Drömmiga klänningar i kubik

Isabella Löwengrip var vacker som en dröm i en klänning från Lars Wallin, under gårdagens välgörenhetsgala för ”The Perfect World Foundation”, som arbetar för att bevara utrotningshotade djur. 
Isabella fick bland annat gå upp på scenen tillsammans med Sarah Ferguson, Duchess of York, för att presentera, och bland gästerna fanns även internationella stjärnor som Billy Zane och Kristin Davis, mer känd som Charlotte i Sex and the City.
Isabellas sambo Paul donerade även ett fotografi som han hade tagit under vattenytan, i egenskap av fridykare och fotograf.

Jag som ÄLSKAR glitter och glamour på röda mattan har suttit och gottat mig (positivt menat) framför alla bilder från firandet av Kungens 50 år på tronen, och så dök det här upp.
Mer flådiga klänningar!!!!

Alltså de svenska prinsessorna här, WOW!!!
Vilka klänningar!

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vet inte om man vågar säga det här inne men jag tycker att hans bubbelbilder är vackra.

   Håller med?

    Oj. Bort med frågetecknet 😂

   Tycker jag också, och så fin Isabella var, vacker klänning dock så är frisyren lite tantig tycker jag, hade varit snyggare med löst svall. Modigt av henne att prata engelska på scenen, duktigt gjort, tror hon skulle passa ypperligt som konferencier och programledare.

    Instämmer. Proffsigt, och så har Isabella en viss charm och utstrålning också, om man får lov att säga det här. Hon och Paul är härliga ihop faktiskt, har sett på instagram och tiktok, de bjuder på sig själva och verkar ha roligt ihop. Vill se mer av dem.

    Nej, till den klänningen hade utsläppt hår inte passat alls!

   Pauls fotografier är ju skickligt tagna, och bubblor är ju fina, men bildkompositionerna, färgsättningen och liksom estetiken i sin helhet, ger känslan av att att jag bläddrar igenom listan med Windows standardalternativ för skärmsläckare?

   Jag älskar förvisso fotografering och uppskattar och värdesätter förstås de möjligheter tekniken för med sig, fotokonsten är ju bland det mest värdefulla människan kommit på, men det är rent generellt kanske inte den kategori av tavelkonst som tilltalar mig allra mest ur ett rent estetiskt perspektiv.

    Frågan jag ville komma till var, är jag ensam om att känna såhär?

  Se där! Ytterligare en personlighet hos Bella ”Djurvännen”! 🐴 🐄 🐖 🐦 🐻 🐱 🐶

   och som en tanke fick hon precis då en artikel om att vara ätstörd och att komma ur det…

   🤣 Ja ”Djurvännen”.

   Låt henne brinna för det hon brinner för utan att det ska finnas någon baktanke… Hade ju kunnat vara ”värre saker” hon brydde sig om.

    Hon ”brinner” inte för djur.

  Och öndå kom Kristin i en mer enkel snygg klänning, gillar!

   Jag tyckte bellas var snyggare. Den rosa var lite väl tantig tyckte jag.

    Jag menade mer att varför var det så uppklätt?

     Bella har som vanligt inte koll. Hon tar ofta i från tårna. Tycker inte den klänning hon hade passade varken henne eller sammanhanget. Less is more.

      Äsch. Less is a bore.

  Är det BARA jag som tycker det är osar ”nyblivenkändis” när det fotograferas så mycket?

  Och ja, hade jag varit där hade jag säkert gjor samma sak, men jag är ju helt okänd och verkligen White trash i förhållande till det klientetet som är där.

  Åh alltså modellen är fin men bara jag som tycker det ser ut som en stor brun spindel mitt på klänningen? Tycker om Bella senaste åren, så inget sådant utan ser helt ärligt bara en luden brun spindel

   Tycker att klänningen är vacker men tycker inte att den klär Isabella.

  Så passande val av djurprint 🐍🐍🐍🐍🐍

   Vem har djurprint? Såg firandet av kungen lite på tv innan och undrar vem kvinnan i röd klänning med kort hår var, och mannen hon gick bredvid? Victorias klänning wow så fin.

    Menar du torsdagens firande? Tror drottning Sonja av Norge var den enda med röd klänning.

  Vad härligt det måste vara att vara så rik. Så man kan gå på en gala och klä sig fint o bry sig om sånt där. Ett riktigt privilegium!

   Ja det vore nog ganska härligt att vara rik. Personligen hade jag nog hoppat galan och skänkt mer till djuren. Men så tycker jag och vet att många tycker annat.

  Vi har en kronprinsessa som kan bära upp klänningar det är ju ett som är säkert. Den korallfärgade av Christer Lindarw är hon ju verkligen skitsnygg i.

   Victoria vet verkligen hur man klär sig!

  Klänningarna som bars på gårdagens jubileumsmiddag, med klädkod frack, var (i de flesta fall) magnifika:

  https://damernasvarld.expressen.se/kunglig-stil/bast-kladda-pa-den-kungliga-jubileumsmiddagen/

  Vilken är er favorit? Madeleine och Victoria kommer i topp för mig.

   Drottningen ser ut att ha en gammal systembolagetpåse i handen… 😂😂

    Ja! Tänkte det också! 😂

   Klara Wallenberg – lägg aaaav vilken klänning!

   Victoria är alltid bäst klädd! Tycker Sofia brukar vara bättre klädd än Madeleine generellt.

   Madeleines var fantastisk och tvåa var Ebba Buschs!

  Hittar inget om Pauls förflutna. Blivit rik som fotograf? Född rik? Tidigare förhållanden? Vet inte varför jag bryr mig

   Är också nyfiken på vad han gjort hela livet. Vet att han gått ett par utbildningar utomlands och designat grejer men i övrigt? Tror han är född rik och har ärvt?

    Och är det någon som hade hört talas om honom innan Isabella nämnde honom? Han verkar ju gilla att gå på event nu men har verkligen noll minne av att ha sett eller hört om honom innan, varken inom design/fotografi eller som kändis, någon gång borde han väl ha nämnts i typ hänt extra?

     Har han eller Isabella påstått att han var känd innan? Det tror jag inte de har va. Så varför skulle man hitta något om hans förflutna när han inte direkt varit kändis innan, så inte omskriven menar jag. Du hittar väl ingen fakta om gemene person på internet, hittar du fakta om andra influencers pojlkvänner/män som Alexandras, Toftbys eller andras? Varför borde han nämnts i Hänt extra innan han träffade Isabella? Han gjorde priset till Dennis pop awards innan har man ju sett (fast sett det efter han blev känd iom IL) och tydligen har han förekommit i någon artikel som formgivare innan oxå.

      Men nej jag har väl inte skrivit att de påstått att han var känd innan? Men om han nu var framgångsrik inom sitt område och uppenbarligen gillar att gå på premiärer och galor och liknande så känns det ju inte orimligt att man har iallafall hört hans namn/sett honom på bild.

   Han heter Robert Riddervold ,står en del på FB i Isabellatråden där.

    Fast han heter ju Paul och Sundvik också, två förnamn och två efternamn har han väl, hans släkt heter Sundvik i alla fall. Möjligt att han använt Robert som tilltalsnamn förr, vet inte, men det finns fler som bytt namn så det är inget konstigt i sig.

     Ja, han bytte namn för några år sedan och man kunde se det nånstans men jag kommer inte ihåg vart ( dom på flashback vet).

      var, inte vart.

   Vad menar du att du ska hitta om hans förflutna, och varför? Han har nog inte blivit rik som fotograf nej, det har väl framkommit att han ärvt pengar, född i rik familj antar jag, sedan har han väl tjänat en del genom att ha sålt företag också har jag för mig Isabella nämnt att han gjort, om det stämmer vet jag inte. Han är nog inte så väldigt rik tror jag inte, inte rik som ett troll direkt.

    Men hen var väl nyfiken? Är väl därför de flesta hänger på en skvallerblogg överhuvudtaget.

    Han sålde sitt hus nu för 20 m. Då känns man rätt rik. Men vet inte var gränsen går att vara rik som ett troll.

   Lyssna på Oförskämt att anta, avsnittet om Blondinbella. De reder ut ganska väl vad Paul har för bakgrund.

  Galan var i torsdags, även Therese Lindgren och Viktor Frisk var där har jag sett fast de var nog inte uppe på scenen som Isabella. Coolt att hon fick presentera Sara Ferguson. Prinsessorna så fina, väldigt vackra och lilla Estelle så fin också, vacker klänning.

  Fint att Estelle hade Viktorias ”gamla” klänning!

   Ja! Jag älskar verkligen de bilderna på Victoria i den gröna H&M klänningen! Så fint att de återanvänder.

  Något provocerar mig med dessa lyxiga välgörenhetsgalor med rika, vita, priviligierade människor som klappar på en elefant. Det är något som skaver på ett obehagligt sätt. På samma sätt som när Isabella och byggmannen åkte till ett barnhem i Afrika och tog en massa bilder.
  Isabella pratade om miljön i sitt tal men flög ner till Göteborg, en resa man lätt kan ta med tåget istället på ungefär samma tid.

   Kakan.
   Håller med. Talesättet ”Det du gör talar högre än vad du säger” stämmer verkligen.

   Exakt så. Första kommentaren till hennes inlägg på Instagram tar upp precis detta;

   ”Det är så ironiskt att i stort sätt alla som är där har ett klimatavtryck högre än 1000 medelsvenssons tillsammans. Skulle vi alla leva efter Isabella och Pauls levnadsstandard och efter deras val av mat/resor ovs så skulle jorden gått under för länge sedan, ironiskt nog 😂”

  Kristin Davies strålar verkligen efter att ha tagit överdådet av fillers.

   Tagit bort

  Sånt jävla skämt om att bry sig om djuren i dyr klänning samt hon har flugit som en djävla idiot under så många år. Hon borde hålla käften. Välgörenhet är verkl toppen av det här sketna kapitalistberget vi byggt. Fy fan. Och säger likadant till hennes likar där på galan. Skämmes! Så förljuget.

  Lyssna på Oförskämt att anta, avsnittet om Blondinbella. De reder ut ganska väl vad Paul har för bakgrund.

  Jättefin klänning men jag retade mig på att i en intervju säger hon att det är Lars Wallin och avslutar sen med att säga att den är så fin för den påminner om en vintage dior. Trevligt mot designern att poängtera det? Kunde den inte bara få vara fin för att det var Lars Wallin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.