Charlotte Perrelli med familj flyttar till Spanien

Familjen Perrelli/Jensen har tagit sitt pick och pack och flyttat till Spanien där de små barnen har börjat en brittisk skola där de pluggar spanska varje dag. Engelska har båda två sedan tidigare, enligt Charlotte och nu får de sätta tänderna i ett nytt språk.
Även mamma Perrelli kommer ha spanska på schemat varje dag, men kommer utöver det jobba på som vanligt.

Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det skräddarsytt för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag. // Charlotte Perrelli

I början av året avslöjade Perrelli att den 800 kvadratmeter stora villan på den spanska solkusten blivit för liten för familjen, och att det var anledningen till försäljningen.
Enligt Hemnytt blev prislappen cirka 72 miljoner kronor, runt 20 miljoner mer än de köpte villan för 2019.
I juli flyttade Charlotte Perrelli och Anders Jensen äntligen in i sitt nyrenoverade nya hus, som Charlotte beskrivit så här:

Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten… och det känns vill jag lova. Utsikten dag som natt är magnifik men framför allt älskar jag att bo i bergen! Nu ska vi packa upp en massa och boa in oss.

Enligt Charlottes inlägg ska maken Anders Jensen pendla bland annat till Sverige då dottern Izabella har ett år kvar där i grundskolan. 
Paret kommer även behålla villan i Djursholm, sin permanenta flytt till Spanien till trots.

 

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh vad härligt!

    Så härligt att flytta till stort hus i Spanien! 😍
    Ibland drömmer jag om att flytta utomlands men jag skulle sakna min familj och släkt alldeles för mycket. Vår familj umgås med våra föräldrar, syskon och kusiner varje vecka så jag skulle sakna del alldeles för mycket. Skulle inte ens vilja flytta till en annan stad i Sverige, vill bo nära!
    Skulle ni kunna flytta ifrån er familj?

      Jag hade jättegärna lämnat Skåne för norra Sverige – kunna köpa ett hus som kostar under 8 miljoner, slippa grannar, ha RIKTIG skog utanför fönstret… Ah underbart! Dock är min man infödd Malmöit så det går han inte med på. 😉 Jag har inget större behov av att umgås med syskon och föräldrar, utan det räcker bra med två gånger per år.
      Däremot hade jag inte velat flytta utomlands. Jag är ändå lite trygghetsnarkoman och hade fått panik på att inte ”kunna” allt gällande byråkrati o.s.v. Har dessutom noll intresse för varmare klimat och då är det ju lite begränsat var man kan tänka sig att bo.

        Jag trodde att du skulle säga ”jag hade gärna lämnat Skåne för Danmark” och tänkte genast att det inte var en särskilt dramatiskt flytt.

        /Lundensaren

          Haha ja det hade nog maken gått med på faktiskt, men eh känner mig inte så sugen även om jag gillar att besöka Danmark ibland… 😉

          Luuuuuuuuuuuuund! ❤️

        Räcker du flyttar till tassemarkerna i norra Skåne ju 🤓

      aldrig!! och definitivt inte, dit 🤣se mitt inlägg längre ner.

      Håller med dig! Skulle gärna bo i ett varmare land (finns ingen som hatar vinter och kyla så mycket som jag) men älskar min familj mer än jag hatar vintern hehe. Vi är också väldigt tighta. Blir otroligt ledsen av tanken att inte träffa dem så ofta som jag gör.

      Låter ju helt underbart att du är så nära din familj 🥰 Jag har flyttat ifrån min familj, och får i bästa fall träffa dem en gång per år. Ibland får man ju lite ångest över det, men samtidigt vet jag att när vi väl ses den där korta stunden på året så kommer vi att ta till vara på den tiden och faktiskt umgås (till skillnad från när vi sågs varje månad). Jag planerar redan nu en massa roliga aktiviteter till när vi ska träffas nästa år!

        Bor ni i olika länder eller varför träffas ni så sällan? Lyckas ni hålla kontakt i vardagen då eller kan det gå lång tid innan ni hörs av?

          Dem bor i Sverige, och jag bor i Australien. Går inte sådär jättebra att ringa på grund av tidsskillnaden dessvärre. Försöker att ringa en gång i veckan men det är inte alltid vi får till det 😅

            DE bor Sverige.

              Har inte bott i Sverige de senaste 11 åren, så jag erkänner att min svenska inte är perfekt 😂

                Bor i Sverige. Skriver troligen alltid fel på de/dem men är bara ordpoliser som bryr sig. Alla förstår ju vad man menar!!

      Räcker för mig att träffas lite då och då faktiskt. Bor i ett annat land nu och har familj där. Men skulle inte rycka upp alla för att flytta för att få bättre klimat, en kul förändring eller liknande. Om vi verkligen vantrivdes, absolut, men när man spenderat längre tid på en annan plats blir man så splittrad, man saknar alltid vissa delar av sitt gamla liv och det tar tid och pengar och kostar förstås på klimatet också att hålla relationerna på den/de andra platserna vid liv. Kånka runt för att träffa folk och lägga stor del av semesterbudgeten på att resa ”hem” där man känner sig mer och mer som en främling. Om jag inte trivdes med min situation, klimatet etc hade jag i första hand försökt göra en plan för hur jag kan få mer av det jag vill ha utan att göra en längre flytt, tex minska mina fasta utgifter för att ha råd med en långresa varje vinter, flexibelt jobb etc.

        Efter att ha bott utomlands 12 år i främst två länder och nu flyttat till Sverige igen så håller jag verkligen med om allt du skriver. Och då skaffade vi inte ens barn medan vi bodde utanför Sverige, till stor del pga det du nämner och hur med barn i bilden blir det ännu svårare.

      Mer än 10 år i Sydamerika. Trivs bra och har barn. Älskar klimatet och kan inte tänka mig att bo i Sverige igen. Älskar Sverige, men det är för kallt.

    Kul för dom!!

    jag har bott i Spanien men vi hade ju inget eget hus och en annan budget…
    barnen gick i svenska skolan på teneriffa och vi flyttade runt till olika sunkiga 2a handslägenheter då det var svårt att hyra något långvarigt för mindre än 16000 kr i månaden och då var det små kalla lägenheter utan internet.
    den kommunal spanska skolan är extrem hård för små barn, ingen inskolning, inga föräldrar innanför gallret och stängsel, vakter, kameror, långa hårda dagar mkt läxor disciplin, skamvrå, mm.
    funkar för äldre barn men våra var för små.
    Det är annars bästa sättet för barnen, att lära sig spanska 100%. samt att komma in i det sociala att gå i, kommunal skola . Går man i den svenska skolan så, blir man en del av svensk kolonin.

    nu ska deras barn gå i brittisk skola så förhoppningsvis träffar dom spanska barn så att spanskan kommer lättare än engelskan. Byråkratin och mentalitet är rätt jobbig i Spanien trots att en av oss pratade flytande spanska ( vi har ej spanska som modersmål utan svenska) och kunde prata med elektriker, uthyrare mm, men ändå mkt strul,hemsk standard på boende mm.

    Efter 6 mån tog vi vårt pick & pack och åkte hem.

    Älskar Sverige❤️! Men jag tror perelli kommer få det toppen då, dom har en bra budget, eget hus mm. 😊

      Gjorde du ingen research innan?

        jo.massor, var 1 vecka på plats, kollade in, skolan (som, var fanatiskt, vared i, forum där många var med i, som bodde där el skulle, göra en termin där nere.. men det var ändå extremt svårt och vi blev lovade vissa lägenheter som sedan ändrades mm, mm, long story..
        samt att vi behövde va nära skolan så hade en begränsad radie. jag längtade hem jättemkt och mannen ville emigrera, men sen gav vi upp. ville mina barn, skulle växa upp i Sverige och träffa min familj som inte kändes att dom kunde pendla till Spanien.

        var alltså på plats 1 v, 1 halv år innan vi flyttade… då fick vi ett vra intryck, men det var annorlunda när väl vardagen var på plats där.. fick stötar av elen när vi tvättade. finns inga hantverkare att bara ringa utan det är ”någons morbro” som, kommer. spisen trasig, då, tog dom, spisen.
        la deposition på en annan lägenheten (som man måste på på flera tusen) den fick vi aldrig tillbaka. osv osv. internet gick inte att beställa om man inte beställde på 1 år. och mkt dyrt. plus-sidan är, svenska skolan, den va fanatiskt. och marcadona, underbar mataffär 😊 men nej usch, aldrig mer bo utomlands. har bott i andra länder men utan barn och det var helt annat när jag va 25😅

        Hjälper nog inte alltid, behöver liksom inte funka för det

      De har enkelt en annan disciplin och regler i skolor utomlands. Här är det för slappt!

      Jag har själv flyttat från Sverige och kämpat för att lära mig bybyråkrati och språk. Det är ju tufft i början, man kan inte förvänta sig att allt är som i Sverige. Det är ju därför man flyttar – för att få något annat. Synd att ni inte gav det mer än 6 månader. Det tar lite tid att komma in i ett nytt samhälle och när man i början saknar det man känner till (typ Ica) så saknar man sitt lokala bageri ännu mer när man är i Sverige sen

    Gillar inte värme så för mig gör det inget och inget jag avundas 😁 bra för dom

    800 kvm??? För liten?????

      Hon menar fortfarande att hon är ”flickan från landet” 😂😂

        Man hade ju väl knappt hittat varandra i ett sånt stort hus😂

      Jag brukar ibland tycka tat våra 130 kvm är lite tighta för vår familj. Mitt klagomål känns plötligt ok.

      Det var antalet sovrum som var för få, inte antalet kvadrat. 😏

        Bara bygga om så det blir fler rum.

          Att söka och få bygglov för ombyggnationer i just det här området där dom bodde tidigare är komplicerat. Vi har ett hus i samma område så jag vet av erfarenhet.
          Dom gjorde en vinst på ca 20 miljoner när dom sålde det förra huset så att bygga ett helt nytt i ett annat område var antagligen både enklare och mer kostnadseffektivt.

            Det blev aldrig sålt, är fortfarande till salu.

            Ligger ute för 6.750.000 EUR hos norwegianrealestate.

          Ja. Bara.

    Ok, ska han åka till Sverige varannan vecka då för att träffa sitt barn…

      Ja alltså alla ska vara rädda om miljön.
      Alla vi som inte är rika.

      Hon tävlar flitigt i hästhoppning så hon bor troligtvis mest på mammans hästgård.

      Kommer aldrig förstå föräldrar som väljer att bo långt ifrån sina (ej vuxna) barn.

        Ja håller med. Obegripligt.

        Håller med. Har inte Charlotte två pojkar sedan tidigare? Vart är de?

          Den äldste tog väl studenten i våras, och den andre går väl fortfarande på Lundsberg (internat).

            Flyttar för att slippa allt skvaller om hennes tvist med Nicola…

            Fegis

          De bor på internat på Lundsberg. Sen tog väl den äldre studenten i somras?

            Tror de flyttar med till Spanien.Den yngre brodern verkade inte trivas så bra på internatet.
            Är väl ett sätt för Charlotte att få total kontroll över de äldsta sönerna,allt för att de inte ska vilja ha någon kontakt med sin pappa.
            Fler och fler har börjat ifrågasätta henne här hemma pga hennes agerande under åren för att utestänga Nicola från sina barn.

              Är rätt insatt i familjeförållanderna där. Charlotte gör allt för att utesluta Nicola och alltid gjort. Han har inte träffat yngsta på flera år. Trots att han kämpat hela tiden.
              Vidrigt. Charlotte alienerar sönerna vilket är psykiskt våld.
              Under ytan har gjort dokumentär om det.

    Om 800 kvm var för litet, hur stort är nya huset?
    Går dom vilse i huset? Ser dom varandra varje dag eller får Charlotte ringa på facetime och säga godnatt till barnen någonstans i huset? 🙂 🙂 många frågor.
    Nämen det låter fantastisk! Skulle också vilja flytta till sol och värme.
    Flyttade till Holland när jag var yngre och bodde där i några år. Väldigt lärorikt att sätta sig in i ett nytt system och få rätt på all byråkrati och lära sig ett nytt språk.

    ”Engelska har båda två sedan tidigare”

    På vilket sätt? Ungarna kollat på Youtube och lärt sig ”flytande” engelska därifrån, eller? Vore intressant att veta.

      De har gått i engelsk skola i Stockholm om jag har förstått det rätt.

        Snobberier….

          Nej.

      De har haft engelsktalande barnflickor.

      Ja du vet kändisars barn har en tendens att vara mer smartare än andra barn😂
      Jag ska inte glömma när Vanessa påstod att hennes 6 åriga son kom ihåg hennes pappa som han träffade som en 2åring

    800 kvm för litet? Vad gör de som kräver så mycket plats? Har alla två hobbyrum var? Går man inte vilse?

      Bowlinghall? Fotollsplan i fullstorlek? Svampskog eller skidbacke inomhus? SM i orientering?

        😂

      Svårt att förstå. Även om alla 5 barn är där samtidigt har de drygt 100 kvm var.
      Nu verkar Perellis föräldrar vara där ofta fast ett litet gästhus som komplement tror jag de flesta skulle föredra istället för ett över 1000 kvm stor hus.

    Det går bra nu…..
    Vad som slår mig är att har man mycket vill man alltid ha mer det är sällan någon bara slår sig till ro ,njuter och nöjer sig.

      Tycker ärligt talat att det här upplägget låter lite jobbigt? Alltså, är det värt att flytta hela familjen samt låta maken pendla för att de vill prova en ny vardag och lära sig ett nytt språk? Och dottern går sista året i grundskolan, men sen då, behöver hon inte träffa sin pappa så ofta som 16-åring? Jobba delvis i Sverige för Charlotte och barnen har hela sin vardag i Spanien, men när de är i Sverige på besök med familjen, då jobbar hon, eller? Kommer hon pendla också och barnen är kvar och går i skolan. Inte mitt problem såklart men får också som du känslan av att de helt enkelt inte är nöjda och sorgligt på något sätt att gå runt med den känslan trots alla möjligheter till en bra vardag där hemma. Förstår att en del behöver röra på sig, utmana sig och göra nya saker under livet men att splittra upp familjen under den här tiden av livet pga allmänt missnöje låter faktiskt inte så positivt.

        Tror Anders redan reser väldigt mycket i sin roll, så för honom tror jag inte att det kommer att göra så stor skillnad. De vill väl testa och se hur det är att bo i Spanien på heltid. Om det inte funkar får de ju tänka om. Det är så de flesta gör. Att ta ut problemen i förskott däremot är ju bara negativt.

          Vill verkligen inte vara den där personen som kommer med negativ input när någon annan är peppad på något. Men de verkar ju uppenbarligen inte ha någon brist på resurser, ändå kör de ett upplägg där han är ifrån sin familj otroligt mycket och det är väl det jag reagerar på. Klart att livet har olika delar och alla inte vill vara hemmaförälder på 100% bara för att man har möjlighet till det. Och rent praktiskt kommer det säkert funka, han kan hålla kontakt med alla familjemedlemmar på olika sätt och besöka dem mellan sina affärsresor. Men varför väljer man som förälder ett sånt upplägg, istället för att försöka leva så att man kan vara med sin familj så mycket som möjligt?

            Fast anledningen till att de har resurser är ju för att han jobbar och reser? Så de i sin tur kan ha ett fett hus i Spanien.

              Verkligen? Och hon då?

              ? Det är ju just prioriteringen att jobba massor för att ha fett hus i Spanien och därmed sina barn i två olika länder PLUS fortsatta frekventa affärsresor som jag ifrågasatte.

          Men just för att han redan reser väldigt mycket i sin jobbroll, borde det bli ännu mer splittrat att ha några barn i Spanien, och barn kvar i Sverige… Även under gymnasietiden kanske man vill ha sin pappa närvarande? Låter som upplägget att flytta till Spanien nu passar de vuxna mer än barnen. Men vad vet jag.

    Jag drömmer om ett vinterboende på Mallorca, ett litet hus med trädgård (INTE nära barer, discon och nattliv!!), nära till bergens vandringsleder….. Hade jag pengarna hade jag köpt! Men det har jag inte (just nu, tänker den eviga optimisten…!).

    Men hörni vad hände med lägenheterna i Marbella som Katrin,Bingo och Julia köpte?
    Ingen av dem har varit där på en evighet vad jag vet. Julia shoppade ju tokmycket saker som hon inredde med där.

      Paret Rosas köpte väl både lägenhet och hus där också, men sålde efter ett besök tror jag.

      Gissningsvis hyrs de ut via någon firma som sköter allt runtomkring med uthyrningen. Så får de en inkomst på sina bostäder. Eller så har de redan tröttnat och sålt under tystnad 🤫 😅

      Bra fråga. Verkar lagt på is totalt.

    Jag kan inte hjälpa det. Tycker att skoluniform är himla gulligt.

      Skulle älska att barnen hade det, fy farao vad skönt!!!

    Tycker att Charlotte P har tappat verklighetsförankringen en del. 800 kvm räcker inte. Hybris.

    Kul för dom men jag tycker faktiskt lite synd om dottern som går sista året i grundskolan, att ha ena föräldern så pass långt ifrån.

      Som sagt hon satsar på hästhoppning och bor väl utanför Mariefred på en hästgård och rider nog mestadelen av sin vakna tid. Tror nog inte hon har supermycket tid att hänga med pappa. De verkar ha en fin relation av det man ser, så de löser säkert det på bästa sätt. Snälltolka 🙂

        Det handlar inte om att hänga med sina föräldrar utan själva känslan att ens pappa bor ganska långt bort, tjejen är inte vuxen direkt, säg att ngn händer- kan vara vad som helst kalas-middag-sjukdom etc, trist att veta att ens pappa inte bara kan komma över.

          Nu finns det ju de som bor i samma stad som inte heller åker på kalas osv. Sen tror jag nog att Anders kan kasta sig på ett plan och flyga till dottern om något skulle hända.

            Jag tror du blandar ihop päron och äpplen

          Du har väl inte en aning om någon annans känsla. Varför bryr sig folk och hittar på om andra? Sköt er själva istället. Jisses.
          .

        ”Barnen är ju ändå aldrig hemma så jag kan lika väl åka utomlands” ….

        Dottern är fortfarande ganska ung….

        Jag hade aldrig tillåtit mitt barn (om jag haft ett) att bo på en hästgård. Usch, det är alltför många unga tjejer som far illa på sådana ställen av olika anledningar.

        Med de pengarna kan man undra varför det inte läggs mer pengar på dotterns ridsatsning! Hellre lägga ut pengar än ett barn som får sin mentala hälsa förstörd pga. trista upplevelser på en hästgård.

          Hennes mamma är det ju som bor på gården🤣

    Trevligt givetvis för dem. Men det lär bli svårt för Charlotte med make att lära sig spanska i en svenskkoloni. Utöver det tänker jag på Charlottes äldre barn som inte verkar ha kontakt med sin pappa. Är lite nyfiken på hur mycket de ”indoktrinerats” till det eller om pappa Nicola är så hemsk..?

      Lyssna på podden om det, han verkar totalt tappad för att uttrycka det milt!

        Vad har han sagt? Nyfiken!

        Nicola är förtvivlad över att inte få vara en del i sina barns liv,precis som de flesta förldrar skulle vara.
        När äldsta sonen tog studenten var inte hans pappa bjuden,så sorgligt.

          Varför antas pappor vid en skilsmässa alltid bli bjuden på barnets studentfirande? Om en pappa är så angelägen att fira, kan han planera ett eget firande för barnet och bjuda in sina vänner och släktingar. Men de gör väldigt sällan det, de här papporna som gnäller om hur exkluderade de är i barnens liv. Sällan tar de där papporna ett faktiskt ansvar om han vill delta i ett gemensamt firande. Under tiden bränner mammorna ut sig i månader innan med all planering och fix (det räcker inte bara att lite slött Swisha en peng till studentplagg och på sin höjd sms:a de egna föräldrarna och höra om de kommer).

          Varför inte engagera sig istället för att sura över en utebliven inbjudan!?

          Det finns massa barn som har föräldrar vars skilsmässa har varit infekterad (nu pratar jag ej våld) och kontakten har aldrig lyckats återupprättats till en hyfsad nivå. De föräldrarna har i så fall valt ett primärt firande för barnet hos en av föräldrarna (oftast mamman, eftersom mammor tenderar att ha ett högre engagemang i sina barn). Pappan har sedan ett litet mindre firande någon nära dag i anslutning till studenten, då hans del av släkten och hans vänner firar barnets student.

          Personligen är jag rätt less på att höra om försvar för dessa pappor och hur mammorna har i princip ”rövat” bort ungarna. Barn som blir väl behandlade väljer inte bort föräldrar, utan en förälder ska ha betett sig rejält tidigt för att barnet ska välja bort kontakten. Psykologiskt krävs det j*vligt mycket helt enkelt för att det ska hända!

            Det där är vad man brukar kalla huvudet på spiken! Mvh 100% igenkänning

    Har det inte blivit väldigt vanligt att flytta till Spanien de senaste åren? Känns som fler och fler svenskar söker sig dit, inte bara pensionärer. Undra om det bara kommer bli vanligare när allt i Sverige blir sämre..

      Det är många av de som flyttar som kommer tillbaka rätt snabbt igen dock, när de upptäcker att det inte var så flott som de trodde att bo någonstans på heltid som det gillade när de var på besök. De som blir kvar är generellt de med relativt mycket pengar, så de har råd att köpa ett nice boende, råd med en bra skola, råd med hjälp om det behövs osv.

    Varför har de inte skrivit ut sig ut Sverige än?

      Det tar tid att få godkänt av Skatteverket. Man måste vara inskriven i ett annat land och sen beror handläggningstiden på Skatteverket, hur mycket de har att göra och lite vilket land man flyttar till. Tog flera månader för mig!

        Finns besinnat som bor utomlands i flera år utan ha skrivit ut dig från Sverige. Martina Bonniers dotter har pluggat utomlands i flera år men står skriven på hennes föräldrars adress fortfarande och har gjort det hela tiden. Vanligt att Fotbollspelare gör det också. Tror inte Charlotte kommer göra det.

          Det är väldigt många svenska utlandsboende som skriver sig i Sverige trots att de bott många år utomlands.Oftast skriver de sig hos någon anhörig i Sverige så de inte ska gå miste om sin pension eller fri sjukvård.

        Tog nån vecka för mig, visserligen 12 år sedan

    Fattar att har man resurser så flyttar man till boende i bergen el vid havet, låter underbart. Vad jag inte fattar dock, är när de som har resurser, som tex Wahlgren, köper hus med pool, långt från havet, när man väljer ett boende i Spanien. För mig går läget före allt annat, hellre mindre fancy hus med riktigt bra läge, än vice versa.

      Det är vanligt att man inte har pool om man bor nära havet. Jag har köpt boende med pool i Spanien. Härligt att kunna bada när man vill dygnet runt. Jag älskar sena bad i poolen. Havet är för läskigt nattetid. Barn väljer också ofta pool före strand.

      Skönt också att slippa problemen som uppstår med hus om man bor nära havet: saltet, fuktigheten etc. Jag åker ofta till stranden och väljer då olika stränder beroende på aktuell vattenkvalitet, vindriktning, veckodag med mera, med mera. Bor man nära en strand är det lätt att man går till just den mest jämt. Jag väljer och vrakar bland de över 200 stränder som finns här.

      Hade hellre haft ett litet hus eller lägenhet nära havet, dels för utsikten fast främst för att kunna bada och promenera. Härligt att kunna gå till butiken, ej hålla på och köra bil hela tiden
      Fast vi är ju alla olika, och tur är ju det

    Följer mormor och morfar med, dom bor ju på samma tomt som Charlotte.

      De bor inte på samma tomt. De flyttade till ett eget hus, som ligger på en granntomt, för några år sedan.

        Då är det de som ska ha koll på dottern som stannar i Sverige då? Verkade lite skumt att bara lämna henne med en vuxen som kommer hem då och då tyckte jag

          Hon har ju två föräldrar. Tror säkert de löst detta på bästa sätt. De är vuxna människor.

      Dom får plats i huset skrev Charlotte. Så dom följer nog med

      Undrar om även personalen som sköter huset,trädgården och barnen följer med?
      Hon hjälpte väl ett par från fillipinerna att komma hit och arbeta i familjen och som bor i trädgårdsmästarbostaden.
      I samband med det så köpte hon huset på granntomten och huset som hennes förldrar flyttade til från trdgårdsmästarhuset.

    Antar att denna familj är rika som troll! 😃
    Spanien är fint men jäkligt varmt på sommaren!

      Perelli drar nog in en del pengar och har länge jobbat hårt. Men det är främst hennes man som är stenrik.

    Jag kommer alltid minnas, när Charlotte fortf. åkte SJ och hade slitna Gucci-solglasögon. En svunnen tid och en charmigare Schalottenlök. Hon var aldrig otrevlig innan, men uttalanden som ”800 kvadratmeter är för litet”, blir rätt larvigt. Undrar om hon ens själv vet vad hon vill bevisa? Hon hade en mer ”storasyster” framtoning innan minns jag henne som.

    Så passande… Nu blir det ännu svårare för Nicola att träffa sina söner. Hemsk är hon den där Nilsson!

      Men hans efternamn passar ändå att ha kvar – Nilsson är väl inte så glammigt😅

    Perelli ger mig hopp. Hopp om att jag som 32-åring kan hitta en rik man 🥰

    Då är det MILJÖKÄMPE som skall in på lodrätt 4:a

    Tycker det känns som att hon inte bara hindrar sina egna barn att träffa sin pappa – utan även Anders dotter från att träffa sin pappa🙄

    Om man lyssnar på podden verkar hon ju t.o.m. förfalskat namnteckningar osv för att skaffa bankkort åt barnen samt skriva in dom på Lundsberg…

    Nyrik Nilsson…

    Efter att ha sett Uppdrag gransknings serie om Marbella försvann precis all lust att flytta dit eller ens besöka Marbella. Så obehagligt att bo mitt i den internationella droghandelns nav.

      Hejsan
      Jag har svårt att fatta hypen med Marbella?!
      Flygplatsen finns ju nära Malaga, som verkar vara en härlig stad.
      Ingen anledning att lära sig spanska, det är så internationellt klientel i området. Det bor så många britter i området. Sen om man är rik så öppnas många dörrar. Att bo där med liten inkomst, är nog inget drömliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.