Före/efterbilder med en del att önska

Jag fick ett mail från en läsare om att Dennis Johansson – träningsinfluencer och vinnare av Robinson 2021 – visar upp före/efterbilder på sina träningskunder som ser en smula märkliga ut.
Jag förstår att syftet är att filtrera bort bakgrunden på bilderna, men det gör samtidigt att bilderna ser ut som någonting ”Kissie” skapade i paintprogrammet 2009/2010.
I mina ögon ger det inte ett särskilt seriöst intryck eftersom reslutatet ser retuscherat ut, och då menar jag inte bara bakgrunden. Det finns enkla program och appar där man kan ta bort bakgrunden på bilder utan att det ser ut så här.
Kanske någonting att önska sig i julklapp för den gode Johansson? Eller använd den här inbyggda funktionen som redan finns i telefonen?

Jag undrar mest vad som synts i bakgrunden på bilderna, som lett till att det här ansetts vara det bättre bildalternativet?

 

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Före/efter bilder bör ju också vara i samma position, eller så likt som möjligt, blir en naturlig skillnad när man står som en säck potatis vs sträcker på sig.

   Men verkligen. Om man vill verka seriös kan man väl fan anstränga sig lite mer än såhär?

   Fast man får ju en mer upprätt kropp när man tränar, och det i sig är ju ett resultat. Om man skulle jämföra mig nu och för tre år sen skulle man inte ens tror att det är samma person. Jag har inga muskler som håller upp hållningen längre, och jag kan inte vara sträckt utan att göra det medvetet.

    Tror inte att det är 3 år mellan bilderna.

     Nej, jag gjorde en omvänd resa. Gick från att vara vältränad, till att bli sjuk och därmed förlorade muskler och blev överviktig. Gick rätt fort nedåt, på ett halvår max. Skrev tre år eftersom det var idag jag skrev kommentaren😊

      Absolut men det är ju två helt olika fall vi pratar om nu. Du tycker alltså, helt ärligt, att bilderna är rättvist före vs efter?

       Om man ser till axlarna, nacken, bröstet, till exempel så ser jag inget konstigt nej. Fullt rimligt resultat.

    Håller med. Min man började träna. Efter fyra månader är det synlig skillnad just på axelpartiet och hållningen. Hans före och efter bilder skulle absolut se ut som hos mannen på bilderna

     Det är människor som inte kan, och inte ä ser fysisk som tror att dessa bilder skulle vara något spektakulärt.

     Det är fullt rimliga resultat med rimlig träning.

     Man ser på detaljerna att ”skavankerna” är kvar men mindre. Inga överdrivna poseringar, utan helt vanlig kroppshållning.

     Grymt jobbat av dom, och bra tränare som ser till vardags kroppen istället för marknadsföring.

   Ja, bakgrunden tänkte jag inte ens på utan reagerade på skillnaden i hållning och positioner.

  Jag har nog aldrig sett ordentliga före och efterbilder hos någon som ska sälja pt-diet-hälsa-tjänster.

   antonekefall tycker jag har normala bilder!

    Han är ju knäpp.

  Också spännande att hon själv skriver att hon inte tränat något medan han skriver att hon byggt muskler – det är ändå imponerande utan träning!

   Haha eller hur! Varför visa upp en klient som inte tränat?

    För att man inte behöver träna för att uppnå resultat. En del vill helt enkelt inte träna, inget konstigt med det.
    Det som däremot blir väldigt konstigt är ju att han skriver att hon har tränat när hon faktiskt inte har det.

  Jag vill veta mer om din kommande valp! ❤️ Vad är det för ras? När får du den? Grattis! 🐶

  Ibland undrar jag vilka personerna är som skickar sådana här tips.
  Jag går igenom hela kartoteket med personer jag träffat genom livet för att hitta en typ av person som jag kan tänka mig beter sig såhär.

  Det slutar alltid på mellanstadiets skolgård och de där personerna som ingen ville umgås med eftersom att de brände precis alla broar hos alla.

   Varför så dömande?

    Hahahaha, det är på riktigt hysteriskt roligt att av alla dömande inlägg och kommentarer så är det JAG som blir ifrågasatt över att vara dömande.

    Kalla mig dömande eller fördomsfull, jag går bara på min erfarenhet. Min erfarenhet säger att de personerna jag träffat i livet så är det inte de genuint snälla och trevliga personerna som skickar sådana här tips. Men vad vet jag, jag har inte facit 🤷🏻‍♀️

     Trevligt att du fick dig ett skratt.
     Jag var bara lite nyfiken på din kommentar. Ville ta det lite längre, därav min fråga, och fick ungefär den reaktion jag förväntat.

     Du pratar alltså om Camillas sarkastiska tips i slutet av inlägget?

      Tolkar det som att TS syftade på de läsare som skickar in tips till bloggbevakning som det står i första meningen av inlägget

      Nej, hur gjorde du den tolkningen?
      Jag pratar först och främst om de som skickar in sådana här tips till Camilla.
      Precis som Anonym 12:18 skrev.

      Annars, det där med dömande så pratade jag både om Camillas inlägg överlag och kommentarer generellt. Gav inga specifika exempel där och tänker inte göra det heller om det inte efterfrågas

       Jag läste din kommentar slarvigt, nu ser jag att du först av allt skrev vilka du syftade på.

  Instagrambilderna du delat har tydligt namnet Dennis.Johanssons, ändå hänvisar du till honom som David Johansson…? Kan tycka det vore snyggt om du i alla fall fick namnet rätt.

  Snubben borde raka sig😉

   håller med, precis som alla håriga feminister borde göra 😛

    Är feminister håriga, vet ej. Jag är SDare och len som en bebisrumpa🍼

  Kul för pojkarna att det skvallras om här inne också. Jag hade ingen aning om vem detta var innan din kommentar. Dra inte mer publik dit om det är misär då.

   Skrevs om detta i öppet spår igår. Orosanmälan är gjord. Visste inte heller vem det var förrän det skrevs om det igår i öppet spår.

   Det skvallras så himla mycket här inne om influencers barn, vad influencern gör fel som förälder osv. Ingen tänker på barnen öht.

  Vilket otroligt tråkigt inlägg. Nu är det torka

   Säg till flunsorna att göra nåt skandalöst då. Kan iofs hålla med om att fotograferas på kyrkogård var väldigt tamt i jämförelse med Margauxgate eller ett pimps and hoes-barnkalas 😏

    Skandalöst. Man kan ju bevaka Vanja Wikströms projekt. Aftonbladet, Breakit, SvD, Expressen, DI mfl skriver ju om det.

  Snark på alla biggest loser, paradise hotel, Robinson deltagare etc som ska tro sig veta allt om kost och träning. 😴💤

  Men hur gjorde denne Dennis för att hans klient skulle gå ner i vikt och framförallt bygga muskler utan att ens träna? Man blir ju sugen på att anlita honom om han är så effektiv.

   Det hon skrivit ser ut som text från en statusuppdatering, något som man oftast skriver varje vecka när man gör sin ”incheckning ”. Så jag tolkar det som att hon bara syftar på vad som hänt senaste veckan.

   Ozempic🙃

  Upplever att flunsavärlden håller på att gå mot sitt slut, i alla fall ur bevakningssynpunkt. Blir fler och fler innehållslösa inlägg som egentligen bara är utfyllnad. Kankse bättre med kvallitet än kvantitet…..eller byta inriktning? Känns som gammal skåpmat mest hela tiden. Det går inte att leva på ganla meriter hur länge som helst.

   äh, det är ju ändå hennes levebröd. man måste ha lite förståelse också.

   Ja det vore inte en dag för tidigt, i alla fall de flunsor som lever på galna gamla meriter. 😉
   Det var din felskrivning av ganla som inspirerade. Tyckte att både gamla och galna passade!

  Kroppsbevakning.

  Gervide. Han vann inte, var dock en deltagare i Robinson. Hyfsat oviktigt men värt att nämna

    Sorry Gervide my bad.. Tänkte på Dennis Johansson som var med 2023 🤦

  Detta är verkligen bästa och mest underhållande bloggen! Tack Camilla! ❤️😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.