 barn så man kan ju tycka hon borde veta bättre 😂 en manlig kollega sa till mig att ”du blir ju bara större och större” då sa jag bara glatt ”japp snart är jag ikapp dig”

        Fick den av svärmor, hela helgen när vi hälsade på. ”hej tjockis!!”, ”nu kommer tjockisen”. Kollade på bilder från den helgen och magen syns knappt. Födde för 5 veckor sen och är fortfarande större än jag var då och har sån jäkla ångest inför nästa gång vi ska ses.

          Men va? Jag tyckte det var så mysigt att bli kallad tjockis när jag var gravid, ser absolut inte det som ett negativt ord och tyckte det var ett roligt sätt att ”hypea” barnet som kommer.

          Har ni ingen humor? Måste man verkligen bli kränkt av allt? Det att man borde ”veta bättre” – jag tänker att ni borde veta bättre än att ta illa upp för något som uppenbarligen är snällt menat. Är ni vuxna, fungerande kvinnor med jobb?

            När man haft problem med mat och kropp i hela sitt liv är det faktiskt mindre kul att bli kallad tjockis. För mig är det absolut inte positivt. Och som jag även skrev så syntes magen knappt då heller.
            Ja, jag är vuxen. Är 29 år, har en teknisk masterexamen och ett rätt bra jobb. Humor har jag också!

            Eftersom tjock verkar vara det värsta man kan vara idag så antar jag att det är därför folk tycker så illa om det

      Hade en kollega (kvinnlig) som tyckte att jag var så stor och det var ju långt kvar till november. Fick även frågan om jag var säker på att det bara var en i magen.

        Förstår inte hur folk kan bete sig sådär.
        Har de levt under en sten sedan 50-talet?

        Folk har liksom ingen koll på hur gravidmagar ”ska” se ut. Fick blandat, gärna samma dag, oj vad stor du är. Måste vara minst tvillingar! Och ”Är det inte magen farligt liten.

        Enligt barnmorskans mätningar så följde min mage någon slags kurva perfekt.😂

        Men äsch folk försöker ju bra småprata och skämta lite 🙂 och kanske dra paralleller till sina egna graviditeter

      Fick mest från kvinnor. Mina manliga kollegor skämtade mer om att jag snart hade lika mycket mage som dem medan de kvinnliga var tvungna att kommentera hur stor jag var (tycker inte heller att jag var så överdrivet stor) . En kollega vars systers dotter väntade barn och var en månad före mig och denna kollega var tvungen att tala om gång på gång att jag var så mycket större än henne. ”du är ju mycket större, och hon ska ju föda när som helst!!” tack! Precis det man vill höra liksom.

        Den där typen av jämförelser har jag också fått av kollegor. ”Oj vad mycket mage du har redan, min dotter fick nyss barn och hon hade inte så stor mage förrän i vecka X!” Jag gick runt i tron att min mage var gigantisk eftersom så många (i princip bara kvinnor) kommenterade det, men när barnmorskan började mäta magen visade det sig att den låg exakt på kurvan.

      Till nästa gång någon drar den kommentaren svara med: Jag är tjock för att jag är gravid. Vad är din ursäkt?

      Det motsatta är inte heller kul.
      Fick höra av en manlig bekant att jag minsann inte kunde vara i åttonde månaden för magen var så liten. När maken svarade att vi precis fått veta att vi hade en liten bebis blev snubben lite obekväm. 😅

    Sett TL känga till dig i sin senaste vlogg? Hittar ej att du skulle ha skrivit ut någon adress..

      Givetvis tog jag bort adressen så fort den dök upp i kommentarsfältet, men det är inte som att det är en väl bevarad hemlighet så länge de står skrivna där och inte har skyddade uppgifter.
      JAG skriver aldrig ut folks adresser, men det är klart att hon ska överdriva i vanlig ordning.

        Skrivna på en adress till ett lantställe som dom inte ens fått tillgång till? Hon hade lagt ut bilder på mäklarprospektet och du hade tagit upp det som ett ämne på bloggen och skrivit ut adressen.

          Känner TL inget ansvar alls i att hon visade upp prospektet?
          Adressen hade kunnat dyka upp i hennes egna kommentarsfält också.

            Fick svar från Camilla på en liknande kommentar jag skrev längre upp men som hamnade i mod. Och jo, det ser ut som att dom där oönskade besökarna kan ha kommit av andra anledningar än pga inlägg som skrivits här.

    Men va skulle någon säga så hade jag blivit jättearg. Man ska ju fråga hur någon mår istället.

    Jag tycker väl ändå att helgens insta”gottis” har initialerna LS. Okej inte gottis utan djupt tragiskt.

      Försöker verkligen komma på vem LS kan vara 😅

        Skugge?

          Ja är fortfarande i chock.

            Jag med. Verkar som att hon kallar det för ett konstprojekt nu, men det känns mest som en konstig bortförklaring. Får en dålig känsla av att detta kommer att sluta illa…

              2023 är det tydl feminism att göra bdsm-porr. Who knew!

    Åhh älskar Lisa! Så himla fin person och mamma 😍 sen är ju Sia såå himla söt!! 🥺

      Lisa är nog en av de vänligaste människorna jag någonsin känt på avstånd (en av mina föräldrar är jobbarkompis med en av hennes föräldrar). Och se gamla bilder på Lisa från förskola/skol-tiden gör mig varm för Sia är verkligen en levande kopia av sin mamma från den tiden. Samma energi och glädje i blicken. Är så jävla glad över att hon har fått revansch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.