Kreativt tips från influencers

Har ni hört talas om DRMLND? Ett TikTok inspirerat koncept där man går in i butiken för att skapa! Vi gjorde mobilskal men man kunde också pärla. // Paula Rosas

Både Bisse och Paula Rosas har tipsat om en butik i Täby Centrum som heter DRMLND där man kan skapa allt från mobilskal till pärlade vackerheter. 
Det är färgglatt och glittrande med både gulligt och tufft på en och samma gång, och jag kan inte låta bli att få flashbacks till Foki och hennes naglar när hon var i sin pyntande högform. Kommer ni ihåg? När hon bodde i Bankok och gick till en butik där hon skapade de mest extravagansa naglarna jag någsonsin sett. De kändes totalt opraktiska, men var verkligen underhållande att ta del av.
Tillägg: Hon gjorde ju även egna mobilskal så man kan säga att hon var en smula före sin tid här hemma. 😁

Nu kan man alltså skapa egna individuella mobilskal på det här stället och det är väl hundra gånger roligare än att ha samma skal som alla andra har, inköpta på iDeal of Sweden med en influensisk rabattkod?

Jag har fått många mail och dms om huruvida Bisses inlägg är reklam, men det har jag ingen aning om.
Jag tycker hon brukar vara bra på att markera ut sin reklam och jag tror inte heller att hennes publik är målgruppen för den här butiken, vilket är varför jag är ytterst tveksam till att det här skulle röra sig om smygreklam.
Att markandsföra sig via Bianca Ingrosso till hennes följare – det skulle vara mitt i prick för den här butiken. Hon har helt rätt målgrupp för det här. Jag tror till och med att man skulle kunna göra mobilskal som matchar Caias sminkprodukter då färgerna ser ut att vara kompatibla med varandra.
Jag har sagt det förr och säger det igen – hand i handske.

Jag tycker det här verkar vara ett riktigt kul koncept, och vare sig man vill eller inte så rekommenderar jag alla att ha ett skal på telefonen, för vi har alla våra fumliga stunder, och då kan man väl lika gärna ha ett roligt och individuellt skal man själv skapat?

Och nej, det här är heller inte ett reklaminlägg men det fattar ju ni vid det här laget. 

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Wow, vilken butik! 😍 Tack för tipset!! Dit ska jag raka vägen ikväll! ÄLSKAR sånt, glitter, smått, rosa, gulligt, regnbågar, jag går fortfarande i leksaksbutiker och köper gulliga pennor, saker som glittrar, dagböcker, klistermärken, osv, till mig själv, trots att jag är 40. Bästa som finns!

   Har för mig att glitter ska bli förbjudet så bunkra på

  Det känns bara… för mycket. Blir lite äcklad av all överkonsumtion som bland annat Bisse är expert på.. vart gör hon av alla saker hon släpar hem? Not my biznizz men känns för mycket..

  Är det idag domen kommer ang Katrin Zytomierska och reklam?

  Inte bara naglar, Foki gjorde ju just mobilskal när hon bodde i Bangkok https://www.fokis.se/category/fokis-mobile/

   Ja visst ja!!😄

  Och bredvid finns en blå butik där medelålders män kan dekorera sina mobilskal med He-Man, Turtles och ”Yippie-Ki-Yay MotherFucker!”

   Apropå något helt annat så ska Emilia och Marcelo flytta..

    Oj, var inte meningen att bli ett svar till din kommentar 😄

     Nej visst inte, sluta skriva under alla mina inlägg, så jäkla creepy!

      Haha det är inte jag som skrivit det här utan någon som tycker det är kul att skriva med min signatur

       Är du säker på det?

  Jag är så trött på att jordens ändliga resurser används till att tillverka plastkrafs.

  OT: Linn Eklunds otroliga världsfrånvända story angående Gaza? ”complaining about Birkin prices”….?

   Hade aldrig sett människan innan. Nej, gemene man klagar nog inte på Birkin-priser. Men gud vad hon såg ordinär ut, varför är hon känd? Och varför har hon solglasögon på exakt alla bilder?

    Hon är dotter till en av Bolon-systrarna.

   Men du har ju missuppfattat texten.

   Hon menar att det är hemskt att det i ena delen av världen ser ut så och i den andra på ett annat sätt och att hon skäms över det.

  Hjälper verkligen sådana där skal om man tappar telefonen? Är väl glaset på framsidan man helst vill skydda när man tappar telefonen?

   Tycker det brukar skydda även glaset om man har ett skal som poppar upp lite över kanterna på mobilen. Det blir inte lika stor smäll rätt mot telefonen om man tappar den och den landar på ett hörn.

  Det är så sjukt att vi har det här systemet som det går att fuska i. Utomlänsersättning för appbaserad ”vård” är en katastrof.

   Svar till granskningen om Mandometerkliniken!

   Kort förklaring av systemet!

   När en patient söker vård i en annan region än den som patienten bor i, ersätts den regionen med 500 kr för besöket. Hemregionen betalar alltså till den regionen man söker vård i, vilket förstås är bra.

   Nätläkare, typ Kry och mindoktor, räknas alltid som en annan region. Man kan alltså sitta hemma i sin soffa, chatta med Kry om ett myggbett och så måste ens region betala 500 kr för det.

   Det är inte konstigt att folk använder nätläkarna eftersom det kan vara svårt att komma fram till sin egen vårdcentral, men det blir en ond cirkel. Fler söker vård i en app, regionen måste betala mer, mindre pengar blir över till vårdcentralerna.

   Och om man pratar med en nätläkare som säger att man ska ta blodprov på sin vårdcentral, att någon behöver titta på ens utslag i verkligheten eller att man ska söka akut, så får de ändå sina 500 kronor.

   De tjänar på att ganska unga och ganska friska använder deras tjänster medan äldre och sjukare går till traditionella vårdcentraler. Ett sjukt ersättningssystem.

    Tycker det är OK om man söker vård hos nätläkare för något vettigt. Problemet, oavsett om man söker vård i sin egen region eller en annan, är att man tar upp tid med typ en myggbett. Och att t ex Kry verkligen uppmanar till det, genom att t ex h kampanjer om att man ska söka vård vid förkylning.

     Ja, alltså jag sökte mig till vårdcentralen för att jag trodde verkligen att jag hade en vaxpropp i örat som satt fast, för det kändes så och jag har tinnitus. Kommer dit för att få örat sköljt och sköterskan tittar in och säger att mina öron är helt rena. Och jag skäms. Jag har slösat sjukvårdens resurser för ingenting, inte ens ett myggbett. Jag har fortfarande tinnitus och känslan i hörselgången är inte som i det andra örat men…jag får väl leva med det. Jag tycker att det är pinsamt att att söka sjukvård för struntsaker.

  Men vaa.. fattar inte grejen med detta, ett genomskinligt skal med klistermärken, ser ut som att ett barn har gjort det, bara? Klistermärken och pärlor att klistra på mobilskalet kan man väl köpa var som helst, vad är speciellt med detta? Hade gärna gett det i present till mitt barn, om det bra inte kände så… ja, ospeciellt liksom?

   Hur kan det här vara för ”ospeciellt” för att ge i present till ett barn? Måste vara ett barn som är vant sig väldigt maxade upplevelser?

    Mobilskalet som syns i filmen är genomskinligt och har random utplacerade vanliga klistermärken på baksidan. Fattar ju att det finns väldigt mycket klistermärken (och pärlor) i den här butiken, men resultatet blir ju väldigt… vanligt? Ett vanligt barns vanliga mobilskal bara.

  Fast även Paula Rosas har besökt denna butiken i helgen, så nog luktar det smyg-reklam om båda..!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.