My Martens flyttmaraton verkar fortsätta

Bildkälla: Hemnet

 


Knappt har flyttkartongerna packats upp innan My Martens nya lägenhet ligger ute till försäljning.
Om jag minns korrekt så var det här lägenheten som hon och Jonas skulle bli gamla i, och så himla mycket äldre har de faktiskt inte blivit under de veckor de faktiskt bott i den.
My slår till och med Marcelo och Emilia med hästlängder vad gäller antal flyttar, och då har de flyttat fler gånger under sin relation än många människor gör genom hela livet.
Jag ställde frågan till My om hon har några spännande flyttplaner att dela med sig av men jag har i skrivande stund inte fått något svar.

My köpte lägenheten för 5 525 000 kr men har utgångspriset satt till 5 800 000 kr nu, och på Flashback spekuleras det kring om det är den här kändisväggen med tidningar som höjt värdet av lägenheten?

Bildkälla: Hemnet

Vad tror ni flyttlasset bär den här gången?

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fin lägenhet!

   Ser väldigt dyster ut. Skulle lika gärna kunna ha varit svart-vita foton, ingen skillnad.

    Ord och inga visor.

    Tyckte den var jättefin.

    Ja, den var väldigt svart och grått. Men det var fint! En soffa med färg hade gjort det lite mindre stramt. Det är väl det här som kallas hotellkänsla?

     Soffa tar man väl ändå med sin egen så jag tänker att den färg man har i sitt hem idag tar man till stor del med sig om man flyttar ändå. Mattor, gardiner, tavlor osv. Jag gillar att grunden är neutral så fyller man på med färg i den lösa inredningen

    Låt mig gissa. Du är en sån där person som snackar skit om alla som inte befinner sig i lunchrummet just där och då. Och förtäcker det med ”sorry, not sorry, jag är ju bara äÄääÄrliiig”.
    Men du vågar aldrig ta ditt skitsnack direkt med personerna i fråga. 🤮🤮

     Vem syftar du på?

     Haha, för att någon skriver att det är dystra färger med grått och svart så drar du denna slutsatsen!

      Precis så ja.
      Sättet man kommenterar på säger rätt mycket om en

       Haha ”hej My” 😂😂

   Jag tyckte också den var fin. 😍

   Ja fin lägenhet, perfekt ju med stor uteplats, till och med två, så det känns ju lite som radhus då och verkar vara perfekt läge både för sonen och nära till hennes arbetslokaler, och nära till vatten och allt. Där skulle de ju verkligen stanna och bo så att det nu blir flytt igen måste väl tyda på att hon har ekonomiska problem antar jag för varför flytta igen nu när de trivdes där och knappt packat upp. Eller är detta med flyttar en business för henne – köpa och sälja och försöka göra en liten vinst varje gång, kan det vara så?

    Hon skrev ju om att göra bostadskarriär eller nåt liknande för ett tag sedan men det där går ju inget vidare so far.

  Det kanske är slut mellan dem …

   I sådana fall kan Dr Alban sammanföra sin kompis Runar med My. Dom har många gemensamma egenskaper.

  Förstår inte varför det provocerar så att folk flyttar mycket (tänker kanske framförallt på inlägget med Marcelo och Emilia). Det drabbar ju ingen annan så?

   My = underhållning, inte mycket annat. Jfr. med etablerade föredettingar som Wallin, Book, Svedberg, Dietz, Claeson.

   Tänker lite på sonen som tvingas flytta så mycket,jobbigt i den åldern med alla byten av kompisar och skola.
   Kanske flyttar hon till Bromma eller tillbaks till Öland och börjar sälja kroppkakor istället.

    Låst artikel från augusti-22. Kroppkakemannen som är Mys ex har inte rent mjöl i påsen.
    https://www.barometern.se/kalmar/illegal-arbetskraft-pa-stor-olandsk-restaurang-nu-atalas-agaren-939b6d57/

   Det drabbar väl hennes son. Fjärde boendet på ett år?

   Nej, inte om det är två vuxna som flyttar. Då är det väl bara att flytta på så mycket man vill och orkar, det drabbar ingen. Men här är det även ett barn involverat, som är i en ålder då det kan vara mycket svårt och känsligt att byta skola och umgänge flera gånger på kort tid.

   Många flyttar drabbar ju barn negativt. Kanske inte som små, men äldre.
   De blir rotlösa är min erfarenhet.
   Är man två vuxna, så väljer man ju själv, men ett barn kan inte välja. Att byta område, skola och vänner kan vara kämpigt.

  Det kan kanske finnas ett samband med att den BRF som Martens lägenhet tillhör hyr ut både gymmet och porslinsbutiken till My. Tre tunga ekonomiska poster som ska betalas varje månad, med noll klinkers och konstiga reor på de allt mer vissnande blommorna.

  Väntar på anledningen till flytten. Utbrändhet? ”Stalkern”? (Hallå, då är det obra att att skaffa sig en lägenhet i marknivå med full insyn för alla som går förbi.) Ny allvarlig sjukdom? Skilsmässa? Allt på en gång?

   Om hon inte har råd att betala sina lokaler så kanske det inte funkar för henne att bo kvar i brf?

   Ja hon skrev ju ett sånt där långt kryptiskt snyftinlägg för några dagar sedan, sökte sympatier och hurrarop, där hon nämner utbränd och att hon skulle ha blivit trakasserad och allt sånt som hon i vanlig ordning drar upp när hon vill ha sympatier och har problem, alltid inför flytt, lite ändrade versioner var det också. Hon vill alltid ha något att skylla på, det ska vara synd om henne liksom. Hon skrev något om att inte skylla ifrån sig och ha en stabilitet… alltså hon pratar så emot sig själv jämt jag menar hon vill ju alltid skylla sina flyttar och dåliga beslut och infall på något, och hon flyttar runt ständigt så inte mycket av stabilitet. Så märklig.

    Var skrev hon det?

   Jag funderade också på hur man vågar bo på bottenvåning om man har haft problem med en stalker?! En flytt de gjorde behövde de större, fast flyttade till mindre. Också märkligt. Jag tror L behöver landa och inte tvingas bo på varje ställe 12 månader (om ens det) My verkar vara en rastlös själ och jag hoppas verkligen att hon kommer att finna ro och harmoni en vacker dag mkt snart. Kanske vara anställd och inte driva eget.

   Verkar som att det är du som är stalkern!
   Fattar inte att man kan vara så besatt av en f d C kändis numera blomsterhandlare.
   Nej jag är inte My men jag reagerar på stalkers har nämligen fobi för dem.

  Nått som inte stämmer där! Hon låtsaskobbar så på nått sätt måste degen in dvs flytta runt.

  Har uteplatserna däckat?

  Mycket spännande att följa iaf. Kanske flyttar in under ngt olivträd eller en koja under smith-maskinen.

   Smith-maskinen? Jag tror på hus. Snyggt inredd iaf, jag skulle bo kvar.

  Anmäl till soc om du är orolig på riktigt.

  My får väll flytta hur mycket hon vill även om jag personligen inte fattar hur hon orkar med allt packade. Tycker dock synd om sonen, han hinner ju knappt installera sig i rummet innan det är dags att flytta igen. Hoppas de inte flyttar länge än att han kan gå kvar i samma skola och vara kvar i sitt fotbollslag

   Tycker också synd om sonen om han nu när allt funkar för hans del ev ska behöva byta kompisar, skola, fotbollslag igen.
   Men sen verkar de för övrigt inte ha så mycket att packa. Inte så mycket prydnad/ personliga saker där.
   Blommor och möbler bör en firma lätt med sig

  Hannah Graaf verkar vara ihop med Peter igen

   Varit mer eller mindre offentligt så i snart ett år.

    Mer än ett år. Vilken nyhet….

   Japp, hon bekräftar i Aftonbladet

   Ska han flytta hem till Sverige eller ska de vara särbo tro. Någon som vet varför My och Maggan blev osams..

   Gud vad konstigt efter hur han behandlat henne och hennes barn.

    Du menar sönerna antar jag, förstått att han särbehandlar sina egna barn. Money talks I think.. Att dessa kvinnor aldrig kan finna ro.

   Ja.OCH??? vad har det i den här tråden att göra

  Tror My har köpt hus i Bromma och kommer starta upp försäljning av kroppkakor med sitt ex.
  Hon var arg här om dagen på fotbollsklubben Viggbyholm,klart Brommapojkarna står högre i kurs hos henne,om L börjar träna där.
  Tänker att hon väl har lämnat in sin årsredovisningen nyligen,och det är nog väldigt mycket minus i hennes två affärsverksamheter.
  Kanske bättre att fly fältet och starta upp nytt som hon brukar.

   Då är det väl bättre att lägga ner butiken eller gymmet och inte hemmet?

    Kan man tycka,men My skulle nog se det som ett nederlag.Jag blir alldeles matt av att tänka på att flytta så mycket.

   Lägenheten kan hon sälja, troligen med förlust. Men kontrakten på affärslokalerna gäller länge än och är bindande. Ska ha tur om någon är villig att överta dem. Försökt hyra ut sitt lilla gym utan resultat.
   Verkar ha tagit sig vatten över huvudet denna gång.

    Det går att överlåta affärslokaler. Om det vore riktig panik så vore väl de gjort iaf avseende gymet?

     Klart de går att överlåta. Krävs att någon är villig att överta dem och betala hyran. Inte så stor tillströmning av kunder runt det torget.

  Kändisvägg? Det är My på alla bilderna men hon kanske kan kallas kändis eller nja.. det hann hon få upp på väggen iaf innan flytt. Ja herregud så mycket flyttar hit och dit, ingen ro och stabilitet för sonen. Har hon skulder som måste betalas nu kanske, hon skrev ju ett långt kryptiskt snyftinlägg nyligen och hon skulle till en plats hon undvikit i många år och ville ha ett avslut så tänker att hon kanske är skyldig någon släkting pengar, eller så tänker hon sig bara att tjäna en hacka på att sälja lägenheten dyrare fast detta verkar väl vara en akutsak typ så gissar att hon tagit sig vatten över huvudet med 2 lokaler och för dyr lägenhet men vad vet jag.

  Ska bli så intressant att höra vad hon skriver om detta. Skäms hon aldrig för sina lögner??? Kan inte förstå hur hon kan fortsätta med sina lögner. Vad hände med träningsresan i helgen???

  Köksstolarna är precis såna jag letar efter!

  Tycker mest spännande är vad det är för hav i Täby som denna lägenheten endast ligger 50m från 😅

   Östersjön? Lägenheten ligger 50 m från Östersjön. Det heter Hägernäsviken som ligger vid Stora Värtan. Som ligger i Östersjön. En av haven som Sverige gränsar mot.

  Berätta om hennes senaste flyttar, datum och område? Inte koll på henne alls.

   Bara att kolla på Mr Koll, så ser du alla adresser och datum..

  Kanske ett sätt att tjäna pengar. Några hundra tusen varje gång och det blir lite pengar.

   Mäklararvode o skatt på ev vinst ger ju inte mycket pengar kvar..

    Men det blir en del i alla fall. Andra gången nu som hon ska sälja kort efter de flyttat in så man kan ju misstänka det. Hon köpte ett radhus och kort efter de flyttat in där så köpte hon en fristående villa. Det hette då, om det var sant el inte vet jag ej, att sonen blev mobbad så måste flytta dock så köpte hon väl villa i samma område men senare hette det kan inte bo där pga skjutning i närområdet. Skulle låta som att hon offrade sig för sonen och likadant nu, hon åker tio timmar i bil till ett ställe som rör upp känslor stackarn som hon offrar sig. Utbränd som orkar med ständiga flyttar det är ovanligt det. Hon har ju sagt att hon vill eller ska köpa hus i Spanien också.

  Men HERREGUD! De har ju PRECIS flyttat in? Och det är vad, fjärde, femte flytten på ett par år? Hon är ju verkligen inte klok någonstans. De renoverade ju köket och köpte nya vitvaror också. Stackars stackars de som tvingas leva med henne.

   Då råkade två flyttfirmor komma samtidigt, men det berodde inte på My, enligt My 😂 Leverantör av kyl/frys gjorde bulor på dörr. Jonas hade glömt att ta med tvättmedlet från gamla lägenheten. Schampoflaskan försvann så en frisör fick tvätta hennes hår.

   Den som köper lägenheten får iallafall en spis som använts mycket sparsamt.

  Personligen väldigt trött på den här murriga hotellstilen. Och blir så fascinerad när jag ser hur vissa bara kör en copy paste på en mio katalog rakt av liksom. Finns ingen personlighet alls i detta.

   Jag håller med! Tjusningen med att bo på hotell måste ju utebli när hemmet ska se ut som ett hotell. Plus att alla hem ser likadana ut med samma färger och inredning. Så opersonligt.

  Vad jag kan utläsa av hennes insta-inlägg 10 september med det återkommande snyftet och påpekan om att hon och Jonas gett sonen trygghet är att han flyttat till pappan igen. Hon körde troligtvis ner son och hans grejer till pappans bostad i småland ett ställe hon undvikit i tio år som rör upp känslor för där bodde hon väl ihop med exet. Hon skriver om att få ett avslut och en sista flytt… Kanske vill hon bara ha något mindre nu när inte sonen ska bo där, kanske tycker den är onödigt stor och dyr, kanske skäller hundarna för mycket etc. Kanske beror det på dålig ekonomi men det lär hon inte erkänna om så är fallet. Tror hon kommer skylla på droger i området så oro för sonen, eller att hundarna skäller för mycket när folk går förbi. Gissar att hon blir kvar i området, kanske ska de flytta in i Jonas lägenhet igen. Kan ju ta en tid innan det blir sålt så blir väl kvar ett tag i lägenheten. Troligtvis därför som exet ska vara i sthlm på helger och sälja kroppkakor så att pojken får komma upp till My på helgerna och kan åka med pappa.

  Ego-vägg snarare, den hann hon få upp hehe.
  Tänkte på det, som flera skriver, är det en business för henne månntro att köpa och sälja bostäder och tjäna pengar på det? Historien upprepar sig ju för när de hade bott i radhuset bara någon månad tror jag så köpte hon ju en nybyggd villa men där flyttade de aldrig in sen utan den sålde hon – gick hon med vinst då, någon som vet? Kanske samma sak nu då, renovering och vitvaror har hon troligtvis fått i sponssamarbete, likaså flyttfirmorna, och då kan hon tjäna en del vid försäljning. För att det ska vara lagligt att göra så så måste man bo i bostaden en tid tror jag. Fick hon inte arv också efter en man hon började kalla sin extrapappa när han fick en stroke? Så ekonomin är nog god även om inte de ordinarie affärsverksamheterna blomstrar tror jag.

   Jag har svårt att tro att det är business. Hon har ju hyrt lgh i city och även på Öland.
   Frågan är om det inte varit bättre om de bott kvar vid Kollbergsgården bland kossor och vacker natur, än att flacka runt på detta vis?
   Det är lätt att vara efterklok.
   Jag tror det är en rotlöshet och en oro i själen som gör att man tror att ”gräset är grönare på andra sidan” och att livet blir bättre om man flyttar. Den hon försöker fly ifrån är sig själv sorgligt nog.

    Varför skulle hon inte ha gjort det till en ”business” på senare tid att köpa o sälja bostäder för att hon tidigare i livet har hyrt bostäder menar du? Hon har ju köpt nytt väldigt snabbt efter inflytt även tidigare så det kan man nästan misstänka. Att dessutom ha råd med en stor lägenhet plus 2 affärslokaler tyder väl på att hon har mycket pengar, att flytta kostar henne nog inget direkt då hon gör reklam för flyttfirman osv. Hon är nog rastlös men hon drivs av att tjäna stora pengar och ser möjligheter och nyttjar nog det som går så att säga, de har sina knep och trix. Hon har väl inte verkat lika desperat efter pt-kunder följare och samarbeten på senare tid heller vilket hon så uppenbart var tidigare så jag gissar att ekonomin är väldigt bra sedan en tid. Arv, och hennes make J har väl inkomster också dessutom så jag tror de är ganska rika och har nog planer på husköp skulle jag tro. Efter hennes konkurs för några år sedan så sa hon att hon kommer behöva dras med svåra skulder resten av livet men hon verkar ju ha levt gott sedan dess med diverse utlandsresor, radhusköp med mera.

     Det är nog så att verkligheten kommit ikapp. Hennes varor och tjänster är inte efterfrågade. Den falska fasaden rämnar helt uppenbart.

      Hon får väl vänta på cancerbesked och gå med rullator igen för att få nån styrkekram från eget konto. Hägernäs Strand IG-konto vet vi ju sköts av blomnasaren bakom det fula byggstängslet. Med vagn från IKEA som arbetsredskap.

     Jag ser inte ngn särskild vinst de husaffärer hon gjort, men jag kan ha fel. Jag är helt övertygad om att hon lever över sina tillgångar och att pengarna från arvet nu är slut och verkligheten börjar komma ikapp. Hon har också svart bälte i att ta hastiga och ogenomtänkta beslut som senare visar sig att kanske inte varit det bästa för henne på längre sikt.
     Att hon inte verkat desperat och sökt pt-kunder tror jag beror på att hon har för många bollar i luften samtidigt. Hon har helt enkelt den energin och förmågan att planera som krävs för att driva allt på samma gång. Jag klandrar henne inte. Vem skulle ro det där i land liksom?
     Min teori är att korthuset håller på att falla och jag hoppas innerligt att jag har fel.

  Camilla! Varför står det ”Your comment is awaiting moderation” på allt jag skriver?
  Jag använder aldrig fula ord och kränker inte 🤷🏼‍♀️ Har jag gjort ngt fel?

   du sitter inte i modd, så det enda jag kan tänka på är din mailadress. Testa att skriva den med @gmail.com istället Det spelar ingen roll om det inte är din faktiska.

    Tusen tack för snabbt svar!
    Testar nu 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.