En influencer kan aldrig ha för många handväskor

Hanna Schönberg har fyllt 25 år och fick en mintgrön väska med silverdetaljer från Hérmes av sin pojkvän Eric Saade. Enligt den här sidan ligger nypriset på runt 100 000 kr, men kan bli betydligt dyrare i andra hand.

Bildkälla: Bianca Ingrosso Tiktok

Bianca Ingrosso har införskaffat en ny höstväska i färgen brun och guld, vilken kommer från Chanels 23A-kollektion och kostar $5900, vilket är runt 65 000 sek.

Lovisa Worge har setts med en vit hjärtväska från Alaïa som kostar € 990, vilket är runt 11 500 sek.

Samtidigt har Petra Tungården och hennes vänner, varsin hjärtväska från samma märke. 
Hur kul är det egentligen? Bara själva anblicken av de mer eller mindre identiska väskorna får dem att se supersponsrade ut.

 

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem är det som fotar och filmar Hanna och Eric i arla morgonstund? De är snygga som nyvakna, det har jag aldrig varit och kommer aldrig att bli. Men grattis till väskan och 25-årsdagen 🙂

   Kamerastativ.

    Känns spontant…

     Sätter Eric upp en kamera som ska fota när han ger sin flickvän en svindyr väska?
     Kolla på mig vilken generös pojkvän jag är…..
     Jösses.

      Det är givetvis Hanna som gör det. Det är ju hon som är den viktiga influencern. Inget får missas. 😏

      Ingen fleecefilt den här gången? Man lär sig av sina misstag.

       Ja eller hur. Stackarn!

   Med en influencerlön och inget annat än brunch och möte med teamet på dagens schema hade vi all orkat vara snygga och nyvakna 💖💖

   Var det inte Saade som avskydde sociala medier-kulisserna med Nicole, eller hur det förstörde livets fina stunder? Frågan är då om han blivit en ny människa och/eller är så oerhört kär i Hanna att han är beredd att kompromissa (hittills).

    Jo. Men jag tror att han har mer kemi med Hanna och av den anledningen lättare kan foga sig och/eller så har han ändrat åsikt helt enkelt. Tror definitivt också att han inte trivdes med Nicole för att de kommer från olika världar (han är från småstaden, Nicole från storstaden), vilket han också sjunger om i en av sina låtar.

    Om man får gissa så tror jag han tycker det är helt olika saker. Hanna har en väldigt opersonlig insta som mest handlar om att va snygg och hennes content är mer ”visuellt” medan Nicole är eller iaf va väldigt personlig/privat. Pratade om känslor/åsikter och visade sitt liv lite mer på riktigt.

    Sen känns det som att Eric å hanna respekterar varandra och har en mer vuxen relation. Det jag såg av E o N gjorde ont att se.

     Eric såg ju direkt olycklig ut i varenda tv-soffa han satt i på slutet med N. Minns att jag reagerade på det.

    HAHA, han som köpte en filt till henne i present och sen dissade henne för att hon tyckte det var lite snålt (förstår henne ärligt talat). Så komiskt, med ovan i åtanke, att han nu slår till med en Hermes för denna tjejen 😂

     Håller inte med. Hennes reaktion på filten var inte snäll. Kan köpa att man kan bli irriterad på att få något som inte är ens stil (som att presentgivaren bara gått och köpt något) men hon hade inte behövt göra narr av honom och framförallt inte ha med det i kanalen. Att han sedan går och köper något dyrt (och som jag antar att H gärna vill ha) tycker jag inte är det minsta konstigt. Han var ju uppenbart inte lycklig i relationen! N är så oerhört konstlad även om jag själv tycker det är mer intressant med någon som är mer personlig än bara visar upp en massa yta. Han såg väl igenom henne.

      Ja, alltså en människa som lipar & tjurar under ett nöjesprogram för att hennes kaka blev kass.., vad mer att förvänta liksom. Verkar vara en sån som fastnat i sjuårsåldern och tar till lipen när hon inte får som hon vill. Fattar Eric drog innan bröllopsklockorna hann klämta.

   Alltså jag fattar att det är ett kamerastativ, jag är mer bara så full i skratt över hur absurt det hela är: ollika scensättningar, överdrivna ansiktsuttryck och poseringar för att det ska se så fint ut, olika vinklar av samma ”scen”, osv osv.

   1: Båda i sängen med bricka och öppnat paket, Hanna gråtandes av lycka i Erics famn.
   2: Hanna i sängen med bricka och en ”I can’t believe it”-look
   3: Öppnat paket och bricka i sängen.
   4: Närbild på brickan i sängen så man ser att en sked kaka faktiskt ätits.
   5: Filmklipp på båda i sängen med bricka och öppnat paket, Hanna gråtandes av lycka i Erics famn – dock en annan vinkel än #1.
   6: Hanna i sängen med opöppnat paket och bricka och skrattandes rakt ut av lycka.
   7: Hanna i vardagrsummet snyggt sittandes med knät uppdraget och som att hon ska öppna paketet (igen)
   8: Brickan på ett bord någonannatsan, oäten (?) kaka.
   9: En äng.

   Det är så absurt! haha alltså…ja, influencergrejer är absurda överlag. Men det här är…en viss nivå alltså haha

    Det blir liksom bara löjligt.

    Hahahaha

    Haha, tack för sammanfattningen. Helt otroligt löjligt och ospontant.
    Känner inte influencers själva ibland att det är löjligt och falskt?

    Snygg sammanfattning, tänkte exakt samma. Cringe.

    Bra sammanfattning! Otroligt att det finns folk som följer alla dessa influensers…

    Är det ett dolt samarbete??

   Hanna och Eric – så extremt krystat att jag också vill gråta!

  Kan de va så att de numera köper likadana för att täcka upp för att de tidigare i livet köpte tillsammans och delade på märkesväskan?

   Nej

  Googlade precis Hanna, men blev inte klokare. Vad är hon känd för? ”Bara” influenser eller har hon gjort något mer?

   Smal

    Extremt märklig sak att var känd över haha

     Men sant tyvärr

  Missar jag något nu – var ser man Hannas mintgröna väska?

   Gå in på hennes insta så ligger den under en annan bild 🙂

    Tack!

  Ahh.. bitter slutkläm. Uppenbarligen är samtliga glada över sina köp annars hade de inte köpt väskorna 🤦🏻‍♀️

  Finns det någon stelare på kort… håller väskan här, drar in lilla maggen, plutar munnen
  Gillar ändå henne, verkar vettig men förlorats i kändislivet

   Höll med dig i allt utom sista raden.

  Hade känts så stelt att filma mig själv och min kille sitta i sängen och se så kära ut, när man vet att det är för content.

  Hur kan man vilja ha exakt samma väska som alla andra i ens umgänge? Hade inte sagt ngt om de kom med varsin likadan ovanligt fin HM väska kanske (även om komiskt), men om man nu skall lägga dessa summor på en väska, vill man väl ha ngt mer originellt (behöver ju inte betyda dyr alls)

   Tror att folk överskattar hur mycket alla verkligen hänger med varandra och hur nära de är.

   Tänker att om man ska köpa en snordyr väska är det väl smartast att satsa på den man verkligen gillar, oberoende av vilka andra som äger den? Lite ängsligt att lägga en eller tre månadslöner på en väska bara för att vara unik? Då, å andra sidan, hade det väl passat med en lite speciell HM-väska som man köpt som en rolig grej för att stå ut? ’\_(-”,)_/’

  Med reservation för hur elak och bitter jag låter men dessa märkesväsk-frosserier och uppvisande äcklar mig något så in i helvete. Bianca med sin nya Chanel och nu Hanna Schönberg…SÅ NYRIKT och noll stil. Kom igen och visa hur ni gör världen en bättre plats att leva på istället. Då kommer jag applådera och beundra er! Usch!

   Jag håller med dig fullständigt! Och innan ngn yppar avundsjuk osv, så kan jag säga att jag aldrig någonsin velat ha en diarrébrun Chanel, skulle inte använda ens om jag så fick den. Galet, och som du säger, äcklande. Fick fasen en spya i halsen när man såg BI’s alla Chanels odyl uppradade i mängder på semestern, meanwhile på ngn annan medelhavsö, kämpade folk förtvivlat i bränder för att rädda sina liv, livsverk osv..🤮Tänk om dessa människor istället hade sagt, vet du vad, jag säljer min semestergarderob och skänker till de behövande på dessa ställen det brinner. Det hade knappast märkts på kontot… Istället kablas det ut bilder på den ena flådigare restaurangen & maträtten än den andra och ett frosseri de luxe.

   Ja håller med. Vill inte heller låta elak. Gillar Bianca. Men på sistone så klarar jag bara inte av hennes posande. Pussmun, blinkande öga. Håller på med sitt hår. Men är nog bara för att jag är så trött på allt det ytliga.

   Håller med. Sen ber vissa svinrika kändisar oss vanlisar som de precis går runt för varje månad att skänka pengar till de behövande. Men operah själv skänker inte ens fast hon skulle kunna mata hela ön Maui utan att bli fattig. En annan skänker en 10a för djuren och de utsatta kvinnorna varje månad trots att 70% av lönen går till räkningar varje månad. Usch och fy för alla rika egoister.

  Vilka tomma liv…

  Vilken bajsfärg Bianca väska hade

   Ja jag tycker hon har så konstig smak vad det gäller väskor. Som den här. Och den rosa lackväskan hon gav till Pernilla i julklapp nu sist jul. Som såg ut som något en femåring skulle älska.

   Vad får man plats med i en sådan väska, hundarnas bajspåsar ev kanske💩

  Jag skulle också gråta om jag fick en mintgrön väska oavsett märke.

   Av glädje eller sorg?

    Sorg

  OT Men det verkar inte vara strykande åtgång på Avoras kollektioner. Rea rea rea och Bianca gör allt för att sälja på sina stories med alla möjliga motiveringar: smickrande för brösten, höfterna, formerna. Kanske dags att inse att det inte räckte med ett namn bakom kollektionen. Dyra ganska oanvändbara kläder tycker jag

  Nu gnäller ida på ving

   Vilken Ida?

    Bachelor-ida

    Ida på ving

   ”Kommer kontakta media” 🙃 nä men alltså kände att hon var så härlig och jordnära i bachelor och trodde verkligen hon var den sista som skulle ”satsa” på att bli influencer. men känns mer och mer.. verklighetsfrånvänd?

  Kollade på whalgrens värld igår. Ingen av ungarna visar nån respekt för Bauer. Hade faktiskt skämts om mina barn uppträdde så. Och jo Pernilla, dina barn kan växa upp och visa respekt.

   Hur visar dom inte respekt?
   Blev nyfiken på vad dom gjorde men kollar ej på programmet längre.

    Bauer ville komma iväg i tid till olika saker, men Wahlgren-familken har väldigt svårt att hålla tiderna. Påmmer faktiskt mycket om min familj vs min sambos. Hans är ALLTID i tid, medan min ser utsatt tid som något som är vädligt ungefärligt.

     Det sägs ju att de har adhd och tänka sig att tidsuppfattning är något som är speciellt svårt då.

      Så alla har har adhd i den familjen?? De hade timmar på sig

       Det är ärftligt

     Ja, alltså att vara ute i sista minuten och alltid behöva jäkta för att hinna, kan nog både jag & min familj känna igen oss i. Om man däremot sitter lugnt i båten, fikar vidare, fyller på nytt kaffe osv.,eller börjar pilla med grejer, fast man vet att andra står och väntar, tycker jag är ngt helt annat och väldigt respektlöst mot andra människor och deras tid.

     Bara komma iväg överhuvudtaget var ju ett projekt

     Ja och inte ens veta var skidkläderna är när dom precis ska åka och sen prova allt. Jisses jag hade packat flera dagar innan! (Och jag har add)

   De har ju garanterat klippt programmet så att allt förstärks. Tror ”barnen” är väldigt trevliga mot honom.

    De kan inte passa tider tex, skulle åka till fjällen

     Det är tv..

      Kolla själv. Har inget med sk tv att göra

   Dom har ju heller aldrig visat respekt för sin mamma.

    Sant

  Man blir inte glad av dessa väskor.

   Tala för dig själv.

  Camilla, visst vet vi och är miljarder gånger gladare över vad vårat lilla nya bruna 🤎 innebär? / en som också har en liten chokladpralin på 2 månader

  Apropå influencers väskor så är Johanna Toftby alltid väldigt noggrann med att väskan ska synas på varje bild. Den ena fulare än den andra, dessutom. Men det är ju en smaksak. 😉

  Livsfarligt med det brinnande ljuset i sängen 🤯

  Så pinsamt att se det där födelsedagsfirandet. Allt så så uppstyrt med personal på plats, kan inte förstå att folk tror på spektaklet på riktigt

  Blir faktiskt bara rejält trött och besviken. Det handlar inte om avundsjuka. Även om jag hade haft dessa pengar över hade jag inte lagt det på en väska. Jag är besviken över vad dessa förbaskade ”influencers” sänder ut för budskap till alla unga följare. Många följare är t.o.m barn. Mina barn är 8 och 3 men jag funderar redan på hur jag ska förklara för dem hur skevt detta är. Den ena mer ätstörd än den andra. Allt de pratar om är smink, väskor och reklam för träningskläder eller energidryck. Jag är förvånad över att inte fler vuxna motsätter sig detta? Jag blir så j.vla provocerad över att de inte kan använda sina plattformar till något bättre. Så j.vla ytligt så jag spyr.

   Sen säger dessa personer att alla minsann gör ingrepp och behandlingar mm… i deras lilla värld de ser kanske. Men kom ut i vanliga livet, på en arbetsplats så fort de träffa naturliga människor till 99%.
   Dock har man ju tyvärr ser en drastisk ökning av stora förstörda läppar på stan och antar att det kanske är ännu värre med det i Stockholm?!

  💩-brun Chanelväska!
  Smak kan uppenbarligen inte köpas för pengar.

  Vem tar emot så dyra presenter av någon?! Så mycket pengar tjänar väl ändå inte Saade?!
  Sen verkar ju dessa vara typ av väskor vara en investering, så kan ju lite förstå att man ändå vågar lägga ut såna pengar för en väska.
  Dock vet jag inte hur de vågar använda dem? Har de den på stan eller är det bara framme för att bli fotograferade?!

  För min del är denna väskan den tråkigaste av dem alla… men det är ju inte min estetik alls så ska inte säga så mycket.

  Är det inte sorgligt. Att man hulkgråter för en väska? Vart är världen på väg… är det de som tar fram ens starkaste känslor? Inte mobbing, barn som far illa, ja världen är full av hemskheter men i influensernas värld (som ingen, vad jag vet gör något nämnvärt för Brinn för barnen Barncancer mmm), då gråter man för en dyr väska. Så ytligt och platt

  Varför är det så viktigt att visa upp att man köpt en dyr väska eller något annat dyrt?
  Tror dessa influensers att de blir värda mer i folks ögon för att de har råd att köpa en dyr väska?
  Är de mer accepterade i influenserkretsen om de har dyra väskor?
  Personligen får jag känslan av ”WT har fått pengar”.
  Finns detta ”väskfenomen” bland de som är riktigt rika också?

  Pallar inte detta. Orkar inte med influensers och deras köphysteri. Nej jag är inte emot att man får köpa sin drömväska (även om jag tycker det är knäppt att lägga så mkt pengar). JAG ÄR EMOT ATT MAN LÄGGER UPP DET PÅ SOCIALA MEDIER OCH BIDRAR TILL ÄNNU MER MENINGSLÖS KONSUMTION!! Förlåt tonen, men står inte ut! Sluta följ konsumtionshetsande inföuencers, please🙏🏻🥹

  Misstänker att tårtan som placerades runt på olika ställen inte smakades på utan mest var ”fin på bild”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.