Simon lämnar Isabella löwengrip för att gå till Perfect Day Media


Källa: Resumé.

Jag tyckte att det lät jävligt pubertalt när Isabella skrev att det kändes som att bli dumpad när hennes nära kollega – som jag spådde var Simon – sa upp sig.
Men..med vetskapen att han går till Hannah Widell och Amanda Schulmans företag Perfect Day Media så känns det snäppet mer rimligt.
Jag undrar SÅ över spelet bakom den här händelsekedjan!
Med tanke på att Hannah och Amanda blev topp tunnor rasande över att ha fått reda på Isabellas avhopp i den reality-serie som PDM producerade via ett blogginlägg så såg de kanske möjligheten att sno åt sig Isabellas högra hand som chansen till en liten hämnd?
Vem vet, inte du…vem vet, inte jag…?

Och på tal om trallvänliga låtar – vilken lilla trudelutt tror ni Simon kommer vara tvungen att sjunga för sina nya chefer?
”Amanda” med Jimmy Jansson, ”Amanda” med Boston eller ”Amanda” med Waylon Jennings?
Eller varför inte ”Hannah” med Ray LaMontagne?
Gudars skymning! Det här kan ju bli HUR bra som helst!
Tänk er allsång på kontoret med Julia Frändfors på tamburin och doadoa-kör?

GOALZZZZZZ!!!!!

223 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror det blir Mandy med Westlife

   Om ens chef har världens roligaste jobb, och inte lyckas förmedla denna känsla till sina medarbetare kanske man ska fundera på hur mäktig man är. Eller är hon en slavdrivare där man tar ett steg i karriären. Undrar om Simon kommer att värdera den privata vänskapen lika mycket?

    Fast det är inte särskilt konstigt att en ung person i början av sin karriär byter arbete och skaffar sig arbetserfarenhet från olika bolag. Det var väl dags helt enkelt att få en ny utmaning och nya perspektiv.

     Men nu gäller det en stor koncern med potential att bli världens största på i-landsproblem. Tänk att vara med och bygga den från grunden. Tänk att gå miste om att få natta världens mäktigaste kvinna när hon är rädd för spöken.

      Fast det betyder inte att det har någon betydelse, jag har jobbat för Sveriges i särklass största koncern men valde att lämna efter två år och söka till ett nytt företag. Varför? Jo jag ville testa ett helt nytt företag med en helt ny företagskultur inte för att den jag jobbade på var dålig (tvärtom riktigt bra) utan för att jag helt enkelt var nyfiken.

   Du menar med Barry Manilow.

    ☝️

    Exakt den skulle jag skriva.

    Nej. Westlife. Den version Simon sjunger är Westlifes. Hihi.

    Fråga: om det görs en cover på en låt och denne blir mycket mer känd än originalet, är det ok att skriva att det är coverartistens låt då? T.ex ”Hallelujah med Jeff Buckley”. Det är ju ändå den som är mest känd i folkets ögon och deras sanning. Så när jag lyssnar på Hallelujah är det Jeff Buckley jag tänker på, och när jag lyssnar på Free Falling är det John Mayer.

     I Will always love you, är det Whitneys eller Dollys?

      Dolly skrev den

       Ja men om ngn ber om att få höra den låten så är der nog Whitneys version som plockas fram i de flesta fall…

       Sen ör det väl så att den som äger äger låten är den/de som skrivit den

        Ofta är det sk ”first use right” som avgör vad som är original och vad som är versioner. Upphovsmännen får alltid bestämma vem som först ska släppa en låt, men när de väl är släppt får vem som helst göra en cover på den utan att söka tillstånd. Däremot går alla upphovsrättsliga intäkter fortfarande till upphovsmännen så vida inget annat är överenskommet men då brukar det röra sig om en bearbetning snarare än en cover. ?

      Dollys givetvis!! Den är mycket bättre utan Whitneys hemska wailande.

     Det beror på vilken version av låten du menar. Hela arrangemanget är ju helt annorlunda i Leonard Cohens original. Om enda skillnaden är att någon annan sjunger den är det inte deras låt.

     Precis som Marika skriver beror det på arrangemanget. Ska du sjunga låten som en viss artist är det dennes version du refererar till. I övrigt går det ju inte bara att ta någon annans verk och säga att det är cover-artistens låt, oavsett om den är mer känd.

     Nu är inte det inte Manilow som skrev Mandy, men Westlifes cover är knappast mer känd än orginalet.

     Svar: det är skitsamma och Imra är en besserwisser☺️

      Ja, vi behöver ju hålla ordning på er som inte har nån koll?

    Nä jag menade exakt vad jag skrev, Mandy – Westlife. Simon känns mer som en poppig cover-kille än någon som har bra koll på musikhistoria.

     Också att Westlife är BäZzT ❤️❤️❤️❤️??
     Lol.

     Sorry. Var ett superfan i tonåren. Eller ja, såg dem när jag var 20 också… Och ska gå och se dem nu igen när jag är 27…. Fan no shame – jag älskar Westlife!!!

      jag var oxå ett stort fan &såg dem 2 ggr !älskar westlife foävva även om jag är 30+nu och knappt lyssnar på dem längre. .men deras nya spelas ibland på radion ( ni hör 30+ va haha..) och den gillar jag ?

      blir de spelning i Sverige eller vart ska du se dem ?

      fick för övrigt Mandy på hjärnan nu
      ”you came and you gave without taking,but I sent you away OH MANDY”

       Ska se dem i England! Tror inte de spelar utanför än, men det kanske kommer om det går bra för dem haha. Gillar den nya också, den är svängig hhah! Och man får så många minnen när man hör deras röster!

    Han må vara lite cheezy men låter är ju rätt bra!

  Känns lite som att många som arbetar hos Löwengrip jobbar väldigt hårt, med inte så mycket resultat.

   Ja, det börjar med den sminkade dockan i toppen som sätter tonen

   Hårdast jobbar nog Gabrielle, hon har inte haft tid att uppdatera sina sociala medier sedan i julas..! Hardest working robot in the world, so fun!

  Jag kan mycket väl förstå att Isabella känner sig ”dumpad”, hon trodde väl att Simon trivdes hos henne. Det finns alltid anledningar till varför man väljer att sluta en anställning och jag tror Simon är tyst som muren. Varför inte gratulera honom till den nya tjänsten?!

   Ja varje människa med självrespekt trivs nog med att behöva ansvara för en vuxen människa som har ungefär lika mycket handlingskraft och funktioner som en 8 åring.

   Man ska inte anta saker om sina medarbetare man ska veta, att de trivs, att arbetsuppgifterna är utmanande och intressanta, att arbetsbelastningen är ok, att hen inte är missnöjd med lönen, vad man har för ambitioner mm. Chef medarbetare är en professionell relation, visst blir man besviken när en medarbetare lämnar företaget. Att ta det personligt är inte professionellt.

    Oförskämt att anta!

     Hahahah ???

    Även om man är nöjd kan man ju får ett erbjudande man inte vill tacka nej till! Eller vilja ha nya utmaningar

    Btw undrar hon det ingår i den nya VD:ns tjänst att bära Bellas väskor? Haha

   Jag tänker på det problemet Tyra brukade ha, att hon anställde unga tjejer till olika grejer hon behövde hjälp med, men sen tycktes hon alltid bli bästisar med dem, sen skar det sig och då fick de sluta. Känns lite som att även Isabella har problem med att ha sina anställda som just anställda?

    Ja för det är ju inga andra 90- och 80-talister som byter jobb efter 3-5 år. Så det måste självklart betyda att Isabella blivit bästis med Simon. Eller kan det vara att han bara ville ha nya utmaningar?

     Ja jag sitter också dom ett frågetecken, bor alla här inne på landet och håller fast vid ett jobb för annars blir man utan?! Arbetsmarknaden i Stockholm ser ut så här när det finns mer jobb än kvalificerad personal, inget konstigt med det

      Kvalificerad personal? Han har väl ingen utbildning inom det här området eller har jag missat något? Han plockads väl upp i LCC för att dumma ngn slags assistentroll och sedan fick han en annan titel lite godtyckligt?

       Fast vad har utbildning med saken att göra? Man kan få erfarenhet av att arbeta och det har han uppenbarligen fått. Och nu är han inte en offentlig person, men vad vet du om vad hans arbetsuppgifter varit och vad han utfört på jobbet?

        Utbildning har MYCKET med saken att göra.

         Inom sociala medier? Really? Vilken utbildning krävs för att få titeln nordic head of profiles?

         Ärligt? Nej, jag tycker faktiskt att det är ganska överdrivet med plugg. Om jag skulle anställa någon med arbetslivserfarenhet kontra någon som bara har studerat hade jag valt personen med arbetslivserfarenhet. Alla dagar i veckan!

       Det finns väl annat sätt att bli kvalificerad förutom utbildning? Jag hade hellre anställt en person med 3 års relevant arbetserfarenhet än en person som har pluggat i 7 år men inte vet ett skvatt om praktiskt arbete.

        Hoppas du inte jobbar inom vården…. inte så sugen på att bli gipsad av en person utan utbildning.

         Nej det gör jag inte och mig veterligen gör inte Simon det heller? ?

         Nu jämför du äpplen och päron. Vi pratar om utbildning för denna tjänst som Simon fått, inte om vården.

         Fast om du skulle gipsa ben varje dag i 7 år så tror jag att du skulle vara vassare på det än om du hade läst om det teoretiskt och möjligen gjort det någon enstaka gång på en praktik. Jag tycker att det är bra att studera, missförstå mig rätt. Men jag tycker att det är synd att många människor inte inser hur värdefull arbetslivserfarenhet är. Det är inte så att man är dum i huvudet bara för att man inte pluggat. Man kan lära sig jobb, dra slutsatser och tänka logiskt även utan utbildning. Tvärt om tycker jag att det visar på ett enormt driv hos en person om denne har fått en tjänst som andra måste plugga för att få. Jag kommer att börja jobba nu i sommar efter min examen och jag kommer att få en traineetjänst i ca 1-2 år. Varför? Jo för att man lär sig yrket genom att arbeta med det.

        Fast det bästa är väl ändå en person som har pluggat OCH har erfarenhet. Utbildning ÄR viktigt. Se bara på Bella eller Amanda Schulman t.ex. Inte dom vassaste knivarna direkt…

         Tycker de har lyckats rätt bra trots sin oslipenhet!

          Det beror väl på vad man definierar som ”lyckats”. Om det är att bygga stora luftslott. så ja då har både Bella och Amanda lyckats bra.

           De tjänar mycket pengar och lever mer lyxigt än de flesta trots dina luftslott. Så något rätt verkar de göra, trots personlighet.

         Absolut ? men emotsäger mig påståendet att man är okvalificerad bara för att man inte har utbildning inom området.

        Beror ofta på jobbet i fråga, många jobb är ju svåra att klara utan grundläggande utbildning. Problemet med Löwengrip är ju att de har gett helt missvisande titlar till folk utan varken utbildning eller erfarenhet. Jobb som en helt oerfaren helt enkelt inte hade klarat om de hade haft befattningen på ett ”riktigt” företag. Tror knappast Simons COO-tjänst kan jämföras med en COO på ett annat företag. Tycker det är oschysst mot både den anställde och ger oklara signaler till externa kontakter. Tänk dig att skriva att man har varit COO (eller Head of whatever) på Löwengrip, söka motsvarande tjänster i riktiga världen och inse att inget av det man har gjort, eller de befogenheter och den ansvarsnivå man har haft, motsvarar innehållet i ett sånt jobb.

         Precis, han var hennes personliga assistent. Att hon hittar på en massa titlar för att det ska låta bra ändrar inte den anställdas uppgifter, lön eller kvalifikationer. De är som ett gäng 10 åringar som leker företag. Hon kommer anställa någon som är väldigt ung, naiv och som saknar båda utbildning och erfarenhet. Finns ingen vettig och utbildad man med erfarenhet av att vara vd för ett stort företag som vill byta ner sig till att bli blondinbellas personliga assistent, tillgänglig 24/7 med slavlön.

       Man kan komma väldigt långt utan utbildning obviously. Beroende på vilka jobb det rör, så lär man sig ändå det allra mesta på jobbet. Visar man då intiativförmåga, drivenhet och framfötterna så kan man verkligen klättra högt. Lägg sedan till några internutbildningar där så har du en otroligt kompetent person i din personal. Min moster har gjort en sådan klättring – från receptionist till oumbärlig chef som vet mer än de ”utbildade” cheferna.

       Givetvis byter man jobb för nya utmaningar! Speciellt som ung med stor potential. CV:t och erfarenheten måste ju byggas på! Med det sagt låter det lite typiskt stockholmare att referera till ”landet” eller ”bönder” 😉

        Det är absolut inte närverderande med landet, bara realistiskt med tanke på att det finns färre jobb och man byter inte lika ofta (så är det i alla fall för min släkt som bor i småstäder och byar)

        Det är absolut inte nervärderande med landet, bara realistiskt med tanke på att det finns färre jobb och man byter inte lika ofta (så är det i alla fall för min släkt som bor i småstäder och byar)

         Håller med, bodde i eTT litet samhälle några år, där jobbade man på bruket eller på Ica, eller så var man arbetslös. Alla andra företag var liksom sma egenföretagare som på din höjd anställde sina egna barn.

        Min pappa har ingen utbildning efter gymnasiet. Han satsade hårt på karriären och är nu 25 år senare en högt uppsatt chef på ett stort svenskt bolag. Men han är väl okvalificerad för sitt jobb om man lyssnar på anonym 08:43 pga brist på utbildning ?

         Men kan han lägga förband ordentligt, va? Va!? ?

          Nej, busted ? helt inkompetent med andra ord

        Ja det finns ju tjänster där man kan utvecklas och klättra utan formell utbildning och så finns det tjänster där det är direkt olämpligt. Ingen vill nog till exempel träffa en self made läkare. Där jag arbetar är de flesta cheferna visserligen högskoleutbildade dock inte akademiker. Det är dock nödvändigt för den tjänsten jag har, även om vi möjligtvis står lite lägre i rang än de som är chefer. Visst kan det finnas färre tjänster att söka på mindre orter, men jag håller med dig. Vi löser de problemen på andra sätt, till exempel genom att pendla. På landsbygden kommer man omkring tio mil med bil/buss på en timme och jag har för mig att många i storstäderna har lång restid till jobbet även om sträckan inte är så lång ☺

       Det är inte ovanligt att de mest kvalificerade är de utan en formel utbildning. Samtliga i min släkt och bekantskapskrets som har lyckats rejält har ingen mer utbildning än gymnasium, och jag lovar, de är rejält efterfrågade. Så fort de uppdaterar sin profil så blir deras maillåda full

        Fast de är sannolikt inte verksamma i yrken som kräver specialiserad kunskap, utan då sysslar de ju med sådant som vilken lekman som helst kan lära sig om hen har lust och tid.

         I detta fall gäller det ju uppenbarligen jobb där ”lekmän” kan bli högt kvalificerade, och det var väl det som diskuterades. Uppenbarligen är inte Simon eller min moster att betrakta som kvalificerad till ett läkaryrke till exempel, eftersom de där saknar utbildning. Men när det gäller management, projektledning och chefskap osv så kan givetvis rätt person, även utan utbildning, vara/bli ytterst kvalificerade 🙂

         Sen är jag helt för utbildning, men alla har inte rätt förutsättningar att utbilda sig och utbildning i sig gör inte någon mer värd eller för den sakens skull bättre på jobbet än en outbildad. Allt är kontextuellt =)

         Nja, inte alltid det räcker med ”lust och tid”.
         Jag känner många duktiga entreprenörer som lyckats driva upp riktigt framgångsrika företag som sysslar med specialiserade kunskaper. Företag som kräver högutbildad personal som är formellt utbildade, men det är ju inte ett måste som ägare och VD eller för att sitta i styrelsen.
         Och det är allt från konsultbolag till vårdbolag med många anställda.

         Jag vet också många programmerare, systemutvecklare och fotografer som är självlärda (med anställning, inte egna företag). Till och med en rektor som inte ens har någon lärarutbildning (eller annan eftergymnasial utbildning förutom Folkhögskola) ?

        Haha, svar nej

        Det är ju också en lite av en generationsfråga. Föregående generationer har ju haft det lättare att klättra utan utbildning pga enorm tillväxt och efterfrågan och högkonjukturer. Idag är konkurrensen betydligt hårdare, vår generation har svårt att hitta jobb och väl på plats så finns det många fler som är minst lika kvalificerade som du och då är det svårare att ta sig upp. Att då ha en utbildning i bagaget är mer fördelaktigt än att inte ha det.

        jo, idag där utbildning är normen så är det ovanligt. Man kan inte jämföra med generationen som jobbade upp sig då få utbildade sig. Det är extremt tufft att klättra för yngre som inte har utbildning i de flesta branscher.

       Simon fick det jobb som Odd hade ett kort tag alltså COO på Bellas bloggbolag.
       Dessförinnan var Simon ansvarig för Bellas kalender. Och för kontorets trivsel och underhållning.
       Sedan Bella fick lämna United Influencers och startade eget säljteam så tror jag Simon jobbat mycket med att jaga spons och samarbeten.

        Ja, och med vilka siffror kan man ju fråga sig…

      Ja jag bor också i Stockholm. Har kollegor i branschen som byter var tredje år för att antingen komma upp i lön, få nya arbetsuppgifter, bredda sin kompetens etc. Är själv på mitt tredje företag sen examen men här har jag varit sex år nu och folk börjar undra när jag ska byta ? känns mer vanligt att folk byter ofta, speciellt unga personer, än att folk är kvar hela livet på samma arbete.

       I min bransch lönesurfar man genom att byta jobb var 6e månad ungefär.

        Vilken bransch är du i? 🙂

        Konsultbranschen?

       Har man egen bostad i Stockholmsområdet så ligger man alltid bra till för ett jobb.
       Det finns många som vill jobba i Stockholm och många är kvalificerade men har man ingen egen bostad utan får förlita sig till kompisar eller andra- och tredjehandshyra så ligger man sämre till än den som redan har en egen bostad. Arbetsgivarna vill helst ha någon som inte bor i en resväska. Åtminstone om vi talar tillsvidareanställning och inte vikariat, visstid el liknande.

        Vad snackar du om? Varför skulle arbetsgivaren bry sig om eller ens veta om man har en egen bostad eller bor i typ andrahand?

         I valet mellan två i övrigt likvärdiga kandidater väljer man den som är etablerad på Stockholms tuffa bostadsmarknad.
         Det är svårt att helt fokusera på arbetet om man inte har sin bostadsfråga ordnad på ett stabilt sätt. I synnerhet gäller detta förstås om man vill anställa någon på en fast tjänst och med förhoppning om att vederbörande stannar under några år.

          Sällan är två personer helt likvärdiga utan oftast blir personlighet och personliga egenskaper utfallet i så fall.
          //Jobbar med rekrytering

         Så funkar det dock på mitt företag också. Det är lokförarbrist i hela landet och mitt företag har haft problem med att nyexade förare söker sig till oss, blir kvar ett halvår typ och sen får jobb där dom kommer ifrån och slutar hos oss. Det innebär i sin tur att vi typ jämt har förarbrist hos oss och företaget vill inte behöva leta nya förare hela tiden.

        Stämmer inte alls att man som arbetsgivare lägger sig i detta! Aldrig hört det. Har rekryterat på flera bolag samt har stort kontaktnät i branschen. Du har fått det om bakfoten.

       Ja det är vanligt i hela landet ☺?

      Du kan tala för dig själv, E. Men inte oss andra på landet.
      Och Stockholm är inte hela världen.

       Nä, men ca 20% av Sveriges befolkning bor i Stockholmsområdet.

        Vilket betyder att 80% inte bor där. 80% är mer än 20%.

   Jag förstår faktiskt inte varför de rekryterade just Simon, måste ju finnas många kompetenta människor. Känns inte riktigt schysste faktiskt. De måste ju velat åt alla hans kontakter med företag som är villig att göra influencer marketing som han samlat på sig hos Isabella. Hade jag varit Isabella hade jag faktiskt också känt mig lite huggen i ryggen.

    Kan förstå på sätt o vis…samtidigt har han nog ställt upp till 100% (om inte mer fast det går ju inte) för henne och företaget och nånstans får man kanske klippa navelsträngen.

    Samma här. Dom gör detta för att jäklas. Undrar varför Simon går med på det.

    Fast om Simons störta värde låg i de kontakter han hade så borde Löwengrip att haft kontrakt där han sattes i 3-6 månaders karantän inför ett nytt jobb för att inte kunna ta med sig dessa kontakter. Jag tror att Simons kontakter är en del, men han har andra kvalifikationer som gör att de tar över honom. Han är uppenbarligen väldigt duktigt på att få besvärliga och krävande människor att göra sitt jobb som influenser och det är ju det han även ska göra på det nya stället. Så jag ser det som en klockren rekrytering.

     Tror inte Simon hade så lång uppsägningstid, så då får Isabella skylla sig själv. Karantän blir aldrig längre än uppsägningstid.

     Det går inte att ha konkurrensklausuler i avtal med personer på Simons nivå. Det skulle bli ett yrkesförbud och håller inte i Arbetsdomstolen.
     Det krävs betydligt större kännedom om affärshemligheter osv för att man ska kunna ha en konkurrensklausul med t ex ett års betald karenstid. Brukar bara förekomma på specialist- eller VD-nivå och i branscher där konkurrenter försöker komma över varandras metoder, affärsplaner, tekniska landvinningar osv.

      Jag har haft kollegor inom sälj i hotell och konferensbranschen som satts i karantän just för att inte ta med sig viktiga kunder och kontakter. Blev lite förvånad faktiskt att Simon skall jobba kvar ända tills 1 maj.

   Jag tycker Simon sett lite besvärad ut den senaste tiden när hon filmar allt och honom hela tiden ”so here is Simon,hahaha” .

  PDM och Hannah/Amanda känns nästan ännu mer oseriöst än IL tycker jag….
  Ur askan in i elden för Simon – hoppas verkligen d går bra för honom, en av få som känns genuin och äkta!

   Enig! Hur går det för Perfect Day? Ngn som köper deras kläder osv?

    Åt helvete! Är i branschen känt som ety sjunkande skepp. Deras siffror finns på allabolag.se, har för mig att perfect day omsatte typ 60 miljoner men bara 400 tusen i vinst. Branschstandard är runt 20% i marginal, så de borde ha gjort 12 miljoner i vinst. De har m a o helt sinnessjuka kostnader. Daisy Grace gick massivt back igen, förlust på flera miljoner.

  Kul för honom, särskilt om han blivit headhuntad! Det är ju alltid en bekräftelse 🙂 förmodligen en nice löneförhöjning med! Grattis till honom och lycka till till Bella att hitta någon som vill styra skutan mot hennes värld(ar)sherravälde

   Nja, undrar vilka pengar de ska erbjuda hög lön med..

    Iofs. Kan ju vara så att han haft relativt låg lön på Löwengrip (hon verkar ju anställa yngre som hon kan ge lägre lön till) så blir kanske inte så svårt att matcha nä. Men högre lön bör han rimligtvis blivit erbjuden 😉

     Spekulerar vilt: Simon kanske bad om lönehöjning, då han gör (gjorde) ett avsevärt viktigt jobb hos Isabella. Hon kanske sa nej och han tackade för sig och gick till någon som erbjöd bättre betalt. Spekulerar, alltså. Men nåt sånt, kanhända? Han kanske, dessutom, kände att det var dags att gå vidare och inte för evigt bli förknippad med Isabella Löwengrip? Man ska nog gärna uppfattas som fräsch och nyskapande i hans branch. Inte mala runt i samma hjulspår.

      Det kan absolut ha ett finger med i spelet. Börjar han som en lågavlönad assistent och sedan tar på sig mer och mer ansvar tills dess att han får en ny titel och blir chef så har han givetvis fått en löneökning för det, men i sådana här fall så händer det att den nya lönen ändå byggas på från den första, låga lönen. Då når han inte upp i den summan han egentligen förtjänar och vill ha (som speglar hans faktiska ansvar och arbete) eftersom hans grundlön fortfarande är assistentlönen. Då finns inte mycket mer val än att ställa ultimatum eller söka nya jobb för att få upp den 🙂 Sen vet vi ju egentligen inget om Bella som chef och arbetsplatsen, men han verkar ju fortfarande ha varit hennes ”assistent” och gjort sysslor som kanske inte passar hans roll som chef. Att passa upp på Bella som ett barn, bära hennes väska etc skriker kanske inte chef eller att Bella har respekt för honom i en chefsroll. Så han kanske ville bort från det inarbetade mönstret och att Bella fortfarande behandlade honom som en assistent. Också spekulationer 😉

       Det kommer garanterat bli dyrare nu för Isabella att anställa en VD. Om det inte blir ännu en ung praktikant vill säga.

      Kan inte någon kolla upp vad Simon tjänat som har taxeringskalendern för Stockholm?

       31 000/månad förra året….:

   Bellas ”råttor”, som hon ser dem, lämnar nog skeppet en efter en innan det sjunker tror jag.

    Möjligen. Hennes uppblåsta bild av sig själv och hennes nuförtiden omoderna livsstil börjar nog skada hennes företag och varumärke. Blir intressant att se hur det går för Löwengrip nu när pingis ska vara mammaledig och Simon slutat. Sen var det väl två andra tjejer som slutade för att göra överprisade pyjamaser? Vem står näst på tur?

     Vet du att Pingis ska vara föräldrarledig?

  PDM verkar ändå mera down to earth. En helt annan verksamhet. Men skulle verkligen vilja få en inblick i hur de jobbar på PDM, och med vad.

   Dem har ju många stora poddar under sig. Sen vet jag inte

   Även lm hannah och amanda verkar vara samma skrot och korn som Isabella bedriver iaf deras företag verksamhet…

   Alex och sigges podd ligger där och drar in massor i reklamintäkter. Fredagspodden också. Annars har jag ingen aning.

    Daddy issues också – Sveriges bästa pod.

    Och sjukt liv. Vet inte om de har många lyssnare men den är bra!

  Sä hennes realityserie las inte ner pga att ingen ville köpa programmet?

   Nej det las ner pga att Bella har sån bra timing.

    Den berömda magkänslan tror jag hon skrev om?

     Fast nu verkar det ju som att det verkligen var pga henne och inte att ingen ville stå för serien.

      Ja hur var det egentligen?

  Det är ju fullt förståeligt att Simon vill gå vidare i karriären. Trots att han arbetat under finare titlar hos Löwengrip så har det ju ändå verkat utifrån som att hans huvuduppgift har varit personlig assistent (eller väskbärare) till Isabella. All lycka till honom! 🙂

  Kan ej förstå hur Katarina, hoppat av Gant och börjat med HH, framförallt att jobba under IL.
  Har själv träffat Katarina och hon är en väldigt stark och driven kvinna, kan nog vara så att hon haft ett finger med i spelet så IL inte längre är operativ i HH.
  Känner rent spontant att det skulle skära sig mellan dom… vilket det kanske redan gjort då dvs.

   Ja, det verkar som Bella lyfts bort från det löpande arbetet med Hermine Hold. När det finns ett starkt och självständigt management så verkar Bella inte fungera särskilt bra. Hon är ingen lagspelare om man så säger. Det blev samma sak med Flattered när de som i praktiken sköter Flattered krävde att Bella skulle hålla sig borta.
   Och i Hermine Hold finns ju dessutom externa ägare i form av gänget bakom iDeal of Sweden och de vet förmodligen mer om entreprenörskap och management än Bella. Hittills verkar inte HH ha varit någon större framgång trots att man tydligen skickat ut gratisgrejor till mängder med influencers åtminstone i Europa.
   Kanske är det inte lika lätt att sälja plastiga hårklämmor dyrt som plastiga mobilskal?

   Jag känner mer spontant att du har kollat på CamCams instastory. ??

    Haha, näe faktiskt inte ? Men då är man kanske inte helt ute och cyklar ?

     ??

   Men Gant, kom igen! De är väl ett riktigt trist märke ?

    Otroligt snyggt och tidlöst märke ? klassiskt, om det är i bemärkelse trist så är det en definitionsfråga.

     Klassiskt, absolut! Men spännande, nä!

  Såg på Julia Lyskovas (Daddy Issues) instastory att hon var ute och festade med Simon i helgen. Borde ha fattat!

   Ah, vad tycker du om podden?

    Hej Julia.

     Haha är inte Julia, men har precis börjat lyssna. Har dock inte sett någon kommentera så mycket om den så ville höra vad andra har att säga.

    Pubertal och ointressant.

    Livets bästa podd ju ?

    Ganska rolig!

    Var väl kul i två avsnitt sen lämnade jag puberteten.

    Fantastiskt rolig! Äntligen folk som vågar vara lite out there och inte så tillrättalagda. Känns som motsatsen till Englas anala pod där de förfasade sig över hur någon kan lägga en liten fis framför en pojkvän haha.

    Bästa och roligaste podden! Längesen jag skrattade högt åt en podd. Men har gillat Julia F länge, hon är grym.

    Usel podd. Två flamsiga omogna skrikiga wannabees.

  Från en galenpanna till två andra.
  Men borde ju inte kunna bli värre iaf tänker jag…..
  Blondie stod visst inte så högt i kurs.

  För mig indikerar detta på hur mycket Simon vet om vad som egentligen sker bakom fasaden. Det är ett stort hot för Isabella att en så närstående och drivande person slutar hos dem – hon har ju nästintill gjort sig känd på sin ABBA-sångfågel Simon i Löwengrip-koncernen. Förstår att det känns riktigt tråkigt att han lämnar, men tror å andra sidan att han har alla möjligheter i världen att återkomma om han inte skulle trivas hos Perfect Day (där det förhoppningsvis inte ingår i arbetsuppgiften att samsova med sin chef).

  Två saker som stör mig med instastory…

  1. Folk som filmar sina fötter när de går/springer… Alltså varför?! ?
  2. Folk som har boomerang i typ alla sina stories… #jagblirsnurrig ??

   Boomerang. Eller den där hysteriskt ryckiga zoomen. ??

    Word!

   Jag använder typ alltid boomerang. Jag veeeet att det är störigt, för jag kan själv komma på mig med att bli irriterad när någon annan alltid använder det, men jag KAN inte sluta! ??

  Undra om det här är en slags hämdaktion från Schulmanklanen? De verkar ju ogilla Bella å det grövsta, så pass att vissa av dem försöker förstöra för henne (via de fejkade instakontona). Vad kan skada Bella värre än att någon ”snor” hennes högra hand som hon inte klarar sig utan? Smart drag av Schulmans om de är ute efter att förstöra för henne. Tycker det säger rätt mycket om Simons lojalitet mot Bella också, att han väljer att börja jobba hos hennes ”fiende”. Lojaliteten till henne personligen kan alltså inte vara speciellt stor.

   Men va, försöker de också förstöra för henne? Vad är det för fejkade instakonton? Ja det var ett smart drag men fult, är nog en hämd då för att hon hoppade av serien (som Simom kanske ville göra, de kanske lockade honom med det nu, att de ska göra en reality, och så kanske högre lön. Tror Bella hoppade av för att hon trodde att den skulle floppa efter att det skrevs så här). Ja förstår att Bella känner sig dumpad, det säger en del om Simons lojalitet, trodde han gillade Bella och Pingis och trivdes i företaget och med jobbet. Visst inget konstigt att byta jobb och vilja utvecklas eller göra annat men att gå till dem känns lite märkligt.

    Alex och Sigge skapade något instakonto som drev med bellas ”robot” och taggade henne när de skrev om att hon tog droger osv. Går säkert att hitta kommentarer på klonens instagram, om de inte blivit borttagna. Antagligen därför hon verkar ha lagt ner projektet med klonen. Nu har någon skapat ett fejkat hermine hold insta (CC har gjort ett inlägg om det), och det låter som att även det kan vara ett påhitt av schulmans.

   Jag undrar mest vad Malin Eklund hade för möte med Bella i New York! Jobbar/jobbade inte hon också för PDM? Var typ VD? Får inte ihop allt detta…

  Läste just att Bella och PingPong besökte LVMH igår i Paris. Spontant vill jag bara mejla detta företag och varna men antar att de gör en noggrann research innan ev. affär.
  Dock lär ju inte dessa damer ha nämnt den de små detaljerna att deras krämer ligger på dammiga reahyllor och att Bella med sin hybris kör företaget i botten i 90km/timmen.

  Dessutom, om det är en sådan stor affär på gång så håller man väl tyst om det innan den är i hamn? Varje resa känns som att syftet med resan (möte etc) är sekundärt till att få tillfälle att äta på lyxrestaurang, bo på lyxhotell och slänga med håret och fnittra mot kameran och visa vilken ’power woman’ man är. Sååå otroligt oproffsigt!

   Men det är ju det som är Isabellas jobb. Att äta och fota. Klä upp sig och fota. Ja du förstår!

   Ja, man kan verkligen undra vad världens största lyxkonglomerat är ute efter när de träffar Bella och Pingis.
   LVMH som har massor med lyxmärken under sitt paraply (bl a Dior förstås när det kommer till mode, doft och kosmetik).
   Är de ute efter varumärket Löwengrip kanske? Produkterna tror jag LVMH lätt fixar själva för de har både erfarenhet, marknadsföringskunskap och industriell kapacitet. Jag har svårt att tänka mig att LVMH skulle vara intresserade av några standardblandningar från Svenska Krämfabriken.
   Ska verkligen bli intressant att följa utvecklingen. Något säger mig att Bella och Pingis gärna vill kliva av Löwengrip Beauty på något sätt. De skulle kunna få en bra slant nu på en exit jämfört med att fortsätta harva på det sätt de gjort de senaste åren. Deras exportsatsningar kommer aldrig att kompensera för svårigheterna på de marknader där det borde gå som allra bäst dvs i Norden. Ska man lyckas internationellt krävs ett starkt varumärke och mycket marknadsföring i media som press och tv. Kanske LVMH kan hjälpa till där?
   Risken är att nyckelmedarbetare börjar lämna företaget nu när Simon hoppat. Är det oro i luften slutar de bästa först för de får lättast nytt jobb och de känner till vad som kan vara på gång.

   Frågan är väl lite vad mötet handlade om. Troligtvis inte det som de ger sken av, är det någon här som minns Mogis möte med Ralph Lauren? Mötet var egentligen Mogi som stalkat hans café och tagit en fanbild. Tror jag börjar inse vart Blondinbella och Pingis får sin inspiration från, Mogi höll ju igång det där fejklivet sååå länge och Blondinbella har ju en mycket bättre utgångspunkt med en blogg som varit riktigt stor och ett dyrt hus. Början på slutet av Blondinbella…

    Oavsett vad mötet handlade om gav det kanske inget klockrent intryck att Bella bar Chanelväska… Skrev en kommentar om det igår, men säger det igen för jag tycker att det så tydligt illustrerar vilken brist på insikt och kunskap hon har.

     Fast vad fan spelar det för roll? Kom igen nu?nä jag tror inte att LVMH förväntar sig att hon ska komma med en LV väska ist för Chanel. Kanske med en mini Moet som hon sippar på med sugrör under mötet också? Please. Det där hade varit patetiskt och signalerat osäkerhet och knappast pondus.

      Exakt, lite som Balmain-visningen.

       Nej, inte exakt som Balmain. Det är kutym att ha på sig något från märket vars visning man går på. Se exakt alla andra som går på modevisningar och vet vad de sysslar med.

        Ja så gör man vid modevisningar – inte affärsmöten. Varför skriver jag ens detta???

      Mjo fast detaljer som det gör rätt stor skillnad skulle jag säga (väskan, inte mini Moeten). Dels av respekt för företaget, att man inte aktivt skyltar med att man föredrar konkurrenten och istället att man visar att man vill vara en del av koncernen för att man själv tror på varumärket. Lite som att får en fråga på en vanlig arbetsintervju för typ…Telia om varför man vill jobba där och svarar ”jag vet inte, jag har 3”. Ganska oseriöst intryck.

       Exakt så!

       Men kom igen!? sjukaste resonemanget jag hört. En arbetsgivare skall alltså betrakta dig som oseriös för att du inte lever i just deras produkter och tjänster för tillfället? Hoppas Bella gick och panikköpte något från LV till nästa möte så att dem inte ruttnar ihop och kasserar affären?? Underbart att ni fäster sådan tilltro till petitesser.

        Det handlar ju inte så mycket om att ”panikköpa något från LV” som att hon, som Ella skriver ovan, aktivt skyltar med att hon föredrar konkurrenten. Det ser illa ut, särskilt i den franska affärskulturen. Hon hade kunnat ha en väska från något ”neutralt” märke. Sen är det ju själva principen som är intressant här, inte väskan i sig. Bella tror att hon är så världsvan och businessminded men ”petitesser” som dessa visar hur det egentligen ligger till.

        Det är inte en petitess dock, det är en förmåga att lägga märke till detaljer och visa hänsyn.

    På Instastory sitter Bella och PingPong och lunchat med en tjej i Paris och tjejen ser mycket obekväm ut bredvid Bella som flamsar och kråmar in sin tuperade peruk! ?

     Det är en finsk tjej som bor i Paris. Hon heter Matilda Morelius.
     Hon jobbar på
     andiata.com
     Man får anta att det är något samarbete på gång som gör att Bella och Pingis träffade henne.
     Hade inget med mötet hos LVMH att göra utan mer en anledning att få firman att betala en lyxig representationslunch.
     Mums 🙂

     Ha tänkte oxå på det hur besvärad tjejen såg ut..

      Herreguuuuuud vad orange hon ser ut i den nuvarande storyn där hon sitter bredvid Simon! Alltså…det är liksom…kan inte Spray Tan-personen säga att det liksom räcker nu? Hennes vänner? Pingis?

      Måste igen bidra med en finlandskommentar. Att hon träffar nån från Andiata har säkert med ett samarbete att göra jo. Tycker det samarbetet återigen visar på hur oinsatta de verkar vara om utlandsaffärer. Andiata har svindyra och ganska tantiga kläder som knappt någon person under 40 skulle köpa. Deras vinst har rasat enormt sedan några år tillbaka, och de verkar inte vara populära i sociala medier. I och för sig kanske det är de som är dumma och går på Löwengrips försäljningssnack? Spekulerar bara, men det verkar inte gå bra för dem. Eller det gör det ju inte då man ser på vinstraset. Känns ledsamt att säga då det skulle vara roligt om finska bolag kom igen lite. Men hur som helst, intressant är det ju…

       Ett samarbete med Isabella är säkert precis vad Andiata behöver.
       Snart blir det fart på affärerna ska du se 🙂

        jag tror att de (IL & Andiata) redan har haft något på gång. Hon har använt deras kläder och prisat deras toppar som det bästa som finns…

  Finns bara en låt i litt huvud nu! Rosanna av Toto. Lyssnat på den runt 20 gånger bara imorse… #psykiskhälsa

  Rosanna, yeah!

  Känner spontant att Bella bara suger ur och utnyttjar människor i sin närhet.
  Hon ger aldrig något tillbaka vare sig privat el till sina anställda. Då blir det ensamt och stundtals väldigt kallt och blåsigt on top of the world….

   Bönsyrsa?

  Teori:
  Bella och pingis letar exit, har sagt det till sina medarbetare på ett morgonmöte, och nu börjar folk lämna en efter en?

  Grattis Simon till det nya jobbet! Känner dock lite ”pest eller kolera” bella vs schulman? Men vad vet jag, jag har aldrig träffat dom här människorna utan förlitar mig (som dom flesta här) på rykten och egen uppfattning via sociala medier.

   Ja, fast just av den anledningen brukar man inte säga sånt till teamet – man vill ju sälja ett företag som ser bra och stabilt ut och om alla värdefulla medarbetare (de brukar gå först) ser sig om efter andra jobb, riskerar man att sälja billigare eller i värsta fall inte hitta någon köpare alls.

    Hehe det skulle inte förvåna mig om isabella, i sin värld, ser det som en positiv grej och vill informera hela företaget om att dom kanske vill bli uppköpta. typ så.

  Snabba puckar om han ska börja där redan 2 maj. Så bella borde vetat detta ett tag? Eller de har kanske inte så lång uppsägningstid.

   En månad är väl rätt standard. Sen att etablerade bolag inser att det inte funkar för nyckelpersoner betyder ju inte att Löwengrip insett att det är något de borde ha uppdaterat i de anställdas kontrakt, de tog säkert 1 mån på alla för att kunna själva säga upp dem snabbt vid behov! Om han ens hade en heltidsanställning, han kan ju haft timkontrakt också med 0 obligationer…

    Nja, 3 månaders uppsägningstid är standard

     På såna tjänster får man ofta lämna ganska direkt pga att engagemanget inte finns kvar och man vill inte riskera läckor osv utan då får man gå hem istället. Däremot kan det vara inskrivet att man inte får ta en annan tjänst under uppsägningstiden så man istället får gå hemma med lön.

     Det beror ju helt och hållet på din anställningstid. Naturligtvis kan man ha en avtalad uppsägningstid som är beroende på vem som initierar uppsägningen

     Är? Nja, på min arbetsplats och många andra är 1 månad standard oavsett hur ’viktig’ man är på sin tjänst. Som jag förstår det vill dom flesta chefer bli av med ma som sagt upp sig rätt fort eftersom produktiviteten och engagemanget sjunker. Medvetet eller omedvetet är olika.

     Om du blir uppsagd är det generellt tre månader (eller mer beroende på hur länge du varit anställd) säger du upp dig är det generellt en.

      Tvärtom

       2 v som personlig assistent ?

       Nej, den enskilde arbetstagaren är givetvis mer skyddad än arbetsgivaren. Säger du upp dig själv har du kortare uppsägningstid än när du blir uppsagd.

     3 månader från företagets sida, 1 månad från den anställdes. Sen blir det fler månader ju längre tid man varit anställd. De flesta brukar gå med på 1 månad ändå för vad ska de göra om man inte dyker upp på jobbet? Det brukar lösa sig.

    Unionens avtal för tjänstemän med tillsvidareanställning anger (om inte annat avtalats) vid uppsägning från tjänstemannens sida följande uppsägningstider:
    Vid anställning mindre än två år: 1 månad
    Vid anställning två-fyra år: 2 månader
    Vid anställning fr o m fyra år: 3 månader

     Blondinbella har inte kollektivavtal, hon följer inte fackets regler om vare sig arbetstid, rast eller lön, det har hon skrutit om många gånger.

      Företag som saknar eget kollektivavtal brukar ändå använda något av de vanliga kollektivavtalens regler för att få vägledning när det gäller t ex semester, sjuklön, ledighet och uppsägning. Unionens avtal kan sägas vara branschpraxis för tjänstemän och ett avtal som Arbetsdomstolen ofta lutar sig mot.

  Skulle inte bli förvånad om H & A & co kommer pressa Simon på ALLT om Bella, för underhållning och internt hånande. Måste kännas skitjobbigt för henne men den sängen bäddade hon själv. Eller ja, hotellpersonalen ??‍♀️

   Hoppas Simon vet sitt värde och har mycket skinn på näsan!

  Alla dessa hittepå titlar på engelska. Head of Nordic profiles…. ??????

  Arbetsbeskrivning VD hos Löwengrip:
  – Hjälpa Bella att bli mäktigast i världen
  – Vara en ekonomisk högerhand (?)
  – Bära märkeshandväskor åt chef
  – Natta chefen när hon är rädd för otäcka ljud i sovrummet/ligga bredvid tills hon somnar
  – Vara av manligt kön
  – Vara ooootroligt lösningsorienterad
  – Vara beredd att jobba med en ägare (Bella) som gillar att gasa och ta risker (som du senare får försöka rädda upp bäst du kan?)
  …..

   Lösningsorienterad i detta fall känns mer som ett fint uttryck för ”sälja sin själ om det krävs för att bringa chefen mer *framgång* samt lägga sitt eget liv på hyllan”

   VD för löwengrip invest, dvs ILs blogg. Inte krämföretaget. Så kanske inte helt konstigt hon var ego i sin beskrivning 🙂

  Hoppas att Simon sålde sig dyrt! Är nog ingen walk in the park att jobba för dessa två prinsessor på ärten!

  Jag tycker inte det känns oseriöst att av Isabella att hon känner sig dumpad. Hon är ärlig om sina orationella känslor, alla har vi sådana. Jag kan också bli helt knäpp om jag får uns av kritik av chefen, om det råkar vara på fel dag eller sagt på fel sätt. Det är för att känslorna tar över ibland. Sen efter någon vecka så kan jag se på kritiken med helt andra ögon och undra vad som pågick i mitt huvud just den dagen.
  Sen kan jag tackla tuffare kritik på ett rationellt sätt andra dagen, allt handlar om vad vi upplevt i våra liv, allt går inte alltid att hantera på ett önskvärt sätt.

  Jag tycker inte alls om företaget som Simon går över till, eller rättare sagt, jag ogillar personerna bakom företaget. Men på något sätt känns företaget mer stabilt. De fokuserar på de projekt de har och jag tror inte de kommer använda Simon som en dörrmatta så som de gjort med en del andra anställda. Jag skulle också hellre arbeta för dom än för Isabella eftersom jag fått en känsla av att hennes alla bolag är ett enda stort läckande skepp som kräver att alla anställda hela tiden får springa runt och täppa igen alla hål som tar in vatten. Inget stabilt och hållbart.

   ”Hon är ärlig…” ?

    Hahaha jag förstår din reaktion och håller med. Men just när det gäller den här känslan av att ha blivit dumpad, den tror jag är ärlig. I övrigt? Not so much….

  Simon blir den nya springschasen. Det som Redgert flydde från.

   Stackarn! Han måste säkert sjunga och dansa en liten trudelutt på beställning! Som en joker ??

  Pingis dementerar Bellas svammel om börsnotering.
  Isabella Löwengrip har tidigare bloggat om att hon sitter i möten om eventuella börsplaner. Att börsen skulle vara nära förestående dementeras av Pingis Hadenius.

  ”Det är ingen jättebra matchning just nu. Som ett privat bolag har vi frihet och kan vara otroligt agila. Vi är väldigt öppna i det vi gör kommunikativt vilket ett börsbolag inte kan vara. Skulle vi noteras skulle vi behöva ändra vår bolagsstrategi dramatiskt”.
  https://www.breakit.se/artikel/19473/lowengrip-beauty-nara-dubblar-forsaljningen-jattenojda

   Men det är väl Löwengrip Invest som IL har pratat om att börsnotera, inte Beauty.

    korrekt.

   det står att de säljer i usa men tycker jag såg ett mail att man slutat sälja i usa..?

    Är de inte kvar på Amazon i USA?
    Och så har (hade?) de en amerikansk distributör som heter True Fragrance.
    Men exakt vad som åstadkommits i USA för Löwengrip Beauty är tveksamt.

     Jobbar du för IL? Verkar så med tanke på alla dina inlägg handlar om att rätta vad folk kommenterar

      Rätta vad folk kommenterar? Märkligt påstående.
      Jag ställde några frågor om Löwengrip Beauty i USA med hopp om att någon kunde komma med information om hur deras distribution ser ut där med anledning av frågan om man slutat sälja där.
      Om jag jobbade för IL skulle jag väl inte behöva fråga?

   Ha ha, ordet ’agil’ förekommer mycket nu hos dessa damer. Har ’Head of grown-up words’ varit i farten….

   Är agila deras nya favoritord? Tycker mig ha läst det fler gånger de senaste dagarna än på år i deras sociala medier.

  verkar vara lite av hennes grej att säga att man ska avsluta ett samarbete i sin blogg innan man berättar för berörda parter, senast förra v gjorde hon samma sak skrev i sin blogg att hon tänkte meddela styrelsen som flög (kanske från Norrköping) att hon ska hoppa av, vilken seriös entreprenör gör på detta sätt? jag hade blivit asförbannad om ngn jag jobbar ihop med meddelade hela världen (ja hon påstår ju folk från hela världen läser hennes mest besökta blogg) skulle betett sig på detta sätt.

  El kanske strategi tänk att man vill visa att man ligger steget före innan man blir ”dumpad”.

   Beslutet att hon skulle lämna styrelsen för H Hold Fashion AB var förmodligen redan fattat mellan ägarna. Det kanske inte ens var Bellas initiativ från början utan mer ett fait accompli eftersom Katarina Roger tydligen ville att Bella skulle släppa Hermine Hold.
   Om Bella sen meddelade det på strategimötet var det nog för att informera deltagare som inte redan visste.
   Jag tror knappast Bella släppte nyheten först i bloggen. Visserligen är Bella väldigt pladdrig och skrytig för att vara en entreprenör men jag tror inte att hon meddelade styrelsen sitt avhopp via bloggen.

  Tänkte på Bellas inlägg igår må att när hon gick upp och barnen sov i hennes säng så fick barnflicka gå och lägga sig där med baren för de skulle fortsätta sova. No more comments om detta…..

   Tänkte samma… Skulle inte vilja ha andra människor i min säng, eller vilja lägga mig i någon annans så där.

    Dom gör ofta så………..

  Kul för honom, tror definitivt detta är ett steg i rätt riktning. Iofs är väl alla kliv ifrån Bellaworld positiva…

  Så funkar det dock på mitt företag också. Det är lokförarbrist i hela landet och mitt företag har haft problem med att nyexade förare söker sig till oss, blir kvar ett halvår typ och sen får jobb där dom kommer ifrån och slutar hos oss. Det innebär i sin tur att vi typ jämt har förarbrist hos oss och företaget vill inte behöva leta nya förare hela tiden.

   Vafan, var som svar till en som ifrågasatte varför företag ska bry sig om vårt folk som söker jobb bor.

    Måste man vara lång i lokföraryrket? Tycker det låter som ett jättekul jobb och skulle definitivt kunna tänka mig att jobba som lokförare men… jag är knappt 140cm lång haha :))) Undanber alla som vill skriva att jag är dvärg nu, hört den förut så att säga.

     Det finns inget officiellt längdkrav, och det finns kanske tjänster som skulle kunna fungera bättre och sämre.
     Men jag som är 160 kan uppleva att min längd är till min nackdel ibland. Det är svårt att nå och man får klättra som en apa. En del tunga lyft blir över axelhöjd just för att man är kort, längre personer kan lyfta mer ergonomiskt.

  Bella är kär igen verkar det som. Står i hennes blogg i dag att hon har något att berätta och vill förklara varför hon varit så ”kryptisk” sista tiden, mest skrivit arbetsrelaterat medans livet isjälva verket var en kärlekscirkus, enl. henne!
  Aah, vem kan detta vara då tro?

  Ännu ett knep för att få trafik till hennes blogg.

  Bella är kär igen verkar det som. Står i hennes blogg i dag att hon har något att berätta och vill förklara varför hon varit så ”kryptisk” sista tiden, mest skrivit arbetsrelaterat medans livet isjälva verket var en kärlekscirkus, enl. henne!
  Aah, vem kan detta vara då tro?

  Bella är kär igen verkar det som. Står i hennes blogg i dag att hon har något att berätta och vill förklara varför hon varit så ”kryptisk” sista tiden, mest skrivit arbetsrelaterat medans livet isjälva verket var en kärlekscirkus, enl. henne!
  Aah, vem kan detta vara då tro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.