Bianca Ingrossos kärleksförklaring till kollegan

Bianca Ingrosso har postat ett inlägg på Instagram som fullständigt svämmar över att kärlek och den tacksamhet hon känner för sin kollega Emelie Sundesten, som är Creative Director på CAIA.

Till min egen lilla CAIA. Emelie när jag ser dig är det som att jag ser alla mina år av sorg, tvivel, rädsla, oro och utmattade suckar. Men också en jävla revansch lust, ett spritter av ”du ska fan inte få krossa mig”, en brinnande värme inom mig att jag förtjänar mer, jag kan mer, jag vågar det här, ”Bianca du är tillräcklig, våga tro på dig själv nu”.
Du ser igenom mig. Alla mina lager, mina skavanker, ursäkter, rädslor, irritationer, tårar och skratt. Du ser MIG. För den jag varit, den jag är och den jag har möjligheten att bli.
Du är världens absolut finaste människa, världens vackraste stöd man kan tänka sig med världens bästa, smartaste och sprudlande hjärna & med ett hjärta av guld.
Med dom sundaste värderingarna, ett kreativa unikum som inspirerar genom att vara bäst på allt men också att du tror djupt på andra, pushar dom framåt och samtidigt gör slitgörat själv för att hela projektet ska ro fram. Positiv och glad rakt igenom hela vägen.
En fkn doer och mega visionär i ett. En stjärnklar entrepenör.
Ibland är vi som i en film. När vi står där bland allt brus, mitt i stundens kaos, i stunder av eufori, på någon fotograferingsplats och fryser ihjäl på varsitt håll och gör vårt, men då och då möts våra ögon och du tittar på mig med ditt trygga & lugna leende när du ser att stressen kommer och din blick säger så tydligt ”you got this, jag tror på dig. Nu fkn kör vi”.
Sättet vi läser av varandra på är få förunnat. Det är ett djupt band av förtroende, respekt och kärlek. Jag har inga ord för hur tacksam jag är för dig. Livet vore inte ens i närheten av lika färgglatt, sprudlande, varmt och meningsfullt om inte du var i det. Du är så viktig i så mycket att jag får svårt att sätta det i ord. Tack för att du är mer än bara en kollega och bollplank i allt. Tack för att du är en av mina närmaste, min syster, min partner och förebild. Tack för att du är min CAIA 💗 Älskar dig 💗 @emeliesundesten

Fint, tycker jag!
Kanske inte det mest professionella sättet att uttrycka sig på, men det är kanske både en generationsfråga och en fråga om att det är ju influencerbranschen det handlar om?
Jag kan heller inte låta bli att undra hur det skulle bli om den här Emelie skulle välja att säga upp sig?
Jag minns när Isabellas assistent Simon sa upp sig efter att ha blivit småduperad över till Perfect Day Media, och hon skrev att det kändes som att hon blivit dumpad. 

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilket jävla dravel.

   Någonting är så fel med Bianca och hennes bror Benjamin. Så otroligt otrygga. Alla som bryr sig om dom, älskar dom. Dom som är nära blir syster och bror. Benjamin kallar alla män extrapappa, som bryr sig om honom. Så bekräftelseberoende.
   Dom kan liksom inte tycka om någon, dom ääääälskar allt och alla istället.

  Trodde det var Lovisa som räddade henne, drog upp henne

   Och Vanessa? Mer likvärdigt med att Isabella kände sig dumpad när Simon lämnade henne för Hanna och Amanda (förstår att hon kände så) vore väl om Vanessa eller Lovisa lämnade Bianca för någon annan influencer typ, för Emelie är väl anställd på/av CAIA. Vanessa och Lovisa har nog betytt mer för Bianca, både privat och karriärmässigt och även dom har ju fått sina publika hyllningar.

  Håller med ovan. Offentliga utdragna kärleksförklaringar.. bluärg

  Visst att man kommer nära de man jobbar mycket och intensivt med men är alla hennes närmsta vänner hennes kollegor?

  Sådär säger ju hon om alla. Känns inte så äkta.

  Fint att uppmärksamma en nära kollega. De verkar ha ett band som inte bygger på allt det ytliga.

  En annan sak är att Emelie verkar otroligt vass, jordnära, förståelse för kundsegmentet och troligtvis är en av de främsta anledningarna till att Caia är där de är idag. Jag tror de hade haft det väldigt tufft om hon lämnade. Undrar om hon har erbjudits optioner?

   Ett band som handlar om att tjäna pengar. Smink bygger väl på det ytliga, att fota snygga bilder, få till snygga reklam-kampanjer och påverka till köp. Emelie verkar vass och duktig, verkar ju snäll också och hon är tydligen en idéspruta och hon hade tydligen kommit på en vass idé vilket Bianca sa på sin story några timmar innan denna långa kärleksförklaring aka självhävdelse kom.

  Jag tycker det var fint skrivet men gränsade till att jag skulle läsa något om att de var ett par 😅. Men som sagt jag är helt fel generation för sånna känsloyttringar offentligt vilket jag kan känna att det är lite tråkigt, världen behöver all kärlek och uppskattning som är möjligt för att tränga undan all ondska 😔

  Men det här med att känna sig dumpad, jag har just genomgått ett långsamt farväl till min arbetsplats och framförallt min kvinnliga chef som jag har varit högra handen till i mer än 10 år. Jag märker på henne att hur mycket hon än försöker vara professionell så har det varit att likställa med en skilsmässa även om hon aldrig skulle erkänna det själv ☺️

   Är det verkligen en generationsfråga? Verkar vara en viss typ av människa snarare. Allt från Bianca till Anna Book.

  Jag känner: mjeh?! Vem bryr sig? Måste vi få denna informationen. Smsa henne .

  Jösses, vad har nu hänt tro. Det är som när män plötsligt kommer hem med blommor till sin fru. Nu har Bianca gjort någonting.

   Du träffar fel män! 😂

  Varför kan hon inte bara säga eller skriva det till Emelie, vore mer äkta. Varför måste allmänheten veta hur hon känner för Emelie.. och så får Bianca det att handla om sig själv också, så klart. Syftet är att lyfta fram sig själv som fin och någon det är synd om – vadå ”alla år av sorg och tvivel…” osv bla bla. Syftet är att få hyllningar själv i första hand det är ju uppenbart. Det är en strategi hon har.

  En av vännerna har gått bort🥺
  Vila i frid Matthew Perry

   Hej blixten! 😄

    Man får faktiskt vara ledsen även om man inte är ”först”, allt är liksom inte en tävling.

   😢😢❤️❤️

  Jag tycker det är så lustigt när folk ska berätta vad de gillar med någon och mycket av det handlar om vad denna någon gör för dem. Inte vem den är.

  Måste det gnällas när
  någon säger något fint om någon?

   Ja när någon bara säger något fint för show off. Som någon annan skrev, messa henne.

  Ibland förstår jag inte varför denna människa, vad hon än gör, lyckas provocera skiten ur alla

   Hennes inlägg var fint, ingen anledning att gå så hårt åt henne

  Alltid härligt när kvinnor lyfter och hyllar varandra ❤️

  Varför är alla bloggar helt plötsligt borta från Elles hemsida?

   Ställde samma fråga igår. Är det inte konstigt att ELLE hemsida för inte så länge sen bestog mest av bloggarnas ”artiklar” och pyttelite eget redaktions material? Nu är de som bortsopade? Iaf från startsidan.

  Vad gör Simon idag? Var tog han vägen.

   Jobbar med kommunikation på Skandia fastigheter enligt hans Linkedin

  Nu är de inte traditionella kollegor på det sättet men jag är väldigt tveksam till att ha starka vänskapsband till kollegor. Tror man gör bra i att separera vänskap från kollegiala relationer.

  Jag tycker det är fint att hon har så nära relationer med sina kollegor(iofs arbetstagare i många fall vilket kanske komplicerar det hela, men men). Jag har båda min närmsta vänner på jobbet och älskar dem till döds. Det är en del av varför jag trivs så bra på mitt jobb, att få umgås med så underbara människor hela dagarna, som jag litar på till 100% och som stöttar och pushar en igenom allt utan baktankar. Få förunnat!

  Bianca är lite som Gunilla Persson. STORÄLSKAR folk för stunden, i nuet. Delar med sig av hur otroligt fantastisk personen är, många stora ord. Sen om ett litet tag är det en ny person som är ”världens bästa” eftersom den tidigare gjort något litet som fnurrat relationen. 😂

  Vilka jävla cry babies ni är inne på den här bloggen. 😂 Håll bara käften och ställ er i ett hörn med dumstrut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.