Har ni det glada barnasinnet kvar?

Antonia Mandir fick en kommentar om varför hon alltid måste vara så barnslig i allt hon gör, och besvarar detta genom att posta inlägget här ovan om att dricka kladdkaka. 
Är ni barnsliga? Jag är nog extremt barnslig privat – och kanske även här stundtals – och tänker aldrig sluta med det.
Herregud, måste man sluta leka bara för att man är vuxen? Jag vet fortfarande inte vad jag ska bli när jag blir stor, så jag dricker mer än gärna kladdkaka.

I kommentarsfältet verkar man vara ”Team dricka kladdkaka”, i alla fall när jag skriver det här inlägget. 🙂

Hur är det för er?

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har nog rätt barnslig humor och jag leker gärna med mina barn, skojar med mina vänner etc. Men Antonija är (för mig) inte barnslig på ett kul och skönt ”barnsinnet kvar” sätt, hon är bara hysterisk och gör vad som helst för att vara relevant.

   Hej, här kommer jag och är ju så jävla rolig, charmig och galen med en hink på huvudet.

    Åh vad bra ditt nick var till just detta inlägg 🙂 Hand i handske, hatten av.

     Tack!
     Ja, jag är en sån busfranz och spelar över hela tiden.

      Haha, cray cray a la Antonija

  Jag tycker absolut man ska ha barnasinnet kvar, jag är själv skitbarnslig och äventyrlig till Max.
  Men! Många har sett igenom Antonijas försök att vara spexig och rolig, det kommer inte naturligt och då blir det bara pinsamt.

  Jag tror hon maskerar ibland, lite som Filip Dikmen berättade att han maskerade sin adhd med humor. Antonija verkar maskera något men gör det inte bra tyvärr.

  Men kul att andra tycker hon är rolig, alla kan inte tycka lika.

  Barnslig är en sak, men Antonia verkar bara tillgjord och ogenuin.

  Skillnad på att ha barnasinnet kvar och vara Antonia tänker jag.

   Tänker att det är ett försvar, att hon inte klsrar att vara seriös och gå på djupet. Att hon inte vågar visa sig sårbar och genuin, stå för viktiga saker och värderingar. Absolut en mognadsfråga tror jag

  Absolut inget fel att vara barnslig och ha barnasinnet kvar. Men Antonija känns inte genuin och då blir det inte kul. Samma sak med JLC som ska prutta i VARJE video, det är ju verkligen inte roligt att se ”män” 30+ stå och fisa på youtube.

  Jag tror att Antonija vill sticka ut som influencer, finns redan så många som bara postar kläder, smink osv. Det är deras nish, men just dessa ”fjantiga” influencers finns det få av, dvs tomrum att fylla. Tycker inte att hon är rolig för fem öre, och anser inte att barnasinne har något med hennes fjanterier att göra.

  Vuxna koketterar idag med att de är barnsliga och så crazy. Tröttsamt.

   Men så är det med det mesta. De som måste påpeka hur crazy, spontana, trevliga, barnsliga de är, är sällan så crazy eller spontana. De som verkligen är det verkar sällan behöva tala om det.

  Influencer OT. Kollade på lojsans vlogg och såg att hon fick bud, det ska väl influencers betala för/skatta för? Men vet nån hur det funkar, alltså följs det ens upp om dom inte gör det? Känns som det är hur enkelt som helst att ta emot bud och inte skatta på öht

   Såklart gör dom inte det, ingen som kan kolla det heller.

    https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/inkomster/kopforsaljningochspelpainternet/influerarebloggareochspelare/influerareochbloggare.4.41f1c61d16193087d7f125bd.html

    Skickar länk pga för långt för att kopiera osv. Rekommenderar att läsa här under vald kategori, där finns all info om hur och när influencers måste skatta.

     (Det är alltså från Skatteverket, om just influencers och bloggare)

    Det beror helt på hur influensern bedriver sin verksamhet. Har de ett ab eller enskild firma måste alla transaktioner redovisas. Man gör bokslut som skickas in till Bolagsverket. Blir man påkommen med att inte tagit upp något kan man i värsta fall hamna i fängelse. Är du egenanställd är det företaget du har avtal med som betalar skatt. Om du inte har något av ovan så är det företaget som ger dig gåvan som ansvarar för att redovisa gåva till Skatteverket och dessutom betala sociala avgifter på det.
    Skatteverket granskar varje år ett antal företag. Pontus Rasmusson och även Jocke och Jonna har blivit granskade. För Pontus har jag för mig att det blev en rätt dyr affär.
    Lojsan har företag och har svårt att tro att hon inte redovisar gåvor hon får. Skatt är en alldeles för viktig intäkt för staten att inte ha koll på.

  Jag är otroligt ”vuxen” måste jag nog säga. Får bara huvudvärk av folk som ska spexa och vara högljudda hela tiden. Eller för den delen konstant skämta om sina toalettvanor och gå runt och skratta åt sina egna pruttar… Roar mig inte alls. Men antar att min humör får de med starkt barnasinne att somna så… 😉

   Hmm det förknippar nog inte jag med att ha barnasinnet kvar. Låter ju mer bara ohyfsat.

   Att ha barnasinnet kvar förknippar jag med med att ”leva i nuet”. Göra det som känns kul för stunden, hitta glädje i småsakerna osv. Som någon skrev nedanför, åka pulka, hoppa i lövhögar, kanske bygga koja i soffan till en film, dricka oboy till middag osv.

    Jaha de sakerna ser jag mer som att man i personligheten är lite spontan kanske? 🙂 Men ja, beror på vilket perspektiv man har.

   Men gör man det hela tiden då? Jag kan bara tala för mig själv, men bara för att jag har barnasinnet kvar så är jag ju inte sån hela tiden. Skulle heller aldrig prata om toalettvanor etc. Det går absolut att ha vuxna konversationer med mig liksom, jag tar tillfällena när de ges men bara om det är lämpligt. Och så är det väl för många, att man inte håller på hela tiden utan när man känner av läget först.

    Nej så är det väl. Jag är heller inte ”kroniskt tråkig”. Häromdagen skrattade jag till när katten blev skrämd av sambons prutt. Kände som en barnslig sak att skratta åt men kattens min gjorde hela grejen. 😉 Man är sällan endimensionell.

  ”Du stannade i utvecklingen när du var 5”, är något min kollega brukar säga.

  Så, ja. Men är givetvis vuxen i situationer där det krävs vuxenhet av mig, men med rätt personer så kan man ju leva ut sitt inre barn. Gå balansgång på trottoarkanten, åka pulka, bygga snögubbar (för övrigt min drömdejt: vinterlek och varm choklad med ostmackor. Sen kan man gå in och vara vuxen..), hoppa i löv etc. Krävs dock att den man umgås med är likadan.

   När jag fyllde 18 sa min bror till mig ”att vara vuxen är att inse att man inte alltid behöver vara det.” Det är något jag fortfarande bär med mig, trots att det var väldigt många år sedan.

   Jag betalar mina räkningar och gör vuxengrejer, men njuter också av att spela tv-spel, hoppa studsmatta och ha snöbollskrig då och då.

    Ja exakt. Så sett är det väldigt befriande att vara vuxen❤️

  Önskar att jag hade med barnasinne kvar. Men jag tror att jag tangerar en depression just nu så det är inte mycket som känns roligt och lustfyllt alls faktiskt. Förut kunde jag vara mer barnslig av mig trots vuxen och det njöt jag av.

   Hoppas att du mår bättre snart! Det finns hjälp att få om du känner dig deprimerad. Ta hand om dig!

    Tack❤️ Tror att jag behöver ett nytt jobb bara.

  Jag är visserligen ganska uptight och en spänd människa, men jag tycker att det är väldigt obehagligt med människor som inte håller sig till sociala regler. Jag blir obekväm, får ångest och sekundärskäms så himla mycket. Jag menar såklart inte att alla ska anpassa sig efter mig, haha, men jag kan väl knappast vara ensam om detta?

   Jag sekundärskämdes mycket förut men har insett (och intalat mig själv) att var och en får skämmas för sig själv.

    Vad skönt! Hoppas att jag också kommer dit snart 🙂

   Nej, jag skäms aldrig över andra, det får var och en göra själv efter eget vett. Däremot kan jag tycka att väldigt stojiga och ”barnsliga” vuxna äter upp min energi, men jag umgås inte med såna när jag kan välja själv (på jobbet måste jag umgås med den tokroliga som bara har barnasinnet kvar när hon gör små hyss och gömmer matlådor mm)

    Gömmer matlådor.. låter jättebarnsligt. Tycker ngn att det är roligt? Fan vad grinig jag skulle bli när jag har 30 min och är vrålhungrig 😂

     Ja tyvärr, stort 🙄

     Att ha barnasinnet kvar är ju ett ganska vitt begrepp, de flesta av oss har väl barnasinnet kvar i någon mån men jag tänker mer att det är att vara människa.

    Jag har en kollega som tycker om att smyga sig på och sedan skrämmas med ett ”Bu!” och kniper tag i ens midja. Fruuuuuuktansvärt irriterande och inte ett dugg skojigt.

     Prova att göra likadant när kollegan precis ska ta en smak på kaffet så slipper du nog tjuvnypen i framtiden.

     Obehagligt! Ingen fysisk kontakt med mina kollegor tack! Hade en som var kär i mig och han var så på och ville gärna nudda mig, ”oskyldigt” och busigt. Så det du beskrev var ju hans favoritsyssla. Blev aldrig rädd och uppskattade aldrig att han rörde vid mig, eftersom jag inte tyckte om honom alls äcklades jag bara och kände typ behov av att tvätta bort hans nudd.

  Vad alla ska klaga på henne hela tiden, hon är faktiskt ganska rolig , finns ju värre liksom

   Jag tycker inte att hon är rolig och har löst det genom att inte följa eller kolla på hennes content. Simpel men effektiv lösning som jag rekommenderar 👍

  Det är absolut inget fel i att ha barnasinnet kvar. Saken med Antonija är väl att hon snarare påminner om en omogen tonårstjej som alltid ska synas och höras. Det blir bara för mycket, samtidigt som hon gång på gång bevisar att hon kan köra över andra för sin egen framgång.

  Alltså kan vi prata om att Elsa Billgren var tveksam till att åka på sin 150:onde Parisresa nu pga… Bed bugs! Nej inte världsläget, inte att svenskar är en större måltavla nu, inte pga pengar (haha pengar är väl aldrig ett problem!!!) utan som hon skriver ”Kanske kändes det som det absolut bästa sättet att kliva in i hösten, då när vi rensade i rabatter och bredde dagens femte smörgås. När dagen kom kändes det dock lite sådär om jag ska vara ärlig. Här i Sverige pratas det ju otroligt mycket om bed bugs och det var jag inte alls sugen på att dra med hem”. Haha gud Elsas lilla priviligerade värld alltså, Är hon vår mest världsfrånvända influencer? Prats det verkligen OTROLIGT mycket om bed bugs? Fatta att vara så tät att man funderar på att avboka en planerad resa för att man hört en historia om bed bugs!😅

   Fattar inte varför alla åker till Paris. Har varit där och i många andra delar av Frankrike. Alla andra platser jag varit till var 100 gånger bättre.

    Samma här. Tyckte det var otroligt dyrt, lite smutsigt (all hundskit är inte en myt!) och trångt, med väldigt många obehagliga gränder där marockanska snubbar aggressivt försökte få en att köpa stöldgods. Inte alls så romantiskt och gulligt som man hoppas på..

     Kanske inte så ljuvt som på film och tv, stor och högljudd stad men häftig tycker jag. Inte upplevt det du radar upp. Vacker arkitektur, god mat och fika och fantastiska museer.

   Större risk för vägglöss än att bli terrormördad så absolut en vettig fokus. Visst ska man va lite försiktig men Paris är knappast farligt.
   Varför måste man va tät för att avboka en resa? Hon kanske har avbokningsskydd och får pengarna tillbaka?

  Tycker inte hon är rolig alls. Man kan var kul utan att vara en pajas

  Det folk alltid skriver på just youtube ”sluta aldrig med det du gör” gör mig GALEN

  Omar Rudberg, dags för en ung, charmig kille.

   What? Skulle ju hamna under julvärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.