Triss i Instagram

”Älskling, du får ta på dig någonting för jag behöver släpa med mig täcket ut på balkongen att fälla mig dubbelvikt över. Baklänges.”

Kan vi förmå någon att bära den här outfitten på nästa års Ellegala? Bjud in mig så lovar jag att komma som haj. 🦈

Vanessa Lindblad fick ett skärp av modellen ”Kelly belt” från Hermès värt 10 000 kr i födelsedagspresent.
Jag älskar den här kategorin: Rika ger andra rika dyra presenter. 🥳

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så där brukar jag också vädra mina sängkläder.

   Är man i Paris kanske man vill vädra så mycket som möjligt med tanke på den vägglusinvasion de verkar ha där.

    Man får välja, vägglöss eller tuberkulos av alla avgaser i luften.

    Hahahahahahahahahaha

   Jag vill minnas att Victoria Törnegren gjorde exakt likdant för några är sen? Alltså vädra täcket i underkläder och posera sådär typ.

    Och också klippte in Eiffeltornet på bilderna.. 😂

  😂 Hajen för den som hajar sånt mode. 😉

   En börshaj

  Enligt exonph har nicci polisanmält andreas, tolkar jag det sin.

   Sorry men måste fråga, hur är det öppet för tolkning? Antingen har hon anmält eller inte.

   Vad skrev exonph?

    Någon frågade varför Nicci inte går ut med vad som hänt och då svarade exonph ”för att en …. gjorts”

     Nicki borde prata med en vän eller terapeut i stället för med nessa.

     Herregud vilken stressad bebis hon måste ha i magen. Tvek på att hon kommer kunna ta hand om deras stackars dotter. Hon borde lägga in sig på psyket och skippa sociala medier ett tag. Man behöver inte vara självmordsbenägen för att vara inlagd. Finns folk med förlossningsdepression, folk som typ jobbat ihjäl sig, folk som mår dåligt över att de sålt sin sommarstuga och ångrar det och folk som inte hanterar sitt liv. Hon behöver hjälp och stöd, ev medicinering.

      Är du ironisk? Det är inte patienten som bestämmer om hen ska bli inlagd eller inte. Och nej, ingen blir inlagd på psyk för att de ångrat en stugförsäljning.

       Men det kanske finns folk som ångrar en stugförsäljning på ”psyk”. Kanske var det personen syftade på 😄

       Men nu råkade det vara så, min kompis delade rum med en kvinna som började må skit och saknade sin förbannade stuga. Och ska N hålla på såhär tills barnet föds tror jag t o m mvc kommer reagera. Det bästa vore om hon kunde bli LPTad för hennes och barnets skull. Hon kan ställa barnet i BUP kö redan nu, barnet kommer garanterat få psykiska besvär om föräldrarna inte skärper sig. Och sluta att ifrågasätt saker jag vet, känner en som jobbar på psyket.

        Du känner en som jobbar där? 😅 Vill du veta mer om läget i psykiatrin kan du läsa en av alla rapporter som släppts. En vårdare observation är knappast en rättvisande bild av psykiatrin. Och nej Nicki är absolut ingen kandidat för lpt.

         Hon har inte ett sunt beteende iom att hon lägger ut dessa filmer. Risken finns att bebisen stressas så den föds för tidigt. Kommer hon skärpa till sig efter födseln el ska både mor och dotter ligga och gråta offentligt då för allmänhetens beskådan? Varför går människan inte i terapi för vad som nu har hänt ist för att visa alla att hon bara dras till idiotsnubbar..

        Eh, min dotter överdoserade tabletter pga psykisk ohälsa och inte ens hon fick vara kvar på psyket mer än några dygn och då mest inlåsning utan mobilladdare. Sen var det tack och hej, du är fri och här har du din laddare. Bye.

         Oj, jag beklagar. Får man fråga vad det var för tabletter, hur går det för henne nu? Hörde om en som åt typ hela paketet Immovane blandat med alkohol. Hon blev skickad till Bas först då de inte hamnar på psyket med alkohol i kroppen. Hon var kvar 2 veckor på psyket. Läkaren sa till henne att man bara förstör levern inget annat händer med dagens tabletter. Men det stämmer ju inte. Fanns många unga tjejer där som skar sig som varit i flera månader, dom ville bara hem. Sen såg jag på TV om en ung tjej som legat inne ett år om inte mer. Träffade henne när jag var på besök, alltid bandage på pannan. Så synd om alla som mår dåligt.

      Men sluta härja. Det är inget spa. Man väljer inte själv om man blir inlagd. Man blir inlagd om man är en fara för sig själv eller andra och blir utskriven nästan lika fort igen pga platsbrist.

     Betyder ju inte att någon anmälan gjorts. Det kan tänkas vara vilket ord som helst där, exonph vill ju insinuera och vill att folk ska tro saker för att vara nyfikna och titta in på hennes konto. Samma sak med att hon lägger upp en fråga om klamydia och sen visar Nicci efter så att folk ska tro att det är hon som frågat om det, och det verkade ju funka. Galet hur folk gissar och spekulerar och tror sig veta och sprider rykten.

      Ska dottern heta Lydia tro. Lär ju bli förknippad med Klamydia resten av livet😟

   Du tolkar det så ja.

    Är nog rätt många som tolkar det så

     Är nog meningen att man ska tolka det så men så behöver det inte vara. exonph vill ha drama och insinuerar av en anledning.

    Hur tolkar du det?

   Exakt det jag tror och sagt hela tiden. Att Nicci säger ”jag kan inte säga något nu, jag kan nog berätta mer med tiden om vad som hänt” tolkar jag precis som att det är för att en anmälan har gjorts.

    Jag tolkar det som att hon vill ha nya nyfikna följare till sitt konto. Och det verkar hon ha fått också.

  Kenza frågar efter mattvätt (och sofftvätt) på instagram.. liksom, googla? när jag googlar får jag fram flera alternativ. Tiggeri tiggera? Ska bli spännande att se om det blir ett samarbete snart

   Lite som Ida nordfors som frågar om bästa stället att leasa bil 🙄

   Det är som supportärenden vi får på jobbet (är utvecklare): jag kan inte pusha upp till Git varför inte? Googla damn it. Inte SÅDANA ärenden som vi tar hand om

    Eller studenter som mailar och frågar om något som ligger på första sidan om de bara loggar in på kurssidan.

   Alla kommentarer/svar är bra för statistiken > framtida reklamintäkter. Oavsett vad frågan gäller.

  Ser maggans live och förvånas över hur ingen någonsin ifrågasätter hennes galna konsumtion. Och hennes flöde är fullt av köp köp köp, skynda att köp!!

   Började kolla hennes story efter att jag fick höra om hur mycket reklam och adlinks hon kör med där. Tror faktiskt aldrig jag sett någon hetsa om att köpa saker så mycket? Fattar verkligen heller inte varför det inte kommer upp till ytan mer? För fler relaterar till henne eller för att hon råkar vara på vissas goda sida?…
   Inlägg har gjorts här om hur andra infleuncers hetsar till köp men de är inte ens nära Maggan..

    Och allt kommer att ta slut på SEKUNDER så skynda skynda skynda!!!!

    Men Maggisen är likeable så hon kommer undan!

     Är hon verkligen det? Tycker hon framstår som ganska otrevlig i sina lives.

      Det gör hon inte alls, sluta snacka skit!

      Även videos på YT. Dryg och otrevlig

      Tror att man gör det bäst att inte hamna onåd hos henne. Kolla bara vad som hände My. Hon fick ju hela influencer-maffian emot sig när det handlade om en dispyt mellan henne och Maggan. Där kan vi snacka drev (!!!)

    Kritiserar man så åker offerkoftan på och det anses vara kvinnohat eller drev.
    Ena dagen vill hon leva ”det enkla livet” i en skåpbil och lovordar compact living, för att i andra stunden hetsa till konsumtion.
    Tänk om dessa influensers istället gjorde någonting av sin plattform, tex ett köpfritt år på kläder och uppmuntrade andra att haka på tåget. Det är så sorgligt med köphysterin som råder långt ner i åldrarna.
    Inte blir de lyckligare av detta handlande heller.

   Maggan Grääs eller Graaf? Båda kränger ju saker….

    Svarar mig själv ena heter ju Magda… sorry lol

     Nog kallas dom Maggan båda två.

      Ah du har rätt! Så jag va inte fel ute. Tack!

   380 000 hade hon handla t smink och grejer för förra året. I företaget ja, men det är ändå helt sjukt! Var ju drivor med oanvänt smink när hon väl på att städa i sitt sminkrum och då gissar jag att ingenting från julkalendrarna är där. Har för mig att jag såg stora backar med saker i inne i rummet hon filmar kalendrarna. Förut sa ju hon att hon shoppade mycket men sällan reste (som om det kompenserar) men nu verkar hon maxa allt.

    😳

    Läste att ingenting från julgranen är där 😂

    Gillar verkligen hennes videor (trots att jag sällan köper smink eller hudvård om jag inte behöver) men det där är ju vansinniga summor att lägga på skönhet. Fattar att det är hennes jobb och intresse men om man testar ett nytt läppglans måste man väl inte köpa alla nyanser? Hon kan ju omöjligen använda allt tills det tar slut

  Kan någon snälla kommentera Sara bidermans köksrenovering.. hur kan man kalla det Quick fix köksrenovering när man bytte allt UTOM luckorna? Är det ett skämt? Eller vad är det frågan om?

   Men menar hon inte då att själva grunden eller stommen eller vad man säger är ju kvar. De har ”bara” bytt delar och målat.

   De har ju lämnat stommarna också?

   Det är ju ändå en mindre renovering. De har bytt vitvaror, bänkskiva och satt brädor framför kaklet.

  Hanna Schönberg är verkligen en som helt missat debatten om Pro ana…

   Hur menar du att det där är pro ana bilder?

    Jag tänkte inte att dessa bilder var Pro ana-bilder men såna finns det gott om på hennes Instagram. Hannas bilder är alltid väldigt kroppsfokuserade på ett sätt som enligt mig är skev. Just nu fokus hos henne på utstickande nyckelben, men oftast är det platt mage (gärna med synliga revben till), skrev, bröst, höftben osv. Objektiviserar kroppar genom att zooma in på kroppsdelar i kombination med att framhäva ett väldigt smalt ideal.

     Jag undrar vad hennes personlighet skulle bli om hon av någon anledning råkade öka i vikt. Känns som att hela hennes identitet är att vara smal, men av erfarenhet vet jag att det inte alltid stannar så för alltid.

  En helt vanlig börshaj bara.

  Bianca Ingrosso och Vanessa börjar likna varandra väldigt mycket i ansiktet. Fattar inte, är det sminket och att båda använder bronzer eller går de till samma klinik och gör identiska fillers botox etc?

   Ja, går de i närheten av ett element så smälter de pga all plastik. Otäck utveckling

  Hanna S ja vi ser att du har både bröst och skrev… Suck.

  Hanna Schönberg, genuint nyfiken hur hon kan ha så många följare? Samma content fast olika locations.

   Mitt bästa med henne är att hon i alla frågestunder får typ samma frågor. Dessa fyra kommer ALLTID: “how to stop comparing myself to others”, “how are you, really?” “Skincare routine please” och ” how to deal with overthinking “. Alltså VARJE GÅNG. Frågan om att inte jämföra dig själv med andra har exakt samma svar copy pasteat.

    Eller ”I’ve poured my soul into this collection” varje gång hon ska beskriva hur hon kämpat i fleeera år med att ta fram en collektion åt NA-KD

  Hanna Schönbergs foto påminner om de där svart-vita planscherna från Desenio som exakt alla hade för ett par år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.