Upprörande muttbild

Det här är lite roligt faktiskt, så jag måste dela detta med er.
Jag reagerade inte nämnvärt när jag såg bilder, mer än på att jag undrar hur allting stannar på plats med en så liten tygbit över själva lippsen liksom, men mer än så var det inte….
Nu verkar det dock som att det var flera stycken som fullkomligt rasat över den här bilden och sättet den är tagen på. Givetvis ramlade det in ett upprört mail även till mig som jag tänker att det passar bra att dela i det här inlägget.
Jag undrar om man upprörs ännu mer av att bilden ledde till att företaget slog kassarekord, eller om man var utmaxad redan innan?

Är ni upprörda?
Jag är det icke.

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mer upprörd över stavningen…

   +1 på den.

   Det kanske var muttis som skrev?

    Oooo accidental pun

  Nej men fy vilken ful bikini mer tyg till underdelen tack! 😅

  Det där var väl inget uppseendeväckande foto, speciellt inte med tanke på att det var Katrin😉

   Är det denna bilden??

  Smaklöst.

  Jag har börjat uppskatta i-landspronlem mer och mer❤️😁

  Att man ens orkar bli upprörd fascinerar mig mer än både bikini & val av bild.

  Smaken är olika absolut, men skriver under på att denna bild inte gör mig mer sugen på KZ bikinis. Tycker mer den skriker reklam för vaxa muttis.

  Jävlar vilken märklig bikini. V

  Men hur mycket energi har folk över som blir upprörda över kombon mat+kön?

   Matkön i skolan var jobbig ibland när pojkarna skulle busa🙂 Nä, ingen snygg bikini men tycker stringbikinis är värre. För att inte prata om Speedos på karlar..

  Nja, lite mer tyg över mufflen skulle jag nog önska.

  Katrins ”slog rekord”-uttalanden kan man nog ta med en nypa salt 😄

   De slog faktiskt rekård.

    Ja, my bad 😅

  Men när män kommer med bar överkropp blir det ett himla liv

   Inte då. Visa mig ditt 6pack😛

   Nu sitter ju inte könet på överkroppen så det är väl ändå lite skillnad.

   Jaså?

    Hade det varit skillnad om tuttarna satt mellan benen och könet på bröstet…??

  Mat på all inclusive-resorter, restauranger o dyl i kombination med halvnakna,svettiga, solkrämsindränkta kroppar kommer aldrig funka för mig.
  Ligg kvar på solstolen och ät eller klä på dig!
  Är inte hon sämst på reklam förresten?

   På mer civiliserade ställen är det klädkod.

   Äsch, halvnaken på restaurang är äckligt, men här ser det ju ut som att hon äter på stranden? Parasoll och två solstolar, tänker att då stör hon och den gula bikinin inte någon annan…

  Nej men dom där badkläderna hon alltid gör reklam för är verkligen så fula, vem VEM köper dom?

   Ja, de tar rekÅrd i fulhet. Tror Maggan har någon.

  Jag tänkte faktiskt inte på det.
  Det känns som det finns värre saker att bli upprörd på här i världen än en bikini som inte faller en i smaken! 😊

  BRA, visa så mycket som möjligt!! Med tanke på hur det buktar ut mellan benen på män, ofta så ser man hela paketet till och med, man ser både bollar och skaftet och allting genom byxorna på män – VIDRIGT!! Sug in den, tack! Ingen vill se hur det buktar ut!!

   Katrin är för övrigt i fantastisk form, inte illa för en 3-barnsmamma som bara är några år från att fylla 50 år, wow ändå! Hon är i bättre form än många 25-åringar.

    Hej Katrin! 😃

   Du vet tydligen inte hur mäns fysik funkar. De kan inte ”suga” in den. Den är där den är.
   Sen finns det faktiskt visst de som gillar att se det bukta ut. Tycker det är värre med alla kvinnor som går i string så hela arslet syns och framtill hänger läpparna ut och fladdrar, pga att modet föreskriver så små trosor som möjligt.

    Ja det där kommer jag aldrig förstå mig på. Det är så fruktansvärt fult. Sola och bada med ett snöre på kroppen i princip.

    Kommer heller aldrig fatta varför man VILL att träningstights ska skära in i röven, ofta samma människor som har detta. Och så alla ”jag har inte sånt för att folk ska titta” hahaha…vet inte om jag tror på det längre.

    Har aldrig sett läppar hänga fladdrandes ut ur trosor. Ser du det ofta? Var? Hur?

    Tror du kanske har blandat ihop med serietidningen Dumbo, när du var liten, hans öron🙂 Bauers tightdräkt när han stod på en häst var inte så kul heller, stackars tjej som fick hela hans paket i ansiktet på hästen😳 Hon går troligen i terapi nu…

   Sluta glo folk mellan benen så löser det sig.

   Jodå🙂

  Inget upprörande men en otroligt ful bikini?

  Är inte det roligare att hon skrivit ”så länge lagret räcker” i snart 2år? Uppenbarligen räcker lagret rätt långt… 🤣

  ”undrar hur allting stannar på plats med en så liten tygbit över själva lippsen liksom”, men vad är det som ska stanna på plats? Det är ju inte som bröst som hoppar runt 🫣

   Det finns de som har större ”lips”. Lite som fladdrande öron. Då krävs de lite tyg för att de inte ska fladdra ut 😉

    Men när man står helt still, poserande för en bild lär ju inget fladdra iväg.

    Har Katrin det problemet?

     Nu är ju stora blygdläppar inte ett problem om man tänker estetiskt – kolla in jessica_ann_pin på Instagram, hon har ett jätteviktigt konto om detta; hur kvinnors könsorgan skammats och missförståtts och om hur kvinnor opererat bort läpparna för att de trott de varit onormala och frånstötande – och förstört sina underliv och sitt sexliv för all evighet. Det är fruktansvärt. Ett konto jag rekommenderar starkt!

      Jo men vi pratar väl om bilden ovan och hur saker kan hållas på plats?!

      Man köper väl de trosor som passar en själv. Jag har stora hängbröst och kan inte ha små trekantsbikinis. Förstår ju trots det att de med andra bröst kan ha det och att de då sitter på plats. Skulle jag då kommentera med ”hur sitter de på plats??” bara för att samma modell inte sitter bra på mig?

  Hm det enda jag tänker på är hur illasittande och ful den bikinin är där vid skrevet. Vem blir lockad att köpa?

  Blir mest fascinerad över alla som undrar hur saker sitter på plats. Små trosor, Biancas kjol, lågt skurna byxor… Hur tror ni att det sitter fast, lim? Häftstift? Fastsydda på kroppen? Kläder i rätt storlek sitter generellt som de åka sitta, åker det upp eller ner eller glider av är det fel storlek.

   Om man nu tar de där tjusiga och vansinnigt urringade galaklänningarna så sitter de faktiskt fast med en tejp vid brösten. Just för att den inte ska halka hit eller dit när man rör sig.

    Generella undantag men okej.

  Vad betyder kassarekord i sammanhanget?
  Såldes det för 1 kr mer än tidigare så räknas det ju också som kassarekord…

  När jag är på stranden vill jag hoppa från klippor/bryggor, spela strandtennis, slå kullerbyttor i vattnet. Att ha en bikini som kräver att jag står/ligger still för att den inte ska halka snett, eller att jag går och rakar mig på lunchen är inte direkt aktuellt.

   Hur gör du kullerbyttor i vattnet?

    På samma sätt som på land, såklart. 😂😂😂

    M: Skojar du?

     Nej helt seriöst. Fick googla på det, aldrig provat.

  Så långt lagret räcker? Det lagret verkar oändligt med tanke på hur länge hon gjort reklam för det. Dsaint hade ifjol en omsättning på 363tk och gjorde en förlust på 144tk, det säger ju en del 😀
  Mer intr att se vad som händer nästa vecka för det är väl då domen faller ang hennes reklammarkeringar.

   49 kr per del var ju iofs billigt…

  Ful bild, patetisk.

  Hon gillar ju att provocera.

  Jag fattar inte, är det den här bikinibilden som upprör? Ser rätt normalt ut tycker jag. Enda problemet är väl att små bikinis oftast köps av yngre tjejer och de vill väl se en yngre modell. Bilden måste vara från pandemin dvs några år gammal, killen i bakgrunden har mask.

  En som älskar uppmärksamhet oavsett positiv/negativ.
  Känner sig nog väldigt nöjd att slänga det i huvudet på de som kritiserat bilden, att hon tjänat på det.

  Så gör oss alla en tjänst. Kritisera inte något hos denna ego-människa

  Nä bryr mig inte. Dock såg man väldigt tydligt från sidan, på en annan bild, att hon har fettsugit sig. Så det är inte bara clean eating och träning som givit henne denna kropp. Dock har jag absolut inget emot att folk fettsuger sig. Har man råd och vill så kör bara!

  Inte upprörd. Men inte heller sugen på mat, så att säga.

  Reklam med Katrin får omvänd effekt.
  Hon kanske kunde fråga sin kompis Daniel Paris om han kunde göra reklam för hennes (fula) bikinis? Han brukar ju ändå springa omkring i klänning och fåna sig.

  Verkligen inte upprörd, trots att jag avskyr Katrin. Riktar könet mot maten? Gör hon det verkligen?? Hon posar lite onaturligt på sin höjd, knappast något jag hade gått runt och tänkt på. Bikinin är inte uppseendeväckande liten, såna modeller används väl hela tiden överallt. Jösses.

  Blir tyvärr upprörd vilken bild jag än ser på Katrin. Hon står för allt jag inte står för, tex synen på människor som inte ser ut som hon.
  Bilden är ju medvetet taget med focus på bikiniunderdelen precis i höjd men bordet och maten. Hon vill bara provocera och eftersom jag inte gillar henne alls så lyckas hon.

  Men sådär säger ju Katrin varenda gång hon fått kritik för någonting. ”Tack för hatet, jag sålde mer än någonsin”. Jag tror att hon hittar på.

  Öhh jaha? Jag ser bara en glad kvinna som ska äta mat och är på stranden. Många av er här inne är ju helt störda med ert människohat. Gå i terapi.

  Var ser man hennes fiffi? Ser bara en kvinna i bikini.

   Man ser massor av den.. På sidorna om bikinin.

  Inte ett dugg upprörd. Hur många parfymreklamer har inte en helnaken kvinna; som står i en position så att bröst och underliv nätt och jämt dolts? Och bilderna som Elena Belle postar? Get a grip och hata inte på Katrin bara för att hon är hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.