En Ross och Rustas-uppdatering

Molly Rustas medverkar just nu i ”Gravid vecka för vecka” och i veckans avsnitt berättar hon om hur hon och sonen Charlie flyttat in i det nya boendet.
Det de flesta dock är mer intresserade av är hur relationen till Ross Andrew Paquette är, som även är pappa till bebisen i magen.
Enligt videon så ses de och pratar nu, till skillnad från i somras då de inte hade någon kontakt alls.

Vi sågs ju inte på hela sommaren av förståeliga skäl. Nu har vi börjat träffas lite grann igen, vi har ju trots allt två barn ihop snart. Och det som var tråkigt i vår separation var att vi inte separerade för att vi inte var kära längre. Känslorna hade inte svalnat eller så, utan det var ju en väldigt sorglig separation egentligen. Det är väl det som har varit det svåra i det här. Vi har fortfarande haft en väldig connection och haft känslorna kvar.

Det är en väldigt svår situation som vi är i, men vi får se var allt leder. Bådas dröm är väl egentligen att vi skulle varit en familj och den drömmen kommer väl alltid leva kvar. Sedan funkar det ju bara inte ibland och det måste man ju också vara acceptera i vissa fall. Men vi får se var det leder, vi är inte tillammans men vi träffas och vi pratar och försöker se var det leder någonstans.

Enligt videon visste paret om graviditeten när de separerade, och Molly säger att graviditeten blev betydligt mer chockartad för Ross än för henne. Trots att hon använde preventivmedel blev hon alltså gravid, men säger samtidigt att hon vet att inget skydd är 100%-igt.

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu fattade jag att det är två olika tjejer som väntar barn och inte är tillsammans med pappan.. känner mig smart 🫣

   va?

   Väntar han barn med ytterligare en tjej menar du? Eller läser jag fel?

    Jag gissar att personen menar Nicci och Molly men att hon trott att det varit samma person

     Ja exakt. Tror att morgonkaffet inte hade kickat in än när jag skrev det där, så formuleringen blev inte den bästa. 🤣

  Någonting i hennes röst och charm påminner mig om Alicia Silverstone i Clueless!

  Oj, känns lite riskabelt att liksom ”vi älskar verkligen varandra”, men man behandlar väl inte en person man älskar på det sättet? Ligger med andra? Känns som det lätt kan bli väldigt destruktivt och dessutom är ju hon lite i underläge eftersom hon verkligen vill ha kärnfamiljen liksom att orsaken (?) till separationen var att hon inte prioriterade deras kärleksrelation = det blir som att det är hon som måste göra grovjobbet för att få relationen att fungera igen. Förhoppningsvis var det bara en enstaka slint i huvudet från hans håll dock och hoppas att hon iallafall också känner att hon kan ställa krav och inte kompromissar allt för mycket för att uppnå drömmen om kärnfamiljen.

   Har han gjort det? Vet man det? Isf-vaddå ”kära”. Fy så många röda flaggor. Borta från sitt barn hela sommaren också. Han verkar vara riktigt bad news den där killen.

    Det finns flera bilder på honom på Ibiza ihop med en annan tjej, sen om han faktiskt var otrogen med henne vet väl bara Ross själv. Iallafall märkligt beteende att lämna sin gravida partner och son hemma för att festa på Ibiza hela sommaren . Tror Molly kommer ha det mycket bättre utan honom.

     Ok mitt fel, det finns väl inte bekräftat exakt vad som hände men oavsett inte ok beteende.

     Men ja det känns ju som att de här ”vi älskar varandra och kan inte leva utan varandra men kan inte leva med varandra”-förhållandena är de mest destruktiva. När ena parten har känslor kvar och försöker och så kommer den andra tillbaka efter att ha betett sig som ett svin och har mage att bekräfta känslorna, får en ny chans men vet också nu att hen kan få en ny chans, får bekräftat att det inte spelar roll hur man faktiskt beter sig, att känslorna övervinner allt, ett ess i rockärmen att dra fram så fort man betett sig illa.

    Mollys konversation med någon av skvallerkontona publicerades. Hon frågade efter bilderna på Ross och andra tjejer. Kort efter det gjorde de slut.

     Ja, också en hångelvideo.

   ”Enstaka slint i huvudet”… vilket fint förhållningssätt, för jag vet faktiskt många pappor som kämpat och haft det svårt (och i några fall begått misstag) när första barnet fötts.

   Många är svin. Absolut.

   Men människor kan också helt ärligt göra misstag.

   Ditt inlägg var fint. ❤️

    Nja, definera vad misstag är? Det är ju en sak om man mår dåligt och därför inte är på topp, 100% närvarande. Det är förståeligt. Men om man t ex är otrogen mot eller på ett annat sätt beter sig väldigt dåligt mot sin gravida partner så är man ett svin även om man mår dåligt. Att man kämpar på och har det jobbigt är ingen ursäkt för att bete sig hur som helst mot andra. Man kan inte alltid kontrollera hur man mår men man kan kontrollera hur man hanterar det och hur man behandlar andra.

     Enig med dig 👏🏽 och vill inte skriva mer än så för att inte någon ska känna igen sig. Livet är inte svartvitt. Men ja – jag håller med dig.

     Personligen är jag av åsikten att även bra människor kan göra dumma saker – Det är stor skillnad på att förstå att vi alla bara är dumma, inperfekta små människor som av tusentals olika anledningar inte alltid gör rätt, och att för den sakens skull anse att det är okej att bete sig illa. Självklart är det inte okej att vara otrogen trots att man mår dåligt. Men vi kan också välja att se en människa, inte en produkt som ska fungera felfritt i alla lägen, annars reklameras.

     Med det sagt så spelar ju en massa faktorer in – Är det ett återkommande beteende? Är det en av många respektlösa saker som gjorts? Tar personen ansvar för sitt beteende eller försöker bortförklara? Är personen beredd att göra arbetet som krävs för att det inte ska hända igen? osv osv. Men nä, svartvitt tycker jag inte att det är.

  Men varför gjorde dom slut då? Känns ju ännu mer sorgligt då 🙁

  🤔

  Spännade.

   Tycker du? Mest märkligt tycker jag. Om han typ varit med andra, kan hon sitta där då och säga att hon älskar honom?

  Helt off topic,
  Influencers bombar med inlägg om vad som händer i Gaza (bra såklart) men inte en enda har nämnt något om terrordådet riktade mot svenskar i Bryssel. Jag blir faktiskt förvånad, är det känsligt inom deras värld att visa support för ett sådant dåd?

   Har också tänkt på det, mycket märkligt hyckleri.

    Ingens liv är mer värt än någon annans – men självklart upprör det mer känslor när ett fullskaligt krig pågår och tusentals barn dör. Sen kan man inte heller kräva att influencers ska skriva om varenda grej som händer, det blir lite som att vi förväntar oss att dom alltid ska ge sin åsikt och/eller göra ett inlägg om ALLT, annars är det hyckleri.

     Det är ingen som kräver det heller, jag tycker bara det är märkligt tyst när detta dåd rör just andra svenskar. Självklart kommer det extra nära inpå och man blir jätteorolig som svensk. Med det sagt är det hemskt vad som händer överallt i världen nu, jag reagerade bara på att ingen lagt upp något om det.

     Ibland tycker jag att det är skönt när de inte skriver om sådant, det känns så jävla märkligt att de lägger upp sånt mellan reklam eller ”bättre middag med vännerna” posterna.

     Obs! Gäller givetvis inte alls, det märks när de är pålästa och vet vad de pratar om, ex Zeina eller när de är typ.. Victor Frisk 😀

      Det finns ju nyheter på TV och det finns tidningar. Där kan man läsa om sånt. Sociala medier är för annat.

   1000 barn har dött. BARN. TUSEN. Utan någon typ av möjlighet att försvara sig. Sluta för tusan att förminska det! Det kräver ALL medial exponering för detta måste få ett stopp. Hälften av befolkningen består av barn och det hoppas jag fortsätter uppmärksammas.

   Läs på nyheterna om den tragiska händelsen i Bryssel, men förvänta inte att alla ska dela det.

   Jag tror många som delar om Gaza känner att man behöver lyfta detta för att kompensera för att det skrivs för lite i annan media mm.

   Jag tror också det finns en rädsla för att skriva både om dåden i Israel och om t ex dådet i Bryssel för att man är rädd att det ska bidra till islamofobi som ska legitimera vad som t ex händer i Gaza.

   Men jag vet inte. Samtidigt verkar väldigt många muslimer internationellt sett leva i vantro kring Hamas. Ser hela tiden stora kanaler där man hävdar att Hamas gjorde ett dåd som bara var riktat mot militära mål och att man skonade alla civila. Så jag tror ändå man kan behöva vara medveten om att snedvridningen ser olika ut i olika forum. Tror faktiskt inte på detta med att stå upp enbart för ena sidan för att ”kompensera”. Stå upp för att oskyldiga inte ska dödas istället, varken i Gaza, Sverige, Israel eller USA, oavsett vad som hänt. Det finns liksom andra metoder än att skjuta / bomba civila hur fel man än tycker att ett terrordåd eller en ockupation är.

   Ingen folkgrupp kommer leva ett gott liv i en värld där man tar ut hämnd genom att rikta sig mot civila eller är likgiltig inför arr civila skadas. Det kommer bli ett lika rofyllt liv som det är att vara gängkriminell nu, när man ständigt kan få sina anhöriga skjutna. Även muslimer utsätts ju för terror, t ex som dådet i USA där en man mördade en pojke pga att han var muslim.

   Det som sker i Gaza är ju för stort för att inte nämna, liksom Ukraina, om man nu är en influenser som nämner världshändelser alls (känns faktiskt helt ok att inte göra det om man har en modeblogg typ, dock verkar väldigt många välja ut enstaka händelser ibland de skriver om). Attentatet i Bryssel tror jag helt enkelt är lite svårt att relatera till, vi har inga namn eller bild på de som dog (senast jag kollade) och influensers känner nog inte att ”det kunde varit jag” till skillnad mot tex attentatet på Drottninggatan. Men tror det är rätt mycket som spelar in, hur pass chockerande det är, huruvida andra uppmärksammar det osv.

  Jag har inte gillat Ross från första början. Har följt Molly lääänge. Han verkar se henne som en trofé. Hon bekräftade ju även att hon sköter om sonen, medan han inte gör sin del. Dessutom, i videon talar hon om att sonen kommer vara hos hennes mamma under förlossningen. Varför inte hos Ross? Han kommer enligt henne inte att vara med på förlossningen.

   Inget någon behöver bry sig det minsta om.

    Jag bryr mig, det här är även en skvallerblogg.

   Ja jag kände detsamma. Om de nu dejtar, varför är han ej med på förlossning, eller tar hand om första barnet?

    Det är enorma varningsflaggor på såna relationer plus att det ofta är barn inblandade

    Det är varningsflaggor på båda två samt deras förhållande. Att ta tillbaka ett r*vhål som behandlat en som skit det är verkligen som att be om problem massa problem. Stackars barn som behöver växa upp med två kaosade föräldrar som fläker ut sig i tycka synd om videor när det gång på gång går åt helvete. Bara väntade på att Molly skulle ta tillbaka honom vi har inte hört från dessa två för sista gången kan jag lova. Jävligt synd att folk inte tänker till innan dom förökar sig med ostabila och otrogna typer.

    Fast dom dejtar ju inte, dom är inte tillsammans skriver hon, men dom träffas och pratar.

   Jag tolkade det som att Ross också skulle vara med – men nu tänker jag som du vilket ju är helt sjukt!

  Vilken soppa…

  En till natural cycles-influencerbaby? 😅😭

   Gissar också detta, eftersom hon inte säger vilket preventivmedel det gäller. Känns som att hon ville ligga lågt om det?

    Obs! Menar inte att Molly har gjort något fel, jag anser bara att natural cycles kanske inte är ett av de mest säkra preventivmedlen

     NC får väl inte ens klassa sig som preventivmedel? Eller har det ändrats? För jag vet att förut fick dom inte säga att dom var preventivmedel.

   Så många som blir gravida ”trots att jag inte trodde jag kunde bli det pga utebliven mens sen flera år tillbaka” och ”trots att jag gick på P-piller” 😆 Kenzas gråt video över att inte kunnat få barn undrar jag över såhär 3 barn efter…

    Men snälla, vad är det du förundras över? De fick hjälp via IVF. Även om hon blev gravid mellan två behandlingar så booztar ju alla hormoner systemen i kroppen.

    Det är väl ändå något att glädjas över, att de som kämpat för att bli gravida tillslut får sitt/sina efterlängtade barn.

    Tog mig 1,5 år att bli gravid med min son. Satan vad jag grät av sorg under den tiden, trodde aldrig att det skulle bli vår tur. Och då hade jag inte fått några besked som antydde att det antagligen inte skulle gå, som Kenza hade fått. Hon trodde att de inte skulle kunna få barn, det är en legitim sak att sörja.

   Åh nej jag som vill köra det igen 😂 (vet att det ej är en säker metod)

   Jag använder inget preventivmedel med min man (bara pull out haha) och har inte blivit gravid på 5+ år. Gäller att hålla koll på sin cykel.

    Kan du bli gravid? Inget illa menat! Undra genuint. Jag själv var osäker på om jag kunde bli det pga aldrig blivit det förut trots slarv med skydd av dess olika slag, och ofantligt många gånger utan skydd. Och det fick mig att börja fundera, jag kollade aldrig upp det men blev tillslut gravid (med flit) dvs slarvade med flit haha.

     Jag är inte säker, men det gör inte så mycket. Vill inte ha barn.

      Du vill inte ha barn men kör inget preventivmedel, bara ”pull outs”… låter ju… klokt

     Haha körde samma med min partner i 5+ år och sen när vi väl ville köra för barn så small det på första! Var också tveksam till om jag ens kunde men det vet jävligt fertilt uppenbarligen.

      Precis samma här, självklart inget jag skulle rekommendera min tonårsdotter direkt haha men vi körde så när det inte vore någon katastrof om det hände, sen när vi väl började försöka gick det direkt.

    Samma här. Och jag kan bli gravid för vi har ett barn på 8 år som blev till på första försöket. Har sen det barnet föddes kört avbrutet och inte blivit gravid en enda gång. Vill inte bli det heller.

    Samma för oss, men sen råkade jag bli gravid ändå, två ggr på kort tid. Första slutade i en abort men nu sitter jag i vecka 36 och väntar på en 4a. Mannen har tid bokad för sterilisering. Kände oss så dumma som råkar bli gravid, 30+ och tre barn redan. Men 4:an är väldigt efterlängtad av hela familjen ändå

    Körde samma med min sambo, plussade i söndags🙄helt oplanerat, mitt i allt, olägligt. Såklart får vi ”skylla oss själva” men ändå surt haha

   Jag gissar på att hon använt Jenny Koos preventimetod; ha sänglampan tänd och sjunga ”Uti vår hage”

  Såg nu att han svarat på frågor på sin story, att han träffar Charlie varje 1-2 veckor. Är i Sverige varje 1-3 veckor. Samt att han självklart har kontakt med Molly då de har 1 son och dotter tillsammans. Samt att han ser fram emot att Charlie växer upp och blir en beskyddare för lillasyster…

   Han skrev även i en story efter denna att han längtar till att prioritera sig själv nu 🫶🏻

    😂

    Hahah åh nej…

    Hahahahaha

  Det var ju inte länge sedan som hon hade en frågestund där han framstod som ett svin att leva med. Bl.a. att det är ingen skillnad för henne att ta hand om barnet helt själv nu för så har det alltid varit, att hon varit ensam med allt. Sen var det fler grejer som jag inte kommer på nu…

  Men om man älskar någon, lämnar man den personen då plus sitt barn?? Man tänker väl OK det blir tufft men det kommer att gå. För att jag älskar min familj.

  Vart säger hon att det älskar varandra? Hon säger att det inte separatas pga inga känslor. Vart säger hon att hon ska ta tillbaks honom? Jag hör bara att hon säger att det träffas igen för barnens skull! Kanske lyssna på videon innan ni dömer 🙏🏼

  Tycker det är ganska solklart att man kämpar om man har barn tillsammans. Tycker enbart hennes svar var moget, livet är ingen dans på rosor.

  Får dåliga vibbar av honom

  Ni som var övertygade om att Molly inte köpt en lägenhet i Norra Tornen, är ni övertygade nu när ni sett lägenheten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.