Magdalena Graafs makeover

När Magdalena Graaf gick på röda mattan inför Kristallengalan så hade hon en knivskarp page med lugg som var URLÄCKER! 
I sin blogg skriver hon nu att pagen var underbar, men att den kändes lite för vass och tuff för henne just nu, och därför har hon nu frisörat om håret litegrann.
Hon var sugen på en nystart inför hösten och att fixa en ny lite alldagligare look, med hästsvans och en mer halm/kolafärgad ton (inte enfärgad och vitt).

Det blev en varmare ton, nu inför hösten.
Finare fööör!! mm kommer säkert några av massan skriva (som en drös på Instagram)
MEN JAG ÄR NÖJD❤️ och det är ju det som räknas och är vitsen.

Urläcker då och urläcker nu och i slutändan så har hon ju helt rätt, att så länge hon är nöjd så är det ju så klart det som räknas och som är vitsen.
Jag undrar vad som kommer bli höstens ”trendfrisyr” bland influencers? Än så länge har jag inte sett någonting som sticker ut från mängden, men det kommer kanske?
Just nu bjuds vi på grävlingssommar som knuffar undan den annalkande hösten, och ingen är gladare än jag!
Det perfekta vädret att plocka svamp i!

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Påminner om Anna Hibbs på första bilden 😊

      Saknar Hibbs

        Alltså Stureplan-Hibbs. Hon var en frisk fläkt på den tiden

          Älskade Hibbs när hon hängde på StureP. Nu tycker jag hon är mysig att följa på Instagram men saknar hennes blogg. Är ju inte så mycket fest nu när hon är gravid.

            Hon är verkligen en person som man mår bra av att följa.

    Sagt det förr och säger det igen. Maggan har verkligen många frissabesök per månad.

      Jag ska låta mitt slitna hår vila, säger hon, men är hos frissan 3v senare för ny färg.
      Hennes hår, hennes problem.

        Eller tre dagar senare.

    Så mätt och matt på dessa… finns det nånting de inte behöver dela med omvärlden

      Tips! Testa inte läsa en skvallerblogg om just influencers som jobbar med att dela av sig om sitt liv, högt som lågt. Om du inte finner det intressant rekommenderar jag dig en tripp till typ pressbyrån som har ett stort utbud av tidningar med många spännandande ämnen.

      Lycka till!

        Sa jag att de gällde alla? Just dessa är som en offentlig dagbok man ej vill läsa

    FD teasar följarna med resultatet efter deras IVF…. Men i eftermiddag får vi äntligen veta! Gud jag den här retoriken irriterar mig..

      Ja!!! Självklart ska de inte berätta förrän de är redo att dela, MEN wtf att hålla på och typ hypea så när de ska ~gå ut med resultat ~ som om det vore nån lansering av nåt. Skriv på story bara tont!

        Hon mår ju inte riktigt bra. Känns som hon på riktigt behöver psykiatrins hjälp för att orka sig igenom detta. Om nu inte Humlan beslutade sig för att stanna för då kommer ju allt vara frid och fröjd *inte*.

        Det är PRECIS det här som jag tycker kan ligga som underlag i en saklig diskussion om dessa flunsor… Att det är synd om dem håller liksom inte, inte när de samtidigt bygger upp hela strategier för sitt eget ”brand” på ett sånt här sätt. Ena sekunden får ingen komma med kritik eller hetsa på om eventuella resultat eller annat, andra sekunden lockar man fler följare genom att använda en känslig situation som clickbait.

        En fråga: tjänar influencers mer genom engagemang i ett inlägg på instagram än många tittare/reaktioner på en story?

          Exakt!! Vore så intressant att faktiskt läsa om de på sociala medier (tex IVF flunsor) som använder sorg som clickbait och deras trauman som något slags brand. Jag tycker det är så sjukt. Blurrade gravtester och namngivelse för embryon blandade med hauls från lågbudgetbutiker och reklam för Matsmart.

          Verkligen. Att de hjälper till med att utbilda om IVF och hur det är att förlora sitt ofödda barn, att följare har någon som hjälper dem i deras eget sorgearbete genom missfall och ofrivillig barnlöshet. I själva verket är ju följaren och följarens sorg bara ett stycke data, du ska in och klicka på länkar och handla genom influencerns samarbeten, influencern ska tillsammans med företaget få fler följare för att sedan kunna få bättre deals och bättre betalt med större företag.

          FD lade upp ett gäng stories med skönhetsprodukter hennes följare tipsat om, och skrev överhuvudtaget inget i storyn om vad produkten heter/lade in bild, eftersom hon är beroende av att följarna klickar på hennes länkar. Tre av fyra IVF-influencers hade precis igår länk till att läsk gick att köpa för 49 spänn flaket. Jag har också varit ofrivilligt barnlös och gjort IVF, men har svårt att förstå hur man blir såhär desperat och uppmärksamhetssökande.

            Tar mig friheten att låta lite hård här… Men jag får känslan av att dessa småstadstjejer känner att de inte har någonting speciellt att ta sig fram på och har förmodligen sett upp till diverse influencers halva livet. De vill inte fortsätta jobba som städerska eller hemtjänst-uska så de hoppas att de ska kunna försörja sig på influerandet istället. Det blir nog en så pass lockande tanke till sist att de struntar i om det känns lite ovärdigt att lägga upp foton på barnets grav för att 10 minuter senare göra reklam för Dollar Store. Det enda de vill är att tjäna enkla pengar och gå runt och mysa hemma bland tända Gekås-ljus med vaniljdoft, och förhoppningsvis få ett par ungar så de kan vara föräldralediga länge också. Det är lite naivt och en smula sorgligt, för de är ganska oambitiösa och verkar heller inte tro att de faktiskt kan göra något större i livet än sina Lidl-hauls och reklam för tandborstar.

              Jasmin – jag håller med dig. Även andra influncers gör så, t ex Ida Kjos, så då blir det nog lätt att tycka att det är ännu mer okej. Ida la upp reklam om att köpa tvål med henne leende och glad och lite rabattkoder för att timmen senare lägga en story om att idag ska Elins begravas. Hon försvarade det med att det är hennes jobb och hur hemskt det var att någon ens reagerade på det och hur ledsen hon blev bla bla bla. Jag är övertygad om att uppdragsgivaren hade förstått om hon ändrat om schemat just den dagen för reklam. Jag tycker det är många som verkar ha svårt med vad som känns opassande runt just den här biten och blir kränkta om det ifrågasätts.

            Jag hoppas att dessa nischade influencers kan tas upp för diskussion/granskning. Det irriterar mig lite att de på något vis är befriade från all form av kritik. Jag lider med dem i deras situationer, inget snack om saken, det måste vara en fruktansvärd tillvaro…. samtidigt ryser jag lite av obehag över hur otroligt kalkylerande och strategiskt upplagd sorg och trauma kan vara. Att de dessutom tjänar pengar på det här kalkylerandet, ja, det kan man tycka vad man vill om. Jag tycker inte det är särskilt sköjsigt. Det är ett spännande område att granska och prata om. Var går gränserna egentligen idag?

            Tusen tack för snälla ord

        Ja dessa cliffhangers upplever jag som lite underliga. Varför inte bara lägga upp det man vill lägga upp? Måste man i förväg göra det till en stor grej och liksom locka till ett intresse från andra? Om jag inte minns fel gjorde HT så också när hon satte in sitt embryo för ett par månader sedan. Vanligt bland amerikanska IVF-flunsor också. Följer en som haft flera missfall och hon bar nu tvillingar. Vid varje ultraljud skrev hon ”Nu ska vi in på ultraljud, jag berättar efteråt hur det har gått!”. Och först 7-8 timmar senare la hon upp att allting gått bra… Något känns skevt med det.

      Vem?
      Genuin fråga!

        Fannidays

      Det är väl rätt så tydligt att det är negativt med tanke på hur ledsen hon har varit och vad hon tidigare har skrivit. Rätt onödigt att vänta med att lägga upp inlägget??

        Ja men eller hur. Hon har varit ledsen i flera dagar men ska nu clickbaita följare i stil med IL och excelarket.

          Det är inte att clickbaita direkt, mer en cliffhanger för att få folk att komma tillbaka.

        Jag tror att hon testat ganska tidigt, får negativt, mått dåligt och fotat sig själv gråta i sängen. Grävt ner sig. Försökt få sympati. Sen typ igår testade hon igen, fick positivt. Sen dess har inget varit deppigt på story och det har kommit info att de kommer resultat idag. Alltså nu ett positivt resultat. Hade det varit negativt hade man ju kanske inte redan kastat in handduken och gett upp med tanke på att de fortfarande är tidigt? Så känns som de måste vara positivt eftersom de bestämt sig för att de är något att dela.

        Börjar misstänka att det är positivt och att hon mjölkat den här situationen, vilket är ett förkastligt beteende. Alternativt negativt men hon testar egentligen för tidigt, om hon varit uppriktig med återföringsdagen. Man kan plussa sent och ha noll symptom helt oavsett hur tidigare graviditeter varit och känts. Och isf är det också märkligt att posta beskedet redan nu, när det kan vara positivt imorgon.
        Jag tycker det är skumt att tjäna pengar på det här sättet. Absolut att ha ett konto om ivf men det är inte rimligt att använda det som kassako med hjälp av cliffhangers osv. För mig trivialiserar det andras kamp och sorg.

          Hade inte förvånat mig. Så gjorde Jasmine Chiswell. Hon var på tidigt ultraljud och de kunde inte se hjärtljud och sa till henne att antingen har hon missfall på gång, eller så är embryot yngre än vad hon tror (sen ägglossning). Hon bölade om misstänkt missfall, men vips i nästa video var allting bra och hjärtat slog. I första videon såg man att datumet var så att hon redan visste att allting hade gått bra – men det skapade mer uppmärksamhet att kunna lägga upp en video med en sorglig titel… Så fult alltihop och i efterhand har hon spelat dum när folk påpekat att det är uppenbart att hon visste att det inte var missfall.

            Sånt här beteende gör det väldigt svårt att tycka synd om eller känna empati, när man iskallt tjänar pengar på sådana här besked.
            Glömmer aldrig när Theorinskan postade en rabattkod till bild på sitt barns grav. Antingen har människan inte alla hästar hemma eller så har hon helt tappat sinnet för vad som är normalt beteende längsmed samarbets-vägen kantad av rabattkoder och Pepsi.

      Jag fattar inte varför hon håller på så? Det har bara gått 9 dagar sedan återföringen och rekommendationen är väl att vänta minst 12 dagar? Så antingen har hon redan fått ett positivt test (tvek på den mtp hennes mående senaste dagarna) eller så kommer hon visa upp ett negativt test för att kommentarer ska strömma in med texter så som ”jag testade också negativt men sedan positivt några dagar senare ge inte upp hoppet på humlan!!!!” Sån jäkla clickbait och inte frisk beteende att locka följare med blurrade gravtest.

        Jag fick testdag 11 dagar efter insättning. Så det är olika på olika kliniker.

          Okej men även om det är olika så testade FD redan på dag 7 (då hon blev skitdeppig) men tror inte någon klinik skulle rekommendera det?

            Nej, ingen klinik rekommenderar det för man kan ha en kemisk graviditet som ger positivt utslag, och sen testa negativt på den egentliga testdagen. Men nu finns det ju test som kan ge positivt 5 dagar innan utebliven mens så jag fattar att det är svårt att hålla sig. Riktiga testdagen är efter beräknad mensstart så den är rätt sent för någon som vet exakt när hon blev gravid.

              Tycker också hon har en onödigt vass ton mot följarna som försöker peppa, när en säger att man kan bli lurad av progesteronet så man tror det är neg, då snäser hon att hon vet minsann hur det är för hon har varit gravid 4 ggr och vet hur progesteron funkar för hon har använt det förr. Varför vara otrevlig när folk är så himla stödjande? Att vara gravid 4 ggr är heller inget som säger att det ska vara likt den 5e gången…

        Tänker likadant. Alla mina sympatier för vad hon gått igenom och går igenom, men alla cliffhangers och clickbaits känns bara så jedra dumt. Inlägget kommer strömma av kommentarer som du nämner och en jävla massa styrkekramar

        håller med! jag är på samma dag som henne och skulle aldrig testa nu, bättre att vänta tills dagen man ska få mens!

          Undrar om nästa embryo (?) kommer döpas till Humlan eller om vi får ett nytt arbetsnamn då?

            Absolut inte. De kommer ha någon påhittad begravningsceremoni eller liknande för humlan, för att sedan bestämma vad nästa embryo ska heta, lägga upp en story om att det kommer ett inlägg i flödet senare under dagen med vad embryot ska heta (självklart inte bara säga direkt utan försöka locka lite likes och klicks) och så kommer FD stå och posa glatt i någon trädgård med hennes likgiltiga sambo med massa regnbågsemojis och ett namn som typ loppan, pricken, grodan etc etc och självklart har harry godkänt det namnet och längtar efter ett levande syskon.

              Och Harry har blivit storebror till Humlan..

              Men på riktigt?

        Testdagar beror på hur ”gammalt” embryot redan är vid insättning.

        Men hon skriver ju att hon fått mens och blöder jättemkt ?

      Tänker att hon borde ta en paus, kanske ett år, i försöken att skaffa barn. Hon kunde istället gå i terapi, så hade hon haft en bättre grund att stå på.

        Ni som är här och läser – kolla flash-tråden. Sök på HT så får ni fram

        Sorgligt att det inte tog sig för dem den här gången. Blir dock störd på att hon ska ”svara på frågor vad som händer nu i ett inlägg som förhoppningsvis kommer på söndag”. Det är ingen snack om att man mjölkar ur allt som går ur en tragisk situation…

          Ja, jag lider verkligen med henne. Det är svårt att kritisera någon som är mitt i en sorg men samtidigt tjänar de här influerarna pengar på en personlig tragedi så allt blir så geggigt och konstigt.
          Hoppas att hon får sin regnbåge snart.

            Det är det här som måste förbises. De ska och bör kritiseras!

      Vet någon vad FD jobbar med?

        Hon har en timanställning i hemtjänsten men har slutat ta pass pga IVF (och säkert att hon tjänar på att vara influenser).

    hur kommer det sig att danny masterson fick så sjukt långt straff på minst 30 år? det finns ju flera mördare osv som fått mycket färre år?

      Var inne på liknande tankar igår, beror väl även delvis på staten man döms i iofs, samt om han kanske misshandlat sina offer så svårt att det räknas som mordförsök.(vet ej om så är fallet här dock) Började iaf läsa om hans fru & hennes familj..Herregud alltså.

      Vadå hur kommer det sig? Det beror ju på massor med faktorer. I det här fallet drogade, våldtog och kvävdes han kvinnorna. Sedan använde han sin makt och ställning inom Scientologerna för att försöka tysta dem. Mysig kille.

        ja jag menar inte att det är fel, det låter bara så sjukt mycket. känns som att hans fall trots det är ganska ”milt” jämfört med många andra? tex harvey weinstein och bill cosby som anklagades för mycket mer och fått lägre straff? och tex cameron herrin som dödade en mamma och ett barn under fortkörning fick 15 år?

          De hade väl en bättre advokat, en gladare domare eller ”förmildrande omständigheter” eller nåt? Det är så rättssystemet funkar 🤷‍♀️

            Så du vet ingenting men säger att det är så det funkar?

              En annan Anonym här, men jag skrev ett svar men det hamnade i modd. Kanske kommer snart. Men i kort så skiljer det sig inte så mycket mellan Weinstein och Masterson i hur långa straff de fick, den skillnad som finns kan förklaras med att de inte blev dömda för exakt samma brott .

              Sen angående Cosby så var det tre saker som gjorde att fick lägre och tillslut inget straff. Det första var att flera av hans fall hände såpass länge sen att de blev preskriberade. Det andra var att det han tillslut blev dömd för var på en lägre skala än det Weinstein och Masterson blev dömda för. Det tredje var att rättsprocessen gick inte till som den skulle och därför omvändes domen och han frigavs.

                Tack för informativ kommentar. Förutsätter dessa fall är dömda i olika stater? Det borde väl ligga viss diskrepans i dömd strafflängd beroendes på stat också? Följer man rättegångar som utspelas i olika stater är ju, mitt tycke, själva förfarandet, rättegång mm, väldigt olika. Dessutom dödsstraff i vissa.

                  Ja, det stämmer också och det spelar in i det hela. I kombinaton med att de åtalats för olika slags brott allihop.

                  Mastersons fall var i Kalifornien. Han dömdes för två fall av v-täkt (tror det blir modd om jag skriver ut) och i Kalifornien är alla v-täkter av samma grad, men straffet kan bli högre beroende på omständighet (offrets ålder, om det förekom hot eller våld osv.). Han fick ett relativt högt straff, det högsta som kunde dömas pga omständigheterna. Omständigheterna innebar också att Kalifornien klassade det som en viss klass av ett federalt brott (finns A till E), som kan innebära livstid. Så hans dom är 30 år till livstid, men 30 år är alltså minimum.

                  Weinstein var i New York (och senare även Kalifornien, men första rättegången var i New York och han fick 23 år). New York dömer v-täkt på tre olika grader där tre är det lägsta och ett det högsta (”värsta”). Han dömdes för en v-täkt av tredje graden, vilket inte faller in i en klass av federala brott som kan ge livstid. Samt ett brott av ”sexual assault” av första graden (av tre). Inte det heller faller in i en federal brottskategori med potential för livstid. Så, därför fick han ”bara” 23 år men ingen möjlighet till livstid.

                  Men därför skillnaden på 30 år vs. 23 år inte är så stor heller om man håller i åtanke att de åtalades för och dömdes för olika brott. Sen därtill att Weinstein friades på de flesta av sina åtalade brott (som t.ex. hade kunnat ge ännu fler år samt livstid). Masterson friades på ett brott som hade kunnat ge honom upp till ytterligare 15 år.

                  Cosby är lite mer komplicerat, så orkar inte skriva upp det också just nu. Men samma sak där, att det beror också på staten och vilken typ av brott han åtalades för.

                    Wow, jätteintressant. Tack. Skulle vilja fråga dig mer, tex. jurysystemet,urval mm. Tycker det är intressant att följa vissa fall och försöka förstå deras system. Men det tar vi en annan gång, nu är det helg!

          Som ovan säger beror det på omständigheterna specifika i varje fall; vad vittnen beskriver, hur bra åklagaren är på att presentera, hur bra försvarsadvokaten är, domaren, vilken stat osv.

          Men Weinstein fick 23 år för två domar (en våldtäkt, ett sexuellt övergrepp). Så det är ändå rätt i linje med Mastersons 30 år för två våldtäkter. Senare fick Weinstein även ytterligare 16 år för tre till domar (varav en klassificierad som våldtäkt).

          Cosbys fall var mer komplext och han blev tillslut helt friad från sin tidigare dom pga att beviskedjan missköttes. Han fälldes initialt till stor del pga hans egan erkännande. Problemet var att det erkännandet kom från en deal med åklagaren i ett annat fall. Man får inte använda ett erkännande som kommer från en överrenskommelse gällande något annat, så därav omvändes domen och han blev frigiven.

    Ser bara abnorma kinder 😅

    Är det slut med Louie igen?

      Undrar också.

      Det verkar så. De fick ju frågan på Kristallen, M svarade inte och L sa typ att det var som det svenska vädret. M har tagit av sig ringen.

      Ja det är ju en riktig sexbomb det…

      De träffades på hennes födelsedag i förra veckan.

      Hon skrev att hennes mamma älskar Louie.

    Inte läst ingående om den biten själv, men man fattar ju det ligger grovt våld bakom. Och frun, som kommer från en familj där bla.incest förekommit, står på sin man sida…Ja, fy fn för alla dessa läbbiga kyrkliga samfund alltså och vad de pysslar med. Nu sist Mormornfallet med kvinnan som grovt misshandlat alla sina barn, tejpat igen deras munnar, bundit fast dem mm, samtidigt som hon haft en poppis YT kanal där hon bla pratat ”bra” uppfostran..

      Vet du vad den yt kanalen heter? Vill kolla lite snabbt och se hur hon har visat sitt liv

        Sök på Ruby Franke

        Ruby Franke/8 passengers. Tog ju bland annat bort julen för två yngsta barnen pga att dom inte hade skött sig, TROR jag. Inte helt säker. Alla andra fick julklappar har jag för mig förutom dom två.
        (Obs kommer inte ihåg allt i minsta detalj så jag kan ha fel men något liknande var det iaf)

          Du har helt rätt. Det två yngsta fick nöja sig med ”kärlek” från sina föräldrar.

            Precis, de fick ”omtanke” i julklapp…

          Barnen tas ifrån sina rum om de inte sköter sig (enligt henne) och de får inte kalla någonting för sitt eget, allting lånar dem av sin mamma. Och när de är 18år får de inte bo kvar i huset. Har fått upp så mycket videos om henne på TikTok. Hon har gjort så mycket värre än det jag skrev nu. Men tycker så sjukt synd om barnen 😔

      Hade aldrig sett något av henne tidigare men blir förvånad över att så många köpt hennes beteende. Hon har/hade något väldigt konstlat över sig. Läste dock att hon tagit bort sin Youtube-kanal (rätta mig om jag har fel) för att många tyckt hon betett sig underligt mor barnen, men sedan kunnat kört på som vanligt fast i andra kanaler.

    Bara jag som stör mig på en viss gravid influenser som gnäller pga hon måste gå upp innan 07:00 på morgonen EN GÅNG. Herre…

      Är det nu man ska gissa vem det är du pratar om?

        Ida Nordfors. Som f ö har fått hela graviditeten sponsorad? 😂 Och hela lägenheten

          Hon skulle starta eget men vet fortfarande inte vad hon gör?

      Så vansinnig världsfrånvänt!! Stackars alla ni som är gravid och jobbar dagtid…. ja eller så har man inte bara sig själv och sitt mående att tänka på 24/7 då vilket ju uppenbarligen inte verkar hälsosamt. jag skäms å hennes vägnar!

      Det är Ida Nordfors

        Jag följde henne ett tag (långt innan hon blev gravid) men klarade inte av att hon skulle gråta över precis allt. Kändes dessutom som att allt var så jobbigt och besvärligt.

        Kollade hennes YT innan men känner att nu är det ingen idé att kolla sen hon blev gravid för det är bara krämpor och gnäll.
        Jag mådde också dåligt men det blir inte bättre av att gnälla.

        Hon klagar på det mesta väd det gäller hennes kille med. Hur han äter, vad han äter, hur han klär sig. Kommer inte hålla i längden

        Wetterholm skaffade massor av barn och klagar om hon behöver gå upp före 9.

    Alltså jag är ledsen men jag klarar inte av att se fler fillersfyllda ansikten där det enda man undrar är vad människan gjort för ingrepp, för på nåt är annorlunda men man klarar liksom inte riktigt av att se vad. Ja, alltså förutom läpparna där det är lätt att se spåren av fillers. I övrigt är ansiktena liksom lätt förvrängda på nåt sätt, kinderna är plufsiga och ögonen sneda/pliriga så man fattar ju att nåt har gjorts men inte exakt vad. ”Folk” ser ju för bövelen ut som om de fått en allvarlig allergisk reaktion som gjort att hela ansiktet blivit plufsigt.

      Ja, att fylla ut slapp hud med fillers när man blir äldre funkar inte; man ser ut som en uppblåst ballong.

        Fattar liksom inte att de inte själva ser hur (illa) det ser ut. Eller så tycker de typ att allt och vad som helst är bättre än ofylld. Samma med de två ”tusch” fyllda brynen, två tjocka svarta streck oavsett hudton. För mig ser det ut som de ska på Halloween.

        Maggan har ju sina runda och höga ”samekinder” och har dessutom lag på sig en hel del kilo de senaste åren. Garanterat gamla fillers i kinderna och det man vet nu är ju att fillers aldrig försvinner helt. Är man närmre 50 år gissar jag på att man hunnit med ett antal behandlingar/påfyllningar som faktiskt finns kvar och framhävs ännu mer när ansiktet faller ned. Huden blir slapp pga collagen slutar bildas i samma takt, muskulaturen blir slapp mm. Därför ser man idag äldre ansikten med gamla fillers som nu framträder alltför tydligt.

          Exakt. Såg ett program där bla plastkirurger medverkade. De avrådde t.o.m kvinnor över ca 40 el nåt däromkring att använda fillers öht, av precis de anledningar du beskriver. Det blir liksom aldrig bra pga att huden redan blivit slappare och att de aldrig försvinner. Blir bara påsar istället. Detta fenomen syns ju t.o.m på vissa yngre förmågor som redan fyllt på en masse, under tex.ögon och där det vandrat nedåt.

      Håller med, värst är två av de kvinnliga deltagarna i senaste säsongen av Stjärnorna på slottet, ögonen är helt förvrängda. Synd när man inte själv ser att det har spårat rejält.

        Klockrent exempel. Man ser att det ”hänt ngt” och det är sannerligen inte till det bättre

      Kanske en kombo av fillers och svullnad av all alkohol?

        Många svullnar vid 50, klimakteriet och då hjälper inte fillers direkt , blir värre och behöver inte va alkohol

        Jag tror alkohol.

    Har säkert gjort något men kolla på bilder av Maggans mamma, tror verkligen inte att hennes mamma har gjort något skönhetsingrepp men har lite sneda ögon o fylliga kinder.

      Spekulerar helt tvärtom, mamma Linda, har även hon, fillers Big time 🙂

        Tvivlar.

      Samer ju!

        Samer , men även fillers , hur som de är fina vilket som dessa Graafs😍

    Håret var ju finare innan 😂

    lönt att färga det gult det blir det ju ändå med tiden om man inte underhåller det med silver schampo / dylikt

      Nej det behöver det inte bli. Olika typer av hår, beter sig olika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.