Amilia Stapelfeldt hotad efter inlägg om självmordsbombningen i Ankara

Amilia Stapelfeldt har tyvärr blivit utsatt för ett otal hatiska och hotfulla kommentarer efter att hon publicerade en video om självmordsbombningen i Ankara. Hon har även delat ett av dessa hot på sitt Instagramkonto.

I denna ljudfil hörs en man kalla henne för h*ra och hota både henne och hennes familj om hon inte slutar publicera sådana videor. Efter att ha fått kännedom om chatt där en man från Dubai mobiliserar flera likasinnade, har han bombarderat hennes dm och kommentarsfält med hat och hot. Den här typen av människor drar sig inte för att attackera och trakassera en persons nära och kära om de inte känner att de får tillräckligt mycket gensvar från den ursprungliga måltavlan.

Naturligtvis har Amilia gjort en polisanmälan, men hon är fast besluten att inte tystas av detta och kommer fortsätta att dela liknande material om och när det blir aktuellt.
Mannen har även publicerat kränkande inlägg om Amilia på sin Instastory.
Du hör och ser alltsammans i Instagraminlägget här ovan.

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är därför jag röstar på SD. Sorry, alla haters som hör stöveltramp, men inte skjutningar, knivdåd, sprängningar, infiltration i politiska partier, advokatbyråer, socialnämnder och så vidare, och så vidare. ”Sverigesmittan”, kallar våra grannländer det för.

      Nej men sluta. Även om man är för en begränsad, minskad invandring så har SD ingen rimlig politik att prata om. De kan inte göra en rimlig budget, fatta kloka långsiktiga beslut, lösa faktiska problem. Det borde vilken bildad person som helst kunna se.

        Och vilket parti kan göra det då enl dig?

        Du menar ungefär som V och MP?

          Bristande kompetens tror jag absolut V, MP och SD alla tre har problem med, ja. Katastrof om någon av dem skulle styra Sverige ensamt.

          Men många som röstar på SD tycker nog snarare att de andra partierna varit för försiktiga i invandringsfrågan, snarare än att man röstar på SD för att de känns regeringsduliga.

          🤣🤣🤣ja dom är ju skit bra…

          Jag tycker miljön är jätteviktig men går tyvärr inte att rösta på MP nu pga deras fria invandringspolitik. Sen dessa limmare, hindrar ambulans att komma fram och limmet måste tas bort med miljöfarliga medel. Åsa Romsom bottenmålade båten med miljöfarlig färg. Märtas man har nyligen köpt in en massa diesel bilar på sitt företag. Per Bolund som säger sig cykla ställde över sin bensinbil på mamman efter kritik. CUF vill ta bort byxmyndighetsåldern och hör och häpna, de vill tillåta nekrofili😳att man kan skriva under ett papper på att man tillåter detta efter sin död. Jag höll på att smälla av, inte konstigt alla pedofiler dras dit..

          Skrev fel ang CUF, det var LUF som ville ha incest och nekrofili. Vet ej var inlägget hamnade. CUF ville bara sänka byxmyndighetsåldern, bara alltså..

        Vad då sluta. Alla får ha sin åsikt.

        Vem är då RIMLIG i dina ögon? Magdalena Andersson som går ut och säger: ”snälla svenskar sluta partyknarka?”

          BIBarnas drottningar, Maggan och Annika Strandhäll. Samt Märta Stenevi, vilka skämt🥱

          Du menar att det är det enda hon säger? Ska vi cherry-picka guldkorn på samma sätt från SD kanske?

            Sossetrollen har inte gjort ett SKIT på åtta år. Därför ser det ut som det gör

              Fast t ex M har inte drivit de här frågorna särskilt hårt när de varit i opposition, förrän ganska nyligen.

                Men vad bra då kan du ju låta alla gängkriminella bo hos dig

                Det är väl en stor anledning till att många röstar på SD, att inget av de övriga partierna har någon större trovärdighet i dessa frågor. M dock mer så än S.

                Att S med allierade gör sitt yttersta för att försöka lägga åtta års misslyckad politik på den nya regeringen ter sig så patetiskt och skenheligt att det vore skrattretande, om det inte vore för att att skrattet fastnar i halsen när man ser vad det politiska haveriet lett till i praktiken.

                Och visst bär Reinfeldts regering ett ansvar för utvecklingen med, men det rättfärdigar på intet sätt att S-regeringen negligerat den kraftigt eskalerande situation Sverige stått inför, vilken knappt Henrik Schyffert med trovärdighet kan påstå att han ”inte sett komma”.

                Skriver med en raljerande ton, men jag är både rädd och sorgsen över hur Sverige ser ut idag, och för någon som inte sympatiserar med vänsterblocket är det såklart frustrerande att det under lång tid förts en politik som enligt min uppfattning gynnat kriminella, lett till större splittringar i samhället och som skadat våra grundläggande institutioner så som skola, sjukvård, kriminalvård, med mera, vilket drabbat välfärden i stort, både i stad och landsbygd, för att inte tala om förorter där människor i åratal levt i skräck under kriminellas våld. Daltandet med kriminella drabbat först och främst de som lever i de områden där de verkar, men vänsterblocket tycks inte vara särskilt besvärade förrän skjutningarna och sprängningarna riskerar sprida sig till deras egna kvarter.

                Men, även om jag inte sympatiserar med vänsterblockets politik vägrar jag tro att alla meningsmotståndare är varken är varken egoistiska eller ointelligenta, även om de enligt min uppfattning kommer till fel och ineffektiva slutsatser.

                Med det sagt vill jag, med all respekt, ställa några frågor till er som under de senaste decenniet hållit med S och deras allianspartier när de beskyllt så många av de åtgärder som tidigare föreslagits av bland annat SD, av vilka många sedermera även erkänts av M och KD, för att vara rasistiska, nazistiska, fascistiska, osv.

                Vidhåller ni den uppfattningen eller har ni ändrat er nu när S själva lägger fram samma och liknande förslag vars genomförande partiet (tillsammans med sina allierade) tidigare ihärdigt motsatt sig?

                Anser ni fortsatt att det var rasistiskt, osv, när partier fortfarande hade möjlighet att vara förutseende, eller har ni ändrat uppfattning?

                Om ni fortfarande vidhåller att dessa åtgärder var rasistiska, osv, tidigare, tycker ni att S nu har blivit rasistiskt eller menar ni att det nu plötsligt är det inte är rasistiskt att ha denna syn?

                Om ni fortsatt menar att det var och är rasistiskt, lämnar ni S eller deras allianspartier, eller menar ni att det på grund av situationens allvar plötsligt är befogat att agera på sätt som S, m.fl. tidigare hävdade var rasistiskt?

                Som sagt, undrar genuint, och jag vill tro att ni som har eller har haft en avvikande uppfattning (dvs. ni som i de tre senaste valen valt att stödja vänsterblocket), oavsett vad er hållning är i dessa frågor idag, kan förstå vad som föranleder frågan.

                Hoppas att någon vill svara, och vill för sakens skull påminna om att alla är anonyma här, på gott och på ont. Jag hoppas dock att diskussionen kan hållas på en vuxen nivå. För att förekomma att någon gör ogrundade antaganden (det händer alltför ofta här inne) så kan jag tillägga att jag röstade på KD i förra valet.

                …och får be om ursäkt för att kommentaren blev så lång, i det fall någon, mot förmodan, kommit såhär långt. 🥹

                  Om jag minns rätt var det redan 2010 som dåvarande länspolismästaren i Stockholm började varna för utvecklingen? Dvs. det har funnits över ett decennium (med varierande personer i regeringsställning) att försöka bryta utvecklingen.

                  Frågar du mig (som röstar rött) är en stor del av problemet att man monterat ner välfärden. Det spelar ingen roll hur stränga straff man hotar med om personerna i utsatthet känner en hopplöshet. Det behöver finnas framtidshopp för att man ska ”välja rätt väg”.

                  Hur gör man det? Enligt mig – större lärartäthet, fler fritidsgårdar, fler socialsekreterare som har ordentlig tid för varje ärende, att lära känna varje individ. Även poliser som lär känna ungdomarna. Dvs. inte ”aggro”-poliser utan kompis-poliser, som befinner sig i området, skrattar och skämtar med ungdomarna och samtidigt pekar på rätt väg (och så klart griper in när någon gör något fel).

                  Hur gör man INTE det? Sänker skatter. Drar ner på välfärden över lag. Idag verkar alla partier, röda som blå, ropa på strängare straff och försöka ”skrämma” till följsamhet men ingen (?) föreslår att backa bandet och börja från början – att ge ungdomarna annan mening med livet än brott

                    Det var en skrattande polis i Rinkeby. Han blev skjuten. Skulle aldrig våga sätta min fot där frivilligt. Vänsterpolitikerna kan väl flytta dit och ta med Ruinfeldt.

                      Jag tycker varken höger- eller vänsterpolitiker ska riskera att bli skjutna. Och definitivt inte en endaste polis. Och inte heller barn eller ungdomar, vare sig de bor i Djursholm eller Rinkeby. Det är klart att det är omöjligt att svara med skratt och en kram till en person som har ett stort våldskapital. Däremot tror jag att lösningen är att nå ut TIDIGT, innan personen får ett stort våldskapital. Det är ju ett tjugoårsprojekt, inte något man löser på ett halvår.

                    Håller med dig helt Soff

              💙 Öppna era hjärtan 💙

              Sossetrollen haha vanligt arbetande folk!? socialdemokraterna heter partiet som står upp för Välfärd, Demokrati, Allas rätt i samhället mm mm. Vad dom gjorde bland annat var att öka polisutbildningen med 100% för du vet väl att Moderaterna tog bort 94% av polisutbildningen? Tar många år att få tillbaka poliser i arbetet. Svårt att regera på Moderaternas budget som dom var tvungna att göra det vet du väl??! Moderaternas budget var nedragningar till skola, sjukvård, äldreomsorg, mm mm som bygger upp ett fungerande välfärdssamhälle. Då har jag inte nämnt BUP som Moderaternas beslutade att slå igen 9 st i Stockholm…. Okunskapen är det värsta hotet nu…

                Berätta mer om polisutbildningen. Äääääääär det så att man tvingats sänka antagningskraven flera gånger, och ändå står många platser tomma? Vad kan det bero på?

                  Nej, antagningskraven har ökat, många blir kuggade, därför lediga platser. Många blir skrämda i dessa dagar och vågar inte söka in på utbildningen!

                    Det stämmer inte, det är fler som söker till polisutbildningen idag än för t ex 5 år sedan och det är en positiv trend. Sedan är det ju som med alla yrken där kommun/stat är enda arbetsgivare alltid lite svårt att attrahera folk pga folk tjänar mer i den privata sektorn.

                    https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2023/september/fortsatt-hogt-intresse-for-polisutbildningen/

                  En googling bort! Här är statistiken som Moderaterna vill tala tyst om. Alliansregeringens jättenedskärning av platserna på polisutbildningen, från 1 708 platser 2008 till 141 platser 2010. En kapning med hela 92 procent.

                  Alliansen gjorde 2010 en stor poäng av att ha fått upp antalet poliser till 20 000. Men sedan rasade antalet studieplatser till polisutbildningen. Åren 2009–2011 antogs endast 1 463 studenter, eller i snitt 487 per år – den lägsta nivån sedan 2000. Detta när 400–500 poliser går i pension varje år. Trots det angriper Moderaterna nu regeringen för att antalet poliser är för lågt.

            Det går inte längre att cherry-picka något från riksdagspartierna; allt som erbjuds är konkelbär.

        Låter som du beskriver Mp och V.

      Håller helt med. Vårt land är fullt av människor som hatar Sverige och pratar om att ”kn*lla din mamma” och ”h*runge”. Värdelösa människor som inte tillför Sverige någonting, bara sprider hat och osämja. Varför inte åka och kämpa för PKK och Kurdistan i den delen av världen? Här i Sverige tillför ni iallafall inget.

      Samma här. Sverige har blivit förstört på grund av den här skiten. De bidrar inte med någonting.

      Så länge detta vansinne fortsätter, kommer jag rösta SD. Något annat parti kan inte leverera just nu…

        Men det är väl ingen som vill ha skjutningar, bombningar som det blivit ?! Men att jämföra dom kriminella med dom som styr Sverige visar på obehaglig okunskap! Att vi nu ser välfärden raseras och säljs ut till rika är så ovärdigt. Skolor som säljs ut för endast vinst( Sverige enda land i Världen som gör detta!!) sjukvården/äldreomsorgen dras in, hundratals läkare/sjuksköterskor/undersköterskor fått sluta och BUP mottagningar lägger ner. Fritidsgårdar läggs ner, kulturskolor lägga ner, kuratorer på skolor finns knappt, bibliotek läggs ner, kan fortsätta med massor och du anser att det som blåbruna regeringen gör är bra?! Att vi kommer hamna i diktatur, tror du inte vet vad detta innebär, går fort att ta bort men lång tid att bygga upp igen decennier.. Så tragiskt att någon kan rösta på SD men okunskap och lögner får folk att förstöra ett helt land…

          Vi har inte haft sjukvård på flera år. Och de som jobbar där? Utlänningar som inte kan någon svenska. Förskolor? Utlänningar som inte kan svenska. För i helvete nu räcker det!

            Men vad bra att dom vill jobba i sjukvården och ta hand om våra äldre, barn i förskolan eller hur? Det är Svenska medborgare som jobbar i samhällsbärande yrken utan dom stannar Sverige men det vet du väl! Så glad för att Muhammed jobbar hos min dementa pappa och hjälper honom varje dag och förgyller hans tillvaro. Vad gör du Anonym som ratar ”dom” och sprider dynga? Hemtjänsten/ demensboende/läkare/fritidspedagog? Nej skulle inte tro det

              Så du menar att det inte fanns någon personal i förskolan eller äldreomsorgen innan vi började med massinvandring ifrån Afrika och Mellanöstern? På barnens förskola finns personal som knappt kan svenska, varken barnen eller föräldrar förstår vad de säger. De är visst där för att språkträna bland småbarnen. Är det kvalitet, när barnen inte ens förstår vad de vuxna säger? Likaså i äldreomsorgen, vårdpersonal som knappt förstår svenska eller kan ta instruktioner. Är det säker vård? Personal i hemtjänsten som inte förstår vad de gamla dementa säger?

                Du ser ner på människor som jobbar och försöker så gott dom kan samtidigt så ”ska dom inte komma hit och ta våra jobb”! Har aldrig upplevt det du säger men då är jag positiv till att människor vill arbeta när dom kommit från ettannat land. För bidrag ska dom inte få och arbeta ska dom inte få göra ?! Vad ska dom göra enligt dig?!? Massinvandringen du pratar om var värsta kriget och Reinfeldt sa uppbackning våra hjärtan och Kristersson var socialministern när Götblad varnade för unga i risk för kriminalitet men det struntade dom totalt. Drog ner polisutbildningen med 93% ..93% tar flera år att få välutbildade poliser.. tack och lov att socialdemokraterna ökade polisutbildningen med 100% trots att dom måste styra med Moderaternas budget.

                  Att vård och omsorg idag har personal med bristande språkkunskaper beror snarast på att dessa yrken har lägst status och sämst lön. Att arbeta med människor har av någon anledning blivit till något utan värde. Exempelvis äldreomsorgen är fruktansvärd i grunden, vare sig någon kan svenska eller ej. Det…är vår människosyn.

                  Jag vet att i Malmö anställer kommunen invandrare utan kompetens till hemtjänst och ratar kompetent svenktalande personer som söker jobben. Rakt av.
                  Och jo det är exakt så.

                Snälla rasist. När fan jobbar folk som inte kan prata svenska på förskolor? För att ens få jobb där idag behöver du utbildning på högskola. Är det så att de bryter på språket och du automatiskt tar det att de inte kan prata svenska. För att har man såna fördomar som du har så blir jag inte förvånad om du ser alla invandrare som analfabeter.

                  Är verkligen inte samma person som ovan men jag vill påpeka att det inte krävs någon högskoleutbildning för att jobba som barnskötare. Det finns också kommuner som erbjuder förskolepersonal extra utbildning i svenska för att det finns förskolor med personal som inte kan särskilt bra svenska, det är inte alla förskollärare som vill jobba i t.ex. utsatta områden och då får man kanske helt enkelt anställa den personal som vill jobba där och försöka erbjuda dem så bra förutsättningar som möjligt för att kunna klara sitt uppdrag.

                  Du har ingen vidare koll på varken förskolan eller äldreomsorgen, det märks. För att bli förskolelärare krävs högskoleutbildning, men det brukar bara vara en förskolelärare per klass. Övrig personal är barnskötare, eller som på vår förskola, vuxna som språktränar. Likaså i äldreomsorgen, finns undersköterskor men också vårdbiträden och timmisar folk som språktränar och på dessa ställs inte alls samma krav på att kunna svenska.
                  Du får kalla mig rasist hur mycket du vill, det begreppet är totalt urvattnat och betyder inget längre. Jag tycker att svenska barn och äldre förtjänar personal som kan kommunicera på bra svenska, är det rasism? 🤣

                  Skitsnack. När vi skulle skola in vår minsta kunde vi överhuvudtaget inte komunicera med ansvarig personal. Hon förstod verkligen inte ett ord. Tryggt.

              Jag är undersköterska på ett äldreboende…svårjobbat o rent av farligt när mediciner ska ges, och många inte kan ta instruktioner på svenska!!!

            Du kan inte ha sökt vård på decennier… Jag har jobbat inom vården i 23 år, är tacksam för varenda ”utlänning” jag någonsin jobbat med. Jobbar nu på en mottagning med 5 läkare varav 3 från Mellanöstern. Hoppas du ngn gång behöver akut vård och gnäller om läkaren inte är blond och pratar felfri svenska…

              Det är väl inte de som jobbar och sköter sig och pratar förståelig svenska folk har något emot.

          Tänk att man kan se så olika på vad som förstört ett land😳

          Tycker detta narrativet är så konstigt. Välfärden har raserats under lång tid. Äldreomsorgen har nedmonterats sedan 90-talet. Välfärden var inte finansierad fram till valet 2022 för att efter valet slaktas. Larmen från skola, omsorg, kommuner och regioner har funnits sedan länge.

      Jag håller helt med dig! Jag röstar STOLT på SD. Enda vettiga partiet. Lär er leva med det alla vänstermänniskor!

        Hahaha alltså jag fattar verkligen inte hur man kan anse att det är enda vettiga partiet? Även om jag skulle vara fullblodsrasist så har jag svårt att se hur jag skulle kunna rösta på dem. De är ju helt faktaresistenta och de uttalanden de flesta av dem bara vräker ur sig rätt ut är ju hårresande. De har Jimmie Åkesson, det är det enda smarta jag ger dem. Även om jag inte håller med om något han säger i princip, så är han en bra retoriker och håller fast vid det han alltid sagt till skillnad från partiledare i övriga partier som svänger som vindflöjlar.

      Är fascism bättre menar du? Angiverilagar, begränsad kultur och pressfrihet, journalister som hotas, begränsad religionsfrihet. Jag vet inte jag, jag tycker det verkar som att SD har samma värderingar som de anklagar andra för.

        Ursäkta, vilket regeringsparti står för fascism? Det är till att ta i så att hemorrojderna börjar spricka. Det går inte att ta dig på allvar när du slänger dig med väldigt taffliga uttryck.

          SVERIGEDEMOKRATERNA = fascism, rasism och nynasism!!!

            Du kan inte ens stava ordentligt, än mindre argumentera.

            Eh nej. Det.är vänsterpartiet komunisternas politik.

        Akta så inte arslet spricker. Då kan du inte slicka röv längre

          Slickar gör man väl ändå med tungan. Eller du kanske bara försökte dra till med något för att vara otrevlig?

        Bra skrivet!

      Röstar på SD! Det får vara slutförnekat varför och vad som hänt med vårat en gång fredade land. Ett land där man kände sig trygg. Nu har det blivit HELT åt helvete tack vare förnekelse och PK-styre. Kommer verkligen inte backa längre från att säga som det är OCH NEJ vi är inga rasister för det. Tom min afroamerikanska bästis, samt mina 4 syrianska arbetskamrater röstar på SD pga hur jävligt det har blivit!

        Så svenskar beteer sig inte alls illa ute på nätet??

          Jag tror inte ”Anonym / 19:21” syftar på näthat. Jag tror att h*n syftar på mord, misshandel, våldtäkt, rån, droger och gäng kriminella, osv. Och om du kollar statistiken så är det fler utlandsfödda än svenskar som begår dessa brott.

            Vilka är majoriteten pedofiler? Vilka återfinns på Dumpen dagligen. Vilka misshandlar sina barn? Nu senast Pontus och Amanda. Om du inte tror att det finns ”svenska” gängkriminella borde du uppdatera dig ordentligt.

        Men om ditt parti är lösningen på allt varför har samhället blivit mycket värre sen SD och M kom till makten? Skulle inte de lösa problemen omedelbart? Nä kanske inte då.

          Nu är du ju helt jävla blåst. Samhället blev förstört sedan skaldy baldy Reinfeldt sade att vi skulle öppna våra hjärtan. Sedan har det gått åt helvete och fortfarande gör.

      Men SD-snubbar pratar ju typ också sådär

      Vad hjäkper det om personen bor i Dubai??

      Haha och samhället har blivit värre sen dina älskade M och SD har kommit till makten. Det var inte alls så extremt förra året. Men jaja keep telling yourself att SD är lösningen på allt.

      Jag tror det lugnar sig när vi får till AI. Kriminellas största svaghet är att de försöker ta en enkel väg och inte utbildar sig på riktigt. Så i dagsläget kan de övermanna de svenska myndigheterna som inte kan utreda allt, men när vi fått till AI så kan vi utreda snabbare & de kriminella kommer inte besitta kompetensen eller resurserna att bygga någon nämnvärd AI.

      Eller så automatiserar vi andra sektorer och alla bagare, brevbärare & chaufförer blir utredare istället.

    Det här är helt sjukt och vi får ALDRIG acceptera det. ALDRIG. När kommer hashtaggen #backaAmilia? Nej just det, hon är borgerlig och den backupen gäller fina vänstern. Alla måste markera! Såhär ska vi inte ha det i vårt land.

      Starta den hashtaggen? Är väl ingen som hindrar dig?

        Det var knappast min poäng. Det trodde jag framgick. Glömde att man måste skriva så tydligt och parera så ingen här hittar något att hugga på.
        Och hur vet du att jag inte har använt snarlik hashtagg?

          Det var iofs en relevant fundering – varför lägger du på ”vänstern” att stötta folk? Har dem någon sorts patent på att bry sig?

            Du missade poängen. TS skriver att man måste vara vänster för att någon ska bry sig. Som borgerlig/höger får man mindre sympati.

              Det är väl ändå ömsesidigt? Vänstern bryr sig om vänstern och högern bryr sig om högern. Jag menar det råder ju ingen brist på kvinnor som är vänster som hotats och hatats på ett oerhört grovt sätt och det är inte som att SD/KD/M lägret startar hashtags om det, de brukar snarare elda på det.

                Haha eller hur? släng ett öga på ett par trådar hos högermän på twitter så har vi ganska många små män med en helt sjuk kvinnosyn som allt annat än drar sig för att hata och hota kvinnor som har åsikter de inte håller med om.

                  Ja, jag hade oturen att en tweet från mig gick ”miniviral”, bara ca 100 retweets men det var mkt för mig som har ca 150 följare, och uppmärksammades av den skaran. Enda gången i mitt liv då en större skara människor suttit och hållt med varandra om att jag borde bli v**dagen eller utsättas för andra hemska saker, skriva saker om hur ful jag var på diverse grova sätt (sliten h**a, duger inte ens att kn**la osv), någon skrev ut min hemadress/telefonnummer för det var ”bra att folk vet var de kan hitta dig”. Och det är tyvärr ingen unik upplevelse, verkar hänt nästan varenda kvinna som står till vänster och twittrar om politik.

                    Det är givetvis lika sjukt och oacceptabelt. Helt galet! Vilka är de här snubbarna eg? Retorisk fråga.
                    Som Ulrika förtydligade åt mig menade jag att min upplevelse är att borgerliga kan backa ”vänster”-intiativ om det är är en viktig och bra grej. Ännu mer tydligt: iaf jag upplever att borglig lättare kan stötta ”vänster” än vice versa. Oavsett sak.
                    // somnar snart själv vid nattning och ger upp att göra mig förstådd för idag 😅

                      Det stämmer inte, tror du är lite färgad av att du står till höger själv och vill se den sidan som bättre. Sen säger jag inte att vänstern är några stöttningsmästare heller, som sagt vid de allra flesta tillfällen håller sig folk på ”sin sida”.

              Ja jag förstod det. Men jag undrar ändå varför man inte startar en hashtag om man tycker att det borde finnas en?

    Okej..vilken tragisk människa som ringt henne. Låter helt väck!
    Hoppas att han inte bor i ”äckliga Sverige” för då är jag först med att säga- varsågod, välj ett annat land!

      Han är garanterat en riktig loser. En ful kille med moppe-mustach som sitter i sin morsan trångbodda lägenhet i någon ful förort. Klart han hatar såna som Amilia, hon har allt han aldrig kommer ha; skönhet, intelligens och framgång.

        Jag tycker han lät äldre. Nej usch vilken jävla typ. 😛

        Incels kommer vara ett så stort samhällsproblem.

          jepp, speciellt när dem hittar likasinnade på nätet, och peppar varandra med att dem har ”rätt till sex”, och att ”kvinnor har en skyldighet att ge dem det”, säg det till fel person så skapar du en framtida våldtäktsman.

          Jag tror ett stort problem också är att majoriteten av invandrare till Sverige är män, så vi har så extremt många fler män än kvinnor i Sverige att det blir en ojämn balans. Kvinnor ställer också högre krav på männen, och är hellre singel än lever med en ”vuxen bebis”.

    Jävla 🤡🤡🤡

    Sådär lät killarna i grundskolan, inte minst under högstadiet. Hotade om saker till höger och vänster om man sa till dem att sköta sig (tex när de försökte mobba elever eller lärare). ”Jalla jag ska k**lla din mamma yao” var typ standardsvar. Mvh tjej från förort

      Och de säger samma sak nu när de vuxit upp. Visar inte direkt på någon mognad eller respekt för andra.

        Beroende på vad de tar så stannar hjärnans utveckling. Sedan är de tonåringar mentalt livet ut.

      De låter fortfarande så i skolorna

    Jag förstår ingenting. Kan vi få lite bakgrund? Vem är Amelia Stapelfelt? Vilken bombdåd?

      Bombdådet kan du läsa i nyheterna om. I övrigt ingen aning, vet inte vad hon har pratat om.

      Hon är en person som tror att hon utbildar folk i vad som händer i världen och politik. Hon försökte förklara Ryssland och Ukraina som ”du och ditt ex”. En väldigt låg nivå men inget hon förtjänar att bli hotad för såklart.

    Jag hör bara folk säga att de ska rösta på SD när frågan om invandring kommer upp. Detta är verkligen en genuin fråga: ni som ska/har röstat på SD, är det bara invandringen som gör att ni håller på det partiet eller har ni även koll på de andra frågorna?

      Erkänner, bara invandringen. I övrigt ett pajasparti. Hoppas att man kan rösta på något annat nästa gång. Tål inte hyckleriet från övriga partier, röstar på de som talar klarspråk. Bor man i en socioekonomisk förort såg man det komma så att säga…

        *socioekonomisk ”utsatt” förort, som det kallas numera

      Den viktigaste frågan är alla utlänningar som bor här och som ingen vill ha. Röstar på de så länge som skiten ger sig av

      Men får vi bukt med alla problem som invandringen skapar, kommer det lösa andra problem, samt att pengar hamnar där de gör mest nytta! Vård, skola, omsorg…

        Om det ändå vore sant, om vi nu får bukt med det här, har pengar över och kvar samma regering med samma politik så kommer miljarderna att gå till riskkapitalbolag inom vård, skola och omsorg. Som kommer göra absoluta minimum för medborgare, välja bort elever med större behov, vårdkrävande multisjuka osv för att kunna plocka ut en större vinst och ge större utdelning till ägarna.

      Ordet genuin och där och då, måste vara 2023’s starkaste ord…

    Vilket vidrigt kommentarsfält! Har SD-trollen hittat hit? 🤢🤢🤢
    Usch, i’m out!

    Själv tänker jag med allt hat som finns nu och sjuka människor, kanske dumt att du camilla delar detta inlägg… S¨hon får ännu mera hat?

      Är det inte bra att visa upp hur det är fatt med Sverige?

      Tvärtom! Det MÅSTE upp på bordet och belysas. Dra fram skiten i ljuset!

    Ha, ha! Svenne här, bor i förort söder om söder. Området är så jävla trasigt, går inte att laga det kommande decenniet.

    Usch, detta är bland det vidrigaste kommentarsfälten jag läst i BB.
    SD-svansen har hittat hit.
    Håll er till Flashback och sprid era vidriga åsikter.
    Usch!🤢🤢🤢🤢

      Ja, tacka vet jag alla vänsterextremister, det är människor med sunda åsikter. De vet minsann hur landet ska styras.

      Okej MP

      Usch på dig själv!

      Ja, heja vänsterslöddret.

      Håller med, så otroligt tragiskt

      Alltså förstår såna som du att SD fick 20% av alla röster förra valet? Att det är Sveriges näst största parti? Var femte röst gick till SD.
      Eller är man så fokuserad på att just hata SD och alla som röstade på SD? Eller att man känner att man bara vill skrika rasist?
      Förstår du hur ett välfärdssamhälle är uppbyggt? Och vad som krävs för att det ska fungera?
      Undrar faktiskt genuint hur tankarna går hos nån skriver såna saker som du gör.

        De flesta verkar förblindade av att framställa sig som ”goda”. Därför måste SD hatas… det är tydligen viktigare än att få bukt med skiten som träffat fläkten!

        Undrar genuint detsamma om dig. Har du läst och förstått SD:s budgetförslag? Läst dig in på alla frågor?

        Gulleplutt!

      Åh nej, blir du mörkrädd? Får ont i magen? Vad mer brukar ni vänstertroll slänga er med? Jo att det skaver! Sänder dig en styrkekram och ett handhjärta 🤣

        Min farmor har upprepat ett Bellman-skämt om och om igen ca 1 miljard gånger de senaste 3 åren och varje gång skrockar hon gott som att hon kommit på något nytt och fyndigt. Så är det med SD-skämt om handhjärtan och styrkekramar, skillnaden är väl att min farmor är dement så hon är ursäktad. Ni borde verkligen försöka skaffa er lite nya skämt, inte för att de nuvarande är för grova eller förolämpande utan för att ni börjar framstå som ngn som har humor på samma nivå som personer med rätt långt framskrider alzheimer.

      Håller fullständigt med dig Maja! Det killen säger i ljudklippet är vedervärdigt, men det är så jäkla orättvist att alla med utländsk härkomst ska dras med i drevet! Det finns idioter av alla slag!!
      Det ni sitter och säger om personer med utländsk påbrå i detta kommentarsfält får mig att må så himla illa! Usch på er alla! Ingen, INGEN väljer att fly sitt land och bli flykting för att det är roligt! Jag hoppas verkligen att ingen av er någonsin behöver göra det, för det är inget jag önskar någon!

        Förutom att somalierna är ekonomiska flyktingar. Morsan till sonen som dödade polisen i Göteborg sade: Vi är bara gäster i Sverige så behöver inte jobba

        Tyvärr måste vi inhemska svenskar nog få fly från vårt eget land i framtiden om det ska fortsätta såhär. Vi är väl dessutom i minoritet då. Varför är det så populärt för många flyktingar att ta sig ända till Sverige. Varför inte närmsta trygga land som tar emot dem. Jag tror inte jag helst vill fly till Somalia t ex, tror jag skulle ha svårt att lära mig språket, bli integrerad och de har annan kultur.

      De flesta här inne är ju SD äckel, är bara att kolla vilka hatiska kommentarer det är på de flesta inläggen. Hånfulla, kvinnohatiska bittra kommentarer.

        Det är ju mena-män som står för merparten av kvinnohatandet i Sverige tbh. Mena-män som inte ska vara här.

    Man får verkligen hål i huvudet av den här retoriken. ”Vänsterslödder”, ”SD-svans”, ”Sossetroll”. Är ni 4 år eller? 😂

      fyllde faktisk 5 och ett halvt i lördags så det så😅

        Grattis i efterskott ditt vänsterslödder! 🥰🥰🥰

    Åh nej, blir du mörkrädd? Får ont i magen? Vad mer brukar ni vänstertroll slänga er med? Jo att det skaver! Sänder dig en styrkekram och ett handhjärta 🤣

    Bara jag som tycker det låter som en person med svenska som modersmål som gör till rösten så den får en brytning??

      Bara du. Den äkta rinkebysvenskan går inte att missa.

    Usch. Bara USCH 😫🤮. Vidriga vidriga människa!

    Ironin i att det är SD som är syndabockarna i detta. Bara sug in det och känn…
    / En som röstade på KD

    Tja, det var ju det här jag och min man såg för många år sedan och bestämde oss för att det samhället ville vi inte att våra barn skulle växa upp i. Så vi började planera för vår flytt utomlands och byggde hus i Danmark, där vi nu bor. Och jag minns att jag berättade det här någon gång, på Bloggbevakning och jag fick ju höra att jag var allt möjligt, det var som om man hatade budbäraren som vägrade delta i den kollektiva lögnen och förnekelsen. Nu brydde jag mig naturligtvis inte om det, eftersom jag tänker bätte än de flesta och vet när jag har rätt, men det visade väl hur lamslagna svenskarna var och hur det var omöjligt att kritisera invandringen.

    Jag undrar faktiskt om svenskarna förstår hur många högutbildade personer som jag och min man som redan har lämnat Sverige? Bara här i vår förort till Köpenhamn är det redan en liten svensk koloni av läkare, som vi, civilingenjörer, it-folk av de mest skilda slag….många. Förstår man vad det innebär när vi konsumerar i Danmark och inte i Sverige? När vi jobbar inom den danska vårde och inte den svenska? Jag undrar.

    Vi skulle förstås kunna sitta här på andra sidan sundet och vara skadeglada – ”Vad var det vi sa?”. Men absolut inte, tvärtom blir vi otroligt ledsna när vi läser om hur ni har det, hur era bostäder sprängs, hur den som bara vill ta en öl på en pub mördas, hur era barn trakasseras och hur föräldrar inte låter samma barn gå själva till skolan eller vara ute och leka, än mindre gå på fotbollsträning. Det är fruktansvärt men jag är tacksam att jag slipper bo i det och framför allt att våra barn får växa upp i ett tryggt land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.