Dagens offpist-inlägg

Dasha Girine har kritiserat människor som reser i mjukiskläder i den podd hon har tillsammans med Alexandra Nilsson, och diskussionen fick ett eget liv i mitt kommentarsfält, och därför får det bli ett ”offpist-inlägg” om det här.

Dashas poddpartner Alexandra Nilsson är inspelningsdagen till ära klädd i en grå mjukiströja och får höra av Dasha att det är kläder hon får ha när hon ligger hemma i soffan och myser och jämför det med att gå runt i enbart underkläder.

@ord.och.alla.viso

Får man resa i mjukisbyxor?! 🎙️ Ord och alla visor

♬ originalljud – Ord och Alla Visor

När Aftonbladet söker Dasha Girine för en kommentar svarar influencern:

”Mjukisbyxor hör till hemmet – jag fattar inte hur det ens blev okej att börja ha dem utomhus? Folk såg Kardashians springa runt i Balenciaga-hoodies och plötsligt var det grönt ljus att ha på sig sina gympakläder från högstadiet?”

Hon fortsätter.

”Man kan ha sköna kläder utan att se ut som en slashas. Du vet aldrig vem du träffar på en flygplats, så viktigt du representerar dig själv på ett värdigt sätt. Det är ärligt talat inte så svårt, en lös skjorta och ett par leggings är en perfekt reseoutfit som alla har hemma. Med de orden tar jag starkt avstånd från min poddpartners kommande outfits i studion.”

Team Dasha eller Team Mjukiskläder?
Jag är Team Mjukiskläder ALLA dagar i veckan! 🙂

Och vem tror Dasha att hon ska träffa på flygplatsen så hon måste vara redo att ”representera sig själv på ett värdigt sätt”?
Den enda hon sannolikt skulle träffa och bli dömd av om hon bar gråa mjukiskläder är den egna spegelbilden på flygplatstoaletten.

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT FÖRLÅT!
  Men ngn som gjort tvt?
  Jag gjorde en i torsdags förra veckan. Kissandet osv har gått bra, inga blödningar och spänner bara lite idag. MEN jag har lyckats läcka lite fast jag har varit försiktigt och inte ansträngt mig. Så himla orolig att det inte hjälpt 😫😫 någon som vart med om liknande?
  Jag röker inhe, inte överviktig och 32 år så tillhör inte ngn att ”riskgrupperna”.

   Vad är tvt? 😅

    En snabb googling säger ansträngningsinkontinens.

    Nä jag upplever att jag tömmer helt och även innan hemgång lyckades jag tömma blåsan 100%
    Ingen smärta och andra problem när jag kissar.
    Ja jag får ringa imorn men är så orolig att jag inte blivit ”botad” 😢 hopps bara jag övertänker och kollar i bindan för noggrant 😒
    Får ju vänta några veckor till inann jag kan testa ordentligt 🙁

   Ring din klinik och rådgör imorgon, det enda vettiga svaret.

    Jo får göra det för att ev lugna mig men hoppades ngn vart med om liknande. Så rädd att jag är en av de 10% slm inte blir helt bra 🙁

   Kan det vara så att du inte kunnat tömma blåsan fullt ut vilket medfört lite läckage? Om det bara ligger kvar lite urin i blåsan så märker man inte alltid att man inte kunnat tömma blåsan ordentligt.
   Har du tecken på urinvägsinfektion eller annan postoperativ infektion?

   Som tidigare nämnt så är det alltid bra att kontakta ansvarig enhet för att få bästa svar utifrån din situation. Håller tummarna att allt går bra för dig!

    Nä jag upplever att jag tömmer helt och även innan hemgång lyckades jag tömma blåsan 100%
    Ingen smärta och andra problem när jag kissar.
    Ja jag får ringa imorn men är så orolig att jag inte blivit ”botad” 😢 hopps bara jag övertänker och kollar i bindan för noggrant 😒
    Får ju vänta några veckor till inann jag kan testa ordentligt 🙁

  Eller så har man bara kostymbyxor eller liknande med blus/skjorta. Mjukiskläder är för barn eller rörelsehindrade 😀

   Oj det eskalerande snabbt..
   Mjukiskläder för rörelsehindrade..??!

    Det är faktiskt intressant hur långtgående människor som inte är rörelsehindrade är villiga att begränsa sin rörlighet och bekvämlighet genom att välja kläder som inte tillåter ett mer fritt rörelsemönster. Då snackar jag jeans, typ alla byxor som inte har vida ben, pennkjol, skjorta, kostym, fodral, etc. Vem i sina sinnes fulla bruk skulle frivilligt ta på sig något av detta inför en långflygning 😂

    Jag har alltid mjukisar när jag reser långt, SJÄLVKLART, för jag hatar inte mig själv. Tror dock att Dasha säger detta för att hon vet att det kommer reta upp folk och generera i en diskussion. 🥹

    Varför skulle det besvära någon annan vad man har på sig på ett flygplan så länge man inte luktar svett? Vilket tyg och vilken passform man väljer borde vara ens egen ensak såvida man inte visar för mycket hud eller dylikt.

    Jag tar själv alltid av mig skorna på långflygningar också, givetvis ser jag till att ha rena strumpor på mig så det inte riskerar lukta fotsvett. 😌

    Var jag däremot besväras av är människor som sitter parfym, stark deo eller liknande inför resor, och man blir då instängd i ett litet utrymme utan att kunna varken vädra eller fly, och detta är döden för mig som får migrän av starka dofter. 😓

    Skrattar dock gott åt att mjukisar skulle vara olämpligt men LEGGINS av allt man kan välja är helt okej? 😂 snälla Dasha, är man det minsta angelägen om att inte se oanständig eller hemmaklädd ut är väl leggins det sista man visar sig utanför dörren i.

     Ja leggings för mig är i samma kategori som mjukisbyxor.
     Jag tycker absolut att alla får ha på sig de dom vill, och härligt att alla får välja! Men jag personligen skulle inte gå runt med träningskläder. Däremot ett par lössittande byxor i linne eller bomull och med en passande skjorta till. Och en mysig stickad kofta/tröja. Det är lite pyjamas-feeling men classy också för jag gillar att den känslan.

   Jag va med dig fram till rörelsehindrade

   Vem vill sitta på ett flygplan i 6-14 timmar plus köande och grejande på flygplats med blus/skjorta och kostymbyxor?! Haha för vem klär man upp sig då?

    Per din definition måste det väl då också vara okej att alla kvinnor dyker upp i vitt till ett bröllop, mjukisar och tisha till farmors begravning. Barn eller folk med motoriska problem har så klart ryggen fri men resten är skyldiga att anstränga sig lite.

     Men herregud, vem är du? Ser framför mig monopolgubben med hatt och tredelad kostym.

      Snarare ett lovechild av och Leni Riefenstahl och Hugo Boss ❤️

     Jag hade ljusblå jeans och sneakers till mormors begravning. Enligt hennes önskemål! Den äldre generationen höll på att avlida.

      Varför önskade hon det?
      Jag tycker ändå att, din mormors önskan i all ära, man klär sig enligt dresscode. Sen kan du ha jeans när du besöker graven själv.

       Men klädkoden på den begravningen var väl rimligen inte svart. Finns många som väljer att ange ljus klädsel vid begravning t ex. Låt folk göra som de vill.

       Men om den man begraver uttryckligen har önskat sig viss klädsel så följer man det. Naturligtvis!

       Klädkoden är väl rimligtvis det den döde önskat?

     Och uppenbarligen dåliga liknelser när de tillställningar du nämner har en uppenbar klädkod. Eller ser du boardingkortet som någon form av personlig inbjudan till högtiden ”avgång”?

     Lite skillnad på bröllop/begravning och att flyga?? 😄 Vem ska du va fin för?

     Jobbigt om bröllop ska sätta standard för hur man bör klä sig i alla situationer.

     Hur kan du jämföra att gå på en tillställning med dresscode såsom begravning eller bröllop, med att åka flygplan?? Haha trollar du?

   Hur i helvete tänkte du nu ?

   Eller så slutar vi flyga som om vi har 4 planeter så slipper vi oroa oss för vad vi ska ha på oss. När det är för sent..

    Undrar vilken dresscode som gäller för apokalypsen🤔

     Slutty nurse *host* Chandler Bing *host*

   Som representant för den allt annat än homogena gruppen ”de rörelsehindrade”, vill jag bara skratta gott åt din kommentar och lägga huvudet lite fint på sned, sådär tycka-synd-om-snett, och klappa dig lite på huvudet. Stackars …dig.

   Jag flyger inte så ofta, men NÄR jag flyger så ska det ju gå snabbt genom securityn – inte läge att ha byxor med bälte som tar hundra år för mig att sätta tillbaka i byxorna. Med det sagt: använder jag mjukisbyxor – nä. Använder jag andra mjuka byxor som är sköna att resa i – ja. Kriterier: inga detaljer av metall OCH stora fickor, mycket viktigt! :-> (har haft flera byxor hos skräddare för att förlänga fickorna så att de är BRA och trygga att ha på sig vid resor, innehållet ska inte ramla ur fickorna)
   Jag vill känna mig ’snygg’ när jag reser men en praktisk klädsel (inte för varmt/inte för kallt etc) är verkligen prio 1 för mig på resor. Alltid en scarf med mig som kan användas till allt möjligt, bästa reseaccessoaren! Övriga resenärer får klä sig som de behagar – couldn’t care less – så länge folk inte luktar illa.

   Intressant ändå att se i kommentarerna att det är viktigt för andra(!!) hur man klär sig. ”Barn och rörelsehindrade” borträknade då förstås, sånt fôlk är ju helt omedvetna om stil, finess och allmän klädkod så självklart inga krav på personer som inte fattar bättre. *host*

    Gud vad smart att lämna in till skräddare för förlängning av fickor! Att jag inte tänkt på det. Alla byxor som säljs ”för kvinnor” har ju så grunda fickor att det enda man kan ha i fickan är en tampong.

    I övrigt; väldigt bra kommentar!

     Tack! ❤️
     Tänk att ”de cp-skadade” kan använda sin skadade hjärna till att tänka med, helt fantastiskt! 😉😄

     …fast egentligen är det nog min sambo som ska ha cred för detta, han har ingen diagnos men han är smart ändå. Det var hans idé att lämna in kläder som man är halvnöjd med till skräddare, och då kom jag på mitt stora stör-moment: yttepyttefickor på byxor man för övrigt är nöjd med.

  För en gångs skull håller jag med Dasha. Man har inte mjukiskläder när man flyger. Inte för sin egen skull utan för sina medresenärers. Folk som tror att dom ska mysa in sig på flygresan (oavsett om dom flyger till Köpenhamn eller LA) – ta av sig skorna, ta upp fötterna och gärna slänga med håret så det kommer på folk dom inte känner – kräks.

   Gud vad jag ska njuta mer skolös i mina mjukiskläder på flyg nu när jag dessutom vet att det stör sånna som dig 🤩

    Riktigt äckligt beteende.

     Det bästa som finns är ju att ta av sig skorna!

      Mmm tända ljus, mysa och kanske även onanera.. ÄLSKAR!!

       Ja flygplansronken är den bästa 😂

       Hahahah sååå triggad😂 ska bli extra roligt att flyga med mjukisar, ta av sig skor och flänga med håret nu när man vet att det finns människor som stör sig på att man försöker flyga bekvämt. Vilka jävla losers ni är helt ärligt😇

     Cry me a river

    You go!

   Hej Karen. Varför kan man inte ha mjukis för sina medresenärer??? VAD kan det möjligtvis göra dig om jag sitter 5 rader bort i mjukis? Jag klär mig väl i vad jag vill?!

    Jag har alltid mjukisar när jag reser långt, SJÄLVKLART, för jag hatar inte mig själv. Tror dock att Dasha säger detta för att hon vet att det kommer reta upp folk och generera i en diskussion. 🥹

    Varför skulle det besvära någon annan vad man har på sig på ett flygplan så länge man inte luktar svett? Jag tar själv alltid av mig skorna på långflygningar också, givetvis ser jag till att ha rena strumpor på mig så det inte riskerar lukta fotsvett. 😌

    Var jag däremot besväras av är människor som sitter parfym, stark deo eller liknande inför resor, och man blir då instängd i ett litet utrymme utan att kunna varken vädra eller fly, och detta är döden för mig som får migrän av starka dofter. 😓

    Skrattar dock gott åt att mjukisar skulle vara olämpligt men LEGGINS av allt man kan välja är helt okej? 😂 snälla Dasha, är man det minsta angelägen om att inte se oanständig eller hemmaklädd ut är väl leggins det sista man visar sig utanför dörren i.

   Vad är det för skillnad på att bära jeans på flyget eller mysbyxor?

    Framförallt: Vad gör det för skillnad för den här Dasha om någon annan har mjukiskläder?

   Men varför skulle medresenärer få en trevligare resa för att jag har obekväma kläder på mig? Jag flyger ofta och långt, senast till Johannesburg, och you can bet your bottom att jag är bekväm när jag flyger. Hel och ren såklart, men alltid bekväm. Jag har ett par svarta byxor från NinePine som jag ofta reser i, en stor lös t-shirt och så en luvtröja ovanpå. Skulle aldrig drömma om att flyga i skjorta eller ännu värre jeans. Eller bygel-bh.

    Nej, med en bygel-BH kommer man ju inte ens genom säkerhetskontrollen. Släpp rattarna fria bara, vid turbulens flyger de fram och daskar till passageraren i sätet framför😀

     Ingen säkerhetskontroll piper för att du har bygelBH.

      Det var ett skämt från en film, Helge😉

   Tycker verkligen att då har man mjukiskläder. Såklart man ska ha det så mysigt som möjligt på tråkiga flygningar.

   Hur påverkas andra av ens mjukiskläder? Spelar ju ingen roll. Vanligt att ta av sig skorna också. Håller man dem på golvet och inte har galen fotsvett så är det inga problem.

    Du fick mig att tänka på en man som åkte i samma vagn med mig på ett nattåg. Han hade slängt upp benen på stolsryggen framför honom, fötterna pekade liksom rakt upp mot taket. Han satt på sätt och vis dubbelvikt där. Han hade en gigantisk gammal kappsäck med sig, och klädseln verkade vara från en annan tid också. Han sov så djupt, och snarkade jättehögt. De flesta andra i vagnen var vakna på grund av oljudet. Varje gång han andades in så hördes det en snarkning, och när han andades ut så hördes en prutt. Vi andra i vagnen kunde inte låta bli att skratta, det liksom förde en hel vagn samman. Han fortsatte att sova helt obrydd och vi andra fick något litet att minnas.

     Ok, det var lite osökt.

      Osökt? Något som inte blivit sökt?

       Hon kom osökt in på det. Eller långsökt kan man också säga.

    Att ta av sig skorna på flyget är ju lite No No…..

     Även om man har flipflops på väg hem från Maldiverna🩴 Ska man ha strumpor på tro?

     Nä vanligt ju?

   Ska på en 13 timmars flygtur snart som startar kvällstid, hoppas verkligen alla har på sig mjukis och tar av sig skorna redan vid start så ingen får fotsvett. Kan lova att på såna långa flighter bryr sig normala människor inte om hur de ser ut, man vill ha det tyst och bekvämt och alla fattar att det är så. Vore verkligen jättekonstigt om någon bar kostym t ex. Det betyder inte att man slänger med hår eller fötter, man kan vara bekväm och respektfull.

    Det är inte respektfullt att ta av sig sina skor när du flyger.

     okej karen få blodpropp i vaden då för du sitter med dina trånga felaktiga skor när sina fötter och ben svullnar 🙃

     Varför? Alla har inte världens fotsvett vet du.

   HAHA du är ju inte klok. Varför i hela friden ska jag bry mig om vad alla andra på flygplanet tycker att jag ska ha för kläder?😂 nej. Vill jag ha mjukiskläder på flyget så har jag det😂

  Kan dasha sluta leka överklass? Folk får väl ha på sig VAD de vill

   Leka? Det är nog tyvärr på fullt allvar för henne.

    Eller så vet hon hur provocerade folk blir 😂

    Dasha är inte överklass. Hon är nyrik och det är hon nog mycket medveten om själv.

  Hon visar ju bara hur nyrik hon är. Affärsmän, kändisar och varje människa med sunt förnuft reser i mjukisbyxor på långflygningar. Vanligt att lägga på sig vätska och få förstoppning så mjukisbyxor är bäst för att slippa skav och spänd mage.
  Ett par tights kan förövrigt se lika sunkiga ut som mjukisbyxor 😅

   Glöm inte dina katrinplommon nästa gång då mormor. Ett tips är att stoppa ner dem i din medhavda matlåda.

    Absolut, bara mormödrar som blir förstoppade 🌞

  Jag vet att man inte ska kommentera negativt om andras utseende men varför envisas Dasha att färga håret gult/blont? 🙄

   Hon vill väl kanske ha den färgen, annars hade hon nog valt en annan.

  Men suck inte lyssnar väl på DRAVEL dasha ändå? Hahahah.
  Eller? ( hjälp )

   Hon vill ju bara röra om i grytan för att behålla nån slags relevant i den bubbla hon lever i. Kan typ inte tänka mig en influencer som inspirerar mindre, så fruktansvärt platt och ointelligent människa.

  Så roligt också att hon själv sitter där med en avklippt trådig tröja…

   Riktigt ful tröja men den är väl okej i Dashas ”överklassvärld” för att den kommer från Sandro Paris och kostar 3.600 kr 😅

    Du skämtar inte ens nu? 3600? 😂😂

     Den är visserligen på rea nu så du kan faktiskt få den för ca 2.200 kr(!)

     https://us.sandro-paris.com/en/womens/clothing/sweaters-cardigans/cropped-smiley©-sweater/SFPPU01858.html

   Haha precis vad jag tänkte. Kan ju inte ta hennes seriöst när hon själv klär sig i trasiga kläder. Är väl värre med trasiga kläder än ett par mjukisbyxor.

   Verkligen skitful tröja! Ser ut att komma från H&M Divided. Hade inte ens betalat 10 spänn för den. Tycker hennes poddpartner ser tusen gånger bättre ut i sin hoodie. Det visar ju bara att Dasha inte har god smak. Hon tror att allt som är dyrt är snyggt. Men man kan inte köpa smak för pengar 🙂

  Men hon tycker leggings är okej? För mig är de i samma klädkategori. En fullt godkänd kategori även utomhus alltså. Och vad är grejen med att hon stör sig på mjukisar på just flygplats, ska det vara någon slags catwalk eller.

   Tror dom spelar teater bara. Dom vill att folk ska snacka om deras podd.

  Tycker det är värre att ha på sig en tröja med massa lösa trådar hängandes!

  Nu vet jag inte vem denna Dasha är, följer ej. Men i sak har hon rätt:mjukisbyxor används hemma.
  While on the subject: på hotell kommer man inte ner till frukost med vått hår, barfota eller i flipflops, bikini med nödtorftig tshirt över, ej heller mjukisbyxor och tight linne utan behå.
  Man klär sig ordentligt när man ska vara med i det allmänna rummet tillsammans med andra. Det är en artighet, ingenting annat. Att flera här i kommentarsfältet tycker att man ska få göra som man vill hela tiden visar bara på brist på uppfostran och omdöme. Det är inte jaget som är viktigast när man ska umgås med främlingar.
  Ps det heter f ö kutym ds

   Håller med dig

   Vått hår har jag ofta haft vid frukost på hotell. Duschar på morgonen och handdukstorkar det. Är det inte ok? Den tanken har aldrig slagit mig. Vore kul att veta hur fler resonerar. Kanske behöver ändra min rutin om det är opassande :O

    Nej ändra dig inte, det är nåt jävla hittepå eller hang up den här personen har bara. Aldrig hört nåt liknande.

   Vem har bestämt att man bara får ha mjukiskläder hemma, att man inte får gå ner till frukosten i blött hår, flipflops osv? DU behöver inte göra det, men vad andra gör bör du skita fullständigt i. Så länge inte hotellet har några regler kring hur man klär sig till frukosten tycker jag folk ska klä sig bekvämt och gosigt så de kan njuta ordentligt av sin frukost!

   Vårt hår? Hahaha. Så man måste vänta på att håret torkar innan man får äta frukost om man duschat på morgonen? 😄 Göller det även på bussen, i affärer och jobbet eller?
   Hur skadar eller stör det någon?

    Det där är nog något en försäljare av hårtorkar hittat på.

    Undrar vad som gäller vid plötsligt ösregn? Rusa hem till hårtorken och visa dig inte ute igen förrän du torkat det grudligt.

   Hahahaha lägg av nu, orkar inte😂 är du uppväxt under 50talet?

   Det här är intressant. Du tror på fullaste allvar att just DU är så intressant att andra människor bryr sig om huruvida du har vått hår eller vilka kläder du bär? Precis som många andra har påpekat; att vara hel och ren – det är vad som räknas i de allra flesta sammahang. Herregud så ängsligt alltså.

    Nej, det handlar inte om mig – det handlar om oss alla, vi som ska vara tillsammans. Ska man vara i en offentligt kontext-vilket hotell är- bör man klä sig passande och inte komma ner som en slubb i frukostmatsalen (lr dra runt i våt.bikini i receptionen, t ex) Samma gäller tbana, buss osv – vått hår är inte ok, fila naglarna, klippa dem, sminka sig. Det är en smula oroande att så många av er inte verkar fatta:som man är klädd blir man hädd. Kan man dessa basala regler så klarar man sig bättre i världen – de flesta fattar.

     Men varför är vårt hår inte okej??

  Huvudsaken är väl att man har hela rena kläder och är ren inför resan? Vad ska barnen som följer med på resan ha på sig? Är det skillnad på märke och märke? Många kläder liknar varandra och det enda som skiljer är märket på kläderna.

  Ät det finare att åka med bekväma kläder från ett fint märke?

  Nej Dasha, jag äger inte ett enda par leggins.

  Blair Waldorf har lärt mig att tights inte är byxor.

   Åh, detta tänker jag varje gång, och det är ofta numera!

   Älskar denna komentar 😂❤️

  Säger tjejen med hål i tröjan

  Jag tänker att man har på sig det man känner sig mest bekväm i på flygresan, oavsett hur lång/ kort flygresan är. Det jag är mest ”förbluffad” över är hennes dåliga ordförråd…

  …en liten nazist?

  Jag tror verkligen hon bara kryddar den här åsikten för att provocera och få uppmärksamhet. Så jag blir inte ens upprörd eller tar det på allvar 😂 klart man har på sig vad man vill.

  Att folk orkar bry sig om vad andra har på sig. Jag känner mig inte bekväm i att gå i mjukisar ute, till universitetet osv. Känner att det tar lika lång tid att klä på sig jeans och en tröja.

  Men vill du ha mjukisar, kör hårt!

   Det är väl inte tiden det tar att klä på sig som gör att man väljer mjukiskläder dock. Men som du skrev, man klär sig som man vill. Finns ingen poäng med att lägga ner energi på att bry sig om vad andra har på sig

   Du har alltså gett upp. Grattis?

  Är det något jag verkligen inte orkar provoceras av så är det folk som så gärna vill provocera.

   Ja och folk går på det varenda gång. Såklart hon räknade med att folk skulle bli upprörda och provocerade

   Eller hur. Är vi inte klara med det nu? Det var inte intressant på de provocerande krönikornas tid och det är inte intressant nu heller.

  Jag struntar i andras kläder. Så länge folk är påklädda och inte typ stinker rör det ju inte mig.

  Personligen tycker jag att det är skönt och praktiskt att resa i klänning 🤷‍♀️

  Har inte ens mjukbyxor hemma 😂 Då blir det mormors trosor och en top, jo jag är singel! 😄

   Mormors??

    Arvegods?

  Trött inlägg/åsikt med syfte att provocera för att få lite fart i egna bolaget när sambons gått i konken. Zzzz

  Jag älskar mjukiskläder, speciellt till hotellfrukosten!

  Nu har Dasha fått sina 15 minutes of fame. Vi andra kan gå vidare nu.

  Mjukiskläder är bäst o vi borde leva i dem dagligen! Finns snygga som man ser i alla fall hyfsat välklädd ut i!

  Värst är språket. På frågan om varför det inte är okej att flyga i mjukisbyxor säger hon att det är för att det är ”kutym”. Kutym är synonymt med brukligt. ”Varför är det inte okej att flyga i mjukisbyxor?” ”För att det är brukligt.” …

  Håller med Dasha här alltså. Finns ju bekväma kläder som har nån typ av finesse. Det är skillnad på kläder man har hemma och kläder man har på allmänna platser bland andra människor. Man behöver inte bli hur bekväm som helst. Sen kan hon ju fimpa den tröjan om man ska ha åsikter om andras stil.

  Dasha Girine är typexemplet på en person som har så lite personlighet att komma med så hon måste gömma sig bakom märkeskläder. Om hon kom i ett par gymnastikbyxor skulle det ju verkligen synas vilken Basic människa hon är 🙂 Där har du svaret.

  Kommer resväskan på villovägar (som den ofta gör för mig) så är det kanske inte så kul att behöva gå omkring i myskläder tills man hinner handla/väskan kommer. Men annars är jag också team mjukiskläder 🙂

  Fy vad hemskt att sitta på ett flygplan i t.ex jeans. Lägg till att de är tajta och trycker över magen, bekvämt värre!!

  När jag vill klä mig bekvämt men ändå se ut som en människa tar jag klänning och strumpbyxor. En lite oversize klänning och så strumpbyxor som absolut inte sitter åt.👌🏼

  Så kul att tycka att leggings är ett bättre alternativ när man ska ”representera sig själv på ett värdigt sätt”. Leggings are not pants! för att citera Blair Waldorf. Vad lever man i för värld om man tycker mjukisbyxor är OTÄNKBART och får en att se ut som en slashas, men leggings får en att se värdig ut?😂

  Obs tycker personligen både leggings och mjukisar går finfint att resa i, och tycker generellt det är tacky att ha starka åsikter om vad andra har på sig.

   Haha men precis, det är ju samma kategori liksom?

  Jag undrar mest hur obekväma kläder folk har om det enda som är skönt att sitta i är mjukisbyxor.
  Sitter just nu på jobbet i stretchjeans, inte ett dugg obekvämt. Flög i somras i linnebyxor, väldigt bekvämt.

  Mjukisbyxor har jag hemma, och skulle säga att det gäller för majoriteten av mina vänner och släkt. Och då är vi inte överklass 😉

   Stretchjeans tycker jag ändå är för obekvämt att resa med, obekvämare än mjukisar eller leggings, knäppning runt magen tex. Linnebyxor är för kallt för mig på flyg.

  Vad patetisk hon är som är nöjd att det blir rubriker av detta, var väl säkert målet med det hela.. hon länkar liksom en artikel från Aftonbladet på sin story 😂 ingen vill prata om henne för hon är så irrelevant så hon måste börja snacka skit stup i kvarten istället

  Håller med henne.Antingen har man stil eller inte.De som går runt på stan i slappa mjukisbyxor eller tajta träningsbyxor som ser ut att vara påmålade på kroppen,är utan insikt om hur de ser ut.Så klär man sig hemma el när man tränar. Slappa slashasar-stilen är helt enkelt brist på stil. Man kan klä sig både bekvämt och snyggt med stil.

  Jag gissar att det var statsministerfru Reinfeldt som satte trenden. Ribbing hade rätt, helt klart.
  https://www.expressen.se/noje/stilexperterna-om-kladvalet-det-blir-pinsamt-/
  För övrigt, kotym??

  Helt klart team mjukiskläder. Eller jag går alltid i träningskläder, tycker inte att det spelar någon roll när jag bara ska gå till och från jobbet och jag sedan byter om till arbetskläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.