Charlotte Perrelli byter bransch – ish

Charlotte Perrelli byter bana, från musik till mat, i och med öppnandet av en ny restaurang.
Eller nä, hon byter nog inte bana, hon bara vidgar de karriära vyerna en smula tillsammans med maken Anders Jensen.
Nej, det är inte ”Jensens Bøfhus” som paret köpt in sig i.
Paret har istället startat ett investmentbolag och blivit delägare i restaurangen Rummel i Stockholm, som öppnade tidigare i år i nya Hagastaden.

Anders och jag har tillsammans bildat ett investmentbolag och känner att vi vid sidan av våra arbeten vill göra något passionerat där hjärtat får styra våra projekt. Detta är ett otroligt roligt sådant och vi är både glada som får möjligheten att vara med på detta tåg men också så tacksamma.”// Charlotte Perrelli på Instagram

Vad tycker ni förresten om den här kommentaren? 
På den låter det som att Charlotte och hennes man rakt av SNOR jobb framför näsan på andra, mindre välbeställda människor. Lite märkligt skrivet, kan tyckas.  🤔

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dryg kommentar. Man får väl hitta på hur mycket man känner för och vill.

    Resturangen ser inte så välisolerad ut. Kommer de överleva elräkningen?

    Borde inte inläggen reklamarkeras om dom nu är delägare i restaurangen? 🤔

      Innebär det att alla som publicerar något från jobbet och nämner sin arbetsplats då också borde reklammarkera?

      I princip alla som jobbar i privat sektor får ju en bonus och gynnas ekonomiskt om företaget har framgång.

        Du fattade inte alls vad som menades?

          Du fattade inte alls vad jag menade?

            Hehe, Mrs Statham och ”sista ordet” alltså 😂

              Men dra något gammalt över dig.
              Svarar jag inte på frågor är jag dryg enligt dig. Men svarar jag så är det jag som tvångsmässigt måste ha sista ordet enligt dig. Svarar jag på samma sätt som den som frågar så är det enbart jag som är dryg och inte den som ställt en dryg fråga från början.
              Svarar jag sakligt så är jag en dryg besserwisser. Svarar jag trevligt så är det bara jag som är ironisk och är egentligen dryg.

              Vad är det egentligen du får ut av sådana här kommentarer? Vad vill du egentligen? Vad är du ute efter?

              Jag kan egentligen bara tänka på en sak, vilket är att det får dig att känna dig bra och som en bättre människa.
              Bidrar jag till det så bjuder jag på det.
              Ha en trevlig dag! 🤗🌸

    GAH reklam uppe i bild och nu även nere (inne på Safari) 😵

    Tolkar kommentaren mer som att man bara ska vara nöjd. Alltså att de gör så mycket, varför inte bara chilla. Typ 😄

      Och om man har ett driv?

        Va? Tolkade bara kommentaren. Har man driv (plus pengar osv) så kööör! 😁

    ”Ingen avundsjuka jag undrar bara..” följt av en avundsjuk kommentar. En klassiker som alltid går hem. Tänk om den fungerade lika bra i andra sammanhang också? ”Inte för att urkundsförfalska men..”.

      Hahaha!

      Som ”jag vill inte vara elak men..”, ”jag är inte rasist men…” osv osv.

      Håller med till viss del MEN så fort någon, du eller jag, kritiserar eller ifrågasätter något så handlar det direkt om avundsjuka eller att vara bitter.
      Fattar att det stör..”Ingen avundsjuka…” men kan tänka mig att den som skriver inte är avundsjuk utan kanske försöker ”mota Olle i grinden”.

    Visst tråkig kommentar men tycker Perelli själv oftast framstår som dryg och otrevlig. Upplever henne som osympatisk.

      Har träffat henne några gånger och hon är väldigt ödmjuk och trevlig.
      Både hon och hennes man.

      Tycker hennes exsvägerska fnissipillan verkar ännu mer dryg. Hon blev helt rabiat när Åsa lade sig i deras tidigare förhållande. Nu gör hon samma sak mot Charlotte. Som P själv sa till Åsa, eftersom du av förklarliga anledningar ej var med bör du inte uttala dig heller. Kanske bör gälla samma här isf..

        Vilkas tidigare förhållande la sig Åsa i? Pernilla och…?

        Hur gör Pernilla samma sak mot Charlotte?

          Pernillas exman, Åsas nuvarande man, Emilio.

            Det är ju rimligt ändå, att Åsa inte lägger sig i det. Hur gör Pernilla samma sak mot Charlotte nu?

              Lägger sig i relationen mellan Charlotte och hennes exman.

          Hon försvarar Nicola i konflikten ang deras stora barn. Att inte barnen själv tar kontakt med pappan nu i vuxen ålder är ju konstigt ifall de skulle vilja. P säger att Nicola aldrig har gjort något elakt mot Charlotte. Hur nu hon kan veta det. Var hon innanför deras väggar hela tiden. Fattar inte att hon lägger sig i. Hon borde bry sig om Bianca och se till så hon kommer in på behandlingshem ist för att fnissa bort det..

            Du kanske ska sluta följa Pernilla en stund?

              Skulle aldrig få för mig att följa någon i den klanen. Men som sagt, dom dyker ju upp i alla medier och ska sjunga ut. Vare sig man vill eller inte🤮

                Du har väldigt bra koll på Pernilla för att inte följa henne. Hade ingen aning om något av det du skrev.

                  Läser du inte Hänt i vecket, inte ofta det inte finns en sida där utan den klanen. Tyvärr, vare sig man vill eller inte..

                    Tror ingen vill läsa om vad som hänt i vecket.

                      Lika mycket som man vill läsa om vad som hänt på Bloggbevakning antar jag…

            Pernilla och Charlotte var svägerskor och bästa vänner i många år,så hon är väl insatt i vårdnadstvisten.Nicola är dessutom gudfar till Benjamin och de träffas regelbundet.Tror pojkarna är utsatta för gaslighting av Charlotte,och det är väldigt upprörande.

              Det tror inte jag. Men så har jag haft en liknande barndom och känner igen mig i barnets ovilja att träffa fadern.

              Nope! Så uppenbart ( lyssna gärna på hans narcissistiska version i podd format) att han bara bryr sig om sig själv. Om vuxna personer inte vill ha relation med sin pappa så är det dags att sluta skylla på mamman. Följer inte Charlotte vet inte om jag ens skulle gilla henne, men tror till 110% att hon är en tigermamma som gör allt för barnen. Inklusive tar deras sida mot en egoistisk pappa…

                Problemet är väl att barnen var långt ifrån vuxna när problemen med umgänget började, trots delad vårdnad osv osv.

                Tycker alla bröderna verkar lite speciella. Förstår inte att B försvarar sin pappa ens. Han klappade väl till både P och barnen innan han drog. Men så är ju föräldrarna kusiner också, aldrig bra med inavel..

              Pojkarna bör vara vuxna nog för att kunna ringa deras pappa om dom själva vill.

        Med den skillnaden att Å är Pernillas ex mans nya fru. Det skaver väl alltid när någon ny ska lägga sig i förhållandet som dom inte har en aning om.
        I fallet med C har dom ju varit familj allihop.

          Pernillas ex är gift med en ny man, och den mannen har en ny fru?🤭

      Anonym!!!
      Verkligen inte! Typisk kommentar pga sjukdomen avundsjuka! Perelli har ett väldigt ödmjukt sätt, hela familjen verkar jättetrevliga, o den omsorg Perelli visar om sina föräldrar o hela familjen är synnerligen ovanligt idag. Perelli är inte född med guldsked i munnen utan började arbeta hårt redan som 12-åring, har läst hennes bok. Arbetat sig upp på egen hand. R E S P E K T !

        Må så vara att hon liksom så många andra kämpat och jobbat hårt.
        Men det finns alltid två sidor av samma mynt.
        Enligt källor styr hon sin familj med järnhand. Föräldrar, syskon är beroende av hennes goda vilja. Ingen vågar tycka annorlunda eller ha en egen åsikt. Då hamnar man snabbt ute i kylan.

    Hallå. Mitt i allt prat om ätstörningar, och diverse flunsor som lägger upp bilder på en massa mat. Vad tror ni om tjänster som tex Instagrams ”the.empoweredwoman” (det är en svensk tjej som ligger bakom, kommit in där ibland pga en gammal klasskompis som följer).
    I åtminstone mitt flöde så har begrepp som ”bingea” och ”coacher” kommit bara under de senaste åren. Är det en modern grej, eller har jag bara haft en annan nyhetsbubbla tidigare?

      Bingea är ju hetsäta, kanske inte låter lika coolt på svenska..

      Vet inte riktigt vad du menar. Men ja, man har väl börjat prata mer öppet om hetsätning (alltså binge eating = bingea på svengelska) under senare år. Det är en av de snabbast ökande och mest vanliga ätstörningarna idag. Så på så sätt tycker jag att det är bra att man pratar mer om det, för det har legat/ligger mycket skam i det generellt. Den som lider av det skäms av att den inte kan kontrollera sig, att den inte ”klarar av” att vara återhållsam som anorektiker/restriktiva ätstörningar, eller klarar av att ”rensa” sig som en bulimiker gör osv. Och det leder ju oftare till övervikt, vilket i sig finns mycket skamkänslor kring.

      Sen vet jag inte om det kontot du nämner, men det kan också finnas en viss problematik med att det kommer s.k. ”coaches” som ska hjälpa folk med hetsätning eller andra ätstörningar. För man vet aldrig om någon faktiskt är kvalificerad att hjälpa, och ätstörningar kan i många fall uttrycka sig såpass individuellt att generella råd och metoder ofta inte passar, utan kan till och med förvärra. Helst skulle ju alla som behöver hjälp ha tillgång till specialistkliniker/centrum med utbildad och kompetent personal som kan hjälpa dem att skapa en individanpassad behandlingsplan. Men samtidigt så är ju verkligheten tyvärr så att de flesta har inte tillgång till det, så jag kan därför inte heller helt döma ut online coaches för det finns säkert de som fått bra hjälp och blivit bättre, och inte hade tillgång till annat. Det är komplext, som så mycket annat kring mentala sjukdomar är.

        Tycker ni läser in för mycket i det även om ni i sak har rätt att binge på svenska är ”hets(valfritt missbruk)” inte speciellt mat dock? Binge kommer väl framförallt från alkohol/droger(?) tex ölhävning i tidiga collegefilmer bla. Samt någon som ”going on a binge/bender” (a bender is not just binge drinking, but bingeing on alcohol for several days). Senare, typ de senaste 7 åren(minst), så är det ju mer känt för sträckkolla serier och nej det är verkligen inte nytt lol.
        En enkel googling på binge så är första sidan bara artiklar om vad en ska ”bingea” för serier i höst osv

          Ja, binge betyder bara att överkonsumera (på ett hetsigare vis oftast). Men i den här kontexten syftar det på binge eating specifikt. Iom att Entourage skrev ”Mitt i allt prat om ätstörningar, och diverse flunsor som lägger upp bilder på en massa mat” och pratade om ett konto som sysslar med någon slags coaching för hetsätning.

            Okej, kanske var otydlig att jag inte bara svarade hens kommentar utan även antonyms.

            ”I åtminstone mitt flöde så har begrepp som ”bingea” och ”coacher” kommit bara under de senaste åren. Är det en modern grej, eller har jag bara haft en annan nyhetsbubbla tidigare?”
            -Nej det är inget nytt och förkommer även i andra sammanhang.

            Svar från anonym ”Bingea är ju hetsäta, kanske inte låter lika coolt på svenska..”
            -Nej det betyder inte hetsÄTA på svenska därför skrev jag mer info om hur det uppkommit osv vilket du kanske förstått om du läst allt.

              Chilla gunilla, jag förstod och läste allt. Men du kanske istället ska svara direkt på kommentaren du hade problem med.

              För den kommentaren du svarade på istället så var ju det svaret anpassat till kontexten (alltså där bingea innebär hetsäta), den påstod inte att binge är nytt, men i den kontexten blivit vanligare på senare år.

    ”Charlotte Perrelli byter bana, från musik till mat, i och med öppnandet av en ny restaurang.”. Den öppnade i våras och hon köpte in sig nu så hon var inte med att starta den

      Orkade du inte läsa mer än så? 😉

        Jo men du skriver fortfarande fel

          Förlåt, jag trodde alliterationen och användingen av ”-ish” skulle vara tillräckliga indikatorer på att just det inte var riktigt seriöst skrivet.

            Orkade du inte läsa hela kommentaren? 😉

            Det är inte ”bytet” av bransch som är fel utan att du skriver att det är i och med öppnandet av ny restaurang. Restaurangen är inte ny och hon var inte med vid öppnandet.

    Vad sugen jag blev på Jensens nu! Deras sås! Och de små potatismedaljongerna! Så gott!

      Alla i Sthlm har stängt !

    Kul ju! Testar gärna. Adressen är lite off bara.

      Off? Stockholms innerstad.

        Håller med, den ligger lite off.

        Den ligger närmre Karolinska än Odenplan och känner man för att ta en drink eller klubba runt Stureplan efteråt får man promenera 40 min eller ta taxi. Bara som ett exempel. Så jo, jag tycker absolut att det ligger lite off!

          Så alla restauranger på Södermalm är också ”off” då med den logiken?

            Ja det tycker nog de flesta förutom de som bor på söder

    Hon har väl bytt bana till investerande snarare. Sen att det råkar vara i en restaurang är nog en slump.

      Verkligen, de sköt till pengar till en restaurang som troligen har det svårt med ekonomin men där de ser potential? Mycket fina ord där…

    Hon tröttnade väl på paddel

      Alla jävla språkpoliser i varje kommentarsfält på denna bloggen och har ändå aldrig sett någon rätta alla patrask som skriver paddel istället för padel.

    Lite roligt skrivet ändå, haha.

    Undrar hur många % av alla vuxna i Sverige som har den där energigenen som gör det svårt att ligga i soffor? Alltså ligga i soffor som sysselsättning.

      Jag har gener som betydligt ökar min risk att få Alzheimers 🙃 hade hellre haft svårt-att-ligga-i-soffor-genen!

        Har du kollat upp att du har alzheimers-genen med anlagstester? Genuin undran alltså eftersom att min mamma hade den sjukdomen..

          Ja, har gjort gentest. Gjorde 23andme först som visade att jag hade en genvariant (ApoE4) som ökar risken, och använde en tredje part för att processa min data få ut mer info som visade en dubbelmutation på en annan gen som också verkar öka risken (speciellt om man har ApoE4 redan). Har baserat på det gjort ytterligare gentestning för att bekräfta.

          Tråkigt såklart, men ändå gladare att veta. Har nu lagt om min livsstil till att äta bättre, röra på mig mer och en del annat annat för att minska risken att få Alzheimers. Finns ändå några saker man kan försöka göra. Så om du känner likadant, att få veta skulle hjälpa/motivera dig att göra vad du kan för att minska risken, då tycker jag det är värt att göra det. Men andra (min mamma t.ex.) är sådana som hellre lever ovetandes, och det är också helt förståeligt.

            Tack för ditt svar ❤️ ja, jag har faktiskt funderat men är fortfarande kluven!

          Alzheimer kallas också för Diabetes 3, vilket visar på att kosten har en enorm betydelse för att utveckla den eller ej.

            Källa på det??

              Du vet att man kan söka information själv va?

        Det förändrar ju läget. Tufft att testa men kanske värre att gå och fundera. Hoppas det går bäst för er bägge två!

    Rummel och Rabalder är deckarna som jämt är på språng. Löser alla gåtor, finner alla svar, Rummel och Rabalder lämnar inget kvar!

      Haha min första tanke också 🤣

        Vill spela jakten på kapten Hanssons guld NU!

    Den kommentaren låter väldigt bitter och missunnsam.

    Frändfors uppmärksammar sanningenomwoa 🤩 Hoppas på spridning!

    Konstig koppling du gör här.

    Kollade menyn och inte helt förvånande passade det varken min smak eller plånbok. Flera av rätterna förstod jag inte mig alls på, antagligen för finare folk än mig.

      Skulle inte tacka nej till vare sig ostron, löjrom, kammussla eller råbiff. Gud så gott!

        Jag blir så hungrig när jag läser det där. Ostron ooo och allt det där, BORD DUKA DIG!

          Haha vi läser samma bok tror jag 😅

        Jag skulle definitivt tacka nej! Tänk så olika smak vi har 😃

          Jaha, vad vill du ha då?

    Tror inte deras koncept kommer att attrahera en större kundkrets. Ser alltid tomt ut. Det saknas en mysig kvarterskrog i Hagastaden. Ett ställe att slinka en på för en bit mat en vanlig onsdag. Tror de hade tjänat på att tänka om.

    Hon har också snott sitt efternamn! Kanske dags att återgå till Nilsson eftersom hon inte längre är gift med Nicola!

      Hon har inte alls snott det! Hon fick det helt lagligt geonom giftermål och det finns absolut inget som säger att man måste byta tillbaka till sitt flicknamn efter skillsmässa. 🙄

      Då antar jag att du också tycker att Nicola borde gå tillbaka till Ingrosso?

        Ja, eftersom Nicolas mor inte ville att Nicola och Charlotte skulle ta hennes flicknamn som efternamn!

          Det är ju dock inget man får välja. Har man fått barn eller gift sig så har de rätt att ta ens efternamn om de vill.

        Men Charlotte har ju ingen som helst koppling till efternamnet Perrelli!

        Hon har inte italienskt ursprung, vad är liksom meningen med att hon ska ha ett italienskt efternamn?!

        Hon är dessutom inte längre gift med Nicola (italienare) utan med en svensk man!

        Perrelli kanske är ett ovanligt italienskt efternamn?! Dvs. ett släktnamn. Ett efternamn är mer än bara ett namn, det markerar tillhörighet och har tillhörande historia.

          Hon heter ju Perrelli. Det är ju en koppling i alla fall. Vad med för koppling tycker du man ska ha? Hennes barn heter också Perrelli. Vad fan menar du egentligen?

          Men vad är det att uppröras över, kära nån. Heter du Perelli själv eller vad är som gör att du stör dig så? Hon är i sin fulla rätt att behålla namnet Perelli.

    Men vad är det att uppröras över, kära nån. Heter du Perelli själv eller vad är som gör att du stör dig så? Hon är i sin fulla rätt att behålla namnet Perelli.

      Ta en chill pill!

      Men snälla rara, hon är ju inte längre gift med mannen som heter Perrelli i efternamn!

      Barnen har koppling till namnet, ja, men inte Charlotte Nilsson!

      Du tycker inte det är konstigt att en frånskild, omgift kvinna bär sin exmakes efternamn?! Som dessutom har barn med sin nya make…

        Fullt förståeligt att hon vill ha samma efternamn som sina (äldsta) barn. Om det nu ska talas om koppling så är ju den starkaste kopplingen den man har till sina barn.

        Dessutom heter ju Charlotte även Jensen.

      Men sluta!

      Jag har väl rätt till min åsikt?!

        Gud, du låter som en sverigedemokrat. Ja, du ”hAr RäTt TiLl dIn ÅsIkT”, men däremot inte att, i tid och evig framtid, stå oemotsagd.

    Det gjorde jag inte! Dock röstade väldigt många svenskar på Sverigedemokraterna eftersom de är näst största part i riksdagen!

    Tycker det är förlegat att som kvinna ta mannens namn vid giftermål!

      Jag skulle aldrig ta min snubbes efternamn om vi gifte oss för det är så fult😉 Barnen har mitt efternamn. Åsikter om Helena Hysen då, Glenn och hans fru vill att hon byter men hon vägrar. Men hon kanske jäklas, hon verkar väldigt bitter. Dock inte snällt av Glenn att vara otrogen men många karlar vågar ju inte lämna innan de har någon ny.

    Och SD kommer bli ännu större nästa val. Börja med att skicka ut Irakiern som bränner koreaner, han är inte ens svensk medborgare. Tack för att halva världen hatar oss nu och terrorhotet höjdes till nivå 4. Bra jobbat..

    Koraner🙃🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.