My Martens börjar blogga på portal igen

Sociala medier stressar mig något helt fenomenalt i perioder. Jag har bloggat proffesionellt i över tio år. Men sista månaderna har jag haft en paus med några enstaka inlägg. Fascinerande nog så är trafiken ändå där. Jag har behövt den pausen.

My Martens meddelar i ett Instagraminlägg att hon bli ack så stressad av sociala medier, men att hon samtidigt kommer börja blogga på en portal inom en snar framtid. 
Det tror jag är en bra idé med tanke på att hennes blogg buggat och har virus vid upprepade tillfällen när jag försökt besöka den.
Hon menar att bloggen fortfarande är välbesökt, trots att den knappt uppdaterats de senaste månaderna.
Jag undrar vad hon menar med att ”trafiken ändå är där”. Vilka siffror pratar vi om?
Enligt Bloggportalen har hon haft 182 besök den senaste veckan, och RSS-feeden går till hennes nuvarande blogg – www.mymartens.se, som man även hamnar på om man klickar på länken.
Hade RSS-länken varit död så hade det stått 0 besök senaste veckan.

Kanske tycker My att 182 besök per vecka är bra trafik, men jag är benägen att inte hålla med. 😊
Var tror ni My kommer flytta sin blogg?

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Ett hekto Anna Book-floskler”, varsågod.”

  Jag gissar på att hon kommer blogga för Amelia.

   Hon vet nog inte själv ännu. Väldigt konstigt att först skriva att sociala medier stressar henne, fenomenalt skriver hon dock hehehe och i nästa mening att hon ska börja blogga mer. Motsägelsefull som vanligt. Snurrigt värre.

   Lantliv?
   Ica kuriren?
   Land?
   Eller ska Hägernäs strand starta bloggportal😃

   Det gör Maggan Graaf nu. Tror ej de vill vara på samma.

  Det här är människa jag inte förstår mig på.

  Amelia eller Mama, det är där alla brukar hamna förr eller senare. Ser fram emot nya husköp, katter, väninnor, kollapser, sjukdomar och företag.

  Vad ska hon blogga om? Hur det är att driva blommbutik och gym? Eller möjligtvis hur trött hon är, hennes eviga rehabträning som aldrig tycks ta slut?

  Vart* tror ni, inte var.

   Om en fråga kan besvaras med här eller där – då ska du använda var. Om du kan svara på frågan med hit eller dit – då är det vart som gäller

   Var använder du för att beskriva ett nuläge, en plats, eller ett statiskt läge. Var någon eller något befinner sig. Var jobbar du? Var ligger Stadshuset? Var landade bollen? Var köper du dina blommor?

   Vart använder du för att beskriva en riktning eller en rörelse, när någon eller något är på väg. Vart rullar bollen? Vart ska ni åka med jobbet?

   Med detta i åtanke, vill du fortfarande stå fast vid din kommentar?

    ”Vart tror ni My kommer att flytta sin blogg?” är väl ändå mer korrekt än ”Var tror ni My kommer att flytta sin blogg?”?

     Nej, vart är en fysisk riktning. Något man kan peka med handen åt.
     Kan man stå och peka på en bloggportal?

      Det kan användas i bildlig mening också …

    Bra googlat. Dutti.

     Skit på dig allanballan

      Om du bara googlar, kopierar första svaret och klistrar in det, så har du inte förstått mycket.

       🖕

    ”Vart flyttar bloggen?” Kan man väl ändå svara hit eller dit på. Här eller där blir ju konstigt.

  Undrar vilken växt dumma läsare ska sätta sig på och snurra?

   Just det, där var hon riktigt gullig.

   Tidsmässigt ligger nog ljung nära till hands. Eller den däringa x-bollen 🤔

    Båda är nog nog relativt stjärtvänliga om man jämför med kaktus.

  Min undran är varför man håller på så mkt med sociala medier när det ’stressar en så oooooerhöööört’? Alltså varför? Man måste ju inte.Ungefär samma som Samir som skrev hur mycket han hatar det,men ändå håller på dagarna i ända 😂 Verkar jobbigt 🙄
  Men its a hard days work,eller? 🤔

  Lägger hon ut bete med detta inlägg om att få blogga på en portal måntro, verkar så, eftersom hon inte säger vilken portal hon ska blogga på så är det nog inget som är klart. Det som slår mig också är att hon även vill hinta om att hon ska flytta igen och därför tänker hon att folk ska vilja följa henne för att få veta om hon ska flytta till Vadstena, fast det ska hon nog inte utan det är en strategi att ge en liten hint om det så att folk ska tro det och fortsätta ge henne klick hehe hon är för rolig My och så lätt att läsa av.

   Mama?

    Möjligt, och mycket möjligt att hon tänker flytta till Vadstena eftersom hon försöker sälja lägenhet och butik, men hon vill inte säga det rent ut utan bara hintar så att följare ska undra så att hon då får många klick. Någon flytt lär det ju troligtvis bli i alla fall. Kanske skilsmässa på g det skulle inte förvåna mig.

     Det är ej hennes butik till salu, men dock hennes lägenhet.

  Var det inte hon som blev bortsparkad från en portal nyligen för att… Nånting. Hälsorelaterat, och folk mailade plattformen/tidningen (Må bra?)? Gud, mitt minne är fan sämst, kommer inte ihåg vad det handlade om, och det kanske inte ens var hon. 😂

   Minns inte heller exakt eftersom det varit så rörigt med alla dumheter.
   Hon blev ifrågasatt iallafall och höll på med diverse härskartekniker till läsarna.. Bad dem att sitta på kaktusar och rotera😅.
   Tror hon fick lämna allt för föräldrar bloggportalen pga liknande skäl.

   Hon blev fruktansvärt otrevlig när hon avslöjades med att ljuga om vaccinering mot covid-19. Då höll hon låda om roterande kaktusar och bajsmackor. Hon dillade även om en ny bil som stod klar på bilfirman. Skulle hämtas så fort hon blev frisk. Sen påstod hon att bilhandlaren inte stod fast vid något avtal.

   Hela familjen var vaccinerad, men det visade sig inte stämma. My skulle pga sin bräckliga hälsa behöva vaccineras inneliggande på sjukhus. När hon började ljuga hade hon inte koll på att 10-åringar inte skulle ha nån spruta. Hon fick även kritik för att hon inte visade nån hänsyn till omgivningen när hon hade symtom. Då brann det i proppskåpet och topplocket for av.

  Biter på naglarna av spänning. Med en ny portal kan hon börja rapa sina gamla historier och levnadsöden för alla nya följare som är sååå nyfikna på henne. Nä nu får My krypa under Ernstfiltarna och stans där ett tag. Vi kan det där och vi vill inte se dig i spanx mera.

   *stanna

   Är så nyfiken på om du är TPL på flashback. Det är också en rolig skribent när det gäller My. Alltid träffsäker och med god iakttagelseförmåga.

    Det där var dock varken roligt, träffsäkert eller med god iakttagelseförmåga.

  Antagligen någon sjukdomsportal, då hon aldrig någonsin varit utan sjukdomar de senaste tio åren.

   Stående gäst hos ”Fråga doktorn” på svt hade passat.

    Ja hon har ju haft allt utom just den hemliga diagnosen som hon inte landat i.

  Vem har skapat frisyren på första bilden? Det där kan inte en frisör vara skyldig till. Ser inte ens ut som hår. Nu har hon ”rullat” på kvaliteten. Hennes hjärna är inte kompatibel med svenska språket så blogga låter som en mycket dålig idé. Måste vara pinsamt för L med allt trams.

  För Hemnet, så klart. Hon har ju som fritidsintresse att flytta.

   Eller ny bloggare på 1177.se

  Det är klart att sociala medier blir lite stressigt: https://nyheter24.se/bloggbevakning/2022/11/16/en-uppdatering-om-my-martens-alla-olika-instagramkonton/

  Hon borde flytta tillbaka till Öland så att Skate_Ludvig, Lilleman får nära till sina syskon och sin far. Samt ge upp drömmen om att bli en influencer som bara behöver publicera inlägg för att kunna leva.

   My borde ju rimligen inse att det aldrig, aldrig, aldrig kommer att lyfta hur mycket hon försöker sig på sociala medier. Bara sluta, lägg tiden på något annat som fyller på med glädje i livet.

  Ska man vara en bloggerska, då borde hon sätta sig i skolbänken så att hon får lära sig att stava.

   Och sluta särskriva..

  Vart ska hon flytta? Till hus?

  Var inte My ett maskrosbarn som har klarat sig själv sedan hon kom ut från BB? Jobbat och slitit och försörjt sig själv.
  Nu var barndomen en idyll. Hon lider nog av demens för hon har extremt många versioner av sitt liv.

  Hon är så verklighetsfrånvänd så det är tragiskt. Jag bor väldigt nära hennes Studio och blomsterbutik och det är inte många besökare. Hon är ett skämt bland företagarna i centrum. Ingen tar henne på allvar. Men hon glider omkring som hon var Catalina torgets Bert Carlsson. Att hon inte förstår att hennes tid är förbi som influencer. Hon gör allt för att hänga sig kvar. Och nu ska hon sälja sin lgh igen. Hon borde tänka på sin son som får flytta runt pga hon är sån rotlös människa.
  182 besökare på 1 vecka! Det är nog dom som blivit blockade på hennes instagram. Då kollar dom bloggen för att se vad som händer med spektaklet.
  Sorglig människa.

   Kan väl inte finnas någon möjlighet att hon lyckas sälja alla blommor hon köper in, ser ut att vara mängder, finns väl dessutom två blomsterbutiker till i området. Dessutom en massa porslin och grejer, så hur tänker hon när hon gör så stora inköp kan man undra fast det finns säkert en tanke med det.. baktanke… och alla flyttar, olika gym och lokaler.. märkligt. Hon har stort självförtroende.

    Om någon säger grandios självbild så är det onekligen My jag tänker på först.

   Blev blockad på instagram när jag frågade om hennes medicin som hon skrev om. Då kallade hon mig elak och blockade mig.

   Varför är hennes man inte skriven på samma adress som my ?

  När jag följer nån så är det för att dom personerna är duktiga i sin profession och instagram eller en blogg blir en förlängning av deras yrke ( profession)… men sen kommer dom här influenserna som är kända för att vara…kända. Inte för att dom är duktiga på sitt yrke. Följer mer än gärna pts som jobbar som pts och delar med sig av tips, trädgårdsmästare som sprider sin kunskap, konstnärer som visar sina alster… och sen kommer My. En PT som ingen vet om hon är PT, flyttar till höger och vänster, blir florist/ startar blombutik, konstant sjuk men vidhåller att hon jobbar för hälsa, byter träningslokal, säljer blombutik ( rykte??? ) mm mm.

  Allt blir bara spretigt och jag får aldrig grepp om henne som person. Jag tror att hon bara vill vara känd för att vara känd och erkänd som en businesswoman… men allt hon gör är halvdant med dåliga resultat. Hon kommer aldrig bli någon att se upp till.

  Tyvärr är hon som en trafikolycka: man kan inte låta bli att titta trots att det bara är tragiskt.

  VEM vill samarbeta med henne???

  Vilka företag vill förknippas med My?

  Bloggportalens statistik-kod ligger inte på hennes site. Så hon har troligen mer trafik än det du insunierar. Räcker med att högerklicka (visa källkod och söka på bloggportalen, så ser du att inget hittas).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.