Nicci och Andreas fortsätter….

Nicci fortsätter dela gråtvideos och…

Andreas skriver att ”allting händer av en anledning” samtidigt som hans mamma är inne och krigar för sin son i kommentarsfältet mot de som kritiserar det som Andreas påstås ha gjort – att ha smittat Nicci med klamydia – någonting som ingen av parterna dementerat. Inte ens Andreas, som enbart dementerat att han ska ha varit otrogen.

173 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Jag skriver inte denna text för att ge, sprida eller själv få hat utan jag skriver denna text för att få ännu mer uppmärksamhet och kunna dra in mer annonspengar.”

   Haha! 👍🏻

    True. Men också, om man nu vill ”bara” vill vara ärlig mot sig själv och skriva av sig – skriv en dagbok? Använd anteckningar appen på telefonen?
    Får känslan av att Andreas är ett manipulativt ahole som vet precis hur han ska framställa sig själv online (till skillnad från Nicci vars fall blir att hon är så omogen) men sättet Nicci gör det här bliiiiir så feeeel.

     De båda är omogna. Han är uppenbart en skitstövel som låtsas som att det regnar medan hon fläker ut sig. Jag förstår inte alls varför de delar med sig av det här på internet, allt är så vagt och man fattar ingenting ändå. De är båda personer som säger så lite med många ord.

     Skitbra att skriva av sig, men lägga ut det på sociala medier? Nej, nej.

   Men snälla, ska inte de få barn ihop? Detta offentliga ältande/smutskastning gör bara skada. De är bundna till varandra nu och får göra det bästa av situationen för det lilla livets skull.

    Men med tanke på vad det spekuleras i så borde Nicki inte ha någon kontakt med honom alls. Man behöver inte ha annat än smskontakt angående barnet. Man har all rätt att välja bort kontakt med någon som är gränslös.

     Absolut. Men fortfarande så borde de båda ta detta privat. Allt måste inte tas inför följarna.

      Jag håller med men tror att hon är van vid att dela allt iom hennes yrke. Att det går av bara farten när hon hamnar i en traumatisk situation. Men tror hon hade mått mycket bättre utan folk som disikerar henne online.

   Texten är ju 100% framtagit av ChatGPT. Ingen chans i världen att Andreas skrivit det där. Lol 😂

    Varför kan han inte det? Det är ju bara klyschor och pekoral dynga. Inget vidare djupsinnigt.

   Helt rätt att skriva av sig när man mår så där, men lägg för f-n inte ut det på nätet. Speciellt inte dina gråtbilder.
   Du mår inte bättre av att alla på nätet ser dig gråta.

    Detta är inte klokt. Tål ni inte se någon gråta. Har ni tappat empatin helt.

     Tycker du att det där är normalt att dela? Om och om igen…

   Tror hon vill ha Andreas uppmärksamhet, tror hon ångrar att hon bett honom fara. Hon vet nog inte riktigt vad hon vill egentligen tror jag.

   Aldrig har psyk fått så mycket reklam som nuförtiden. De gör ett strålande jobb 👍👍

  Absolut att man kan vara hjärtekrossad och känna att det man drömt om dött. Men det går inte att i princip skriva att det är mitt konto jag visar vad jag vill. För mig blir det inte genuint när man filmar sig själv när man gråter.
  Men det här är väl i princip tredje eller fjärde förhållandet som hon grinar publikt och gör det till extremt dramatiskt

   Självklart kan man visa vad man vill på sitt konto? Hur det tas emot kan man däremot aldrig ta ansvar för; det man får ta ansvar för inför sig själv är väl om man orkar med reaktionerna och det verkar hon ju göra eftersom hon fortsätter posta att hon gråter.

   Ja barnet behöver en stabil mamma när hon nu valt att behålla, inte en gråttrasa
   Stäng av Some å gå ut i naturen el nåt

    Bebisen kommer klara sig fint ska ni se, tycker att det är så elakt att spekulera i hur de kommer att höra hand om babyn. Vilken nybliven mamma är förövrigt INTE en gråttrasa? Den här soppan kommer självdö när bebisen kommer, dom kommer inte hinna fokusera på sig själva utan all energi kommer att gå till den lilla. För vissa är det ett bra (och abrubt) sätt att växa upp.

     Eller hur. Sedan bra att hennes känslor kommer ut nu så har hon mer ork med barnet sedan.

    Vem fa.. n är nick- helt ointressant figur på sig
    Tycker synd om sig själva offentliga medier

    ”Valt att behålla” 🤮🤮 Så sjuk kommentar. Så abort är det normala valet då eller?

     Det är väl ett val att behålla? De flesta som upptäcker sin graviditet tidigt gör ett val – behålla eller göra abort. Är väl inget att bli upprörd över?

      Nej, de flesta som blir gravida överväger inte att göra abort.

       Nej. Men de VÄLJER att behålla barnet. Jag valde att behålla mina barn, även om jag inte övervägde abort en enda gång. Eller menar du att det är någon annan som gör det valet åt en?

        Om man inte gör ett val föds barnet. Det är däremot ett aktivt val att göra en abort. Det är helt upp till kvinnan men din retorik är obehaglig.

         Klart man väljer att behålla?! Att INTE välja abort är också ett val. Ingen har sagt att hon övervägde abort. Det enda någon sa var att hon valde att behålla barnet. Något hon faktiskt gjorde (sagt helt utan värdering också).

          Jag hade aldrig valt att behålla ett barn om min graviditet verkar vara som deras ”relation” (en dokusåpa).

         Då väljer du att inte göra valet att göra abort.

         Är det verkligen obehagligt att påstå att man väljer att behålla barnet?! Ny nivå för vad som är obehagligt.

          Att skuldbelägga mamman som valt att behålla barnet är så ofräscht. Att göra en abort är inte något de flesta gör lättvindigt. Du behöver föda ut ett foster. I den veckan Nicki var i är fostret fullt synligt, har fingrar och tår och ser ut som en outvecklad bebis. Du har värkar och krystar ut fostret. Efteråt producerar brösten mjölk och du blöder precis som efter en vanlig förlossning. Det är för de flesta något väldigt traumatiskt i den veckan. Nicki kan dessutom antagligen inte bli gravid igen enligt hennes läkare. Abort ska finnas och kvinnor ska få välja när de gör en. Men att framställa det som ett val man gör när man blir gravid är riktigt ofräscht.

           Du läser in saker som inte står. L sa inte att hon borde ha valt abort eller att det ens är något som hon har övervägt. Hen sa att hon valde att behålla barnet. Vilket är ett val man gör. Även det du INTE gör är ett val.

           Att inte gå i kyrkan, att inte äta kött, att inte gifta dig, att inte skaffa barn, att inte göra abort… det är ett val du gör. Jag förstår faktiskt inte varför detta upprör och låter så obehagligt för dig.

           Och jag håller inte med om att det inte är ett val att behålla barnet, det är absolut ett val. Och det säger jag trots att jag har barn själv utan att ens ha övervägt abort någon av graviditeterna.

           Igen, du läser in saker som inte står.

           ”Ja barnet behöver en stabil mamma när hon nu valt att behålla, inte en gråttrasa
           Stäng av Some å gå ut i naturen el nåt”
           Du menar på riktigt att kommentaren ovan inte skuldbelägger mamman? Det är ju underförstått att hon har gjort valet att behålla och därför är klandervärd.eller du menar att det sägs av omtanke? Så trött på retoriken att mamman valde så hon får skylla sig själv.

           Ja, det var ett val hon gjorde att behålla. Vem annars valde det? Eller är kvinnor viljelösa skapelser som bara flyter med i livet helt utan möjlighet att göra val för sig själva?

           Det som diskuteras är ju huruvida det är ett val eller inte att behålla ett barn. Och det är det. Och det är i slutändan kvinnans val. Precis så som det bör vara.

           Det jag vänder mig emot är alltså retoriken att mamman väljer och får skylla sig själv. Därav att jag reagerar på ordet valt.

           Jaha, det var väldigt otydligt i dina kommentarer. Men ja, jag håller inte med om att hon får skylla sig själv. Där är vi överens.

         Nu får du nog förklara vad det är som är så upprörande? Vad är det med ordet ”val” som triggar igång dig så?

         Det är ett val.
         Du gör val hela tiden i livet, varje dag.
         Att inte göra valet att gör abort är ett val.

       Hur vet du vad gravida överväger när de får veta att de är gravida? Att fullfölja eller abortera en graviditet är alltid ett val.

       Fler än du anar mvh barnmorska

    Bebisen blir nog orolig där inne. Känner av mammas stress . Stackarn

   Menar du att hon skulle ha borderline?

    Det kan lika gärna vara ett beteende som grundar sig i att ha varit utsatt för gaslighting.

     Precis som Eli här nedanför skrev så har jag inte heller följt det här paret överhuvudtaget så syftade inte på det här specifika fallet utan om beteendena som tidigare kommentar beskrev.

  Jag vill se hur det går till när man filmar sig själv när man gråter. Börjar man gråta först och då riggar man kamera osv eller riggar man upp kameran först och sen lägger man sig och börjar gråta?

   Man filmar väl dygnet runt så man inte missar något?

    Säger bara The Truman Show.

  Men om han har smittat henne m klamydia så borde han väl varit otrogen eller tänker jag fel?

   De allra flesta har inga symptom alls på klamydia vilket innebär att du kan ha det längre utan att veta om det. Om du är fallet så kan hon ha upptäckt det via test (exempelvis nu när hon är gravid) trots att hon fick det för länge sedan.

   Det är därför det är viktigt att testa sig när man har ny sexpartner. Just för att man sällan har symptom.

    Om så är fallet*

    Testar man sig inte innan man ät med i t ex love island?

     Det vet jag faktiskt inte. Jag svarade mest generellt på huruvida någon måste ha varit otrogen för att partnern ska vara smittad. Men det kan säkert stämma, produktionen vill väl inte vara ansvarig för ett klamydiautbrott antar jag 😅

      Det gör man så i så fall har han varit otrogen. Det som det spekuleras i är dock mycket värre.

       Jag har inte följt detta par. Var de ihop när han var med i love island?

        Det var så de blev tillsammans.

        De var båda med och blev ett par där

         Kaka söker maka

          Det eller hiv?

       Vad spekuleras i? Utöver det, menar jag.

        Våld i relationen

   Och hur kan egentligen bevisa vem som smittat vem, hon kan ju lika gärna ha bärt och nu smittat honom 🤷🏻‍♀️ båda som hävdar lika mycket att de är oskyldiga och att man inte har varit otrogen, så svårt att bevisa utan bevis..

    Bärt? 😂

   Nicci har ju sagt att han inte varit otrogen, hon har ju också dementerat det. Sedan undrar jag varför somliga tror hon är smittad med klamydia, är det något hon sagt? Eller gissar folk det för att Nessa fick en fråga om klamydia och graviditet?

   Sjukt att göra content av deras bråk, både här, clueenews och exonph utnyttjar detta som content och vill göra drama, så dåligt.

   Varför sprida saker du inte vet något om, som är rykten bara, inte så schysst, och att dra in hans mamma? Nej, hur är du bättre än Nessa, och Nessa påstår sig veta allt i detalj fast hon kan ju inte veta för hon har väl inte varit med i deras hem och rum, så nej.

  Att vara otrogen eller smitta någon med klamydia (utan att veta att man smittar) är inte olagligt . Däremot är vissa saker som det anklagas att Andreas gjort, olagliga saker. Så bästa vore att berätta eller dementera . Tänker att i detta kaos, är det naturligt att dementera när rykten om olagliga saker sprids (ifall han inte gjort det,dvs)

   Vad för olagliga saker? Knark? Tupp fäktning? Plockat fridlysta blommor? Vaaaaad är det olagliga han påstås ha gjort?!

    Fridlysta blommor??? Fy fan, dumpa direkt alltså!

    Hört var? Men om det nu är en pågående anmälan så undrar jag varför exontheph-nessa postat den sms konvon där det ändå rätt tydligt går att se vad som skrivits.

    Det kan ju handla om att Nicci fått reda på att han gjort något i tidigare förhållande.

  Detta gör de enbart för uppmärksamhet. Annars hade de gått ut med vad som hänt. Stackars barn.

   Och riskera att bli dömd för förtal?

    Man blir ju sällan dömd för det så.. värt en chansning?

     Väldigt många som blivit dömda när de berättat att de blivit våldtagna.. Tveksamt om hon haft råd med böterna.

      Inte väldigt många. Det har hänt, men det är inte väldigt många. Och det har inte vart tal om någon som bara berättat om det (anmält, berättat för nära). Utan folk som skrivit om det online. Säger inte att det är rätt att de blev dömda för förtal för det, men tycker det är viktigt att säga för du får det att låta som att det är många som blir dömda för förtal bara för att de ens säger till någon att de blivit våldtagna. Så är alltså inte fallet.

       Det delas ju online nu också?

        Syftar inte på situationen här. Utan att X påstår att ”Väldigt många som blivit dömda när de berättat att de blivit våldtagna..”. Stämmer inte riktigt.

  Kommer aldrig förstå hur man får för sig att ställa upp mobilen och filma sig själv när man storgråter och sen dessutom lägga upp det på sociala medier. Spelar ingen roll att det är deras jobb att ”visa upp sitt liv”. Man kan ha lite integritet och självrespekt för det.

   Håller med!

   Kan man filma fittan o resten kan man väll visa sin gråt. Jag tänker på dom som klär av sig vilket bara gäller för Money talks.

    Gör N detta eller syftar du på hennes väldigt lättklädda bilder?

  Kan de bara sluuuta hålla på ta detta på sociala medier.

  Jag kände inte till Nicci så mycket innan förutom de dåliga killvalen hon gjort innan.. men såg love island och tyckte hon verkade så gullig och snäll, vet att folk ogilla henne från paradise. Sen nu i förrädarna, hon verkar vettig. Är hon en supergo tjej som väljer idioter till killar och det alltid blir kaos, eller är det den sidan hon visar upp men egentligen kanske är väldigt manipulativ och kalkylerande? Blir faktiskt väldigt nyfiken

   Tycker val av killar speglar lite hur man haft det med manliga förebilder i sitt liv. Eller har jag fel?

    Ja och hon hade väl ingen bra relation till sin pappa, innan han gick bort.

   Tror snarare att hon har växt upp med ostabila familjeförhållanden och silversked i mun, då blir det svårt att utvecklas till en särskilt mogen och självständig/självsäker vuxen.

  Hon kanske behöver lägga in sig på psyket, har inte mamma socionom några förslag. Stackars bebis som i framtiden ska kunna se dessa pinsamma filmer..

   Men sluta! Att vara emetionell har knappast något med psykiatrin att göra. Dessutom kan man inte bara lägga in sig. Folk blir hemskickade fast de har självmordstankar och hänvisade till öppenvården.

    Är nog olika var man bor isf. Jag var hemma hos en kompis som hade gått in i den berömda väggen och mådde skit, hade dock inte uttalat sig om självmord. Någon hade tydligen ringt och orosanmält, plötsligt kom 2 poliser och ringde på, tog henne i var sin arm och körde in henne till psykakuten. Där satt jag som en fågelholk, hon låg inne i 2 veckor och fick en massa mediciner. N verkar ju inte vara riktigt stabil, vem har inte grinat för en karl men lägg inte ut skiten!!! Mamma socionom vakna el är hon lika IQbefriad..

  Om det var min familjemedlem eller vän hade jag verkligen försökt stoppa det här beteendet, vem gynnar det? Klart man får va sårad men hon skämmer ut sig och öppnar upp för mkt, öppnar för att få hat och elakheter samt en dålig bild av henne själv. Tänker att man ångrar sånt här när man är på andra sidan.
  Fokusera på barnet nu om du ska behålla det (vet inte hur långt gånget det är).

   Men sluta få abort att framstå som något man bara väljer lite lättvindigt. Hon vill uppenbarligen ha barnet som är efterlängtat och älskat. Hon vet dessutom inte om hon kan bli gravid igen. Usch vilken osmaklig kommentar!

    Men du måste ju också förstå att abort INTE är en stor grej för alla. Visst att själva utstötningen av fostret är otrevligt och smärtsamt, men aborten i sig kan vara ett mycket enkelt.

     Självklart får alla känna som de vill. I veckan Nicki var är det dock rent medicinskt väldigt omfattande. Blir lite skevt att antyda att hon får skylla sig själv eftersom hon valde det. Min enda poäng är att det inte är ett enkelt val.

      Nej, det är inte heller ett lätt val att gå igenom en graviditet som därtill resulterar i förlossning och ett barn att ta hand om. Skulle påstå att det är bra mycket svårare än en relativt sen abort. Alla väljer som de vill utifrån vad de själva vill. Men blir konstigt att använda som argument att en sen abort är jobbig rent medicinskt när alternativet är en förlossning efter en fullgången graviditet som är bra mycket jobbigare.

    Jag sa inte att hon måste göra abort? Men då får hon dras med denna man i minst 18 år. Även om det är jobbigt så har man alltid ett val.

     Och jag vet inte om hon vill behålla men det verkar ju så, menar att alternativ finns.

  Har man oskyddad sex med någon vet man 1. Man kan få könssjukdomar, 2. Man kan bli med barn.
  Normalt att veta om man inte har en utvecklingsstörning.
  Sluta att lipa och gör det som krävs av en snart 2-barnsmamma.

   Om man är i en relation ska man väl kunna lita på att partnern inte har sex med någon annan? Eller ska man använda kondom resten av livet fast man är i en relation? 🤔

    Man kanske ska kräva ett test av en man som varit med i ett program som går ut på att ligga med många kvinnor, annars ja! Man ska använda kondom om man inte vill bli gravid och inte använder annat skydd.

     Hon var väl med i samma program eller?

     Alla blir testade inför Love Island. Men ja man bör testa sig, det hade dock redan gjorts här.

      Och ändå var någon smittad.

       Det vet du inte.

        Så då ljuger Nicci då eftersom hon har klamydia.

         Har han smittat henne har han således haft sex med någon som inte var med i programmet.

    Med så många som är otrogna trots att dom är i ett förhållande, så borde man nog använda kondom resten av livet.

     Tänker du att klamydia är det värsta som kan hända? Eller är bättre att använda kondom och tänka att ignorance is bliss?

      Det var ett svar till 10.41.

   Vaaa?? ”2-barnsmamma”! Fattar ingenting. Skulle Andreas vara barn nr 2?

    Hon väntar väl sitt andra barn eller?

     Tänker du på molly rustas kanske?

   2 barns mamma?

   Har hon redan ett barn?? Tänker du inte på nån annan nu?

  Misstänker att han fysiskt misshandlat henne.

   Eller om det är tvärtom.

    Att hon har varit våldsam mot honom? Tror du det?

    Försvarat sig? Han är dubbelt så stor. Det är väl bara att gå därifrån?

     Men det är ju verkligen inte så våld funkar. Speciellt inte i nära relationer.

      Så det är ok av Andreas att använda sig av våld för att försvara sig istället för att gå där ifrån?

    Blomman är du Andreas mamma? Du vevar på ganska bra på hans instagram också. Kanske dags att ta ett snack med din son istället?

     Spännande! Mitt ex är diagnostiserad (av en psykiatriker, inte på internet som du gillar att sätta diagnoser via) med en empatistörning. Jag känner igen mig i Nickis reaktion. När man utsätts för trauman reagerar man sällan rationellt. Nu är hon dessutom gravid. Tyvärr är hon i fluencer och det rullas ut inför öppen ridå. Men attanta att hon är bipolär är bara osmakligt.

    Hon är helt förtvivlad för att hon har misshandlat henne? Låter smart.

     för att hon misshandlat honom….

   Ja, hon är ju veeerkligen Guds bästa barn.

    Ja för hon förtjänar verkligen att bli misshandlad 🤦🏼‍♀️

     Eller han. 🤦🏼‍♀️

      Nej han förtjänar inte det för han skriver långa inlägg om hur han lär sig av sina misstag, jobbar på sig själv och är en bättre människa ni.

   Dom ”sjuka” sakerna om Nicci är väl att hon filmar när hon bölar, och lägger ut på nätet? Så är det ju, och har ingenting att göra med ev våldsamheter.

   Det såg man ju inte alls?

  Alltså… Det viktigaste just nu är
  Ni ska bli föräldra!!! Grow up och se till att kunna samarbeta kring den lilla/lille.
  Stackars barn som får dessa två till föräldrar

  Det känns som en avsaknad av en riktigt bästis som hon kan dela allt med och utan risk för att det går utanför den närmaste kretsen tilldela Andreas all möjliga fel och brister.
  Instagram är inte en sådan bästis och det är inte följarna heller.

  OT men konstigt att HT’s hemska huvudvärk osv försvunnit nu när hon fått ett datum för igångsättning…. 🫠

   Jag tror att det beror på att en del av stress har släppt. Hon kan ha haft en inre stress då hon inte har har kontroll över situationen. Hon kan ha varit rädd över en massa saker som kan gå fel.

   Hon fick även starkare smärtstillande i drop när hon låg inlagd.

    Jösses vilket bra smärtlindrande som håller i sig i flera dagar!!

   Jag är mest förundrad över att hon vågar ta risken med en VF istället för ett KS som är mycket säkrare för barnet. Hade mitt barn dött hade jag aldrig i livet fått för mig att föda på annat sätt än med kejsarsnitt.

    Du får inte välja själv i Sverige. Vi litar inte på kvinnors förmåga att välja hur de vill föda.

     Du har rätt att göra KS av humanitära skäl (jag har själv fått igenom ett KS på den grunden). Hon som har sånt trauma bakom sig hade garanterat fått inom KS om hon bara varit ihärdig. Sen jobbar alltid vården med att övertyga kvinnorna om att föda VF alltid är det bäst, när det inte ens är sant. Jag är väl insatt i ämnet och har läst mängder med utredningar och vetenskapliga artiklar om ämnet, och även skrivit debattartiklar om ämnet i bland annat GP.

    Ett KS är inte mycket säkrare för barnet. Du får läsa på lite.

     Det beror på vad du syftar på med ”säkrare”. VF och KS har olika fördelar och nackdelar. Det beror på vad man är mest orolig över hur man bedömer det. T.ex. är risken för att barnet ska fastna och få syrebrist i princip obefintlig med KS men finns där med VF. Risken för andningsproblem när barnet är ute är större med KS (dock nästan alltid något som sjukvården kan hjälpa till med utan fara för barnet).

     Emma femma dra en penna – lögn

    Att hennes första barn dog har ingenting med förlossningssättet att göra. Hon fick svår havandeskapsförgiftning i vecka 24 och barnet var dessutom väldigt tillväxthämmat. Det hade inte gjort någon skillnad om de snittat henne.
    Hennes nuvarande graviditet har ju fortlöpt fint och bebisen är välmående och växer som hon ska. Finns ingen anledning att en vaginal födsel inte skulle gå bra då. En planerad igångsättning är ett väldigt lugnt och kontrollerat scenario. Och skulle sen något tillstöta med henne eller barnet under tiden så kommer de säkert avbryta för snitt. Tycker hon är modig och klok som gått på samtal och sen fattat sitt beslut i lugn och ro, istället för att i affekt och rädsla bestämma eller vägra nåt.

    True

  Fantastiskt, alla hatar en tjej som på något sätt blivit sviken av fadern till det barn hon är höggravid med, men mannen ifråga får nästan ingen kritik fast han spottar ur sig bli en bättre människa-floskler som värsta självhjälpsbok? Ytliga jävla människa som ska försöka få nån att tro att det finns nån moral eller insikt i det där tomma huvudet. Tur att det finns dokusåpor så att dessa lågintelligenta människor kan försörja sig

   Ingen hatar Nicci. Jag tror de flesta förstår att hon är sårad och mår dåligt över situationen. Det de flesta reagerar på är sättet hon hanterar det på. Det bästa vore att lägga locket på. Oavsett vad Andreas gör eller inte gör. Hon kan inte styra över hans beteende, men hon kan styra över sig själv.

   Han får ju jättemycket hat/kritik? Vad snackar du om?

    Jag har noll intresse av att följa någon av dessa människor på instagram så jag baserar min kommentar endast på de inlägg och kommentarer som jag läst här. Och baserat på kommentarerna här så är är fler år 2023 mer provocerade av en kvinna som gråter än en man som sannolikt gjort nåt dumt mot sin mycket gravida partner.

   Måste vara barnungar som hatar. Tragiskt. Såklart man förstår Nicci. Och ja det är inget brott att gråta!!!!

  Sluta skuldbelägg folk med borderline. Hade du vetat något om diagnosen så vet du att den i te ställs online och att symtomen är betydligt mer komplicerade än så. Beter hon sig lugnt och sansat? Nej. Kan det bero på trauman och en manipulerande pojkvän. Absolut!

   Du kallar någon obehaglig och dra paralleller till en viss diagnos. Fräscht! Vården diagnostisera enbart EIPS sen en tid tillbaka.

    Vården använder sig inte av diagnosen borderline längre utan EIPS. Det är för övrigt en psykiatrisk diagnos och inte ett personlighetsdrag. Du verkar vara en väldigt sympatisk människa..

    Vården använder sig inte av diagnosen borderline längre utan EIPS. Det är för övrigt en psykiatrisk diagnos och inte ett personlighetsdrag. Du verkar vara en väldigt sympatisk människa..

  Förstår att hon är ledsen men att söka bekräftelse genom att gråta ut i sociala medier tror jag inte är en bra grej för henne. Vill man att alla ska minnas hennes graviditet och barnets födelse som ett kaos?

   Hon kanske känner sig väldigt ensam och att det är något hon känner hon vill göra, de är ju så vana med att visa upp allt i sina liv. Vilka är vi att döma. Fattar att det ser larvigt ut och att hon borde hålla det för sig själv, palla peka finger o ba ”det är ett barn med i bilden” sure, men barnet är inte fött än. Lätt att försöka vara klok åt någon annan men samtidigt så är hon gravid och kanske väldigt hormonell, hjärtekrossad allt på samma gång. Hon kanske får väldigt mycket tröst pepp o kärlek av sina följare som stärker henne, we dont know

  Jag har full förståelse för att Nicci genomgår en kris, som hon givetvis inte mår bra av. Det måste vara stressande att vara gravid med sitt första barn och ha genomgått en påfrestande separation från barnets pappa som hon dessutom har en dålig relation till.

  Däremot tror jag att Nicci skulle må bäst av att söka professionell hjälp, för att bearbeta sina känslor på ett konstruktivt sätt. Jag har själv varit i Niccis situation som yngre. Det som hjälpte var terapi och att inte gå in i någon konflikt oavsett hur sårad jag var eller hur mycket mitt ex än försökte få fram en reaktion från mig. Jag fick rådet av min juridikprofessor att alltid vara saklig och enbart fokusera på det som handlade om mitt och mitt ex gemensamma barn. Nu har mitt barn nästan blivit vuxet, men mitt ex försöker fortfarande ha kontroll över mig och skriver stundvis väldigt elaka saker. Det är bara att ignorera.

  Nicci har fått en del otrevliga och onödiga kommentarer, men hon har också fått många kloka råd. Det är tråkigt att hon avfärdar alla kommentarer som inte stryker medhårs som hatfulla.

   Väldigt bra råd. Jag har ett ex som är likadant. Manipulerande och härlig utåt men kan trakassera mig fortfarande efterflera år. Jag svarar inte, tar inga disskusioner och håller mig saklig. Det är det enda som fungerar även om det varken är rättvist eller ok.

    Jag känner så med dig ❤️. Jag vet hur påfrestande det är att alltid knyta näven i fickan, trots att man vill skrika rakt ut.

    Mitt ex är också väldigt manipulerande. Utåt sett är han perfekt. Det gäller tyvärr att alltid ligga steget före och att alltid spara alla sms och mail ifall de behöver användas som bevis.

     Precis så. Det tar så mycket energi. Men vad gör man inte för sina barn.

  Jag tycker faktiskt det är han som verkar vara väldigt obehaglig och manipulativ.

  1. Båda är töntar som håller på såhär
  2. Ogillar dock starkt hans insta inlägg som jag uppfattar som att det inte är en big deal att dom inte är ihop längre, saker händer av en anledning blablabla. Typiskt män att skriva något sånt? Det är inte han som bär på ett barn PLUS att det är en big deal för henne att dom gått isär eftersom dom ska ha en bebis? Låt henne känna vad hon vill
  3. Undrat sen dag ett vad hon sett i honom. Med risk för att låta elak men han ser verkligen inte bra ut????

   1 Ja
   2 Orkar inte läsa hans inlägg
   3 Han kvalade in till Love Island, & tror lika barn leka bäst tills det skiter sig 🙂

  Just here for the comments 🍿

  Stackars Nicci! Har själv varit där – blev lämnad när jag var gravid.
  Skillnaden är att jag hade vänner/familj som stöttade mig och så har jag en stolthet. Skulle aldrig gråta offentligt inför tusentals människor.
  Tycker väldigt väldigt synd om henne. Hon hade en bild av hur det skulle se ut med honom och den bilden tog han ifrån henne. Hade önskat att hennes familj hade pratat med henne och lugnat henne. Det kommer att gå över men det tar tid.
  Jag tror att hon kommer inte ha lika mycket tid sen när barnet anlänt och det är väl beräknat till dec om jag inte kommer ihåg fel.
  När det gäller Andreas’ inlägg – fyfan vilket as – hade jag känt om jag hade läst det där dravlet.🤢

  Jag förstår inte varför så många är så hårda och elaka mot Nicci. Eller varför man sprider hat om Andreas. Vi vet ingenting om deras historia. Och det är ingenting vi ska lägga oss i heller.
  Men däremot känner jag så mycket med Nicci, att vara gravid (med första barnet dessutom) är något så speciellt, att veta att man snart ska bli förälder. Men att man då gjort denna resa tillsammans med sin partner till en början, och haft någon att dela allt med, för att det sedan tas ifrån en, mitt under graviditet och alla känslor, det är för jävligt. Jag har själv inte varit gravid men jag kan bara tänka mig vilken sårbar situation man befinner sig i som gravid. Det är otroligt tungt att vara gravid både psykiskt och fysiskt, och att då få sitt hjärta krossat mitt under detta, herregud alltså… Att Nicci inte är psykiskt stabil just nu och kanske agerar irrationellt är inte så konstigt. Jag kan förstå känslan av att känna sig krossad, ensam och uppgiven, och att man bara vill att folk ska förstå hur jävla ont det gör. Jag stöttar henne så i denna jobbiga resa, oavsett vad som hänt. Det handlar inte om vem som gjort fel, vem som är dum och så vidare, det handlar om en gravid kvinna med sitt första barn, som fått drömmen om en familj undanryckt mitt under denna jobbiga resa. Det är klart att det gör fruktansvärt ont. Samtidigt får hon så otroligt mycket hat. Vafan människor, har ni inget gott att säga så säg det inte alls! Jag tycker dessutom att det är fint att hon visar sina känslor, och berättar om hon känner detta, för det finns så många kvinnor som går igenom detta och behöver se att dem inte är ensamma. Det känns som att det är tabu att prata om. Har själv en tjejkompis som varit med om detta, och jag beundrar henne för den resan hon fått göra själv, med en sån styrka.

  Kvinnor ska väl ändå stötta kvinnor!?!?!

   Med tanke på att det verkligen inte är tydligt vad som har hänt, så tycker jag det är konstigt att man som kvinna förväntas stötta en annan kvinna bara för att.

   Obs gäller alla situationer inte bara denna såklart.

    Jag lider med nicci som uttrycker att hon känner sig ensam i graviditeten, men jag stöttar inte hela grejen med att lägga upp allt på sociala medier för hela världen att se och ta del av, och dra sina egna slutsatser

    Sure. Men för det är det inte ok att uttrycka sig elakt mot Nicci som tyvärr många gör. Eller att döma henne. Vad får folk ut av att uttrycka ”åh hon får skylla sig själv när hon skaffade barn så tidigt in i relationen” eller nedlåtande kommentarer om att hon delar med sig om sin sorg. Jag tycker att åsikter som kan såra andra människor kan man hålla för sig själv. Har sett hur Nicci speciellt varit otroligt utsatt för näthat i flera års tid, ända sedan uppbrottet med Ben. Och jag känner bara, hur mycket ska en människa orka med? Förstår inte folk att dessa drev mot människor i värsta fall kan leda till självmord? Jag tror att det kommer dyka upp ett sånt fall här i Sverige snart, dessa drev som skapas är helt sjuka!

     Snälla du, om du lägger ut hela ditt liv på sociala medier så får du verkligen vara beredd på att folk kommenterar.
     Folk håller inte med om allt du gör och allt du säger. Är det så hemskt så du inte vill leva längre så stäng ner för fasen.

   Det kommer aldrig hända, att jag stöttar en kvinna bara för att det är en kvinna.

  Man kanske inte ska skaffa barn supersnabbt med första bästa känner jag bara. Ingen chock att det blev såhär.

  Tänk om fostret inte överlever i magen eller förlossningen, då är all denna soppa helt onödig. Inte för att låta hård eller elak utan för att förlossningsvården i Stockholm verkar ha många brister. Men allt som står på sociala medier behöver inte stämma heller.
  Men känns som att många bilder i flödet är ett döda barn. Är det bara jag som inte vill se det på instagram utan förvarning?

   Överlever i magen efter förlossningen?

    Det står väl överlever i magen eller förlossningen, som i födseln?
    Menade iallafall ifall det skulle inträffa ett missfall eller om bebisen inte skulle överleva födseln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.