Ett positivt inlägg

Jag pratar om detta även i podden, men jag vill ta tillfället att bara lyfta fram hur Lovisa Worge ändrat fokus på de bilder hon postar på Instagram, precis som hon skrev att hon skulle göra här. 
Hon tar verkligen ansvar och det är någonting jag verkligen vill uppmärksamma, särskilt som min kritik mot influencers vad gäller detta var ganska hård.

Jag tycker det är föredömligt och jag blir glad att hon faktiskt fortsatt göra det, även efter att den värsta debatten lagt sig. 
Chanelhatten av till henne för det! 😉

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så färglöst – inte min grej.

      Vad har det med inlägget att göra?

      Eh exakt NOLL med saken att göra

    Cred för det ska hon verkligen ha!

    Jo, men riktigt tråkiga bilder och flöde. Förstår inte egentligen hur man kan tjäna pengar på det där. Blir inte speciellt inspirerad eller influerad men vi är väl alla olika

    Nästa steg Lovisa! Stäng ner insta och utbilda dig till läkare, undersköterska eller lärare. Då jävlar kommer jag hylla dig!

      Haha vem tror du att du är? 😂

      Man behöver ha en personlighet för det.

        Känner du henne privat eller vad vet du om hennes personlighet? Alla har en personlighet.

        Har du träffat en läkare någon gång? 😜

          Haha, sant!

        Efter att ha gått många år i skola känner jag ändå att vissa lärare hade kunnat skippa personligheten litegrann

      Jag vet ingenting om det här heller. På vilket sätt är hon ohyllbar nu?

      Jovisst, tre av de yrkesgrupper som arbetar på de största sjunkande skeppen i Sverige. Alla som vill må bra borde väl hålla sig borta snarare.

        Du tänker kanske på
        ”Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai” 🙂

        Det är ju precis just därför det behövs att vettiga, kloka, smarta människor med hjärtat på rätta stället utbildar sig inom dessa områden och att vi alla tillsammans arbetar för en förändring till det bättre. För allas skull.

      Hon är väl antagen till högskolestudier? Har vänner som för nåt år sedan såg henne under några föreläsningar. Hon har med andra ord bra betyg och en del matte för att ha blivit antagen vid den utbildningen. Alla måste inte läsa vid högskolan eller utbilda sig genom Komvux eller något annat ställe. Har själv en del vänner som har noll utbildning, men som driver egna företag sedan sena tonåren. Allas vägar är olika och ingen är bättre/sämre än någon annan. Huvudsaken är att man gör något! Utöver det behöver ingen bevisa något för någon annan för att ha ett existensberättigande.

      Vem är du och vad gör du själv, eftersom du tycks tro att du sitter som en domare och ska avgöra en annan kvinnas status/värde!? Låt folk sköta sitt och så sköter du ditt, så blir det bra så.

        Kom hon inte in och började plugga på Handels? Där kan du ju i och för sig komma in på andra meriter men jag vet inte om de tycker att vara Biancas assisten är en särskild merit? Det är ändå bra jobbat då Handels räknas som en av de ”finaste” utbildningarna i Sverige.

          Nja hon pluggade inte på Handels utan ett ekonomprogram på SSU om jag minns rätt

        Ja, men hon hoppade av studierna. Man fick se det i ett avsnitt av Wahlgrens Värld

    ”Ändrat fokus” … Hermes väska. Chanel solhatt , ringar värde ca 1 tkr st och har 6 ringar på varje hand, Maison alaia väska , Hermes kläder osv … Tjänar verkligen många 22-24 åringar så mycket så att de har råd med denna livsstil?

      Personer måste leva sitt eget liv! Man kan inte jämföra sig med andra på det sättet. Dessutom handlade det främst om kroppen som folk och Camilla hakat upp sig på och inte så mycket dyra saker!!

        Det ena utesluter inte det andra eller hur ? Kropp kontra märkesfixering- skillnaden är inte så stor.

      Ja alla gör det

      Ålder och inkomst är inte korrelerat på det sättet.

      Är hon så ung?! Bianca är väl snart 30.

        Hon är 26.

    Vi får väl se vad hon lägger ut på nästa solsemester och i sommar. Tror inte på att hon ändrats förrän jag ser det.

      Håller med dig! Det är inte sommar längre så inte samma tillfällighet att lägga ut lättklädda bilder. Nästa sommar är det samma visa igen

    Svårt oinspirerande

    Bianca håller dock på i samma spår på stories, fokus på stora byxor och liten midja.

      Troligtvis för att Bianca inte har så lätt att förstå.

    Kan hon göra rätt elle?vi påpekade å kritiserade
    Hon gjorde om och gjorde rätt
    Snälla håll fokus nu här kan vi ge lite praise

    192.000 följare! Vilken typ av människa följer ett konto där ägaren bara postar bilder på sig själv (i olika poser), dyra produkter varvat med krimskrams?

    Hade du skippat chanelhatten tillägget så hade man tagit dig mer seriöst. Nu blir det som att du bara hånar Lovisa.

      Den tolkningen får stå för dig då..

    Jag har även reagerat på att Hanna schönberg också har bytt fokus rejält med sina bilder. Nu är det inga nyckelben, revben eller föftben som sticker fram med starka kontraster längre. Ett steg i helt rätt riktning tycker jag!! Nu är det bara Bianca Ingrosso av våra flunsor som också borde inse detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.