Skadedjur i Therese Lindgrens nya hus

I sin senaste Youtubevideo berättar Therese Lindgren om att renoveringen av hennes och Anders nya hus fått pausas tillfälligt efter att hantverkarna gjort en lite otrevlig upptäckt.
Alla träbjälkar på båda våningarna i det nya huset har angripits av skadedjur, och ätit så pass mycket på dem att de bara föll isär.
Hela renoveringen har avstannat pga att man måste invänta Anticimex, och Therese uppmanar alla sina följare att hålla tummarna för att det inte är så illa som det ser ut.

Du hör Therese berätta om detta ungefär 14:40 in i sin video. 

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon gillar ju djur?

   Absolut, hon hade nog gärna behållit dom om de inte förstörde huset 🙂

    Det var ju djurens hus, de var de först, vad ger henne rätt att förinta dem i deras eget hem?

   Hon brukar till och med fånga in och släppa ut bananflugor…

    Haha söt

     Nej, korkad.

   Ofrivilliga jourisar 🥰💅

  Någon som hunnit lyssna på det skaver och sanningen om cass viktnedgång? Vad är sanningen? Jag slutade lyssna på podden pga klarar inte av den längre men nyfiken på om rykterna om gb stämmer

   Såklart som stämmer, ingen rasar så utan gp

    Men har du lyssnat? Bekräftar hon det?

   Ja hon berättade om gastric bypass ca 30 min in i avsnittet

    Varför valde hon att berätta?

     För att få slut på spekulationer kanske?

     Min tolkning från poddavsnittet: Hon känner att hon behövt landa i det här själv innan hon berättade om det. Hon känner sig inte tvingad att berätta, trots alla spekulationer, men att hon vill slippa bli kallad lögnare. Enligt henne har hon aldrig ljugit om sin viktnedgång eller att hon skulle ha hävdat att den berott på träning. Nu har det gått 3 år sen operationen.

      Kan inte ha gått 3 år för hon rasade i vikt
      plötsligt!

  Undrar om det borde upptäckts på besiktningen?

   Säljare/köpare har väl försäkring mot sånt?

  Jag har så oerhört svårt att koncentrera mig på tv/video när folk har fixade ansikten (fillers m.m.), jag kan inte låta bli att fundera på VAD det är de har gjort (förutom läppar obv.) för att få samma ansikte som någon som fått en allergisk reaktion (hela ansiktet har svullnat). Synd för Terese verkar vara en trevlig person att följa annars. Och jävlar i mig vilken drömmig kaninbur!

   Therese har alltid haft fylliga kinder vilket kan se ”fake” ut i kombination med ögonfransförlängning. Hon har dock inte plastikopererat sig, det spelar ingen roll hur långt bak du går i hennes videos. Tänderna har hon fixat, absolut, men i övrigt är hon faktiskt född så.

   Tycker du ska tänka dig för innan du påpekar alla fel i någon annans ansikte.

    Fast hon har ju gjort bland annat botox. Det kom ju ut för att hon hade sagt något om att hon inte kunde röra ansiktet i en podd då hon varit och gjort botox

     Botox ger dig dock inte ett ”fylligt” ansikte. Det gör att du inte kan röra de muskler som injiceras, så man får t.ex. en slät panna. Så helt annorlunda än det som påpekas.

     Hon gjorde väl botox pga migrän, eller minns jag fel?

   Jag känner ett par som har kristallkrona i hönshuset🐓 Men de gjorde väl en husbesiktning innan köpet, eller?

   Bara på teve och video eller kan du inte koncentrera dig irl heller om någon är fixad?

  Angreppet ser ut som att vara inaktivt och komma från larverna av strimmig trägnagare. Inte alls ovanligt att hitta i gamla hus och de trivs enbart när virket är fuktigt vilket jag har svårt att tro att det fortfarande är i detta fall. Oavsett vilket är det inte kul att hitta och virket behöver undersökas för att se om det ännu har någon bärighet, annars måste bjälkarna förstärkas/bytas ut. Dock angriper strimmig trägnagare i första hand splintveden så Therese kan nog sitta lugnt i båten 🤓

  Extra: lustigt att rubriken och omslaget på klippet visar stor dramatik bara för att omnämnas som hastigast i några meningar på slutet. Clickbaith är en styrka.

   Det är jävligt coolt med kunniga människor! Tack för info.

    Ha, tänkte precis exakt detsamma! Älskar sån här specialistkunskap. Nu har jag lärt mig om ”strimmiga trägnagare”.Tack ”Fisken”!

   Kände lite samma, enligt min erfarenhet så är det väldigt vanligt med inaktiva angrepp från trägnagare. Åtminstone i äldre hus med trästomme, första gången jag hörde talas om det fick jag dock panik och tänkte typ termiter men det är ju sällan så illa 😅

  Jag älskar skadedjur, jag har inga vanliga husdjur så skadedjuren är det enda sällskapet jag har. Gillar speciellt de där svarta som ibland kryper över golvet (de där avlånga svarta), tycker de ser coola ut.

   Ett tips isf, se till att skaffa vägglöss att gosa med. De ger härliga bett som kliar bra och inte verkar de vilja ge sig av heller.

    Never alone! ❤️

   Huuuuu…. Haft möss i huset en höst, tre möss inomhus och lite krafs i väggar och tak innan vi lyckades fånga in de som var kvar genom att placera ut slagfällor och täta riktigt ordentligt. Övervägde starkt att sälja, alternativt bränna upp, huset den hösten! (OBS! SKÄMT SÅKLART ANG BRÄNNA UPP HUSET)

   Har även haft lite fläskängrar, både larver och baggar, men ängerbeståndet har minskat drastiskt efter att musproblemet försvann.

  Ot men tips. Såg att Pernilla Wahlgrens yngsta son, Theo gör ett samarbete med Dr Oetker och deras pizza slice. Är han inte typ 15? Bara jag som tycker det är för ungt?

   Bauerhärskaren har satt ner tofflan. Som låg på hans enda stol. Fnisslisa får inte ge så mycket pengar till Theo längre. Han måste jobba ihop själv. Pengarna behövs till Bauers kronkalleskulder. 15 år är väl inte för tidigt iofs för att visa upp sig i den sekten men trodde gossen hade mer integritet.

   Han är 16 1/2 och tycker nog det är skitnice att tjäna egna pengar. Jag förstår inte alls varför det skulle vara ett problem.

   Var gör han detta samarbete? Sökte på Instagram men såg inga inlägg.
   Finns ett konto med 72.300 följare, vem följer ett konto utan inlägg…

    Såg det på TikTok. På Dr Oetkers egna kanal. Söka pizza plus hans namn så kommer det upp.

     Eller följ länken ovanför din kommentar…

  When insektshotell goes wrong.

  Usch hatar skadedjur

   Du var ju konstig……….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.