HanaPee startar kärlekspodd



Hanapee har blivit med ny podd, och den ska – enligt pressutskicket från plattformen Podme – handla om olika kända kärlekspar – och nej, THK och hans matskål räknas inte – och i det allra första avsnittet avhandlas Kim Kardashian och Kanye West.
De kommande nio avsnitten innehåller namn som Jennifer Lopez och Ben Affleck, Britney Spears och Sam Asghari, Olivia Rodrigo och Joshua Basset. Så här säger Hanna om podden som fått namnet Hollywood Love Stories:

Äntligen har jag fått grotta ner mig i kändisar som jag älskar! Massa nytt skvaller om våra mest älskade par och det ska bli så kul att få dela det med er alla.

För den som inte känner till det så är Podme en betalplattform. När Bingo Rimér och Katrin Zytomierska flyttade sin podd dit blev det ett jäkla liv, men kritiken tystnade ganska så snabbt, och här rör det sig ju inte om en poddflytt utan om ett helt nytt koncept.
Jag prenumererar själv på den och tycker den är värd varenda krona (ej betald reklam) då det finns mängd högkvalitativa poddar, särskilt när det kommer till true crime, fakta och mer samhällsgranskningar som är det jag lyssnar på. Det är bara i jobbet jag själv lyssnar på ”snackpoddar”.

Är det här någonting ni tycker låter intressant?

Hollywood Love Stories har premiär på Podme den 22 september.

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har kändisarna övergett tidningen Se och hör?

      Ja eftersom den inte finns längre

      Hänt Extra i poddformat och så ska man betala för att lyssna på skitsnacket också? Nej tack.

    Det kommer inte tillföra något nytt.

    OT: Ska My Martens flytta igen? Och… vem är Karl-Fredrik som står skriven på Katrin Zytomierska adress?

      Har hon inte bara bott där sedan juli. Vad jobbigt att flytta igen.

        Hon märkte väl att alla bitarna INTE föll på plats, och att hon INTE hade landat (äntligen) trots allt, även om hon predikade om det för nån vecka sen.

      Har du helt random sökt upp hennes adress för att kolla vilka som står skrivna där?

      Kanske han från Österlen🙂

      Ja, henne lgh ligger ute på Hemnet iaf 🙂

    Jag bor i Norge och här är det en podd med exakt samma Hollywood romanser.
    Trööökigt

    ”Är der här någonting ni tycker låter intressant?”

    Inte det minsta.

    Finns väl inget nytt att säga om de där paren som inte redan har ältats hundratals gånger så nej, skulle inte lyssna om det var gratis så betala är uteslutet.

    Undrar hur många lyssnare bingo och Katrin förlorade på flytten eller om de flesta hängde med till podme?

    Är hon fortfarande igång alltså?

    Det blir hennes fjärde podd-projekt.

      Skam den som ger sig!

        Vadå skam den som ger sig? Hennes podcast med Martin gick ju jättebra (men de ledsnade) och Surret går väl ännu bättre. Den tredje podcasten, Gott folk, tappade hon förmodligen bara intresset för.

    OT: nagon som sag vad Frida Lund la upp pa stories som hon tog ned for att ”ingen fattar ironi”?

      Undrar också..

      Med tanke på hur Frida är tänker jag att det skulle kunna vara allt möjligt. ”En lördag hade vi psykostema då vi gjorde om hela min lägenhet till en institution. Vi hade sjukhusrockar på oss och en projektor visade riktigt skeva bilder på väggen. När man kom blev man tilldelad en sjukdom och fick vodka i en spruta, sen hade vi olika stationer för skapande, typ måla och grejer. Vågar inte skriva mer om detta haha för det var så sjukt”. Typ så? 🙂

    Folk vill ha allt gratis idag! Ja menar vem jobbar gratis?’!

    Nja, hade kanske lyssnat om jag hade Podme, men ingen podd som kommer få mig betala. Har inget emot att betala för poddar, prenumererar till och från på några på Patreon och har haft Podme någon månad då och då. Men tycker fortfarande de bästa poddarna är gratis. Något jag kunnat betala för är att ha alla poddar på ett och samma ställe 😄

    Åh jag tycker Hanapee är så satans tråkig.

      Snart kommer det ett svar på detta i Surret!! Ingen undgår att kritisera

        Verkligen! Märkligt att välja en sån offentlig karriär när hon verkar va sämst på att ta kritik

    Tycker om hennes andra podd surret men herrejävlar vad tråkiga reklaminslag dom har. Samma ”entusiasm” om prick alla företag. Lyssnar ofta på hennes Hanapees otroliga podcast när jag ska sova fortfarande hahaha

      Haha det här är SÅ spot on! Fniss och stön över hur braaaa just denna sponsor är! Lugn i bussen liksom. Jag gillar Surret annars, men de är för genomskinliga och platta med sina samarbeten. De enda som kan sälja in samarbeten på ett underhållande sätt är framgångspodden och Alex och Sigge.

      Jahaaa det är därför jag inte gillar samarbetsinslagen, haha tack för att du satte ord på det. Blir helt dränerad av att allt ska anspela på känslor på det personliga planet. Saknar de mer neutrala och informativa tonerna, typ ”för dig som är intresserad av barnkläder så har vi den här veckan ett samarbete med xxx” osv

    Älskade Hanna förr men nu klarar jag inte av henne, kan inte sätta fingret på vad som hände eller när.

      Håller med! För mig var det när hon började hänga i Toronto och ville vara, se ut, klä sig som Linnea. Det var så uppenbart. Trist.

      För mig hände det när hon drygade sig och hade dubbelmoral under corona. Och sen när hon fick barnet blev allt jättetråkigt.

      För mig var det när hon började hänga med, och prata om, svenska kändisar. Så otroligt ängligt, platt, och patetiskt.

    Varför vill man kalla sig något med ….pee?
    Såg det fräckt ut initialt eller kan hon inte basics i engelska?

      Hennes efternamn börjar på P och Pee anspelar på hur man uttalar bokstaven P på engelska.

        Jo det fattar jag. Rätt obegåvat ändå…😉

      Eller hur, varför vill någon kalla sig HannaKiss/a? Förstår hon inte engelska eller är hon en sån som tycker kiss och bajs humor är det roligaste som finns?

      Ni har ju ingen koll. Hon startade sin blogg i tonåren och namnet har väl bara levt kvar. Det är väl inte det som hon titulerar sig som i första taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.