Paow får kärleksbrev

Paow delar det här inlägget och får dessa svar. 
Fan vad folk är mysiga nu för tiden, håller ni inte med?

Hoppas han slår ihjäl sig en dag. Ingen hade sörjt (tror jag det står) och må du brinna i helvetet äckliga fanskap.

Vilken charmknutte, va?
Att tro att Paow är äldre än Madonnna är den märkligaste förolämpningen jag hört på länge. 🙂

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nog för att man kan störa sig på någon influencer ibland. Men att låta det gå såhär långt, det fattar jag inte. Måste ta så mycket energi också att följa någon man verkligen verkligen inte tycker om

      Han är väl arg för att han inte har råd att prenumerera på hennes OF.

    Folk är inte kloka. Vidrigt beteende och ingen är värd att få sådana kommentarer.

      Verkligen inte.

    Lite smak av den palestinska kärleken.
    Inte så konstigt att det aldrig kommer bli fred mellan Israel och Palestina då hatet är så mycket större än kärleken för vissa människor.

      Ja de vill inte ha någon tvåstatslösning, minns deras sjuka attacker så fort det närmade sig någon typ av fred. Många år sen nu…
      De hade inte visat någon barmhärtighet alls om de haft samma krigsapparat. Israel hade inte funnits kvar

      Ja för alla palestinier är ju likadana….

      Är väl åt båda håll det där, är så polariserat som något kan bli.

      Min bästa kompis är muslim från Palestina. Jag är svensk men min farfar var jude. Inga som helst problem. Min kompis bryr sig inte ett dugg om just judar utan sionister. Och nej, han gillar inte Hamas heller.

    Fy fan för att vara offentlig och få såna kommentarer.

      Sådana kommentarer är väl för jävliga oavsett om man är offentlig eller ej.

        Nähä? Tycker du?

        Spelar du dum?

    Varför kan vi inte ignorera Paow och hennes trashiga liv.
    Ett inlägg om hur hon behandlar och ständigt hänger ut folk när hon blir arg på dem vore på sin plats. Det senaste dramat som det skrevs om här inne var ju i det stora hela fabricerat av henne själv då hon blivit svartsjuk och killen tydligen inte haft telefon och inte heller hade nycklar. Bilderna att han skulle ha slagit henne var återanvända från det gamla svartsjukedramat med Jossan.

      Hänger inte med nu. Vill du att vi ska ignorera, eller skriva ett inlägg?

        Mer granskande och kritiska inlägg vore bättre än att ge henne egen luft dvs dela hennes inlägg på SoMe rakt av .

          Dock extremt smaklöst att ”granska” hennes destruktiva relation.

      Ditt beteende är trashigt om något!

      Då han glömde nycklarna och försökte bryta sig in? Har han aldrig hört talas om låssmed? Känns inte rimligt att slå sönder en dörr oavsett vad Paow har gjort 🤷🏼‍♀️

    Saknas påföljder 🙁 Utan påföljder ingen bättring hos näthatarna.

      Fast vad skulle påföljden vara? Så långe det inte är ett brott som begås alltså?

    OT men har Peg Parnevik gift sig på riktigt eller är det nån stunt för nåt?

    Friska normalbegåvade människor gör inte dyligt, inget att bry sig om.

    Varför visar du inte alla stories? Eller ser jag endast den om alla människors lika värde? Hon postade flera stories innan den storyn, om Palestina och Israel och det är därför hon fått dom meddelandena. Jag har för mig hon var på Israels sida. Säger inte att det dom skriver är rätt! Men konstigt att utelämna info?

      Fast de otrevliga/hotfulla kommentarerna som visas är ju kopplade till just denna text/story, syns ju ganska tydligt…

        Jag vet. Det jag säger är att hon publicerade andra stories innan den vilket gjorde många upprörd. Du kan ju tom se i en av meddelandena att dom tar upp det. Folk blir ju inte förbannade för att hon säger att alla människor har lika värde, utan för det hon skrev om Israel innan för att sedan posta det där.

    Fy f-n vilka störda människor det finns, hoppas hon kan få reda på vilka de är och anmäla.

    Är det gamla meriter som gör att hon fortfarande klassas som en influenser eller?? Hon gör väl inga reklamsamarbeten el influerar till annat än skönhetsingrepp. Hennes konto är ju stängt så jag har inte koll numera. Folk följer väl henne bara pga allt drama hon strör omkring sig.

    Finns många som har lyckats bli äldre än Madonna, andra har inte blivit det. Den som känner sig förolämpad av höra till den levande gruppen kan ju tänka ett varv till.

    Inte för att vara den som är den, men Paow själv är inte för alla människors lika värden. Jag tänker på alla uttalanden hon gjort om allt från invandrare till personer med övervikt. När hon får hatkommentarer passar det minsann att hänvisa till att alla människor ska ha samma värde, men hon har inga problem att själv frångå den principen. Dubbelmoral, much?

    Konstigt att (gamla) Linda Skugge kör hårdporr på OF och blir kallad både feminist och kvinnlig hjälte för att hon ”står upp för kvinnors sexliv”.. Med piskrapp över kroppen och sperma i ansiktet.

      De flesta tror hon har en hypomani.. Just sayin. Det är absolut inte feminism. Dricka sperms ur en termos naken i en rabatt och skriva osammanhängande texter 3 på natten är inte friskt.

        Hypomana skov varar absolut inte så länge. Hon har fel på sköldkörteln och ingenting annat. Folk vill gärna ha en enkel förklaring till alla dumma eller udda beteende och då ligger psykisk ohälsa närmst till hands att vilja tro på. Linda S gick klart ut med att hon behövde tjäna pengar, hon var fattig som en kyrkråtta och valde OF för snabba pengar och förhoppningsvis uppskattande kommentarer. Allt enligt henne själv. En hemlig grej som egentligen aldrig skulle kommit till allmänhetens kännedom.

          Hemlig när bilder på henne helt naken, piskad, med sexleksaker, fastbunden m.m ligger helt öppet, gratis på hennes egna profil på Darkside?

            Nu när ALLA vet om det, ja självklart. När hon började (i ”smyg”) var intentionen absolut INTE att bli allmänt ö/känd för detta. Hon har nu börjat plocka bort bilder från darknet och OF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.