Isabella Löwengrip kändislunchar – Fick nobben av statsministern

Bildkälla: TT // Patrik C Österberg/Stella Pictures

Åh igår gjorde jag något väldigt roligt. Jag besökte Googles huvudkontor och åt lunch med Sverigechefen Anna Wikland. Det är verkligen en förmån i mitt jobb, att ha möjlighet att luncha med så häftiga människor. För några veckor sedan åt jag ju lunch med Statsministern och för några år sedan Cristina Stenbeck. Jag har bara fått ett enda nej av alla mina lunchförfrågningar och det var från Göran Persson. Nu i efterhand kommer jag inte ens ihåg vad jag hade för idé. // Isabella Löwengrip

Jag undrar varför Göran Persson sa nej, när mer eller mindre alla andra verkar tacka ja till lunchförfrågningar från Isabella Löwengrip?
Spontant skulle jag gissa på att det handlar om okunskap, att han med största sannolikhet inte kände till henne, eller den värld som hon representerar. Om det var under tiden han satt som statsminister så är det inte så konstigt, det var ju ett tag sedan. Idag har nog de flesta, i alla fall politiker, förstått nyttan med att synas tillsammans med influencers.

Vilken svensk skulle ni helst luncha med? 
För mig finns det ingen tvekan, jag skulle offra min ena hand för en möjlighet att sitta ner med Max Martin och fråga honom om hans kreativa process. Jag har till och med drömt om det, att jag fick sitta med i studion när han spelar in med P!NK.
Det hade varit drömmen. DRÖMMEN!

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kronprinsessan Victoria skulle vara min dröm-lunchdejt.
    Internationellt så skulle det vara påven.

      Bruce Springsteen.
      Älskar honom. Hans empati för människor. 😍😚

        Svensk….

    Vad jobbar hon med..

      Oj du har nog kommit fel. Jag tror att du hör hemma i kommentarsfälten på Facebook 😊

        Ärlig fråga. Har inte följt henne nåt efter kraschen.

          Visste du att frågor vanligtvis avslutas med ett frågetecken?

            Vet du att du låter jävligt dryg? ☺️

      Hon lever för, och försörjer sig genom, att berätta om sig själva för andra.
      Företag och organisationer får marknadsföra sig på hennes blogg och kanaler, för att nå ut med sitt budskap till de rätta målgrupperna.
      Målet att få folk att handla vissa varor eller tjänster vilket gör att hon på sätt och vis också är säljare och marknadsförare (Inte helt olikt telefon eller dörrförsäljare).
      Det kallas för att vara influerare eller eng. influencer.

        Exakt. Därför förstår jag inte varför t.ex. Göran Persson hade behövt luncha med henne.

          För att synas och nå ut med sitt (politiska) budskap till Isabellas målgrupp. Grundläggande influencerkunskap, eller?

            Men den målgrupp som är Bellas följarskara är ju moderater och vet bara vad snapchat, instagram och TikTok är. De bryr sig väl inte om en ful gubbe.

          Älskar Göran Persson för det!! 🤭

        Dörrförsäljare alltså nasare?.

        Hennes presentation på bloggen ljuger ju.

      Influenser, tror jag det kallas.

    Men varför i all friden ska politiker, näringslivsfolk osv äta lunch med Löwengrip? Svårt att se vad hon rimligen kan tillföra öht. Persson ska ha all heder – övertygad om att han visste vem hon var och bedömde läget (eller fick det bedömt) : ingen person som har någon betydelse för svensk välfärd eller politik.
    Löwengrip har grundat ett kräm/schampooföretag som hon fick hjälp med att sälja av en viss norrman. Skor, där ledningen snabbt såg till att hon inte satt i styrelsen. Några startup som andra startat (där väl inget har lyft, vad jag vet). I övrigt har alla hennes ”idéer” varit ekonomiska katastrofer, både för henne själv och för andra som hon både svikit och lurat (kontorsfrejen t ex, kvinnan som fick jobb i new york,osv)
    Det är en bisarr värld om de som bestämmer tar sig tid att sitta med en nobody och tror de får cred för det. Tyder på dålig självkänsla – vilket är farligt både för politiker och VD:ar att ha.

      Nobody? Jag tycker dom ska samtala med människor som bor i förorten. Så lär dom sig lite mer om verkligheten!

    Hon var rätt ung och oseriös i bloggen då, flamsig. ”Influencer-PR” var inte stort. GP såg nog inget utbyte med dåtidens Blondinbella.

    Men ringer hon upp olika politiker o näringsidkare o föreslår lunch? Har alltid trott att det är Bella som får förfrågningarna

      Ja och Paul ringer också runt och frågar om samarbeten med diverse bolag etc. 🙂

      Självklart gör hon det. Precis som alla andra som söker samarbetspartners, investerare och liknande så måste man ju ta kontakt med olika människor och företag.
      Sitta hemma och vänta leder inte till mycket.

        Märkligt att hon inte ändrar på sin blogg om hur många följare hon har. Även mycket annat som står där är ju rena rama lögner. Kanske därför hon och UK trivs ihop. Han verkar ju gilla att frottera sig bl kändisar.

          Han är ju långt ifrån den enda politikern som syns med Influensers och andra ”kändisar”.

    Förstod jag rätt i senaste Daddy Issues att Julia Frändfors pojkvän var nygift under historien hon berättade om hur de träffades? Kände mig obekväm hur det målades upp som så romantiskt, men jag vet också att jag tar illa upp för att jag själv blev bedragen både fysiskt och emotionellt. Tror den emotionella otroheten var värst faktiskt. Eller missförstod jag historien? Man fick inte veta mer om hur de faktiskt blev ihop.

      Vill veta mer! Hon verkar så vansinnigt osympatisk, skulle undvika henne som pesten om vi rörde oss i samma cirklar

        Håller verkligen med. Googlade henne nu och hon är 35 år gammal?! Helt sanslöst att hon fortfarande beter sig som en hormonstinn, förbannad fjortis. Och alla influencers som gullar med henne, t.ex. Sandra Beijer, som också vill bete sig som fjortisar för alltid. Så pinsamt.

      Inte lyssnat på avsnittet men sett det nämnas här förut, att han iaf hade partner när de började träffas. Sånt hyckleri med tanke på att hon blev helt galen när en kändiskvinna låg med hennes pojkvän för ett par år sedan. Hon skrev på hennes instagram att hon var en h**a o.s.v…

        Berätta mer!!!!! Om nya och gamla.

          Julia var tillsammans med Olle palmlöf (känd tv-producent) och han hade en affär med Jessica almenäs när de spelade in superstars tror jag det var. Hennes yngsta son var relativt liten då. Kommer ihåg att det var ett stor ”grej” med tanke på hennes helylle image.

            Ja precis. Julia gick in på JA:s instagram och skrev grova kommentarer. Om jag inte minns fel så har hon pratat om detta, utan att nämna namn, i ett ganska tidigt Daddy Issues-avsnitt.

      Härligt för övrigt att ha henne som mamma… Jesus christ

    En lunch med Zlatan!!! Herreguuuuddddd det skulle vara en drööömmmmm

      HÅLLER MED

    Så ointressant med ”Blondinbella”, vem är intresserad av henne nuförtiden?

      Jag tycker Isabella är intressant

        Blir mer och mer intressant, jag var inte intresserad tidigare.

          Ja visst är det spännande att läsa om hennes barn,matlagning och sponsrade lyxresor el inte….

      Tycker att hon är vår enda intressanta influencer. Eller Paow också, spännande människa!

        Paow är fan bara trashig och tragisk. Stay in school kids!!!

          Men även intressant!

          Men vad får man ut av att prata om en annan person på det sättet?

          Får det dig att känna dig bättre?

            Visste inte att det var du som bestämde över vad alla ska tycka och tänka och vad de får skriva och inte om andra.

      Hon själv i stort sett.

      Det är ju mer underhållande att se på när målarfärg torkar än att läsa hennes blogg nuförtiden. Jag är totalt ointresserad av att läsa om hennes barn och deras kompisar/fritidsaktiviteter/personligheter. Förstår att det är intressant för henne, och möjligtvis släktingar, men knappast för utomstående.

    Jag gissar på att Göran Persson inte var statsminister när hon frågade efter lunchen.
    Han avgick som statsminister 6 oktober 2006.
    Isabella startade sin blogg i september 2005. Det var först 2007 hon startade första bolaget.

    Inte alls konstigt att en statsminister tackar nej till en högstadieelev som bara sprang runt på MUF-fester? För hon hade väl inte hunnit bli speciellt stor under 2006?

    Så himla tramsigt. Varför ska hon äta lunch med framstående politiker? Vore bättre om politikerna lunchade med ”riktigt” folk som försöker göra skillnad i samhället för utsatta grupper,miljön,landsbygden osv

      Så politiker får alltså inte äta lunch med vem de vill? Gäller det även middagar och ledig fritid?

    Jag har alltid gillat Göran Persson.

      Jag med! Han är sjukt intelligent!

        Gillade inte hans härskartekniker han körde med ibland.
        Han kallades för HSB = Han som bestämmer! 😂

    ”Åt lunch med statsministern för några veckor sedan”. Hon var väl liksom många andra inbjuden till statsministerns Pride-mingel, inte en lunch på tu man hand?

      Hon åt lunch, på tu man hand, med statsministern den 27 juni. Bild finns på hennes Instagram.

    Just statsministrarna kanske borde ha annat att göra än att luncha med en influenser.

      Alltså, Uffe verkar ju inte ha så mycket att göra. SD bestämmer ändå och han verkade mest sugen på statsministertiteln, inte att de facto åstadkomma nåt.

        Precis! Det var makten han ville åt, inte att sen åstadkomma något.

        Bästa jag läst idag. Helt galen efter statsministerposten.

      Det är ju en kanal för att nå ut till väljare.

    Känner nog att det är viktigare att politiker träffar vanligt folk än lunchar med influencers. För min del sänker det en politikers anseende och trovärdighet om h*n umgås offentligt med influencers. Är fortfarande besviken på Annie Lööfs samröre med Isabella. Ebba Busch ger jag inget för till att börja med så hon verkar vara i gott sällskap med Margaux, samma ruttna människosyn och moral.

    Göran har ju faktiskt lite mer innanför pannbenet än att han måste ödsla tid på en bipolär ECT-behandlad flunsa. Han sysslade med realpolitik. För Google VDn och tuffe Uffe så så var det väl en lucka i kalendern som borde kunna ha använts bättre, men som samtidigt snabbt skulle kunna leda till avbok vid minsta nysning. Belsabub säljer väl in det som att hon vill lära sig något bla,bla,bla och diverse lögner om sin plattform och på så sätt får hon 35 minuter. Jag antar att tuffe Uffe inte läser hennes blogg och ej heller sett när hon rakar benen i en Bentley. För Görans del så tyckte han att kossan Doris var vettigare än att möta en speeded Belsabub. https://www.svtplay.se/video/jV45vM8/politisk-tillbakablick/goran-persson-och-kossan-doris

    Jag vill luncha med dig Camilla om du lovar att berätta allt göttigt skvaller du inte kan skriva, hahaha!
    Annars Meryl Streep!

    ”En dag i september 2001 tackar dåvarande statsminister Göran Persson ja till att bli intervjuad av kossan Doris i barnprogrammet Abrakadabra. Under inslaget dansar Göran Persson i tio sekunder med Doris, vilket skapar många reaktioner. Vad låg bakom beslutet att tacka ja, och hur långt kan – och ska man gå – för att nå ut till folket med sin politik?”
    https://urplay.se/program/201143-detaljerna-nutidspolitik-goran-persson-dansar-med-kossan-doris

      Uppenbarligen ett bra beslut, eftersom det 22 år senare fortfarande skrivs om. 🐄

    Varför skulle någon med fler än två hjärnceller vilja luncha med den mytomanen och scharlatanen?
    Hennes uppblåsta ego och persona är ju bara pinsam! 😅

      Jag skrev ungefär samma sak och att Göran hellre dansar med kossan Doris, vars sällskap han höll högre än någon som rakar benen i en Bentley.

        Jag vill äta lunch med Camilla!

    Jag vill äta lunch med skådespelaren Filip Berg pga rolig och sjukt snygg.

    Skulle vilja äta lunch med Irma, Markoolios mamma. Hon verkar så härlig.

    Jag skulle vilja äta lunch med Carolina Gynning. När jag var en ledsen och vilsen tonåring läste jag hennes bok egogirl om och om igen och när jag hade de allra värsta självmordstankarna så var det Carolina som ”höll mig vid liv”. Detta har jag berättat för henne och vi hade lite kontakt när jag var tonåring. Jag skulle vilja äta en lunch med henne såhär 10 år senare för att berätta hur det gick sen. 🙂

      CamCam!
      Make this happen!!! Kan du inte förmedla kontakt till Gynning? Skulle älska detta och det behöver naturligtvis inte ens avslöjas för oss läsare om det blir av.

    Han var ju statsminister fram till hon var 16?? Tror knappast hon ens frågat honom om det inte var efter han var statsminister då..

    Gudrun Schyman skulle jag vilja äta lunch med. Tycker hon är ball!

    Vem som helst kan äta lunch med Anna det är ingen förmån för I direkt …allt behöver inte vara överdrivet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.