Anna Book är förvirrad och jag förstår henne…

Bildkälla: Anna Toledano Book Instastory

Anna Book uttrycker en förvirring över att ha dykt in på sociala medier och hamnat i två ganska långt gågna situationer. 
Det är den med ätstörda, Pro Ana-ideal och den med Linda Skugge och Only Fans.
Ej att blanda ihop med varandra, de är komplicerade nog som de är på det egna hållet.

Inte direkt sammanfattningar, men någonstans att börja:
Situation 1 (pro ana): Det hela startade på Instagram och har i mångt och mycket förblivit där, men i det här inlägget får man början på det som skett. 
Situation 2 (Only fans): Linda Skugge gick ut med att hon startade ett konto på Onlyfans där hon publicerar sexuellt innehåll för att bland annat ha råd med hyra och andra utgifter. Jag skrev ett inlägg efter att hon publicerat en text om det på Expressen. 

Anna Book skriver att hon varit upptagen med studiearbete. Har hon börjat plugga månne? Vad kul i så fall, jag hoppas hon hittat någonting riktigt roligt att sätta tänderna i.
Jag skrev för längesedan att Anna skulle vara som klippt och skuren för att arbeta med inredning, eftersom hon har en ganska tydligt linje med vad hon gillar, och efterspm många verkar uppritigt intresserade av sättet hon skapat deras hem.

Tack för tips!

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är lysande om hon har hittat något att intressera sig för, alltså om hon börjat plugga något för henne härligt och bra. I övrigt så tycker jag hennes inlägg mest var kontaktsökande. Och det är ok. I övrigt svarar jag A. Sen svarar jag på fråga 2 B.

   C då? ABC…

    Jag tänkte inte på D

     Eeeee…. F-varning på dig

   Skulle tro hon engagerat sig i nån bibelskola med tanke på att hon verkar hittat Jesus i det sista och sätter ✝️ på precis allt.

    Det tror jag också. Bibelstudier är det nog 😊

     Alphakurs, introduktionskurs i kristen tro.

   ”Idial”

  Det är väl så att Anna pluggar bibeln numera.

   😂

    Så larvigt att trampa på någons tro.

     det var inte mot någons tro, det var frågan om A B C och en Dl AnnaT oledano!

     Lättkränkt?

   Tror också det är bibelstudier. 🙏🏼

    Då kan man fråga sig hur detta ska påverka henne? Jag menar, hur hon än vrider och vänder sig så är hon ju fortfarande Anna Toledano Book. Det kommer hon och vi aldrig ifrån.

    Men kanske hon vill finna frid att två av hennes barn har begått rätt allvarliga brott mot personer som absolut inte kunde freda sig?

    Så då kan hon säga att hon har förlåtit offren?

     Men ska hon inte kunna förlåta sina barm, hon ska fortsätta att älska dem (för så funkar föräldraskap)!

  På tal om Linda Skugge.

  Kolla hennes senaste inlägg på IG. Är det inte uppenbart att något inte står rätt till och varför hejar människor på detta?

  Pernilla Wahlgren kan ju faktiskt polisanmäla detta för ofredande.

   Ja, om hon faktiskt skickar det till henne. Hon kanske bara trollar å andra sidan. Men nej det hela känns väldigt sorgligt. Sen kan jag inte låta bli att provoceras av att hon insinuerar att detta var hennes enda alternativ för att ”medelklassfeministerna” inte hjälpte henne(?). Att de enda som ”hjälpte” henne var män som vill se hennes OF-innehåll? Är det feministernas jobb att se till att Linda Skugge har en inkomst?

    Håller med! Hon har ju jobbat som journalist, gör nåt vettigt och bidra till samhällsdebatten eller nåt, istället för att försöka få porr att bli feminism.

   Men hon refererar ju till sin kända och vitt spridda recension av Kristina Sandbergs bok om bröstcancer. Och det var kanske där allt började, Skugge hånade fel person och fick den förre uppdrag. Vilket ledde rakt ner i kaninhålet.

    Ursäkta om jag är trög, men vad menade du med …”och fick den förre uppdrag.”

     ”Fick därför färre uppdrag” kanske det ska stå?

    Förlåt är skittrött just nu fattar förstås att du menar att hon fick färre uppdrag.

    Vad är det ens på bilden?

     Googla we vibe

    Det är en fin linje mellan att vara kontroversiell och elak, men Skugge har alltid varit elak mot andra.

    Läste recensionen nu och ja, den var ju ganska otrevlig. Framför allt som Linda får den att handla om sig själv, vilket är otroligt osympatiskt. Det känns som att hon är helt uppslukad av sin Addison-diagnos. Vilket på ett sätt såklart är förståeligt, men allt handlar inte om Linda och hennes sjukdom. Kristinas bok handlar om Kristina, varför skulle hon bekymra sig om dem som har en kronisk sjukdom hon inte har?

    För övrigt är Linda inte den enda som lever med daglig smärta orsakat av en kronisk sjukdom. Vi är många och ja, det påverkar vardagen enormt. Tex arbetsförmågan och därmed inkomsten. Att kunna ha analsex med den diarrén hon gärna återkommer till, låter i sig som ett smått mirakel. Men det kan hon ju bevisligen.

   Hon har dessutom stängt inlägget för kommentarer…! Undrar varför…?

    Ser att hon inte tar kommentarer på nåt inlägg alls…..

   Jag läste att Skugge skrev en arg krönika att Linda Rosing inte tänkte på sina barn när hon satt i ett skumbad med Fadde på en bild i kvällspressen. Det åldras rätt dåligt faktiskt.

  Hon menar väl studiearbete som i inspelningsstudio

   Men det är ju en ”studio”. Har hon skrivit fel kanske?

    Nu chansar jag hejvilt här, men stavning kanske inte är hennes starka sida (idial) så det är kanske inte helt orimligt att hon menar något annat än studier 😉

     Så kan det helt klart vara. 🙂

   Ååå ja det är klart! Hon tänker att arbete i studio rimligen är samma sak som studiearbete! Logiskt i hennes värld.

  Ursäkta om jag är trög, men vad menade du med …”och fick den förre uppdrag.”

  Tycker att det är väldigt roligt att Linda Skugge refererar till sig själv som MILF. Är det verkligen en etikett man kan sätta på sig själv? Helt ok att tycka att man är snygg osv, men att förutsätta att andra tycker det är lite skoj ändå.

   Och jag tänker att man hellre skär av ett par fingrar än attraherar just människor som använder MILF som begrepp?

   Mm precis! Milf hehe. Kan man ju inte kalla sig själv??

   Tycker också det är konstigt. Såvida man inte vill k—-a sig själv då.

   Tror träningen och sjukdomen spökar. Hon skrev ju för ett tag sen att alla män ville ha henne nu för hennes sjukt snygga vältränade kropp. Eller försöker hon intala andra att det är så.

  Jag tittade på Lindas instagram och undrar mest varför hon har på sig 2 par strumpor 🧦

   Och varför dessa stora båtar till gympadojor på Of. Såg bilderna på Fb. Ska hon inte gå all in som sexig Milf och ha klackskor. Eller är det emot feminism..

  Kan någon som inte är blockad tipsa Anna om att det finns superbra information hos Bloggbevakning 😆?

   Tänker inte riskera att bli blockad genom att säga det 😄

  Definitivt bibelstudier hon syftar till när hon skriver studiearbete.

  Vidrigt med dessa kvinnliga krönikörer som hyllar LS just nu. Lady D har också uttalat sig i positiva ordalag om det som LS håller på med.
  Är de så vilse i huvet att de verkligen inte fattar att det inte är feminism det handlar om när en kvinna låter sig piskas och fläker ut sitt kön till allmän beskådan??

   Och då är det ”drev” när någon tycker annorlunda 🙄

    Vad menar du?

   Lady Dahmer har väl absolut inte varit positiv? Tvärtom skulle jag vilja säga🤔

   Det finns ju många lager här. Att någon upptäcker BDSM och har bra sex som vuxen kan man väl ändå unna andra. De allra flesta verkar fastna för och provoceras av LS gillar att bli förnedrad. De flesta som försvarar henne är ju emot moralismen, inte för of etc.

  På fråga A säger vi b, på fråga b säger vi c. Men jag tror att någon är i hennes tankar och kanske det är ett hjärta som bankar för studier( i svenska för att lära sig stava till idealt)

  Ska AB bli präst månne?🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.