Är ni övertygade?

Wow Dream Coat. Det där är inte bara ett magiskt värmeskydd att ha i blött hår, den har någon speciell funktion som liksom låser hårstråt och gör det helt galet mjukt och glansigt.
Jag vet att Kim Kardashians hårstylist överdoserar produkten i hennes år, den är verkligen otrolig. Dock är den inte så dryg eftersom resultatet blir bättre när du verkligen sprayar generöst men den fungerar och håller i 2-4 tvättar. // Isabella Löwengrip

Nu är det två influencers som skrivit om den här WOW-produkten, och båda verkar supernöjda.
Egoina kallar det till och med för ett ”mirakelspray” i sin rubrik.
Kanske är jag sist på bollen, men mitt hår brukar vara på pallen när det kommer till våg och frissighet, vilket är varför jag aldrig har det utsläppt.
Är det här månne lösningen för det?

Igår kväll efter att jag tvättat håret testade jag den här hypade sprayen från Wow för första gången. Den ska göra håret mjukt, glansigt och ta bort friss.

Och alltså OMG. Mitt hår blev verkligen mjukt och frisset försvann. Tyvärr aktiveras sprayen av värme, så man måsta föna håret (så tråkigt ju). Men de hävdar att effekten sitter i 3-4 tvättar. Så vi får väl se.
Och otroligt nog såg jag ut såhär efter frukosten. Det hände nästan ingenting. Mitt hår är blonderad och normalt vågigt/lockigt. Jag skulle i vanliga fall se ut som ett stort frissmoln. // Egoina

Ska man köpa? Ska man inte köpa?
Har jag blivit fått influensa eller är det här på riktigt en magisk produkt.
Köper man den via Amazon så är det ”plågeri-fri” och det är ju bra! 😉

………………………………………………………………

Klicka här för att handla den via min adlink.

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den funkade inte alls på mig och gjorde håret fett och fick en obehaglig hinna på sig

   Samma här – Vill för sakens skull nämna att jag köpte den innan jag hade sett någon influencer hylla den, för att betona att jag alltså varken hade några särskilda förhoppningar om produkten och var inte heller kritiskt inställd på grund av förutfattade meningar om ickegenuina influencersamarbeten. 😄

   Mitt utlåtande blir således att produkten är helt värdelös och inte under några som helst omständigheter värd priset. Inte ens på 70% rabatt. Skulle kunna betala det dubbla för att någon skulle tvätta bort den ur mitt hår (i vart fall om skalpmassage är inkluderat i priset, hehe).

   Skulle in för att skriva samma! Funkar INTE alls på mig. Köpte 3 flaskor pga rea. Har använt upp 2 och gett bort en. Så dålig produkt! Då är jag till och med väldigt mån om mitt hår, som jag alltid vill ska se sunt, glansigt och fräscht ut – det är den saken jag får mest komplimanger om i mitt utseende.

   Men summa summarum: SJUKT dålig produkt!

  Eller så kollar man på innehållsförteckningen och skippar den.

  Jag har den och fattar inte hur den funkar men den gör det. Ett måste i mitt badrumsskåp!

   Det är nog silikonet som lägger sig som en hinna över hårstrået.

    Förlåt för att jag ställer en kanske dum fråga (och ja, jag kanske borde googla men hey diskussion är roligare), men varför vill man inte ha silikon i sina hårprodukter? Skadar det håret på något vis? Dåligt för miljön?

     ” Silikoner i sig torkar inte ut håret, men i och med att silikoner lägger sig som en hinna över håret – så förhindrar detta fukt att nå håret, vilket på sikt kan leda till ett torrt och trassligt hår. Denna torrhet märks oftast först när man slutar att lägga produkter med silikoner i håret.”

     Mitt hår är mjukt och lent när jag använder produkter med silikoner i, så jag fortsätter glatt ändå 😂

      Om man tittar på hur hår funkar rent kemiskt så är det faktiskt en myt att håret ska ”återfuktas”. Jag är inte expert men har läst/lyssnat på en del skönhetskemister och som jag förstår det är håret liksom ju i fjäll. På ett välmående hår ligger dom platt, som ett slätt strå, men om de är slitna så sticker de upp, lite som på en kotte. Pga kemin så kommer då ett slitet hår/hår där fjällen sticker upp att ”attrahera” vatten vilket gör det mer frissigt. Det är därför man använder silkoner, för att fjällen ska ligga platt! Vissa tycker att det är dåligt som sagt, dels för att det inte är naturligt (och det kan ju vara rimligt att tycka ju!) men dels då för att annat inte kan gå in i håret. Men håret funkar inte som hud, det kommer inte absorberas utan fördela sig som en hinna oavsett vad man använder. Så använd på!:)

       Exakt så! Bra beskrivning!

       Silikoner i sig behöver väl inte vara skadligt. Men vattenfasta silikoner kan byggas upp och torka ut håret.

       Men det är ju helt upp till var och en vad man vill använda i sitt hår. 😊

   Håller med! Kan inte gå ut i hög luftfuktighet utan att se ut som att jag har en trasslig tupering men den här sprayen motverkar det. Magisk är ett ord som faktiskt förtjänar att användas här.

  Tror inte på ett ord blondinbella säger oavsett vad hon än pratar om

   Håller med dig där, jag blir alltid tveksam till saker hon rekommenderar. Hon skulle aldrig rekommendera något utan att få betalt.

  Har jag blivit fått influensa? Snälla korrekturläs, börjar bli lika snurrigt som Magdalenas blogg.

   Det kan det aldrig bli. Men lite nyfiken på vad det skulle stå egentligen bli man ju.

   Är väl inte svårare än att det ska tolkas som lite lekande med ord/begrepp? Eftersom det är två influencers som har hajpat produkten så kallar C det lite skämtsamt för att ”få influensa” när man låtit sig bli influerad.

    Absolut, men det står ändå ”blivit fått”

  Sitter kvar i håret 2-4 tvättar? Är det klister i?

   Jag fattar inte heller. Hur ska produkten kunna vara kvar i flera tvättar? Jag läste att det var viktigt att aktivera produkten med typ förning med rundborste, men det kanske inte stämmer.

   Den där här väl Margareta grääs tipsat om i evigheter. Funderar på att testa, då jag ändå är besatt av olika hårprodukter som kan göra mitt lockiga hår så rakt som möjligt.

    Använt i 1 år. Älskar! Men den är nog inte för alla. Jag har ett frissigt, torrt och lockigt hår som jag fönar slätt med rundborste 1 i veckan. Ett hår som lätt blir frissigt av fukt.

    Har man redan ett ganska välmående, slätt hår så är nog risken att det kan kännas lite fett. Dessutom så är det kanske inte riktigt målgruppen?

  Den funkade inte alls på mig. Diss!

  Hade gärna köpt den om jag använde hårtork, men avskyr att göra det, blir bara bra när min frisör gör det på mig med en rund borste.

   Har du provat roterande varmluftsborste? Jag är så dålig på att föna håret snyggt och har dessutom inte alls tålamodet med vanlig fön och borste – köpte babyliss big hair dual och det blir verkligen kanon, ser ut som att man fönat det hos frisör. Går dessutom mycket snabbare än fön.

    Tack för tipset! Har varit lite sugen men osäker på om jag kommer använda den. Vore dock trevligt med lite mer volym i håret, det lyckas ju alltid frisören ge med hårtork… 🙂

  Jag jobbar med hårvård och kan säga att folk alltsom oftast överdriver om resultatet av vissa produkter men här däremot! Jag är förvånad över att den inte pratats mer om förens nu.

  Det som dock är värt att ha i åtanke är att om man ska styla vidare efter föning så måste man gå in med ytterligare värmeskydd innan plattång/locktång då värmeskyddet från ColorWOW är förbrukat efter fön. Det är det många som glömmer! Och sen är det viktigt att enbart använda Dream Coat utan andra produkter när man ska föna håret, annars aktiveras den inte korrekt.

   Det ska man göra med alla värmeskydd. Alltså applicera nytt mellan värmeverktygen

    Ja det ska man göra, men nu pratar vi ju om Dream Coat här i inlägget. Det var ett tips till dom som kanske blir sugna på att prova den 🙂

     Jo men det var bara en påminnelse om värmeskydd generellt 😊 menade inte något elakt eller drygt. Inte alla vet att man ska göra det

   Den har varit superhypad senaste 2 åren.

   Fråga till dig; om man vill använda något volymgivande (till exempel från samma märke) när ska man då applicera den produkten? Behöver något med volym i kombination med Dream Coat för att få resultat av Dyson Airwrap. Tack på förhand! 🙂

    Detta ska då vara till L 🙂

     Just den har jag inte testat, men jag är verkligen nöjd med Raise the Roots från Colorwow. Superbra till mitt tunna, skandinaviska hår. 👌👌

    ColorWow har en produkt som heter Raise The Root som dom skapat för att kunna användas ihop med Dream Coat utan att rubba aktiveringen så den rekommenderar jag starkt! Den kombon när jag använder Dyson är perfekt för en hållbar blow out. Men ska du däremot använda styling från annat märke så går du in med den efter fön. Alltså när du redan aktiverat Dream Coat 🤗

  Fungerar inte på mitt lockiga hår som jag ofta takfönar. Jag gör som man ska, sprayar rikligt, sträcker håret under föning mm, men det blir inte mer slätt än med något annat (tvärt om faktiskt, det blir frissigt så fort det är fuktigt ute). Håller sig definitivt inte efter tvätt (att det blir lockigt är självklart, men det finns ingen frissfri hinna kvar heller).

   Och med takfönar menar jag givetvis att jag klättrar upp på taket och låter vinden blåsa håret torrt. Förtydligar ifall någon trodde att jag menade rakfönar 😉

    😂💕

    Haha jag satt här och funderade på vad takföning var för spännande metod som jag inte hade hört talas om

    😂😂😂

    Så otroligt egoistiskt av er som takfönar. Ver du hur mycket det belastar sjukvården på grund av fallolyckor som är orsakade av takföning?
    För att inte tala om miljön och den vind som egentligen skulle bli använd till vindkraft

   Bra att en annan lockig redan testat, då behöver jag inte köpa den utan håller mig till andra produkter och min fön.

    Den finns i en variant för lockigt hår också som inte skall aktiveras med värme!

  Funkade inte alls på mig, blev mer fnissig t.o.m.

   Mer fnissig vill man ju bli iofs!

   Samma här. Blir bara värre. Köp INTE!

   Jag håller mig till mina Moroccanoils produkter 😅

  Funkar svinbra på mig med tjockt lockigt hår! 😍

  Jibbigt

  Jobbigt kände jag för man måste föna håret rakt rakt rakt och använda massa produkt. Du kan inte föna runt håret hur som helst

  OT, men Hanna Fribergs ”jobbannons”… hjälp haha

   Ibland undrar jag om jag är en av väldigt få som inte vill ha mjukt hår(?). Mitt hår är så jävla glatt och halt i sitt naturliga tillstånd så jag vill definitivt inte att det ska bli mjukare, går ju inte att göra något med det då. Jobbar tvärtom med produkter som gör det strävare och därmed enklare att styla.

    Oj skulle vara egen kommentar såklart.

    Hatar mjukt hår! Mitt är välskött så blir ganska glansigt o glatt när jag fönar ut lockarna, lite jobbigt faktiskt

    Det beror nog på vilken frisyr man har! Har kortare hår nu och behöver också mer textur. När jag hade långt ville jag bara ha det så mjukt och lent som möjligt.

    Mitt var likadant när jag tonade det i många år & är bättre nu när jag gör ”slingor” & har min naturliga färg. Jag vill ha struktur & det kan bli för ”glatt” av vissa närande schampon &, superfrissigt av vissa serier. Hoppas att du hittat något som passar ditt hår! Det är ju en djungel!

   Förväntade mig värre, tyckte inte den var speciellt konstig (jobbannonsen)

   Vad ska de själva göra då de söker en som ska göra allt? 😬

    Hur vet du att det är allt? Och om det nu är allt och hon har råd att anställa någon och samtidigt tjäna så pass mycket att hon kan leva på det och slipper så är det ju grymt för henne 🙌

  Inget för mitt hår tyvärr.

  Inget för mig heller, bortkastade pengar.

  Testade den i lördags och min styling som ALDRIG håller mer än en timme ser lika bra ut idag efter flertalet promenader ute i storm, träningspass, borstning och duschar (av kroppen då, men blir ju fuktigt i rummet och det brukar sabba för mig). Så för min del känns den life changing, värt att lägga till är att jag dränkte håret efter tvätt

   *dränkte håret dream coat efter tvätt

  Mitt hår är aldrig frissigt så jag har inte provat. Dum fråga kanske men om man har hår som blir frissigt av fuktigt väder, kan man ha typ mössa eller luva för att undvika det, eller blir det frissigt ändå?

   Känner bara, använd rätt balsam så försvinner frisset 😅 borsta inte håret när det är torrt och fukta med balsamspray emellan åt så kan de väl knappt bli frissigt?🤔

    Säg hej till mitt hår 😅😅

    Lol

    Haha du vet ingenting

    Haha så du utgår från ditt hår och tror att det fungerar likadant för aaaaalla andra? Du verkar ju inte ha sånna stora problem med friss om endast det där hjälper dig

  Den är FANTASTISK! Men du måste spray MYCKET, slinga för slinga.

   Låter dyrt om man har mycket hår

  Älskar den! Har använt den i fler år efter att Chris Appleton rekommenderat den

   Såklart han rekommenderar sin egen produkt! Men ja, gillar både den och inpackningen Money (låter så tacky men fantastisk!)

  Hela det här inlägget läses som ett reklaminlägg, och till sist avslutas det med en adlink (som du inte skriver ut är REKLAM). Eftersom du själv är så duktig på att agera pekpinne, så förvånas jag över slappheten här. Det är inte ok för andra att enbart skriva ”adlink” men för dig går det bra??

   Precis. Vilken sida går ens länken till?

   Haha fattade liksom att det var ett skämt direkt

    16:47 här. Det fattade inte jag i alla fall. Men så har jag kanske ovanligt svårt att förstå skämt i text, här i inläggen flyger det mesta över mig ofta.

     Det var inte en skojlänk från början 8) men så klart hon ändra så fort man ifrågasätter…

   Är du seriös? 😂😂

  Den är grym! Dock måste man dränka in ett redan fuktigt hår i den och den fungerar endast med värme och med fönborste eller liknande för att få ”tension” (engelska). Mitt frissiga, grova och tjocka hår älskar denna produkt. Silikoner finns det olika av och alla är inte dåliga för håret. 😊

  Ja!! Köp! Och så fönar du ”hårt” från fuktigt hår. Otrolig produkt! Jag får alltid massa komplimanger.

  Funkar på mig som har otroligt lockigt, tjockt och frissigt hår. Min frisör tipsade. Helt fantastiskt produkt!

  Åh då kanske någon kan svara på min fundering! Jag lägger mycket pengar på bra schampoo och balsam och oljor. Endast
  Köpta hos min frisör som jag litar på. Meeeen har nu köpt denna men använde endast en gång då jag läste mer om att det lägger sig som en ”filt” över håret. Alltså, min fråga är, alla ”bra” produkter jag lägger pengar på, tar håret inte in det då? Eftersom det ska gälla i 2-4 tvättar? Hoppas någon förstår mitt flummiga resonemang. 🙈

  Jag fick K18 i håret när jag va hos frisören sist, älskade det så köpte ett par såna minituber. Tycker de är toppen

  Sen fattar inte jag skämtet om att det är plågeri-fritt när man handlar från amazon. Hjälp?

   Skulle tro att det är en lite lustig översättning av cruelty free. Är ju mycket sällan mänskliga översättare på sådana sidor och då kan det bli lite si och så ibland.

  Själv köpte jag Hair Growth Kit efter att BB rekomenderat det. Katastrof för håret.. Och går inte att recensera om man inte ger full pott 😏

   Från Under Your Skin ska tilläggas..

   De verkar vara produkter som folk antingen älskar eller hatar. Min kompis älskar (med stora bokstäver!) dem. Jag provade hennes på resa och höll på att klia sönder min hårbotten efter det.

   Generellt tror jag att man inte ska lita på Bella. Det är lite för mycket what’s in it for me med henne.

   Jag testade och var relativt nöjd men har slutat köpa för deras fb och ig reklam är bara för kass. Korkat kanske men varje gång jag ser den kliande damen blir jag bara äcklad och känner inte att jag vill ha med den produkten att göra längre.

  Jag är väldigt mån om mitt hår och stylar det med värmeverktyg regelbundet och kan rekommendera WOW.

  Får hem denna imorgon, ser verkligen fram emot att testa!!

  Håret blev fint när man använde men efter 2 tvättar var håret torrt och hemskt.

   Precis. Så blir ofta håret efter produkter som lägger sig som en hinna och gör håret bra (fantastiskt enl vissa) till en början. Samma med Olaplex och keratinbehandling och diverse andra ”mirakelprodukter”. När man sen tvättar bort hinnan är håret ofta frissigare och torrare än nånsin. Detta är ju inget vårdande av håret utan mer som kosmetika, snyggt för stunden kanske. Det allra bästa för att få ett välmående och friskt hår är så få produkter i det som möjligt.

    Men vill man inte bara ha ett välmående går utan också ett snyggt hår är den duper. Precis som med smink tänker jag.

  Ja, den är fantastisk, om man använder den på rätt sätt.

  Jag gillade den 😍

  Jag fick den & en olja som man ska ha mellan schampo & balsam (liquid oil luster) med en box jag beställde (@leyglows box från Bsngerhead). Sprayen gjorde ingenting alls för mitt fina, glatta hår. Oljan är bra för att reda ut håret ibland nu när jag slingat håret &
  lätt får tovor. Men den luktar apa. Jag tror att båda produkterna passar grövre hår, men har kanske fel!

  Olaplex hårmask nr 8. Testa den! Jag har hår till midjan, tunna hårstrån men väldigt många (känns därmed mkt tjockt). Pga att håret längst ner är rätt gammalt så har det blivit torrt, men den där hårmasken raderar all frissighet och reparerar håret (på riktigt – googla produkten, finns massor med info). Rekommenderar starkt. Under 300 spänn.

   Har du tunna hårstrån är du ju inte målgruppen. Vi som har frissigt hår pga grova hårstrån med självfall har helt andra behov.

  Ja, den är väldigt bra. Min favoritprodukt för håret.😍

   Men svår att dosera med det munstycket så har en sprayflaska istället.👌🏼

  Magi på flaska. Tyvärr inte så dryg. Jag kommenterade när detta diskuterades under ett annat inlägg men tricket är att föns håret ca 80% torrt. Sen tar man sin fönborste/dyson/whatever och tar en slinga i taget som man verkligen dränker med produkt. Då jävlar blir det resultat

   Då kostar det ju ca 80: per användning när man har tjock, långt hår😐

   För mitt hår gjorde den varken till eller från. Men jag har inte frissigt hår. Tänker att de som skriver att man använder den fel om man inte tycker den är bra glömmer bort att alla har olika hår. Jag har tjockt och rakt hår.

   Köpte den för övrigt när Tungården tipsade om den för typ 2 år sen. Varför är det en hype nu?

  Ett budgettips till detta mirakelmedel borde väl vara vanligt lusmedel…Det innehåller också nån sorts silikon som lägger sig som en hinna över hårstrået. 🤪

  Jag lyssnar till The blowout professor, på youtube….lite jobbig kille måhända men mitt hår har aldrig mått bättre 👌🏼❤️

  Men JA! Jag har 3 ansiktsprodukter, shampoo, balsam, balsamspray (och värmskydd i ett) från Unite + denna i mitt badrumsskåp. Och deo, och tanmist från Bronza. That’s it! Den är GRYM. Och jag har mycket och långt hår, jag sprayar slarvigt och inte alls mycket, en flaska räcker ett år för mig. Mitt hår har inte blivit sämre, det mår toppen. Frisset är väck om jag sprayar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.