Finns det en så finns det flera

När man trodde att det var slut på familjemedlemmar att trycka in i Biancas talkshow så lyckas de locka dit den smått skygga Oliver Ingrosso. Skygg, i alla fall om man jämför med den övriga familjen. 
Han är för Wahlgren/Ingrossofamiljen, vad Aimee var för The Osbournes”. Hon är alltså den dotter till Ozzy och Sharon Osbourne som valde att inte medverka i familjens smått ”pionjäriska” reality show som visades på MTV mellan 2002-2005.

När vi ändå är inne och pratar om den här familjen så är det en del som tror att Christina Schollin kommer bli årets julvärd, primärt efter att hon postat det här inlägget på Instagram:

Kan Sverige på riktigt bli mätt på den här familjen?
Jag tror inte det, utan jag tror att det alltid kommer finnas tillräckligt många magar som kurrar för att det ska löna sig att ha dem medverka överallt och ingenstans, om och om igen.

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men jag tycker Pernilla är så himla rolig! T o m hennes gubbe är rolig nu! Att hennes mamma blir julvärd e väl mysigt!

      Undraar vad timmlönen för att vara julvärd är?

        Min gissning är: Väldigt bra

      Hoppas du skämtar!!

      Pernilla är jätterolig, hennes fästman not so much! 😃

      Är inget fan av Pernilla egentligen, men jag blev positivt överraskad över hennes jobb med Allsång på Skansen och har fått ändra åsikt litegrann. Hade bara bilden av henne från Wahlgrens värld och där vet jag väl inte om jag var så imponerad av vem hon visar sig vara.

      Men VA tycker du Bauer är rolig!? Jag behövde sitta med skämskudde när jag såg senaste Wahlgrens värld, alltså herregud… Nä inte det minsta rolig men han tror väl det, han försöker och likaså Bianca men de är bara cringe, skämskudde. Pernilla och Benjamin är ju naturligt roliga däremot fast Pernilla borde tagga ner sina hyllningar och överdriv om Bianca för när hon håller på med det är hon tröttsam och tramsig. Blir inte trovärdig heller när hon säger olika versioner om saker och ting haha lite pinsamt…

      Kanske är det så att Christina ska vara julvärd och jag tycker nog att hon skulle passa för det. Carola vore väl passande också.

        Carola kunde ju inte ens presentera Sveriges eurovisionpoäng utan att misslyckas och prata om sig själv.

          Hon känns ändå varm, härlig och charmig. Det var väl en kameraman som förstörde det och gick in i bild.

      Känner du dem eller baserar du din åsikt på det du har sett på TV?
      Både tv-program, teater och shower är för övrigt regisserade…

      OMG, jag tyar icke med mer Wahlgrens, nu ynglar de ju av sig dessutom. Bauer rolig🙄 han kan väl vara julvärd och tomte som den tomte han är. Bara att låta skägget växa, han behöver inte ens färga det.

    Jag kräks på den där jävla sekten och tycker synd om den stackars nyfödda ungen som fötts in i den och förmodligen inte har något annat val än att bli ”kändis” . Tyvärr verkar oddsen låga.

      Barnet är säkert mkt olyckligt! 🙄

        Ja usch och fy så hemskt han har det. Älskad av en himla massa människor. Vilket hemskt öde.

      Är det inte jobbigt att reta sig så på folk?

    Ha ha, fantastiskt om Wahlgren/Ingrosso blir julvärd också. Christina skulle faktiskt passa väldigt bra som det, så go och varm. Och wow, så vacker hon är också! och vilken lyster i ansiktet. Hon måste väl vara 85-90 år nu nånting ju? Varför använda botox, fillers osv, när man kan åldras så vackert?

      Christina fyller 86 26 december. Hon är klart pigg för sin ålder men undrar om hon verkligen fixar att vara julvärd. Har sett henne i några tv soffor och det märks att åldern kommit ikapp.

    Ska tanten Schollin bli julvärd och förstöra hela julen.

      Tips! Du behöver inte titta!!

      Hänger julen verkligen på vem som är julvärd?

      Vad har hon gjort för att förtjäna sådana tillmälen? Förstöra?

      Jag röstar på booken som juvärd!

        Snacka om att verkligen förstöra julen på riktigt

        Keyyo röstar jag på, kanske blir det hon och hon skulle ju passa ypperligt, folkkär med en varm utstrålning.

          Vem är keyyo

            Vem är du?

      Är väl kul med en svensk som julvärd för en gångs skull? 🙂

    Så sett är väl Christina scholin den enda med egna meriter. Tror hon skulle kunna ha fått jobbet utan att vara mamma till Pernilla.

      Vad menar du? Den enda med egna meriter?

      Alla har ju egna meriter. Annars hade de inte fortsatt att synas från början.

        Nej. Du förstår ju inte.

          Finkultur är inte det enda som ger meriter…

    Blir hon julvärd så bojkottar jag fan i mig det i år.

      Ja, du behöver ju inte titta. Det är helt frivilligt

      Spelar det verkligen så stor roll?

    Oliver har ju dock varit skådis. Han hade huvudrollen Ciao Bella i mitten av 00-talet.

    Farfar Emilio och Åsa är i Stockholm men ännu inte ett knyst om lilla barnbarnet, är det ännu en fnurra på tråden tro? När Kalĩ var nyfödd la Åsa upp ett inlägg o knappt ett dygn senare var det borttaget.

      Oj låter ju märkligt men kanske är det så att O har något emot Åsa efter… de som vet vet, kan man ju tänka sig. Åsa har exakt samma figur, och stil, som bonusdottern nu.

    Oliver som ”inte vill synas så mycket i det offentliga” men numera medverkar i poddar och tv-soffor hehe han har väl förstått att det är lättare att tjäna stora pengar om man syns och är kändis, eller så har familjen övertalat och övertygat honom. Fast han har ju synts en hel del i Wahlgrens värld också och har ju varit dj och filmskådis och gjort tv-intervjuer även som yngre.
    Gissar att Christina blir nästa familjemedlem som kommer medverka i Biancas talkshow, så det är ju inte slut på Wahlgrens…

    Alltså Bianca så självupptagen, som när någon Fricky skulle välja mellan henne och andra kvinnor – klart att han väljer henne då som sitter bredvid. Så löjligt, och Bianca på en fixad retuscherad bild och de andra på sämsta bilder de kunde hitta på dem, så taskigt. Likaså Pernilla i Allsången som gick runt och frågade hur de tyckte hon skötte sig, vad tror hon de skulle säga liksom. Öh. De älskar att få beröm. Bianca hon vill få känna sig som, och se ut som, en superstar. Idag klädd i långklänning på NK och fixad som en filmstjärna… och de ber folk att jubla när de ska filma, herregud alltså, de får det att se ut… allt överdriv de sysslar med.

      Ja Biancas självbelåtenhet är inte nådig haha fast det där att en gäst skulle välja mellan henne och andra tjejer var kanske inte hennes egen idé utan någon i produktionen men ack så töntigt, och sexfrågor och när gästerna känner sig som snyggast suck. Undrar hur hög promillehalten var idag haha den är nog ganska hög allt som oftast fast inte alla som förstår det. Oliver vill väl marknadsföra sin kokbok hos Bianca och så ska han väl ösa beröm över henne, det är väl ett måste. Ganska ointressanta gäster tycker jag, vissa man aldrig ens hört talas om och andra som är uttjatade. Har svårt att tro att Bianca var nyfiken på Anders Lundin eller Marie Göransson innan de kom dit, tror inte de var hennes val direkt haha kände hon överhuvudtaget ens till dem månntro.

        Haha som sagt

        Trevligt att bevittna en konversation mellan en och samma person i kommentarsfältet…

    Jag som hoppas på Carolina Gynning som julvärd! 👏🏻🥳

      Det sägs att Niclas Strömstedt ska vara det i år men jag tror nog det blir Carina Bergfeldt. Kanske Robin Paulsson han skulle väl passa. Carola skulle passa också och faktiskt Pernilla W båda dem två förknippar man mycket med julen tycker jag, Charlotte Perrelli också. Kanske är det Schollin och hon skulle väl passa bra.

        Björn Ranelid haha. Nej jag skulle betta på Nour El Refai

    Snälla du ?
    Kan du inte börja hylla folk ?
    Känner du är ju helt besatt av trycka ner Bianca just nu ?
    Säg något bra istället

      Frågetecken placeras efter en fråga, inte efter ett mellanslag.

    Hoppas verkligen det är ett skämt!

    Haha, sitter i utlandet och fascinerad av att denna familj upptar alla medierna hela tiden. Har Sverige stannat i utvecklingen? Nä, låt dom sitta i tv4 nyhetsmorgon tillsammans med klubben för inbördes beundran så vet man var ma har dem.

    Nu väntar jag bara på att Pernillas yngsta, Theo, ska bli känd inom något område.

    Det är klart att Christina Schollins barn har haft en enorm draghjälp av sitt släktskap med henne. De har inte behövt kämpa på samma sätt som okända. Uttrycket ”född med silversked i mun” känns väldigt passande här.

    Visst, Benjamin är duktig på att laga mat. Men det är det många som är utan att bli kändiskockar och få egna TV-program. Hans namn kan ha varit det som gjorde skillnaden mellan att bli känd och rik och att för evigt kämpa för att få sin begåvning erkänd. Samma sak gäller alla andra i den stora familjen Wahlgren-Schollin.

    Sedan är det medierna som överexploaterar dem och låter dem dyka upp i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Men så länge det finns en efterfrågan drar de annonsörer och därmed blir de tillfrågade gång på gång.

    Det brukar alltid vara en person som har synts i svt det senaste åren. Det kan bli Farah,Carina b, eller Pernilla W. Tror inte svt skulle tillåta att den blivande värden hintar på sociala medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.