Caias Twist me up-mascara vinner pris

We’re over the moon with excitement! Our Twist Me Up Mascara has just clinched the coveted 2023 Allure Best of Beauty Award! It’s no surprise, really – this mascara isn’t just any mascara; it’s a game-changer! Experience the magic and innovation that made Twist Me Up Mascara a true beauty icon.

Caia Cosmetics släppte en ny mascara – Twist me up – i början av året, och jag recenserade den i det här inlägget. 
Nu har den gått och vunnit Allure Best of Beauty Awards 2023 där den är en av 391 produkter som juryn gillade lite extra.
Så här motiverades utnämningen:

Why it won: With its twistable cap and shape-shifting brush, Caia Cosmetics Twist Me Up Mascara gives us a menu of four different effects to choose from (elongated, defined, voluminous, and fluttery). We love the variety — and the diversion. ”It’s so fun to play with,” says deputy digital director Kara McGrath.

Jag gillade den inte alls och har inte använt den efter att jag publicerade min recension, utan återgick istället till ”Vanz Va Va Volume” som fortsatte vara min favorit. Dock jag har ersatt den med en ny favorit sedan dess, men av dessa två från Caia så är ”Vanz” min favorit.
Jag har även testat deras mascara”Next level” men inte heller den slog ut ”Vanz” så jag håller helt enkelt inte med juryn i ”Allure Beauty Awards” men ingenting är för alla.

Har någon av er testat den här vridmascaran?
Håller ni med juryn här eller tycker ni lite mer som jag?

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså förlåt men jag ser inte speciellt mkt skillnad, ser mer ut som man använder börjare eller inte

      Det är väl det som är skillnaden, hur långa och böjda de ser ut? Eller?

    OT Japp då blev det att avfölja Hanapee igen när talkshowen dragit igång igen. Man undrar om man är inne på hennes eller Biancas stories numera. Ett evigt tjat vilka gäster som kommer och hur tokroliga de minsann är på redaktionen och att Bianca är en gud.

      Är väl inte konstigt då hon är innehållsansvarig och vill att så många som möjligt ska kolla. Men ja är det jobbigt att se så är det ju kanon att man kan avfölja och slippa det ☺️

        Inte konstigt alls. Det som däremot är konstigt är att denna succé inte släpper några tittarsiffror.

          Det är väl några hundratusen typ, tror inte det är en halv miljon som på premiären dock och är väl därför de inte vill gå ut med nya siffror eftersom det låter bättre att kunna hänvisa till premiären. Men de hade ju inte fått en ny säsong om det inte var bra tittarsiffror.

      Nej, ”man” undrar inte, men du kanske gör.

      Det är väl toppen att det bara är att avfölja, det går att göra utan drama.

        Jo det gör man

          Nej, ”man” gör faktiskt inte det.

      Vad vill du att vi ska säga om detta?

      Varför är det så många som verkar störa sig på Hanapee nuförtiden?

        Pga hennes sidekick

    Det var ett klent resultat. Har själv mascsran avril, bästa ja haft nånsin provat

      Men resultatet blir väl ändå olika beroende på de fransar man har från början också?!

    Jag hade gärna testat den men är väldigt nöjd med gamla trogna Telescopic från L’Oréal. Varje gång jag provar en annan blir jag missnöjd. Förutom Diorshow, den minns jag som sjukt bra, men igen, för dyr…

      Samma med telescopic!

    Jag föredrar brun mascara, men tycker att utbudet är lite klent. Det är oftast bara brunsvart som erbjuds och då kan jag likagärna ha svart bara.

      Skulle kunna tänka mig en kall brun mascara men de går oftast åt det varma hållet. Saknar även otroligt mycket en mörkgrå! Ser ut som svart men blir mindre hårt. Fanns en del grå mascaror förr, Lancôme hade t ex (svindyrt men värt pga färgen), men har inte hittat något på senare år trots jag dammsugit nätet.

        Eller ja, bara en grå. Blir mörkt på ögonfransarna oavsett. L’ancomes var nog bara grå rätt och slätt.

          Om du hade läst först så hade du sett att det är en primer och inte en mascara 🤷🏼‍♀️

            Står ju att man kan ha den både över och under mascaran. Jag har alltid använt den bara som mascara och det har funkat fint 😊

              Och det står att man kan använda den som den är (utan annan mascara också) för en mindre intensiv no-makeup-look.

                Jag tänkte det blev lite klent att enbart använda denna (har ganska korta och tunna fransar) men tack för tipset!

          Alltid lika kul när någon verkligen måste försöka ha rätt och så blir det så fel ändå 😅

            Varför? Läser man produktbeskrivningen så kan man använda den för sig själv som en grå mascara.

          Jag har också varit inne på den länken bara för att upptäcka att det var en primer, men tack för försöket!

          Har du tips på fler grå än denna som var en primer får du gärna tipsa om dem istället!

            Art deco har både grå och grå-grön

      Jag använder en brun mascara från Idun som jag rekommenderar

    OT Men när ni varit på föräldraledigt, har ni då lämnat in era datorer/arbetsredskap?

    Jag har varit på mitt jobb i snart fem år och det ska sägas att jag har tröttnat och det märks nog, men går på föräldraledigt om en månad. Kommunikationen med företaget har varit att jag planerar att komma tillbaka i september 2024, men för egen del planerar jag ju att skaffa nytt jobb. Jag jobbar hemifrån 100 %. Nu ringde chefen och sa att vi ska planera för att min dator ska skickas tillbaka till arbetsgivaren (annat europeiskt land), och jag frågade jaha, räknar vi inte med att jag kommer tillbaka? Han sa att min dator är så gammal så den behöver bytas ut oavsett. Skärmar och sånt verkade han däremot inte bry sig lika mycket om, men det var nog för att jag ifrågasatte att datorn ska skickas.

    Men ja, har ni behållit saker på hemmakontoret när ni varit föräldralediga eller har ni blivit ombedda att lämna in det?

      Varför behövde det här hamna under ett inlägg om mascara? Flashback finns, om du akut inte orkar bänta på Öppet Spår.

        Skrev OT. Ibland dyker det upp orelaterade saker under alla möjliga inlägg 🙂

          Man får bara skriva OT om influncerrelaterade ämnen, men det är inte så lätt att veta om man inte hängt här ett tag. Men nu vet du ☺️

            Samtidigt känner jag, vilka verkar bry sig när det ÄNDÅ finns folk som svarar dessa jävla OT-kommentarer…

        Tror inte det är så lätt för dom som är nya här att känna till att det inte är okej att skriva OT som inte har med influencers att göra, förutom efter i öppet spår kl 20 på ons, fre-söndagar.

          Jahapp, då testar jag då istället! Tack för svar

            Det finn ett öppet spår från igår, du kan ju scrolla ner till det och prova. Har du tur så går några fortfarande in och läser/svarar

        Jag väntar till onsdag, se svar längre ner i diskussionen. Tack ska ni ha, ni får scrolla vidare eller så får Gervide mitt godkännande att radera tråden.

      Antagligen så behöver din vikarie en dator

      Jag lämnade in allt.

      Spelar ingen roll hur många öppet spår Camilla ger oss varje vecka. Kommer alltid vara någon som akut har en icke-akut fråga som absolut inte kan vänta. Skulle vara så även om vi hade ett öppet spår i timmen.

        Såklart det kommer vara så, ingen har sagt något annat

        Nej ni har rätt, jag var lite impulsiv och hade hjärtklappning NU, eftersom jag precis hade lagt på med chefen. Mer diskussion behövs ej, jag väntar till onsdag. Tack kära ni för förståelsen.

        Men går man verkligen in på BLOGGbevakning för att fråga om sin arbetsdator under föräldraledigheten? Måste väl finnas andra forum eller facebook-grupper där detta kan diskuteras?

          Ja men nu gjorde hon ju uppenbarligen det. Alla hänger inte på massa andra forum eller Facebook. Och hon trodde väl det var okej att fråga oss här. Ingen big deal eller något vi behöver fortsätta ifrågasätta/dumförklara.

          Verkar så.

          Ja japp jag har skrivit och sagt att jag är medveten att jag kunde låtit bli men en av kommentarerna hamnade i modd. Väntar på att C raderar tråden (hon har fått godkännande) så tar jag det på onsdag istället. Scrolla vidare allesamman! Inget att se här, tack och förlåt

            Buhuu

      Lämnat in vid alla 3 fl

      Det är vanligt att man lämnar in sin dator under sin föräldraledighet.

      Min man fick lämna tillbaka dator och telefon när han var föräldraledig ett år. Min chef sa att han var osäker på vad som gällde men i slutänden hade jag mina saker kvar hemma medan jag var borta.

      Så jag tror det varierar men inte är nåt konstigt om man får lämna in sakerna ☺️.

      På ena jobbet lämnade jag allt och min vikarie använde dator och mobil under tiden jag var borta. Nu har jag tagit med mig hem allt, ingen sa nåt emot och jag vet att vikarien har fått en ny dator och mobil. Vill du inte lämna ifrån dig grejerna? Om du ändå tänker sluta är det kanske bra att inte behöva lämna nåt tillbaka sen.

      Ja, på alla arbetsplatser jag har varit på så har de som går på föräldraledighet fått lämna in dator, telefon och annat arbetsrelaterad verktyg. Några få har behållt sina telefoner, men blir då förmånsbeskattade för att de får behålla telefonen.

      Ja, på vårt jobb måste vi lämna in allt från dator till namnbricka då man blir på mammaledighet, vare sig det gäller 6 mån eller 3år man tänker vara borta 🤷🏻‍♀️

      Aldrig lämnat tillbaka nånting. Har dock inte heller använt utrustningen under ledigheten pga jobbigt med inlogg etc. Använder hellre mina egna grejer.

      Har fått behålla dator och telefon, företaget betalar telefonräkningen hela föräldraledigheten också. Fin förmån måste jag säga.

    Betalar företagen för att bli utsedda vinnare på Allure?
    På Allure.com finns det ju en speciell kategori som heter ”Shop by category” med länkar till företaget som vunnit…

      Nej, det gör dom inte.

        Ok, tack för svar!
        Undrar personligen hur det fungerar, skickar t.ex. olika företag in sina produkter till Allure eller köper Allure alla produkter som testas.
        Var det fler märken som testades i kategorin ”Mascara, Volume” dvs. den kategori där Caia vann och kan man då se vilka märken som testades på något specifikt ställe.

          Vad jag förstått det som så testar de ca 9000 produkter och väljer ut dom som dom tycker är extra bra, dvs att alla tävlar mot alla. Vet dock inte om det finns någon lista med alla 9000 produkter

            Tack för förklaringen!

    Inte provat Caias men gillar generellt inte mascaror med silikonborste. De ger inte den effekten jag vill ha.

    Fransarna ser ju exakt likadana ut på bilderna?!

    Ser ingen skillnad på bilderna… Dessutom ser det inte ut som fransarna blir särskilt fina heller, glesa och tunna.

    Tacka vet jag Lancome’s mascaror. Kvalitet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.