Business as usual

Svampskogen är tömd på kantareller och i morgon är allt som vanligt här inne. 
Första inlägg kommer i morgon 05:30.

🍄🍄🍄

199 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hoppas att du hade en skön välförtjänt ledighet! Jag har saknat bloggbevakning ❤️

      Samma här! Glömde ca tre ggr om dagen och gick in ändå, haha.

    Hurra, du har varit saknad!

    Välkommen tillbaka, hoppas du känner att du fått en chans att andas ut lite! ❤️

    👍

    Herregud vad tomt det blev när du ”försvann”. Hoppas du har haft det fint. ❤️

      Håller med! Gör inte om det! 😄

    Smörstekta kantareller…så gott……!!

    Behöver söka stipendier för utlandsstudier i juridik, några tips?

    Om detta kommentarsfält får användas som öppet spår så vill jag fråga om någon känner till några stipendier som kan sökas för detta ändamål? Jag kommer åka till Amerika, men det är svårt att hitta några som forfarande är öppna för ansökan.

    Stipendierna behöver såklart inte vara öronmärkta för just detta specifikt, men delar detaljerna ändå då många stipendier är avsedda för väldigt specifika ändamål, typ ”Stipendiet delas uteslutande ut till ensamstående trebarnspappor som avser studera sömnadskonst vid Åbo universitet. Företräde ges till den som i rakt nedstigande led är släkt med Jonas Knorre syster, Felicia Örn”, osv. 🥹

    Tack på förhand! ❤️

      Ni kan absolut använda det här som ett Öppet Spår. 😊

        Toppen, tack! 🥰

      Har dålig koll på juridik specifikt, men Erik och Göran Ennerfelts Stiftelse vet jag. Om du inte använt dig av Global Grant för att leta stipendier redan skulle jag rekommendera det också. Antingen kan du betala 45 kr eller så för att få en månads tillgång, eller så kan ditt lokala bibliotek ha tillgång (gratis för dig).

        Tusen tack för tipset! Jag ska genast ta mig en titt! 💖

      Vad roligt! Bäst är väl att vända sig till facebookgrupper för ditt lärosäte. I Stockholm har vi ”juristprogrammet SU frågor och svar” till exempel. Lycka till! 🙂

        Ja det kanske skulle kunna ge något, tack för tipset! 🥰

      Är det för en LLM eller vanliga utbytesstudier under programmet? Vanliga utbytesstudier så skulle jag kolla med mitt universitet, men tvek om det finns något specifikt. För LLM finns det flera som jag sett men gissar att det inte är det du är ute efter?

        Ja precis, vanliga utbytesstudier under juristprogrammet bara. Jag frågade internationella kansliet men utöver ett stipendium som jag redan sökte (men inte fick) i våras så hade de tyvärr inga tips tyvärr.

        Jag hittar en del olika men utöver att de flesta är stängda för ansökan så är alla så väldigt nischade. Även sådana som jag på vissa grunder hade kunnat söka tycks jag diskvalificeras från på grund av diverse krav de ställer upp vad gäller ålder, nivå på studierna, civilstatus eller liknade. Känns helt hopplöst. 🙈

        Tack för svar dock! 🥰

          Det kan faktiskt löna sig att söka en del av de här nischade stipendierna eftersom ingen ändå uppfyller kraven och man ändå delar ut. Dammsug Global Grant och sök.

            Jahaa, jag tänkte att de inte delas ut alls om ingen uppfyller kraven! Känns också hemskt muppigt att söka något som är avsett för typ päronodlare från mora med vietnamesiskt påbrå, men är ju värt ett försök om det finns en chans! 😀

            En sak jag undrat över, vad händer om man söker flera och flera beslutar sig för att ge ut stipendium? Betalar man tillbaka några, eller avstår, osv? Känns ju oetiskt att t ex ta emot stipendier åtta gånger för samma sak, exempelvis, eller är det så folk gör?

              Det är väldigt sällan det uppstår som ett problem att man får mer stiepndier än alla ens kostnader.

      Amerika är ganska brett. Amerika kan ju vara allt ifrån Peru, Mexico, Canada eller USA. Om du menade USA så är det bättre att säga än Amerika som ju är en kontinent 👍

        Ja det var faktiskt medvetet då exempelvis flera stipendier gäller hela Amerika, men det inte framgår förrän man läser det finstilta, då de trots det ofta i rubriken marknadsförs som till exempel specifika för USA. 😊

      Kolla i din kommun vad det finns för stipendier! jag fick ett jättenischat när jag skulle åka på utbyte, som var öronmärkt till studenter vars föräldrar/mor- och farföräldrar hade jobbat på ett specifikt företag som fanns lokalt och verkar inom skogsindustrin.

    Välkommen tillbaka, varit saknat men vill inte se fler svampbilder på Instagram nu 😁😁😁

      Nej herrgud. Fortsätt plocka för all del men kan vi inte vara klara med svampbilderna på sociala medier nu tack.

        Tyvärr så har den säsongen precis startat och verkar vara ett extremt svampår i år.

    Förstår att det är helt valfritt att svara på din fråga. Samtidigt reagerar jag på att det framstår som att du inte har gjort några undersökningar själv. Annars kunde du ju skriva vad du hittat och sådant som du redan uteslutit. Spara lite på annans tid och så.

      Vad pratar du om?

        Förmodligen frågan angående stipendium i USA, fråga i början av kommentarsfältet.

    Jag har haft värsta abstinensen. 🙈

    Jag upptäckte idag att de flesta inlägg om Cissi Wallin är borta från bloggen. Allt kring Gardet, metoo, Haveristerna, hennes hot mot dig kring den där metoo-bloggen…
    Undrar varför allt det är borttaget?

      Intressant. Nu undrar jag med 🤔

      CW är inte värd någon uppmärksamhet. Har passerat sitt bäst före-datum.

      Någon har väl hotat i vanlig ordning

        Det var min tanke också, samtidigt gick Camilla ut och la alla kort på bordet sist CW hotade henne och sa att hon minsann inte böjer sig. Har vinden vänt?

        Tror det också. Cissi håller tydligen på att stämma svenska staten till Europadomstolen så förvånar mig inte om hon stämmer Nyheter 24 och alla andra hon kan komma på i ilskan över att ha blivit dömd själv. Kan ju vara så att det inte är upp till Camilla om hon ska vika sig eller ej i detta fall, utan Nyheter 24.

          Nej, det stämmer absolut inte. Jag kan ta tillbaka hennes kategori med alla inlägg om ni vill.

            Ja, det tycker jag. Bra påminnelse om hennes uppgång och fall.

            Gärna! Tack 🙂 men är fortfarande nyfiken på varför det försvunnit till att börja med.

              Jag vill inte ge henne någon uppmärksamhet, och tycker inte hon är värd att ha en kategori här inne. Förhoppningvis går allting att återskapa.

      Cami svarade på den frågan för ett tag sen när någon undrat samma sak och om jag inte missminner mig svarade hon typ ”tyglernunte hon är värd att få uppmärksamhet” eller nått sånt. Tyckte svaret kändes jäkligt konstigt för det finns väl många andra som isf inte heller hade varit värd att ge uppmärksamhet men där C inte raderat alla tidigare inlägg, och om man nu inte vill ge någon uppmärksamhet framöver så behöver man väl inte rensa hela biblioteket för det. Men om jag får lov att killgissa lite så skulle jag tro att det handlar om att cissi inte längre är med i sekten av orimliga feminister som hatar män, utan att hon blivit rätt rimlig i sitt tankesätt och detta tror jag inte C gillar/vill stötta då hon säkerligen ser Cissi som en ”svikare”. Men det är som sagt bara en gissning från min sida.

        Tack för info! Ja det är jättemärkligt i så fall för det finns många föredettingar som du säger som inte blivit raderade, bara… bortglömda. Hela hennes kategori är också borta.

      Alltså dessa tiggare. Mona startar insamlingar åt både henne själv och Cissi. Bägge två har nog pengar så de klarar sig ändå🤮

    Så roligt att se att du haft det bra! Njut av kantarellerna! Och härligt för oss att du är tillbaka! 😃

    Välkommen tillbaks,du var saknad.

    Kul! Saknat BB

    Äntligen är kommentarsfältet tillbaka 😍

    Skogens guld, lycka 🙌

    Saknat öppen spår✨ men härligt att du haft en lugn ledighet. oj va mkt svamp ❤️

    Såg att Skugge håller på att göra en bok om sina bravader på of osv. 😢

    Vad har hänt med henne?

      Ge det några år så skriver hon en bok om hur hemskt allting var.

      Märkligt att hon också beskrev Pernilla W,som en proppmätt,blommig omlottkvinna…nja,OF mot allsång på Skansen.Vad tror nismäller högst?

        Beror nog på vilka man frågar tänker jag.

        Åh nej inte omlottkvinna, vilket slag under bältet!!! 😂

        En omskrivning för ej ”superfit” och utmärglad. Samt folklig kvinna 50+.
        Blommig omlottklänning är inte min grej men det finns värre saker att störa sig på.

      Vad har inte hänt med henne.. Överöser en massa beröm över OF och sitt konto där. Hon glorifierar OF. Skiter fullständigt i vad den människan gör eller inte gör. Men hon får sluta glorifiera och sälja in att alla borde ha OF. Så många unga som går på skiten. Detta skrev Simon om. Äcklas så in i helvete av Linda Skugges argument ang OF.

        Hon är onekligen en riktigt dålig reklampelare. Vilken normal frisk människa vill vara som henne just nu? 🤮

      Tänk ändå att hon lyckades hitta ett sätt att bli i ropet igen!

      Frågan är om hela ståhejet är för att skapa hype inför boksläpp då. Är kanske att ta det lite långt, men inget förvånar längre.

    Härligt att ha dig tillbaka. Så mycket svamp.

    Grattis till svampen och det härliga vädret 😊🌞

    Så roligt att du är tillbaka, hoppas att du haft en fin ledighet!

    Stackars Nicci, gissar att Andreas är den som var otrogen i helgen enligt Nessa.. 🙁

      Blev ju inte förvånad över att de har gjort slut. Väldigt vanligt i den här världen med SoMe där allt ska visas upp och gå så snabbt.

      Hoppas de sköter det snyggt framöver med tanke på barnet som komma skall.

        Nej, det var väl ingen superbra grund dom började på heller. Och tydligen har han en bakgrund av att vara notoriskt otrogen. Men jag hoppas också att dom kan lösa det snyggt med kommande dottern och att det blir så bra som det kan bli.

          Han är ungg o var inte redo för barn, de borde ha väntat

            Hur mycket kan man skylla på att man är ung och omogen när man är 27 år?

              Mycket

                Han är ju ingen ungdom direkt

              Jag var 25 när jag fick första, 27 vid 2:a och 32 vid 3:e. Idag är jag 44
              Man är vuxen vid 27 år.

            27 är inte särskilt ungt. Inte så att man kan gömma sina ”misstag” bakom den siffran direkt.

              Jag tycker han blev snärjd men det är min åsikt så gå inte upp i taket nu 😁

                Han var otrogen? Varför vända det här till att han är något offer?

                  Nä det var han inte !

                    Jo? vad är det med dig 😂 varför sitter du här hela kvällen och påstår att en 27åring var för ung för barn och att blev snärjd, och att trots upprepande fall av otrohet med sina ex inte skulle ha varit otrogen? Om du har så bra koll, vad är det som hänt? Varför har Nicci valt att lämna honom såhär plötsligt?

                      För ungt för honom kanske? Är ju individuellt. Helt klart så var det för tidigt i relationen iaf…

                Så himla fult av dig att försöka få det till att det är hennes fel att han varit otrogen. Han är ingen tonåring/ungdom och får stå för det han gör. Ingen blev ”snärjd”, det är två vuxna människor detta handlar om.

                  Han har inte varit otrogen!

                    Känner du honom? Eller varför är det såå viktigt för dig att påpeka detta

      Han har ju dock skrivit ”vi är långt ifrån ovänner”

        Man behöver väl inte vara ovänner. Dom kanske är ”ingenting” och håller god min pga situationen och har bestämt sig för att komma överens för dotterns skull.

          Jomen menar att det ju inte ens är säkert att anledningen att det tog slut är otrohet. Hade någon varit otrogen mot mig gravid hade jag definitivt varit ovän ett bra tag med den personen

            Om han varit otrogen kanske han inte direkt vill sabba sitt rykte ännu mer och skriva ”vi är riktiga ovänner” osv. Och det verkar ju bara hänt nu senaste veckan, klart det antagligen inte är skitbra stämning mellan dem. Men hon behöver väl smälta detta.

              Men vem skulle skriva ”vi är ovänner”. Då skriver man väl inget alls om så vore fallet

        De ska ha barn ihop så hon har kanske inte så mkt att välja på då de ska ta hand om barnet ihop om än på varsitt håll

        Det tycker jag låter som att man har det rätt kämpigt med att komma överens. Annars skriver man väl att man fortfarande är vänner.

          Såklart. Är det som ryktet säger, att han varit otrogen nu senaste veckan så är det väl klart att de inte är bästa vänner just nu. Men han vill väl rädda sitt rykte.

            Vilket rykte?

      Tänkte samma. För 1 vecka sedan under hennes instabild skrev han ”min tjej ♥️”…. Och la själ upp en bild på sin kärlek. Menar om allt är så jävla prövande o jobbigt så är det lite märkligt. Och på 1 vecka är det sedan slut.
      Han skrev att det var många prövningar o att de inte är ovänner. Menar de verkade väldigt kära. Och en graviditet kan ju vara tuff, men det brukar man ju ta sig igenom tillsammans.
      Lite märkligt. Mitt i en graviditet, DET är en prövning som gravid..

        Fast de som har det sämst brukar vara de som lägger upp mest gulligull

          Eller så hade de det bra, att vara nykär kan ju vara helt underbart. Men han sabbade det. Han fortsatte ju antagligen gå ut och festa osv medan hon inte orkade hänga på, och har ju tydligen rykte sedan tidigare att han varit otrogen flertal gånger

            Ingen har varit otrogen! Läs tråden

              Vilken tråd? Enda som håller på och gormar om att han inte varit otrogen är du. Varför tar du det här så personligt? Är inte första gången han är otrogen.

                Känner du honom då som tjatar emot??

            Men nu är det inte därför de gjorde slut

              Och varför varför var det då? Vad hände plötsligt denna veckan menar du?

      Den enda hon varit ihop med sen hon blev känd som verkar vara en bra kille är väl Mathias G

        Han var väl allt annat än bra? Han behandlade väl henne väldigt illa kom det fram efter relationen.

          Va??? Vart har du hört det? Är bekant med honom och skulle bli otroligt förvånad om det stämde

            Hon själv skrev kort om det ett tag efter dom gjorde slut. Sen vet man ju inte såklart för jag känner ingen av dom.

              Vart? Enda jag hittar är att hon skrev:
              ””Jag är så tacksam för denna tid och kan också berätta för er så att vi slipper onödiga spekulationer att de inte ligger något drama bakom detta beslut. Vi går vidare i detta som vänner”.”

                Det var på storys i en frågestund. Men som sagt, jag känner dom inte så jag vet inte. Hon kanske syftade på nåt annat ex som varit kontrollerande och behandlat henne illa.

                  Ben Mitkus kanske

                    Vänta, va? Är det inte MG som misshandlade henne fysiskt? Hon gjorde en hel tiktok om det och kommentarerna strömmade in om honom, hon lät alla ligga kvar och dementerade inte att det inte var han?

                      Ja! Så minns jag det också.

                      Okey jag har inte läst det. Om det är sant är det ju hemskt och hon verkar dras till riktiga rövkillar. Hoppas hon hittar någon som respekterar henne

      Något har definitivt hänt. För en ynka vecka sedan refererade han till henne som hans kärlek och dom väntar dessutom sitt första barn tillsammans. Självklart kan kärleken dö ut, men att det utan anledning skulle ske i en handvändning har jag svårt att se. Av kommentarerna på Niccis bild känns det onekligen som att han gjort något mot henne. Hoppas allt reder sig till det bästa för dom och barnet.

        Jag kan inte utläsa nåt genom hennes text förutom att det är slut. Vi vet ju ingenting. De skulle väntat med barn, han var nog inte redo för barn medan hon vsr rädd för att aldrig bli gravid

          Fast det är ju hon som lämnade honom? Så varför skulle det handla om att han plötsligt inte vill ha barnet

            Inte sagt att han nu inte vill ha barnet men redo var han inte. De skulle levt livet lite först

        För alla som skriver att de är kära är det? Kom ihåg att det är sociala medier där bara bra grejer ska synas utåt

        Vilka kommentarer? Alla skriver bara ”Du KoMmER bLi EN uNdErBaR MaMma”

          Ja, jag försökte skriva att det finns en pappa med men blev påhoppad

            Varför ska du påpeka att det finns en pappa bara för att någon säger att hon kommer bli en underbar mamma? Vad ska de skriva tänker du ”Du kommer bli en underbar mamma, men obs sitt ex kommer bli en underbar pappa, det får man inte missa att påpeka” eller vad är det du reagerar på?

              För att alla skrev det

              Varför ens skriv att någon kommer bli en underbar mamma till en person man inte ens känner, blir ju bara löjligt.

          Precis som att hon skulle bli ensam med barnet. A har ju kommenterat med hjärta

            Vi vet ju dock inte hur delaktig han kommer vara, de bor väl inte ens i samma stad.

              Han flyttade ju till Stockholm

                Han flyttade in hos hennes mamma. Tror du han ska fortsätta bo hemma hos henne eller?

                  Han flyttade ut från sin lgh ialf, la ut det på Instagram

              Du följer honom tydligen inte

              Hon bor ju hos sin mamma

        Ingen har varit otrogen och dom är inte ovänner

          Verkar ju dock som han varit det.

            Nej

              Jo? Varför skulle Nicci helt plötsligt från ingenstans lämna honom, när det dessutom är känt att han varit otrogen mot sina ex?

      Va det är inte sant. Otroligt hemskt i så fall.

      Nu har Nessa svarat att det inte var pga otrohet så du har fel

        Nåt lär ju ha hänt, känns inte som man gör en sån helomvändning på så kort tid. Men det kanske visar sig längre fram vad som är orsaken.

          Jamen nu trodde du att det var otrohet enbart pga en skavallerblogg som inte ens hintat att det var dem

            Det hade ju kunnat vara så. Men skönt för henne att det inte är anledningen, tycker Nicci verkar vara en så fin tjej som verkligen inte förtjänar att bli utsatt för nåt sånt.

              Det hade också kunnat varit att han är nonchalant, eller att hon är en pain in the ass att vara ihop med, eller att han är sjukt omogen, eller att de har helt olika syn på livet. Vi vet inte så sluta spekulera. Vi vet inte heller hur Nicci är om vi inte känner henne. Och inte han heller om vi ska vara noggranna.

                De vet väl knappt det om varandra heller efter så kort tid… 😄

            Hon har inte skrivit att otrohet inte är inblandat, bara att det hela är Niccis beslut

              Jo det har hon

        Ja och Nessa är ju verkligen sanningen med allt.

          Nej men alla tror ju att han var otrogen för hon la upp en bild tidigare om att någon varit otrogen i helgen. Sen flera timmar och stories senare la hon upp att alla par i love island gjort slut. Då tror alla direkt att det var dem det handlade om. Eller har du hört ryktet från någon annanstans?

          Det är hon ju, hon kollar upp saker först

            Berätta då var bevisen är om att JF varit otrogen som hon tjatade om i en månad. Åh berätta snälla!

    Hemma förkyld utan bloggbevakning var tufft. Fortfarande sjuk dock 🥲

    Jag reagerar på hur dom väljer att meddela separationen. Andreas med bild på dom två, poängterar noga att dom inte är ovänner…. Nicci står ensam på sin bild. Fokuserar på sin dotter, skriver mycket mer i jag-form än Andreas inlägg. Tycker det är extremt talande för att det är Andreas som gjort bort sig big time och att det ffa ligger i hans intresse att stötdämpa lite.

      Oj vad överanalyserat. Vi vet ingenting än

      Hon har en svartvit bild så hon är definitivt mer ledsen än han

      Nessa la ut igår att hon hade fått info om en otrohet som hade skett i helgen och att hon skulle forska mer i det. Jag tror det är Andreas.

        Oj jisses, han har sökert pratat med en tjej…. tror inte att han skulle va otrogen

          Han har varit det mot sina tidigare flickvänner flertalet gånger, så varför skulle han inte vara det mot Nicci?

            Men inte denna gången

              Varför inte? Varför är det så viktigt för dig att försvara honom. Han har definitivt gjort något, varför skulle hon bara lämna honom helt plötsligt från ingenstans? Och vad får dig att vara så säker på att han förändrats?

                Suck

        Nu har ju Nessa dock dementerat det

          Precis!

            Realitysvea säger sig ha bevis och ifrågasätter nessa i DM, sååå ”öppet spår”..

              Nessa ska kommentera snart, hon har pratat med N och A

                Hon har inte påstått att det inte rör sig om otrohet, hon skriver bara att det var Niccis beslut. Vilket snarare tyder på att det stämmer att han inte varit trogen. Varför skulle hon helt plötsligt bara lämna honom ?

                  Hon skrev tidigare ikvöll att ingen varit otrogen, varken n el a. Nu står ryktet säger….

              Vad har reality för konto hon lägger ut på numera?

    Om en hyresvärd förbjuder rökning i lägenheten, är det då fortfarande tillåtet på balkongen? Kan man exempelvis ha fest och låta folk röka på balkongen?

      Det är nog olika! Där en av mina kompisar bor råder det rökförbud till och med på balkong. Där får grannar hyresreducering om de anger grannar som rökt på balkong/i bostaden🫠 så dubbelkolla med hyresvärden skulle jag säga🙂

      Det beror på hur mycket du hatar dina grannar.

      Det är ju vidrigt, tänk på dina grannar, gå ut! Finns eg inga förbud i lgh heller om det inte är väldigt nytt, inte ens då

        Röker folk fortfarande?

          Ja folk röker fortfarande 🙂 godmorgon haha

        Var egentligen inte som svar till dig

        Jo det finns lägenheter med rökförbud, borde va så i alla…

          Det är nåt hyresvärden hittar på själv, samma med förbud av djur

            Ja? Och det är ju jättebra, fler borde göra det.

              Fast hittar de på förbud själva kan du flytta in med både djur o röka

                Fast vaddå hittar på, hyresvärden bestämmer reglerna för sina bostäder!

                  Jo men de kan inte få igenom det om man tar upp det till strid 😁

              Ok kanske men även att inye folk med barn får flytta in! Vore toppen slippa allt skrik och spring

                Ja! Skulle älska detta, områden utan barn ❤️

                Bloggbevaknings kommentarsfält gör mig alltid fascinerad av hur negativa och bittra barnlösa personer är. Men ja, himla tur att ni inte är föräldrar då. 👍

                  Vad är det för bittert att som barnfri tycka att det är ganska skönt att slippa skrik? Står ju inget elakt i kommentaren.

                  Behöver inte heller vara barnlös för att inte vilja ha barnskrik.

                  Är inte barnlös tack så mkt. Inte bitter heller. Men tror folk trivs med likar runt sig.. Slipper gärna härjande barn och ungdomar där jag bor.

                  Ja himla tur att jag inte är det, det är ju det jag valt bort?? 😄

    Vill någon prata ”Bachelor in Paradise”? 🌸

    Jag är, som alltid med ”Bachelor” och ”Bachelorette” helt fast. Men i Paradise fattar jag inte riktigt själva upplägget (jag kanske bara har läst dåligt) men kommer det sluta med att det bara är ett par kvar till slut, eller hur…”vinner man”? 😂 Om något par ens gör det?

      Det kan bli flera par i slutet

    Välkommen tillbaka, du har varit saknad! Spännande det ni pratade om i senaste avsnittet med det otippade paret och pistol i munnen?! Hoppas ni håller vad ni lovar och berättar mer om det!

    Min katt föll från balkongen. Vi bor inte högt upp, kanske 2,5 meter. Den verkar må bra, äter, rör sig men den blöder lite från nosen.

    Jag och sambon bestämde att vi ska avvakta till morgondagen och åka till veterinären om det blir värre men jag är så jäkla orolig.

      Om du är orolig så besök veterinären. Det kostar, men kan man leva med beslutet att inte åka in om det i slutändan betyder att ens djur behöver vård men inte fick det.

      Katter är väldigt bra på att dölja sina skador.

      För kattens skull – åk in så en utbildad person får säkerställa att allt är bra.

      Inre blödningar ser man inte symptom på förrän det är försent. Jag hade inte chansat.

    Hoppas du hade några fina lediga dagar ☺️ Oj, vad taggad man är på Öppet spår nu!

      Det här är dagens öppet spår

        Du är verkligen on fire idag du.

          Och?

            Haha! Ja verkligen.

    Någon som sett reklamen för Caias Dewy Drops? Modellen ser helt flottig ut i ansiktet efteråt och de flesta kommentarerna handlar om att modellen såg bättre ut innan sminkningen. Vad tycker ni som sett reklamen?

      Vart ser du det?

        Kommer upp som reklam i mitt Facebook-flöde. 🤷🏼

      Det är ju sant! Man ser verkligen flottig ut. Och den senaste Front Row som jag fick hem idag är i helt annan färgskala än tidigare och man ser helt SLITEN ut om man har den på. Kolla Margareta Grääs på youtube för mer beskrivning. Värdelös köp inte

    Har jag missat något ska man inte kunna kommentera inlägg? Finns inget i dagens inlägg.

      Det kanske är ett känsligt ämne ang Nicci & Andreas därav inga kommentarer.

        Ja, det finns inget att kommentera men då bör man inte heller göra ett inlägg kring det. Tycker jag.

      Förlåt, jag trodde alla funktioner skulle fungera automatiskt.

    Någon som tror att Maggan kommer någonstans med denna polisanmälan mot någon Katteva på bloggen. Hon har lagt ut det Eva senast skrivit som bl a fick henne att anmäla. Tänker att polisen har annat att göra men kan ha fel. Hon borde f ö anmält denna kvinnan för länge sedan.

      Inlägg kommer.

    Visste är det märkligt att mrs Lindh helt plötsligt på två dagar har nästan 300 tusen följare??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.