Swish swish med Joakim Lundell

Om någon skulle vilja swisha mig så mycket pengar att jag kan sluta med allt vad jobb heter och bara klappa hundvalpar på heltid så är det helt okej för mig.
I have no pride when it comes to puppies! 😇

Givetvis förstår jag det raljanta och skämtsamma i de dms Joakim Lundell postat, men jag undrar hur många liknande förfrågningar människor med mycket pengar får? Nu, med sociala medier och elektronisk kommunikation så måste det vara mängder, tror ni inte?
Jag får ofta frågan om jag kan starta olika insamlingar till varierande ändamål, men säger nej till allt sådant.

Men som sagt, vill man swisha mig för att möjliggöra valpklappande 24/7 så går det alldeles utmärkt! 🐶

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Folk har ingen skam i kroppen

  Hahahah

  Man undrar ju om det är på riktigt man skriver det.

  Har Jonna gjort en BBL?! Oki…..

   Mommy makeover också 🙂

    😳

     Känns väl 0% oväntat ändå

  När jag jobbade med försörjningsstöd ansökte en kvinna om kostnaden för silikonbröst. Hon motiverade det med att hon skulle bli gladare, få mer självförtroende och därför få jobb snabbare. Det blev avslag.

   Äsch, det var väl trist. Menar du att hon uppnår skälig levnadsnivå utan nya bröst? Blev avslaget att behovet kan tillgodoses på annat sätt? 🙂

    Stöd till sockor att stoppa i bhn 😉

  Alex Schulman berättade någon gång att han ibland kunde köra en räd där han skickade en swishförfrågan på 5000 som ett prank till kändisar i sin kontaktlista. Ibland betalade de, de trodde väl att de faktiskt var skyldiga honom pengar! Lät dock som att de oftare skrev och frågade vad det var som försiggår.

  Vet inte om han skickade tillbaka de gånger han fick pengar, men jag utgår ifrån att han bara skickade förfrågan till folk han visste hade ordentligt med pengar.

   Utgår från att han bara hittar på. Det är Alex i ett nötskal.

  Jag tar gärna ni swishar jag med, tiden jag då kan vara hemma ska läggas på mys med mina hundar, måla om i huset, laga matlådor och lära mig byta toalettstol i ena badrummet utan att göra översvämning, swisha gärna extra till rörmokaren så jag har back-up vid eventuell översvämning

  En ny typ av swishlista 😂

  Säg mig vem du får swish-förfrågningar av och jag ska säga dig vem du är.

   Tror jag alla möjliga typer får numer. Finns det några likheter mellan J. Lundell och A. Schulman, t.ex?

  Hahaha 😂

  Klart du ska festa och skönhetsoperera dig trots att du inte har råd, här har du en slant!

  Människor idag är sjuka! Det är inte friskt att tro att någon annan vill betala för ens nöjen. Kan förstå att man som sista utväg kanske hade bett om pengar till typ havregryn när ens barn svälter, men detta?

  Folk måste vakna upp och inse att världen inte kretsar runt en själv.

   Världen är sjuk. Tänker allt oftare att den på riktigt är på väg att gå åt helvete och vi är mitt i det.

   Nöjen? finns nog många som söker hjälp för tandvård m m. Det skulle ju SD ge miljarder till men det löftet höll dom inte. Blä!!!!

    Läste du? Skönhetsoperationer och festande skulle jag kalla nöjen! Mat på bordet har jag förståelse för och jag skulle räkna in tandvård i samma kategori men jag orkade inte skriva allt jag kategoriserar in som nödvändigt 😂

  Hahaha ok här var han lite rolig faktiskt

  Jag har startat en insamling för att försöka hjälpa en vän lite. Men de går trögt, folk tror väl att man bluffar pga finns så mycket sånt nuförtiden!
  Det är tråkigt – jag önskar jag kunde få överraska henne med att ha nått målet på min insamling.

   Nää, skulle aldrig ge pengar till en swishsamling.

    Nej gud, inte jag heller.

     Nej, och det är ju helt okej de gör man ju som man vill! Men det kan aldrig vara fel som vän att försöka, och göra vad man kan för att hjälpa 🤷‍♀️

      Det låter som du själv är ”vännen” med tanke på hur det är formulerat. Tror inte folk vill ge något när det är så diffust och framgår ju ingenstans varför din ”vän” hamnat i den här sitsen.

   Överraska din vän med vad?

   Har i princip aldrig skickat pengar till insamlingar som folk håller på med till olika privatpersoner. Jag tycker oftast att det är saker som de själva kunnat påverka om de bara tänkt efter först. Enda gången jag bidragit är när Hanif Bali hade en insamling till de två killar som blev våldtagna/fasthållna på Norra kyrkogårdsanställd samt till den där tjejen som blev våldtagen/misshandlad så hon fick hjärnskador. Det var väl spenderade tusenlappar.

  Om dessa som skriver till Joakim Lundell är seriösa så är det fan läskigt. Hur kan de ens med??

  Han behöver väl sina pengar själv till att betala skatteskulden, är väl troligtvis därför han ska sälja sina märkeskläder men han bortförklarade det med att det inte är hans stil längre haha han har alltid bortförklaringar… Det där Danjal åtalas för handlade ju om det företag som han och Jocke skulle starta som Samir bl a hade investerat i men J kommer väl undan som vanlig.. och D flyr tydligen till Dubai. Nu är tydligen J:s brorsa i klammeri också.

   Ok S.

  Jag jobbar på Kronofogdens skuldsanering och är inte förvånad över den här typen av beteende och förfrågningar. Andelen personer födda på 1990 och 2000-talet som ansöker om skuldsanering ökar stadigt. Tyvärr är det många gånger ”lyxkonsumtion” och att man inte tänkt på konsekvenserna av sitt handlande som är orsaken till skuldsättningen. Det finns många som inte heller förstår vad det faktiskt innebär att beviljas skuldsanering utan tror att det är en quick fix. Det är synd för det tar av handläggarnas tid från de tusentals människor och ärenden som är berättigad hjälp.

   Varför drar Kronofogden pengar från bankkontot utan att titta först på kontoutdraget var pengarna kommer ifrån/fråga var pengarna kommer ifrån? Jag fick in pengar på mitt bankkonto som var fondpengar till tandläkare och glasögon, men kronofogden har nu tagit de pengarna (fondpengar alltså). Vilket ni INTE får göra, ni får inte ta fondpengar eftersom de är ”öronmärkta” och ”välgörenhet” och ska gå till just det som var meningen (tandläkare och glasögon), men ändå så har Kronofogden tagit dom pengarna! (flera tusen kronor). Och när jag kontaktade kronofogden så hade pengarna redan gått vidare! Jag är så förbannad! Kronofogden går bara in på bankkontot och plockar pengar hej vilt utan att ens fråga/titta var pengarna kommer ifrån. Och nu så har pengarna redan gått vidare till CSN (jag har enbart CSN-skulder, aldrig haft andra skulder, är skötsam i vanliga fall men fick svår psykisk ohälsa och allting kraschade). Nu måste jag återkalla pengarna från CSN isåfall om jag vill få tillbaka dom, vilket var väldigt svårt, enligt Kronofogden. CSN måste frivilligt skicka tillbaka pengarna nu till mig om jag ska få tillbaka dem, vilket CSN naturligtvis inte kommer att göra. Ta gärna detta vidare till dina kollegor och att ni inte kan gå in och ta pengar utan att titta först var pengarna kommer ifrån!

    Vad har du tänkt att ”A” ska göra?

    Haha ”ta detta vidare till dina kollegor”

    Som jag skrev arbetar jag med skuldsanering. Vi drar aldrig någonsin pengar från en person som fått ett inledande beslut/slutligt beslut! I en skuldsanering är det personens egna ansvar att betala i enlighet med sin betalplan. Det är en helt annan avdelning, Verkställigheten, som arbetar med utmätningar.

    Dock, om du lämnar in intyg och kostnadsförslag från tandläkare/optiker som visar att det är nödvändig ”vård” kan du förbehållas kostnaden. Du får alltså behålla tillräckligt med pengar för att kunna gå till både tandläkare och optiker.

  Visste inte att Jonna gjort en BBl.

  Det är han och ABBAs Agneta, fast hon fick de via brev.

  Såg reklam för ett honeybee-läppglans.

  Den fanns smaken kakao men hon uttalade det

  Ka-cow!!!???

  Nu undrar jag om det är jag går runt och säger;

  Ka-ka-o……..

  Vad säger ni?

   Ka-ka-o förstås. Låter som om den andra versionen är ett märkligt försök att ge ordet engelsk klang?

   Det är det engelska uttalet så det är inte fel! Men ja ka-ka-o på svenska

    Men då ska det ju inte stavas ”kakao”? Om man vill snacka engelska.

     Känns lite ovanligt med svenska namn på sminkprodukter, är TS säker på att det inte stod cacao?

    Va??!! Menar du svengelska?? 😂 På engelska heter det ju cocoa…

     Cocoa och cacao är två olika saker😅

  Hur kan folk fortfarande vilja göra BBL?

  Brukar inte han själv tigga pengar via swish?

  En geniun fråga Camilla: Varför drar du alltid paralleller till dig själv i dina inlägg?

   Det är hennes blogg ju, så varför inte. Jag gillar när hon gör det.

   Jag har alltid skrivit bloggen på det viset. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.