Carola Wetterholm är förbannad på gillrad ”killfälla”

Jag kan inte fatta just precis nånting av det här? Så många frågor! Varför gillra nån slags fälla för att se om jag skulle stöta på honom? Det har jag aldrig gjort förr men nu plötsligt skulle jag vara ute efter det? Och passa på de tre minuter det tar för henne att röka en cigg? Bara för att jag är singel så innebär inte det att jag är ute efter allt manligt på två ben. Dessutom hade jag utan problem kunnat gå hem med valfri snubbe som jag dansade med den kvällen Men jag skulle alltså hellre vilja ha en kille jag vet är gift med en tjej jag känner… logiken på det?

Varför inte vinka om de såg att jag såg dem?
Varför tror hon att hon är gift med Guds gåva till kvinnorna, en superhunk som alla tjejer dreglar över? Varför tror han att han är det?
Varför skulle jag vilja ha en man som jag vet är gift med en tjej jag känner? Varför skulle jag vilja involvera mig med en gift man överhuvudtaget?
Varför var det okey för honom att gå fram till mig på ÓConnors, när jag helt uppenbart satt med ett gäng killar, där vem som helst kunnat vara min partner? Men jag får inte gå fram till honom och säga hej? // Carola Wetterholm

Carola Wetterholm har varit på lokal och hamnade mitt i vad som mest låter som en hormonstinn hongungsfälla, där två bekanta – som är ett par – ville få det till att Carola la in en stöt på mannen i relationen, så fort frugan gått ut för att röka. 
Detta uppdagades flera veckor senare, när kvinnan i relationen plötsligt skrev till Carola – efter midnatt på en måndag – efter att det varit tyst mellan dem på Messenger sedan 2012.
Gå gärna in och läs Carolas långa blogginlägg, hennes rant är stundtals riktigt underhållande. 🙂
Här nedan följer deras konversation:

Det finns fan stollar till allt. 
Gudars skymning…

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så pinsamt! 😅 Vem är paret!

      Mannen verkar heta Henrik, syns trots överstrykningen.

        Åh, jag satt och gissade på Patrik haha.

          Jag med! 😁

            Ja det låter ju väldigt tonårsaktigt att planera något sådant till att börja med, men jag undrar ändå vad som föranlett beslutet och vad som egentligen händer tidigare samt vad som hände efter att frun gått ut för att röka. Samtliga inblandade är för mig okända så jag har ingen som helst förutfattad uppfattning att basera några antaganden på vad gäller vem eller vilka som talar sanning på.

            Dessa personer känner uppenbarligen varandra sedan innan, och råkade alla befinna sig på Le Parc denna afton. Carola påstår att hon initialt inte kände igen paret, och det kan förstås stämma, men såvida hon inte lider av någon grad av ansiktsblindhet så låter det ju lite mysko då de tycks vara relativt välbekanta med varandra.

            Hon säger sig i alla fall tillslut ha kommit på vilka de var, och valde då att gå fram för att hälsa, då hon ”gärna hälsar på personer hon känner igen”. Hon var nöjd över att ha känt igen båda men hälsandet råkade av en händelse sammanfalla med att frun var ute och rökte.

            Omständigheterna, det vill säga att paret just denna kväll gjort just en sådan vadslagning om just Carola, att hon kommer på vilka det är men väljer att gå fram då frun är ute och röker, gör det ju något osannolikt att kedjan av händelser endast är en ren tillfällighet.

            Carola säger därtill att Henrik kommit fram till henne på klubben O’Connors vid ett tidigare tillfälle, när han varit där ensam, vilket av vad som framgår ovan står oemotsagt. Att de pratat på tu man hand på hans initiativ och att hon nu går fram när han är ensam kan ju tyckas vara lite suspekt. 👀

            Min okvalificerade gissning är att Henrik har ett behov att känna att kvinnor vill ha honom. Han har, gissningsvis under påverkan av alkohol, därför lockat till sig Carolas uppmärksamhet på O’Connors, potentiellt ännu tidigare, för att se om han ”still got it”. Carola känner sig smickrad av uppmärksamheten och tycker det är lite spännande att väninnans man ”intresserar sig för henne”. Henrik har måhända ett stort bekräftelsebehov, men han vill ändå inte gå ”för långt”, i alla fall inte med Carola.

            Dock vill han gärna bevisa för frun hur åtrådd han fortfarande är, trots att vikarna längs hårfästet söker sig allt djupare. Han har känt av att hans uppmärksamhet gentemot Carola givit utdelning och han föreslår därför detta ”test” för att befästa sin status som ”hett villebråd” inför frun. Det är också möjligt att förslaget grundar sig i dåligt samvete gentemot frun, för att han initierat kontakt med ”flirtiga undertoner” med hennes väninna, och att han därför vill säkerställa att frun inte får uppfattningen att han har/har haft något intresse för Carola, och således väljer att iscensätta detta för att framstå som ärlig och för att lägga över allt ansvar för något eventuellt flirtande på Carola. ☕️😌

            /Agnes spekulerar

              Oj..du var engagerad 🤯

                Jag tyckte det var så humoristiskt att läsa om vuxna människor som håller på såhär att jag inte kunde låta bli. 😂

                Läste dock här nedan att denna Carola minsann har ett visst rykte om sig, så kanske var det hon som riktat in sig på att fånga väninnans makes intresse, som en lite spännande utmaning. Han verkar dock inte helt oskyldig heller, av det Carola skriver att döma. 😎

                Haha obs, allt jag skriver är på skämt. Vet alltså ingenting om dessa människor.

                  Alltså hallå? Jag har inget jäkla rykte om mig, vare sig som nån slags mansslukerska eller något annat.
                  Skärp er!
                  Kommentarer som den här, utkastade av folk som inte har minsta susning om vad eller vilka de skriver om gör däremot så rykten startas.
                  Så nu lär ju folk här envisas med att tro att jag gärna snor andras män, när det i själva verket är precis tvärtom. Jag tittar inte en sekund på en upptagen snubbe.
                  Precis som så många andra saker jag kan läsa om mig själv här, det mesta helt felaktigt.
                  Ogilla mig gärna för saker jag gör och säger, men se till att det är på korrekta grunder, det kan man väl i alla fall få kräva av sina medmänniskor?

                    Hej Carola,

                    Jag är ledsen om du blev upprörd av mina kommentarer och jag ber om ursäkt, det var obetänksamt av mig att göra mig lustig över situationen.

                    Som jag var tydlig med så har jag inte en susning om vem du är eller vilka paret du pratar om är, och att det jag skriver således inte heller ska läsas som några riktiga antaganden om hur situationen utspelat sig. Det förutsätter jag alla som läser dessa kommentarer förstår, särskilt då det tydligt framgår av båda kommentarerna att ni är helt obekanta för mig.

                    Det är enligt mig uppenbart att jag närmast raljerar över att sådana situationer ens uppstår i vuxen ålder, och fjantar mig genom att *spekulera* på nästan inga grunder alls. Jättetråkigt att det missuppfattats.

                    Jag tror dock att du läser texterna i ett annat ljus än vad andra gör, vilket är förståeligt då du blev huvudpersonen och det rör ett känsligt ämne, då kan det vara svårt att läsa en text genom objektiva ögon.

                    Med detta vill jag bara försäkra dig om att det vore helt orimligt om någon ryktesspridning skulle komma i rullning baserat på två uppenbart skämtsamt skrivna kommentarer. Det är inget du behöver vara orolig för.

                    Hoppas situationen löser sig för alla inblandade, ta hand om dig!

                      Haha fast så är det inte. Så mkt skit som jag får ta för att det skrivits något här. Det behövs inte mer än det du skrev för att folk som inte vet vem jag är tar det som hugget i sten och glatt för det vidare. ”Jag vet inte vem hon är men hon verkar ju helt rubbad” har jag sett flera gånger.
                      Jag kan svära på att det från nu kommer heta att jag springer efter andras karlar. Även om det sägs på skoj, och tro mig -jag tyckte din kommentar/raljerande var kul!! Jag är långt ifrån en lättkränkt rackare, men folk här silar mygg och sväljer kameler.

        Finns en Henrik A som är vän med henne på FB, 8-barns pappa. Så det lär väl va han.

          Stämmer! Och hans svartsjuka fru heter Annica

          Svårt för folk att veta att han är upptagen när det inte står någon civilstatus på facebook. Väldigt lämpligt om man gillar att få uppmärksamhet på krogen och säkert finns på Tinder. På hans så kallade frus Facebook står det tydligt SINGEL.

          De står inte skrivna på samma adress, kanske man ska tipsa skatteverket om eventuellt folkbokföringsbrott? Superenkelt på Skatteverkets hemsida.

    Inget fel på hennes självförtroende iaf. Hon hade alltså kunnat gå hem med valfri snubbe som hon dansade med. Hon borde gjort det så kanske hon blir lite gladare, låter ofta bitter. Det där paret kan ju inte ha alla hästar hemma. Hon maskade hans namn dåligt f ö.

      Tycker väl iofs inte det är så himla magstarkt att hävda att man kunnat ”gå hem med valfri snubbe som man dansat med”. Det sista tillägget gör stor skillnad. Hon dansade väl med ett par killar och båda verkade sugna på att ligga. Inte helt orimligt ändå.

        Nä, sant. Som tjej ute på krogen brukar man inte ha problem om man skulle vilja ha ett ligg😉

      Man behöver inte vara gudagåvan för att få ett ligg.

      Haha tro mig, på le parc får alla som vill ligga. Ett paradis för sugna medelåldringar.

        Jurassic park som vi kallar det i Uppsala

          Gör vi?

            Ja det gör vi

          Hahah tänkte också skriva det 🤣

    Of topic. Men ”Volverinekoos”, vad är grejen med henne? Har forum och olika medlemsskap för att man ska lära känna sin kropp? Mens? Luktar lurendrejeri. Hon är ju inte medicinskt utbildad.

      Hon jobbar på Funmed. Det är ett seriöst företag.

      Läs på lite mer.

      Hon skulle säkert kunna bidra med kunskap på flera plan men vissa saker hon skriver kan riskera att bli farligt. T.ex. när hon delade att en kvinna blivit fri från cellförändringar i livmodertappen genom att läka helt naturligt. Klart att det går MEN det kan också leda till cancer. Eller hennes metod för att framkalla missfall genom att dricka massa kaffe och sova med lampan tänd (!), har man så många följare så har man också ett ansvar. Kanske det leder till att en tonårstjej provar denna abortmetod istället för att söka hjälp innan det är för sent.

        Hon borde sitta inspärrad…

          Nej det borde hon inte! 😂

          Haha va?

      Men snälla nu räcker det. Hon har förklarat det där med kaffet minst hundrafemtio gånger, under den tiden som jag har följt henne (endast något år). Hon lär ut SÅ mycket och besitter så mycket kunskap om kvinnokroppen. Det är galet att man inte vill ta vara på så mycket gratis-material och trollar om att hon ”luras”. Att hon väljer att ta betalt för att svara på privata frågor mm är absolut inget konstigt. Hon jobbar för sjutton gratis och ändå klagas det. Jag som utomstående tycker till och med att hon tar för LITE betalt med tanke på hur mycket information hon delar med sig utav. Så trött på att hon får skit när hon har hjälpt så många kvinnor att få bukt med sina symtom. Vad bidrar ni själva med? Hur är det ens möjligt att bli så provocerad av någon som vill hjälpa kvinnor att förstå sina kroppar bättre? Är det för att man inte orkar ta tag i sina hälsoproblem och vill skylla på att hon vill bara luras?
      Vet inte om jag ska tycka synd om henne eller er.

      Och nej, jag känner inte henne privat men jag har fått en uppfattning om hur hon är som person genom att följa henne. Hon är definitivt ingen som luras med tanke på hur mycket TID hon lägger ner på sin instagram för att dela med sig av sin kunskap, utan att få betalt för det. Det säger ändå något om en person.

        Tjena Jenny

          Jag kan lova dig att jag inte är Jenny men det kvittar för dig för det är ändå inget som går att bevisa här, såvida inte Camilla väljer att kolla min IP-adress och se att jag befinner mig väldigt långt ifrån Skåne.

          Då är vi 13 stycken till som är ”Jenny”…

        Om hon tar betalt för att svara på frågor jobbar hon ju knappast gratis.

        Va? Ingen här ovan har väl ens kritiserat just att hon skulle ta betalt för arbete så vem argumenterar du emot?

          Det är en vanlig anklagelse mot henne.

        Hon behöver inte förklara nånting. Jag (och många andra) såg själv vad hon skrev, bryr mig inte vad hon hittar på för efterkonstruktioner. För att inte tala om alla vidriga saker hon sagt till en ofrivilligt barnlös jag känner.
        Nä, gå till nån utbildad istället för att slösa era pengar på henne.

          Jag såg också vad hon skrev och det är inte som du vill påskina.

        Hon säljer ju vanliga vitaminer jättedyrt? Hur är det att hjälpa kvinnor?

      Allt Koos säger är absolut inte falskt. Problemet är att hon ofta baserar sina påståenden på minst sagt tvivelaktiga studier och vad det verkar drar egna orimliga slutsatser. Om vi ska ta ett exempel. Det finns studier som påvisar att hormonet melatonin som hjälper oss att reglera vår dygnsrytm, har en inverkan på fertiliteten. Troligen grundar det sig i hormonets förmåga att verka oxiderande. Vid en normal dygnsrytm så har vi högst nivå melatonin under natten, medan den är lägre under dagen. Det finns studier som pekar på att ljus minskar sekretionen av melatonin.

      Men att ta detta och dra ett samband till att en nattlampa fungerar som preventivmetod är… inget någon påläst människa skulle göra. Koos struntar fullständigt i allt runt omkring. Det finns studier som påvisar att exponering för ljus dagtid kompenserar för denna minskning, det finns studier som visar att vissa typer av ljus snarare är positivt för melatonin, vi har flertalet andra molekyler i kroppen som verkar antioxiderande. Inte ett ord nämns heller om hur stor effekten av melatonin skulle vara, men att den skulle göra en person infertil är skrattretande. Mig veterligen föds barn även hos dom som har nattlampan tänd, eller för den sakens skull uppe i norr där solen aldrig går ner under vissa perioder av året.

        Tack!

      Liiite undrar man ju ändå om Carola är allmänt känd på orten för att flirta med exakt alla (upptagna) män? Finns ju ändå kvinnor som finner ett nöje i just det.

      Men går inte att utläsa ur bara den här informationen.

    Det här låter som en tjej som är trygg i sin relation och sig själv!

    100% #couplegoals

    Men jag vet inte vad eller vem som är mest wacked här. Paret som anordnar denna ”fälla”, Carola som berättar och lägger ut allt på sin blogg, eller att vi, inklusive jag själv, sitter här och läser om det OCH kommenterar…. 😂

    Vad kul med lite hederlig mellansvensk-småstads-drama. Å så levde de lyckliga till nästa helg där någon super ner sig och en annan står och blåser ut cigarettrök och snackar skit.

      Det känns verkligen så!

    Vissa par är ju sådär. Märkligt. Tror att kreti och pleti är intresserade av mannen i fråga och ska hålla koll på omgivningen. Pratar nu inte om krogen och liknande miljö utan om folk man möter i exempelvis mataffären. Är det någon som känner igen det?

      ”varför stirrar du på min kille?!”

      Ma’am, jag handlar…

      En nära vän till mig ringde och sa att hon och hennes kille hade vägarna förbi och att det vore kul att luncha på våran lokala pizzeria. Jätteroligt tyckte jag och tackade ja men när jag sa att min man var bortrest så ändrade hon sig snabbt ”vi tar det en annan gång när J är hemma” och så la hon på. Vilket konstigt beteende, trodde hon att jag skulle stöta på hennes kille, fattar ingenting.🤔🙃

        Ja eller så ville hon stöta på din kille.

          🤣

        Hon kanske ville att hennes kille skulle ha en annan kille att prata med 🙈 Men konstigt beteende oavsett anledning!

          Han får inte göra någonting utan henne. Min man har bjudit med honom flera gånger när han ska träffa sina vänner men då ringer hon till mig och frågar om det inte är bättre att vi ses alla fyra istället. Orkar inte med sådant beteende.

            Det förstår jag 😬

      Haha jaa! Och han är aldrig särskilt snygg eller ett kap på andra sätt heller! 😄
      Min syster har en kompis som håller på sådär, jättesvartsjuk och misstänksam mot alla tjejer i sambons omgivning. Ingen fattar varför…

        De är runt 30 också…

      Under pandemin framstod den svenska hederskulturen i all sin tydlighet. Rådet var att handla ensam, men nej då, framförallt äldre par kunde inte tänka sig att låta den ena parten gå i affären ensam. Och så klagar vi på att invandrartjejer är bevakade av sina släktingar…

        Vad i hela fridens namn grundar du denna slutsats på? Känns magstarkt att komma med sådana påståenden med vetskap om vad verkligt hedersförtryck innebär.

        Jag tror det snarare handlade om att folk inte ville gå till affären ensamma, så man tog sin partner med sig. Jag ber oftast min sambo följa med när jag ska iväg till affärer eller liknande, och han ber mig om detsamma när det är han som har något ärende att göra. Och jag kan försäkra dig om att ingen av oss lever under hedersförtryck.

          Man kan absolut följa med som sällskap, även om jag uppfattar det som att männen oftast hänger och pustar över kundvagnen och hellre skulle sitta hemma framför TV:n – om de fick, vill säga.
          Jag hade nog inte reflekterat över detta om inte pandemin kommit, och det var helt uppenbart att många hellre trotsade smittskyddsrekommendationerna än gick ensamma i affärerna. Eller släppte iväg sin partner ensam dit.
          Ett ungefär lika märkligt beteende är de par som drar med sig trötta och griniga ungar i mataffären för fredagshandling, i stället för att den ena föräldern är hemma med barnen och den andra åker och handlar. Varför, kan man undra?

    Eller kanske ännu värre, eller nej, det är lika störande. Killar/män som tror att de är guds gåva till mänskligheten och tror att man är intresserad bara för att man råkar titta på dem.

      Hade en sån på tunnelbanan imorse. Blev otroligt krystat.

        Utveckla gärna!

    Jag tycker att det är väldigt underhållande när någon flörtar med min man. Han är alltid helt clueless och ba ”vad trevliga dom var!”

      Eller så är dom bara trevliga? Kan ju lika gärna vara du som är skev och tror att din man är någon som alla finner attraktiv fast folk kanske bara har normal hyfs och hälsar på ett trevligt sätt?

        Haha verkligen. Det är så många kvinnor som tror att andra är intresserade av deras kille bara för man är trevlig och social. De verkar tro att de dragit värsta vinstlotten.. vilket oftast inte är fallet

          Jag tror, och hoppas, att det är värsta vinstlotten för dem.
          Min man är grymt läcker, men jag är medveten om att alla inte tycker så och det känns helt okej för mig!

            Det är sant iofs

      Jag upplevs ofta som flörtig när jag själv bara försöker vara allmänt trevlig och lite smårolig, oklart varför. Ger tex aldrig en komplimang till folk jag inte känner utan är mer mot det sarkastiska hållet.

        Samma här, min kompis kom en gång helt chockad efter vår gemensamma lunch ” men alltså va du flörta med mannen på restaurangen!! Du som är gift och allt!”
        Eeeh, jag var trevlig och vi har kännt varandra i +-15 år, så bara trevligt att se en bekant och småsnacka! 🤔
        Men enligt henne hade jag totalt klivit över gränser 🤷🏻‍♀️

          ”Du som är gift och allt” hahaha😄

      var på ett bröllop i somras där en tjej var väldigt prat glad med min kille, hon skrattade och hade långa konversationer med honom men så fort jag blev delaktig vart hon tyst . men jag kände inte några konstiga vibbar. hon är en god vän till min jätte goda vän som gifte sig hade dock bara träffat henne en gång innan.
      under kvällen/natten på bröllopet uttrycker min kille att hon har tydligt börjat ragga på honom!! (han tog för givet också att hon och jag var vänner)
      och allt jag kunde göra vad att skratta 😂
      och då för några år sen var jag så otroligt svartsjuk av mig pga osäker på mig själv.
      sa till min kille att jsg tror du missuppfattat men nej han var sten seriös och blev ännu värre att jag inte trodde honom(alltså för han trodde hon och jag var bra vänner och han kände hon svek mig)
      men jag kunde inte bry mig mindre 😂tillslut sa jag att jag trodde på honom men helt ärligt tror ännu idag han bara misstolka hennes signaler för så fort man ör trevlig och har sig som tjej vill man plötsligt ligga med alla hahaa. och killar ör ju värst, kände typ att ba lugna dig nu älskling så snygg ör du inte 😂

      nu kanske hon gjorde de men skulle aldrig få för mig säga något om de intr nu är någon nära en

    Varför gillrar man en ”fälla” på det sättet? Vad är syftet, jag fattar inte…..

      Händer för lite i ens liv?

        Dåligt förhållande kanske.

      Gillrade de verkligen en fälla? Alltså jag tycker väl iofs inte det är jättekonstigt om nu tjejen skulle ut och röka att de skämtar lite och säger ”mmm NU kommer väl hon fram” om de av erfarenhet vet att hon är en typ som gör så.

      Men däremot skumt att skicka meddelandet till Carola. De kan ju inte veta att det var därför hon kom fram, och vad gör det ens?

        Kvinnan skriver ju dock bokstavligen att dom slog vad samt gjorde upp en plan.

    Låter verkligen som ett stabilt och bra förhållande.

    Jag hade bara skämts så himla mycket över mig själv om jag skickat ett sådant meddelande flera veckor efteråt… Så pinsamt. Även OM Carola med flit hade väntat tills mannen var ensam.. JAHA är det en stor grej som man ska skälla ut mänskan för flera veckor efteråt? Det är en bekant liksom, inte en barndomsvän. Det händer att folk stöter på ens partner, eller att man inbillar sig att de gör det. Glöm det och gå vidare. Låtsas som inget hänt eller sluta hälsa på denna bekanta. Vad ska hända liksom, man kan inte låsa in sin partner eller alla som tycker denne är attraktiv.

    Låter som de är tonåringar, då hände såna här ”draman” och efterföljande meddelanden vill jag minnas 😄

      Ja, jag vet inte vilket som är mest fjortisaktigt, parets beteende eller Carolas sätt att skriva om det. 🙄

    Ja, det är märkligt men det är också märkligt att göra ett inlägg av det…

    Kände att när jag läste LeParc och O’Connors att alla fördomar om ställena besannades i ett enda inlägg.

    Alltså vad läste jag precis?

      Du läste om ett gäng patetiska medelålders stackare i Uppsala som inte kan hantera alkohol och därför beter sig som fjortisar när de är ute. Fina förebilder för sina många barn (som i Carolas fall får agera fyllechaffis när mamma ska hem från krogen).

        Nu var det ju inte Carola som inte kunde hantera alkohol eller var patetisk. Läste ni hela inlägget?
        Inte? Gör det så klarnar det mesta.

    Om en gemensam bekant till mig och min kille skulle komma fram först när jag gått iväg och jag skulle dra några konstiga slutsatser av det så vore det att personen inte gillade mig utan var mer bekväm med min kille. Och vore jag i Carolas sits skulle jag tolkat meddelandet som att det var det jag anklagades för, att inte gilla tjejen och bete mig tyket genom att inte vilja hälsa på henne. Fattar inte kopplingen till att ragga…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.