Älskade voffar!

Therese Lindgren är volontär på Hundar utan hem, men tar här tillfället i akt att visa upp några av de underbaringar som söker nya hem via Hundstallet. 
Jag följer Hundstallet på sociala medier och fick upp deras inlägg igår, där de postat bilder på några av de hundar som varit utan hem allra längst.
Det gör ont i hjärtat att se, och jag är så ledsen över att vi inte funkade för en av deras hundar som stal mitt hjärta direkt när jag såg henne.
Fina tjejen, som tyvärr inte funkar alls med katt, så det var där det sprack för oss. 🙁

Titta bara på dem! Så fina! ❤️
Jag önskar att jag kunde ta in varenda en av dem och ge dem ett kärleksfullt hem.

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar Hundstallet! Min mamma är pensionär och har haft hund i hela sitt liv. Nu när hon är äldre så orkar hon inte med en valp, så hon har nyss adopterat sin tredje ”pensionär” från Hundstallet. Win-win! 🙂

  Älskar hundar typ över allt annat! Om tio år, då ska jag skaffa hund!

  Så fina! 🙂

  Nala, så fin! Är det Sabina Decirees gamla hund?

   what, visste ej att hon gjort sig av med sin hund?! Why? 🙁

  Någon som har lite kött på benen angående kritiken mot Hundstallet? Det låter ju något märkligt att de hjälper färre än 400 hundar/år men ändå fortsätter med insamlingar och Swish-kampanjer och går plus 50 miljoner kr

   50 miljoner i vinst? Låter helt sjukt?

   Men ja det fanns ju mycket granskningar om detta när man googlade. Hade hjälpa 700 hundar men få in 100 miljoner är ju helt tokigt.

    Ja, jag förstår inte. Det kanske finns en rimlig förklaring men jag hittar inte när jag söker. Då borde man istället kunna utöka och om det behövs anställa folk att ta hand om fler hundar. För inte behövs en så stor buffert? Och varför ska folk fortsätta skänka pengar när det inte verkar behövas mer pengar?

     De har ju utökat de senare åren och har tre stora anläggningar på olika ställen i landet. Tack och lov tror jag inte att behovet är så stort. Vi har ju en annan djurhållning och syn på hundar än i andra länder där det finns fulla shelters och massor med gatuhundar exempelvis.

      Behovet är jättestort! Majoriteten av hundarna på landets hundstall (inte bara det som heter Hundstallet) är inte söta snälla små hundar vars ägare blivit allergiska utan många av hundarna är väldigt, väldigt svårplacerade pga av att de är av svåra raser och har haft ett otryggt liv. Många hundar kommer inte ens ut på annons eftersom de är för farliga. De måste ändå hållas på något hundstall tills myndigheten (länsstyrelsen) kan fatta beslut om vad som ska ske med hundarna som omhändertagits pga husse/matte sitter i finkan eller tagit en överdos.

   Vart har du fått den siffran om vinst från? De finns ju på tre olika ställen i Sverige. De byggde nytt stall i Alingsås förra året, som kostade drygt 40 miljoner tror jag.

    Du kan söka själv på deras årsredovisningar.

     Resultatet vad jag kan se för 2022 är ca 16 miljoner…….

      Ja det året ja. Inte totala vinsten

       Totala vinsten? Vinst beräknas ju årsvis, eftersom verksamheten redovisas årsvis.

    Du kan söka själv på deras årsredovisningar.

    Finns en del om du googlar Hundstallet granskning.

   Det finns många alternativ till Hundstallet, då de började var de kanske bra och de når (onekligen fortfarande) ut i media, men om man vill ”rädda” en hund så är inte hundstallet direkt.. effektivt.

  Vill skaffa hund så fort jag blir pensionär🙂

   Så sa min mamma också när jag köpte hund! Dessvärre gick hon bort så hon hann aldrig bli pensionär. Livet är för kort, köp hund nu ❤️ (Ja givetvis bara om man har det löst med var den ska vara när man jobbar).

    Det finns ju en anledning varför ”B” vill vänta till pension, så vad menar du med din kommentar?

     Att man aldrig vet om man blir pensionär och att man ska leva nu 🤷🏼‍♀️

    Jo, vet att man kan trilla av pinn närsomhelst men anser mig inte ha råd med hunddagis. Var är din hund på dagarna? Beklagar din mamma. Nu har dom ju höjt pensionsåldern också😡

  Jag har adopterat en hund, bästa jag har gjort. Han ligger och sover här vid mina fötter <3

  Älskar det finns hund och katthem samt
  Djurens vänner m m.
  Djur är det bästa jag vet. 🐕🐈‍⬛🦜😘

  Det bästa med att vara vuxen är att kunna köpa en hund och godis när man vill ❤️

   Hund ska man köpa när man har förutsättningar för att ta hand om den. Inte bara för att man vill ha hund.

    Ok Gunn-Britt.

    Inte ts här, men vad du tolkar hårt. Det du påpekar är väl underförstått…

    Förhoppningsvis köper man en hund just för att man vill ha en hund. Inte för att man vill ha en katt eller häst. Att förutsättningarna ska vara rätt anser jag är underförstått, oavsett vad för djur man köper.

  Älskar Hundstallet. Är så glad att jag stödjer de varje månad. Önskar jag kunde ta hem varenda en.

  Älskar hundar.
  Hundar är bäst.
  Inget gör mig så glad och lycklig som hundar!!
  Mina två gick bort i våras av ålder. 16 år tillsammans. Livet blir aldrig detsamma utan de

  Skulle aldrig stötta hundstallet. Läste om det här fallet. Helt sjukt att dom snor hundar för att tjäna pengar..
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid08XkXythXkBJeCFmy3KXSc3r4TXKWdQYR2YZjxbH11y4hJai2A2mwHwD9i2mcgZZxl&id=100007618213963&sfnsn=mo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.