En Lundellsk uppdatering

Copyright: STELLA Pictures/Peter Johansson

Det har hänt en del i familjen Lundell och personerna i dess omedelbara närhet.


Den första saken som skett är att Jocke och Jonna beordrats av tingsrätten att betala 2,2 miljoner kronor, varav 1 miljon av dem är för rena rättegångskostnader. 
I samband med att Jocke och Jonna köpte huset i Norrköping så anställde paret en byggfirma. Detta är alltså ”Lundellhuset” som man renoverat på bästa sändningstid i fler säsonger än jag har fingrar på ena handen.
Efter att paret börjat be firman att utföra andra saker än det som stod i avtalet uppstod en tvist. Dessutom gjordes inga delbetalningar för det extra utförda arbetet.
I ett meddelande till Aftonbladet har Joakim Lundell sagt att han är mycket förvånad över domen, och att det är en självklarhet att domen kommer överklagas till hovrätten.

I det här inlägget skrev jag om hur Daniel Kanani – Jocke och Jonnas vän och affärspartner sedan många år – lämnat Sverige för Dubai, och att detta skedde några månader efter att Danjal åtalats för marknadsmanipulation.
Nu har domen kommit där Danjal frias helt från anklagelserna, men den kan fortfarande överklagas till hovrätten. Den tidsfristen går ut den 1 november i år.

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Mycket förvånad” 😂😂

      Ja det säger han varje gång, var samma med skatten. Han tror väl att han kan gör lite som han vill, styr och ställer. Tycker faktiskt det är bra att de får betala detta och att han inte lyckas klara sig ur denna gång, han är ju bra på att prata bort saker och prata sig ur, han är manipulativ, så hoppas att detta står fast och inte blir ändrat. Är nyfiken på hur deras olika bolag går, Rökarn t ex och något hette väl Bolaget och sålde olika prylar, finns det kvar? Det som Danjal blev frikänd ifrån har det varit tyst om från Jockes sida, det var ju sådant ståhej om det och det skulle bli så bra och så stort. De lär väl sälja huset snart så det får loss pengar tror jag.

        Tror inte 2 mille är mycket för deras bolag? Eller?

          Det tror du inte? Nej men då så ingen fara då ju fast det var väl lite annat de måste betala också, en skattesmäll eller kom de undan den? Tror i alla fall att de tänker och planerat en tid att sälja villan så får de loss pengar och de har nog planer på att flytta till spanien vilket de sagt tidigare och där bor brorsan också, som ju också varit lite i blåsväder nyss.

    OFF TOPIC
    Paows instastory???? Den där norrmannen verkar ju helt galen. Fy fan.

      Vad händer?!

        Paow har lagt ut bilder på sin dörr där det är jättestora brytmärken. Hål i dörren osv. Sedan har hon också lagt ut smskonversationer där det framgår att norrmannen slagit henne, försökt bryta sig in i hennes lägenhet och att det finns vittnen. Hon skrev också något i stil med killar som tar anabola blir aggressiva och att hon har fått sig en tankeställare.

          Skulle önska att hon polisanmälde honom en gång för alla så att han inte gör detta mot fler kvinnor. Mannen är en vandrande explosion av våld

      Det där är nog ett toxiskt förhållande åt båda håll ❄️. Men hoppas hon kan hålla sig långt borta från honom nu.

        Oavsett vad Paow än gjort så är det han som slagit sönder hennes ansikte och hela hennes ytterdörr.

          Men va, nej men herregud har han slagit henne igen? Slagit sönder hennes ansikte? Nej men fy fan. Hemskt.

            Hoppas hon anmäler! Verkar som om någon sätt vad som hänt och att han blivit utslängda någonstans ifrån. Bör finnas vittnen!

            Hon delade bilder. Aldrig sett något värre 💔

      Vad har hänt? Paow har väl fyllt 30 nyss.

      Är det norrmannen igen? Hur kan han inte vara ute ur bilden?

      Verkar som om de har firat hennes 30årsdag men att den slutade med att hon blev slagen och han försökte bryta sig in i hennes hem. Är det norrmannen hon refererar till när hon skriver ex? Är ganska säker på att det var han som orsakade skadorna när hon ramlade ner för sängen för någon månaden sedan…

        Jepp det trodde nog ingen på

      Vilken är hennes insta nu? Plopp.paow?

      Han heter literally ”eldhuvud” i efternamn översatt till svenska.

        Nej mer ”bränd i skallen”

    Mycket som inte går Jockes väg nu. Filmen blev totalsågad, skattesmällen, nedputtad från förstaplats på maktbarometern och nu detta. Och företaget som skulle bli stort och börsnoterat blev det inget av. Vad hände med dem som investerade i projektet fick de tillbaka sina pengar då eller, jag tänker på bl a. Samir? Hur går det med Lundells alla andra företag, finns de kvar eller är nedlagda?

    Har rätt nyligen börjat titta på Spökjakt som är rätt underhållande men har haft så jäkla svårt för Danjal så det här är inte alls förvånande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.