Bullrullning med Anna Book

Tillägg:
Jag menade faktiskt inte bara ”favoriter” om Anna Book utan generellt av det som postats på bloggen från den här tiden. Jag ber om ursäkt om det var otydligt.

Vilken tur att hon bifogade en bild på de råa köttbullarna i stekpannan, för annars hade hon kanske blivit indragen i ytterligare en #goohgate tillsammans med TramsFrans.
Gudars skymning, minns ni det?

Anna postade bilder på Instagram på vad hon kallade för en ”hemmagjord pasta” som TramsFrans identifierade som en färdigrätt från Gooh.
Dramat fick en del två eftersom Anna fick reda på Frans inlägg, samtidigt som hon körde en av sina ikoniska livesändningar i Periscope, och någonstans här säger Anna att hon inte kan njuta av sin Kyckling Thai med cashewnötter och jordnötsås eftersom någon kallat henne för – jag citerar – Fittfetto, fettokopiator(?), fuskhora och diverse andra mindre upplyftande tillmälen.

It was a different time then, wasn’t it?
Vad är ditt absoluta favoritminne from this era? Det här är helt klart ett av mina guldkorn! Det finns ingen som TramsFrans! Eller Anna Book!

Tillägg:
Jag menade faktiskt inte bara ”favoriter” om Anna Book utan generellt av det som postats på bloggen från den här tiden. Jag ber om ursäkt om det var otydligt.

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bästa måste vara Anna Books julbordsbesök på Ikea. Någon spanar in när hon och maken parkerar bilen, tjuven tar sig in och stjäl Annas mobiltelefon hon glömt kvar, går in på varuhuset, följer efter paret när de ställer sig i kön på restaurangen, tar en bild, loggar in på Annas sociala media, skriver nedsättande om att det bara är fattiga som äter julbord på Ikea och publicerar inlägget, går ut och lägger tillbaka mobilen, och låser sedan ordentligt bilen. Anna är heeeeeelt oskyldig, och polisen skickar upp helikoptrar som spanar efter tjuven.

    Annat roligt var när hon fick en pensionerad granne att klippa gräsmattan en sommar, vid nya huset. Numera är det väl snart skogsmark på tomten.

    Arga snickarens besök är också svårt att glömma. Massa gråt om att matbordet var för litet, att diskmaskinen inte fungerade, en list var lös, att de borde målat mer.

    Det öppna brevet från forna vänner som bad Anna att sluta trakassera dem.

    Väskan och brudklänningen som försvann från en av Grafarna.

    Barnens alla ”äventyr”.

    ”Spelningen” på en kyrkas församlingshem, där hon sjöng till musik från en kassettbandspelare som maken ansvarade för.

    Biggest Loser VIP där hon blev märkligt solbränd, har absoluuuut inget med Barbie-medicinen att göra. Grät sig till att de andra i laget skulle gå upp i vikt så att Anna kunde vinna omgången för att ringa hem till sin dotter när denna fyllde år. Henemark var riktigt lack.

    Rent kallt vatten till de som byggde Attefallshuset, men aldrig fick betalt.

    Tjafs med mattfirman som aldrig fick betalt för mattan till nya huset, för ett par inlägg på Annas sociala media skulle vara värt mycket mer.

      Bungystavarna som gjorde att Anna kunde gå snabbare än många andra springer 😊

        Hon gick milen på en timme!! <3

          🤣

      Det här är en ANNAn favorit:

      https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/OnW0Wk/anna-book-i-harkaos-jag-grat-grat-grat

      Allt blir så stort när det händer henne något.

      Klockrent 💯

      Tjafset med Jennie Wallden också när Annas dotter snodde Jennies recept och låtsades att det var hennes egen.
      Var inte bortförklaringen typ att dottern freestylade och hade liiite mer vatten än vad receptet sa så därför var det dotterns eget revept och cred behövdes inte ges till Jenny 😂

        Var det inte att hon serverade maten med srirachamajo och då blev det en helt annan rätt.

      Det öppna brevet från vännerna har jag missat! När var det?

        Denise Lopez postade på Instagram
        (Kopierat från Flashback)
        ” 2014-04-02 Öppet brev till Anna Book, Alla vi bröt med dig av en stark anledning och var och en av oss har vår egna story. Du vet också orsaken till det! Vi svek inte dig, utan vi försökte hjälpa dig under många år utan framgång. Vi orkade inte längre! Vi hade hoppats på att skiljas åt där, var och en för sig med fokus på sina egna liv. Men tyvärr så har du gått över gränsen och du har under en långt tid hängt ut oss på dina sociala medier på ett fruktansvärt olämpligt sätt. Det får vara bra nu! Vi vill att du slutar att skriva om oss. Vår stora önskan är att du accepterar att våra vägar skilts åt och att du går vidare med ditt liv! Vi ber dig att fokusera på att ta hand om dig själv, dina barn och din man. Vi hoppas att du kan njuta av livet och sluta upp att sprida så mycket hat om människor som under åren gjort allt för dig. Men främst hoppas vi på att du söker hjälp för att hantera all den sorg, ilska och hat du tydligt visar att du bär på. Vi önskar dig ett lyckligt och harmoniskt liv. Och så hoppas vi att du kan sluta att kränka och förolämpa oss. Med vänliga hälsningar, Denise Lopez, Carola Barle, Bella Stjärnebo, Hjördis Stjärnebo, Pether Björk Garcia Hernandez och Lena Hallberg.”

      I Biggest Loser, vare inte nåt ord Anna sa hela tiden? Som blev en meme typ? Har glömt

        Bam, bam, bam!

          Med en fullkomligt vansinnig blick.

      Eller det sju (sju!!) A4-sidor långa smset till arga snickaren.

      När hon bastade i 135 grader!!!

      Glöm inte heller BASTUGRADERNA! 😀

      Ikea är klockren 😂

    Vingate är ju en klassiker också. När Anna lade upp en bild på en tallrik med mat, samt ett välfyllt vinglas bredvid och klagade på att hon inte hade någon aptit men skulle försöka äta lite ändå. En tjej kommenterade att det inte såg ut att vara något fel på Annas aptit på vin i alla fall och Anna gick fullständigt bananas och bashade tjejen med en vägg av ord. För det var ju iste i glaset, INTE vin. Kunde ju vem som helst se.

      Glöm inte ”Oförskämt att anta!” 😂

    Jag har lite svårt att skratta åt henne, som första inlägget i denna tråd som listade upp massa ”roliga” saker hon gjort. Hon mår ju uppenbarligen inte bra, får öppna brev från människor som lämnar henne, människor som kallar henne för massa hemska saker osv osv. Vet inte om det är så fruktansvärt roligt att skratta åt hela internets mobboffer.

      Känner likadant

      Jag hade precis tänkt att skriva en liknande kommentar.
      Det här känns inte riktigt okej. Min gräns passerades i alla fall.
      Visst, det måste vara okej att skriva om något aktuellt och roligt som hon gjort. Men som här, ta ett helt vanligt inlägg och vrida om det till något där alla ska ta upp allt gammalt och skratta åt. Nej, det gör i alla fall mig lite illa till mods

      Håller med, det var en vidrig vinkling i det här inlägget. Camilla styr riktningen på kommentarerna (och vissa följer naturligtvis efter).

        Jag menade faktiskt inte bara ”favoriter” om Anna Book utan generellt av det som postats på bloggen. Jag ber om ursäkt om det var otydligt.

          Jo jag såg att du frågade om den här eran men vilka kommentarer trodde du att du skulle få? Du är lite för stor i branschen och har alldeles för mycket erfarenhet för att inte veta att hela kommentarsfältet kommer fyllas av föraktfulla kommentarer om Anna Book.

          Det låter som en efterhandskonstruktion. Rubriken är ”Bullrullning med Anna Book”, taggen/kategorin är ”Anna Book”. I så fall hade du väl lagt det under kategori ”bloggbevakning” eller ”influencers” om du ville att det skulle vara allmänt och inte bara locka fram just detta.

            Det är till 120% en efterhandskonstruktion!

    När hon skulle sälja sina trosor och visade upp trosorna i kameran och sonen kom in i rummet och såg halvt chockad ut. Stackars son, tänkte jag, att behöva se sin mamma så med att sälja sina trosor och sen samtidigt också blev han filmad och för alla att kunna se. Han måste ha blivit mobbad efter det.

      Han tog också en trosa med sig när han gick iväg.

      Varför skulle hon sälja sina trosor?

        Hon behövde kanske pengar😉 Kom ihåg när hon satte en BH på pannan på Mys karl😀

        Hon hade gått ner i vikt efter Biggest Loser, och såg hellre att någon annan kunde köpa dem. Jag tror att de passar bättre nu.

          Relly, är det nivån? Vikthåna folk?

    Är det roligt att sitta bakom en skärm och skratta åt en annan människa? Ni som har barn, uppmuntrar ni dem att bete sig såhär på internet? Är det inte meningen att vi vuxna ska föregå med gott exempel och lära barnen att det är fel att skratta åt någon annans olycka?

      Håller med men varför går hon ut med att hon och hennes man har haft 6 inne på toan på Ica Maxi. Och varför visar hon upp hennes ”girlisar” . Och varför har hon misslyckats med att lära de äldsta barnen vad som är rätt och fel? Och framförallt, vad lever människan på? Hennes karls lön kan väl knappast räcka till…

        B, du håller ju inte alls med. Varför behöver du veta varför hon berättade att hon haft sex på en toa? Hennes ”girlisar” behöver du inte alls se om du inte aktivt går in och söker på henne eller följer henne. Och herregud, vad berör deras ekonomi dig? Är det du som försörjer henne?

        Jag tycker bara att du låter som någon som letar fel i precis allt en annan person gör. Det är giftigt.

          Roberta, ja jag kräver att få veta varför en människa gladeligen går ut och berättar att man har haft 6 inne på snabbköpets toalett. Tänk vilka köer om alla gör så, jag kanske lider av inkontinens och står i den kön.

            Kräv på, du

        Menar du att pga det du räknar upp skulle rättfärdiga att andra vuxna (får vi anta även fast det är svårt att tro ibland) sitter anonymt bakom en skärm och hånskrattar åt henne? Eller förklara gärna lite mer varför du tar upp de exemplen fast du håller med mig?

          Vem hånskrattar åt henne, känner du någon som gör det? Jag vet ingen. Däremot gör hon korkade saker och verkar vara kass på barnuppfostran. Hur kan hon försvara sin snoppviftande son t ex, är det så du skulle uppfostra din son?

    När hon gjorde dipp till chipsen och behövde ta 1,5 påse för det var för mycket gräddfil! Hon var assur för att påsen aldrig matchade gräddfilen, och blev ännu surare när folk påpekade att påsen var gjord för 3dl och inte 5dl.

    135 grader i bastun 🙂 ”Bastugrader”!!

    Den otroligt ”oskyldiga” blicken när det i en live skulle lagas sås, som ICKE var från en pulverförpackning, när handen smygs under diskbänken. Glömmer den aldrig.

    Älskar Anna! ❤️

    Har Anna Book instagram?

      Om du inte vet det är du troligtvis blockad 😂

        Oh no 🙁

        Jag är blockad och jag har aldrig följt henne. Har ett linne att jag en gång var inne och tittade på en story som någon hade skrivit om här. Mycket märklig människa det där.

          Jag har heller aldrig följt henne men kanske som du kollat ngt någon gång. Kanske räcker för att bli blockad 😀

          Samma här oxå blockad aldrig skrivit ngt negativt om A !

    Det är nånting med Anna Book som påminner om Britney Spears.

      Men nej.

      Verkligen inte

      Öhhhhh

    och dömd till böter…

    Vi får väl ändå säga att Anna stabiliserats under de senaste åren och jag hoppas att hon har det bättre nu än när hon gjorde alla dessa lives. Lycka till, Anna!

    När hon var med I Efter tio med Malou och pratade om sin gastric sleeve. Pratade om hur hon bara äter fisk och grönsaker. Läkaren ser helt chockad ur.
    Vi som följer på insta ser ju väldigt sällan just fisk och grönsaker bland hennes matbilder.

      Hur många gånger har hon gjort den operationen och hur många gånger kan man göra den? Hoppas hon betalar den själv eftersom hon missköter och överäter varje gång. Mina vänner som gjort den har gått ner i vikt.

        Nog väger hon 20-30 kg mindre än det som var hennes maxvikt för länge sen.

    Anna är speciell på sitt vis (som vi alla är) men varför håller vuxna människor på med denna mobbing mot henne? Det verkar kvitta vad hon gör eller säger så blir en del folk triggade.
    Får mig att undra hur dessa människor mår egentligen…

    Saknar tiden när Bella skulle bli världens mäktigaste kvinna! Det var ju dessutom delvis under samma period som booktok var som mest underhållande, det var tider det!

    Nu är jag ingen ” offentlig person” tack och lov utan kan gömma mig bakom signaturen Anonym men jädra vad ledsen jag hade blivit att läsa inlägg efter inlägg om mina förehavanden genom livet. Och då i princip bara läsa de mindre vackra. Vad hände med en massa positiva kommentarer för att väga upp en negativ?

    Vuxenmobbning är min enda åsikt. Lågvatten att ge sig på en människa såhär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.