Camilla Hamid för Rusta

Jag vet inte vad det är med Camilla Hamids reklam för Rusta som gör att jag båda tittar på hela klippet, och känner att det gav mig någonting när jag var klar?Kanske är det sättet som hon utformat klippet? Kanske är det för att reklamen innehåller saker som jag både använder och brukar köpa på Rusta? Jag känner ingen konsumtionshets av hennes reklam utan känner mer att jag ”uppskattar” tipsen! Det var längesedan jag kände så inför en influencerreklam, så hatten av till Camilla och Rusta för ett strålande samarbete!

Har du något sådant här exempel färskt i minnet?
Sådant är ju riktigt kul att uppmärksamma!

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det var både själ och hjärta i denna reklam, inte ett hafsverk mellan två jobb.

   Den var väl fint genomförd men ser inte varför den skulle vara mindre ”konsumtionshetsig” än andra, bara för att den lindas in i myspysstämningen i att samtidigt kasta ihop en bakverk med hjälp av produkterna, tvärtom? Är det inte typ precis samma sak som att vissa försöker förmedla exempelvis någon ”lyxig” stämning när man exempelvis har en särskild outfit från NA-KD eller vad det nu må vara?

   Men förstår att den uppskattas av den som själv köper och använder produkterna, så har jag ju själv känt för vissa reklamsamarbeten som lyft andra varor och produkter som jag själv är intresserad och i behov av (ja inte NA-KD då, men andra, haha), då uppskattar man ju att uppmärksammas på dem, och få tips och råd relaterade till användandet, och även att få en rabattkod, om sådan finns, osv. Det har i mitt fall inte sällan varit sådana reklamsamarbeten som andra fnyser ”konsumtionshets” om, precis som denna reklam kan tolkas så av den som inte behöver fler skålar, slevar eller grytlappar, men som ska locka till inköp av dessa för att uppnå det ultimata myspysiga fin-baket. Haha.

   Vad jag vill säga är väl egentligen att det helt enkelt bara var intressant att läsa detta inlägg och hur Camilla tog det till sig. 🙂

    Kanske är för att Camilla har ett bakintresse själv?! Gissar att ens egna intressen också så klart påverkar vad man tycker är bra och kul samarbeten. Lite det hon själv var inne på i texten.

     Läste du ens min kommentar innan du svarade? Haha

   Ja hon är så trevlig och så duktig att baka. 😊

    Jättejobbig tycker jag.

  Det var mycket socker det.

   Haha! Ja det var fan inte lite socker det!

    Det går typ inte att nämna hamid utan att någon måste påpeka att det är mycket socker. Ja, det är fika, inte en sallad😅

     Ja, jag fattar inte gnällandet om att hon har så mycket socker! Det är ju inte fullkornsbröd hon bakar. 🙄

      För att det går att baka med mindre socker utan att det smakar fullkornsbröd.

       Men då ska man kanske baka efter andra recept än hennes då. Finns ju miljarder recept, varför gnälla på just ett?

        Gnäll och gnäll, jag tror man mest blir överraskad över mängden då få recept innehåller lika mycket socker som hennes?

  Gillar också uttrycket men saknar kaffet i glasyren. Det är ju det som gör smaken. 😏

   Hon hade väl kaffe i?

   Du får kolla på reklamen igen. För jag såg kaffekannan som hällde i kaffe i glasyren 🙂

   Det var kaffe i.

    Sorry. 🙈 Missade helt att hon hällde i kaffe. Tack för era kommentarer!

  Vem tror ni den otrevliga influencern (som även poddar) är som Natali Fikas och Henrietta Fromholtz pratar om är? Jag tror det är Dasha eftersom Natali nämnde något de har gemensamt (Farsta/bott i förort) + känns som att Dasha blivit riktigt otrevlig på sistone.

   Var pratar dom om det?

    Instastories.

   Undrar med. Men sen verkar Henrietta själv inte så himla härlig.. konstaaant gnäll?!

    Ja jag uppfattar inte henne som en genuint varm person? Utan väldigt tuff mot andra.

   Ok, blir så nyfiken, och ja innan nån säger det kan jag säga det själv, har inget liv å är SÅ tragisk 😉

   Men tycker att sånt här är sjukt intressant. Särskilt om det är influencers som utåt ”spelar” gulliga och fina och då kapitaliserar på drt, å sen är dom egentligen vidriga små as eller(som jag vet många influencers gör) ser ner på sina följare och nästan har lite ”guds komplex”. Får jag reda på sånt vill jag ju inte följa å supports längre

   Vilka kvinnliga podd/influencers finns inom deras skrå… vilka går på samma events som dom?

    Det skedde på Lindex event häromdagen som typ allaa var på!

     Uppfattade det som att dom pratade om det på eventet, inte att personen nödvändigtvis var där

    Tyvärr rätt många kvinnliga influencers som finns inom denna skrå. Kalla mig fördomsfull med det är säkert mycket avundsjuka, falskhet och skitsnack bakom varandras ryggar i den ytliga ankdammen de lever i. Inte alls så där gulligull som de vill framställa sig själva.

   Hon säger att hon sa till personen att hon precis varit på semestermål en plats personen har stark koppling till å att det var svaret å reaktionen på det dom var hemsk.

   Kollar man insta va hon på Gotland i somras. Vilka har koppling till Gotland å har podd… Vanja – ej podd längre väl?
   Elsa Billgren – har podd
   Klara Doktorov – har podd å ÄR väl från Gotland?

   Elsa kan jag dock inte se som annat än ljuvlig, rolig, avslappnad å genuint skittrevlig? Skulle va sistnämnda kanske, men känns inte som hon går på sånna events? Och jag ser inte henne dom influencer riktigt?

   Inte för att förminska nåns känsla av ett bemötande men efter att ha följt Natalie sen många år så uppfattar jag henne som väldigt känslig och någon som kan analysera varenda vinkel av en situation i oändlighet och bli väldigt påverkad av det. Personen i fråga kanske hade en dålig dag eller att bli ”påhoppad” av nån som tjoar och stojar när man inte är öppen för det… jag blir ärligt rätt stressad när nån ”hälsar” på det sättet.

   Cassandra är ju även från Farsta…

  Blev så glad när hon igår sade: Det må vara Kanelbullens Dag men det är också Djurens Dag. Kanelbullar kan du äta närsomhelst så tänk på alla djuren: de behöver dig ❤️❤️

   Det var även vodkans dag…

   Man kan väl göra något för djuren varje dag också?!

   Bra att hon nämnde det! Det är synd att kanelbullen snott rampluset. Om jag minns rätt infördes djurens dag ca 70 år tidigare än kanelbullen, i syfte att lyfta fram deras rättigheter.

  Beijers Basel-resa <3

  Tycker Bisse brukar göra bra samarbeten.
  Och Ninasrader, Alexandra Nilsson…
  De sämsta samarbetena tycker jag ”mammabloggar” brukar göra. Typ tingelinn, Lagergrens å dom i den gruppen. Inget känns genuint, väldigt ogenomtänkt och hafsigt.

   Ja, Tiingelinns samarbeten är nog sämst. Slarvigt och icke genomtänkt. Skulle aldrig köpa något hon tipsar om.

   Håller inte med om Bisse, känns som en kappvändare delux när allt är det bääästa hon nånsin testat.

  9 dl socker i en kaka för 10-12 personer 🙄

   😍😍 gott

   340 kalorier i 1 dl socker. Lägg till smör och allt annat. Det är vansinniga mängder kalorier per portion!

    Tänk va härligt att du inte behöver äta om du inte vill. Och så kan du låta den som blir sugen på att baka få bli sugen utan att berätta hur mycket kalorier det är i. Lite ätstörningsvarning på kalorikunskapen 🙂

  Jag har nog aldrig köpt något en influencer har gjort reklam för. Snarare att jag blir väldigt anti.

   Samma här.

   Vad för butiker och produkter finns det kvar för dig då?!😆

    Det finns en jävla massa alternativ om man tänker efter.

  Jag gillade mycket när Louise och Julia poddar gjorde samarbete med svanen. Tycker dom gjorde ett samarbete för menstrosor också om jag inte minns fel? Våra sanningar-podden brukade också ofta ha bra samarbeten (bl.a. läkarmissionen, zcooly osv), men har inte lyssnat på dem på några månader nu.

  Hairtalkbyemelie har alltid relevanta och tipsiga samarbeten, som riktar sig till hennes målgrupp och alltid är produkter / märken som hon själv tycker om. I hennes youtubeserie ”i badrumsskåpet” brukar det vara ett reklamavbrott mitt i avsnittet, som alltid är ingående och intressant. Hon får åtminstone mig köp-sugen utan att vara påstridig eller överdriven på nåt sätt, hon är helt enkelt trovärdig och ger riktigt bra tips.

   Varenda inlägg hon lägger upp så är det nånting nytt du ska köpa för att få så fint hår eller glowig hud. Först är det nånting som är jättebra som du måste ha till din hårbotten och hårlängder osv. Sen efter några dagar är det nya märken hon gör reklam för som du ’måste’ ha så att ditt hår ska vara friskt och glansigt. Samma sak med krämer och serum för ansiktet. Konstant nya märken som du bör handla. Hur mycket grejer behöver vi egentligen? Både hon och browfelicia överdriver.

   Många här tycker Margareta grääs hetsar till köp. Tycker hairtalkbyemelie är tusen gånger värre. Dessutom lever vissa av dessa influencers i nån bubbla där de tror på riktigt att produkterna de alltid tipsar om har en rimlig pris. Det mesta är super dyrt.

    Måste instämma. Gillar hennes serie på youtube men det är tyvärr inte pga hennes insats utan snarare trots hennes insats…

    Tycker hon verkar rätt dryg och ”mästrande” och, vilket är typiskt för frisörer, övertygad om att hon kan allt om hår trots att allt hon säger får mig att känna motsatsen. Många frisörer tar all sin information från utbildning och info från märken, märken som har som största mål att sälja mer produkter. Märken som ofta har 100olika produkter som alla marknadsförs som revolutionerande och med hjälp av massa påhittade ord. Har nog aldrig träffat en frisör som verkar veta vad dom pratar om och som kan tänka själv.

  Tyckte att det var en lite mysig reklam ändå. Fick mig att längta till julen lite, av någon anledning. Jag blev mer sugen på att baka än att handla på Rusta, men det kanske bara är jag.

  Tål inte henne. Otroligt osympatisk person.

   Camilla Hamid?! På vilket sätt? Har aldrig tänkt henne som osympatisk

  Jag gillar Underbara Claras samarbeten. Alltid hög klass och välarbetat.

   När Clara publicerar en bild på sig själv med ett speciellt uttryck ser man direkt att det är ett samarbete. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men det slår aldrig fel.

    Haha, jag har inte tänkt på bilderna men jag kan känna det direkt i tonen i första meningarna. (Läser bloggen via Feedly så ser inte reklammärkningsbannern). Kan inte heller sätta fingret exakt på vad det är.

  @mammasanningar gör underbara samarbeten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.