Isabella Löwengrips pappahyllning

Bildkälla: Stella Pictures

Jag är så himla stolt över min pappa. Han har varit nykter i över två år och jag vet hur mycket han har kämpat. Idag lägger han mycket tid på att hjälpa andra som har varit i samma station också. Alkoholism är ju en sjukdom och ibland när jag hör honom berätta så kan jag relatera till ätstörningen. Just delen med att man inte vill inse problemet. ”Allt är ju bra”. Vet man inte om att man är sjuk är det omöjligt att bli frisk. Vi har fått en helt annan relation under den här tiden och pappa är en fantastisk morfar. // Isabella Löwengrip

Som nykter alkoholist och barn till en, så värmer det här inlägget lite extra att läsa. Isabella skriver om stoltheten hon känner för sin pappa och hans nykterhet. Att hon kan relatera hans sjukdomsproblematik är också fint att läsa, för ibland syns en sjukdom som alkoholism eller vissa typer av ätstörningar inte på de sätt som kanske kan förväntas. En alkoholist är mer än ”a-lagarna” utanför systemet och man kan ha en ätstörning utan att se ut som Eugenia Cooney. (<<– trigger warning på henne)

 

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När ska du skriva om all negativ kritik hudfixaren företag har fått?

   vad för kritik? ör det gällande hudvårdsprodukterna? vad klagar folk på?
   förstår inte riktigt varför antar att det är priset folk gnäller på men varför? som jag ser det har dom satsat på dyra ingredienser och därav priset, men ör ju inte tvungen att köpa? varför klagar ingen på tex LA mer eller andra dyra varumärken, alltså varför bryr sig alla så mycket samma som med biancas smycken, hur kan man kritisera någon att ha ett högt pris det ör ju inte så att det är det enda smycket företagen i världen eller enda hudvårdsprodukter i hela världen??😂 välj något annat bara.

   varför ska jag bry mig om vad någon annan valt att producera sen satt pris? det ör ju upp till dom och sen kommer säkert inte gå så bra för deras följare ör väl 15 åringar från tiktok som inte har råd men det är ju deras val isf att ta den risken.
   Det jag skriver är inte personligen till dig TS men tänker lite högt bara för jag kan inte förstå kritiken om priset 😂men kanske har missat något.

    Kära nån. Dra ur pinnen ur röven.

    Priset är en sak men hur kritiken har hanterats är en annan. Rams hela varumärke är byggt på att kritisera produkter och bör därför kunna tåla kritik själv. Inte stampa med fötterna och säga FÖRLÅT DÅ SKA JAG PRODUCERA I KINA

     Jo alltså låter som jag kanske försvarar Ram eller vad han heter men jag hade fan också blivit irriterad och sarkastisk för sån kritik, det ska alltid dras igång värsta härvorna och häxtjakt på internet för små saker och nu får dom säkert massa hat med kommentarer etc för att dom satt ett pris folk tycker är dyrt? Vad är det ens han ska svara på så folk blir nöjda? Är inte produkterna i din prisklass? nej okej då gå vidare och hitta någon som passar din plånbok.
     Det är bara så jävla töntigt.

      Driver man bolag så får man vara beredd på kritik. Priset ÄR högt, han borde förstått att det skulle kritiseras och varit beredd med ett bra argument till varför priset är satt så pass högt.

       men varför ska ens priset kritiserats från första början? 😂

        Priset ifrågasätts och den största anledningen är väl för att hans målgrupp är under 18 år och därför inte har den ekonomiska styrkan att betala så pass höga summor för hudvård.

         Ja va tråkigt att hans yngre följare inte har råd men kan verkligen inte se hur det provocerar fram så mycket ilska 🙂

          ”Ilskan” är väl ändå relativ? Om 50 kommentarer är sura för att priset är högt, svarar man då på den kritikenen på det sätt som han gjort? Ignorera eller svara som ett seriöst företag hade svarat.

           Kollade hans video nu och ja han verkar lite dryg när han pratar men tycker han alltid pratar på det sättet väldigt monotont och rakt. Ni har ju fått svar på varför han satt dessa priser så varför fortsätter man klaga? Som han själv säger det finns andra produkter för billigare pris och att om han ville tjäna pengar så hade han tagit billigare pris och produktion men detta är vad han vill göra.

    Du kan ju inte likställa La Mer med hans produkter…

    Det finns så gott om märken med skitbra produkter till mycket vettigare pris. Han har liksom inget att komma med egentligen… han är en influencer, inget mer än det.
    En rengöring för 700 är inget annat än ocker.

     Fast jag läste på om deras produkter nu och det är otroligt mer bättre/aktiva ingredienser än La mers som tex. Deras produkter är cruelty-free det är inte La mer som exempel.
     Jag har själv inte råd med hans produkter eller skulle vilja lägga dom pengarna på något som ändå ska tvättas bort. Kan nog hitta liknande produkter för billigare pris men bara för det måste jag inte kritisera skaparen.

      Det handlar mycket om märket, La Mer är inget jag själv skulle köpa men när man sätter pris måste man även tänka på märket. Det är helt galet att ett helt nytt märke kommer in med de priser de satt på de här produkterna, även om de innehåller bra ingredienser.
      Nu är jag totalt ointresserad av hans märke, men jag tycker det är jävligt magstarkt att gå in på marknaden på det sätt han gjort. Och bevisligen är jag inte ensam om att tycka

       Fast det är väl hans nisch att kritisera/recenserra hudvårdsprodukter så då känns det bara rimligt att han skapar ett sånt dyrt märke med bra ingredienser? Hela hans karriär har ju varit att han är insatt om vad som är bra och dåligt. Det ör ju därför folk följer honom för han verkar ha koll och kommer med både fakta och kunskap inom detta. Då vill han väl själv inte skapa dåliga produkter och för att producera bra produkter med bra ingredienser så kostar det.

        Klurar lite på målgruppen. Bra ingredienser behöver inte vara dyra. 700 kr för en rengöring som ändå går rakt ner i avloppet. Nej, någon måtta får det vara. Tiktokfansen kommer inte lätta på lädret. Men lycka till!

        Han har inte ens någon relevant utbildning inom området? Läkare lär sig inte direkt om hudvård under sin utbildning. Det är bara ett narrativ han förmedlar av att vara expert när han egentligen är helt outbildad i ämnet och konstant sprider felaktig information.

         Läser du till läkare är det obligatoriskt att läsa dermatologi som är lära av huden.

          Det är inte en kurs om hudvård.. och en kurs på typ en månad om huden räcker inte långt. Hudvård har ingenting med läkarutbildningen att göra.

           Nej klart du inte sitter läser om vilken hudvård som är bäst haha men du får lära dig om hur huden fungerar och även det kemiska så jag antar hans kunskap kommer från det då hudvård innehåller kemiska produkter och då har han bättre förståelse för vad allt innehåll står för och vad som kan va bra eller inte.

      Hur kan du ens bedöma om det är bättre ingredienser? Mer aktiva ingredienser betyder inte att det på något sätt är bättre. Det handlar om synergin mellan ingredienserna. Det är inte att bara att hälla i allt man kan komma på i en och samma produkt…

       Nej det kan jag verkligen inte göra! Men därför hade jag isf kunnat förstå om det var kritik mot just innehåller och inte priset.
       Jag får iallafall uppfattningen av det jag läser att man satsar på ingredienser som naturligare och renare(vet inte vad renare ska vara men så stod det), man har även satsat på att skapa det i ett labb i Switzerland där det inte testat på djur. Man verkar alltså satsat på bättre och kanske dyrare ingredienser? Alltså jag antar detta från vad jag läst har ingen källkritik men det går väll kolla upp.

        Men vad du svamlar, långa noveller som man inte orkar läsa, än mindre förstå.

         Ja det är bara nonsens! Han har ingen relevant utbildning eller kunskap för att formulera hudvård eller uttala sig inom ämnet.

          Jag uppfattar det som att han har det och har endast sett dom videos där han går igenom ingredienser på produkter som jag är intresserad av men det är vad jag väljer att tro, jag uppskattar hans videon väldigt mycket om sånt 🙂
          Sen har jag som sagt inte råd att köpa hans produkter men kul med en influenser som satsar på något mer äkta än kläder från tex aliexpress för trippla priser!
          Tycker det är tråkigt att dom ska mötas av en hel hatstorm bara för deras produkt inte är för alla, finns ju ett hav av produkter på marknaden 🙂

   Vill gratulera honom till nykterheten, inte alla som klarar. Struntar fullständigt i hudfixare.

  Eugenia Cooney ska fan bort från Internet.

  Oj, visste inte att de försonats! Härligt att höra, ändå – särskilt eftersom det verkar som att han är på en bra plats i livet och hon också.

  Vad sjukt, jag såg preciiis en video med Eugenia Cooney innan jag gick inpå bloggen, inte tänkt på henne på flera år. Att hon ens kan stå upp är ett mirakel, hon ser verkligen ut som ett levande skelett.

  Va, hur kan du veta det? Bilden på bloggen här är gammal, Bella har lagt upp en nytagen bild där han ser annorlunda ut.

  Hur skulle Camilla kunna se detta menar du? Inte som att hon förföljer honom, hon kan ju bara utgå från vad Isabella skrivit.

  Men håll bara käften! Du har ingen jävla aning så försök inte få andra att tro att det är så enkelt som att se någon på en bild för att kunna bedöma om personen är alkoholist.

  Känner du honom?

  Vet du vad, du har inte en susning. Dömer du dessutom av bilden, är den ju gammal. Alkohol & alkoholism verkar vara triggande för dig, vilket är förståeligt om du själv råkat ut för det senare. Du dömer dock andra efter dig själv, det funkar liksom inte så. Du var väl igång igår med, och hävdade typ att alla som säger att de tycker ett glas vin till maten är gott är missbrukare och alltid underskattar sin egen konsumtion..

  Berätta hur du kan se det.
  Bra att pappa och dotter kan umgås igen. Och så lika dom är varandra! Förutom hakan då.

  Snälla sluta sprida den där anorektikerns namn. Vad får du ut av att ge henne klick??

  Det var det dummaste jag hört Posh, som om du vet det. Jag dricker aldrig nuförtiden men ser mer sliten och rödmosig ut nu än på den tiden jag drack en hel del då var jag supersnygg och fräsch inte bara enligt mig själv utan också enligt andra.

  Vilken ung pappa, de ser ju nästan jämngamla ut, han ser ut att vara 47-48, men det kan han väl inte vara för Bella är väl 31 eller 32, eller fick han henne väldigt ung kanske? Hemskt med Eugenia, precis som med Tess Holliday t ex, där det är åt andra hållet istället. Båda är döende och kan trilla ner och dö vilken sekund som helst känns det som, det sjukaste av allt var ju när Tess Holliday var på omslaget för Cosmopolitan, gick runway på fashion week, osv, för några år sen, tack och lov verkar de ha förstått att det var fel att göra så för det verkar hon inte ha gjort på länge nu.

   Bilden är ju inte nytagen direkt. Säkert 15 år gammal i alla fall. Båda två har nog åldrats.

    Även om bilden är gammal ser han ju fortfarande ut som att han var en ganska ung pappa när Isabella föddes.

     Har för mig att Isabellas föräldrar var ganska unga när de fick henne, runt 20 typ. De ser ju dock verkligen inte jämngamla ut på bilden.

      22 verkar han varit om man ska lita på min snabba googling

   Hennes föräldrar är unga. Hon har skrivit att han brukade ta med henne på föreläsningar när han läste till jurist.

  Bra inlägg av IL, och en ganska bra jämförelse med ätstörning och alkolism. Svårt för utomstående att se problematiken om det sköts ”snyggt”.

  Både mamman och pappan var väl relativt unga har jag för mig? 19-20 år? Men kan minnas helt fel!

   Rättar mig själv, pappan var runt 23 när Isabella föddes

  Bellas pappa och Paul har samma ”aura” tycker jag..Något med dem är väldigt lika.

   Har tänkt samma sak!

  Kan vi inte prata om hur naivt det är att Hanna Friberg berättar vitt och brett om att hon ska jobba i NY, när hon är där på ett turistvisa? Eller förlåt, hon har ju ”flyttat” 🥲

  Vet dagens ungdomar var ”a-langare” är? Bara undrar.

   Är snart 40 och vet inte vad en A-langare är. A-lagare har jag dock koll på 😅

  Av någon anledning så har jag alltid trott att hennes son ser precis ut som hennes pappa. Vet inte var jag fått det ifrån eftersom jag inte vet hur hennes son ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.