Paow avkräver ex på pengar

Paow har postat dessa två inlägg på Snapchat där hon avkräver ett av sina ex ersättning för saker han haft sönder. Hon skriver meddelandet på ett kuvert från SÖS och nämner bland annat dörr, karm, brevlåda och hiss samt att det ligger en trasig telefon vid sidan av.
Hon har skrivit ut exets namn och sitt eget telefonnummer som jag valt att stryka över.

Ska hon någonsin få lite lugn och ro, vår käre Paow?

Tack för tips! 

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det kvinnoboxaren hon gjort slut med som tidigare boxade till henne tro. Hon bor väl med sin pappa, är det hans lägenhet han förstört. Hon borde polisanmäla och inte skaffa en bad guy nästa gång. Men klart, kanske svårt att få bättre för henne men tragiskt..

      Du borde satt punkt efter ”Hon borde polisanmäla.”

      Resten är bara skitsnack och victim blaming.

        Hur många män vill att sin flickvän lägger ut filmer på OF där de suger av någon inne på flygplanstoan, inte många med studieskulder iaf. Hon borde skaffa ett vanligt jobb så hon kan köpa egen lägenhet.

      Fyfan, du är vidrig!

    Vilken destruktiv relation det måste ha varit. Skönt att den verkar vara över.

    Hej Paowis om du läser här. Hoppas du är okej efter omständigheterna. Föreslår att du vänder dig till polisen och kronofogden för eventuella skulder. Allt kommer bli bra tillslut, bara du inte glömmer bort det. 🦀💕 Ett grattis är kanske också på sin plats även om det nästan känns äckligt med tanke på hur födelsedagen slutade. Ta hand om dig!

      Det är normalt att skriva öppna meddelanden till någon i ett random forum som personen antagligen aldrig kommer besöka va?

      Känner mig en av alla de där gamla tanterna som jämt skickar personliga hälsningar till alla i kungafamiljen så fort det av någon anledning dyker upp ett foto på dem i deras flöde. Haha. Så gulligt ändå. En sån tant ska jag också bli. 🌟👑

        Hon brukar hänga här och läsa 😊👍🏼

          Är det en gammal incident eller har de träffats igen?

          Hur vet du det?

          Aha, har hon skrivit här någon gång eller bara tagit upp något härifrån på sina egna kanaler? 🐰🪁💕

      ”Paowis”

        Vad är problemet Dannis? 🐰

    Hoppas att hon polisanmäler! Och hoppas givetvis att hon efter omständigheterna är hyfsat okej!

    Vilken idiot! Tur att han är hennes EX!!!!

    Fy fan…..hoppas hon får betalt.
    Jag hade en relation med en kille, började bra…..slutade illa, så som det ofta gör. Han är fortfarande skyldig mig pengar. Det han utsatte mig för var hemskt. Hindsight is 20/20.

      Brukar det sluta illa?

        Nej, såklart inte.

          ”slutade illa, så som det ofta gör”

            Eller så läser man in att hon menar att det började bra, men slutade illa. Dvs, det börjar oftast bra. Man kan försöka förstå innan man hugger.

              Ingen hugger. Det är en fråga bara.

                Och svaret är nog som andra Anonym skrev, dvs att i de fall som det slutar illa har det oftast börjat bra. Varningsflaggorna syns inte eller är väldigt svåra att upptäcka.

      Om du kan visa att ditt ex är skyldig dig pengar så kan du så kan du använda dig av förenklat tvistemål upp till 26250kr.

    Hon borde ha polisanmält honom första gången. Just för att den där jävla anabolastinna idiotien inte ska kunna fortsätta med sitt beteende (vilket han kommer att göra om inte någon stoppar honom).
    Sociala medier har verkligen blivit ett verktyg för idioter att föra sina destruktiva kamper inför öppen ridå (Nicci Hernestig, Paow m.fl) . Fy fan som världen är på alla sätt

      Svårt att göra det vid första slaget för det har oftast föregåtts av normaliseringsprocessen att man redan är nedbruten när personen slår.

    Länge sedan jag hörde något om paow. Nåhon som kan uppdatera vad som hänt? Vem är hennes senaste ex? Spill the beans, plz!

      Det är norrmannen igen. Slm slog henne på Bali.

    Jo, fast ingen har rätt att slå en annan människa.

    Eh…?

    Hon har lagt upp fler bilder på hennes story där hon visar upp bilder på hennes sönderslagna ansikte. Tydligen hade han blivit utslängd någonstans ifrån och att personer såg det, så det borde finnas vittnen om hon anmäler. Hoppas verkligen att hon gör det, ingen ska behöva bli slagen i en relation.
    Stackars Paow. Jag tror inte hon har varit lycklig många dagar sedan hon fyllde 20. Möjligtvis de första året när hon och Alexander Zobel reste runt och levde lyxliv, tror att hon var väldigt kär och såg en framtid med honom. Han var nog om man ser på hennes val av killar innan och efter en bra och stabil kille där hon nog inte bara passade in bland den danska överklassen.
    Hoppas att hon tar hand om sig ❤️

      Det hon skrev om att han byter ut tjejer verkar faktiskt stämma. Så synd för de verkade fina ihop.

      Bra och stabil kille?!?!!? Han är öppet känd som en drogmissbrukande jetsettare med noll koll på tillvaron förutom var man hittar den dyraste restaurangen samt var man bor på det lyxigaste hotellet. Uttala dig inte om sånt du inte vet!

        Det låter ju dock bättre än en anabol stinn galning som slår sönder både ansikten och trapphus… Så även om Alexander Zobel inte var perfekt var han ju klart BÄTTRE en flera av Paows övriga ex.

          Är ju fortfarande inte en bra och stabil kille för att det finns värre.

      Vet inte om bilderna är från nu på en står det april

        Bilderna är från när hon blev slagen av honom i Thailand… tror inte hon blev slagen denna gång, hon har inte sagt det i alla fall. Han försökte ju dock bryta sig in i hennes lägenhet så hade ju absolut kunnat sluta illa.

          Om en svensk begår en handling i Thailand som är straffbart på båda ställen (dubbel straffbarhet) kan man anmälas och dömas här. Misshandel faller under allmänt åtal så vem som helst kan anmäla.

    Hur är det hennes fel att en kille hon dejtar bestämmer sig för att slå sönder henne, hennes ytterdörr och flera av hennes saker?

    Oavsett vad som har hänt dom emellan så har ingen någonsin rätt att hota och/eller misshandla en annan människa.

    Det är aldrig en persons fel att ens partner är våldsam. Det är aldrig okej med varken fysiskt eller psykiskt våld, aldrig! Det tar i snitt 7 försök att lämna en våldsam relation. Jag som tidigare fastnat i klorna på en våldsam person så förstår jag verkligen hennes situation!

    Det är 2023 trodde nog att vi kommit längre.

    Det är alltid den som slår som gör fel. Alltid. Med det sagt så hoppas jag att Paow vid 30 hittar något vettigt att göra.

    Inte bara ändra sitt yttre, shoppa, rastlöst resa runt, leva av of. Dessutom hela tiden skriva att hon saknar sina katter som hon om och om igen lämnar i veckor och månader. Djurvän?

    Det finns så mycket i det som i sin tur riskerar att leda till elände och allt som ser ut som lycka och lyx verkar istället så tomt. Så inte Paows fel att någon behandlat henne så illa men hon blir ett lätt offer då hon verkar ha en låg självkänsla men försöker visa upp ett självsäkert yttre. Våldsamma män känner på sig detta. De har sina metoder.

      Hon måste må jädrigt dåligt efter alla ingrepp på sin kropp, hon drar nog till Thailand snart igen

      Det jag inte förstår är varför hon inte lägger pengarna hon tjänar på OF på en egen lägenhet, istället för att bara shoppa nya påsar på Prada? Jag fattar att hon inte är den mest välutbildade tjejen på Stureplan men det fattar väl VEM SOM HELST är en bättre investering än kläder…? Hon är märklig, minst sagt.

        Hur ska hon kunna investera i en lägenhet med svarta örnar från Only Fans?

          Enligt Paow så tjänar hon ju typ mest av alla svenskar på OF? Så du menar att hon inte skulle kunna spara ett år och fråga sin pappa om att stå som borgenär på ett lån?

    Din kommentar gör mig illamående.

    Jag är inget fan av Paow, och ja jag håller med om att vissa konsekvenser är lättare att räkna ut på förhand än andra. Det betyder INTE att hon får skylla sig själv eller att någon människa har rätt att slå en annan.

      Vad vet du vad som fick honom att lacka ur. Jag misstänker att båda var påverkade och att Paow var väldigt aggressiv och provocerande. Kanske var hon även på honom fysiskt och inte bara med ord.
      Hon är den typen dvs en jävla bitch helt enkelt som aldrig ger sig utan vill ha just den här reaktionen. Jag försvarar ingen och ja han kunde ha valt att ignorera henne istället för att låta sig provoceras .

        Fyfan vad vidrigt skrivet 🤮

        Fräsch kommentar. Ingen förtjänar att bli slagen, oavsett hur mycket man har provocerat eller inte.

        DU är typen som är en jävla bitch. Han slog henne och du säger det är hennes fel. Idiot!

    Usch vad låg kommentar

    Men fuck off!

    Dom blev utslängda från Yasuragis lyxsvit där hennes födelsedag skulle firas. Så otroligt pinsamt!

      Pinsamt för honom ja

        Det är väl för fan ingen som sagt något annat???!!!

          Ta det lugnt 🫣

      Vad hände?

      Varför blev de utslängda?

    Hittar inte hennes insta, aldrig varit inne där så kan inte vara blockad.

      plopp.paow

      Tror detta är från snapchat, så du sökte nog på fel namn bara

    Han har lagt ut ett par sidor med text på sin Snapchat-story. Cry me a river…

      Vad heter han

      Ja stackarn mår så dåligt. Man ska inte tro på allt man läser. Buhu.

    Varför står det kärE? Paow är en kvinna, då är det kärA.

    Här har det minsann modererats bland kommentarerna….
    Då säger jag bara såhär eftersom man tydligen inte får kritisera Paow.
    Ett mynt har oftast två sidor.
    Häslningar från en som vuxit upp med en missbrukande,provocerande,manipulerande och aggressiv mamma som betraktade sig själv som ett offer när min pappa hade fått sitt ansikte sönderklöst och försökte värja sig. Hennes fysiska och verbala angrepp slutade inte förräns han gav henne en örfil. Han försökte verkligen att bara hålla henne ifrån sig när hon började tjafsa men hon var som en jävla iller. Hon hotade ständigt med att hon skulle anmäla honom för misshandel.

      Varför uttalar du dig om du inte vet något?

        Alla här uttalar sig utan att veta något.

      Självklart kan provocerande komma från bådas håll, men de FYSISKA skadorna talar ju sitt tydliga språk. Kolla även på de deras kroppar och jämför dem, han är en styrkelyftande man på kanske 100 kilo, Paow är en späd tjej på kanske 50 kg… Det säger sig själv att om den ena slår den andra i ansiktet så får det värre utgång än tvärtom, det blir grov misshandel och kan i värsta fall leda till att hon tuppar av.

      Vissa kommentarer var helt vidriga så är väl bra att det togs bort.

      Jaså så din pappa kunde inte ta och separera om hans fru var en ”iller”? Han var tvungen att läsa det med örfilar?

      Självklart får man värja sig i självförsvar mot fysiskt våld. Men inget mer än så går att ursäkta.

      Ditt mynt hade två dåliga sidor. Beklagar att du behövt uppleva det och ännu inte kommit ur tankesättet.

    Det gåt bara mer och mer utför för henne. Riktigt tragiskt

    Fast ändå imponerande att Paow faktiskt lyckats ta ett vettigt beslut som lämnade ett psycho

      Fast… hon har lämnat honom innan och gick tillbaks. Men jag dömer inte henne för det. Det är så jävla svårt när man är i en sådan situation. Men jag hoppas att hon verkligen kapar all kommunikation med honom nu. Han är farlig! Speciellt eftersom han försöker skylla ifrån sig nu istället för att ta ansvar för dina handlingar.

      Vem är det då, vad står det för namn som Bloggbevakning strukit över? Är det Lancelot? Maggans son.

        Paow och Lancelot var ihop 2017.

          Ah jag är lite trög nu, tänkte att det kanske var en gammal händelse och ett gammalt ex. Tack för input!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.