Extremt underhållande!

Nessa, som har spoil och skvallerkontot ”Exonphspoilerse” är alltså sur för att någon läckt skvaller som hon postat på Instagram för de på hennes ”nära vännerlista” som uteslutande består av influencers som hon skvallrar om så gott som på en daglig basis.

Stackarn! Det är inte lätt när skvaller hamnar i orätta händer, det borde väl hon vara mer än medveten om, tänker jag.
😂😂😂


Det kan komma att komma färre inlägg den här veckan pga jobb med boken, och på fredag åker jag till bokmässan. Så ni vet. 😊

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du hade lika gärna kunnat skippa det här inlägget..

      Varför?

        Någon (ingen vet vem) har läckt ut ett skvaller (ingen vet vad) och nu är kontoägaren arg. Som om de på listan skulle avslöja sig själva 🤦🏻‍♀️ Helt meningslöst inlägg.

          Men det är ju skitkul! ”Får absolut inte komma ut” –> lägger ut det

    Hon är på en femteklassares nivå (Inget ont om femteklassare) i mognad….

    Hahaha! Det här var lite underhållande ändå. Tänk att vara så uppe i sin egen röv att man gör en massa inlägg om det där.

      Hon vill ju bara ha uppmärksamhet. Hon är så larvig även om jag tror att en del av hennes skvaller stämmer. Men klarar inte av alla stories om NM, reklam för någon rumssprsy, protein.se och att man ska följa hennes egna privata konto. Kan väl inte vara någon som är intresserad av hennes liv i Skövde?

        NM? Skriv ut namnet.

          Nicki Minaj så du går inte miste om något skvaller om du tror det.

          Nicki Minaj 🎶

      Förlåt men vad gör det där kontot egen trogen, vad är det det spoliar? Har det funnit nåt vettigt inlägg de senaste månaderna där? Det enda man ser är ”fråga mig nåt”, bilder när hon vapear eller reklam.

        Nu för tiden är realitysvea och influencernytts mycket bättre konton om man vill veta spoil/skvaller. Plus att de är roligare och har vettigare åsikter och ingen reklam

    Va?

    Vad heter deon för dom som svettas mycket?

      Absolut torr?

      Svett kommer ut ändå, så det förflyttas bara. En vän började svettas massor i ljumsarna istället, vilket den inte tyckte var helfestligt när den hade en grå klänning under en skolavslutning och den fick en liten triangel vid fiffi.

        Du följer uppenbarligen inte kontot..

        Jag började svettas på ryggen istället så det är som hen ovan skriver, att svettningarna bara förflyttas tyvärr 🤷‍♀️

    Den smajlisen, ska det vara tala med kluven tunga? Passande i så fall.
    Eller är det: ”Din lilla orm”?

    Åh, det får en att minnas den här gamla godingen där Wayne Rooneys fru började posta fake news på sina nära vänner-stories för att se vem i vänlistan som läckte hennes privata info till pressen. Hon hade en huvudmisstänkt och såg till att exkludera alla utom henne, och det gick i lås för henne. Tillfredsställande!

    Lite sent för exontheph att göra det nu då, eftersom hon redan lagt ut ilskna skärmdumpar om det.

    https://www.vox.com/the-goods/2019/10/9/20906753/rebekah-vardy-coleen-rooney-instagram-feud

    Antagligen Klara, precis som hon läckte Kenzas första graviditet till vänner innan Kenza ens hade hunnit berätta 😬 Och Klara som ska vara ”bästis” med en miljard olika influensers.

      Även om jag följer Nessa så tycker jag att hon är väldigt omogen och fattar inte hennes besatt av Nicki Minaj. Då kan hon väl starta ett fankonto enbart om henne?

    Vanessa är väl herpetolog?

    Haha ja såklart det är Klara. Varför skulle hon va lojal mot nessa som hon ej känner, klart hon skvallrar vidare till sina vänner 😂

    Var inte Nessa inblandad i något bråk om att det inte alls är hon som drivit kontot exonphspoiler utan bara varit ansikte utåt för nåt år sen och hon då gick ut och sa att hon inte alls ville bli känd själv och skulle dra sig tillbaka från sociala medier eller har jag drömt det? För nu är hon ju igång igen och gör reklam för vont och skriker att hennes underliv skriker så det skakar på 128 olika språk.

      Hahaha jag undrar också vad som hände med det?! Vem driver ens kontot, vet vi det

    Då ses vi i Göteborg, Camilla 🤗

      Tjohooo, det hoppas jag! 🙂

    Wow en skvallrare som blir arg för att det skvallras. Det är humor faktiskt. Ärligt det hade hon väl kunnat räkna ut skull hända förr eller senare.

    Amir, 100% 😂

    Tror helt ärligt att hon bara kör förrädarnakonceptet på sitt konto för att få uppmärksamhet. Hon skrev ju förut att hon var besatt av den serien.

    Diana, queen of drama. Hade inte hon och Nessa världens beef för nåt år sen eller har jag drömt det? Nån som minns vad det handlade om? Något i stil med att Diana loggat in på Nessas mobil och hittat skvaller om sig själv..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.