Kommentarerna om Paris Hilton bebis är…

Paris Hilton har delat bilder på sin son Phoenix för sina 25 miljoner följare, och kommentarerna är allt annat än snälla. 
De går på bebisens utseende hårt och vissa beskyller Paris för att ha orsakat vad det nu är man tror sig veta att bebisen ”har”, genom att ha misskött sin graviditet.
FYI: Hon använde sig av en surrogat och bar inte barnet själv.
Det påståendet är ungefär lika rimlitg som det att jag ”ärvde min pappas alkoholism i bröstmjölken” vilket kommer från min Flashbacktråd. 😉

Folk alltså…🤦‍♀️

Hur kan man utseende-mobba en bebis?
Och hur kan man gömma det bakom ”goda intentioner”?
Som att Paris Hilton inte har tillgång till all form av kvalificerad vård som hennes bebis någonsin kommer behöva?

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har ju låtit så bland kommentarerna här om vissa barn också. Vidrigt.

      Jaha, vilkas?

        Vore väl dumt att ta upp för att dra igång diskussionerna igen. Men en specifik influencer, där brukar barnets utseende alltid kommenteras elakt. Och nu senast när någon (minns ej vem) fick barn så kommenterades det att det var ett ovanligt fult barn, inte alls sött osv. Kommentarerna raderades däremot men de får ju alltid stå kvar en stund innan de uppmärksammas. Och lika illa är det ändå att någon känner behovet av att kommentera ett barns utseende.

    Förstår inte riktigt poängen men att skriva ett inlägg om det här?

      För att påvisa att folk på Internet är idioter? Som inte drar sig för att spy ut sitt egna dåliga mående på ett oskyldigt barn? Eller du har ingen egen gissning alls?

        Men alla vet ju att folk på nätet är idioter. Ser inte poängen med detta inlägg då mobbningen på barnet bara sprids ytterligare. Och cam som dessutom brukar undvika att dela bilder på barn.

          Tror ändå att folk behöver påminnas emellanåt.

            Fast kanske finns bättre sätt att påminna världen om att folk är idioter än att dela ett inlägg på en bebis och ba ”titta vad alla tycker bebisen är ful!!”

              Håller inte med. Det här är ett tydligt och talande exempel.

              Nej, alla tycker inte han är ful. Lite större hjässa än de flesta barn men hur söt som helst.
              Och tydligen behöver även du en påminnelse om att vi alla ser olika ut och får göra det.
              Tycker fortfarande de vackraste människorna är de som vet när ska hålla munnen stängd.

                … när man ska hålla munnen stängd, ska det förstås stå.

              Så vitt jag förstår är en majoritet av BBs läsare vuxna människor och jag vill tro att vi som hänger här inne håller en så pass hög lägstanivå att vi förmår läsa ett inlägg på detta tema och föra en diskussion om det som här problematiseras utan att fokuset blir subjektiva bedömningar av en bebis utseende.

              Man kan förstås argumentera för att det kanske är mer önskvärt att kväva sådana här diskussioner istället för att rikta ännu mer fokus mot barns utseenden, men mot bakgrund av att pojken i fråga är barn till en av de mest kända kvinnorna på jorden tänker jag själv att det nog, inte minst för pojkens skull, kan finnas anledning att också låta ett mer konstruktivt perspektiv ta plats på nätet, oavsett språk vilket språk det samtalet må föras på.

          Men dom försöker ju hjälpa att hon ska kolla upp så allt är ok. Jag skulle bli tacksam för sådana råd. Men dom som skriver elakt är ju vidriga.

            Haha visst visst.

            Hjälpa en miljardär? Tror du inte hon om
            någon har den hjälp hon ev. skulle behöva?

              Men varför ger du dej på mej jag har rätt till en åsikt. Mår du bättre nu? Lär dej att kommentera vuxet. Läste om en diagnos som en som kommenterade här inne kände till. Det är en allvarlig diagnos om nu så är fallet. Hoppas att babyn är frisk. ❤️

            Ja alltså det är ju möjligt att barnet har ”vattenskalle” eller liknande men det har hon nog koll på i så fall. Lär ha tillgång till bra läkare mm.

              Ja, antar att hon gått till barnläkare. Tycker faktiskt det ser ut som vattenskalle, hon vet antagligen om det men kanske inte har lust att prata om det. De gör väl en operation isf. Söt bebis.

    Har sett många amerikaner tjata om ”tummy time” på TikTok. Är det en grej i Sverige/Europa? Amerikanerna verkar vara oroliga för att barnen ska få en platt skalle och tvingar därmed riktigt små bebisar att ligga platt på mage några timmar om dagen. 🤔

      Ja men det är vad vi i sverige kallar nackträning och det ska göras varje dag från att de är bebisar, dels för att stärka nacken och dels för att undvika platt huvud.

        Dock inte flera timmar om dagen, men tror det rekommenderas 2-3 minuter tre gånger om dagen till en början.

          Jag minns det som att det var minst 30 minuter per dag.

          Va,nej? Så kort tid ger ingen nackträning alls!

            30 min till att börja med är absolut rimligt och det är vad det flesta bvc runt om landet rekommenderar. Det ger enormt mycket nackträning

              Svarade på kommentaren om 2-3 minuter,inte den om 30 😊

            Jo absolut! Om man har en bebis som avskyr att ligga på mage så är rådet att ha dem i ett par minuter åt gången men ofta. Tror det är väldigt få nyfödda som vill ligga på mage i 30 minuter 😂

              Förr sov ju alla bebisar på mage

        Exakt! 👌

        Nackträning ören västerländsk grej och inget som används i stora delar av världen, ändå har barn starka nackar och runda huvuden. Att bära barn mycket är exempel på annan ”nackträning”

      Småbarn i usa ligger inte flera timmar om dagen så, de är rekommenderade 30-60 minuter. Och tvingar bebisar får man göra här också, min ena vägrade så honom fick man gott tvinga över på magen. Sen behöver man kanske inte vara orolig 24/7 över platt skalle, men man ska absolut hålla koll på det. För det kan ta tid att fixa till, vi gick till fysioterapeut för son nr 1 pga platt på ena sidan.

      De må ha andra riktlinjer i andra länder men det är alltid baserat på forskning i det landet det gäller.

      Absolut inte ”några timmar!” Börjar med 5 min om dagen typ till max 40.

      Platt skalle är en grej det pratas mycket om på BVC, man ska ha koll på huvudets form hos bebisar.

      Det är väl mer för att mammor i USA skriker ”It’s TUMMY TIME” i falsett medan svenska mammor mer slänger över ungen på mage då och då under dagen🤣

      Det är dock något man absolut SKA ha koll på. Inte bara platt huvud utan huvudet kan bli platt på sidan om ett barn endast sover på samma sida tex.

      Sedan det rekommenderades att bebisar ska sova på rygg för att minska risken för SIDS har skallasymmetrin ökat drastiskt.

      Jag använder deltakudde till min dotter.

    Haha så dumt att skriva och råda om vissa sjukdomar, precis som om sonen har någon medfödd defekt och det visste inte Paris sedan några av hennes följare påpekade det 😅

    Läste nyligen Magdalena Graafs blogg där får hon också råd om diagnoser, behandling och vilka läkemedel hon ska ha, som om hennes läsare tror själv att hon lyssnar hellre på sina läsare än hennes läkare 😅

      Men man kan tyvärr inte lita på läkare nuförtiden. Min läkare röntgade mitt knä o sa att det läkte så fint så. Jag själv kände, och många runt mig sa, att ”Nej det ser inte bra ut du måste kolla upp det” Sökte vidare, läkare nr 2 skickade mig på DT, som visade att Nej, det läkte inte alls som det skulle.
      Så ibland kan det vara rätt bra att höra lite olika erfarenheter från helt icke läkarkunniga. Även om sånt som läkare borde kunna.

        Det är okej om personen vill ha råd men om någon inte frågar och man inte känner varandra bra är bäst att vara tyst. Jag har en kronisk sjukdom och är så trött på råd om olika dieter, mediciner osv. Det tippar dessutom ofta över i att det känns skuldbeläggande, som att ifall jag inte vill prova en viss diet (som det finns noll vetenskapligt belägg för att den faktiskt hjälper) så vill jag vara sjuk.

        Min läkare sa du är frisk.
        Sen åkte jag akut och hade 1,3 kilos tumör. Lyssna på dej själv. Alla läkare är inte bra tyvärr.

          Oj var satt den?

          Min läkare sa att jag var frisk fast jag hade giftstruma, trots 5 läkarbesök.

    Fyfan vilka vidriga kommentarer samtidigt känner jag – varför gör hon detta? Barnet har inte valt att exponeras för miljontals människor.

      Sluta.

    Vilket onödigt inlägg. Måste väl finns något annat att skriva om.

    Jag tycker sällan barn är söta men att vara såpass känd som Paris Hilton borde ju vara enkelt för henne att förstå att hon inte borde publicera bilder på sin son.

      Hur tänkte du där? Hon har ju aktivt sökt rampljuset och gjort allt i hennes makt för att vara relevant, provokativ och i rampljuset. Just sådana kändisar är väl de man förväntar sig ska lägga it bilder på sina barn? Är väl skillnad mot de som skyr rampljuset och försöker undvika paparazzis?

      Tänker spontant på Famous for nothing med Simple Plan.

        Hon kan ju hålla sin son borta från rampljuset dock.

          Ja, om det är det hon vill.

    Barnet är jättegulligt och lika älskvärt som precis alla andra men sluta normalisera handel med kvinnors kroppar!

    Vilket otroligt onödigt inlägg. Alla vet redan att nätet dräller av elaka människor. Vi behöver inte upplysas om det. Tar en paus härifrån nu. Känner att jag inte mår bra av att matas med mer elak värld

      Nej internet är inte en alltid en solig plats och känns det till och med för jobbigt att läsa kritiska inlägg om att det förhåller sig på det sättet så kanske en paus är precis vad du behöver. Man önskar ju att det var annorlunda.

    Jag ser absolut inget konstigt med honom. Ser frisk och välmående ut – och söt. Folk får ju skärpa till sig och börja hålla käften.

    Att det är hårda, elaka och fruktansvärd fula kommentarer i alla sociala medier är ju inget nytt. Enda sättet att komma till rätta med detta är antingen att alla svarar genom sitt bank id, då vågar de flesta inte bete sig kränkande och illa , eller att ta bort sociala medier med allt vad det innebär. Så länge det går att vara anonym så länge kommer allt fult och elakt finnas kvar för då behöver den som skrivit kommentaren inte stå för det hen skriver/tycker utan kan gömma sig bakom sin anonymitet!

    En annan bra anledning till att inte visa upp barn på sociala medier. Vuxna som dömer hur en bebis ser ut. Fyfan!

    Hellre stort huvud än ingenting alls innanför pannbenet likt det där kommentarsfältet tycks ha. I detta fall tror jag inte att det är konstigare än gener. Och om det nu skulle bero på en sjukdom eller diagnos så kommer dessa kommentarer knappast bota barnet. Onödigt inlägg, låt barnet vara. Jag tycker att han är supergullig.

    Sådär ser jag alla bebisar.

    På nätet blir ju alla läkare.

    Gud så gullig bebis <333

    Min första tanke var inte bebisen ärligt talat utan med hur hon posar.

      Ser ut som en osäker moster, inte en mamma

      Det är väl inget konstigt med hur hon poserar? Hur orkar du leta fel som inte finns?

        Ingen sa väl att sättet hon poserar på är fel? Varken rätt eller fel sätt hon håller barnet på.

    Varför ge dessa sunkiga åsikter mer uppmärksamhet och sprida dem vidare via din blogg C?

    Obegripligt.

    Mäkligt inlägg efter du klagat på papporna som exponera sina barn. Hjälp inte till att exponera någon annans barn då. Osmakligt inlägg.

      Jag förstår hur du menar, men Paris Hilton har 25 miljoner följare på Instagram vilket är varför jag valde att bädda in hennes inlägg.

    Söt bebis! Paris är 1,72 och hennes man ser ut att vara minst 1,90 så killen kommer att bli lång. Storleken på huvudet skvallrar om det. Nog sagt om det.

    Rubbade.

      Jag har ett barn med hydrocefalus och hon såg faktiskt ut sådär som bebis😊

        Vad innebär det?

          Vattenskalle

        Vi får väl anta att den vårdpersonal barnet och föräldrarna har stött på under hans liv känner igen sådana tecken också. Behövs nog inte att anonyma passar på att skriva elakheter ”av omtanke” för det.

      Oj, det skulle vara ett eget inlägg !

    Dom är inte nådiga i USA och uk på nätet. Skrämmande faktiskt.

    Tror ärligt att det är hur bilden redigerats. Om man kollar hennes Instagram finns det ett inlägg från 17/7 med en film där skallen se långsmal ut istället, kan det va att bilderna är redigerade efter henne? Att hon skulle se obekväm ut syns inte på alla andra inlägg med barnet.

    En underbart gullig pojke, men om man har någon som helst erfarenhet av hydrocefalus (tidigare mer känt under namnet ”vattenskalle”), så kan man faktiskt reagera på huvudstorleken. Det är givetvis ingen anledning att näthata på ett litet barn och vi in nog utgå från att just gossen Hilton har tillgång till världens bästa läkarvård och att ev sjukdom upptäcks den vägen istället för via Instagram.

    det första som jag reagerade på innan jag läste texten var formen på huvudet och jag har träffat flera barn med vattenskalle.
    bara för det måste man inte säga nåt elakt. antar att alla läkare har koll på sonens hälsa.
    jättefin bild på dom två.

      Ja men även om det är vattenskalle så varför skulle hon skriva det?

      Hej här är min jättesöta son, han heter Phoenix och förresten så föddes han med vattenskalle

      Det blir ju också märkligt! Allt behöver inte antingen döljas eller skrikas ut.

    Det finns inget hopp om mänskligheten, folk är dumma i huvudet på riktigt.

    Fy vad hemskt att kommentera en bebis utseende negativt. Pojken är vacker precis som han är oavsett. Sen ÄR han faktiskt väldigt söt.

      faktisk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.